Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a szerelem (28 db)

Miért múlik el a szerelem egy idő után? Szerintetek van olyan szerelem ami egy egész életen át tart?

olyan rossz bele gondolni h majd én is kiszeretek a páromból vagy fordítva ő szeret ki belőlem. Miért múlik el a szerelem miért nem tart ki életünk végéig? mikor rá nézek a szüleimre is és látom h már nem szeretik egymást és néha már csak épp h elviselik egymás közelségét :/ néha hallok az idősebbektől olyan beszólásokat is hogy hogy tudtam én ezzel az emberrel szóba állni mit szerettem meg benne?? a mai fejemmel rám se néznék hozzá sem szólnék :/ szerintetek velünk is így lesz egy idő után? mik a tapasztalataitok eddig?? 20L

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. Attól, hogy valaki már nem szerelmes, az nem jelenti azt, hogy nem szereti a másikat. És nincs olyan, hogy egy ember élete végéig szerelmes. Szereti a másikat ez tény, de maga a szerelem vagy elmúlik vagy átalakul valami mássá, ami már nem szerelem, de érzés és szeretet, kötõdés ugyanúgy a másikhoz. És azért, hogy valakik hosszú idõn át kitartsanak egymás mellett és szeressék a másikat, még ha nem is szerelemmel, azért bizony dolgozni kell!

Ez nem így mûködik. Attól, hogy valaki már nem szerelmes, az nem jelenti azt, hogy nem szereti a másikat. És nincs olyan, hogy egy ember élete végéig szerelmes. Szereti a másikat ez tény, de maga a szerelem vagy elmúlik vagy átalakul valami mássá, ami már nem szerelem, de érzés és szeretet, kötõdés ugyanúgy a másikhoz. És azért, hogy valakik hosszú idõn át kitartsanak egymás mellett és szeressék a másikat, még ha nem is szerelemmel, azért bizony dolgozni kell!
És ha valaki nem dolgozik ezért, akkor minden elmúlik és jellemzõen szétmegy a két ember.
Hülyeség ezen rágódni. Valakinél így, valakinél úgy. Élj a mának, és szeresd aki szeretsz :)

A szerelem érzése miért olyan erős, hogy még a családunkkal is szembefordulnánk?

Ha valaki igazán szerelmes, képes lenne a családjával is szembefordulni (pl. ha tiltanák a lányt az illet?t?l), csak hogy a szerelmével lehessen. Képes a saját édesanyját elhagyni, és a fiút választani. A szerelem mindennél er?sebb érzés, vagy nincs így mindenkivel?

Legjobb válasz: Igen a szerelem ilyen, elvakítja az embert, és képesek olyan dolgot is megtenni az illetõért amit még õk maguk sem gondolnak komolyan. Egyszer én is ilyen voltam amikor a szüleim nem nézték jó szemmel hogy egy roma lánnyal járok. Persze õ nem olyan volt, apja magyar volt, tisztességesen dolgoztak a szülei, anyja volt csak roma, de normálisak voltak, de a szüleimnek volt ilyen agyrémjük hogy ebbõl csak a baj lesz stb.... stb... Persze mondtam olyanokat amiket megbántam, de utólag, tisztázódott a helyzet. Amúgy még mindig együtt vagyunk több mint 2 éve, és nincs semmi probléma. A szerelem az már csak ilyen.

