Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan hogy a (1584 db)

Miért olyan nehéz a szerelem? Miért jár annyi fájdalommal az, hogy boldognak érezzük magunkat?

Legjobb válasz: Miért olyan magas a levegõ por koncentrációja? Honna a por? Honnan a levegõ? Miért van élet? Mi volt az õsrobbanás elõtt? A dinoszaoruszok miért haltak ki? Miért hülyék az emberek, hogy ilyen kérdéseket tegyenek fel?

Miért olyan magas a levegõ por koncentrációja? Honna a por? Honnan a levegõ? Miért van élet? Mi volt az õsrobbanás elõtt? A dinoszaoruszok miért haltak ki? Miért hülyék az emberek, hogy ilyen kérdéseket tegyenek fel?
Mert semmi nem lehet túl egyszerû az életben.
mert a legtöbb idióta embernek az okozza a legnagyobb örömöt, ha szenvedhet és ezt mindenki tudtára adhatja.
Mert Ádám és Éva elcseszte!
Miért van az hogy sok ember annyira érzéketlen mint egy jégcsap, és belehalnának ha nem olthatnának le valakit?

Miért olyan gyakori a válás? Mi változik meg bennük/miben változhatnak meg ennyire, hogy évek múltával, hogy már nem bírnak együtt élni?

Legjobb válasz: Sokan gondolják azt, hogy mással jobb lesz. Ez néha összejön, de sokszor nem. Alkalmazkodni mindig kell, ha valakivel együtt élek. Van, amit én sem tudnék elviselni: pl. rendszeres italozás, barátnõ. Ezek olyan dolgok, amivel nem tudnék együtt élni. Mi 25 éve vagyunk együtt. Így vagyunk EGY egész, kiegészítjük egymást. Vita nálunk is van, de összecsiszolódtunk, nagyon mélyen összetartozunk.

Sokan gondolják azt, hogy mással jobb lesz. Ez néha összejön, de sokszor nem. Alkalmazkodni mindig kell, ha valakivel együtt élek. Van, amit én sem tudnék elviselni: pl. rendszeres italozás, barátnõ. Ezek olyan dolgok, amivel nem tudnék együtt élni. Mi 25 éve vagyunk együtt. Így vagyunk EGY egész, kiegészítjük egymást. Vita nálunk is van, de összecsiszolódtunk, nagyon mélyen összetartozunk.
Szerintem egyrészt az évek során mindenki változik belül és kívül egyaránt (Hogy mit szeretünk, az ízlésünk, a kinézetünk, ez utóbbi általában hátrányunkra...) Mindenkinek vannak heppjei, szokásai, amibõl egyre inkább kevesebbet tudunk engedni. Ott vannak az élet nehézségei, a kisebb, nagyobb problémák, nézeteltérések , és ha a pár nem tud a legfontosabb döntésekben kompromisszumra jutni, ha nem tudják a mindennapi problémáikat, egymással való nézeteltéréseiket megbeszélni, akkor csak gyûlik a feszültség, ez egymás piszkálásához, egymás ócsárlásához is vezethet. Aztán egyszer csak kiborul a bili és a nagy hajcihõben még gondolkodni is elfelejtenek, a váláshoz folyamodnak.
Nem akarnak, vagy nem képesek egymáshoz alkalmazkodni. Nem tolerálják a másik hibáit.
Bármi lehet..pl: 1, nem adtak egymásnak elég idõt, hogy megismejék a másikat. 2, nem is engedték a másiknak, hogy a valóságot ismerje meg, mert megfelelési maszk mögé bújtak. 3, nem a belsõ volt a fõ lényeg, hogy összeillõek legyenek, hanem a külsõ. Ez bizony idõvel megváltozik: jönnek a ráncok, elhízás stb. Hirtelen ennyi...
Mert pont azokkal szemben fogy a türelmünk és bizalmunk, akiket szeretünk.
Szerintem ez mindíg jelenlévõ probléma volt a világban, csak nem lehetett, szégyen volt elválni. Ezért is van az hogy a válások 70 százalékát nõk indítják. Ez az öntudat része lett.
Mert pont attól nem vártuk el a megalázást, a gyalázkodást, a türelmetlenséget az önzõ magatartás, a meg nem értést, az eltaszitást, és még sorolhatnám tovább , aki szeretett vagy akibe beleszerettem csak hát lakva ismerjük meg egymást.Tehát nem törvényszerü a fent felsorolt dolgokkal együtt élni.Ha a válás a megoldás akkor ezt kell választani ugy, hogy a legjobb megoldást találjuk pláne ha gyerek/ek is van!

