Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a nagyon sok (29 db)

Miért olyan fontos a nagyon sok víz fogyókúrázáskor?

mindenhol az van, hogy nagyon sok vizet kell inni, mert? (én már rosszul vagyok t?le...)

Legjobb válasz: mert átmossa a szervezeted. segít kiüríteni a méreganyagot. továbbá jobb tõle az emésztésed, az anyagcsere felgyorsul. nem tudnak úgy lerakódni a nem kívánt dolgok.

mert átmossa a szervezeted. segít kiüríteni a méreganyagot. továbbá jobb tõle az emésztésed, az anyagcsere felgyorsul. nem tudnak úgy lerakódni a nem kívánt dolgok.
Méregtelenít, és gyorsítja az anyagcserét.
az elõttem szóloknak igazuk van!!! méregtelenít, illetve diétakor a nagy ásványi anyag bevitel miatt mosni kell úgymond a vesét, illetve a fehérjebevitel mivel magas ezért emiatt is muszáj!! sok sikert
Sok = 1, 5 liter naponta. Nyáron két liter. Kb. ez a normális. Egyébként azért, amit a többiek írtak.

Mit tegyek ha a férjem nagyon sokat iszik? 3 gyerekünk van. Miért fontasab neki az ital mint a család? Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség,miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem

ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség, miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem
Próbáld meg megbeszélni vele , ha nem lehet vele megbeszélni akkor nagyobb már a gond.
Szia! Sokat tanácsolni nem tudok. Ha veszekszel érte, még megver. Ha nem, azt hiszi így van rendben. Normális állapotában beszélj vele. Vedd rá, menjen el elvonóra. Sajnos ez egy betegség lett. Egyre népszerûbb betegség.
Ha nem változik, ülj le vele, beszéljetek a problémákon, esetleg, ha beleegyezik az elvonúkúrára....Próbáljátok meg! Sok sikert, és remélem, hogy minden rendbejön!:)
Válj el ha nem változik!Én alkesz apa mellett nõtem fel, 36 éves vagyok és van már három gyerekem de a mai napig viselem a nyomát a gyerek koromnak lelkileg!:(
Ha tudod, hogy reménytelen, hogy a férjed megváltozzon, válj el! Neked a gyerekeidért kell felelõsséget vállalnod, és hidd el, egy alkoholista apa csak negatív irányba befolyásolja az életüket. A férjednek sincsen szüksége rátok, hiszen a teljes testi-szellemi leépüléshez nem kell társ. Tudom, hogy könnyen beszél az, aki nincsen benne nyakig egy ilyen helyzetben, de hidd el, nincsen kilátástalan helyzet, mindent meg lehet oldani, csak akarat, és kitartás kell hozzá. Ha közösek is az ingó-ingatlan vagyontárgyak, de meg lehet õket osztani. A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak, újrateremthetõek, de a gyerekeid élete, lelki fejlõdése olyan érték, amelyre, ha nem vigyázol, örökre károsodhat. A nyugodt család, a biztonság ugyanolyan fontos egy gyermeknek, mint az étel, amit megeszik. Erre gondolj, amikor döntesz, hogy merre menjen tovább az életetek.
Én most mondom, hogy NINCSENEk reménytelen esetek. Egy pár mérföldkövet meg kell mozgatnod érte, de ha nem adod fel, akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy te szeretnéd. Az elválás nem megoldója semminek!
Mi is hárman vagyunk testvérek, édesapánk szintén iszik. Nõvérem már elkerült itthonról, de mi még mindig itt szívunk. Apánk a pénzünk 80%-át elissza, más nem is érdekli. A munkáját is a bátyámmal csináltatja. Anyám nem mer lépni, mi sem merünk, mert kidob. Legyen kitartó, találjon egy olyan pillanatot, amikor "tiszta" és ültesse le beszélgetni. Nagyon remélem, hogy a gyermekei nem fogják azokat átélni, amit mi. Remélem megoldódik a problémája! Sajnos így, hogy nem ismerem a férjét, mást nem tudok mondani, mint hogy szorítok Önökért!
Gyors az anyagcseréjük.
Tapasztalat :D én is ilyen vagyok :D Genetika. :) Gyors anyagcserém van, meg nagy a mozgásigényem így nem igazán rakódik le :)
Nem mindegy mit esznek, menyit, mikor, milyen az anyagcseéjük. Ebédre nagy adag kinélöbb kaját esznek és délután mozognak, kihagyák a vacsit akkor nem az anyagcserétõl függ a súlyuk.
leugrálják
lemozogják
Hát ez sem mindig igaz..A fiam 14 éves.Reggel suli, onnan 2 körül haza, lecke és iránya szgép.Este 11ig, és nem kövér.Pedig sosem mozog.Ennek ellenére eszik sokat, jó a kondija(ha kell akkor bírja a futást) és vékony de izmos....
FELIZGULTÁL?!
Talán vonzanak az extrém helyzetek és erre indulsz be.:) Ez nem baj!Ajánlom a tükröt a hálóba, csak próbáld ki!
Én is így vagyok, sokkal jobban fel tudok izgulni mikor nyilvános helyen vagyunk, és képes lennék bárhol neki esni :D Sajnos a párom azt mondja õ már kiöregedett ebbõl az extrémkedõs korszakából és már nem annyira bevállalós... Legnagyobb bánatomra, de nem baj, majd kiharcolok magamnak pár extrém helyes szeretkezést :D
vagy a nyilvános szex is felizgat akkor :) mármint nem arra gondolok hogy fogjatok neki egy zsúfolt utcán, de olyan helyen ahol "véletlenül megláthatnak", mint pl eldugott sikátor, vagy a természet lágy öle :)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, de miért van az h "közösségben"jobban mint kettesben?

