Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a férfiak a nőkkel (15 db)

Miért gondolják a férfiak olyan okosnak magukat? És miért hiszik, hogy a nők hülyék?

Adott egy kapcsolat ami a vége felé közeledik.Saját bevallása szerint is bejön neki egy jóbarát csaj.Bedobja a kifogásokat ami miatt nem találkozunk vagy ami miatt "majd kés?bb beszélünk,most lepihenek mert fáj a fejem". Annyira hülyének néz,hogy még arra sem figyel,hogy a lelépések és a lány állapotváltozásai és kiírásai facebookon szinte egyértelm?vé teszi,hogy épp együtt lesznek/voltak. Persze tagad ha szembesítem és támadó állást vesz fel,hogy még én érezzem magam rosszul. Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Legjobb válasz: ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D

ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D
Mert egy gyáva hülye senkiházi....szard le a franca..azzal felülkerekedsz rajta, és végül õ fogja húzni a rövidebbet. Légy kimért, és türelmes. Találsz magadnak majd olyan srácot aki õszinte és egyenes. Sok sikert! :*
A férfiak többsége nem ennyire hülye! Ezt visszautasítom! A másik barátnõm "béla"néven van a telefonomban, hogy a párom ne fogjon gyanút!:P
A kérdező hozzászólása: te hülye :D:D:D:D:D:D
Lepd meg. Legközelebb csomagold be a cuccait és küldd õket a lányhoz.
Az intelligencia nem nemtol fugg, erre mar igazan rajohetnetek. Es bocs, tuti lepontoznak, de itt te vagy a hulye. A pasi evidens, hogy azert csinalja ezt, mert megteheti, mert HAGYOD, hogy ezt tegye. Reg ott kellett volna hagyni, nem gondolod edes? Okosnak hiszed magad, de meg mindig foglalkozol ezzel a szerencsetlennel. Hat grat.
Mi ez az általánosítás? Nem minden pasi ilyen, hogy a nõt hülyének nézi. Van másikra is példa, hogy a nõ palira vette az ipsét. A társkeresõknél is ki lehet fogni egy jó férfit, ha úgy gondolod. A másik meg, én úgy tudom, hogy a [email protected]'k között a legtöbb a nõ, ezek szerint, mindent nõ [email protected]? Remélem érted, hogy nem szerencsés dolog az általánosítás.
A nõk nagyon szeretnek okoskodni... ÉS ahogy a mondás tartja, nem az eszük miatt érnek el szép eredményeket, hanem a szorgalmuk miatt.. Kivétel van, azért... Nem is beszélve arról, hogy sok nõ beképzelt, nagyképû, naiv, divatmajom, érett majomnak hiszi magát és még sorolhatnám... Fõleg a 15-25 év közötti korosztály... Kicsit unom csajok idióta dumáit, érett vagyok én, a pasi nem az, mert fiatalabb kicsivel, nincs tapasztalata, nem humoros... és még sorolhatnám... Érdekes módon a férfiak nem pofáznak állandóan arról, hogy õk hû de érettek, tapasztaltak.. stb.. De ti, meg a hülye elvárásaitoktól, még a módját sem adjátok meg normálisan..
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre nem kaptam még választ.Nem mondom, hogy minden férfi ilyen.Ne ezen kattogjatok ha lehet.És nõ is van ilyen az is tény. Kiosztást meg nem kérek.Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel.
"Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel." Ezzel csak magadat probalod nyugtatni. Elegge egyertelmu, hogy neked ez faj, s csak jatszod a kemeny gyereket, aki egy jot rohog az egeszen. Csak az nem jut eszedbe, hogy ha valoban ilyen lennel akkor nem lennel itt, ezen az oldalon.
Nem hisszük. Szakítani valakivel nehéz. Még akkor is ha nem mûködik a kapcsolat. Ha te szakítasz te érzed magad "rossz" embernek, aki otthagyja a másikat, aki pedig "szereti". Ezért inkább elkezd kisded játékokat játszani, addig amíg a párja nem szakít vele végül. Veszekedéseket generálni jelentéktelen dolgokból. Támadó állást venni fel minden apró kérdésre. Idegölõen kiborulni vélt sérelmekért. Elkezdeni látványosan lehúzni a másikat anyagilag. A szex lehetõleg teljes vagy minimális szintre csökkentése ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ezeket a trükköket pedig pont egy lánytól hallottam. És a barátnõmön is láttam ezeket a jeleket, még szakítás elõtt, hogy elkezdte ezeket játszani. A kapcsolatnak végül viszonylag éretten vetettünk véget mikor szembesítettem vele, hogy tudom miért ilyen, bár a õszinte nem volt velem ezután sem, de nem is ez a fontos!
Nem egy ilyen-olyan ok kell neked. Ha hazudik a srác, ha nem ezt a kapcsolatot te már nem akarod. Látszik rajtad! Akkor meg? Fejezd ezt be és lépj!
Csak a hülye nõkhöz képest okosak a férfiak. Ennyi a válasz a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:31 Igazad van és tudom, hogy erre megy ki a játék. Én viszont nem fogok szakítani mert pár hónapja már mondtam neki, hogy nincs rendbe már semmi és ha gondolja akkor hagyjuk ezt a kapcsolatot. De nem akarta, habár elismerte, hogy igazam van. Most meg már úgy vagyok vele, hogy csakazértsem könnyítem meg a dolgát.Én elvagyok így és igaz az is, hogy fáj. De nem az fáj, hogy vége hanem az a tény, hogy nem korrekt és azt hiszi bármit megtehet hiszen hülye vagyok és nem jövök rá.
A kérdező hozzászólása: Nem minden férfi ilyen de azért a többség igen.És biztos, hogy nõbe is van ilyen.Én most a saját esetemet hoztam példának.
esetünkben nem minden férfirõl van szó, hanem egy bizonyos férfiról. am meg ezt csak õ tudja
A kérdező hozzászólása: Igazából már csak arra várok, hogy végre õszinte legyen és lépjen.Talán ennyit megérdemelnék.De még játssza a kisded játékokat miközben én mindent tudok és sokszor rá is mutatok erre. De köti az ebet a karóhoz, hogy nincs semmi ilyesmi.
Ez pont ellenkezik a kérdéseddel... Ez a pasi ûberhülye DDD
De te is az vagy, mert még mindíg foglalkozol vele...:$
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Már csak az érdekel, hogy meddig csinálja ezt.Különösebben nem érdekel már a kapcsolat szempontjából. De valahogy rá akarom ébreszteni, hogy annyira a nõket sem kell hülyének nézni.Az elõttem lévõket is annak nézte.Úgy szállt ki a kapcsikból, hogy azt hitte a másik sose jött rá semmire.
szerintem ne várj, hanem dobd ki és gyere ki te jól a helyzetbõl! sose fog rájönni, de beismerni még annál inkább se, hogy õ hülye. de ha te engeded, hogy így játsszon veled akkor te se vagy okosabb
A tesztoszteron teszi :D amúgy meg lapát ;)
A kérdező hozzászólása: ezt magamtól is tudom:) köszi:) de nem ez volt a kérdés!
Pontosan ezért hisszük, hogy a nõk hülyék! XD
A kérdező hozzászólása: Én teljesen másként viselkednék egy ilyen helyzetben.Nem titkolnám a találkozásokat ha tényleg csak legjobb barát lenne az a másik.Ha viszont több lenne akkor meg szakítanék. De semmiképp nem ködösítenék és hazudoznék.
Jááj de le leszek pontozva XDDDDDD
Az a baj, hogy túl jó vagy az ágyban ahhoz, hogy szakítson veled!:)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem pontozok le:) Próbálom megfejteni azt, hogy miért hiszi a férfiak többsége, hogy a nõ nem jön rá ezekre a dolgokra? Hiszen mindenki megváltozik ha belép valaki az életébe.De az a tapasztalatom, hogy a férfi szereti ha a nõ vet véget a kapcsolatnak egy ilyen miatt miközbe õ végig tagad.Aztán meg az van, hogy nem mûködött mert egy hülye hisztis p...a volt.
Verd át te is.

