Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan szám (136 db)

Miért olyan jó érzés, ha a tusrózsával a vizet a számba irányítom? :D tudom h hülyeségnek hangzik. De mégis!

Legjobb válasz: Én is szoktam ezt csinálni.. nemtudom miért olyan jó :D De ha a szájpadlásomra irányítom akkor meg elkezd viszketni xD

Én is szoktam ezt csinálni.. nemtudom miért olyan jó :D De ha a szájpadlásomra irányítom akkor meg elkezd viszketni xD
A kérdező hozzászólása: nálam még az is szokott lenni, hogyha fáj a torkom és ráirányítom, akkor addig kicsit abbamarad a fájás:D mintha maszírozná vagy nem tudom:D

Miért olyan nagy szám a Project X című film?

Legjobb válasz: Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)


Miért olyan nagy szám a NOKIA N series, főleg a N95?

Legjobb válasz: Hát nem nagy szám. 6éve talán.

Hát nem nagy szám. 6éve talán.
A kérdéssel néhány évet késtél... Hogy miért volt olyan nagy szám a Nokia N95 2006-ban amikor bejelentették? Többek között ezért: - 2, 6"-os kijelzõ - 5 Mpixeles kamera - ebben volt elõször GPS - ... Egyébként egy nagyon jól összerakott és megbízható telefon, de a mai készülékeke mellett már nincs kiemelkedõ tudása.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , de az akkori kor elvárásainak messze megfelelt, ugye?
Akkoriban egy abszolút csúcskategóriás telefon volt. Mint írtam, az elsõ Nokia volt amiben volt GPS. Az 5 Mpixel-es (2006-ban 6 Mpix körül voltak a kompaktok is) kamera nagyon jó minõségû képeket készített, és még lehetne sorolni...
Akkoriban még a Symbian is jó volt, a legjobb telefonos oprendszer.
Mert óriásinak számított a tudása akkoriban. Emlékszem én is majd befostam, amikor megláttam a specifikációját. Amúgy nagyon jó telefon. 3 évig volt N95 8GB-om és imádtam. 2007-ben jelent meg a sima.
Akkor még nem volt természetes, hogy 5 megapixeles kamera van egy mobilban (ráadásul Carl Zeiss és autófókuszos). A GPS nagyon nagy feature-nek tûnt akkor. A Wifi, a hatalmas kijelzõ is sokat dobott rajta. Akkor még nem is érdekelte az embereket a sebesség. Emlékszem, hogy 5-10 (néha 20) másodperc volt, mire a például a galériát megnyitotta. De ez akkor fel sem tûnt, egyáltalán nem tartottam lassúnak.

Miért olyan nagy szám a kutyáimnak, hogy haza jövök?

Nincs semmi bajuk, megszokták, hogy egyedül vannak délelőtt, mert dolgozni vagyok, de délután, meg reggel is sétáltatom, meg játszok velüük a nap hátralévő felében. De, tökre boldogok, hogy haza jövök. Minden nap ugatnak, rohangásznak, és örülnek, hogy ismét látnak. Miért olyan nagy szám az?

Legjobb válasz: mert a kutya számára az ember az isten. akkor is ha üti vágja. minden pillanatban veled akar lenni.fönököm kutyájával konkrétan csak én törödök. mármint simogatásilag. a család hozzá se ér. már öreg,egész életét igy élte le hogy csak volt azt kész.mégis ezerrel örül ha hazajönnek pedig rá se bagoznak és ha elmennek szomoruan vonyit.gondold el te még törödsz is a tieiddel.

mert a kutya számára az ember az isten. akkor is ha üti vágja. minden pillanatban veled akar lenni.fönököm kutyájával konkrétan csak én törödök. mármint simogatásilag. a család hozzá se ér. már öreg, egész életét igy élte le hogy csak volt azt kész.mégis ezerrel örül ha hazajönnek pedig rá se bagoznak és ha elmennek szomoruan vonyit.gondold el te még törödsz is a tieiddel.
A kutyád akkor a legboldogabb, ha veled lehet. Nekik az a nap fénypontja, amikor a gazdi hazaér, egész nap erre várnak. :) Az én kutyám is majd' szétesik az örömtõl, mikor valaki hazaér a családból. :)
dettó az én kutyám is ilyen.meg a szomszédok mondják amikor elmegyek a kutyám a kapuba szokott sírni.
Te nem örülsz, ha hazaér az, akit szeretsz?
A kérdező hozzászólása: de, de nem rohanom kõrbe a házat 3-4x :DD
hát igen az állatok a legönzetlenebb lények a világon:)
Hát, mert szeretnek téged...