Igen a szerelem ilyen, elvakítja az embert, és képesek olyan dolgot is megtenni az illetõért amit még õk maguk sem gondolnak komolyan. Egyszer én is ilyen voltam amikor a szüleim nem nézték jó szemmel hogy egy roma lánnyal járok. Persze õ nem olyan volt, apja magyar volt, tisztességesen dolgoztak a szülei, anyja volt csak roma, de normálisak voltak, de a szüleimnek volt ilyen agyrémjük hogy ebbõl csak a baj lesz stb.... stb... Persze mondtam olyanokat amiket megbántam, de utólag, tisztázódott a helyzet. Amúgy még mindig együtt vagyunk több mint 2 éve, és nincs semmi probléma. A szerelem az már csak ilyen.
A mi kapcsolatunkat nagyon tiltották a szüleim. Pedig rendes, dolgos, jóravaló fiú volt mindig. Elköltöztünk együtt másik városba. A szülõkkel nem beszéltünk jó darabig, de aztán kibékültünk. Nagy szerelem volt, mindent elsöprõ. Tûzbe tettem volna érte a kezem és a kapcsolatunkért is. Egészen addig, amíg ki nem derült 9 év után, hogy van más is neki rajtam kívül... Soha, semmi pénzért és senkiért nem vesznék össze a szüleimmel. A szerelem elmúlik, anya meg apa viszont mindig velem vannak, bármi történjen is az életben.
Igen, lehet olyan erõs. Talán azért, mert az ember elõbb-utóbb elszakad a szüleitõl, ha nem is teljesen és a párjával fogja leélni az életét, nem pedig a szülõkkel. Ezért is normális esetben a párunkkal legalább olyan erõs, ha nem erõsebb kapcsolat alakul ki, mint a szüleinkkel. De sajnos a szerelem el is vakíthat és olyankor néha még a jó szándékú figyelmeztetéseket sem vagyunk hajlandóak figyelembe venni a családunktól. Viszont egy jó párkapcsolatot normális szülõ, aki szereti a gyerekét nem tilt csak azért, mert nem szimpatikus neki a võ, vagy meny jelölt és a párunk sem kéri, ha tényleg szeret minket, hogy végleg forduljunk el a családunktól.
Én nem a szerelem miatt mennék el, hanem a tiltás, a választás elé állítás miatt. Ilyen nincs, hogy egy szülõ ezt megteszi.
Szerintem ha valaki ilyet kér a másiktól az elmebeteg.
bizony, bizony... a szerelem erõs, mint a halál http://www.youtube.com/watch?v=M5u5zXVmoHM Énekek éneke. 8, 6-7a "Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erõs a szeretet mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tûznek lángjai, az Úrnak lángjai. Sok vizek el nem olthatnák e szeretetet."
"Tudom, hogy õk önmagamért szeretnek, nem azért, hogy csinos vagyok-e, jól fõzök-e vagy sem és, hogy milyen vagyok az ágyban.Minden szerelem elmúlik egyszer akár így, akár úgy, de a család az, ahova az ember mindig visszamehet" Tényleg vannak ilyen kapcsolatok. De ez borzasztó lehet. Így élni, hogy a párunk csak azért szeret, hogy jól nézünk ki, jól fõzünk, meg hasonlók és egy idõ után vissza kell menekülni a szülõkhöz, mert már a szerelem is elmúlik és még sz...rabb? Azt mondja meg valaki, ezért egyáltalán minek belekezdeni a kapcsolatba? Nem koloncot kell választani a nyakunkba, hanem társat az élethez.
Olyan férfi még nem született akiért eldobnám magamtól a családomat.Nagyon szoros édesanyámmal a kapcsolatom, neki köszönhetem, hogy még nem õrültem meg. Tudom, hogy õk önmagamért szeretnek, nem azért, hogy csinos vagyok-e, jól fõzök-e vagy sem és, hogy milyen vagyok az ágyban.Minden szerelem elmúlik egyszer akár így, akár úgy, de a család az, ahova az ember mindig visszamehet.26/N
Szerintem ez azért lehet, mert életünk során lazulnak, majd erõsödnek és megint lazulnak a családi kapcsolatok. És végülis a függetlenség, a saját lény kialakítása az. Gyerekkorban az ember azt hiszi, hogy a családja szent, sokkal többet ér, mint bármely más ember. Aztán felnõve rájön, hogy a szülei is olyan emberek, mint a többi. Persze attól még a szülei maradnak, és a szeretet egy következõ lépcsõfokra lép.
Akik leponttyozták a 3-ast nem voltak szerelmesek és nem is lesznek már soha.
"A szülõk se lesznek melletted örökké hiszen minden ember élete véges." Érdekes, amit írsz, mert fordítva nem igaz. (Mármint nem elfogadott.) Épp azért, amit írtál, felnõtt emberek a szerelmüket választják a szüleik helyett, mert ugye velük alapítanak családot. Viszont az anyák legtöbbször a gyereküket választják a szerelmük helyett. Pedig itt is játszik, hogy a gyerek nem lesz velük örökké.
"Soha, semmi pénzért és senkiért nem vesznék össze a szüleimmel. A szerelem elmúlik, anya meg apa viszont mindig velem vannak, bármi történjen is az életben." Az én véleményem: 1. A szülõk se lesznek melletted örökké hiszen minden ember élete véges. 2. Attól hogy EGY valakit nagyon félreismertél még nem biztos hogy a szüleid jobban tudnak mindent. Senki se tévedhetetlen, se te se õk. A csalódások pedig ugyanúgy az élet részei, amelyekbõl viszont lehet tanulni. Ezért nagy önkiszúrás ha valaki készpénznek vesz mindent amit õk mondanak mondván "õk úgyis jobban tudják". Nálad jobban senki nem tudhatja mi tenne téged boldoggá, még õk se. Ha valaki folyton azt nézi a szülei mit gondolnak a Pistirõl, a Karcsiról stb. az a szülei életét fogja élni, nem a sajátját. Egy normális szülõ pedig ezt nem akarja. (És ez lenne a kérdésre is a válaszom)
5 vagyok. Még annyi, hogy gondolom a szülõk attól féltek leginkább, hogy a srác is inni fog, és magával rántja a barátnõmet. Szóval valahol érthetõ, de egy esély mindenkinek jár, és a saját gyerekünket ha csak nem öl, vagy mit tudom én, úgy fogadjuk el ahogy van, a döntéseivel együtt.
"Azt mondja meg valaki, ezért egyáltalán minek belekezdeni a kapcsolatba? Nem koloncot kell választani a nyakunkba, hanem társat az élethez." Szerintem azok akik szerint a szüleik stb. fontosabbak a párjuknál azok se örülnének ha örök másodikak lennének egy kapcsolatban. Én úgy hiszem hogy két lelkileg is felnõtt ember komoly kapcsolata (nem a komolytalan tiniszerelmekrõl beszélek) elõbbre való mint a szülõkkel való viszony, hiszen egy ilyen kapcsolat célja hosszú távon a saját, normális család alapítása ami nem fog menni ha egyik vagy mindkét fél még erõsen visszahúz a saját szüleihez.

