Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a pénz (33 db)

Mert az õ pénzük.
Miért kéne segíteni? Afrikába pumpálják a segélyeket, cserébe õk szaporodnak, mint a nyulak és elárasztják Európát. Jó ez nekünk? Jó lesz, hogy száz év múlva nem lesz fehér ember a Földön?
"De akoris van éhezés , betegség a fejletlen országokban.Pedig köteleségük lenne segíteni." Ez konkrétan hányas paragrafus?
Nekem már eszembe jutott segíteni az elmaradott országok lakóinak. És semmi. Biztos az amcsiknak is eszükbe jut. És semmi.
Miért testálod Amerikára ezt a /nem létezõ/ kötelezettséget. Miért nem mondjuk Monacóra, Svájcra, Svédországra vagy az emlegettet olajországokra? Te /gondolom/ sokkal jobban élsz, mint a Száhel övezetben. Eszedbe jut segíteni? Vagy pl. hogy a magyar példánál maradjunk, a Bamako Rali résztvevõi iskolai felszerelést meg egyebeket adományoztak...
Szerinted mi az olcsóbb? Robotokat küldeni a Marsra, vagy Etiópiában biztosítani, hogy mindenkinek legyen kajája. Hát a Mars-projekt. A szegény országokon egész máshogy kéne segíteni. Ha én most adok egy szegény embernek 100 ezer ft-ot, akkor az jó lesz neki, de pár nap múlva már semmi sem lesz. És ez olyan, mintha nem is adtam volna neki semmit. Ez a gond a szegény országokkal. Ha támogatást adsz nekik, akkor az egy idõ után elfogy. Ha el tudnánk érni, hogy megtermeljenek alapvetõ szükségleteket, már jobb lenne a helyzet. De ez nem mehet, amíg sok az adósságuk, és képtelenek munkahelyeket teremteni milliós számban. A harmadik világ problémája olyan mértékû, hogy ha mondjuk Etiópiának adnánk 1000 milliárd eurót örökbe, tehát nem is hitelként, akkor sem lenne látványos javulás az ottani életszínvonalban. Ezért is olcsóbb eljutni a Marsra.
Mert fontosnak tartják a Mars kutatást /mellesleg az oroszok is, csak kevesebb most a pénzük rá./ Hogy az amerikaiaknak vagy bárki másnak mi felesleges, engedd meg, hogy õ döntse el! Dubai, meg az Emirátusok miért nem támogat, luxusszigeteket tudnak rakni horribilis pénzért az Óceánba?
Fontos a Mars kutatas hiszen nem sok ideje maradt az emberisegnek uj kolonizalhato bolygok felkutatasara. Persze most hulyen hangzik de ezek kutatasok mind a jovot szolgaljak. Szinten nagyon fontos az elesett elaradott orszagok segitese de ebbe minden orszagnak (tobb) reszt kell vallania az ENSZ keretein belul! A kutatas es fejlesztes pedig a legfontosabb dolog a vilagon attol mert egyeseknek valami hulyen hangzik meg korant sem biztos, hogy hulyeseg.
Miért? Mert nálunk azt szoktuk meg, hogy aki béna, azt az ügyesebb felkarolja? Ez egy nagyon szép gesztus, de ettõl még nem lesz kötelezõ. Te miért nem adsz a pénzedbõl annak, akinek semmi jövedelme nincs, miért fizeted az internetet?
a gazdag magyar sem segít a saját népén, hogy várhatnád el azoktól akik pont lesz.rják hogy létezik-e egyáltalán ez az ország.
Már bocsánat, de én is ugyanolyan ember vagyok, mint egy amerikai és még sem érzem magam fejlettnek. Mitõl lettek õk különbek bármiben is mint mi? És mitõl lettek különbek a fejletlen országokban élõktõl? Igaza van a kérdés írójának.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:12 Az emberek nem kulonbek egymastol semmiben. A kerdes az hova szuletsz es milyen korulmenyek koze. Az orszagok, tarsadalmak fejlettsegi szintje kulonbozik egymastol ez hatarozza meg az emberek mindenapjait, eletszinvonalat, eletkorulmenyeit stb.
akkor õk miért élnek jobb körülmények között, mint mi?
Azt elfelejted, hogy Amerika Kínától szokott kölcsön kérni, pl Irak. Tehát akkor mért nem a kínaiaktól kéred? De egyáltalán mért vagy ilyen álszent? Tudod mit, adj pénzt valami elmaradott országnak, utána beszélj arról, hogy más mért nem jótékonykodik.
Az eredeti kérdésre válaszolva: A fejlõdõ országok népességét jórészt az ENSZ-segélyeknek hála (amihez az USA is elég komoly mértékben hozzájárul) sikerült baromi nagyra növelni. Hiába a rohadt nagy nyomor, a fejletlen afrikai és ázsiai országok ugyanúgy termelik az 5-10 gyerekes családokat és azok az emberek egyszer majd rájönnek valamilyen módon hogy nálunk sokkal jobban megy az élet és majd Európába és Észak-Amerikába akarnak majd jönni. Nem segélyezni kellene õket, hanem megtanítani õket az élelmiszertermelésre és rávenni õket a népességnövekedésük csökkentésére. Sokkal szívesebben látok egy robotjármûvet a Marson, minthogy annak az árából egy havi élelmiszersegélyt osszanak szét valamilyen ország valamilyen tartományában.
A kérdező hozzászólása: De akoris van éhezés , betegség a fejletlen országokban.Pedig köteleségük lenne segíteni.
Milyen alapon várhatnánk el tõlük, hogy segítesenek, ha mi sem tesszük ezt? Kérdezõ, annak a számítógépnek az árából, amivel te ezt az üzentet írtad, vajon hány éhezõ kisgyerek lakhatna jól?

Megéri a magyar fociba ennyi pénzt ölni? Miért nem olyan sportokba fektetjük a pénzt, amiben sikeresek lennénk?

El kéne felejteni a múltban elért sikereket és lapozni kéne, a magyar foci már nem olyan, mint régen. Miközben világszinten sehol nem vagyunk, addig a többi sport, amiben jók lennénk, nem kap elég támogatást, ezért azoknál a sportokál is kiesünk az elitb?l, a tehetségek pedig mind külföldre kerülnek. Ezt akarjuk?

Legjobb válasz: pénz pénz pénz, ennyi a lényeg. a pénz elfolyik a zsebekbe, és kb ennyi.

pénz pénz pénz, ennyi a lényeg. a pénz elfolyik a zsebekbe, és kb ennyi.
A kérdés minimum 20szor elhangzott már. A válasz pedig: Vízilabdára ha már kint vannak 3-4ezeren akkor az már tömeg. Míg focinál 35-40ezres szurkoló tábor van magyarul nincs a vízilabdára igény így van ez máshol is. Azonkivül amerikai foci csapatok semmi támogatást nem kapnak magyarországon míg elméletileg a világ legnézetebb sportja(igaz amerikába a lakosság 85% nézzi) És jobb lenne ha elõbb visszanéznéd a kérdésed mielõtt kérdezel!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy milliók nõttek fel az aranycsapat sikerein, és azt hogy sokak számára példaképpé váltak. Ez eddig rendben is van. Viszont szomoró hogy sokan még ma is ebben reménykednek, és nincs egy kicsit szélesebb látókörük sportok tekintetében. Persze minden országnak megvan a saját nemzeti sportja (USA-amerikai foci, kosár, Ausztrália-úszók, Brazília-foci...és még számtalan példa), nekünk is a foci, de míg máshol ezek a sportok tényleg sikereket hoznak, addig a magyar foci csak vergõdik. Tudom, hogy ebben van a legtöbb pénz világszerte is, és hogy gyakran másra is megy el, mint amire kéne (ahogy írtad). Amíg ilyen a mentalistás persze nem is várok változást, sajnos. A sport egy üzletággá vált, és akkor a doppingolásról még nem is beszélek...sajnálom, hogy már itt is a pénz dominál...