Miért olyan nagy szám az, ha egyetemen/főiskolán nem megy be valaki egy vizsgára?

Neptunban külön meg van jelölve, hogy az egyik vizsgámon nem jelentem meg. Nem lett bel?le semmi problémám. Miért tartják ezt ennyire számon?

Legjobb válasz: gondolom azért mert a vizsgákon meg van adva, hogy max hány fõ jelentkezhet rájuk és ha te jelentkezel, de mégse mész el, akkor olyanoktól veszed el a helyet akik be is mentek volna vizsgázni gondolom ezért tartják számon, hogy ne forduljon elõ még1x

gondolom azért mert a vizsgákon meg van adva, hogy max hány fõ jelentkezhet rájuk és ha te jelentkezel, de mégse mész el, akkor olyanoktól veszed el a helyet akik be is mentek volna vizsgázni gondolom ezért tartják számon, hogy ne forduljon elõ még1x
Nálunk fizetni is kell, meg ha nem szólsz elõre (pl. reggel telefonálsz, hogy eltörted a lábad stb.) vagy nincs valami nyomós indokod, akkor csõváz, nem is mehetsz megint abban a félévben.
Egyetemenként változik a retorzió, nálunk aki egyszer nem jelenik meg, az többet nem mehet vizsgázni az adott tárgyból, ráadásul nem egyest kap, hanem ún. "elhagyott tanegység" lesz az adott tárgya. Akinek egy ilyenje is van, az a következõ félévben akkor sem kaphat ösztöndíjat, ha amúgy az átlaga megfelelõ. Szóval abban ne legyél biztos, hogy nincs belõle semmi gond...
A fontosabb tárgyaknál, szigorlatosoknál pedig sanszos, hogy külön kartonod van a tanszéken. Vezetve az összes jegyed, távolmaradásod éveken át, minden. Gondolom nem szeretnél magadnak egy olyan tanárt kifogni, aki nem tolerálja ezt... Csak egy vonásába kerül, és jó ideig nem fogod te befejezni az egyetemet.
Mi az, hogy miért olyan nagy szám??? Az egyetem egy munkahely. Amikor az oktató meghirdeti a vizsgaidõpontot, te jelentkezel, és õ elfogadja a jelentkezésedet, akkor kötöttetek egy megállapodást. Miért olyan nagy szám, hogy felrúgod a megállapodást? Mert a vizsgáztató ott ül és vár téged, és õ is egy ember, nem pedig az egyetem alkatrésze. Ha valamiért halasztani akarsz, a vizsgáztató iránti minimális tisztelet jele, hogy szólsz neki, hogy halasztást kérsz, és nem csak úgy távolmaradsz. Ha õ nem jönne el, és megkérdezné, hogy ez miért nagy szám, akkor mi lenne a véleményed?
Kedves utolsó! Szerintem, ha egy vizsgáztató tanár önkényesen úgy dönt nem jön be az még mindig elfogadhatóbb valahol, hiszen hallgató - tanár (vizsgáztató) kapcsolatban egyértelmûen õ áll feljebb. Az is igen idegesítõ, ha a vizsgáztató nem jön be a vizsgára szó nélkül, de még mindig elfogadhatóbb szerintem. Olyan mint egy munkahelyen a fõnök - alkalmazott kapcsolat. A fõnök szinte azt csinál amit akar, míg ha az alkalmazott egy szó nélkül kimarad, akkor annak valószínûleg következményei lesznek. Ha komolyabb nem is, de egy rossz pont már lesz az illetõ számláján. A rossz pontokat meg gyûjteni nem jó! Egyébként maximálisan egyetértek veled, nem kötekedni akartam! :)
Mert a három lehetséges vizsgalehetõségedbõl 1-et eljátszottál azzal, hogy (esetleg igazolatlanul) nem jelentél meg és arra mást nem nagyon tudnak beírni, csak hogy nem jelentél meg... Amúgy ezekkel vigyázni kell! Nálunk van olyan tanár, aki csúnyán néz az emberre, ha nem tudja nyomós indokkal alátámasztani miért nem jelent meg egy vizsgán. (pl. betegség) Általában 20-as korlát szokott lenni, az idõpontjai mindig tele vannak, ezért mínusz 3 jeggyel indul az, aki egyszer ezt bejátsza nála.
nem úgy van hogy ilyenkor fizetni is kell? sztem debreceni egyetemen ez így megy.