Miért olyan nehéz a szerelem? Miért jár annyi fájdalommal az, hogy boldognak érezzük magunkat?

Legjobb válasz: Miért olyan magas a levegõ por koncentrációja? Honna a por? Honnan a levegõ? Miért van élet? Mi volt az õsrobbanás elõtt? A dinoszaoruszok miért haltak ki? Miért hülyék az emberek, hogy ilyen kérdéseket tegyenek fel?

Miért olyan magas a levegõ por koncentrációja? Honna a por? Honnan a levegõ? Miért van élet? Mi volt az õsrobbanás elõtt? A dinoszaoruszok miért haltak ki? Miért hülyék az emberek, hogy ilyen kérdéseket tegyenek fel?
Mert semmi nem lehet túl egyszerû az életben.
mert a legtöbb idióta embernek az okozza a legnagyobb örömöt, ha szenvedhet és ezt mindenki tudtára adhatja.
Mert Ádám és Éva elcseszte!
Miért van az hogy sok ember annyira érzéketlen mint egy jégcsap, és belehalnának ha nem olthatnának le valakit?


Mitől függ, hogy kibe leszünk szerelmesek? Miért keresi mindenki a szerelmet egy kapcsolatban? Ha nem vagyok szerelmes nincs is értelme? Menjek addig míg nem találok egy olyat akibe beleszeretek?

Aztán lehet hogy miközben a szerelmet hajszolom elveszítek egy emberileg sokkal értékesebb embert.