Ha nincs penzem, miert nincs nom? Ebbol annyira elegem van. Hoaba mondjatok itt h nem a penz a lenyeg. Akk miert elunk olyan vilagot ahol ez szamit? H kinek milyen helyes pasija van? Hogy mit vesz nekem vagy neki? gusztustalanok az emberek.

Legjobb válasz: Ki mondta,hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet,hogy önmagában édes kevés.Nem árt,ha magas,jóképû,izmos,romantikus,erõs,határozott,szórakoztató,h umoros,talpraesett,érzéki,szenvedélyes,intelligens,diplomás,m ûvelt vagy.

Ki mondta, hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet, hogy önmagában édes kevés.Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy.
#12 Ne vedd magadra, amit írok! Azt értem ezen az "olyan is" kiszóláson, mint mikor egy csomó terméket leárazva kiárusítanak, az ember megveszi, örül neki. Jaj de olcsó volt, de klassz! Aztán mikor otthon kibontja, kiderül, hogy egy vacak bóvli, ha bedugja a konnektorba, zárlatot csinál, szóval igaz, hogy olcsón vette, de már dobhatja is a szemétbe! És még vissza sem viheti, mert a leértékelt árukra nem vonatkozik a 72 órás garancia sem!
"Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!" Na akkor én például milyen is vagyok? Hadd tudjam már meg, milyen az az "olyan is".
Azért ennyi ostoba közhelyet is ritkán olvasni egy rakáson :D
"Azért mert mindenki pénzbõl él." Ez igaz, viszont a nõket a pénz látszata, a rongyrázás és az aktuális anyagi helyzet érdekli, nem pedig az egyénben rejlõ potenciálok. Nekem olyan végzettségem lesz, mely a világon mindenhol, ezt a Magyarország nevû putrit leszámítva, a legjobban keresõ állások közé tartozik. Érdekelte ez valaha valamelyik nõt? Nem. Egyetemista. Kész. Tök mindegy, hogy mit tanulsz, az a lényeg hogy apuci anyuci, mennyi pénzt dug a zsebedbe, és hogy azt mennyire tudod szórni. 450 ezer van a bankszámlámon, de nem villogok vele, és nem költöm feleslegesen, mert a szüleim nem azért dolgoznak, hogy én szórjam a pénzt. A nõknek viszont ez számít, a látszat, az illúzió, az aktuális állapot, a jövõre nem gondol senki. Éljen a buli az orgia, a pénz ész nélküli szórása, a primitívség, a mûveletlenség, a bunkóság és agresszió! Ezt tudja csak a modern magyar nõ értékelni semmi mást.
Azért mert mindenki pénzbõl él. Pénzen veszel kaját, pénzen veszel házat, fizeted a számlákat, veszel repülõjegyet, minden pénzbe kerül. Sajnos manapság már nem úgy megy, hogy keresek egy barlangot, leölöm a medvét ami benne lakik, és elveszem tõle. Pénzt kell szerezni, hogy a barlangban lakhass.
"Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy." Ez csak részben igaz. A mûveltség hátrány a nõknél, a magas intelligencia szintén, ha egyébként értelmes reál diplomád van, akkor kockának titulálnak, a diploma helyett a gazdag a megfelelõ kifejezés, a romantikát nem tudják értékelni, sõt sokan ki nem állhatják, a szórakoztató pedig az esetek 99 százalékában primitív, és bunkó csipkelõdõ humort jelent.
A kérdező hozzászólása: hmm ez igaz utolso
1-es tök jó választ adott, ha jó nõre vágysz, akkor legyél versenyképes. Monj egy értelmes okot arra, hogy miért válasszon téged egy neked tetszõ, hozzád túl jó csaj, ha nálad versenyképesebb férfinak is kell, aki jobban megbecsüli.
Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!
Ez olyan, mint a: - Jaaaj, annyira boldog lesz az a nõ, aki leélheti veled az életét! - Lehetnél akár Te is... - Jaaa, másra gondoltam, hagyjál már...
Úgy értették, hogy az a pénz nem számít nekik, ami neked van :)
A kérdező hozzászólása: itt gyk-n mondogatta sok lany h nekik nem szamit a penz.:D
Egy bombázó csaj sajnos nem a havi 200 nettóm mellett fog sanyarogni mellettem, hanem összeszed egy lóvés mandrót aki eltartja.

Nem tudom elképzelni sem, hogy ez a ruha miért olyan szép, hogy ennyi pénzt adnak érte? Tényleg ennyire jó? Nektek mi a véleményetek? Kép lent.

http://n1.vatera.hu/photos/a0/71/f375_1_big.jpg

Legjobb válasz: a leírásod alapján tényleg nagy átverés lehet..XD de amúgy az elsõ képen ahol a nõcin van még tetszik is mert legalább különleges bár nembiztos hogy hordanám, de jól néz ki. de ennyi pénzt nem ér meg szerintem simán kilehet hozni max egy 10-esbõl ha veszel egy olyan inget és valami hasonló szoknyát.