Miért van az, hogy a nők nagy része messze nem olyan elnéző mind a férfiak nagy része?

Például:férfiak sokszor megelégszenek egy nehéztermészetü de vékony n?vel, lenyelik a hisztit és a hangulatváltásokat, mig egy n?nek akkora elvárási listája van, hogy sose érek a végére.Elnézést azoktól, akik nem ilyenek és sértve érzik magukat.

Legjobb válasz: Mert általában a nõk vannak abban a helyzetben, hogy válogathatnak.

Mert általában a nõk vannak abban a helyzetben, hogy válogathatnak.
Benne van azért a kettõs mérce is. Ha egy férfi azt mondja, neki mindegy, milyen a nõ természete, csak vékony legyen, arra mindenki azt mondja, milyen kicsik az elvárásai. Ha egy nõ azt mondja, mindegy, milyen alkatú a pasi, csak magabiztos, biztonságot nyújtó legyen, akkor már hû de nagy elvárások! :D
A férfiak tényleg nagy része tényleg megelégszik egy bármilyen természetû, de vékony nõvel, aki azért ne legyen csúnya arcra és jó legyen az ágyban. De nem azért, mert elnézõek, hanem azért, mert vizuálisabb alkatúak és a külsõ jobban számít nekik. A nõknek inkább a biztonság számít, ezért inkább olyan férfit választanak, akikrõl úgy érzik, ezt tudja nekik és a leendõ családnak nyújtani. Nem kell rátromfolni, hogy ez nem mindig van így, tudom. Én is csak az emberek nagy részérõl beszélek, természetesen nem ritkán vannak kivételek is mindkét nem részérõl.
egyrészt az esetek többségében a nõ van döntési helyzetben, ezért tûnik úgy, hogy nagyobbak az elvárásai. azon kívül mindkét nemre igaz sztem, hogy mindenki kap, ahogy kérte. értsd: ha egy pasi elvisel egy hisztisp*csát, úgy kell neki. ezt kérte, ezt kapta. 29/N
Mert a férfiak nagy részét az érdekli, hogy jól nézzen ki a nõ és nagy ribi legyen :P ezért képesek eltûrni bármit xD
A kérdező hozzászólása: Én nem szidom a másik nemet, de üzenem hogy mindenki elösször nézzen magába, utánna jöjjön a hosszú listával.Mert ha én nagy magabiztos csödör vagyok, akkor õ is legyen szépen Miss Január de ez nem igy szokott lenni.Õ Miss Hétköznapi de keresi mondjuk Mr. Bruce Willist persze azt is csak csúcsformában...
Igen, sok nõ elvárásai között szerepel a kinézet is, mint ahogy sok férfi elvárásai között szerepelnek belsõ tulajdonságok is, nem mindenki elégszik meg egy utálatos, de vékony csajjal. De ezek szerint úgy gondolod, hogy az a jó, ha valaki csak a külsõségekre megy? Az lenne a jó, ha a lányoknak is csak külsõ elvárásaik lennének? Mindegy lenne, csak izmos, jóképû legyen a pasi akkor is ha rossz természetû? Mert ez lenne a megfelelõje annak, amit férfi részrõl írtál (mindegy, ha hisztis is, csak vékony legyen a nõ).
Aki meg megteheti, annak miért ne legyenek nagy elvárásai? Ha egy nõ, vagy férfi kaphat magának egy neki külsõleg, belsõleg is tetszõ valakit, akkor nem látom értelmét, hogy alább adja az elvárásait és válasszon egy neki kevésbé megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Rendben, elmondom, hogy lenne jó. Nem cipõ, ruha után itélnék meg a pasikat a nõk.Nem kisugárzás alapján itélkeznének(hiszen lehet rossz napja, periódusa az embernek, hanem az alapján, hogy milyen miután megismerték egy kicsit.Nem jó duma után meg fellépés után, hiszen sokan késõbb nyilnak meg és lazulnak fel.Ugyanezeket egy nötõl nem várják el általában a pasik.Egy szomorú csajhoz is odamennek a pasik, egy szégyelõs csajt se hagynak ott, 5 perc után mert nem oldodott fel, hanem megpróbálják feloldani, viccelnek vele stb és semmikép nem cipõ alapján döntöm el, hogy milyen a csaj... persze nem extrém esetekrõl beszélek.
A kérdező hozzászólása: "Aki meg megteheti, annak miért ne legyenek nagy elvárásai" Jól van , no comment.
ma 16:30 Na most én, amikor megismerkedtünk a párommal, nem abban a fázisban voltam, mikor nem kellettem volna már a pasiknak. Sõt pont hogy abban az idõben volt több férfi, aki irántam érdeklõdött, mint bármikor elõtte. Úgyhogy abban az idõben nem hogy lejjebb kellett volna adnom az igényeimet, hanem épphogy igencsak lehettek volna igényeim. Voltak is olyan téren, amiket én fontosnak tartottam. Fõleg belsõleg. De nem csak nekem, a páromnak is, neki sem volt elég, hogy csak vékony legyek. :D Szerintem nem jó, ha csak azért választunk valakit, mert olyat úgysem kapunk, amilyet szeretnénk. Csak idõvel jó esetben változik az értékrend és már nem a kigyúrt izmok (jó, nekem azok soha nem is tetszettek), a menõ kocsi, a márkás ruhák lesznek a lényeg, hanem inkább bizonyos belsõ tulajdonságok kinek-kinek igény szerint.
A kérdező hozzászólása: *pasik esetében, ha nem kell annyira a nõknek...hihi
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy egyetértünk viszont a "nagyon fiatalon"-nal nem értek egyet...A csajok is és egyes esetekben a pasik is el kell jussanak oda, hogy megtapasztalják azt milyen mikor már nem kell annyira a pasiknak...akkor kezd beállni a normál mentalitás.
Ebben egyetértünk. Ezért is mondom mindig, hogy egy kapcsolatnak idõt kell hagyni, hogy kibontakozzon, vagy nem. Elsõ pillanatra természetes, hogy csak a külsõt látja az ember. De mi sem az elsõ pillanatban szerettünk egymásba a párommal, azért egy kis idõnek el kellett telni, hogy megismerjük egymást. De szerintem nagyon fiatalon még hajlamosabb az elsõ benyomás alapján dönteni az ember. Bár én úgy tapasztaltam, hogy nemcsak a lányok, hanem a pasik is. Tényleg lenne értelme, ha az emberek megismernék egymást egy kicsit és csak aztán mondanának igent, vagy nemet.