Miert olyan nehez a felkeles? Minden egyes reggel van olyan hogy keltenek (4 ebresztore se kelek fel mindig kinyomhatom oket de nem emlekszem semmire)

Es miutan felkeltenek van hogy mar kommunikalok de nem kepes joideiv bekapcsolni az agyam sokszor arra sem emlekszem h mar eseeg lementem a konyhaba aztan vissza az agyba, igaz ezek 4-5 oras alvasok utan tortenik, de ez akkor sem normalis..

Legjobb válasz: Bocsi, de 4-5 órás alvás után igazából normális :) Velem is ez volt. Most már azért alszom 6-7 órát, ha lehet. Ez sokat segít. Az óralenyomással kapcsolatban a legjobb, ha az órát elteszed kéztávolságból. Azért, hogy az ágyból ne érd el. Így fel kell, hogy kelj ahhoz hogy le tudd nyomni. Ha már felkeltél akkor viszont ne feküdj már vissza.

Bocsi, de 4-5 órás alvás után igazából normális :) Velem is ez volt. Most már azért alszom 6-7 órát, ha lehet. Ez sokat segít. Az óralenyomással kapcsolatban a legjobb, ha az órát elteszed kéztávolságból. Azért, hogy az ágyból ne érd el. Így fel kell, hogy kelj ahhoz hogy le tudd nyomni. Ha már felkeltél akkor viszont ne feküdj már vissza.
A kérdező hozzászólása: a szoba legelérhetetlenebb sarkaiba teszem és mikor már a szüleim keltenek ott van az ágyamban az összes telefon és nem emlékszem hogy felálltam és kinyomtam õket. tehát mivel nem a tudatos énem van fölényben mikor lenyomom õket így nem tudok hatni magamra hogy ne feküdjek vissza.. :D de köszi a választ!

Miért olyan népszerű a kivándorlás? Az interneten miért írja mindenki, hogy ő kimegy amikor még nem ment és biztos vagyok benne, hogy csak a szája nagy.

Miért? Miért olyan jó máshol magasabb adót fizetni, 600Ft-ért kenyeret venni?

Legjobb válasz: Mit nevezünk népszerûnek? Attól, hogy olvasol mondjuk 100 írást, hogy õ kimegy, még nem lesz népszerû. Én például nem tervezem, hogy kiköltözzek (persze van az a pénz), és ezzel nem írom tele az internetet. Tehát hiába olvasol 100 emberrõl, aki kimegy, attól még 9900 itthon marad mondjuk 10000-bõl, és õk ezt nem fogják naponta az ember arcába tolni.