a leírásod alapján tényleg nagy átverés lehet..XD de amúgy az elsõ képen ahol a nõcin van még tetszik is mert legalább különleges bár nembiztos hogy hordanám, de jól néz ki. de ennyi pénzt nem ér meg szerintem simán kilehet hozni max egy 10-esbõl ha veszel egy olyan inget és valami hasonló szoknyát.
Elég "vicces" ez a nõ, sír meg fenyeget, hogy miért is kapott semlegest amikor nem történt meg a tranzakció. Amit a negatívoknál lemûvel, az pedig szégyen... megnéztem néhány negatívot adó embert, van köztük akit csak õ negatívozott le, minõsíthetetlen hangnemben, csupa NAGY betûvel. Na meg persze le is tiltja õket, nehogy újra vásároljanak és észrevegyenek valamit.. Páran rá is jöttek, hogy turkálós, outletes ruhák lehetnek, persze õket is leordította, hogy ez nem turkálós, kaptam, az enyém volt, itt meg ott vettem.. pff..
Szánalom az egész. A virágmintának látszódnia kellene a világos kocka alatt, de nem látszik. Nem a gyûrõdés miatt, hanem mert tényleg nincs ott... "Tisztelt elisabethkollar! Virágos motívum is van a ruhán? Mert a képen nem látszik!Üdv: - Tomalky Tisztelt Tomalky! Igen van , csak a felekasztott képen nem látszik Üdv Liz - elisabethkollar" Idióta! Az a baj, hogy vannak még ilyen hülye emberek, akik anélkül, hogy alaposan megnéznék a katalógusban látható, illetve az eladó által felkínált ruhát, azonnal rálicitálnak...De tudjátok mit? Meg is érdemlik, hogy átverjék õket, ezek után.
Nagyon profi lehet az eladó... az értékelésekben azon pampog, hogy miért kap semlegest, holott már régen tudnia kéne, hogy ha nem jött létre a tranzakció, akkor csak semleges értékelés adható... ezek után ne várjunk tõle semmi pozitívat...
Hát, manapság sokan élnek meg abból, hogy hazugságokkal csalnak ki a gyengébb képességûekbõl pénzt. Ez van, nem lehet mit tenni ellene. Látok ott kérdést a mintázatra vonatkozóan, de arra természetesen nem válaszolt. Nincs személyes átvétel, sem utánvét... jellemzõ... Hát, gratulálok annak, aki ennyi pénzt kidob egy ilyen rondaságra. Még ha valóban márkás ruha lenne, akkor sem kéne.
Ilyesmiket a szeretetszolgálatos cuccoknál láttam eddig, nem tudtam, hogy ilyen menõ. XD
Fúj, ez undorító! Soha fel nem húznám :D
Szerintem se néz ki jól. Még ha utánam dobnák, akkor se kellene. 15/L
Ha annyira designer cucc, akkor ki a tervezõ? xD amúgy kivételesen ocsmány ez a ruha. egyébként szerintem a virágminta ott van, csak pont nem látszik, mert eltakarja a gyûrõdés. de 40ezrért nagyon röhej. annyi pénzzel szoktam elmenni vásárolni, és 10 ennél ezerszer királyabb cuccot veszek
lol egy vasat se adnék érte
Ezt a ruhát ( még a katalógusban levõt is), aki egy kicsit is tud varrani egy ingbõl és maradékanyagokból fél nap alatt megcsinálja. Csak van akinek nem a ruha kinézete számít, hanem a divattervezõ neve. Egyébként mindekttõt rondának tartom.
"kirándulásra kellene"-mehehehe 2 óra alatt összeütök egy ilyet ing+maradék anyagok - nem egy szebbet.
hát ez totál kamu...tök látszik, hogy nem olyan mint a katalógusban...és a sok hülye még el is hiszi...wáooo...pedig nem egy jó ruci:D...40ezret semmiképp nem ér...de akkor gyors varrok én is:D:D:D....hátha:D simán összedobhato ez a ruha:D
A kérdező hozzászólása: szerintem is egyértelmû, hogy a katalógus fotón levõ, és a saját maga által fotózott ruha nem ugyanaz, én ezt egy kommentárban megejtettem, és letiltott, meg persze törölte az összes hozzászólásomat. Végül is...jól hiszi...ezek szerint vakok a vásárlók! Hát igen..másnak ez egy havi, vagy félhavi fizetése..a kirándulós hozzászóláson én is lehaltam kicsit, el sem tudom képzelni, hogy milyen kirándulásra kellhet ez? elhiszem, hogy egyedi, de nekem egyáltalán nem tetszik, azt hittem egyedül vagyok ezzel.
csak simán megvarrta/megvarratta ezt a ruhát és most eladja, üzlet, ennyi meg a legtöbb ember egyedi ruhákra hajt, ez pedig igencsak nem megszokott
ránéztem a képekre és elkapott a hányinger semmi jó nincs ezeken undorító... ez a "divat" és a sok hülye sorozatgyártmány emberfajzat azthiszi ha õis ilyet hord amit mások akkor õ menõ lesz közbemeg....elveszti minden különleges vonását és beépül a "falba"
Nyilván van egy másik accountja...
Hát ez semmi.

A mai világ miért olyan, "hogyha nincs pénzed dögölj meg"?

Legjobb válasz: Azért ez nem teljesen így van. A lehetõség ott van, h te is keress pénzt. Csak vannak ugye buktatók. Az meg szintén igaz h jobban is kifejthetted volna!

Azért ez nem teljesen így van. A lehetõség ott van, h te is keress pénzt. Csak vannak ugye buktatók. Az meg szintén igaz h jobban is kifejthetted volna!
sajnos anyagelvû, pénztõl nagyon is függõ világban élünk, és ezt mindenhol éreztetik velünk.jóformán, ahogy a kérdezõ írta, ha nincs ezt kívánják neked, h menj melegebb éghajlatra. DE és itt a probléma...ha vkinek meg sok van, akkor meg a többség akarja melegebb éghajlatra küldeni, mert átlag felett élhet8most mindegy mibõl van neki). ez a magyar mentalitás. ezért vagyunk messze a nyugat-európai gondolkodás módtól még.
A gyakorin meg olyan, hogyha van pénzed, dögölj meg, kb. Egyébként meg minden az adott ember személyiségétõl függ. Vagy hogy mit keres az életben. Meg az sem mindegy, hogy a szóban forgó csóró saját hibábal az-e vagy nem. Mert azt én sem szeretem (hozzáteszem, még csóróként), amikor semmit nem tesz azért vki, hogy legyen pénze, mert egyetemre nem akar menni, képeztetni nem akarja magát... túlórázni nem akar, mert ki õ, hogy a fõnök talpát nyalja... a szar meló helyett meg sem próbál jobbat keresni mindenféle kifogással... aztán fikázza azokat, akik keserves munkával megteremtik maguknak a jólétet.
Pont hogy az emberek többsége olyan, hogyha valakinek kicsit jobban meg, majd megeszi a sárga irigység és azt kívánják dögöljön meg.

Miért van az, hogy manapság egy olyan jó csajt sem lehet találni, aki hűséges, és nem a pénz számít neki?

Belefáradtam már, hogy állandóan csalódás ér, inkább már leszek pap.

Legjobb válasz: engem nem érdekel,hogy van-e pénze,ha van is,akkor inkább magára költse,ne rám!a hûség nálam alap!az,hogy jó csaj vagyok-e,arról fogalmam sincsen.vannak,akiknek bejövök,vagy épp szerelmesek belém,vannak,akik még csak rám se hederítenek.ez van. :)

