Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a nagyon (429 db)

Miert olyan rohadt nagy a tomeg a Moricz Zsigmond korteren es a ferenciek teren?

Igazan erdekelne

Legjobb válasz: Mert a magas üzemanyagárak miatt nincs az embereknek pénze autózni, hanem kénytelenek BKV-zni.

Mert a magas üzemanyagárak miatt nincs az embereknek pénze autózni, hanem kénytelenek BKV-zni.
A Ferencieken a metró miatt: Aki a Rákóczi úton (akár Pesten kifelé Újpalota irányába, akár Buda felé, át a hídon) szeretne kijutni a városból, annak itt érdemes leszállnia a 7-es buszok sûrû követése miatt. A Móriczon van a Budaörsi járatoknak végállomása, illetve számos Kelenföldrõl jövõ villamos áll meg itt. Na most, a Budaörsön lakók, vagy a Kelenföldiek tömege tehát errõl a térrõl tud bejutni a belvárosba, szintén a 7-es buszok révén.
A kérdező hozzászólása: Thx :)

Miért olyan nagy a nagyajkam?

Nagyon zavar... Miért ilyen nagy? Tudom, hogy nagyobbnak kell lenni, mint a kisajaknak. De nekem nagyobb a kelleténél... vagyis szerintem. Még a bugyiból is kilátszik alul... :S És olyan mintha összegy?rt papír zsebkend? lenne... Nem tudom jobban kifejteni.. Ez baj? Nagyon zavaró? Vagy miért ilyen? :/ Nagyon furcsa. Kérek válaszokat. Köszönöm! Fontos lenne, hogy ez most zavaró, vagy nem... B?vebb válaszokat is elfogadok. 16/L

Legjobb válasz: Miért olyan nagy? Mert nagy.... Amúgy tudtommal ezt hivják salátapuncinak van aki szereti... de van akit egyáltalán nem érdekel és van akit taszit...

Miért olyan nagy? Mert nagy.... Amúgy tudtommal ezt hivják salátapuncinak van aki szereti... de van akit egyáltalán nem érdekel és van akit taszit...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a tanácsokat... és... hát... tényleg nem nagyon akarom lefényképezni. xD De tényleg olyan furcsa... de így nem igen tudom elmagyarázni.. De kicsit tényleg attól félek, hogy majd az elsõ alkalomnál nem tetszik a srácnak, vagy ilyesmi...
Akár a kisajkadra gondolsz akár tényleg a nagyajkadra, semmi baj nincs a punciddal! :) Ez csak genetikai adottság! :)
Nesztek, megkapjátok: http://www.youtube.com/watch?v=Zw1rNE54-vI Nagy AJKAK. :-)))))
Én kérem azt is.:)
Persze.... fényképet akartok.... hehe. A pontos címét, meg a telefonszámot nem akarjátok?!!!! GUSZTUSTALAN DÖGÖK!!!
Jaj, szerintetek majd pont lefényképezi a pináját nektek az, aki szégyenli? Nem hinném... Szerintem a nõi test úgy szép, ahogy van.A tied is, a pasik imádni fognak, meglátod.
A kisajkadra gondolsz, nem? :D Ez a salátapunci... nincs vele semmi baj, nem fog tõled megundorodni ezért senki! :) Szívesen kinyallak, ha erre vágysz! ;)
hát, erre mit tudok mondani. Biztos jó okavan, hogy oyan nagy.
Egy kép jól jönne, mert el sem tudom képzelni.
Hy! Egy kép tényleg nem ártana. Egyébként fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és boldog leszel. Lényeg hogy egészséges legyél. 22L
Szerintem ez nem gond.Sõt, ha látnám, biztos kívánnám.
Amúgy elsõ válaszoló! A saláta punci az nem ez, ott a kisajkak a nagyok!!!
Nem tudjuk. Vagy hormonprobléma, vagy genetika. Esetleg sugárzásból eredõ DNS módosulás. Egy kép sokat segítene.
Genetikailag olyan, ha zavar mûttesd meg.
Fotózd le, ne aggodalmaskodj! Nagyon leült ez a kérdés a kép hiányában :) )

Miért olyan nagy szám a Project X című film?

Legjobb válasz: Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

A max payne 3 nak miért olyan nagy a gépigénye?