A fiatal lányok, miért járnak vagy szerelmesek olyan pasikba akik nagyon sokkal idősebbek náluk?

például: 12 éves 20 évvesl, 11 éves 17-18 évessel

Legjobb válasz: Hát ha más korosztályt írtál volna akkor tudtam volna válaszolni, de ez meglepettXD 11-12 éves lányok 20 évesekkel? Nagyon fiatalok 20 évesekhez.

16 éves lány vagyok, 20 éves a barátom. Na most nem tudom ez soknak számít-e, de olyat senki ne írjon hogy aki idõsebb az tutira 'azt' akarja. -Egy velem egy korú is akarhatja csak 'azt'. -A korosztályomban lévõ palikák mint éretlen p.öcsök, egyebet sem tudnak csak bunkóskodni, meg cigit kórencsálni. -Nem akarok a bnõim elõtt felvágni, SZERETEM!
22 vagyok, barátom 31. mert érettebb a korosztályomnál, nem kisgyerek, mint huszonévesek többsége.
14-20as párt ismerek én is na meg 17-30felettit is... szép ismerõsi köröm van..tudom.
Hát ha más korosztályt írtál volna akkor tudtam volna válaszolni, de ez meglepettXD 11-12 éves lányok 20 évesekkel? Nagyon fiatalok 20 évesekhez.
Kérdezõ, ez max az álmaidban van így. 20 évesen nem járnak 11 évesekkel.:)
Én 14 vagyok és a 18 év körüli srácokat figyelem inkább, azért van ez, mert a korosztályomban a másik nem éretlen és bennem is kialakult az, hogy inkább férfiakat szeretek mint kisfiúkat, akiknek pehelyszõrzetük van. Ilyen egyszerû az egész. :) 14/L
Isssstenem, nincs idõm csak úgy találkozgatni emberekkel, állásom van, örülök, hogy most ráérek számítógép elé ülni!
Nem mondtam, hogy nyolcadikos vagy, neked is meg kéne tanulnod szöveget értelmezni. Mert ugye az olvasás és értelmezés nem ugyan az ;) Egyszer biztos te is voltál nyolcadikos szóval. :) És az egybegyûlteket kérdezted. Egyébként nem tudom, szerintem egy név nem sokat változtat. És igen, név nélkül könnyû pofázni: élõ példa vagy rá te. :)
nem értelmezte mert leszarja mit írsz. meg kb én is úgyhogy privibe csesztessétek egymást köszi.
szívesen meg adom a nevemet, ha valami gondod van találkozhatunk is. elképesztõ egyesek mennyire lekezelõek és szánalmasak tudnak lenni 20valahány éves létükre.
Egy újabb nyomorék aki azért nem kap csajt mert a csúnya rossz nagyfiúk elveszik elõle. :D:D:D
név nélkül könnyû pofázni, drága:) amint itt az elõttem valók is írták: meg kéne neked is tanulni olvasni. az osztálytársaimra mondtam, meg úgy akik körülvesznek. ja és még véletlenül sem 8.os vagyok. köszöntem.
*16:53-nak üzentem.
#25 Elhiszem, hogy a lányok elõbb érnek, de azért nem 6-8-10 évvel. Akármennyire is szeretnétek, egy 14 éves lány nem érett annyira egy kapcsolatra, mint egy 18 éves fiú.
ha zavarnak a hozzászólások és leszarod, akkor mért nézed?:O amit én leszarok, azt általában nem figyelem árgus szemekkel. töröld magad, ha ennyire idegesít. ;)
"Utolsó: vegyél már elõ legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelsõ). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban." Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sõt néha 15 évvel idõsebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idõ. És az a legendás szellemi felsõbbrendûség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélõ egy kicsit élethûbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok? "Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;)" Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb. "Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet." A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. "Te