Legjobb válasz: 1-es: A szerelem nem mindenkinél ugyanolyan. Nem mindenki lángol az elsõ pillanattól... De nem vitázom veled a te életedet te éled, s akkor az úgy jó. Kérdezõ: nem tudom hány éves vagy, nem tudom férfi vagy-e vagy nõ. S azt sem tudom, hogy esetleg hány csalódáson vagy túl. De ezektõl függetlenül azt mondom, hogy amíg nem teljes a világ neked. Amíg nem érzed magad jól a saját bõrödben, amíg nincsenek meg a céljaid amiért úgy is egyedül kell hajtanod, addig nagyon nehéz társat találni. Azért mert senki nem támasz akar lenni hanem egyenrangú társ. Amíg keseregsz olyanok fognak megtalálni akik ideig-óráig kihúzzák melletted s lépnek. A nõ vagy akkor meg érezni fogod, hogy csak szexre kellettél. A férfi vagy akkor pedig minden ilyen nõt számító qrvának fogsz tartani, aki csak addig volt veled amíg nem talált egy jobbat. Szóval szedd elõször össze magad utána keress párt. Nagyobb sikered lesz.

1-es: A szerelem nem mindenkinél ugyanolyan. Nem mindenki lángol az elsõ pillanattól... De nem vitázom veled a te életedet te éled, s akkor az úgy jó. Kérdezõ: nem tudom hány éves vagy, nem tudom férfi vagy-e vagy nõ. S azt sem tudom, hogy esetleg hány csalódáson vagy túl. De ezektõl függetlenül azt mondom, hogy amíg nem teljes a világ neked. Amíg nem érzed magad jól a saját bõrödben, amíg nincsenek meg a céljaid amiért úgy is egyedül kell hajtanod, addig nagyon nehéz társat találni. Azért mert senki nem támasz akar lenni hanem egyenrangú társ. Amíg keseregsz olyanok fognak megtalálni akik ideig-óráig kihúzzák melletted s lépnek. A nõ vagy akkor meg érezni fogod, hogy csak szexre kellettél. A férfi vagy akkor pedig minden ilyen nõt számító qrvának fogsz tartani, aki csak addig volt veled amíg nem talált egy jobbat. Szóval szedd elõször össze magad utána keress párt. Nagyobb sikered lesz.
Ez egy olyan kérdés, amiben nem fog egyetértés születni, mindenki maga érzi. Nekem szükségem van a szerelemre egy kapcsolatban. Bár én nem is tudnék olyan emberbe beleszeretni, akit nem érzek értékesnek, nekem nagyon fontos a lelki vonatkozás, ezért csak abba tudok beleszeretni, akit valamennyire már megismertem emberileg is. De csak és kizárólag azért sem szeretek bele valakibe, mert értékes ember. Nagyon sok értékes embert ismerek, szép is lenne, ha mindegyikbe beleszeretnék.
nem tudom te , hogy vagy vele de én szerelem nélkül nem tudok valakivel együtt lenni, mert kb lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy õ szeret én meg egyántalán nem õt és lehet, hogy én is szerelmes leszek egyszer valaki másba.
Ez attól függ, hogy mit tekint az ember szerelemnek. Én például csak kamaszkoromban éltem meg azt a tipikus - közhelyes - jelenséget, hogy vibrál a levegõ, "pillangók" vannak a gyomromban, el vagyok vakulva, meg ilyenek, tudjátok. :-) Számomra azt jelenti a szerelem, hogy van valaki, akivel lelkileg (intellektuálisan, érzelmileg) és testileg (csók, szex, ölelés, simogatás) is boldoggá tesszük egymást, bízunk a másikban, és egyszerûen nem tartunk igényt másra (nõre vagy férfire). Ennek kialakulásához sok tartalmas beszélgetés és idõ szükséges, szóval megértem, ha valakinek ez túlbonyolított, vagy túlságosan racionális, de szerintem mindenki kicsit - vagy épp nem kicsit (?) - másképp éli meg a szerelmet, vagy mást tart fontosnak egy párkapcsolatban. Ezt tiszteletben kell tartani. Szóval kérdezõ, ezt neked kell érezned. Neked kell érezned, hogy mikor vagy szerelmes, neked kell érezned, hogy egyáltalán szükséged van-e erre az érzésre ahhoz, hogy boldog légy valakivel. Szerintem nincs "jó" vagy "rossz" döntés.
Mai napig megmagyarázhatatlan. Ha jó emberbe szeretünk bele, akkor a legcsodálatosabb dolog, ha rosszba, akkor a legfájdalmasabb. Emellett lehet, hogy lenne olyan, aki jobban értékelne minket, mégse õt szeretjük. Az univerzum sok megmagyarázhatatlan dolgot takar magában, Jó kérdés hogy idõnként miért nem abba szeretünk bele, akibe úgymond "kéne". Senki nem mondhatja meg hogy neked mi lenne jó, ebben neked kell döntened.
Nekem anyú mindig azt mondta, a szerelem kémia! Bizonyos vegyületek vonzása, és befogadása. Ezért kiszámíthatatlan hogy mikor jön, és ki iránt érezzük. Az intenzitása is ettõl a kémiai folyamattól függ. Van aki leél egy életet nélküle, van aki sokszor átéli. De nélküle az élet sótlan! Anyú évekkel ezelõtt meghalt, nyolcvan évesen. Az õ felfogásában az egész élet egy csoda, ha hagyjuk hogy megtörténjenek a dolgok velünk. Mindig, mindennek a jó oldalát látta, és a rosszat igyekezett gyorsan maga mögött hagyni. A szerelemért se kell "menni míg meg nem találod", mert nem sok beleszólásod van a dologba. A kérdésed, hogy szerelem nélkül nincs is értelme? Dehogynem! Hisz ha csak azok lennének együtt akik szerelmesek is, kevés kapcsolat lenne! Lehet szeretni a párunkat sok mindenért. Tisztelni, becsülni, felnézhetünk rá, jó lehet az ágyban, stb. Ezek jó dolgok. Ez egy társkapcsolathoz elég az életben. De ha nem lesz belõle szerelem, akkor egy idõ után hiányérzet alakul ki, és valamiért már nem leszünk boldogok. Tudom, a szerelem is múlik, halványul, átalakul. De vágyunk megélni! Úgy gondolom, ha szerelembõl kötjük össze az életünket, akkor is jöhet egy új szerelem, sõt, akár több is. Tehát nehéz kérdés......
kémia müködik rossz nem lehet

