Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a száj (5 db)

erre én is kiváncsi vagyok:) sztem olyan ösztönös vagy nem tom...
igen, ez ösztönös pl a kisgyerekek is ezért vesznek be mindenfélét a szájukba, mert kiváncsiak rá, v tetszik nekik... ez bizonyított:)
A csók nem az embernél alakult ki. Már a halak, és azóta a leszármazottaik is... A mell pedig azóta lett intim testrész, mióta az ember elölrõl szeretkezik. Azóta kezdett el gömbölyödni is - látványban pótolnia kell egy másik testrészt, ami a régebbi, hátulról történõ megközelítésnél van szem elõtt.
Tök mindegy, ígyse a témához tartozik! A csók onnan alakult ki, hogy egy régi õsünk szájon keresztül etette az utódokat és a párt. Ez az evolúció egy maradványa viselkedéstanilag, ugyanúgy, mint ahogy pl kajálás közben is állandóan körbenézeget az ember. (figyeljétek meg magatokon!:) ) Ez nem vélemény, tény.
Utolsónak: nem véletlen, hogy 0%-os válaszokat szoktál adni. "Azóta kezdett gömbölyödni, mióta szembõl is szeretkeznek? :D Ez elég nagy badarság." Nem magamtól találtam ki, és nem is érzés alapján született a válasz - mint a tiéd. "Azért gömbölyödik, és az õskorban is azért gömbölyödött, mert gyermek-tápláló funkciója van/volt/lesz." Az elõembereknek nem volt gömbölyû, mint ahogy a majmoknak ma sem az. Csak terhesség, szoptatás idején növekedett meg kicsit - ahogy más emlõsöknek is. Nézzél talán utána. A tejtermeléshez nincs sok köze annak, hogy egy nõ mellében fél kg vagy 8 kg zsír van - CSAK a tejmirigyek számítanak. Azok meg egy nagyon nagy mellû nõnél sem túl nagyok. És ráadásul NEM a nagy mellû nõknek szokott sok teje lenni - hanem a közepes mellûeknek.
Szerintem nézd végig hova és miket írtam, és mire minõsítettek, utána mérlegelj :) Biztos lehetsz benne, hogy nem a LÁTVÁNY miatt vált intim testrésszé a nõi mell. És fõleg nem akkor kezdett gömbölyödni, mikor a férfiak rájöttek, hogy jó a LÁTVÁNYA. :DDDDDD A férfinak is akkor kezdett nõni a pénisze, mikor rájött a nõ, hogy jól néz ki? Ugyanis nagyon sokáig nem szolgált plusz esztétikai élménnyel, természetes volt, mint az, hogy a hímeknek van heréjük. Egyszerûen azért rakódik oda több zsír, mert védelmi célja van. Ezt pedig a nõi hormonok irányítják. Ha egy férfit hormonkezelnek, és nõi hormonokat túlsúlyba helyezik, elkezd nõni a melle, csökken rajta a szõrzet, kisimul itt-ott a bõre. Nem a látvány irányítja, hanem a hormonok.
"miért gömbölyödne azóta, mióta szembõl szeretkeznek?" Nézd meg az állatvilágot: micsoda változások köszönhetõek annak, ha a másik nem LÁTVÁNY szerint választ! Ennél sokkal-sokkal nagyobbak is. És, ha azt mondod, hogy a nõk mellének látványa nem érdekes a férfiaknak... fõleg, mióta többet bámulják, mint a hátsójukat. És ezért van az is, hogy a féfiak melle nem nõtt: azt külön nem bámulják a nõk - és a férfi termékenységét, erejét, stb. - semmit sem igazán ez alapján ítélnek meg. De létezhet még egy dolog is: a majom picinyének eléggé elõreállnak az ajkai. Az embernél ez az arc síkjában van. Márpedig így - ha az embernek is olyan lapos melle lenne, mint a majomnak - könnyen megfulladhatna a pici. És szépen fokozatosan - ahogy az embernek nõtt az agya, csökkent az arckoponyája - úgy gömbölyödött a nõk melle is. "állatok körében, hasonlítsd össze a nõstény és hím állatok emlõjének méretét/számát/formáját." Mutass már képeket nem szoptatós nõstényekrõl! Alig lehet látni a mellüket. "0%-os válasz pedig azért van, mert ma regeltem" Az kevés, akkor nem látszana semmi. Néhányan már minõsítettek téged - és mindenki nullára. Mondjuk az igaz, hogy ez önmagában még nem sokat jelent... majd néhány hét múlva talán már használható eredményt ad.
Biztos igazad van :D De miért gömbölyödne azóta, mióta szembõl szeretkeznek? Semmi köze a kettõnek egymáshoz. Azért van úgy mert genetikai és hormonbeli különbségek vannak. Ami pedig annak köszönhetõ, hogy a nõstények a gyermekkihordók, nem a férfiak. Vizsgálódj állatok körében, hasonlítsd össze a nõstény és hím állatok emlõjének méretét/számát/formáját. Nem nyomkodják egymás mellét, mégis jelentõs különbség van a kettõ közt. És az emberek is állatok. Nem azt mondtam, hogy azért nagyobb, mert gyereket szülnek. Vagy ha igen, elnézést a fogalmazásért. Sokkal jobban kell védeni zsírszövettel a nõi mell szerveit, amik a zsír alatt helyezkednek el. Mégpedig pont azért, hogy a késõbbiekben táplálhassa az utódot. 0%-os válasz pedig azért van, mert ma regeltem :D Isten áldjon.
Azóta kezdett gömbölyödni, mióta szembõl is szeretkeznek? :D Ez elég nagy badarság. Azért gömbölyödik, és az õskorban is azért gömbölyödött, mert gyermek-tápláló funkciója van/volt/lesz. Csak ezt valahogy gondolom az õskorban természetes dolognak tartották (mert az is), hogy nem takargatják, hanem ha ott van, akkor ott van, annak ott és úgy kell lennie. Nõstény állatok emlõi sem azért nõnek picivel nagyobbra (aztán tejtermelõdéskor sokkal nagyobbra), mert intim testrész. Érdekes is lenne, ha például egy kutya izgatná a másik kutya cicijét... :D Valószínû azért vált intimmé, mert rájöttek, hogy élvezeti reakciókat vált ki, érzékenyek a bimbók és körülötte.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. Ne hordjátok már le egymást, jó látni többféle nézõpontot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De hogy miköze a gömbölyödésnek a dologhoz, hogy még miatta el is kezdjétek itt marcangolni egymást..?:D
Nemcsak a száját rakja egyik a másikéba :-))))))
A kérdező hozzászólása: Ne gusztustalanodjuk, és ne gömbölyödjünk, ha kérhetem :D