Mit nevezünk népszerûnek? Attól, hogy olvasol mondjuk 100 írást, hogy õ kimegy, még nem lesz népszerû. Én például nem tervezem, hogy kiköltözzek (persze van az a pénz), és ezzel nem írom tele az internetet. Tehát hiába olvasol 100 emberrõl, aki kimegy, attól még 9900 itthon marad mondjuk 10000-bõl, és õk ezt nem fogják naponta az ember arcába tolni.
Hát én Angliában élek, itt olyan 170 forint körül van a kenyér (olcsóbb helyen), és az adó sokkal alacsonyabb, mint Magyarországom. Forintban olyan heti 90.000 körül volt a bruttóm, amikor még dolgoztam, ebbõl 78-80 ezer körül meg is kaptam adózás után. Ne higgy el mindent, amit hallasz. Azért jobb kimenni, mert ha van is olyan ország Európában, ahol 600 Ft a kenyér, tellik rá. Otthon pedig folyton fõtt krumplit kellett ennem sóval és párizsival meg zacskós levessel (néha kenyérrel, ha volt rá pénz) hogy bírjam fizetni a lakbért...
A magyarok körében a kivándorlás csak itthon népszerû.
"Czeizel Endre szerint biztos genetikai eredetû ez a magyaroknál." Czeizelt sosem az eszéért szerettük, hanem mert arra is talál genetikai magyarázatot. hogy a BMW -k közt mért gyakori a fekete.
Tényleg alig mentek el innen. Csupán 400 ezren az elmúlt 2 évben. Ez szinte semmi. Többen mentek el mint 56-ban. A sok hülye. Hiszen itt annyira jó!
Nem csak az ÁFA magas Magyarországon, szinte minden adónemben a legmagasabbak között vagyunk Európában.
"olyan jó máshol magasabb adót fizetni" Ha az ÁFÁt nézzük, ami a legjelentõsebb adóm az itt MOn az egyik legmagasabb a világon.
Ha tízszer annyit keresel kint, mint itthon, akkor valahogy nem zavaró tényezõ, ha háromszor-négyszer annyiba kerül minden, mint itthon. Mert akkor még mindig kétszer-háromszor jobban élsz. A magasabb adó meg rendszerint nem stimmel, minket több, mint 20 évvel a szocializmus vége után még mindig nehéz felülmúlni állami redisztribúcióban.
A kérdező hozzászólása: Czeizel Endre szerint biztos genetikai eredetû ez a magyaroknál.
.

Miért gondolják a férfiak olyan okosnak magukat? És miért hiszik, hogy a nők hülyék?

Adott egy kapcsolat ami a vége felé közeledik.Saját bevallása szerint is bejön neki egy jóbarát csaj.Bedobja a kifogásokat ami miatt nem találkozunk vagy ami miatt "majd kés?bb beszélünk,most lepihenek mert fáj a fejem". Annyira hülyének néz,hogy még arra sem figyel,hogy a lelépések és a lány állapotváltozásai és kiírásai facebookon szinte egyértelm?vé teszi,hogy épp együtt lesznek/voltak. Persze tagad ha szembesítem és támadó állást vesz fel,hogy még én érezzem magam rosszul. Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Legjobb válasz: ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D

ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D
Mert egy gyáva hülye senkiházi....szard le a franca..azzal felülkerekedsz rajta, és végül õ fogja húzni a rövidebbet. Légy kimért, és türelmes. Találsz magadnak majd olyan srácot aki õszinte és egyenes. Sok sikert! :*
A férfiak többsége nem ennyire hülye! Ezt visszautasítom! A másik barátnõm "béla"néven van a telefonomban, hogy a párom ne fogjon gyanút!:P
A kérdező hozzászólása: te hülye :D:D:D:D:D:D
Lepd meg. Legközelebb csomagold be a cuccait és küldd õket a lányhoz.
Az intelligencia nem nemtol fugg, erre mar igazan rajohetnetek. Es bocs, tuti lepontoznak, de itt te vagy a hulye. A pasi evidens, hogy azert csinalja ezt, mert megteheti, mert HAGYOD, hogy ezt tegye. Reg ott kellett volna hagyni, nem gondolod edes? Okosnak hiszed magad, de meg mindig foglalkozol ezzel a szerencsetlennel. Hat grat.
Mi ez az általánosítás? Nem minden pasi ilyen, hogy a nõt hülyének nézi. Van másikra is példa, hogy a nõ palira vette az ipsét. A társkeresõknél is ki lehet fogni egy jó férfit, ha úgy gondolod. A másik meg, én úgy tudom, hogy a [email protected]'k között a legtöbb a nõ, ezek szerint, mindent nõ [email protected]? Remélem érted, hogy nem szerencsés dolog az általánosítás.
A nõk nagyon szeretnek okoskodni... ÉS ahogy a mondás tartja, nem az eszük miatt érnek el szép eredményeket, hanem a szorgalmuk miatt.. Kivétel van, azért... Nem is beszélve arról, hogy sok nõ beképzelt, nagyképû, naiv, divatmajom, érett majomnak hiszi magát és még sorolhatnám... Fõleg a 15-25 év közötti korosztály... Kicsit unom csajok idióta dumáit, érett vagyok én, a pasi nem az, mert fiatalabb kicsivel, nincs tapasztalata, nem humoros... és még sorolhatnám... Érdekes módon a férfiak nem pofáznak állandóan arról, hogy õk hû de érettek, tapasztaltak.. stb.. De ti, meg a hülye elvárásaitoktól, még a módját sem adjátok meg normálisan..
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre nem kaptam még választ.Nem mondom, hogy minden férfi ilyen.Ne ezen kattogjatok ha lehet.És nõ is van ilyen az is tény. Kiosztást meg nem kérek.Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel.
"Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel." Ezzel csak magadat probalod nyugtatni. Elegge egyertelmu, hogy neked ez faj, s csak jatszod a kemeny gyereket, aki egy jot rohog az egeszen. Csak az nem jut eszedbe, hogy ha valoban ilyen lennel akkor nem lennel itt, ezen az oldalon.
Nem hisszük. Szakítani valakivel nehéz. Még akkor is ha nem mûködik a kapcsolat. Ha te szakítasz te érzed magad "rossz" embernek, aki otthagyja a másikat, aki pedig "szereti". Ezért inkább elkezd kisded játékokat játszani, addig amíg a párja nem szakít vele végül. Veszekedéseket generálni jelentéktelen dolgokból. Támadó állást venni fel minden apró kérdésre. Idegölõen kiborulni vélt sérelmekért. Elkezdeni látványosan lehúzni a másikat anyagilag. A szex lehetõleg teljes vagy minimális szintre csökkentése ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ezeket a trükköket pedig pont egy lánytól hallottam. És a barátnõmön is láttam ezeket a jeleket, még szakítás elõtt, hogy elkezdte ezeket játszani. A kapcsolatnak végül viszonylag éretten vetettünk véget mikor szembesítettem vele, hogy tudom miért ilyen, bár a õszinte nem volt velem ezután sem, de nem is ez a fontos!
Nem egy ilyen-olyan ok kell neked. Ha hazudik a srác, ha nem ezt a kapcsolatot te már nem akarod. Látszik rajtad! Akkor meg? Fejezd ezt be és lépj!
Csak a hülye nõkhöz képest okosak a férfiak. Ennyi a válasz a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:31 Igazad van és tudom, hogy erre megy ki a játék. Én viszont nem fogok szakítani mert pár hónapja már mondtam neki, hogy nincs rendbe már semmi és ha gondolja akkor hagyjuk ezt a kapcsolatot. De nem akarta, habár elismerte, hogy igazam van. Most meg már úgy vagyok vele, hogy csakazértsem könnyítem meg a dolgát.Én elvagyok így és igaz az is, hogy fáj. De nem az fáj, hogy vége hanem az a tény, hogy nem korrekt és azt hiszi bármit megtehet hiszen hülye vagyok és nem jövök rá.