lekezelõen kérdeztél 'az egybegyûlt lányoktól' szerintem jár a lekezelõ válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod." Megjátszod még a mártírt is, tipikus... Nyugodjál meg, nem szoktam használni a kezeket, bõven elég nekem ha a válaszaimmal bukok pontokat, de hogy meg legyen a szíved vágya kapsz egy piros kezet egy idõsebb férfitól, csak aztán érett kisangyalom, ne kérdezd meg itt majd pár perc múlva, hogy vajon ez mit jelenthet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm. mindenkinek ment a zöld kéz, kivétel nélkül.
"Szóval 1 év biológia csúszás az szép! Ezzel indokolni, hogy 5, netalán 10, sõt néha 15 évvel idõsebb pasikról álmodoznak egyesek. Hiába az a 32557600 másodperc rengeteg idõ. És az a legendás szellemi felsõbbrendûség amivel példálóztok? Amivel az össze vissza röhögcsélõ egy kicsit élethûbb papás-mamás szerepjátékra vágyó tinilányok tucatszor többet érnek, mint a srácok?" Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk. Nem minden lány össze-vissza röhögcsélõ, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak. Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idõsebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni. Mert a számítógép elõtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem. "Hogyne, hány fiatal kiscsaj bizonygatta ugyanezt.. Megsúgom az érettség egyik biztató jele, ha nem erre a tulajdonságodra vagy a világon a legbüszkébb. " Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínû. "A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. " Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyûjteménye, ha már az internetnél tartunk. A személyeskedésre pedig nem szándékozom válaszolni, mert gusztustalan dolog volt. Beoltottál egy fiatalabbat, most érezd nyugodtan magad okosnak. Gratulálok.
"Van fogalmad róla, hogy egy év alatt mennyi minden történik? Úgy látszik nem igazán. Nem baj, internet a barátunk." Van, de korántsem annyi, hogy egy tiniszerelmet is meghiúsítson két azonos korú kamasz között. "Nem minden lány össze-vissza röhögcsélõ, de, aki igen, az betudható a hormonális változásoknak." Persze elnézést, hogy általánosítottam, azt csak nektek szabály. Vitakultúra abszolúte semmibevételének elsõ és közismertebb jegye, az a fránya kettõs mérce. Ezt még az egységsugarú neonáci csõcselék is szokta ismerni, igaz hogy mást nem is. "Szerintem a papás-mamás szerepjáték egyébként csak óvodában volt, de te biztos sokkal jobban tudod, hisz' te vagy az idõsebb én meg a hülye kisgyerek, aki inkább fogja be a száját és üljön vissza barbiezni." Egy középfokú jelzõ is volt elõtte, de sebaj ennek az elhagyásával teljesen értelmetlenné tetted a mondatomat és sikerült megcáfolnod, sõt a csúnya általánosító szerepet is rámagattad. "Mert a számítógép elõtt rejszoló 14 éves szerepjátékos srácok többet érnek? Nem hiszem." Mondjuk a szerencsétlenek önkritikájuk van legalább... És eme szûk csoport negatív tulajdonságai miért is írja le az összes fiatal srácot kollektíve? Csak nem általánosítunk? "Hogyne, ismersz és tudod, hogy én erre vagyok a legbüszkébb. Valószínû." De azért nem bírtad magadban tartani... Nem is én sõt nem is a férfiak jellegzetessége azzal dicsekedni, valamint a kapcsolat alfájává és omegájává tenni, hogy érettebbek min a tüntetéseken használt paradicsom.. "A részben biológiai kérdésemre egy erõsen korlátozott intervallummal rendelkezõ választ, ami