Miért olyan jó ha a párotok szájba élveztek? Miért jobb mint pl mellre vagy popsira?

Legjobb válasz: ezt már egyszer kitárgyaltuk. a szájba élvezést ne úgy képzeld el, ahogy a pornó végén látod, hogy a nõ tátott szájjal várja, hogy a fehér ,,galamb`` a szájába repüljön. az a lényege, hogy amikor elélvez a férfi, maradjon a mony a szájában.

ezt már egyszer kitárgyaltuk. a szájba élvezést ne úgy képzeld el, ahogy a pornó végén látod, hogy a nõ tátott szájjal várja, hogy a fehér , , galamb`` a szájába repüljön. az a lényege, hogy amikor elélvez a férfi, maradjon a mony a szájában.
Szerintem, tévedés jogát fenntartva, önmagában ilyesmi nem élvezetesebb. Valószínûleg arról van szó, ha a partner nagyon jól csinálja és még akkor sem hagyja abba amikor a pasija elment, az rátehet egy lapátra. De ez nem attól lesz, hogy hova élvezett el az illetõ.
ja és azért jó oda élvezni, mert qrvára élvezetes
Én pl. lányként is szeretem. Praktikus, nem lesz tõle minden maszatos. Mi szoktuk olyan "pornósan" is csinálni, állítólag nagyon jó nézni :)

Miért olyan "kellemetlen" a száj szaga?

Már régóta (kb 3-4 hónapja) nem cigizik... nem csinál semmi olyasmi dolgot amit?l "kellemetlen" lehetne a száj szaga. de ez nem mindig van így... nagyon ritka amikor olyan. miért?:S

Legjobb válasz: Tehát a pasidnak kellemetlen a szájszaga??Én megmondanám neki rendesen, mondjuk mi már vagyunk olyan kényelmesek egymás mellett, h meg lehetne mondani. Nem biztos, h a cigitõl, lehet, h fogai lyukasak, vagy gyomorproblémái vannak, vagy csak nem mos rendesen fogat. Mondhatod egyszerûen, h ne haragudj, de kellemetlen a leheleted, ha fontos vagy neki, akkor igyekszik tenni ellene.