A kérdező hozzászólása: "Értem én, hogy nem egyszerû dolog magabiztosnak lenne, de akkor ugyanúgy lehetne mondani, hogy lefogyni egy alapból hízékonyabb típusnak, helyesebbnek lenni egy alapból csúnyácskább lánynak ugyanúgy nem könnyû. " A kinézet is benne van a nõk elvárásai között...amellett, hogy mondjuk nem vagyok akcióhõs kinézetü és magabiztosságú pasas, még hozzáadódik a sok belsõ tulajdonságra irányuló elvárás is...
ma 13:36 Amit most leírtál az arról szól, hogy a férfiaknak "csak" külsõleg vannak elvárásaik, a nõknek meg inkább belsõleg. Értem én, hogy nem egyszerû dolog magabiztosnak lenne, de akkor ugyanúgy lehetne mondani, hogy lefogyni egy alapból hízékonyabb típusnak, helyesebbnek lenni egy alapból csúnyácskább lánynak ugyanúgy nem könnyû. Semmivel nem egyszerûbb a külsõ elvárásoknak megfelelni, mint a belsõknek. Vannak, akik könnyen magabiztosak, vannak, akik könnyen karcsúak és szépek, viszont vannak, akik nem. Most õk szidhatják nyugodtan a másik nemet, hogy miért ilyenek az elvárásaik. Csak éppen semmi értelme.
12:57 ez nagy hülyeség, egy fiú is válogathat csak külsõtõl függ :P Egyébként azért, mert nézd meg ált. a férfiak mindenféle kapcsolatban (barátság, munkahely) lazábbak, míg a nõk jobban észreveszik a másik hibáit, hisztisebbek, stb. Én is úgy vagyok vele hogy ha van egy fullos csajom sok mindent elnézek neki XD Persze vannak határok
Érdekes. Én pont mást tapasztalok.
Hát igen példát lehetne venni rólunk. 24/f
A nõknek egyszerûen csak mások az elvárásaik. Elvárják h a párjuk legyen magas, jóképû és gazdag, de az nem számít nekik, ha bunkó, hülye, és minden héten más ribivel csalja õket.
"Ha egy nõ azt mondja, mindegy, milyen alkatú a pasi, csak magabiztos, biztonságot nyújtó legyen, akkor már hû de nagy elvárások! :D" Pontosan. Ugyanez jutott az eszembe. Nem tudom ezek miért olyan nagy elvárások. Pedig amúgy egyáltalán nem. Sõt. Én azt írom, hogy minden férfit megszépít az, hogy ha tényleg férfiasan viselkedik, tehát, hogy ha magabiztos, határozott, kellõ önismerete van, lehet vele beszélgetni normálisan. Sokkal jobb ez, mint az, hogy most hány kocka van a hasán pl.
Még valami: Vegyük ugyanezt a szitut, csak fordítva: Mondjuk nekem nõként bejönnek a vékony pasik. Ezért inkább választok egy vékony, de arrogáns, bunkó, hülye, érzéketlen, buta, rossz természetû barmot egy kedves, aranyos, rendes, jóérzésû, gondoskodó, szeretõ, ám némi túlsúllyal rendelkezõ pasi helyett. Akkor az elsõ jelzõ, ami rólam az eszébe jut bárkienk, az az "elnézõ"? :D
A kérdező hozzászólása: A magabiztosság nem egy egyszerü dolog, egy olyannak akinek kevés sikerélménye van...és szégyenlõsnek született. napietus, nagyon igazad van de elmondom mégis, hogy miért látom ezt gondnak...Egy férfi általában megnézi, hogy a csaj tetszik-e neki és onnat tovább megpróbál türni, hogy a kapcsolat ne essen szét minden kis sz*ar miatt.Sok nõ viszont, ha nem úgy csinálod, ahogy õ akarja már egybõl szakitani akar, mert megsértetted a nõi büszkeségét...de lehet, hogy csak én fogtam sok ilyet ki, ezért mondom, nem minden nõre terjesztem ki a kérdésemet. A másik dolog a kapcsolat idõszaka elötti elvárások.Egy férfi akarja, hogy a csaj jól nézzen ki, egyesek bombázókat akarnak másoknak elég, ha a csaj édes.Sok nõ viszont kezdi sorolni:legyen figyelmes de legyen kemény is, cipõje után alakitanak véleményt egy pasiról, kisugárzás alapján választanak(ha rossz kisugárzása van szegény balfácánnak, mert sok baja volt utóbbi idõben, attól még lehet vagány ember) és igy tovább.Jó duma, ez jó kommunikációs készséget feltételez...és igy tovább.Férfias megjelenés stb stb. Sokan férfiak, megfelelnek egy pár pontnak, viszont elbuknak más pontoknál...javitsatok ki, ha rosszul látom a dolgokat.
Én megpróbáltam összejönni egy félénk, csúnyácskább lánnyal, aki teljesen hozzám illett, nem annyira tetszett de beértem volna vele is külsõre, mégis elkönyvelt barátnak... Most rámenõs leszek már tudom hogy kell csinálni, és iszok alkoholt, alkoholistás leszek, ez az egyik kiskapu, rájöttem F18
A kérdező hozzászólása: " Most rámenõs leszek már tudom hogy kell csinálni, és iszok alkoholt, alkoholistás leszek, ez az egyik kiskapu, rájöttem " Igen, rámenõsnek kell lenni, persze csak mértékkel...de ahelyett hogy alkoholizálnál inkább nõveld az önbizalmad és fejleszd a dumálókád.Csak abban az esetben nem kell rámenõsnek lenni, ha a csaj szeret vadászni és õ szeret rámenõsnek lenni és szereti a kevésbé rámenõs fiúkat.Akkor lehetsz az aki vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Miért szidják a férfiak az olyan nőket, akiknek fontos a pénz? Hogy legyen annak a férfinak, akivel kapcsolatba lépnek?

Nem értem, hogy miért vannak velük annnnnnyiszor elfoglalva. Csomó n? mondja, hogy nem, dehogy, neki aztán nem számít a pénz... Miért nem foglalkoznak inkább velük, és hagyják azokat, akik színvonalasabb életre vágynak?

