Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a férfiak a (80 db)

Miért félnek a férfiak a házasságtól vagy miért szánják rá magukat olyan nehezen?

A sok vicc lehet az oka, vagy a berögz?dés, hogy minden n? házisárkánnyá változik utána? Vagy csak egyszer?en a szabadságukat féltik? Esetleg cikisnek tartják a barátaik el?tt?

Legjobb válasz: A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:06 Szerintem félreértettél. Mindegy, száz szónak is egy a vége, ha nem egy idióta nõt veszel el, akkor nem lesz ilyen gond.

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:06 Szerintem félreértettél. Mindegy, száz szónak is egy a vége, ha nem egy idióta nõt veszel el, akkor nem lesz ilyen gond.
Nem mind. A férjem pl. alig várta, hogy elvegyen. Talán még izgatottabban várta mint én.
Mert ebbõl a szempontból sokkal több eszük van, mint nekünk, nõknek. A normális férfit nem a habos-babos esküvõi ruha motiválja, hanem elõbb meg akarja teremteni a feltételeket a családalapításhoz. Persze van, aki egyszerûen cikinek érzi, vagy nem óhajt elkötelezõdni.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:02 Már aki hagyja, és akinek egy idióta a felesége (elsõ voltam)
Azért mert nekem az a tapasztalatom hogy onnantól kezdve a legtöbb férfi elpapucsosodik és ettõl félnek is a legtöbben! Onnantól kezdve már beleszólnak hogy mit hova tegyen, mit mikor egyen, mikor mit vegyen, mikor egyen, mikor fürödjön, mikor igyon meg egy sört, mikor hallgasson zenét, mikor vegyen új autót, mikor menjen el egy sörre a cimborákkal és még sorolhatnám a korlátokat amit ti nõk állíttotok nekünk!:D
Minden nõ házisárkánnyá változik? - ovoda A szabadságukat féltik? - miért veszteném el a szabadságomat? Cikisnek tartják a barátaik elõtt? - miért tartanám? Nekem semmi bajom a házassággal, igazából leszarom.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:12 Félre értesz!!Én nem azt mondtam hogy rendszeres legyen a sörözgetés hanem azt mondtam hogy 2 havonta legyen már meg engedett egy sörözés a régi cimbikkel....
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:03 Igen és aki nem hagyja ez egy szemét hazug férj!Errõl ennyit! Mert ugye egy férfi az nem kapcsolódhat ki ha családja van és ha megteszi párszor akkor élete végéig hallgatja hogy el ment egy koncertre a régi cimborákkal és õ leszarja a családját.... A férfi az dolgozzon és csak a család létezzen számára, ne lazítson néha hanem tegye a dolgát mint egy robot és innentõl kezdõdik az elpapucsosodás..
Ja és még annyival egészíteném hogy onnantól kezdõdik a személyiség teljes hanyatlása mert mint önálló ember megszûnt létezni és mindig azt teszi amit az asszonyka mond....:D De persze az asszonyka mehet költeni a pénzecskét amit a férj nehezen meg keresett...
Ja is kibeszélt részegedésrõl!A sörözés az nem feltétlen egyenlõ a részegedéssel, mert az ember nem feltétlenül azért iszik hogy részeg legyen, hanem esetleg a régi hülyeségeken egy jót röhögni a régi haverokkal és egy jót beszélgetni.
Én nõ vagyok, és nem félek a házasságtól, mert évek óta együtt élek valakivel, de nem akarok férjhez menni. Egyszerûen nem gondolok semmit a házasságról. Nem motivál, hogy elvegyenek, nem érdekel az egész. Én fölöslegesnek tartom. Együtt élünk így is, megosztunk mindent, nem akarok férjhez menni, és kész.
Nem tudom. Vannak nõk is, akik nem szeretnének férjhez menni. Biztos sok oka van ennek, olyan is lehet, amit a kérdésedben leírtál, elképzelhetõ, hogy félnek, hogy mi lesz, ha nem jön össze és akkor bonyolult a válás, vagy hogy valami megváltozik és rosszabb lesz, vagy nem jelent nekik semmit és irtóznak a felhajtástól, vagy félnek feladni a szabadságukat. Szerintem többféle nézõpont van. Az én férjem könnyen rászánta magát, sõt várta. Egyedül az anyagiak miatt halogattuk kicsit, mert vártunk, hogy annyi összejöjjön, hogy legalább kicsit emlékezetessé tegyük az esküvõt, és tudjunk egy jó bulit tartani. De úgy másfél évvel a megismerkedésünk után már férj és feleség voltunk.
Szerintem sok esetben a csicsás ceremónia sem vonza õket, általában a lányok azok, akik kislánykoruktól álmodoznak arról, hogy milyen ruhában mennek férjhez. Meg mostanában nagyon sok a válás, marakodás, új kapcsolat, stb, és magam körül is azt látom, hogy a papír nem biztosíték semmire. Anélkül is lehet boldog családi életet élni.
Erre egy filmbõl idéznék neked egy mondatot: "Tudja, miért ijesztõ az elkötelezettség? Az élet valódi lesz tõle. Nem terv többé. Nem az, amit remél az ember, hanem a valóság." - A 109. utas (The passenger - 2008)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :) Lebemann: ez az idézet nagyon tetszik. És van benne igazság! :)