a vizsgált populációnak csupán kisebbik hányadát teszi ki. " "Googlenek hívják és lehet keresgélni vele, ha nem lett volna elég az az információ számodra, amit leírtam. Bocsánat, megint közbelép az, hogy én vagyok a kisgyerek, biztos nem fogom felfogni, ha ilyen szavakat használsz. Egyébként Idegen Szavak Gyûjteménye, ha már az internetnél tartunk." Közismert kifejezéseket használtam, nem tehetek róla hogy neked fel kell csapni a szótárat hozzá. Ja és használd a tabulátort vagy az entert kérlek, jelentõsen megkönnyítené a mondanivalód értelmezését.
Egyszerûen azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki annyinak néz ki, és viselkedi úgy , mint amennyi a kora. VAnnak késõnérõsek, és vannak koravének is. Egyszerûen én manapság nem nagyon tudom megmondani egy tizenéves kora végén járó, huszon éves kora eleji lányról, hogy pontosan mennyi. Ugyanígy én pl egy olyan fickó vagyok, aki most 27 évesen lélekben kb. 15 vagyok, kinézetre meg 20 körül. Egyszerûen sokfélék az emberek. A nõk általában idõsebbnek néznek ki, és ez nem baj, a fickók meg fiatalabbnak. Kb 20 -35 közt eleve meg sem leht saccolni két három év csúszással, hogy ki mennyi pontosan. Szóval annyira nem számítanak az évek, ha kinézetet vesszük alapul. egy 20 éves nõ mellett is nézhet ki egy harmincas fickó teljesen normális párnak. A lényeg, hogy õk mennyire tartják magukat összeillõnek. Nyilván egy életerõs még fiatal nõ mellett pl egy pár pelenkázni való vén tata nem olyan látvány. Az már számít.
'Beoltottál egy fiatalabbat, most érezd nyugodtan magad okosnak. Gratulálok.' 17:34-es: éppen te mondod ezt? idáig te oltogattál egy 14 évest aki kisebb nálad!
Utolsó: pont nem, én is 14 vagyok, az a valaki meg 20.;)
A kérdező hozzászólása: Most fejezzétek be a civakodást itt vagytok 20-30 évesek, olyanok vagytok mint a tetsvérek és a házasok
Utolsó: vegyél már elõ legyél szíves egy nyolcadikos biológia tankönyvet és nézd meg, hogy mi szeerepel az ötödik oldalon (ami, megjegyzem, a tartalomjegyzék után a legelsõ). a férfiak kamaszkora SARKÍTVA 13-16 életévükig tart, míg a lányoké 12-15 azaz egy év 'csúszásban' vannak e tájban. Én nem vallom magam 'érettebbnek', de be kell vallani: átlagon felüli vagyok. ;) Le lehet pontozni, nem lényeges. Ez az igazság, el kell fogadni. Biológiailag alátámasztottam, nagyon belekötni nem lehet. Te lekezelõen kérdeztél 'az egybegyûlt lányoktól' szerintem jár a lekezelõ válasz, még ha piros kézzel is jutalmazod.
A kérdező hozzászólása: Pü-be beszéljétek meg vitákat, mert szabályszegény határán vagytok
14/15 én is olvastam ilyeneket, nem azt mondtam hogy nincs ilyen, csak igen is átlagosítóan írtad. lehet hogy nem hiszed el hogy vannak érettebbek is, ahogy látom... de egyszer mentél volna végig azon amiken én már nem beszélnél így.
Amúgy meg ettõl nagylánynak érzik magukat.Feltudnak vágni ezzel a barátnõk elõtt
A kérdező hozzászólása: 6 év kor különségtõl-15 év kor különbségig.
A kérdező hozzászólása: 14-17 éves lányok szerelmesek, vagy járnak 23-28 éves fiúkkal
A kérdező hozzászólása: érdekes modon, régi öregeknél is volt nagy kor különbség meg nõ idõsebb férjénél