Legjobb válasz: Mert nekik nincs, és bosszantja õket, vagy épp emiatt kosarazták õket. Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :)

Mert nekik nincs, és bosszantja õket, vagy épp emiatt kosarazták õket. Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :)
"Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :) " Ne haragudj, de nem csoda. Én sem állok túl jól, így ha valakivel összejövök biztos lehetek benne hogy az nem a pénz miatt lesz. :D Ez inkább azokat szokta zavarni akiknek megvan az anyagi háttér, aztán nem tudják eldönteni hogy rájuk tapadnak ennyire a nõk vagy az audira. (protip: az audira)
Azért talán, mert elõbb utóbb az olyan lányról is kiderül, hogy a pénz fontosabb mint amit érez, akirõl el se tudnád képzelni ezt. Exem is ilyen volt, volt hogy azon vitatkozott , hogy mért kell neki kifizetnem a vacsorát vagy ha együtt mentünk valahova hogy mért fizetem ki az italát. Aztán jött egy apuci kicsi fia akinek nem kell dolgozni, mert apuci mindent fizet neki, van ideje utazgatni akár minden héten mehetnek valahova, nem köti semmi. Egybõl dobott érte. Még mielõtt hogy biztos én voltam a hibás tuti nem mert még mai napig keres folyton, hogy sajnálja és hiányzom neki, de mégis vele van. Szóval sokszor a pénz dönt.(és nem csak hogy mennyi, hanem az is , hogy honnan jön) 25F
mert nekik nincs vagy épp túl sok van és ettõl kisebbségi komplexusuk van. Normális pasi tisztában van vele, hogy ha csóró, akkor nincs az a szerelem, ami áthidalná ezt az akadályt, mert szerelembõl nem lehet megélni, lakást fenntartani vagy gyereket vállalni. A túl sok pénz nem elõny az én szememben.
ugyan már.. idióták ezek a pasik.. :DD sose értenek semmit.. nekem is fontos a pénz, hiszen eltartani senkit se fogok, bocs.. a szerelem annyira nem fontos..
Mert különböznek, és ezt nehéz elsõre megérteni, elfogadni. Más fontos a pasiknak pl külsõségek ami viszont a nõknek nem annyira. Nekik a biztonság az elsõ, egy olyan társ aki mellett nem kell majd a gyereküknek nélkülözni. Valamint a pénz sikerességet mutathat és hatalmat ad, ami vonzóvá is teszi a férfit. Így a csóró FF meg van lõve kicsit párválasztásban, de nem jobban mint egy csúnya lány. Sõt. 28/F
miért is kellett lepontozni????? 1. vok..
Ha nálam egy nõ azza kezdené, hogy"na és mennyit keresel?" mehetne a francba.

A férfiak többsége olyan könnyelműen dobja el a nőt magátol mint én a zoknimat miért? Mi bajuk a nőkkel?

Legjobb válasz: Egyrészt mert van eszük, és nem bíznak meg a nõkben annyira, h összejöjjenek velük. Másrészt ti nõk csak a jóképû férfiakat veszitek észre, õk pedig bármikor találnak másik csajt.

Egyrészt mert van eszük, és nem bíznak meg a nõkben annyira, h összejöjjenek velük. Másrészt ti nõk csak a jóképû férfiakat veszitek észre, õk pedig bármikor találnak másik csajt.
Igen azok a pasik, akikre tapadnak a nõk bizony mehtehetik, meg is teszik! De mi (én is) aki megbecsülne egy "normális" lányt, nekünk nem akad, se ilyen, se olyan lány! Sajnos lányok ez a ti hibátok! Nos, ha te tisztelt kérdezõ "normális" lány vagy és "rendes" fiút szeretnél "komoly" kapcsolatra akkor ne a bulis, nagyképû, bunkó alfahímek kategóriájában keres! Tedd le a mércét, legyen rondább, szegényebb, alacsonyabb, vékonyabb, vagy kövérebb, de ne szõke, kékszemû, 190cm, izomagy. Javslom a társkeresõkön, kép nélkül, vagy elõnytelen képpel rendelkezõ, (ahogy ti mondani szoktátok gúnyból) kis aranyos fiúkat. Ott láthatod, hogy 5 év alatt, 5 levelet, kapott, és alig várja, hogy szeressék, hogy szerethessen! Olyannak ne írj akinek a képén egy szolibarna, izomagyat, két csaj keneget napolajjal, kréta szigetén! Meglátod rendbe jön az életed!
A nõk csak rossz fiukra, görényekre buknak. Azok meg természetüknél fogva, dobják a csajokat egy idõ után. Szóval igazából a ti hibátok:)
Am ezt hol hallottad?? én 2 évet szenvedtem 1 lány miatt. Szerintem ezzel rácáfoltam a kérdésedre.
Csak ürítenek, és mennek tovább.
(True Story) az elõttem szólónak, mindig úgy van hogy valami köcsög görény tönkrevág benneteket, aztán a következõ kapcsolatra nyiló személynek mindig azt hajtsátok, hogy "én még nem állok készen új kapcsolatra" meg "most teljesen csalódtam mindenben ami csak létezik a világon" és igy eldobjátok magatoktól az új esélyt, ezáltal persze, hogy csak oylanok maradnak akik ugyanazt csinálják veletek, mint ti azokkal akik hajlamosak lennének mindennél fontosabbnak tartani benneteket.
Ezt a baromságot...

Ha a ferfiak olyan sokat gondolnak a szexre meg allandoan megnezik a noket, meg ugy altalanossagban is sokat jar a nokon az eszuk, akkor miert nem szexelnek otthon eleget?

Ha a ferfiak olyan sokat gondolnak a szexre meg allandoan megnezik a noket, meg ugy altalanossagban is sokat jar a nokon az eszuk, legalabb is tobbet mint a noknek a szexen, akkor miert van az, hogy 2 ev hazassag utan, ha nekem keves a heti egy szex akkor mindenki azt mondja nekem kell tenni erte? nem ertem ezt, ezt megalazonak talalom, hogy nekem kelljen ramaszni a ferjemre allandoan. Foleg azert is zavar mert szép no vagyok es soha nem volt ilyen tipusu problemam, elozo tobbeves kapcsolataimban sem. Es nagzon odavag az onerzetemnek. A multkor annyira kiakadtam, mikor mar 2 hete nem volt semmi, hogy felvettem a legmereszebb ruhamat es mondtam neki most elmegyek es keresek valakit magamnak aki vegre.... Persze aztan sehova nem mentem, nem akartam igazabol megtenni es soha nem csalnam meg. Nagyon rosszul ereztem magam utana. Es az a baj, hogy utana persze kozeledett, de akkor mar olyan aszinten tomboltam belul, hogy mondtam neki csak azert ne ... meg mert en akarom. Ahh... Belekerultem egy csapdaba es nem tudok kijonni belole! Ez ota eltelt masfel honap, 3x voltunk egyutt, ebbol egy volt jo, de mindig ugy erzem nekem ez keves es hogy ha csinalja akkor is bennem van h lehet csak kotelessegbol. 29 eves vagyok nem all szandekomban lemondani a szexrol, de termeszetesen kene hogy mukodjon nem?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=SfTsChFZKks