A kérdező hozzászólása: Nem minden férfi ilyen de azért a többség igen.És biztos, hogy nõbe is van ilyen.Én most a saját esetemet hoztam példának.
esetünkben nem minden férfirõl van szó, hanem egy bizonyos férfiról. am meg ezt csak õ tudja
A kérdező hozzászólása: Igazából már csak arra várok, hogy végre õszinte legyen és lépjen.Talán ennyit megérdemelnék.De még játssza a kisded játékokat miközben én mindent tudok és sokszor rá is mutatok erre. De köti az ebet a karóhoz, hogy nincs semmi ilyesmi.
Ez pont ellenkezik a kérdéseddel... Ez a pasi ûberhülye DDD
De te is az vagy, mert még mindíg foglalkozol vele...:$
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Már csak az érdekel, hogy meddig csinálja ezt.Különösebben nem érdekel már a kapcsolat szempontjából. De valahogy rá akarom ébreszteni, hogy annyira a nõket sem kell hülyének nézni.Az elõttem lévõket is annak nézte.Úgy szállt ki a kapcsikból, hogy azt hitte a másik sose jött rá semmire.
szerintem ne várj, hanem dobd ki és gyere ki te jól a helyzetbõl! sose fog rájönni, de beismerni még annál inkább se, hogy õ hülye. de ha te engeded, hogy így játsszon veled akkor te se vagy okosabb
A tesztoszteron teszi :D amúgy meg lapát ;)
A kérdező hozzászólása: ezt magamtól is tudom:) köszi:) de nem ez volt a kérdés!
Pontosan ezért hisszük, hogy a nõk hülyék! XD
A kérdező hozzászólása: Én teljesen másként viselkednék egy ilyen helyzetben.Nem titkolnám a találkozásokat ha tényleg csak legjobb barát lenne az a másik.Ha viszont több lenne akkor meg szakítanék. De semmiképp nem ködösítenék és hazudoznék.
Jááj de le leszek pontozva XDDDDDD
Az a baj, hogy túl jó vagy az ágyban ahhoz, hogy szakítson veled!:)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem pontozok le:) Próbálom megfejteni azt, hogy miért hiszi a férfiak többsége, hogy a nõ nem jön rá ezekre a dolgokra? Hiszen mindenki megváltozik ha belép valaki az életébe.De az a tapasztalatom, hogy a férfi szereti ha a nõ vet véget a kapcsolatnak egy ilyen miatt miközbe õ végig tagad.Aztán meg az van, hogy nem mûködött mert egy hülye hisztis p...a volt.
Verd át te is.
mert ez Magyarország... akkor se szólna senki semmit ha egy fostos bélyeg 500 forint lenne.... mindenki szépen kifizetné aztán csá...
Azért, mert a szállítási költség megoszlik Kínából jövet 500000+1 tétel között, ami egy konténerben utazik. Ha kisebb forgalmat bonyolítanának a sárgák, akkor ez a költség jelentõsen megugrana. Ezért. Még így is megéri nekik
Megrendelted a szemüveget és meg is jött?
A kérdező hozzászólása: Igen, a mai napon megérkezett.
látod! a vágyaknak engedni kell! keressetek helyet, és meg kell oldani, mert aztán ez lesz belõle
Nálam szerencsére fájdalommal nem szokott járni, csak kellemetlen érzés nagyon, de a fájdalom is normális. Angolban "blue balls"-nak hívják ezt a jelenséget. http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_balls
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm...A kérdésre válaszoljatok! Mi ez a dolog? Sûrûn elõfordul, és félek, hogy valami gáz lehet...szal kicsit komolyabban légyszíves
A kérdező hozzászólása: Erre voltam kíváncsi.Köszönöm szépen!
Természetes dolog, nyugodj meg.Ajánlom néha marokmarcsi használatát..
A kérdező hozzászólása: Figyi...Helyzet a következõ: Egy autóban bnõmmel + szüleivel.Bnõm nem észrevehetõ módon felizgat. Most õszintén.Ez ellen nem sokat tehetek azon kívül, hogy leállítom bnõmet.Csak nem rántok rá az autóban , vagy szeretkezem .Aztán jön a "kangörcs".Köszi szépen a kommenteket!