engem nem érdekel, hogy van-e pénze, ha van is, akkor inkább magára költse, ne rám!a hûség nálam alap!az, hogy jó csaj vagyok-e, arról fogalmam sincsen.vannak, akiknek bejövök, vagy épp szerelmesek belém, vannak, akik még csak rám se hederítenek.ez van. :)
Kinek mit takar a jó csaj...
Teljesen együtt érzek :) Látom nem vagyok egyedül :)
UNCSIIIII.
De van mint pl. én :P csak nekem 3 éve komoly kapcsolatom van. 17/L
nekem errõl megvan a véleményem nõként. Ha elmegyek valahova szórakozni, akkor szinte percenként jön oda valami pasi, hogy meghívhat-e valamire (pedig én kifejezetten konzervatívan öltözöm, általában kendõ van a nyakamban és még a vállamat se szoktam kitenni). Namármost ha esetleg azt mondom, hogy igen, és miután beszélgetünk, rájövök, hogy õ nem az én emberem, akkor fel vannak háborodva, pedig az esetek 100%-ában felajánlom, hogy a saját italomat fizetem. Persze, ha esetleg lelépek mégis, akkor ezek a srácok az elsõk, hogy bezzeg arra jóvoltam, hogy meghívassa magát. Tudod nekem meg ebbõl van elegem, hogy mindenki meg akar vásárolni egy pohár kólával. Tudod a lányoknak 2 választásuk van: vagy "meghívatják" magukat, és akkor a pénzre hajtanak, vagy pedig ha visszautasáítják a meghívást, akkor a srác konstatálja, hogy nem akarjuk õt megismerni...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A "jó csaj" nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy modell alkat legyen, persze nézzen ki valahogy, de nem csak a külsõség a legfontosabb.Értelmes, ne legyen beteges "világfájdalma", jó beszélgetõpartner, stb...
Miért van az, hogy egyetlen jó pasit se lehet találni, aki a belsõt nézné és nem a cicit?
Megjegyezném a férfiak hûtlenebbek, mert õk a vizuális típusok, és már áll a farkuk egy jól gömbölyödõ melltõl, aztán meg mennek félre, ha úgy adódik, kisbabát, feleséget letojva. (elég GYK-n is körbe nézni, szörnyû mit mûvelnek egyesek, mert én nem általánosítok...) Én is hûséges vagyok, kõkemény elv, a pénzt még pont letojom, de már 5 éve kapcsolatban vagyok, plusz úgyse vagyok neked jó nõ. Ne a cicababák között keresgélj. 21/L
Ne a GYK-s tapasztalatokból indulj ki, ebbõl max annyit lehet leszûrni, hogy több nõ panaszkodik itt, mint férfi. A nõk között is pont ugyanannyi a hûtlen... Mondom ezt nõként.
Jó, nem írtam bele, mert úgyse hiszik el, amit írok (mert mindig a nõ hibás, sz*r, szemét, pénzéhes, f*sz éhes, stb. /irónia, ha valaki nem érti/), de az életben is ezt tapasztaltam eddig. Pasi el, gyerekkel marad az anyuka vagy terhesen.(2 barátnõm esete pl.)
Én is erõsítem a szabályt. Ráadásként pár nélkül vagyok. De veled elsõ benyomás alapján nem kezdenék, mert azt szeretem, ha a "nem jó csajok" ugyanolyan konkurensek, mint a... khm, jók. Ugye érted.
Nem érdekel a pénz, amíg annyi van, hogy tisztességgel meg lehessen belõle élni, spórolni kicsit nem nagy kunszt Eszméletlen lojális vagyok mind barátságban, mind szerelemben Sajnálom, de én is foglalt vagyok! 20/l (párom 23/f)
Ha jó pasi vagy akkor nem lehetetlen.Ha nem, akkor is van esély, csak ki kell várni...jó sokáig.Meg persze a mai csajoknál a pénz sem mellékes. 21/l
A kérdező hozzászólása: Szerencsés... De kivétel erõsíti a szabályt! :)
Hát, nekem sikerült, szóval cáfolnám^^
A kérdező hozzászólása: Legalábbis itt nálunk BAZ megyében nem találtam.
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen, hogy rossz helyen keresem... már mindenhol kerestem... :)
(elõzõ vagyok)igen, a lényeget hagytam ki.lehet találni, valszeg rossz helyen keresel :D
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem ez új... lassan, sajnos...
Legyél Pap!

Miért olyan rohadt drágák az Amerikai egyetemek? 9 meg 10 millió forintok évente. Vagy ez a pénz összeg csak itthon hangzik soknak?

Kint ez teljesen átlag pénz?

Legjobb válasz: kinek sok, kinek kevés a tanulás egy befektetés, olyan mint bármely más biznisz 3 évre kifizetsz 30 milliót, cserébe van rá esélyed hogy olyan állásod legyen, ahol évente megkeresed ezt az összeget

kinek sok, kinek kevés a tanulás egy befektetés, olyan mint bármely más biznisz 3 évre kifizetsz 30 milliót, cserébe van rá esélyed hogy olyan állásod legyen, ahol évente megkeresed ezt az összeget
kinti 20 000 eurós évi fizetésekhez /+többhöz/ képest csak nekünk sok.
A kérdező hozzászólása: Fasz kivan hogy az embernek el van baszva az élete csak mert Magyarországon született ..ez az ország siralmas
nincs elb*szva senkinek se az élete csak azért mert ide született mindenki magának szúrja el azzal, hogy nem tanult eleget, nem dolgozik eleget, és nem él a lehetõségeivel viszont akkor a megközelítésed alapján, a harmadik világban mindenki dõljön a kardjába? ahol napi 100 forint a fizetés... na akkor nekik mennyire van elszúrva az életük?
Szia. Nincs semmi problema hogy Magyarorszagra szulettel, ha tanulsz rendesen lehet eselyed akarhova. En kemenyen tanultam evekig, kimaradtam mindenbol, viszont most palyakezdokent evi 22 ezer fontot keresek. Forintba atszamitva havonta tobb mint 500 ezer forintot kapok kezhesz. Attol hogy nem Magyarorszagon elsz, meg ugyanugy szeretheted a hazadat. Rengeteg eselyed van Magyarorszagrol kijutni akarhova, tervezz meg mindent, allits fel realis celokat es tegyel erte. En szeretem Magyarorszagot, nem az orszaggal van bajom, hanem az azt iranyito politikusokkal es a gazdasagi rendszerrel. Udv Londonbol.
Vannak átlagos életû amcsi rokonaink, és õk is gyûjtenek az egyetemre évek óta, mert ez nagy kiadás. Sõt, a gyerekek a nagyszülõktõl is erre kapnak pénzt. Szóval ez nekik sem kis összeg!
Skóciában ingynesek az egyetemek és van amelyik bent van a világ 50 legjobb egyetemében.

Ha olyan fontos a fogszabályozás, akkor az állam miért nem támogatja felnõttkorban? Vagy esetleg mégse olyan fontos, csak a pénz miatt a magánorvosok mondják?