A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos ha elkezdek vele errol beszelgetni, az jo iranyba terelne a dolgokat... Lehet meg jobban gatolna hogy megtorjon a jeg. Tehat 3 opcio van ma estere. 1. Hallgatok es varok ugy csinalok mintha minden rendben lenne, meg az is lehet ma eppen van kedve 2. Beszelek neki errol es megvitatjuk mit lehetne tenni 3. Megprobalom feloldani a feszultseget es sertodotseget, iszok egy whiskey-t (ami nem biztos h jo otlet mert sose iszom, de most lehet ramferne) mielott hazaer elcsabitom. Ahh de ugy felek hogy olyan hulyenek fogom magam erezni...
A kérdező hozzászólása: Hat nekem szexben nem az a fontos hogy milyen a pozitura.A lovaglast pl pont nem szeretem, szexben nem szeretek igy uralkodni, inkabb azt szeretem ha engem uralnak. Erdekesse az teszi nekem (jelen esetben tette) a szexhet ha az erotikus is... Hogy mondjam, ha van benne valami erdekes. Pl volt mikor megjelentem parszor a munkahelyen es kis idore bezarkoztunk az irodajaba, olyankor vagy megkertem ra hogy velem csinaljon valamit vagy en adtam neki valamit. Aztan mondtam a tobbit majd otthon megkapja. Vagy egyik baratunk eskuvojen berangattam a hotel mosdojaba, vagy mondtam neki mikor kocsiban ultunk es eppen egy erdos resz mellett mentunk hogy terjunk le az utrol es keressunk valami csendes helyet az erdoben stb stb. Persze ezt nem lehet allandoan csinalni de feltolti az embert jo idore, es a normal szexelesek kozé azert tettem ilyen erdekesebb alkalmakat is. O mondjuk sosem allt elo ilyen meglepetesekkel. De a mostani helyzetben nagyon nem vagyok mar jopofi hangulatomban ahhoz hogy generaljak egy ilyet. Meg oszinten megmondva hulyen is ereznem magam, mint valami ketsegbeesett bohoc. Koszonom szepen a valaszokat mindegyikõtöknek.
Annyira szép, mikor a nõ saját magát sem érti. Most kicsit megnyugodtam... :-) Szóval, nem nagyon mennek a dolgok... Elnézést, hogy megkerdezem, de melyik fajta vagy? -a mozgékony, aki jó felülrõl is (lovaglóban) -vagy az egyáltalán nem mozgekony Ha a masodik, akkor megtudom érteni a férjed. Az nem mûködne, hogy lemondanál arról, hogy "neki kell kezdemenyezni" és csak odamennél hozzá, jól belenyúlsz a gatyájába? Monnd neki, hogy "holnap te jössz" Játszátok vegik a kámaszutrát... Remélem tudtam segíteni. Kézcsók
nem vagy komplikált, csak azt szeretted volna elérni, hogy ne csak neki legyen kontrollja az együttlétetek felett, hanem neked is. ez ösztönös volt nálad. szerintem beszélj vele õszintén, és eszerint hozd meg a döntésedet. ha nincs gyereketek, akkor viszonylag könnyû helyzetben vagy. szerintem nem érdemes úgy leélni egy életet, hogy ott a férjed, de mégsem kapod meg, amire vágysz. tudom, kegyetlenül hangzik, de én voltam az a válaszoló, akivel egyszer csinálta már ezt valaki. én teljesen kikészültem, az önértékelésem nagyon lecsökkent. ezt nem érdemes egy életen át csinálni. beszélj vele, hogy mi van. hátha találtok megoldást.
A kérdező hozzászólása: jah es nem 3o hanem lassan 4o. Ha ez szamit valamit.
A kérdező hozzászólása: Az utolso masfel honap miattam is alakult igy, mert az esetek feleben, betartottam neki mikor kozeledett.( elotte heti 1x volt. Most nem tudom hogy kinek, hogy, nekem keves volt az is. )Ugy ertem, volt mikor en mondtam most nem, mert ez vagy az. Lehet ezzel magam alatt vagtam a fat, es minden kozeledeset el kellett volna fogadnom, hisz ezt akarom nem? De ha meg mindig engedem mikor o is akarja , akkor meg azt hiszi ugyis mindig ott vagyok ha kellek. Vagy hogy kene ezt csinalni jol? Ahh, miert vagyok ilyen komplikalt.
már bocs, de nem normális, ha egy harminc körüli férfi 2 hetente fekszik le a feleségével, és akkor is csak kérésre. én max. kétnaponta elvárom, hogy történjen valami. különben minek élünk házasságban. akkor egy jóbarátommal is összeköltözhetek, ha könyörgésre sem megy.
Mert ez egy idióta sztereotípia. A nõknek legalább annyit jár az eszük a szexen, hosszabb kapcsolatokban pedig gyakran a nõ az, aki jobban kívánja. A férfiak csak addig szoktak nagyon fickósak lenni, amíg ott van a bizonytalanság. amikor már biztosan van egy nõ mellettük, akkor már lenyugszanak. Sokszor szexuális téren is.
én is szép vagyok, és még 25 éves koromban volt egy barátom, aki egyre ritkábban és ritkábban, és aztán semmi, és szakítottunk. nagyon gáz volt, én is kikészültem, már mindent bevetettem, de semmi sem használt, csak a partnercsere. valamiért nem kívánt már. de utána lettek más nõi hamar. drukkolok, hogy neked jobban alakuljon! legjobb lenne õszintén beszélni (amit én nem tettem meg annak idején).
A kérdező hozzászólása: Hat nem tudom... de kideritem az biztos!
Vannak ilyen férfiak, akiknek a megszokással együtt csökken a libidójuk. Hiába vagy szép nõ, elveszítette az érdeklõdését irántad. Ez természetes biológiai folyamat -- fõleg, ha amúgy nem meghitt-szerelmes a viszonyotok, csak olyan általános jó viszony. Ilyenkor a férfi vagy pornózik és recskázik titokban, vagy más nõket nézeget.
A mocskos pofám.
3-as verzió a nyerõ! Igyál és teperd le! :)

A nők miért nem szeretik az olyan férfiakat, akik művészi hajlamúak?

Pl. aki ír, aki fest, aki szobrot készít.

Legjobb válasz: Biztos szar vagy benne.