Miért olyan nehéz a szerelem? Pedig állítólag ez az, az érzés emire mindenki vágyik, amiért érdemes élni. Akkor miért ilyen bonyolult? L

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû maga az érzés, érzed, hogy kell neked. Amirõl te beszélsz, az az elvárások, amiket egymással szemben támasztanak az emberek, mert mindig át akarják formálni a másikat saját egojuk képére.

Nagyon egyszerû maga az érzés, érzed, hogy kell neked. Amirõl te beszélsz, az az elvárások, amiket egymással szemben támasztanak az emberek, mert mindig át akarják formálni a másikat saját egojuk képére.
Nem a szerelem bonyolult hanem az emberek.
Az embereken túl a modern élet is pokoli nehéz, de ne az érzésekre fogjatok mindent.
Mert mindannyian különbözõek vagyunk, különbözõ vágyakkal, tulajdonságokkal, elvárásokkal. Lehet, hogy akit szeretsz, nem hozzád való, nem illetek össze, másra vágyik, bármennyire odavagy érte. Vagy fordítva, olyan fiú szeret beléd, akibe te soha nem fogsz. Lesz ez egyszerûbb is, hidd el... :)
én úgy vagyok velem nagyjából rájöttem hogy egész egyszerûen ebbe a nemigen jó és erkölcsös világban csak menni kell az embernek nem foglalkozni semmivel és senkivel túllépnni mindenen. tenni kell magát mint egy robot vagy pl egy számítógép hisz a gépek nem szerelmesek. Egyszóval nem nagyon szabad egy dologért egy ideálért oda lenni egyszerüen tenni kell aztán majd változik ez egyszer
mert az Élet nem kínálja tálcán a lehetõségeket. akkor tudod majd értékelni a dolgokat ha megküzdesz értük

Miért van az, hogy a korombeli lenézik srácok/lányok lenézik a szüzeket (én is az vagyok 18F), ez olyan mértékben felkúrja az agyam. Mivel többek ők, ha én a szerelmet keresem, csak nem jön össze? Legyetek kedvesek normális válaszokat adni!