Legjobb válasz: Mert szép gondolom .. Miért a bf3nak miért olyan nagy a gépigénye?

Mert szép gondolom .. Miért a bf3nak miért olyan nagy a gépigénye?
A kérdező hozzászólása: de ehez kell 6 vagy 8 magos processzor 16gb ram és 3gb-os videókártya. meg 35 gb hely
Leveszel a grafikájából valamennyit és már is kisebb lesz a gépígénye:)
közel sem annyi a gépigénye, nekem amd phenom II x4 955, 4gb ram, radeon hd 6950 2gb, on legmagassab beállításon nagyon jól fut.
Fuuuuu! Az élet nagy kérdései... Mióta felfedezték a billentyûzetet, azóta keresik ezekre a kérdésekre a választ..
Alap billentyüzeten nagy az enter kivéve a numerikusnál kiseb kicsit de az is elég nagy két oldali vezérlö gombok azért vanak hogy egy kézel is tud használni illetve sokszor á jobb és a bal más funkciókal s birhat egyes programokban caps clock viszonylag nem nagy könyebb megkülönböztetés véget lehet nagy ne keverd a karakterekel meg egy gépiró egész sok mindent használ vagy egy programozó nem ugy használja mint egy átlag felhasználó gondolom te talán a tab ot se használod sokan (én legalábis nem nagyon) pedig akinek olyan a munkája bizony sokat használja
Ha jól tudom, a Ctrl és Alt duplázása azért jött szokásba, hogy a különbözõ billentyûkombinációkat könnyebb legyen leütni. Mondjuk egy Ctrl+K a bal oldali Ctrl-lal két kézzel kényelmes, de a jobb oldalival már tekergetni kell a csuklódat, hogy vakírásból meg tudd nyomni. Vagyis ezeket a funkcióbillentyûket úgy alakították ki, hogy bármelyik kezeddel le tudd nyomni. Az Altnál kicsit más a helyzet: a bal Alt a funkcióbillentyû, azzal tudsz menüket, programfunkciókat elérni, a jobb oldali, Alt Gr nevû gomb a magyar billentyûzeten a különleges karakterek elérésére szolgál. Ugyanis ott, ahol a mi ékezetes betûink vannak, az angol számítógép-billentyûzeten mindenféle különleges karakterek voltak. Nem akarták, hogy új kiosztást kelljen gyártani, ezért azoknak a helyére telepítették az ékezetes karaktereket, a speciális karaktereket meg összezsúfolták kevesebb billentyûre, viszont így egy billentyû akár három karaktert is jelölhet. Éppen ezért az egyszerû Shift mellett kellett egy másik "váltó" is, amivel a harmadik karaktert tudod elõcsalogatni. A többi billentyûrõl nem tudok szebbet, jobbat írni, mint az elõzõ válaszadók.
A jobb oldali ALT-nak meg tök más a funkciója mint a bal oldalinak.
A kérdező hozzászólása: A shift-bõl megértem, hogy érdemes kettõ, de alt és ctrl-bõl szerintem 1 is elég lenne. És egyébként létezik balkezes billentyûzet?
Ha tanultál volna gépírást tudnád, hogy jobb- és balkezesség nincs értelmezve ebben - mert ha így lenne, akkor létezne külön billentyûzet, illetve külön tananyag a számukra, de nincs. Sok billyentyû már csak hagyományból van meg, pl. Pause/Break, SysRq, Scroll Lock, Insert, eredeti funkciójukat más kombinációk töltik ki (Pl. az elsõ helyett Ctrl+Alt+Del, vagy Alt+F4, a másodikat nem ismerem, a scroll lock az régi programokban átváltotta a kurzorokat, görgetted vele a szöveget vagy beleírtál, az Insert helyett Ctrl+C/Ctrl+V, stb.). Emellett megjegyzem, hogy gépírásban pl. a jobbkezes nagybetûket bal shifttel, a jobbkezeseket bal shifttel kell ütni, mert így a legkényelmesebb, nem baszod el az ujjaidat (Aki nem tud gépírni annak lehetnek komoly ízületi problémái, mert sok fölösleges mozdulatot tesz, és nagy sebességû hibás írásnál ez megerõlteti az ujjakat, viszont van egy rossz hírem, heti 2x45 percben 2 tanév kell, hogy elsajátítsd a gépírást 300 leütés/perc sebességgel - az a minimum). Mellesleg a bal Alt nagyon nem arra való amire a jobb, elõttem már leírták, mégegyszer nem fogom. Emellett kevés is ez a néhány gomb, mert a laptopokon van egy Fn feliratú gomb is, ami további funkciókat tesz elérhetõvé, pl. a laptop képernyõ fényerejének állítása az Fn+F5, Fn+F6, vagy a hang ki-be kapcsolása Fn+F9 (modellenként eltérõ kiosztás!).

