Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan szám (144 db)

Miért olyan jó érzés, ha a tusrózsával a vizet a számba irányítom? :D tudom h hülyeségnek hangzik. De mégis!

Legjobb válasz: Én is szoktam ezt csinálni.. nemtudom miért olyan jó :D De ha a szájpadlásomra irányítom akkor meg elkezd viszketni xD

Én is szoktam ezt csinálni.. nemtudom miért olyan jó :D De ha a szájpadlásomra irányítom akkor meg elkezd viszketni xD
A kérdező hozzászólása: nálam még az is szokott lenni, hogyha fáj a torkom és ráirányítom, akkor addig kicsit abbamarad a fájás:D mintha maszírozná vagy nem tudom:D

Miért olyan nagy szám a Project X című film?

Legjobb válasz: Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)


Miért olyan nagy szám a NOKIA N series, főleg a N95?

Legjobb válasz: Hát nem nagy szám. 6éve talán.

Hát nem nagy szám. 6éve talán.
A kérdéssel néhány évet késtél... Hogy miért volt olyan nagy szám a Nokia N95 2006-ban amikor bejelentették? Többek között ezért: - 2, 6"-os kijelzõ - 5 Mpixeles kamera - ebben volt elõször GPS - ... Egyébként egy nagyon jól összerakott és megbízható telefon, de a mai készülékeke mellett már nincs kiemelkedõ tudása.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , de az akkori kor elvárásainak messze megfelelt, ugye?
Akkoriban egy abszolút csúcskategóriás telefon volt. Mint írtam, az elsõ Nokia volt amiben volt GPS. Az 5 Mpixel-es (2006-ban 6 Mpix körül voltak a kompaktok is) kamera nagyon jó minõségû képeket készített, és még lehetne sorolni...
Akkoriban még a Symbian is jó volt, a legjobb telefonos oprendszer.
Mert óriásinak számított a tudása akkoriban. Emlékszem én is majd befostam, amikor megláttam a specifikációját. Amúgy nagyon jó telefon. 3 évig volt N95 8GB-om és imádtam. 2007-ben jelent meg a sima.
Akkor még nem volt természetes, hogy 5 megapixeles kamera van egy mobilban (ráadásul Carl Zeiss és autófókuszos). A GPS nagyon nagy feature-nek tûnt akkor. A Wifi, a hatalmas kijelzõ is sokat dobott rajta. Akkor még nem is érdekelte az embereket a sebesség. Emlékszem, hogy 5-10 (néha 20) másodperc volt, mire a például a galériát megnyitotta. De ez akkor fel sem tûnt, egyáltalán nem tartottam lassúnak.

Miért olyan nagy szám a kutyáimnak, hogy haza jövök?

Nincs semmi bajuk, megszokták, hogy egyedül vannak délelőtt, mert dolgozni vagyok, de délután, meg reggel is sétáltatom, meg játszok velüük a nap hátralévő felében. De, tökre boldogok, hogy haza jövök. Minden nap ugatnak, rohangásznak, és örülnek, hogy ismét látnak. Miért olyan nagy szám az?

Legjobb válasz: mert a kutya számára az ember az isten. akkor is ha üti vágja. minden pillanatban veled akar lenni.fönököm kutyájával konkrétan csak én törödök. mármint simogatásilag. a család hozzá se ér. már öreg,egész életét igy élte le hogy csak volt azt kész.mégis ezerrel örül ha hazajönnek pedig rá se bagoznak és ha elmennek szomoruan vonyit.gondold el te még törödsz is a tieiddel.

mert a kutya számára az ember az isten. akkor is ha üti vágja. minden pillanatban veled akar lenni.fönököm kutyájával konkrétan csak én törödök. mármint simogatásilag. a család hozzá se ér. már öreg, egész életét igy élte le hogy csak volt azt kész.mégis ezerrel örül ha hazajönnek pedig rá se bagoznak és ha elmennek szomoruan vonyit.gondold el te még törödsz is a tieiddel.
A kutyád akkor a legboldogabb, ha veled lehet. Nekik az a nap fénypontja, amikor a gazdi hazaér, egész nap erre várnak. :) Az én kutyám is majd' szétesik az örömtõl, mikor valaki hazaér a családból. :)
dettó az én kutyám is ilyen.meg a szomszédok mondják amikor elmegyek a kutyám a kapuba szokott sírni.
Te nem örülsz, ha hazaér az, akit szeretsz?
A kérdező hozzászólása: de, de nem rohanom kõrbe a házat 3-4x :DD
hát igen az állatok a legönzetlenebb lények a világon:)
Hát, mert szeretnek téged...