Legjobb válasz: semmivel sem többek, én nem nézek le senkit,sõt sokszor becsülni tudom az olyan embereket akik nem 13 évesen veszítik el a szüzességüket egy szórakozóhely wc-jében . lehet ez szélsõséges példa volt, de ne adj az olyan véleményére aki csak azzal tud felvágni h nemi életet él

semmivel sem többek, én nem nézek le senkit, sõt sokszor becsülni tudom az olyan embereket akik nem 13 évesen veszítik el a szüzességüket egy szórakozóhely wc-jében . lehet ez szélsõséges példa volt, de ne adj az olyan véleményére aki csak azzal tud felvágni h nemi életet él
Na és a korodbeli lányok honnan tudják, hogy ki szûz?
Nos, én nem nézem le azokat akik szüzek. Szerintem azért lehet, mert azt hiszik, hogy akiknek 18 éves koruk körül még nem sikerült tartósabb kapcsolatot kialakítaniuk azok valami miatt hibásak. Ez ugyanolyan, mint akik azt hiszik, hogy akik 15-16 évesen veszítik el azok csak a szex miatt csinálják és nem gondolnak rá, hogy valaki megtalálhatja már akkor is a szerelmet. Én pl. szerelembõl vesztettem el 16 évesen és még mindig együtt vagyok a barátommal, már 2 éve. L/17
Érdekes, én több korodbelit ismerek, lányt fiút egyaránt, és még majdnem mind szüz :) szóval csak a duma megy náluk, és csak nagy a szájuk. Max nem kell mindenkinek tudnia azt, hogy Te elvesztetted már, vagy sem.
Én egy szórakozóhelyen vesztettem el 13 évesen. Utána találtam meg a barátnõmet 16 évesen.
Ez engem is rohadtul kiakaszt! De nem kell foglalkozni velük, írtó szánalmasak...
Talán ne reménykedj hosszú évekig. Olyan lánynak udvarolj, aki veszi a lapot. Biztosan akad valaki akinek te is kellesz!
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet de nálam a szerelem komoly dolog nem csak úgy jön meg megy.Csak hosszú kapcsolataim voltak
Sehogy, és pofára fogsz esni (és meg is fogod érdemelni).
Nincs szüksége mindenkinek szerelemre hogy teljes élete legyen.
ööö.... ha egy csaj oda állna hozzá hogy járjunk a fülét farkát behúzná... csak a szája nagy...
Miért kéne szerelem ha tucatjàval dughatják a magadféle naiv lànyokat?
átl ugy imádom azokat akik magukat se lennének képesek sok dologra rábírni DE má rmás emberek megváltoztatásán gondolkodnak..hmmm imádom:D
sehogy sajnos :) nem akar kapcsolatot és kész... õk jól érzik magukat így hogy mindig van valaki ha szexelni akar, de nem kell neki barátnõ :D
A kérdező hozzászólása: 1.Ki mondta, hogy "dugunk" vagy "dugtunk"? 2.Én nem szeretném õt megváltoztatni, csak megérteni, hogy miért utasítja el a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat :)

Miért tartják olyan nagy dolognak a szerelmet?

Jajj, így szeretem úgy szeretem, soha sem akarom elveszíteni. Közben meg, ha más lett volna ott, akkor őt szereti meg vagy a harmadikat, meg kitudja melyiket. Nem nagy valami, miért kezelik ezt sokan olyan hűdenagy dologként?

Legjobb válasz: Ha ezt nem tudod, akkor te még nem voltál szerelmes.