Miért olyan nagy cucc hogy valaki árulja a szüzességét? És miért kérne érte 30 milliót?

Legjobb válasz: mert az elég nagy hír hogy vki még szûz de már ribi is egyben :D

mert az elég nagy hír hogy vki még szûz de már ribi is egyben :D
Errõl én is láttam a videot, de ennyit szerintem senki sem fog senkinek egy dugásért fizetni...
hat nemtudom valaki hogy veremedhet ra mondjuk eleg nagy adosaggaik voltak de akkor is miert pont ez a megoldas jutott eszebe???
vetemethet *
A szüzesség elvétele szerelem és bizalom nélkül olyan mintha bemocskolnál egy nõt. Gazdag perverzek szórakozása az ilyenért pénzt kiadni.

Miért olyan nagy szám a Forma 1?

Legjobb válasz: Én sem értem, hogy miért szereti ennyi ember. Szerintem nagyon unalmas nézni 20 kocsit órákon keresztül, ahogy köröznek egy pályán.

Én sem értem, hogy miért szereti ennyi ember. Szerintem nagyon unalmas nézni 20 kocsit órákon keresztül, ahogy köröznek egy pályán.
Van akinek a sakk unalmas, van akinek a foci vagy a tenisz vagy éppen a sikítóverseny. Én régóta szeretem az F1-et, de azt is megértem, ha valakit untat.Nem vagyunk egyformák. Amúgy a tradíciója miatt olyan "nagy szám".Nemzetközi versenysorozat, sok ország részvételével és közremûködésével - nem mellékesen nagysebességû techinkai sport, ahol minden körben történhet valami. Azt a sportág rajongójaként is elismerem, hogy vannak gyorsabb és mozgalmasabb autosportok is, de ettõl függetlenül nálam pirosnapos ünnep a futamok napja (márcsak azért is, mert vasárnaponként van ;)).
én f1 rajongó vagyok, lehet van akit nem nagyon érdekel ez a sport, de ez csak egy sztereotípia, hogy 'nézni a kocsikat ahogy húsz körön át köröznek'! nem, ülj le, nézz meg egy futamot, ma 18órától lesz a kanadai nagydíj, meglátod nem csak az van, hogy köröznek hosszú, hosszú körökön át!:) na viszont az amcsi nascar na az tényleg unalmas ott tényleg körbe/körbe mennek órákon keresztül!:)
Tesómék is megvoltak/megvannak bolondulva érte. Én nagyon utáltam, mert tök unalmas, hogy körbe-körbe mentek. De egyszer láttam egy nagyon jó futamot, és az akkori gyõztes, azóta is a kedvencem :) Szóval, ha van valakinek szurkolni, akkor nagyon izgalmas is tud lenni 1 futam, fõleg, ha több kedvenced van:) Alonso, Kubica, Glock :D Hajrááá
Azért nagy szám, mert az emberek birkák. Nem látnak semmit. Ott álldogálnak órákon át, anélkül, hogy fogalmuk lenne a versenyzés mikéntjérõl. Sok pénzt fizetnek ezért és azt hiszik ezzel közelebb kerülnek a gazdagok világához. "Beavatottá" válnak valami magasabb rendûbe. Saját kisszerûségük mellet demonstrálnak és eltartanak egy értelmetlen sportot. Inkább adakoznának a hajléktalanoknak. Az persze büdös. Mint a cigány, meg a paraszt is.
egyébként a nõ normál méretû
MIndenkinek más sport tetszik. Én például nagy Forma 1 rajongó vagyok. :) Amíg Kimi Räikkönen is ott versenyzett, addig rátapadtam a képernyõre, de mostmár csak szimplán végignézem. Nekem nagyon tetszenek a helyszínek és az elõzések!
ez épp olyan kérdés, hogy pl: miért olyan nagy szám a foci vagy a kosár, vagy a box.....vagy bármelyik másik sportág....