Miért olyan nagy szám az, ha egyetemen/főiskolán nem megy be valaki egy vizsgára?

Neptunban külön meg van jelölve, hogy az egyik vizsgámon nem jelentem meg. Nem lett bel?le semmi problémám. Miért tartják ezt ennyire számon?

Legjobb válasz: gondolom azért mert a vizsgákon meg van adva, hogy max hány fõ jelentkezhet rájuk és ha te jelentkezel, de mégse mész el, akkor olyanoktól veszed el a helyet akik be is mentek volna vizsgázni gondolom ezért tartják számon, hogy ne forduljon elõ még1x

gondolom azért mert a vizsgákon meg van adva, hogy max hány fõ jelentkezhet rájuk és ha te jelentkezel, de mégse mész el, akkor olyanoktól veszed el a helyet akik be is mentek volna vizsgázni gondolom ezért tartják számon, hogy ne forduljon elõ még1x
Nálunk fizetni is kell, meg ha nem szólsz elõre (pl. reggel telefonálsz, hogy eltörted a lábad stb.) vagy nincs valami nyomós indokod, akkor csõváz, nem is mehetsz megint abban a félévben.
Egyetemenként változik a retorzió, nálunk aki egyszer nem jelenik meg, az többet nem mehet vizsgázni az adott tárgyból, ráadásul nem egyest kap, hanem ún. "elhagyott tanegység" lesz az adott tárgya. Akinek egy ilyenje is van, az a következõ félévben akkor sem kaphat ösztöndíjat, ha amúgy az átlaga megfelelõ. Szóval abban ne legyél biztos, hogy nincs belõle semmi gond...
A fontosabb tárgyaknál, szigorlatosoknál pedig sanszos, hogy külön kartonod van a tanszéken. Vezetve az összes jegyed, távolmaradásod éveken át, minden. Gondolom nem szeretnél magadnak egy olyan tanárt kifogni, aki nem tolerálja ezt... Csak egy vonásába kerül, és jó ideig nem fogod te befejezni az egyetemet.
Mi az, hogy miért olyan nagy szám??? Az egyetem egy munkahely. Amikor az oktató meghirdeti a vizsgaidõpontot, te jelentkezel, és õ elfogadja a jelentkezésedet, akkor kötöttetek egy megállapodást. Miért olyan nagy szám, hogy felrúgod a megállapodást? Mert a vizsgáztató ott ül és vár téged, és õ is egy ember, nem pedig az egyetem alkatrésze. Ha valamiért halasztani akarsz, a vizsgáztató iránti minimális tisztelet jele, hogy szólsz neki, hogy halasztást kérsz, és nem csak úgy távolmaradsz. Ha õ nem jönne el, és megkérdezné, hogy ez miért nagy szám, akkor mi lenne a véleményed?
Kedves utolsó! Szerintem, ha egy vizsgáztató tanár önkényesen úgy dönt nem jön be az még mindig elfogadhatóbb valahol, hiszen hallgató - tanár (vizsgáztató) kapcsolatban egyértelmûen õ áll feljebb. Az is igen idegesítõ, ha a vizsgáztató nem jön be a vizsgára szó nélkül, de még mindig elfogadhatóbb szerintem. Olyan mint egy munkahelyen a fõnök - alkalmazott kapcsolat. A fõnök szinte azt csinál amit akar, míg ha az alkalmazott egy szó nélkül kimarad, akkor annak valószínûleg következményei lesznek. Ha komolyabb nem is, de egy rossz pont már lesz az illetõ számláján. A rossz pontokat meg gyûjteni nem jó! Egyébként maximálisan egyetértek veled, nem kötekedni akartam! :)
Mert a három lehetséges vizsgalehetõségedbõl 1-et eljátszottál azzal, hogy (esetleg igazolatlanul) nem jelentél meg és arra mást nem nagyon tudnak beírni, csak hogy nem jelentél meg... Amúgy ezekkel vigyázni kell! Nálunk van olyan tanár, aki csúnyán néz az emberre, ha nem tudja nyomós indokkal alátámasztani miért nem jelent meg egy vizsgán. (pl. betegség) Általában 20-as korlát szokott lenni, az idõpontjai mindig tele vannak, ezért mínusz 3 jeggyel indul az, aki egyszer ezt bejátsza nála.
nem úgy van hogy ilyenkor fizetni is kell? sztem debreceni egyetemen ez így megy.