Legjobb válasz: Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja

Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja
De igen fontos, ha rossz helyen vannak a kontakt pontok nem èrintkeznek jòl a fogak egy idõ utàn meglazulnak ès kihullanak.Jöhet a mûfogsor ami szintèn sokba kerül.Akkor az sem fontos?
Szerintem nem mindenki ért a spekuláláshoz.
gondolom te milliomos vagy. amugy meg mikor az a penz amit megkeres az ember rogton elmegy szamlakra a tobbi meg kajara akkor mibol "spekulaljon" ???
És szerinted mibõl csinálnák ezt? A kiló kenyér árából? Biztosan nagyon fiatal vagy még és azt hiszed, hogy a tõzsde világa csupa móka meg kacagás. Hidd el, hogy nem. ha nincs megfelelõen nagy alaptõkéd, nem érdemes vele foglalkozni. Arról nem is beszélve, hogy aki nem ért hozzá nagyon nagyokat bukhat. Meg akár az is, aki ért hozzá.
na megint egy olyan kérdés amire a kérdezõnek halvány lila gõze nincs, de olyan jó kiírni. Hogy miért dolgoznak sokan 70-80 ezerért?? -mert ennyi a fizetésük - mert ez is több mint a semmi - mert nincs más lehetõség " Miért nem spekulálnak inkább? Dollár euró arany stb?" -talán mert abban is van hol bukta, hol nyereség, és 70-80 ezer forintból nem engedhetik meg maguknak, hogy játszanak a szerencséjükkel.. Legközelebb akkor írj ilyen hülyeséget, ha majd 70 ezret keresel, és neked kell fizetni a számlákat, lakbért, és a hiteleket..
Hhát, ez most komoly kérdés? Én anno azért vállaltam gyárban ("soron") 70 ezerért munkát, mert nem volt más lehetõségem, segítséget sem kaptam. Most már "hálistennek" váltottam és jó munkám van, jó fizetéssel, de akkor sem vágnék bele ilyen dologba.
majd ha nem anyuci apuci tart el, etet, fizet helyetted mindent, még a netedet is akkor megtudod.
Mert az embereknek nincs tõkéjük, amit befektethetnének, forgathatnának. Ha van is megtakarításuk, az nem "játszóspénz", a tõzsdének pedig az az elsõ szabálya, hogy ne vidd oda azt a pénzed, amit ha elbuksz, vége a világnak! Te meg miért nem spekulálsz, ahelyett, hogy itt kérdezz arcpirító hülyeségeket? Ja, apu-anyu gürcöl, hogy neked meglegyen? Te meg segíteni akarsz nekik? Ne így.
Csak nehogy elõkapj egy olyan linket amikor valaki ecseteli, hogy minek kelsz hajnalban és mész melózni 80 ezerért, amikor otthon 2-3 óra alatt több százezret megkereshetsz neten keresztül spekulálva.. Gondolkodni kell, mielõtt kiírsz ilyen ökörségeket..
Vicces figura vagy, kérdezõ. Ha ilyen egyszerû lenne a dolog, mint ahogy te állítod, mindenki így keresné a pénzt, dõlne a lé... (Más kérdés, hogy ki végezné el akkor azok munkáját, akik 70-80 ezreket keresnek havonta.)
Adjál akkor tanácsot, Te hogyan csinálod! Komolyan!Várom, írhatsz privit is!
Számold át újra, 100e Ft-hoz viszonyítva csak 400 Ft! És én szóval nem mondtam hogy havonta utaljon!
"Ehhez viszonyítva a 100e Ft olyan mint 100 Ft-hoz 40 fillér :) " Rendben van. Neked viszont van mondjuk (havi) 100ezres fizetésed. Ez arányítva azt jelenti, hogy fizethetsz nekem (havi) 4ezret. Fizetsz, vagy csak a szád volt nagy?
Mit tesztelne? Ha csak álmodozás az egész, akkor "úristen, ez de hülye ötlet"! De akinek 2 háza és 15 milliós spekulációkat (sic!) csinál, annak az nem pénz. Gondolj bele a két ház értéke legrosszabb esetben is 10 millió Ft, mellé a 15 millió készpénz az 25 millió Ft-nyi vagyon. Ehhez viszonyítva a 100e Ft olyan mint 100 Ft-hoz 40 fillér :)
Ez arra jó, hogy az emberek többsége nem utalna erre el 100.000 Ft-ot, és ha nincs esze, meg is indokolja, amivel az a rész lépne életbe, hogy "találsz rá valamilyen hülye indokot". De tényleg nincs értelme, mivel nem lesz se forgalom, és így névtelenül senkit sem érdekel hogy ki kirõl mit gondol.
35-ös, és ez mégis mit tesztelne?
Van egy ajánlatom. Megadom a bankszámlaszámomat, utalj el rá 100e Ft-ot, miután megjött, én visszautalok neked 99e Ft-ot. (Ha nem teszem meg, akkor feljelenthetsz csalásért, mert a számlaszám és név alapján könnyedén beazonosítanak bárkit.) Ha tényleg igaz amit itt te leírsz, akkor nem probléma neked ez a teszt. Ha pedig csak kamu az egész, akkor találsz valami hülye indokot úgyis :)
kedves kérdezö, igaza van a férjednek, ebben a mostani világban amiben élünk nagyon kevés a vállalkozó szellemü ember sajnos.de az irigykedés az bezzeg megy ha egyik másik ember jobban él.rögtön az van hogy biztos össze lopta meg hasonlók.látjátok meghazugtoljátok a kérdezõt és elhordjátok (tisztel..kiv..)mert Õ igy él nem kell 100 ezreken gondolkodni 1000 ft.ból is lehet csinálni pl 2000 -t , annyit az ember ki tud spórolni...., de minden esetre sajnos az a baj hogy nincs egy csepp megértés, a bizalomról nem is beszélve......, szép estét mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Mert mit csinálok? Te még egy normális választ nem adtál. És 2 kérezõ is kérdezte mit csinalok hát elmeséltem. Szánalmas vagy ha nem tetszik a kérdésem miért írsz??nem kötelezõ olvasni
De miért pont neked utaljon? Nem azért, de ha állítólag mindenütt mindenki csak lop csal hazudik és lenyúlja a másikat, akkor honnan tudjuk hogy nem fogod itt azt mondani hogy nem is utalt semmit, csak azért hogy lejárassad. Ráadásul még a személyazonosságát is tudni fogod, mivel az utaló neve ott lesz a számlakivonatodon.
Felõlem utalhat neked is :) De én ezúttal kiszálltam a témából, úgyis lesz valami amin fennakadsz te vagy egy más valaki. Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a kérdezõ által leírt sztori nem fedi a teljes valóságot, nem telefonkereskedésbõl és spekulációból szerezte a vagyonát. A szavajárásából látszik hogy köze nincs hozzá, maximum annyi hogy volt egy nagyobb összege amit átváltott euróra 270 körüli árfolyamon, most meg vissza és úgy gondolja hogy ettõl övé a világ...A két diplomáról meg nem is beszélve, helyesen írni és fogalmazni sem tud.
Egyébként az utolsó két bekezdés az nagyonis igaz, de akinek sok pénze van, bárhogy is szerezte, még beállíthatja a fejlõdés szolgálatába.
Mármint azzal kapcsolatban igaz hogy a pénzmennyiség nem nõ? Nem, nem igaz.
"A közgázhoz sem értesz." :DDD Nem mondtam, hogy értek hozzá... de attól még amit írtam az igaz.
"Nem értek a tõzsdéhez, némi közgázt tanultam. Amennyire én tudom a pénz a világban nem növekszik, csak vándorol" A közgázhoz sem értesz.