Én 24 vagyok, a nõm 18, ezek szerint mi is beleesünk kicsit az általad leírt kategóriába...na és? tudod mennyi az az 5-6 év? semennyi...a lányok elõbb érnek a fiúknál, felfogásilag mindenképp és tudod ez van, amikor a mai tinisrácok olyan elb.szott önimádó lenyalthajú bájgúnárok minden egyéniség nélkül, hogy semmit sem tudnak adni egy 15-19 éves lánynak, érzelmileg meg fõleg nem...tisztelet az igen kevés kivételnek...arról nem beszélve, hogy se egzisztenciájuk, se élettapasztalatuk nincs semmi...ez van (de amit az elején írtál az meg totál hülyeség, egy 20 éves srácot sem láttam aki 12 évessel állt volna össze....)
A kérdező hozzászólása: Én nem itélem el, hogy fiú és lány mennyi idõsek kor különbség miatt sem. mellete vagyok és nem ellene.
Annyira bírom, mikor a 14-15 éves kislánykák azt mondják, hogy azért keresnek 20+as pasikat, mert a korukbeliek éretlenek. Hát én a való életben valahogy nem ezt tapasztalom. Vajon miért esik teherbe annyi 14-16 éves lány? Mert érettek és felelõsségteljesek? Nem hinném. Mindenki annak hiszi magát, de ez kb a 10%-ukra igaz. Persze, kivételek mindig vannak tudom, és ezt nem is nekik szánom. Ja és hozzátenném, hogy már rég elmúltam 14 éves, és nem is kezdek nálam jóval fiatalabb lányokkal.
NAgyon sokkal idõsebb az kb 15 -20 év korkülönbség, és attól felfele. 8- 10 év még semmi. egy 18 vagy 20 éves lányhoz egy 27 éves pali simán jó, sõt, egy igazi érett fickót találhat ilyenkor a nõ maga mellé. A nõk érzelmileg, testileg is hamarabb érnek, a kortárs paliknál sokkal érettebbek, teljesen elfogadható, ha egy komolyabb embert akarnak választani maguk mellé.
# 14/15 Idõpont ma 15:27 Na látod, pont az írásoddal bizonyítod, hogy miért is vagytok éretlenek, ti tizenéves fiúcskák...csak a szexre gondoltok, mint a kapcsolat egyedüli jellemzõjére vagy az érettség fokmérõjére. Élõ példa vagy :)
Szerintem az élettapasztalat nem korban mérendõ és nem fekszem össze senkivel, nem iszom, nem cigizem, drog eszembe sem jutna, normálisan tanulok napi 4-5 órákat, szerintem elég értelmes vagyok a korosztályomhoz képest. Egyébként mindenhonnan kinéznek, mert nem nézek tehetségkutatókat és nem csevegek róla a többiekkel és én vagyok a 'különc'. A 14 éves 'kislányka' voltam. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolók:Azért durva kifejezésekkel vigyázzatok, nagyon kérlek.Nem minden fiú akar szexet pl:. én nem
14 vagyok, leginkább 15-16-17-18 évesek bókolnak, meg nekem is az idõsebbek tetszenek, mert sokkal érettebb vagyok mint a korombeli lányok. az osztálytársaimtól meg a velem egy idõs fiúktól is kiver a víz olyan ostobák.
a 14/15ösnek üzenem hogy attólmég hogy idõsebb pasim van, igen is van eszem, nem leszek mindjárt terhes. az olyanok akik azoklesznek, ostoba kis ribik. úgyhogy ne átlagosíts..
#16 Szerintem az értõ olvasást gyakorolnod kéne még egy kicsit, ugyanis írtam, hogy már rég elmúltam 14. 20-on felül vagyok már. A terhességet csak példaként hoztam fel, mert aki ide jár, naponta olvashatja az "Ettõl teherbe eshettem?", illetve társait. Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy miért olyan könnyen belevihetõek a tinilányok a sok hülyeségbe. Sajnálom, hogyha az igazsággal megsértettem az "érett" 14 éveseket, illetve azon szánalmas huszonéveseket, akik a saját korosztályukból nem tudnak maguknak barátnõt szerezni.
#20 Mint azt írtam a hozzászólásomban, vannak kivételek, akikre a kijelentésem nem vonatkozik. Csak olvasni ugye tudni kéne.
Amúgy megkérdezném az egybegyûlt hatalmas öntudattal rendelkezõ leányzótól, õk mitõl sokkal érettebbek, mint az ellenkezõ nemû kortársaik?
Kötve hisze, hogy egy 20 éves férfi leállna egy 12 évessel...