Android alatt miért nincs működő startup manager? Miért olyan nagy szám X app-ot kilőni az automatikusan induló programok közül, hogy gyakorlatilag egy app se képes rá?

Kismillió startup manager ap-ot kipróbáltam. Volt köztük ami csak ezt tudta volt köztük ami egy átfogó program részeként tudta ezt. Volt sima, volt root jogot igénylő. De tökmindegy mert mind elbukott. Egy app-ap se tudtam megcsinálni hogy én döntsem el mi induljon rendszerindításkor és mi ne. Teljes a káosz. Van olyan app amitől ha elveszem a boot startup lehetőséget, ugyanúgy indul. Van olyan ami egy darabig nem indul aztán újra. Szóval káosz. És nem értem: mitől olyan nagy szám ez az egész startup management hogy semmi app se tudja megoldani? Ha valaki tud konkrét app-ot ami képes erre jelezze! Kipróbálom. Aztán jelzem hogy az is elbukott, mert 99% hogy el fog bukni.

Miért olyan nagy szám a szülés?

Mióta kissé elmerültem az internetes társadalomban a való élet mellett, azt fedeztem fel, hogy sokszor piedesztálra emelik azt a nőt, aki világra hozott egy gyereket. Évezredek óra, nők milliói, milliárdjai megtették ezt, sikerrel. Az orvostudomány mai állásával a siker szinte 100%os. Egy kicsit sarkított példa: ha egy gyerek "átjut" elsőből másodikba, megdicsérjük persze. (tudom, hogy ma már nem lehet "megbukni" az első négy évben) De ugyanezt a gyereket 20 év mólva is azért dícsérni, hogy elsőből másodikba került, már kissé gáz. (Jól van Katika, ügyesen lettél másodikos. Igaz hogy a kilencedikben, tizedikben háromszor visszatapsoltak mielőtt otthagytad a sulit, de másodikba tökéletesen átmentél!) Félreértés ne essék, nem lenézem a szülő nőket. Én úgy látom, a szülés egy lépés. Az első lépés egy baromi hosszú úton. És a felnőtt gyermekünk a bizonyítványunk: hogy milyen embert neveltünk belőle. Tök mindegy, hogy csak kipottyant valakiből, hogy gátat metszettek, vagy pocakot, hogy 1-2 órát vajúdott, vagy egy hetet. Szerintem nem ez a lényeg (tévedés jogát fenntartom) Mielőtt esetleg idetalálna egy-két véranya: én is szültem. szopacs volt, fájt, 42 óra után császár, ami begyulladt, tejlázat kaptam...stb betalált engem pár finomság. De nem érzem emiatt se többnek-se kevesebbnek magam.

Legjobb válasz: Igazad van,de ez is csak ember függõ mint sok minden! Van olyan aki tényleg az elsõ lépésnek tartja az élet velejárójának,mások meg úgy gondolják hogy õk az "atyaúristen".