Biztos szar vagy benne.
Mit nem értesz? Annyit mondtam, hogy nem az lehet az oka a sikertelenségednek, hogy írsz/festesz/szobrászkodsz...stb. :)
A kérdező hozzászólása: 14: dede. Tokeletesen leirtal. Fura ember lettem, zarkozott, gondolom sokan unalmasnak talalhatnak. De nem tehetek rola, megtort az elet fiatal korom ellenere. Lattam sok szenvedest a csaladomban is, emberi kapcsolataimban is. Sokat agyalok, egeszsegem sem tokeletes emiatt. Minel jobban vagyom arra, hogy szeressen egy no, annal inkabb tavolabbra kerul ez....fogalmazni sem tudok mar ma...
Szia! :) Én pl. kifejezetten a mûvészlelkeket szeretem, mert én is az vagyok :)
A kérdező hozzászólása: 17: akkor mire varsz meg a privivel? :-)
Pasim novellákat ír. Az általánosító kérdésed itt meg is bukott. Tanuljatok már meg normálisan kérdéseket kiírni.
Talán azért mert a nõk férfiakra vágynak? Nem kis döglötthal kezû, lagymatag, tesztoszteron hiányos kislányokra, akik azt hiszik, hogy õk okosabbak mindenkinél, felsõbbrendûnek érzik magukat, mert jobban szeretik az irodalom órát mint a számtant.
# 20 Jó nagy sekélyes bunkó lehetsz...
#21 Mégis népszerûbb a neki tetszõ nemû emberek között, mint a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de szerintem emberi gyengeségre vall magunkat fényezni. A buta emberek tesznek olyat.
Nem lehet, hogy te is olyan magadba zárkózott vagy, mint oly sok mûvész férfi/holgy? Vagy olyan "fura" a személyiséged? Nem téged szidlak, ismerem ezt az érzést :/
A kérdező hozzászólása: Na jó! RÁírok! Köszi! Okok! :D
nyilván nem azért utálnak mert írsz
A kérdező hozzászólása: Igen! :) Sosem állítottam, hogy jó vagyok benne! De azért tudok ezt-azt! :) Köszönöm, hogy ilyen barátságos vagy!
Én szeretem õket.
Annyira bírom, hogy feltesz egy ember egy kérdést amiben pont olyan fiút keres akiben mûvészi hajlam van. Erre jön egy kérdés: A nõk miért szeretik.... rögtön többes számba. Miért nem kérdezed meg attól a leánytól, hogy miért mûvész hajlamú fiút keres magának, nem lenne egyszerûbb?
Én is szoktam írni, például emailt!
Nem az alapjan dontenek, hogy ki milyen muveszettel foglalkozik, tehat nem ezert nem szeretnek... Egy pelda: Talan egy kimagasloan jo festo vagy, de ezzel a tudassal nem lehetsz szakacs, pekes, informatikus, fociedzo stb. Remelem erted mit akarok mondani...
Biztos nem azért nem szeretnek, mert ilyeneket csinálsz.
A kérdező hozzászólása: 9: megbocsáss, mit is?
A kérdező hozzászólása: Köszi Cult of! De nem írok én rá arra lányra. Megjöttem már ezekbõl a netes szopatásokból!
Why not? Sose tudhatod. Ha összejöttök, akkor meghívhattok a lagzira :D
azért nem szeretik mert imádják

Miért olyan bunkók a férfiak a nőkkel?

Legjobb válasz: Nem bunkók ha csak nem 12 évesek és igy probálnak udvarolni a lányoknak fiatalabb korosztálynál megesik hogy bunkoznak de én sose tudnék bunkozni 1 lánnyal még akkor se ha ki nem állhatom inkább nem figyelek rá és igazábol nem is nagyon ismerek olyan srácot aki bunkozna a hölgyekkel...szoval nem tudom ezt honnan vetted

Nem bunkók ha csak nem 12 évesek és igy probálnak udvarolni a lányoknak fiatalabb korosztálynál megesik hogy bunkoznak de én sose tudnék bunkozni 1 lánnyal még akkor se ha ki nem állhatom inkább nem figyelek rá és igazábol nem is nagyon ismerek olyan srácot aki bunkozna a hölgyekkel...szoval nem tudom ezt honnan vetted
A férfiak csak kis része, aki élbõl bunkó. Ha jobban ráfigyelsz, a többség a nõk bunkó viselkedése miatt veszi fel ezt a védekezést. Egy kis részük pedig valamit leplezni akar: pl: zavart, félelmet, kisebbségi érzést.
A 4. válaszolónak totálisan igaza van! Tényleg nem szabad általánosítani!!! Egy Nõ
Nem minden férfi bunkó a nõkkel. Az emberek közt sok bunkó van az tény, de nem mindenki az. Ha te csak ilyenekkel találkozol a te balszerencséd. Az is lehet, hogy te hozod ki belõlük.
Ez nem igaz!Én azt tapasztaltam, hogy csak az alapvetõn bunkó férfiak bunkók a nõkkel...no meg a bunkó nõk is vannak, akik a fériakkal bunkóznak.De ez egy elég erõs általánosítás. Ha jól megválogatod azt a pasit, akivel szóbaállsz, nem lesz veled bunkó.
Már bocs, de ha egy vagy néhány esetbõl ilyen általánosítást kéne levonnunk, akkor ezzel az erõvel azt is kérdezhetném: "Miért olyan bunkók a nõk a férfiakkal?"
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Szerinted a férfiak olyanok, mint a legyek, vagy mint sok ugyanolyan kis pötty?... Istenem, ennyire nem lehet átlagolni. Van aki bunkó, van aki nem az. Amúgy aki bunkó, az azért az, mert a nõknek sokkal több érzelemre van szükségük, mint a férfiaknak. A férfi nem veri nagy dobra a dolgokat, könnyen túlteszi magát mindenen. A nõ meg csak rágódik, és rágódik..
Sokféle válasz született és az a helyzet, hogy mindenkinek igaza van egy bizonyos szinten, mert mindenféle ember létezik. Általánosítani meg nem szabad. Ennyi. Egyébként kamukérdés szaga van, ami csak flamelés céljából indult, nameg hogy a kérdezõ sok pontot kapjon a sok válasz miatt :D
Mert túl sok a ribanc.
Már ne haragudj: bunkókat kérdezel? Vagy csak hozzád hasonló nõket keresel? Szerencsére a többség normális - úgy a férfiak, mint a nõk. Ha te sok bunkó férfival találkozol, akkor (akár tudat alatt) õket keresed, vagy a kinézeteddel, viselkedéseddel õket vonzod - vagy, valaha találkoztál eggyel, aztán szépen ezt várod minden férfitól, és jól beskatulyázod õket. Szerintem törjél ki ebbõl a körbõl, mert nem egészséges!
Na akkor most én kérdezek. Miért olyan bunkók a nõk a férfiakkal? Miért néznek át rajtuk ha normálisan odamennek egy nõhöz és az nem veszi figyelembe a szerencsétlent? ÉS való igaz tényleg vannak bunkó férfiak, de ugyanakkor bunkó kétszínû nõk is. Nem vagyok nõgyûlölõ de rengeteg rossz tapasztalatom van nekem is, csak ilyenek vesznek körül sajnos. Aaz egyik válaszoló mondta fentebb hogy kevés bunkó van, szerintem meg kevés normális! Mindkét nemben vannak szemetek és normálisak, az utóbbit keresni kell, bevallom nekem kevés sikerrel történt.
Kedves kérdezõ, tudod mi a különbség közted és a nádszál között? A nádszál balra hajlik, neked meg a kurva anyád! Ha te nem tennél fel ilyen buzi kérdéseket, akkor nem lenne veled bunkó senki. Én csak viszonzásból vagyok bunkó, mint pl veled most.
A bunkóság korosztálytól és nemtõl független. Én pasas vagyok és még soha nem kaptam meg senkitõl, hogy bunkó lennék. És sosem voltam az. Nõkkel sem. Sõt, a nõk visszajelzési alapvetõen nem a "bunkóságomról" szólnak:) Úgyhogy nem minden férfi bunkó a nõkkel. A nõ meg ne hagyja, hogy bunkó legyen a pasija!
Én nem vok bunkó de ha bunkónak is látszom az csak vmi jó poén miatt van.
Hát geci, a rák se tuggya... De lehet hogy azé mer a sok balfasz ribanc baromságokat kérdezget, nem bazmeg?
Ha csak bunkókkal találkoztál, akkor nézz magadba és keresd ott a hibát.
A férfiak a nõkkel?? Nézd meg a filmeket és a való élet háromnegyed részét; megváltozik a véleményed !!