Egy kulturális intézményben dolgoztam valószínûleg hasznos tagja voltam a társadalomnak. Szerettem dolgozni, de tényleg, imádtam. Közmûvelõdési megállapodásunk volt az önkormányzattal és számos közfeladatot láttunk el. 2007-ben a megállapodást új újonnan választott képviselõ testület felmondta, de a feladatokat még el kellett látnunk, csak ugye pénzt nem kaptunk hozzá. A végére mindent én és a fõnököm csináltunk, egészen a Wc pucolásig. Mi volt ennek az oka? A fõnököm nem hajolt meg egyetlen párt elõtt sem. Másfél éves fizetésem ugrott. A szomszédos városban lévõ hasonló intézménybe sem vettek fel, pedig szakmailag tökéletesen alkalmas lettem volna (konkrétan be sem hívtak, nem csoda, ott is ugyanez a rezsim van hatalmon). Én ezért spekulálok inkább, ahelyett hogy gürcölnék.
Ez az "utalj nekem 100.000 ft-ot" válasz az egyik legnagyobb baromság, amit valaha olvastam. Én is és a párom is milliós nagyságrendû összeget keresünk havonta (nem spekulációval.. hanem rengeteg munkával és tanulással) de ettõl még nem dobálok százezreket idegeneknek és nem szórom az ablakon a pénzt. Persze ha az embernek több millió érkezik a bankszámlájára havonta, akkor máshol kezdõdik a drága és másképp értelmezi a pénz értékét, de ez nem azt jelenti, hogy így lehet fölöslegesen pazarolni. Bármennyi pénzt is keresel, nincs az az összeg, amit ne lehetne elkölteni, és tök mindegy mennyit keresel, ha nem tudsz bánni a pénzzel és nem tudod visszafogni magad, akkor az eltûnik a hónap végére. Ha összeadom a párom és az én fizetésemet, akkor a 100.000 Ft nincs 1%-a, de a semmire így sem adnám ki. Persze valamilyen céllal (jótékonyság, családtag támogatása, stb) minden további nélkül, és volt már olyan, hogy egy koldus kezébe nyomtam két százdollárost, de azt is csak úgy, hogy tudtam, hogy nem elinni fogja. Én alapvetõen úgy gondolom, hogy ha van valamim akkor azt meg kell osztanom másokkal, és ez igaz a pénzemre is, mert attól nem leszek boldog, hogy rajta ülök, de csak úgy költeni sem fogom, mert attól, hogy a fizetésem kis hányada ez az összeg, attól még ugyanolyan nagy összegrõl beszélünk. Az meg nevetséges, hogy a kérdezõ csak dicsekedni akar, ugyan miért név nélkül tenné egy olyan weboldalon, amit több tízezren látogatnak naponta?? Ha dicsekszem, akkor azt nem név nélkül teszem, mert így semmi értelme. Komolyan azt hiszitek, hogy ha feltétlenül fel akarunk vágni a vagyonunkkal, akkor azt majd pont itt tesszük? Szinte látom magam elõtt "Lehet, hogy férges a kutyám??" "Nem tudom, vidd el állatorvoshoz, egyébként x milliót keresek havonta" :D Ez úgy mûködik, hogy ha fel akarsz vágni a pénzeddel, akkor adományozol egy felkapott szervezetnek (még véletlenül sem olyannak, aminek szüksége lenne rá és tényleg fontos célért harcol, mert annak nem lenne elég nagy visszhangja) egy nagy összeget egyszerre és utána ünnepelteted magad. Na az undorító. Ez csak egy kérdés. Bocs a hosszú válaszért, de eldurran az agyam, amikor nekem kell rosszul éreznem magam, amiért 10 év orvosi és rengeteg nyelvtanulás után jól keresek.
Azért ez nem olyan egyszerû, mint ahogy te itt bemutatod. Honnan tudtad, hogy a forint nem fog tovább zuhanni 320-ról? Honnan tudod, hogy ahol most van, ott megint fordulni fog? Honnan tudtad, hogy az arany éveken át csak emelkedni fog, és honnan tudtad, hogy tavaly õsszel fog végetérni? Így utólag könnyû úgy beállítani, hogy ez csak gyerekjáték, és vagyonokat lehet vele keresni, de te is nagyon jól tudod, hogy mennyire nem így van ez. Inkább provokációnak vagy beetetésnek nézem az írásaidat. Melyik brükertõl kapsz jutalékot?
az tényleg csak 400. Azért havonta, mert úgy összehasonlítható a két eset. Neki vagyona van, neked fizetésed. ("Vagyon"/hó) Amúgy szerintem is kamuzik, de attól még hülye példa vagy feladat, hogy utaljon neked bármit is. Nekem is van többtízmilliós vagyonom, mégsem utalnék.
istenem..micsoda észlény lehetsz.. Tényleg nem érted, hogy mit csinálsz?? Akkor olvasd el amit írsz.. Felteszel egy kérdést, Kaptál is választ.Majd nagyzolsz, hogy te milyen menõ vagy. Majd jössz, hogy mennyi mindenetek van.Légy boldog, és fogd be..Senki nem irigy, csak kezd elegük lenni a hülye megjegyzéseidbõl.. Minél több hülyeséget írsz, annál világosabb lesz számunkra, hogy te csak álmodozol, és egy fiatal unatkozó butácska vagy.. Na én innentõl le is léptem, mert messze nem érdekel, hogy mennyi pénzed van...
A kérdező hozzászólása: Is is
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok guru de jól megélek a spekulációból:-)) És ez bárki elõtt nyitva áll. Hu nem gondoltam hogy itt ilyen megnyilvánulások lesznek. Pedig szeretném megérteni azokat az embereket akik 70ért güriznék. Vsz te is azok közé tartozol ahogy férjem mondja most nekem : az emberek többsége nem mer lépni de irigy nagyon
Hu, mintha egy ismerõsömet hallanám, aki piramisjátékba akart csábítani. Na. De örülök a sikereidnek. Gondolom ez volt a beetetés, most várod a hívek csõdülését.
Kérdezõ! A kérdés elsõ felével egyetértek! Én sem értem, miért vállalnak el emberek bármilyen teljes munkaidõs állást ennyi pénzért! Közben meg csodálkoznak, hogy nem emelkedik a fizetésük! Hát persze hogy nem! Ha egy cég álláshirdetésére jelentkeznek 100-an, és egyikük sem fogadná el a 70-80 ezret, akkor kénytelen lenne többet adni! Csak sajnos sokan inkább azt mondják, hogy elmennek inkább 60-ért is! Hát így nem is lesz változás!
15., Talán mert valakinek szüksége van arra a pénzre. A 70 ezer is több, mint a semmi, nem véletlenül jelentkeznek és fogadják el az állásajánlatot. Nem mindenki teheti meg, hogy elszalaszt egy munkalehetõséget azért, mert véleménye szerint nem kap eleget. Valaki pedig úgyis betölti azt az állást, hát akkor inkább én legyek az, akár 70 ezerért is. Inkább, minthogy otthon üljek 0 Ft jövedelemmel. Ha elveszted az állásod, nyakadon a gyerek, a törlesztõ/albérlet, a számlák, és(végzettséged, lehetõségeid miatt) nemigen ugrálhatsz 100+ ezres fizuért, olyankor azt fogadod el, ami van, és reménykedsz, meg figyeled továbbra is az álláshirdetéseket, és ha találsz valami jobbat, akkor váltasz. Az emberek egy részének anyagi biztonsága a fizetésükön múlik, ezért vállalják el az adott munkát 70-ért is, ha egyszer nincs más (tisztességes) lehetõség.
Nem mindenki tud értékesíteni, és nem mindenkinek van olyan szerencséje hogy örököljön. Én is örülök a sikereidnek, de szánalmasnak tartom, hogy itt vered magad, hogy te milyen menõ vagy. Légy boldog, és törekedj arra, hogy mindig is ilyen sikeres maradj.. De azért feltenni egy ekkora ökörséget, hogy elmondhasd te milyen menõ vagy...(már bocsika, de kritikán aluli.)