Ki az aki nem hízik, bármennyit eszik is közületek? Én olyan vagyok, és mindenhol a nagy általánosságot hallom, hogy ne egyél sok sült krupmlit, mert meghízol. Meg stb. Miért hiszik azt hogy mindenki hízós típus?

Legjobb válasz: Nálunk a párom ilyen. 183 cm és 65 kg körül mozog. Nagyon sokat tud enni, de semmit sem hízik. Én is "megfenyegettem", hogy majd felhizlalom a fõztömmel, de eddig semmi. Igaz, nem is vagyunk együtt minden nap, hogy fõzzek rá.... Ennek ellenére úgy szeretem, ahogy van.:)

Nálunk a párom ilyen. 183 cm és 65 kg körül mozog. Nagyon sokat tud enni, de semmit sem hízik. Én is "megfenyegettem", hogy majd felhizlalom a fõztömmel, de eddig semmi. Igaz, nem is vagyunk együtt minden nap, hogy fõzzek rá.... Ennek ellenére úgy szeretem, ahogy van.:)
Szia:) én is olyan vagyok, hogy bármit, és bármennyit ehetek, nem hizom!!Az egész családom ilyen tipus!! 178cm, és 60kgvagyok De jól érzem magam, és ez a lényeg!!:D
a vitamin nem "hat"nem "kezd el hatni" az enm gyógyszer hanem étrend kiegészítõ és nem pótolja a helyes változatos étrendet.sportban nem gondolkoztál még? nekem bevált . na meg a minõségi étkezés . :)
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje ki szeretném próbálni, csak nem tudtam hat-e . de akkor kipróbálom.
Sajnos én is olyan vagyok, hogy bármit eszek, nem hizok :( Vitamin szedek rá, mitõl megnõ az étvágyam (B-komplex) Szerintem próbáld ki Te is :) Remélem, mind ketten hizunk tõle :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is ilyen vagyok, ehetek bármibõl bármennyit, nem hízok. de mondjuk ennek ellenére odafigyelek rá, hogy ne zabáljak össze mindet vackot, mert ez késõbb bosszulja meg majd magát, ha idõsebb leszek, és lelassul az anyagcserém. amúgy 180 cm vagyok és 58-59 kiló. 23 L
A kérdező hozzászólása: hát velem is pont ez van. köszi
nálamis ez van, 165 centi vagyok, 52 kilo, és akármit eszem, nemtörténik semmi. pedig én rendszeres csipsz evõ vagyok, és kóla ivó, mekiben is szoktam kajálni, de egy dekát nem hízok. plusz megeszek mindenféle zsíros kaját is, szendvicseket fehér kenyérbõl, jó sok vajjal, mer szeretem a vajat, és eccerûen semmit sem hízok.
A kérdező hozzászólása: szoktam sportolni, de nem szeretek. Nekem most jó így az alakom.

Miért olyan sok a vetélés az első terhességeknél? Mely hetek a legkritikusabbak? Mert ahogy átnéztem az erről szóló hozzászólásokat nagyon sokan 5-6 és a 9-10 hétben vetéltek.

Legjobb válasz: A vetélésnek rengeteg oka van. Barátnöm 3 babát vesztett el, közben egy baba megszületett. mikor a fával volt terhes akkor annyira biztos volt a baba, hogy 8 hónaposan egy csigalépcsön zuhant le és semmi bajuk nem lett. a másikak meg 3 hónaposan kipottyantak belöle. a doki nem tudja megmondani miért. ez elöfordulhat, nála meg pláne.