Miért olyan menő a 'vok' és főleg miért jó, hogy mindent 'w'-vel és 'y'-nal írnak a tinik?

Vajon emellett még tudnak helyesen is írni? A suliban dolgozatokban is így használják ezeket a szavakat?

Legjobb válasz: én is néha használom a vok-ot, de csak ha gyorsan kell leírnom valamit a(v-w)-t én sem értem miért jó, meg az (y)-t se és tudok helyesen írni

én is néha használom a vok-ot, de csak ha gyorsan kell leírnom valamit a(v-w)-t én sem értem miért jó, meg az (y)-t se és tudok helyesen írni
mert a netes írásképpel próbálnak "trendik", "egyedik" lenni. most gondolj bele, mennyivel érdekesebb, ha a varjú szót warjúként írod. ilyen amindentegybeírok is, meg a minden.szó.után.pontot.teszek.is. azt hiszik, errõl majd valami nagy különcre asszociálnak az emberek. tinitrend, majd kinövik.
Szerintem a rövidítésekkel nagy baj nincs (vok, h, vki, kb, pl, stb). Ezeket lhet helyesen is használni. A w-zés, y-ozás és h-zás valóban felesleges és igénytelen, egyszerûen buta a használója. Dolgozatokban nyilván ezeket nem használjuk, nem tudom hogy juthat ilyesmi az eszedbe.:) Viszont aki nem tud írni (muszály, haly, valyon, mijen, annya, vállás), az dolgozatokban sem tud. :D 16/L
Szerintem annyira hihetetlenül béna az összes ilyen.

Miért olyan büdös a menstruácio? Tudom hogy vér de mégis miért ilyen büdös?

gondolom mindenkinek büdös nem azért kérdem de van akinek pl a nögyógyászaton akik elvetették a babájukat azok után mentem el wc re és iszonyú szaguk volt szo szerint dögszag!!!!

Legjobb válasz: A vér nagyon hamar kezd bomlani. Minél tisztábban tartja magát valaki, az hogy tampont vagy betétet használ ez mind befolyásolja a vér bomlását.

A vér nagyon hamar kezd bomlani. Minél tisztábban tartja magát valaki, az hogy tampont vagy betétet használ ez mind befolyásolja a vér bomlását.
Bocs, én tampont használok, és nem óránként cserélem, sõõt, de mégse érzem a szagát.Úgyhogy valszeg a magyarázat, hogy mindenki más.
Hát izé...az állatoknál ezt kiszagolják a hímek és mennek udvarolni. Csak az emberi férfiak ezt már nem igénylik..
A kérdező hozzászólása: köszi:) csak aztnem értem hogy miért van az ha büdös a akkor a férfiak mégis sexelnek akkor is amikor menzi van. én soha nemsexelnék ha megvan a menzim
Ez nem csak vér, hanem halott sejtek (a méhnyálkahártya) tömege. Azonnal rohadni kezdenek, már a hüvelyben. Kinek mi van ott, és mennyi ideig van ott az egész (mennyire gyors a vérzés) - annak megfelelõen lesz büdös.
...ja és egy régóta (napok óta) halott gyerek maradványai, ahogy jönnek kifelé - annak is van szaga, az biztos. Úgy hallottam, hogy az emberi szervezetben kb. 10-szer annyi baktérium van, mint saját sejt. Ezek ahogy élnek, az ember tápanyagait eszik - és általában szörnyû büdös salakanyagokat termelnek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek

Szerintetek az miért van hogy a kínai, távolkeleti lányok olyan kislányosak?

gyerekesek, szégyenlõsek, könnyen zavarba hozhatók...

Legjobb válasz: évszázados elnyomottság és nõideál

évszázados elnyomottság és nõideál
más kultúra ..
De ha azt vesszük, szerintem tökre aranyosak, nálunk a városban látni néha japán lányokat, most nincsenek, nem indult ez a cserediák dolog idén, de tökre cukik, törékenyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!