Felesleges itt kamuzni 10-15 milliókról, meg hogy "spekulációt lovagolom meg". Max egy jót röhögünk, de senki nem fogja elhinni! Állítom soha nem kereskedtél még tõzsdén igazi pénzzel.
Azért nem érted, mert semmit sem tudsz az életrõl, a munkáról, és úgy általában a pénzrõl.
A kérdező hozzászólása: Elég butaságokat irsz. Nézd még ha csak annyi is lenne a hozam az még mindig álomfizetés lenne a 70 ezret keresõknek. És nem dicsekvésból tettem fel a kerdést. Ezek egyszerû dolgok. Amugy ne felejtsd el irtam hogy mar 2 lakásom is van azóta.az utólsõt abból vettem hogy az arany amit pár eve vettem a dupláját érte mikor kiszálltam belõle nemreg. A lakast meg jóval áron alul vettem végtörlesztõtõl ugyhogy majd egy 5-6 év mulva busas haszaonnal adom el és abba fektetek ami akkor lesz okés. Természetesen adózom és tbm is van. Sõt nyugdíjjárulekot is fizetek biztos ami biztos alapom és egy kevés banki tartalékom is van.plussz életbiztositás. Az a lényeg hogy többmindenbe legyen a pénz.ja és most vagyok 32. Elvégeztem még 2 fõsulit közben de azokkal kevesebbet keresnék. Én is kerestem 18 évesen 3 hónapig 50 ezer ftot havonta aztán rájöttem ez nem az én világom.
Ha ez mind igaz lenne, akkor nem itt veszekednél velünk! :) ) Nem mondom hogy nincs 15 milliód, mert nem is érdekel, de hogy te ezt nem üzletelésbõl és/vagy tõzsdével szedted össze az 100%. Nagyobb a valószínûsége, ahogy te is írtad, hogy örökség az egész. Én ezt nem értem, hogy miért vagy oda annyira magaddal, 15-20 millió Ft-nyi vagyon manapság már elég sok embernek van Magyarországon.
A kérdező hozzászólása: A kérdesre kéne válaszolni nem hülyeségeket írni. A 15 milliót mind ilyesmiból szedtem össze. Szerintem te irigy vagy vagy nem tudom miért irsz ilyeneket. Én azt nem mondom hogy milliárdos vagyok de ebbõl szépen meglehet élni és eleg könnyü meló. Míg mások 80ért melóznak.és miért ne lennék itt? Rengetegek netezek ugyanis árfolyamok stb mindent követek hogy jó legyen a spekulációm? Azt már le se írom hogy a férjemmel közösen mennyi mindenünk van mert sápadoznl az irigysegtõl.. Én egy kérdést tettem fel hogy miert dolgoznak az emberek kevés penzért mikor máshogy is lehet.ha nem a kérdésre válaszolsz akkor inkább ne is irj.
najó..most már tudjuk, hogy gazdag vagy, és?????? éld az életed, és ne itt verd a nyálad..felesleges, mert senki nem hiszi el hogy így élsz..(én azt nem értem, hogyha ennyire "üzletember vagy" akkor mi a büdös francot keresel itt a gyakorin?? Csak azt ne mond hogy munkásaid vannak, mert ezen már többen jót nevetnének..Akkor a másik gyakoris válaszadóval(aki állandóan hatalmas pénzekkel dobálózik, meg hogy mennyi beosztottja van, és õ a nagy góré)versenyezhetnétek, hogy ki a nagyobb úr.
Ezanemmindegy, eddig fel sem merült bennem hogy nem fiú vagy :D Mármint amikor nem nélkül olvas az ember valamit, akkor kialakul benne egy kép, és itt nem nõrõl alakult ki.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek munkásaim sõt még üzletem sincs :-)) Már leírtam miból élek. Nem versenyze, senkivel. A lényeg én boldog vagyok és nem kell hozzá sokat tennem. Nektek is ezt kívánok akkor nem gy fogtok viszonyulni egy kérdéshez. Semmi nagyképüség nem volt bennem csak nem értem az embereket miért nem ezt csinálják amit én. De mindenki más és más. Én ezt szeretem 10 kor kelni egész nap netezni ami munka és kikapcsolódás is egyben.
A spekulációban nincs semmi kihívás. Pötyögsz a gépen egész nap a bankszámlád meg szépen növekszik. Én otthagytam de nem bántam meg. Elég sok pénzt összeszedtem (több tízmillió forint), de miután elérsz egy szintre nem lehet fejlõdni...... Kerestem magamnak más célt és most ennek a megvalósításán fáradozom.
Tudod a kérdéseddel mi a baj?? Hogy irritáló. Nagyon rossz tulajdonság az, hogy felteszel egy olyan kérdést amire magad is tudod a választ.Nem minden fekete és fehér.Nem mindenki ért a tõzsdéhez, nem mindenkinek van kis tõkéje hogy spekuláljon.Sokan a kevéske pénzüket sem tudják beosztani.Sokan nem is értenek a pénzhez. Tudod 2 féle ember létezik.Az egyik gürcöl egész életében, és igyekszik mindig, mindenhol becsületes maradni.Az ilyen emberek valamiért jobban átérzik a másik fájdalmát, tehetetlenségét, mert tudják milyen az.A másik az akinek minden az ölébe hullik, és ebbõl tud építeni, alkotni.Az örökség az már ad az embernek egy kezdõlökést.Az ilyen típusú emberek túl magasan hordják az orrukat, és ha a múltban szegények is voltak, gyorsan elfelejtik, és lenézik akik nem olyan tehetõsek mint õ maguk..A nagyzolás, nagyképûség, és a gonoszkodás mélyen a szívükben van.. Tudod, én is írhatnám, hogy tehetõs vagyok, sõt gazdag vagyok.De nem teszem.Senkinek ne jó az, ha itt világgá kiabálom, nyelvet nyújtogatva, hogy "bezzeg birkák ti sehol nem vagytok" (mert te most ezt csinálod" Én nem felejtettem el honnan jöttem, és tudom, hogy sok ember annak is örül hogy hó végéig kijön a pénzébõl vagy annak hogy végre kapott 80 ezer forintos állást magának.. Legközelebb ha a kérdésedre akarsz választ, akkor ne sértõ, és irritáló kérdést tegyél fel..Mert ez sajnos az.
Döbbenetes, hogy ilyen helyesírással két fõiskolát elvégez az ember... Micsoda színvonalzuhanás ez? :) "hogy jó legyen a spekulációm" LOL, micsoda szakkifejezések! Az én hibám, hogy furának hangzik ez egy tõzsde- és forexgurutól? :D
A kérdező hozzászólása: A kérdésben semmi sértõ és irritáló nincs.éz mindenki elõtt nyitva áll. Mint írtam én is kölcsönnel kezdtém. Nem hordom fenn az orrom. Utólsóelõtti mik a céljaid most? Ferjem panzióra vágyik hosszutávon. Én egyenlõre imádom ezt engem a sikerélmény meg az adrenalin feldob.Aztán meglátjuk a panziózást.
mondjuk az sem semmi, hogy az EURO-ját váltotta át forintra, ahelyett hogy simán megshortolta volna az EUR/HUF-ot.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok milliomos de én ebbõl jól elvagyok.igaz bukhattam is volna de kisebb bukások voltak is de utána meg nagy nyereségek. És hitellel kezdtem 19 évesen.aztán adtam vettem telefonokat na meg örököltem is de mostanra összejött 2 lakás és 10-15 milliót forgatok. Most pl azzal kaszáltám hogy az euróm atváltottam forintra mikor nagyon fenn volt 320nál most meg vissza.és most az euro/dollár spekulaciót lovagolom meg. Nem értem mi ez a támadás.