Ha ezt nem tudod, akkor te még nem voltál szerelmes.
jajj ne fogjunk már mindent a filmekre, zenékre meg a médiára! azért nagy dolog, mert jó dolog. a szerelemben nincs 3.
Mert az idióta filmek, meg a nyálas zenék irreális képet festenek a szerelemrõl.
faszsâg az egèsz
Azért, mert nem bárkirõl vélekedsz így. Igen, változik, tehát lehetsz egymás után több emberbe szerelmes, mert az szerelem elmúlik, de az messze nem igaz, hogy bárkibe bele lehet szeretni. Az meg, hogy kit kíván meg szexuálisan az ember csak attól függ, mennyire "kanos", pár hétnyi szexelvonás után már olyat is megdugnál aki messze van az ideálodtól. Ettõl még beleszeretni nem fogsz.
A kérdező hozzászólása: De az a lényeg, hogy mindig változik ez az érzés az emberben, egyszer ez iránt, másszor az iránt érzed UGYANAZT. Akkor miért is olyan különleges dolog, ha jóformán bárkirõl így vélekedhetsz?
Kieg: ennél még érdekesebb, ha a szerelem kölcsönös és te is azt érzed, hogy valakinél te vagy az elsõ.
#27: nekem volt egyéjszakás kalandom nem is egy. A legritkább esetben volt bármi több egy aktusnál. Már csak azért is, mert egy ölelés bensõségesebb mint egy csók vagy akár egy dugás. De nem is ez a lényeg, mert nem én akarom összemosni a szexuális vágyat a szerelemmel. Tehát ha még nem voltál szerelmes, akkor valóban úgy tûnhet, hogy nincs különbség a szexuális vágy és a szerelem közt. Hogyan magyarázzuk el egy színvaknak a színeket? Hogy más mint a szürke-fehér-fekete? Nehéz ügy. Ilyen apróságok vannak például, hogy akibe szerelmes vagyok annak a kedvére teszek (nem csak szexuális téren), mert szeretem boldognak látni. Te így vagy a szexuális partnerekkel? Illetve prioritást élvez mások elõtt minden tekintetben. Inkább vagyok vele, inkább az õ érdekeit tartom szem elõtt, nem másokét. Nekem egyszerû szexpartnerek esetében soha nem volt ilyen. Miért is lett volna? Ki nekem õ, egy jó numerán kívül?
Egyértelmû, hogy nem tudjuk elmagyarázni és nem fogod megváltoztatni a véleményed. :D Szerintem mehetünk a következõ kérdéshez.
A kérdező hozzászólása: Plusz, ha megdugok valakit, még nem kezelem úgy mint egy retkes qrvát.
A kérdező hozzászólása: Mert akit megölelsz abba szerelmes vagy? Lehet ott akárki, aki tetszik, megölelem. Attól még nem érzek iránta semmit. Nem kell belemagyarázni egy ölelésbe semmit. Egy 14 éves gyerek nem éppen így fogalmaz.
#18: akkor miért kell az ölelés vagy összebújás? Pacsizz le a lánnyal aztán kalap kabát.
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem dugok meg akárkit, legyek akármennyire kanos. Szóval értelme nincs a szerelem dolgot túlértékelni, mert te mondtad, hogy több emberbe is lehet "szerelmesnek lenni". Ha elmúlik, akkor meg fõleg nem nagy cucc.
Attól mert elmúlik nem nagy dolog? Te milyen életet élsz? Mondjuk elutazol Hawaii-ra, az is elmúlik, nem volt nagy dolog? :) Miért akarod ilyen görcsösen megmagyarázni, hogy a szerelem az semmiség? Nyilván azért nem ez a többség véleménye, mert õk már átélték és tudják, hogy mi vele a helyzet. És az se véletlen, hogy a szerelem inspirálja az embereket, vagy épp teljesen összezúzza õket. Elég csak belemélyedni az irodalomba és persze kell némi beleérzõkészség.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom bajnak.
Te bajod.
Le van szarva.
A kérdező hozzászólása: Én amiatt nem fogom, mert ragaszkodom hozzá, hogy nincs ilyen érzés.
"ha olyan nagy dolog lenne a szerelem mint Hawaii, akkor nem élné át mindenki" "Azt nem is fogom" Ezek szerint ettõl lesz nekünk az olyan nagy dolog. :D
A kérdező hozzászólása: Mit, a szerelmet? Azt nem is fogom, mert nem hiszek benne.