A kérdező hozzászólása: szerintem a foci se nagy szám, sõt... :D a kosár egész jó.
Látod lehet, hogy számomra meg a kosár nem olyan érdekes....:) a kosárban és a forma-1-ben is megvannak a tök jó dolgok...csak ezeket nem mindenki egyformán látja:)
Nos, igen. Egy 11 éves lánynak úgy hiszem, talán még érdekes is lehet! Egy 12 évesnek már nem.
Ez Börni felsége? Jujj Én még sosem voltam kinnt 1 futamon se de szeretnék! Én voltam az a 11 éves lány aki már irt ehhez a témához!
felesége társaságában itt látható http://efrafandays.files.wordpress.com/2009/07/bernie-slavic..
Sok pénz van benne, mert a sportág törpe diktátora korrupt politikusokkal kötött külön alku alapján egészségre káros dohánytermékeket is reklámozhat. Bernie Ecclestone egyébként évtizedekig köztudottan uzsorásként mûködött, és ma is kénye-kedve szerint alakítgatja a szabályokat.
Miután másfél órát szántál rá, hogy kijuss egy olyan falusi pályára, ahova egyébként sose sem vágynál, egy kisebb vagyonért nézetsz egy csupasz útdarabot, ahol 5 percenként 200-al elszáguld egy olyan autó, amibõl alig látsz valamit. Szurkolói szellem nuku, és mg a csapvizet is arannyal mérik. A pénzrõl szól minden.
Én idén évad elejétõl lettem F1 rajongó! Szerintem ez Schumi visszatérésének is köszönhetõ! Régebben is néztem F1-et csak akkor nme minden futamot és nem végig! Nekem még a Bahreini futam is non tetszett pedig ott nme történt sok érdekes dolog! Amikor még Schumi a Ferkánál versenyzett akkor még 6-7 éves voltam mikor befejezte! Most vayok 11 és non várom az Európa Gp-t! Én csak az F1-et szeretem! Moto GP-t se annyira! Jaj szegény Rossi! Remélem mihamarabb felépül és nemsokára az F1-ben láthatjuk versenyezni!!! GO SCHUMI!!!! 11/L
Én nagy Forma1 rajongó vagyok! Akit érdekelnek a technikai sportok csak az ronjong érte. Ez az autó versenyzés király kategóriája. Olyan minta fociban a BL vagy a VB. Vannak persze unalmas versenyek, de ha együtt élsz és követed ezeket hamar feletetik a jó futamok. Látogass ki élõben a Hungarolingra és megtudod milyen hangulat is van kint. Eszméletlen jó.
hát aki lecseszi pl egy futamot , hogy csak úgy elmennek melleted az még elképzelni se tudja , hogy milyen, mi idén voltunk a hungaroringen (ami egyébként nagyszerû pálya)word seriea by renault és más versenyek is jók ott, a célnál ültünk a ráfordítónál fent eszméletlen hangulat uralkodik itt:) , a fél pályát belátni 3 kivetítõ elõtünk , ha befizetsz akkor nem csak f1-et de , formula bmw, formula renault, gp2, porche supercup stb láthatsz még, és mondom az a hangulat huuu nagyon állat lengyelek stb :D,

Miért olyan hihetetlen a párkapcsolatban a felek között nagy a kontraszt?

Itt is, de az életben is nem akarják elhinni az eberek és pénzre fogják legtöbbször ha az egyik fél nagyon csinos jó nõ vagy jó pasi a másik fél meg nagyon kövér, csúnya. Pedig nagyon sok ilyen párkapcsolatot ismerek, ahol semmi érdek nincs csak a színtiszta SZERETETET. Ennyire irigyek lennének az emberek?

Legjobb válasz: *Miért olyan hihetetlen a párkapcsolatban HA a felek között nagy a kontraszt?