Vajon miert van az, hogy szinte minden lany a penzre, gazdagsagra nez? Mert ha nincs autod, akkor mar nemis kellesz, van olyan lany, aki nem csak erre nez?

Legjobb válasz: Tévedés: Nem minden lány csak erre megy. A kisstílû, felszínes nõk szelekciós alapját vázoltad fel. Suliban még a teló, a márkás cuccok a slágerek. Kicsit késõbb a kocsi is belép a körbe. Két nõ típus van: Akit csak megdugni érdemes és akit elvenni érdemes. Akit elvenni érdemes, azt nem a kocsiddal, vagy a pénzeddel fogod elhódítani!

Tévedés: Nem minden lány csak erre megy. A kisstílû, felszínes nõk szelekciós alapját vázoltad fel. Suliban még a teló, a márkás cuccok a slágerek. Kicsit késõbb a kocsi is belép a körbe. Két nõ típus van: Akit csak megdugni érdemes és akit elvenni érdemes. Akit elvenni érdemes, azt nem a kocsiddal, vagy a pénzeddel fogod elhódítani!
Van! Pl. én. Több mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Közös albérletben lakunk. Saját lakása, autója nincs. Betanított munkás egy gyárban. Én még fõiskolára járok. Sajnos sem az én családom, sem az õ szülei nincsenek olyan anyagi helyzetben, hogy támogatni tudjanak minket. Engem nem érdekel, hogy szegény családból származik, mert együtt szép lassan felépítjük a jövõnket. Nagyon szeretem õt, mert hatalmas szíve van, és nekem ez sokkal többet ér, mint a saját autó.
mert csúnya és buta vagy.
...illetve tudunk mit csinálni, meg kell gazdagodni. Amúgy kicsit elgondolkodtató, hogy a "kis" 15-20 évesek legazdagozzák, leszegényezik egymást, de amúgy nem a pasi, vagy a csaj gazdag, hanem cska a szülei!! Lehet, hogy egy gazdag családból származó ember elszegényedik, de oylan is lehetséges, hogy egy szegény családból származó ember meggazdagodik.
Van párom 5 éve. Nincs autója, szülõkkel él, munkája van, de nem milliókat keres. Volánnal és BKV-val járunk, és magasról teszek rá, hogy mennyi a vagyona, nekem õ kell, nem a pénze... 21/L
Én a családra szoktam mondani, hogy szegényen élnek, vagy gazdagon, nem konkrétan egy emberre. Pl. a mi családunk hiába gazdag (azáltal, hogy anyám talált magának egy gazdag pasit), én nem vagyok gazdag, nem is tartom magam annak, én úgy nõttem fel, hogy az udvarunkon (ami most egy park, kertitóval, medencével) nagypapám zöldségeket termesztett, gyümölcsfákat nevelt, én pedig kis taknyos koromban segítettem neki a mûanyag kapámmal meg ásómmal, meg kergettem a csirkéket és kakasokat. Szóval elhihetitek, ilyen is létezik, mint én, hogy a "gazdagság" csak a külsõ, belül igenis "normális" ember vagyok. Arról nem tehetek, hogy egyelõre iskolába járok, és nem tudom még eltartani magam, anyámék pedig beleerõszakolták magukat ebbe az úri világba, a külsõségekbe, a látszatba (mert õk sem voltak mindig ilyenek), és nem hajlandóak vásárolni kínaiban, nem veszik meg az olcsóbbat... Én már közöltem velük párszor, hogy én köszönöm, ebbõl az életbõl nem kérek, hagyjanak engem békén, de addig, amíg õk tartanak el, el kell viselnem. Az már más kérdés, hogy nem viselkedek úgy, ahogyan õk. Elviselni el lehet, hiába nem vágyom rá, de nem leszek olyan, mint õk.
Mondhatnánk úgyis hogy énis a pénzre megyek.. de én úgy vagyok vele hogy mindent magamnak én akarok megszerezni nem egy pasi által.. nem érdekel hogy van-e autója, megtud-e hívni bárhova.. csak szeressen és becsüljön meg
Ez a természetes. Mindenki a pénzre megy valamilyen szinten, hiszen abból tudsz élelmet venni, házat, abból tudod fizetni a vizet, a fûtést, a villanyt, logikus, hogy mindenki élni akar. Férfi is, nõ is. Csak az a baj, hogy a mai kislányok ezt úgy képzelik el, hogy szétteszik a lábukat, és élnek is. Fizetik cserébe nekik a rezsit, fedelet a fejük felé, luxuskocsit a kis picsäjuk alá, és meg is van oldva a megélhetési probléma. Mondjuk én részben a pasikat is hibáztatom, amiért "hagyják" magukat.
12:43-as vagyok és mindezt 15 éves "szaros" fejjel írtam :) )))
Így van, a legtöbb csajnak a pénz kell, ehhez jobb ha hozzászoksz(én is így tapasztaltam)Tök mind 1, bármilyen figyelmes, egyesek szerint "szeretni való" ember vagyok, ha nincs pénzem(illeve szüleim nem nyomnak pénzzel), nincs kocsim, akkor eláshatom magam!Egy szegényebb körbõl származó pasinak meg szerintem abszolút semmi esélye egy gazdag csajnál, ma meg lenne is, a gazdag csaj szülei beleszólnának a kapcsolatba.(lásd elõzõ válaszoló) Sõt, már-már a szegényebb csajnak is a gazdag pasi kell:D De most mi, "szegények" nem tudunk mit csinálni, "megszoksz, vagy megszöksz"XD Persze mindíg van kivétel(az más dolog, hogy én még egyel sem találkoztam:D) 18/F
Én tipikus anyuci kedvence lány vagyok. Én is megkapom, amit csak kiejtek a számon, nagy ház, medence, minden kutyafäsza, puccos egyetemre írattak, meg minden. Mégis van egy olyan barátom, aki fiatalabb is nálam, szakmunkás suliba jár, 3 tesójával és az anyukájával él egy 2 szobás kis lakásban az isten háta mögött. Na és, akkor mi van? Senkinek sincs beleszólása abba, hogy én kit szeretek és miért szeretem. Azok a lányok, akik a pénzre mennek, a szememben iszonyatosan szánalmas és gyenge emberek. Én már azt is ki merem jelenteni, hogy megundorodtam a pénztõl, mert azt látom a szüleimen (fõleg anyámon), hogy az egész életük a pénz körül forog. Azt hajtja, hogy nekem gazdag pasi kell, házzal, autóval, aki eltart majd, kinyalja a seggem. És lsd. mégis egy "utolsó kis parasztgyerekbe" vagyok szerelmes.
van persze, csak ezek szerint Te nem találkoztál még ilyennel.
En egyaltalan NEM a penzre megyek. Most nem azert mondom, hogy felvagjak, de en is megkapom a szuloktol a markas, draga cuccokat, draga telefont meg ami kell, megis nekem most olyan fiu kell, aki nem arrol hires, hogy jaj, de penzes, sot... Annyi van nekik, amennyibol megelnek + egy kis extra. De tobb semmi. Az en osztalyomba rengetegen vannak, akik a penzre mennek, de ott ritka esetbe van szerelem. Szerintem mindenki el kell dontse mi fontosabb neki, hogy olyan baratja legyen, aki gazdag, de nem szereti; vagy olyan, aki nem olyan penzes de szeretik egymast! 18/L
Igen vannak olyan csajok:D
Vegyél egy autót NAA!!!!
A kérdező hozzászólása: ertem-koszi az utolso hozzaszolonak a batoritast!
A kérdező hozzászólása: bocsi, en tapasztalatbol mondom, es azert is tettem fel a kerdest-nalam mindig igy volt-sajnos mar 30 vagyok, de mostmar odaertem, hogy jolenne egy komoly lanyt talalni-de nemmegy-mert mindig valogatnak!
van olyan pasi, aki nem általánosít és nem hiszi azt, h minden nõnek csak a pénz kell??
A kérdező hozzászólása: koszi a tanacsokat, hasznosak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!