Android alatt miért nincs működő startup manager? Miért olyan nagy szám X app-ot kilőni az automatikusan induló programok közül, hogy gyakorlatilag egy app se képes rá?

Kismillió startup manager ap-ot kipróbáltam. Volt köztük ami csak ezt tudta volt köztük ami egy átfogó program részeként tudta ezt. Volt sima, volt root jogot igénylő. De tökmindegy mert mind elbukott. Egy app-ap se tudtam megcsinálni hogy én döntsem el mi induljon rendszerindításkor és mi ne. Teljes a káosz. Van olyan app amitől ha elveszem a boot startup lehetőséget, ugyanúgy indul. Van olyan ami egy darabig nem indul aztán újra. Szóval káosz. És nem értem: mitől olyan nagy szám ez az egész startup management hogy semmi app se tudja megoldani? Ha valaki tud konkrét app-ot ami képes erre jelezze! Kipróbálom. Aztán jelzem hogy az is elbukott, mert 99% hogy el fog bukni.

Ki az a ByeAlex? Miért olyan nagy szám?

Legjobb válasz: a dalt õ nyerte...bár nem tudom miért.voltak nála sokkal jobbak,meg akik meg is érdemelték volna h kijussanak az euroviziós dalfesztíválra.nem is énekel csak beszél.szánalmas.

a dalt õ nyerte...bár nem tudom miért.voltak nála sokkal jobbak, meg akik meg is érdemelték volna h kijussanak az euroviziós dalfesztíválra.nem is énekel csak beszél.szánalmas.
Fogalmam sincs kirõl beszélsz. Hallgass inkább In Flamest! Tessék itt egy szép nóta tõlük: http://www.youtube.com/watch?v=zGrkPgtGJ5E vagy Eluveitie: http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o ByeAlexrõl annyit tudok h megnyert valami szar magyar "tehetségkutató" versenyt, aztán a tyar eurovíziós dalfesztiválon indult vagy mi...kb ez jött szembe, nyomták a képembe, de fogalmam sincs hogy ki. Ja meg láttam róla egy képet és rögtök úgy éreztem, hogy néééééézd már búza! Na kb ennyit. Hallgasd inkább amit küldtem az legalább zene!:D

Az indiánoknak miért vörös a bőrük, és az ázsiaiaknak miért olyan a szemük? Ez milyen előnnyel volt a számukra?

Legjobb válasz: Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.

Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.
nem hülyeség..
Nem az elõny miatt alakultak így az egyes rasszjegyek, ahogy, hanem a mindenkori éghajlati viszonyokhoz képest.
A kérdező hozzászólása: de az éghajlatviszonyokhoz alkalmazkodni elõnnyel jár... csak azt nem értem milyen éghajlatviszonyok miatt? hogy ne süssön a szemükbe a nap?
szerintem mivel Ázsiában meleg van plusz erõsen süt a nap õk mindig hunyorogtak és táádáám ezért alakult ki a szemük vagy valami ilyesmi mert ha erõs napsütés ér te is hunyorítasz :D ^.^
Olvassátok el az "Õskori Ember" c. könyvet ( Josef Wolf - Zdenek Burian ), ott pontosan le van vezetve a 4 nagyrassz fejlõdéstana.
Az indiánok bõre a szúnyogok miatt vörös :D. Ugyanis az indiánok úgy védekeztek a szúnyogcsípés ellen, hogy bekenték magukat valamilyen agyaggal. Az agyag színe meg vörös. Az ázsiaiak szeme pedig a homoktól alakult ki olyan ferdére. Ha homokvihar volt, mindig hunyorogtam, így a szemük a külsõ tényezõhöz(homokvihar)megpróbált alkalmazkodni, keskenyebb lett a szemük, így kevesebb homok ment bele
Mert az indiánok leégtek a napon. Az ázsiaiaknak genetikai okokból ferde a szemûk.

A rulettben miért olyan különleges a nullás? Ha ugyanannyit lehet vele nyerni, mint bármelyik számmal, akkor miért mondják, hogy az a banké, és azzal ő keres?

Legjobb válasz: Vegyél föl nagyon sok hitelt, pl providentnél, és vidd a fizetésed a kaszinóba, majd tedd fel mindet a nullára, és majd azután megtudod!

Vegyél föl nagyon sok hitelt, pl providentnél, és vidd a fizetésed a kaszinóba, majd tedd fel mindet a nullára, és majd azután megtudod!
mert nagyon sokan szoktak tenni a páros és páratlan / piros és fekete mezõkre és a 0 nem páros/páratlan nem is fekete vagy piros, hanem zöld


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!