Miért van az hogy a nőkről lehet tudni hogy szűzek-e vagy sem, míg a férfiaknál ez nem olyan egyértelmű? A természet szerint is a nőknek tényleg a férfiaknak alárendelve kell éljenek?

Legjobb válasz: Elsõ: csak a "na pusszát" ne írtad volna a végére, még azt hittem, intelligens vagy... Miért is kéne a nõknek a természet szerint alárendelt szerepben lenni? Az a természetes ha az ember szabad akar lenni, függetlenül a nemétõl. Csak akkor helyezi valaki magát alárendelt szerepbe, ha más, fontosabb ösztönei ezt diktálják.

Elsõ: csak a "na pusszát" ne írtad volna a végére, még azt hittem, intelligens vagy... Miért is kéne a nõknek a természet szerint alárendelt szerepben lenni? Az a természetes ha az ember szabad akar lenni, függetlenül a nemétõl. Csak akkor helyezi valaki magát alárendelt szerepbe, ha más, fontosabb ösztönei ezt diktálják.
Én biz Isten egy pasinak se leszek az alárendeltje. És hogy honnan lehet tudni, hogy miért van az hogy a nõkrõl lehet tudni hogy szûzek-e vagy sem, míg a férfiaknál ez nem olyan egyértelmû? --> a nõknek van szûzhártyájuk a pasiknak meg nincs :D na pussza 17/L
A kérdező hozzászólása: # De biz Isten okos sem leszel soha. Szerinted nem tudja mindenki hogy a nõknek van szûzhártyájuk a pasiknak meg nincs? Pont ez a kérdésem. Hogy a nõknek van szûzhártyájuk és így tudjuk azt hogy szûzek-e vagy sem. A férfiaknál vajon miért nincs valami hasonló ami elárulná hogy szûzek-e vagy sem? Talán a természet tényleg így "alkotta meg" az embert hogy a férfinak lehet akárhány nõje, de a nõnek csak egy pasija?
"A férfiaknál vajon miért nincs valami hasonló ami elárulná hogy szûzek-e vagy sem? Talán a természet tényleg így "alkotta meg" az embert hogy a férfinak lehet akárhány nõje, de a nõnek csak egy pasija?" Haha, jó kis magyarázat. :D Az a természetes, ha a nõk minél több partnerrel szeretnének közösülni, mint ahogyan a férfiak esetében is. Ez a magyarázás, amit te itt most kiagyaltál, csak az önzésed legitimizálásának egy nagyon primitív, óvodás ésszel megtámogatott változata.
A kérdező hozzászólása: #4 Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre akkor ne írj hülyeségeket, amiket te beképzeltél hogy ezt biztos azért írta mert... Próbáld meg megválaszolni érvekkel a kérdést hogy akkormiért van így?
Sok lánynak, mire odáig jutnak, már elszakad az a hártya, így nem mérvadó. Sokkal inkább a fájdalom, amit az elsõ - egy ideig akár még a sokadik - szex okoz nekik. Ha nem fájna a dolog, akkor valószínûleg nem lehetne ezt tudni. Alárendelt meg soha nem leszek, egyedül az ágyban izgató, ha õ az úr.
A kérdező hozzászólása: #6 Ha nem õ az úr akkor te akarsz az lenni?
Érvekkel alátámasztottam: ösztönök. Teljesen természetes ösztön, hogy az ember szeretne életben maradni, gyarapodni, szaporodni, biztonságban lenni. Ennek velejárója, hogy nem szeretne szolga szerepbe kerülni, hiszen a függetlensége feladásával veszélyezteti a saját biztonságát. Akkor helyezi magát valaki szolga helyzetbe, ha ennél elemibb szintû ösztönök sérülnének, ha nem tenné meg. Például, ha érzelmi zsarolás és terror veszi õket körül - ahogy szokott az lenni az ilyen kapcsolatokban. Erre még az is rásegít erõsen, ha gyermekkorban sok idõt töltött el az illetõ egy hasonló légkörû családban. Másik triviális példa az anyagi függés, vagy a bántalmazással való fenyegetés, ami sajnos szintén nem ritka. Forrás: mivel én is bántalmazottként kellett hogy megéljem a gyermekkorom, hidd el, alaposan utána olvastam ezeknek a dolgoknak. Mindent megteszek az olyan emberek ellen, akik a párjukat, vagy családtagjaikat terrorizálják, fenyegetik, alávetik saját akaratuknak. És mindent megteszek, hogy segítsek azokon, akik ilyen helyzetbe kerültek.

A nagy többség miért ítéli el az olyan nőket, akik lazán kezelik a szexet és "ágyba bújnak" azzal, akit megkívánnak? A férfiakat pedig miért nem?

Legjobb válasz: 8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..