A kérdező hozzászólása: *Miért olyan hihetetlen a párkapcsolatban HA a felek között nagy a kontraszt?
Szerintem azért, mert arra gondolnak, hogy ha nekik ez nem jött össze, akkor másnak se sikerülhet.
Ismerõs, régebben voltam pont ilyen kapcsolatban, hogy nem igazán tartották az emberek külsõleg hozzám illõnek az akkori barátom. Én is megkaptam abban az idõben többször, hogy biztos a pénzéért vagyok vele. Igaz, hogy olyan rossz anyagi helyzetben volt, hogy én segítettem õt, de akkor is. :D
Igen, biztos sok irigy és rosszindulatú ember van. És mivel tényleg van olyan kapcsolat, amit csak az érdekek tartanak össze, ezért egyszerû ezt a sztereotípiát ráhúzni minden kontrasztos kapcsolatra. Ráadásul sokan leragadnak a külsõnél. Arra nem gondolnak, hogy esetleg, aki nem olyan szép, jóképû, azzal azért van együtt egy csinosabb nõ vagy helyesebb férfi, mert olyan kedves, jó természete van, lenyûgözõ a személyisége, családszeretõ, stb.
Ha nem tapasztalod meg, akkor nehéz elhinni, elképzelni. Nekem hál istennek olyan kapcsolatom van, amit te is leírtál (kezdetben még a csinos nõ - kövér férfi felállás is igaz volt, csak aztán lefogyott a párom :D), bár elõtte is hittem az érdek nélküli, õszinte kapcsolatokban, mert én magam képesnek éreztem magam rá, és nem vagyok olyan öntelt, hogy azt higgyem, mindenki másnál jobb vagyok e téren.

Miért olyan nagy divat a gumi és ugg csizma?

Annyi emberen látom,olyan nagy divat pedig szerintem borzalmasan néz ki.Jó tudom mindenkinek más az ízlése de akkor is...A gumicsizma otthonra való olyan munkákhoz nem a kis tizenéves pitsákra a városba-.-

Legjobb válasz: A gumicsizma és az ugg csizma elsõsorban nagyon praktikus. A gumicsizmában kizárt dolog, hogy elázzon a lábad vagy esetleg a nadrágod szára. Az ugg csizmáról pedig mérföldekrõl látszik, hogy milyen meleg. (Teszem hozzá, nekem alapvetõen egyik sem tetszik, szóval nem is hordom õket.) És ha már olyan praktikus, akkor miért ne nézzen ki jól? A gumicsizma gumicsizma marad, de mennyivel szebb egy virágmintás, mint a régi idõkbõl ismert zöld... Ennyi az egész. Praktikus cuccot igyekeznek hordható csomagolásban árusítani. És amúgy szerintem vannak valóban megbotránkoztató dolgok egyesek öltözködésében, nem ilyen apróságokon kell fenn akadni. :) 20L

A gumicsizma és az ugg csizma elsõsorban nagyon praktikus. A gumicsizmában kizárt dolog, hogy elázzon a lábad vagy esetleg a nadrágod szára. Az ugg csizmáról pedig mérföldekrõl látszik, hogy milyen meleg. (Teszem hozzá, nekem alapvetõen egyik sem tetszik, szóval nem is hordom õket.) És ha már olyan praktikus, akkor miért ne nézzen ki jól? A gumicsizma gumicsizma marad, de mennyivel szebb egy virágmintás, mint a régi idõkbõl ismert zöld... Ennyi az egész. Praktikus cuccot igyekeznek hordható csomagolásban árusítani. És amúgy szerintem vannak valóban megbotránkoztató dolgok egyesek öltözködésében, nem ilyen apróságokon kell fenn akadni. :) 20L
Nos, én magasról letojom a divatot, de (!!). Miért fáj neked az, ha abban vannak ? A gumicsizma igenis jó mondjuk szakadó esõben és inkább ebben legyenek, mint a szintén divatos tornacipõkben, ami hamar átázik. Legalább ennek a divatnak van értelme.
nekik meg valószínûleg az fáj ahogy te öltözöl. - egy-egy. és attól neked miért lesz jobb, mert itt értetlenkedsz? és azt hogy magyarázod meg hogy miért a divat a divat?(a kérdésed ezt takarja kb.) pás.
Hát erre én is kíváncsi vagyok, mindkettõ borzalmasan néz ki...
A kérdező hozzászólása: azért fáj mert röhejes. és oké hogy esõben jó, de ilyen virágmintás meg ilyenek már kissé hülyén néznek ki.pláne ha nagyon meleg van akkor is abban vannak.
Én mindkettõt szeretem és jó sok ugg csizmám van.Gumicsizmából csak egy, de tényleg nagyon praktikusak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!