Igazad van, de ez is csak ember függõ mint sok minden! Van olyan aki tényleg az elsõ lépésnek tartja az élet velejárójának, mások meg úgy gondolják hogy õk az "atyaúristen".
" Mindig az a legfontosabb az ember életében , amiben éppen benne van." Ebben tökéletesen igazad van, a gond csak akkor kezdõdik ha a környezetünktõl/kívülállóktól elvárjuk hogy úgy kezeljenek minket mint egy királylányt! És ezt pont a szülésre értem, mert ismerek pár ilyen nõt aki azzal hogy szült akárhány gyereket azt hiszi õ az isten! Itt van rögtön a sógornõm. Az elsõ gyerekét várja most 20hetes, és teljesen problémamentes terhessége van. Elvárja hogy mindenki körülugrálja, egyetlen vizsgálatra nem hajlandó egyedül menni, hisztizik ha az öcsém nem tud vele menni! Ezenkívül semmit nem hajlandó csinálni, szó szerint semmit még mosogatni sem, mert õ terhes!!!
Hát rám a férjem nagyon büszke, hogy szültem két gyereket, hogy elviseltem a fájdalmat, és nem hisztiztem, hanem átéltem az egészet. Én is büszke vagyok rá, hogy ott volt velem és támogatott. Ez nem egy globális dolog, mindenki a saját portáján legyen rá büszke vagy ne.
Márciusban szültem elsõ babámat és nem maga a szülés miatt vagyok büszke és nem is magamra vagy a természtre, egyszerûen csak arra, hogy milyen aranyos kisfiam van és hogy a mi gyerekünk, olyan lesz amilyenre mi neveljük. A szülés pedig igenis az elsõ lépés volt az életében, nyilván nem érne el semmit, ha nem születne meg. Nem magát a szülést tartják szerintem az itt jelen lévõ anyukák hatalmas sikernek, hanem a gyereket. És ha valakinek kérdése van a szülésrõl, akkor aki tapasztalt hadd adja át az "élményeit". És mindenki büszke lehet aki szült, akár arra hogy napokig szenvedett, akár arra hogy fél perc alatt kint volt. És valószínûleg 100 éve is büszkék voltak, csak nem voltak ilyen fórumok, ahol megoszthatták volna. :)
Az elsõ szülés egy sorsfordito dolog , hiszen gyökeresen megváltozik az anya élete. Szerintem nagy dolog világra hozni egy gyereket , akárhányadik is legyen. Igen , sokan tullihegik a dolgot. Mindig az a legfontosabb az ember életében , amiben éppen benne van. Ha egy nõ épp szülni fog vagy szült , számára ez a legfontosabb , késõbb persze átalakul a fontossági sorrend és más kerül elõtérbe.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem amit írtál, akkor bocs, Szóval nem tudom mit takar nálad az õsanya? Aki esetleg fõállású anya, vagy részmunkaidõs, hogy a gyerekeivel többet legyen, az nem feltétlen kiegyensúlyozatlan. Van aki agyereknevelésben találja meg a boldogságot. Van akimdolgozik, és karriert épít és úgy neveli a gyerekét, ezek közül van aki kényszerból csinálja, van aki élvezi is. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki más, máshogy éli az életét. Az, hogy te egyedül teremtesz meg mindent a gyerekednek, az nagyon dícséretes, de ez a te sikered. Az, hogy valaki megteheti, hogy otthon legyen, és maximálisan a gyerekeire koncentráljon az meg az õ dolga, az õ döntése. Õsanyázzák ezen a fórumon azt, aki szoptat, aki hüvelyi úton szül, aki hordozza a gyerekét. Az a szomorú, hogy ezzel pejoratív értelme van ennek a szónak, pedig ha toleránsabbak lennénk, akkor elgondolkodhatnánk rajta, hogy ezek a dolgok nem rosszak,
Valahol olvastam, hogy az emberi test 45 egység fájdalmat képes elviselni. A nõk szüléskor 57 egység fájdalmat viselnek el! (igaz, ott volt az is, hogy egy férfit, ha tökön rúgnak, az 3000 egység, de ez most nem ide tartozik). Szóval egyetértek az elõzõvel, ennek a fájdalomnak az átélése nagyon jó pluszt ad a késõbbiekben, ha bármit "túl kell élnie" az embernek, minden olyan apróságnak tûnik ezek után.