8#Epic :D Azok által vannak elîtélve, akiknek esélyük sincs ilyen nõbe botlani. Ahogy a mondás tartja: savanyú a szõlõ..
Pfff micsoda véletlen hogy valaki pont abban.a.percben irta le a kulcsos monologot mikor en is megirtam hogy holt ziher hogy valaki mindjart ideböki! XD
nemtom, idióták..
Ha ezt a.kerdest nem tettek meg fel 3649szer a GYIK torténelme ota akkor nem ér a nevem! Mert a nõket tizstességre, szemérmességre nevelték évezredek óta... csak a legmegfelelobbel parosodjon hogy az utodok is a leheto legjobak legyenek. A ferfiakak meg az van beprogramozva az agyacskajukba hogy minel tobbszor hágjanak, minnel tobb felé tudjak szorni a magjukat...tudod mint az állatoknál.
Mert így vagyunk programozva az evolúció által.
Azért, mert a férfinak kell meghódítani a nõt. Ha több nõt tud meghódítani az erény, mert ezek szerint õ tud küzdeni, nem adja fel, életrevaló, ügyes, stb. ezt igazolja. A nõknek nincs különösebb dolguk, max szépítkeznek, sminkelnek, de az had ne legyen már olyan nagy erény. max jó tulajdonság, hogy jól tud sminkelni. Ezen kívül több dolga nincs is igazán a nõnek. Egy nõnek sokan udvarolnak, neki az az erény ha képes kontrollálni magát, nem dõl be minden hülyeségnek, amit a pasik mondtak, és megválogatja a partnereit. Egy nõ akkor "erõs" ha képes uralkodni az ösztönein. A férfi meg akkor erõs ha több nõt képes meghódítani, ennyi. Egyébként nem értem a felháborodást, ez már nagyon rég óta így van, és van oka. Miért kell mindenben a rosszat látni, és hogy "nincs egyenlõség". Persze hogy nincs, mert a férfi udvarol a nõnek... Jobb lenne, ha nem így lenne?
a hármas kommentelõ rátapintott a lényegre: irigységbõl
#14 A férfiaknak az a dolguk, hogy õk kezdeményezzék a kapcsolatot? Oké! Akkor szedjenek fel sok nõt, de udvaroljanak is annak, aki tetszik neki, mivel manapság ez megfordult! A nõt szokták kezdeményezni a dolgot. És ez a világ legnagyobb hü lyesége, ez az evolúciós dolog, mert ha annyira szaporodni akar, akkor nem védekezne, de itt nem akar szinte senki sem gyereket, mert sok pénz. Ez csak élvezeti dolog a férfiaknak. Amúgy sem vagyunk állatok, ne mentegessétek magatokat az evolúcióval. Ha a férfiak is szexelhetnek élvezetbõl, akkor a nõk miért ne? Én ezt úgy mondom, hogy én csak azzal fekszem le, akit igazán szeretek, de van, aki azért szeret, mert élvezi. A nõ is védekezik. Azért is jó, mert tapasztalatot szerez a kalandjainál. De szerintem egyik fél se szexeljen túl sok emberrel. Csak olyannal, akit SZERET!!
"A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek." RESPECT Ezt nem is lehetett volna érthetõbben/jobban/tudományosabban megfogalmazni grat (!) :)
én csak azt ítélem el, aki nem velem akar..
A férfiakat azért nem ítélem el, mert férfi vagyok, ha nõ lennék nekem nem kellenének, de így nem az én dolgom, azt csinálnak, amit akarnak. A nõk esetében viszont társat keresek, aki fûvel-fával lefekszik, az komolytalan, megbízhatatlan, ösztönlény tehát alkalmatlan partnernek.
Az evós "magyarázat" erõsen téves. Nem halak vagyunk, hogy az anya kinyom magából párszáz utódot, aztán lesz velük, ami lesz. Hosszú a terhesség, hosszú idõ a gyerek felnevelése valami magát viszonylagosan ellátó korig, ehhez kell az apa védelme is. Az apa nem teheti meg, hogy magára hagyja a gyermeke anyját, ha valóban tovább akarja örökíteni a génállományt. Annak a gyereknek el is kell jutnia ivarérett korba. A kulcsos duma meg egész egyszerûen a mindenség legalja. Aki azt elhiszi, borítékolhatóan egy idióta. Azt hittem, már eltûnt ez a marhaság. Ja, és amúgy mi van akkor, ha a mindenkivel ágyba bújó férfiakat IS elítélem? Meg a nõket IS? Hadd legyen mán véleményem...
Csak az idióták itélik el, akiknek nincs jobb dolguk, mint h mások felett itélkezzenek..
Maydy4! Engem megfogtál. Respect. Ha én tudnék, csak hasonlót is... A kulcsos lakatos finta mindent elmond.
Na már most: Van egy kulcs, amelyik az összes ajtót kinyitja. Az egy elég jó kulcs, ugye? És van egy zár, amit minden kulcs kinyit...az egy elég rossz zár ugye? :) ha érted
Ja és majd biztos irni fogjak a kulcs lakat effektust is....mint minden ilyen kerdesnel....
Mert a nõk megtanultak nemet mondani Õk mindennap ezt kell mondják sugallják a nekik nem tetszõ fériaknak: NEM!NEM! NEM! Ezzel szemben ha egy szexi csaj odamenne egy átlagos pasihoz hogy akarsz dugni? Szegény csávónak leállna az agya nem tudna válaszolni mert ilyen vel még nem volt
én ki nem állhatom az ilyen rib**cokat, mert tudom hogy velem soha nem feküdnének le, ki*rtanám egytõl egyig, az összes ilyen r**ancot, halál az összesre
Köszi, köszi, kösz! XD
Szégyenlõsek.
Én nem mutogatom a nõknek a testem. Azt ki kell érdemelni.
Tessék érte megküzdeni!!!!
Van BÕVEN sok ri-banc, nem elég, ha õk mutogatják neked amijük van?
mert a legtöbb férfi azt hiszi hogy õ egy görög félisten, akkor is ha nem látja a farkát a sörhasától, de ha egy nõn van pár kiló felesleg vagy nem olyan a melle mint a pornós ribiknek, akkor azt már a sárga földig alázzák.
Mert a társadalom túlszexualizálja a nõi testet. Átlátszik a ruhán a mellbimbód? Húúú-ha, takard el, mert az intim szféra! Lényegtelen, hogy minden embernek van mellbimbója, vagy hogy az újságosnál párszáz forintért komplett melleket tudsz venni a címlapon.
Ez nem szégyenlõsség kérdése. Nemhinném, hogy te mutogatod a farkasat, a felsõtest a pasiknál kicsit más mint nekünk a felsõtestünk...
Azert, mert szegyenlosek vagyunk.. Tudod ezt ki kell erdemelni a ferfinak.. :) L
Mert a fiúknak alapból megszokott a meztelenség a strandokon például. Így a póló hiánya nekik ne is feltûnõ. Egy nõnek levenni a melltartóját már nagyobb dolog. azt nem mindenki szokta látni tudod.
Szegeny fiu, hiaba kuldozgetsz kepet a farkadrol, senki ne kuld cserebe semmi hasznalhatot.
Pedig olyan szép látvány ha egy nõ lengén öltözik, de majd ha jön a jó idõ, és látod a miniszoknyás és pici felületû melltartós lányokat, akkor nézzük meg hogy a férfiak vagy a nõk a szégyenlõsebbek! :-D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!