Tehát a pasidnak kellemetlen a szájszaga??Én megmondanám neki rendesen, mondjuk mi már vagyunk olyan kényelmesek egymás mellett, h meg lehetne mondani. Nem biztos, h a cigitõl, lehet, h fogai lyukasak, vagy gyomorproblémái vannak, vagy csak nem mos rendesen fogat. Mondhatod egyszerûen, h ne haragudj, de kellemetlen a leheleted, ha fontos vagy neki, akkor igyekszik tenni ellene.
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy mondjam meg neki??
A kérdező hozzászólása: amúgy én lány vagyok
Ekkora baromságot meg kitõl hallottál?
pont fordítva van.
Én is pár napja hallottam ezt a fasságot, miszerint "szopni csak a qrvák szopnak". Hát mondom hol él ez? Szerintem az orális szex teljesen természetes, normális, érzéki dolog. Nélküle nem lenne kerek a szeretkezés.
kíváncsi lennék ezt hol olvastad öcsém, mert sokan elvétik ezt, aztán pár év múlva meg kell nekik, eszedbe se jusson ilyen marhaság, a szexben lehet csiszolódni, de az nem azt jelenti, hogy valamit az elején nem akar, majd késõbb magától
Ekkora hülyeséget...-.-"
Mert ostobák. Nem kell ezt túlbonyolítani, ilyet csak egy végtelenül primitív, ostoba ember mond. Gondolom ezt valami 15 éves IQ hiányos részeg paraszt egyszer így kitalálta, és elterjesztette a fészbúkon. Az a szégyen, hogy ekkora retardáltság el tud terjedni!
Az elõttem szólóval csak egyet tudok érteni. Kihagyta a felsorolásból azokat a tinilányokat, akiket végigujjazott a fél város, leszopatta a másik fele, jó páran már seggbe is nyomták, de mivel még a puncijában nem volt farok...õ még szûz és az igazinak tartja magát meg nem érti más lányok h lehetnek olyanok, h rögtön lefeküdnek a pasival!!! WTF??????!!!!!!
ismerem a típust és rohadtul fel tudott idegesíteni az ilyen partner, hogy lehet dugni, akár se-ggbe is, kiveri, de nem kapja be, mert azt majd csak a férjének. szabályfanatikus ostoba libák az ilyenek. de az sem jobb, akit most oltok. férje van meg gyerekei, és csak leszopni hajlandó, mert az nem megcsalás, de a dugás az már megcsalás. az intimitás, az intimitás. és aki ebbe a dologba szabályokat rak feleslegesen, az éretlen felfogású idétlen.
A kérdező hozzászólása: Itt írták többen hogy nem szabad olyan nõt elvenni aki szájjal is kielégít ! De hogy miért azt én sem értem ezért írtam ki a kérdést !
Mert bárkit leszopik? Milyen jó feleség már az aki csak szopkod?
A kérdező hozzászólása: Nem bárkit te eszement , hanem csak engem !

A smárolás eléggé lerövidült kb. pár másodperc és csak puszik vannak a kapcsolatunkban, miért van ez? Vagyis szájra puszi, olyan csókszerü és elég sok de hát a smarolás az csak smárolás nem?

Legjobb válasz: Ahogy egyik ismerõsünk mondta egyszer: "ne aggódj, tíz év múlva puszit sem kapsz!". Egy idõ után lenyugszik az ember, nincs ezzel baj...

Ahogy egyik ismerõsünk mondta egyszer: "ne aggódj, tíz év múlva puszit sem kapsz!". Egy idõ után lenyugszik az ember, nincs ezzel baj...
Tessék? Csókról van szó? Addig nem is fogod megérteni, amíg smárolásról beszélsz,
Micsoda? Ilyen rövid csók után te elengeded? Elkapni, megszorítani, rátapadni, és nem elengedni! Ha kapálódzik, csak annál jobb :-) ...ha pedig elfordítja a fejét, ott a nyaka és a füle (ne csókolj bele, csak mellé, és esetleg harapdáld meg kicsit).
A smárolás idejének csökkenése utalhat a szerelem gyengülésére is a másik fél felõl. Ez nem minden esetben igaz, nálam ez volt a helyzet:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!