Értelek, Kérdezõ! Az az igazság, hogy én ezt sosem hoztam fel senkinek, hogy mert "bezzeg én, gyereket szültem", mekkora hõs vagyok, de közvetlen a kibújása után azért éreztem némi büszkeséget önmagam felé, hogy megcsináltam. Szerintem ezzel sokan vagyunk így, akármennyire a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik. Megszenvedtünk érte, sikerült, a sikerélmény elönti az embert. Jól esett 2 nappal a szülés után a párom szájából azt hallani, hogy "ügyes voltál, tisztellek, most még jobban szeretlek, mint eddig". De hogy idõtlen idõkig ajnározzam magam ezért, az durva lenne. Én annyival érzem magam többnek, hogy anyává tett a kisfiam születése, ezáltal más dolgok kerültek elõtérbe, teljesen átírta a fontossái sorrendet az életemben, én Vele/Tõle vagyok jobb ember, mint voltam.
Én is hasonlóan gondolkodom, mint te kérdezõ. Igaz sors fordító, fõleg az elsõ mert megváltoztatja az életet.Dehát szerintem ez az élet rendje...
Én 5 leányzót szültem, és sosem kérkedtem vele...pedig tudom magamról hogy hogy nézek ki, mert sokszor a nagylányom barátnõjének néznek, pedig 41 éves múltam...de sosem magasztaltam magam...nekem ez egy alap az életben. És én rájuk vagyok büszke, nem magamra...de ezt sem hirdetem sehol...én igazából amire büszke vagyok, az az , hogy nagyon jól nevelt gyerekek. Mindenhol nagyon szeretik õket. Talán ettõl vagyok máj ügyileg hízottabb :) :) :) ...de sosem teregetném, és reklámoznám , és a lényeg, sosem isteníteném magam csak azért meg szültem...ez az élet hozzá tartozója...
Igen, vannak ilyen emberek.Akik minden kicsi dolog miatt körbekürtölik, milyen szuperanyák.Meg hogy a gyerekük milyen szépen tett ezt-azt.(cifrábban akartm írni) Ráadásul erre ott van az a bizonyos közösségi portál f***book és itt aztán hirdetik ezerrel.Eleinte aranyos ez, de már inkább zavaró...Ajnározzák, minden felesleges dolgot megcsinálnak, aztán meg csodálkoznak , hogy miért rossz a gyerek meg stb. Csak mert van egy gyerek. Nekem is van, és igen vannak fontos szakaszok a gyereknél, de van egy határ szerintem.
En szuleszno vagyok es paskolom a vallukat dicserek minden anyukat De elore szolok nekik ez meg csak a kezdet egy nap egy hosszu aggodassal teli anyasag kezdetebol. Buszke vagyok minden nore aki hiszti drama nelkul szul es meg van elegedve magaval.
A kérdező hozzászólása: Nem inkább azokra az emberekre, akik az mellkasverõ anyukák vállát paskolják.
Igazad van, ezert nem kell senkit vállon veregetni, mindenkinek a saját magánügye. Egy pici része a gyerekválallással kapcsolatos dolgoknak. Én úgy vagyok vele, hogy van két gyerekem, megköszönöm, ha segít valaki, de nem várom el, még a nagyszülõktõl sem! Nem sajnáltatom magam, és nem méltatom magam, mert ez az én döntésem volt, ami ráadásul egy hétköznapi dolog, hiszen ebben a pillanatban is mittudom én hány nõ szüli meg a gyerekét. Viszont az én kis világomban ez egy nagy dolog! És majd nagy dolog lesz, amikor a gyerekem szobatiszta lesz, amikor jó jegyet hoz az iskolából, amikor neki is gyerekei születnek, de ezért tényleg nem jár vállon veregetés, mert az a szülõ dolga, hogy támogassa a gyerekét egész életében. Es most így a végére már egész egyszerû dolognak tûnik egy szülés..:)
A kérdező hozzászólása: A célom egy vita (nem veszekedés!). Aféle eszmecsere, véleménycsere. Persze, hogy fontos része a születés az életünknek. Egy sorsfordító lépés. Aláírom 20 példányban. Viszont csak ezt elismerni, csak ezért másként kezelni egy embert... Az "anyós, após" kategóriában jön föl gyakran ez a mondat: De nélküle a párod nem is létezne. (Most ne filozofáljunk, hiszen egy meg nem született ember nem kelt hiányérzetet)
Bocs, hegyeket, nem helyeket!:)
Nekem semmi "bajom" azokkal, akiknek a gyereknevelés az élete és abban teljesedik ki, nálam az õsanya típus arra értendõ, akire pl a kérdés is irányult-csak azért mert más nem úgy éli az életét, vagy mert még nem is szült esetleg, lenézik õket, stb. Ha meg szültek, akkor ezek a típusok azok, akik (persze kérdezés nélkül) úton útfélen osztogatják a tanácsaikat, mert minden úgy tökéletes, ahogy õk csinálják, mindenki más meg hülye, vagy nem szereti a gyerekét eléggé stb.