A vetélésnek rengeteg oka van. Barátnöm 3 babát vesztett el, közben egy baba megszületett. mikor a fával volt terhes akkor annyira biztos volt a baba, hogy 8 hónaposan egy csigalépcsön zuhant le és semmi bajuk nem lett. a másikak meg 3 hónaposan kipottyantak belöle. a doki nem tudja megmondani miért. ez elöfordulhat, nála meg pláne.
Az elsö 3 hónap, ami a vetélés szempontjából kritikus.De sajnos még az utolsó he´ten is meghalhat a baba... nem szabad ilyenekre gondolni.Àltalában az a gond, hogy a magzat beteg lenne, valamilyen genetikai probléma, nem életképes, azért válik le.... Vagy, a megeröltetés, baleset......
Szerintem az is benne van, hogy régen ha kimaradt egy menstruáció nem csináltak egybõl tesztet, hanem ha megjött egy hónap múlva, úgy gondolták biztos csak valami miatt késett/közben meg lehet épp elment egy baba/.Én példámból mondom, mert 7 hetesen ment el a babám, és utána olyan vérzésem volt, mintha erösebb lett volna a havim.
fiával
Mikor szerezted meg és mennyit vezetsz?
Ha tanulsz, akkor egyre többet tudsz. Ha nem használod a megszerzett tudást, akkor az kopik. Ebben nincs semmi meglepõ vagy szégyenletes, így mûködik az emberi agy. Ha tudod, hogy valamit már nem tudsz annyira, mint kellene, akkor simán nézz utána és újra tudni fogod.
Sok olyan dolgot kell megtanulni amire aztán nincs szükség. A lényegi dolgokat ne felejtsd, akkor nem lesz baj.
Sokan ezt is hül*eségnek tartják és leszólják azt, aki , , hisz" benne.
Mert ez egy jó dolog, ha elterjedne, nyilván jó irányba vinné el az emberek testi és lelki állapotát. Ez pedig nem érdeke a hatalmon lévõknek.

Az USA-n már látszik, hogy gazdaságilag nem fogja olyan nagyon sokáig bírni. Ha ez így van, Magyarország miért nem lép ki a NATO-ból, és lesz inkább semleges? Az Arabok fel vannak készülve egy ilyenre! MI MIÉRT VAGYUNK ILYEN SÜKETEK?

Legjobb válasz: Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.

Mondjuk az USA összeomlását annyiszor jósolták. De tételezzük fel, hogy a gazdasága meggyengül Ennek mi köze a NATO tagsághoz? Milyen szövetség védene meg minket bajban? A ruszkik? Mi nem vagyunk Svájc. Ahogy ki néz nem is leszünk soha.
Mibõl látod, hogy nem fogja nagyon sokáig bírni? Amúgy a nagy birodalmak nem szoktak csak úgy egy év alatt szétesni és radikálisan elgyengülni, max egy világháborúnál történhet ilyen. A Római birodalomnál sem az történt, hogy a csúcson voltak, aztán hirtelen zutty. Kellett hozzá vagy két-három évszázad, mire a gazdaság és a katonaság a csúcsról a mélybe pottyant. Az USA sem fog csak úgy hirtelen "elbukni", max évtizedek alatt szép fokozatosan elgyengül, veszít a jelentõségébõl. HA egyáltalán így történik.
Azt nem tudom miért vagy süket és kivel. De az, hogy az USA éppen nem a világ legjobban fejlõdõ országa, nem jelenti azt hogy ki kell hátrálni mögüle. Azt hogy nem bírja sokáig gazdaságilag nem tudom nálad mit jelent, de ebben a században nem tud olyan történni, ami miatt kiesne a meghatározó szerepbõl akár gazdaságilag, akár katonailag. Ez semelyik másik országról nem mondható el.
Jelenleg az USA GDP-je a világ GDP-jének az ötöde. Gazdaságilag elég erõs. A NATO-ból miért is kéne kilépni? Nem mi vagyunk süketek, te vagy tájékozatlan és hülye.
Meg egyébként is...tudod milyenek az amerikaiak? Ha valami nem 100%-os nekik vagy 100%-osan sikeres hanem csak 98% akkor visítanak hogy micsoda veszteség meg micsoda válság.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!