Nekem úgy tûnik, te nem élted át. :p
A kérdező hozzászólása: Látod, ha olyan nagy dolog lenne a szerelem mint Hawaii, akkor nem élné át mindenki. Hawaii-ra sem jut el az emberek nagy hányada.
>25 leszek. Na ez gáz.. a válaszaid alapján kábé max 14-nek tûnsz.
A kérdező hozzászólása: 25 leszek.
A kérdező hozzászólása: Nem is voltam szerelmes, de épp azért írtam, hogy sokan túlmisztifikálják a dolgot. Mintha megtalálta volna élete párját, közben meg pár hónappal vagy évvel késõbb más iránt érez ugyanúgy. Nem egy nagy szám.
Az elsõvel és à másodikkal értek eggyet!Majd ha szerelmesleszel megtudod mert nagyon úgy tûnik hogy még nem voltál!
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk már. :D Ha olyan nagy dolog lenne, akkor életedben egyszer lennél szerelmes és csak egy emberbe.
Valaki meg tudja mondani, hogy mivel egyenlõ a szerelem mínusz a szexuális vágy?
# 9 szeretet?
A kérdező hozzászólása: Nullával. A "szerelem" csak "demegbäsznám" érzés felturbózva.
Tehát akkor mondhatjuk, hogy bárkbe akit amúgy szeretsz, és még szexelnél is vele tulajdonképp szerelmes vagy?
Lehet, hogy nem minden esetben, rám eddig ez igaz volt.
#12: fordítsuk meg: ezek szerint te mindenkibe akit megkívánsz bele is szeretsz?
A kérdező hozzászólása: Fejtsd már ki nekem, hogy mi az a "beleszeretni", azon túl, hogy szexuálisan kívánom?
Mondjuk mert van lelki kapcsolat is, nem csak testi vonzódás? Ezt olyanoknak hiába magyarázná itt az ember, aki még nem érezte... Neked nem jelent semmit, csak testi vágyat. Valakinek ennél többet, szar ügy :)
#15: szexeltél már valaha? Szex után mi volt? Mondjuk megölelted a partnered, összebújtál vele? Igen? Miért? Hiszen már megvolt a szex.
A kérdező hozzászólása: Igen össze bújtam vele azután. De ha focizok és gól lõ a csapattársam, akkor is pacsizok vele, pedig már belõtte a labdát a hálóba.
A kérdező hozzászólása: Lelki kapcsolat? Milyen lelki? Tudod mi az a lélek? Egy belemagyarázott valami.
A lélek az a függvény, ami megadja, hogy különbözõ szituációkban mi lenne az adott személy reakciója/gondolata. A másik személy minél alaposabb megismerésével közelíthetjük ezt a függvényt.
Hány éves vagy? 13..14?
A kérdező hozzászólása: Úristen! Gondolom nõ vagy. Azok vannak odáig az ilyen spirituális dolgokért. Ha nem tudod kezelni az érzelmeidet, ne magyarázd be magadnak, hogy te szerelmes vagy. Bár tudom, hogy manapság divat annak lenni. :D
nem tudom, én ha szeretek valakit az sajnos évekre szól és sajnos mellette egy pasiban se látom a férfit... én borzasztó nehezen teszem túl magam rajta

Miért olyan fontos a szex egy kapcsolatban/szerelemben?

Legjobb válasz: mert az 1 jó dolog

mert az 1 jó dolog
Mert az a vonzalom és kötõdés azon formája, amikor a férfi a legbecsesebb részét berakja a nõ legkülönlegesebb barlangjába, és ez a bizalom egy nõ felõl a legnagyobb, hogy beengedi a férfit a testébe.
"Mert boldogsághormonokat termel. És az emberek szeretnek boldogok lenni. :')" - WikcsyhhWokOsztTsõ
t.között az összetartozás érzését erõsíti.
kiteljedés, de nekem nem a szex a fõ szempont:)
Azért mer a szex az a dolog ahová 2 szerelmes(vagy rosszbb esetben 2 nem szerelmes) eljuthat a csók, az ölelés a szexhez képest semmi még ha olykor csak elég egy csók vagy ölelkezés. 16/F
1. amikor a szeretet, szerelem, vonzalom és vágy szavakkal már nem kifejezhetõ a másik iránt, na akkor jön a szex :) 2. családalapítás, utódnemzés
Próbáld ki és megtudod.
A kérdező hozzászólása: DreamWeaver, imádom a válaszod! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!