Ki az a ByeAlex? Miért olyan nagy szám?

Legjobb válasz: a dalt õ nyerte...bár nem tudom miért.voltak nála sokkal jobbak,meg akik meg is érdemelték volna h kijussanak az euroviziós dalfesztíválra.nem is énekel csak beszél.szánalmas.

a dalt õ nyerte...bár nem tudom miért.voltak nála sokkal jobbak, meg akik meg is érdemelték volna h kijussanak az euroviziós dalfesztíválra.nem is énekel csak beszél.szánalmas.
Fogalmam sincs kirõl beszélsz. Hallgass inkább In Flamest! Tessék itt egy szép nóta tõlük: http://www.youtube.com/watch?v=zGrkPgtGJ5E vagy Eluveitie: http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o ByeAlexrõl annyit tudok h megnyert valami szar magyar "tehetségkutató" versenyt, aztán a tyar eurovíziós dalfesztiválon indult vagy mi...kb ez jött szembe, nyomták a képembe, de fogalmam sincs hogy ki. Ja meg láttam róla egy képet és rögtök úgy éreztem, hogy néééééézd már búza! Na kb ennyit. Hallgasd inkább amit küldtem az legalább zene!:D

Az indiánoknak miért vörös a bőrük, és az ázsiaiaknak miért olyan a szemük? Ez milyen előnnyel volt a számukra?

Legjobb válasz: Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.

Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.
nem hülyeség..
Nem az elõny miatt alakultak így az egyes rasszjegyek, ahogy, hanem a mindenkori éghajlati viszonyokhoz képest.
A kérdező hozzászólása: de az éghajlatviszonyokhoz alkalmazkodni elõnnyel jár... csak azt nem értem milyen éghajlatviszonyok miatt? hogy ne süssön a szemükbe a nap?
szerintem mivel Ázsiában meleg van plusz erõsen süt a nap õk mindig hunyorogtak és táádáám ezért alakult ki a szemük vagy valami ilyesmi mert ha erõs napsütés ér te is hunyorítasz :D ^.^
Olvassátok el az "Õskori Ember" c. könyvet ( Josef Wolf - Zdenek Burian ), ott pontosan le van vezetve a 4 nagyrassz fejlõdéstana.
Az indiánok bõre a szúnyogok miatt vörös :D. Ugyanis az indiánok úgy védekeztek a szúnyogcsípés ellen, hogy bekenték magukat valamilyen agyaggal. Az agyag színe meg vörös. Az ázsiaiak szeme pedig a homoktól alakult ki olyan ferdére. Ha homokvihar volt, mindig hunyorogtam, így a szemük a külsõ tényezõhöz(homokvihar)megpróbált alkalmazkodni, keskenyebb lett a szemük, így kevesebb homok ment bele
Mert az indiánok leégtek a napon. Az ázsiaiaknak genetikai okokból ferde a szemûk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!