Miért szörös a férfiaknak a feneke? Vagy az kinél olyan?

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb fiúnak szõrös. De nagyon sokan szõrtelenítik, fõleg a fiatalság. :) Köztük én is gyantáztatni szoktam, intim gyantával egyben. :)

Szerintem a legtöbb fiúnak szõrös. De nagyon sokan szõrtelenítik, fõleg a fiatalság. :) Köztük én is gyantáztatni szoktam, intim gyantával egyben. :)
A nõknek is szõrös... legfeljebb nem annyira mint egy férfinak. Ez normális dolog.
a ferfiak alapvetoen szorosebbek (a nagy atlag), mint a nok. mindenki szoros egyebkent mindenutt, a piheszorok erzekelok szerepet is betoltik.
Szerintem a kérdezõ a látható szõrre gondolt... Nyilván mindenki szõrös..meg az egész testünk szõrös..a hátunk is, hasunk is, mindenünk tele van pihékkel. Gondolom a kérdezõ azt akarta kérdezni, hogy miért van ekkora különbség a nõk és a férfiak feneke között. Én még nem találkoztam olyan nõvel, akinek szûrös lett volna a feneke (biztos van egy elhanyagolható %, akinek valamiféle hormonproblémája van). A férfiaknál meg arányt nem tudok mondani, nyilván nem ismerek minden létezõ férfit, de ott azt látom, hogy bõven vannak fokozatok és inkább láthatóan szõrös a fenekük, mint nem. Hogy miért? Azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: épp arra vagyok kiváncsi hogy miért szörös. Mert nekem is van de nem tudom miért
Tesztoszteron.
Az én seggem is szõrös, és nõ vagyok. Vagy hol gondolod? :D Ánusz körül, vagy a farpofák vagy mi? :D lol
A kérdésre én sem tudom a választ, csak annyi lenne a megjegyzésem, hogy férfi létemre egyáltalán nem olyan szõrös, mint az átlag férfiaknak, viszont találkoztam olyan, egyébkét tejesen normális nõvel, aki nagyon-nagyon szõrös volt mindenhol. Valószínûleg az átlagosnál több benne a férfi hormon. Magjegyzés: elõfordulhat, ha nõnek orvosilag szteroid-gyógyszert írnak fel, a szedés alatt a szõre, ami amúgy világos lenne, besötétedik, de miután abbahagyta szedését és kiürül a szervezetbõl, visszavilágosodik a szõr(pl. pihe bajusz). Ezeket tapasztalat alapján írtam.

Férfiak miért olyan kényesek? Másnak is a férje/barátja ilyen? Beteg lettem 3 napig magas lázam volt stb. meg sem szólaltam, sőt még mentem is dolgozni. A férjemnek pedig hőemelkedése van meg náthás és már a hattyú halálát adja elő.

Már nagyon elegem van ebből.. mindig csak jaj de fáj a torkom hozzak gyógyszert stb.. Aztán szóvá tettem neki és ő sértődött meg:))) Köszönöm a válaszokat 27N

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...

Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...
Ilyenek..és? Jót nevetek rajta, és indulás elõtt odapakolom a fél hûtõt és négy féle kaját. Ennyi
Ilyenek vagyunk... (am kényesek a nõk szoktak lenni...) Ha nem tetszik akkor tessék a nõi társadalomból választani párt.
Nagyon sok nõ nem tudja milyen a szülés... Ezt csak úgy megsúgom.
Hát figyelj, nálunk is úgy van, hogy nem panaszkodok meg attól, hogy beteg vagyok megcsinálok mindent ugyanúgy, ha õ beteg, õ is kicsit elhagyja magát, elanyátlanodik eléggé... :D De engem ez nem zavar, ha ennyire törõdésre vágyik ilyenkor, hát istenem, nem fogok belehalni, ha foglalkozok vele. :) Mellesleg ha nekem bármi bajom van, mindent megtesz, hogy jobban legyek, kiszolgál mindennel, gondoskodik rólam...stb, úgyhogy nem mondanám, hogy kényes semmiképp, bár tény, hogy mindig túlreagálja az ilyen betegséges dolgokat.
Teljesen normálisan viseli a betegségeket. Külföldön ezért is ijedtem meg nagyon, mert jellemzõen meg se nyikkan, ha beteg (max elmegy orvoshoz és irat fel gyógyszert), de ott valami emésztõszervi cuccot szedett össze és összegörnyedve üvöltött a fájdalomtól. Megnézte egy helyi orvos, mondta, hogy arrafelé jellemzõ betegség, de mivel az õ szervezete elõször találkozott vele, erõsebben reagál. Egy gyulladás haladt végig a belein, õ meg azt érezte, hogy kutyák marcangolják belülrõl. Baromi magas láza is volt, majdnem kórház lett belõle. Szóval ha õ panaszkodik vagy nyafog, akkor már nagy baj van. Mondjuk engem letorkollt egyszer, amikor sírva ébredtem (nem vagyok sírós típus), hogy vigyen be kórházba, vesegörcsöm van. Amikor meglett a diagnózis, gyõzött elnézést kérni, hogy nem gondolta, hogy ez tényleg ilyen komoly.
Ezt el kell fogadni. A férfiak nagy része ilyen. Azért ez annyira nem nagy horderejû probléma, amit ne lehetne tolerálni. Azt a pár napot kibírod.
inkább beszéljünk arról, hogy milyen önzõ dolog lázasan, betegen emberek közé menni.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ dolog, hanem kell a pénz az utolsó hitel vissza fizetésére...
az lehet, hogy kell a pénz, ezt az oldalt is megértem, de én pl. átkozottul utálom ha betegen bejön az egyetemre csoporttársam vagy a munkahelyre valamelyik kolléga és másnap szépen én is elkapom én ráadásul rosszabbul is viselem a betegséget mert asztmás vagyok és egybõl rámegy a tüdõmre, szóval tudom ám gyûlölni azokat akik szépen behozzák a bacijukat...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló.. Bárhol elkaphatod a bacikat.. Nem biztos hogy a csoport társadtól kapod el...
Szerintem a gyengeség jelének tekintik a betegséget. És azért túlozzák el, mert nem mernek gyengének látszani, mert az nem férfias. Amúgy az én párom is ilyen, mindig elmondja, amikor elválunk egymástól, hogy vigyázz magadra. Aztán ha mégis esik valami bajom, akkor meg van sértõdve, hogy miért nem vigyáztam. Nem tudom, egy nátha ellen hogy tudnék vigyázni, na mindegy. De ha én kérem, hogy vigyázzon magára, akkor azt mondja, hogy majd megpróbálja. Bár szerintem õ sokkal érzékenyebb az átlagnál, mert úgy kétheti rendszerességgel kap huzatot, havonta megfájdul valamije, pedig nem fizikai munkát végez. Néha 1 hétig is rohangál a vécére. De hát ez van, nem tudok sokat tenni.
A legtöbb férfi ilyen. Én jókat kuncogok magamban ilyenkor, ha a férjem játssza, hogy halálán van :D
Az én párom is ilyen, de nem zavar, szívesen babusgatom, ha "beteg" :) Nem idegesítõen nyavalyog, csak olyan kis aranyosan, de ha én vagyok beteg, õ is maximálisan ellát, úgyhogy nincs okom panaszra. 23/N
Párom is folyton letromfol. Ha nekem fáj a torkam neki jobban fáj. Ha nem ettem egész nap (mert nem volt idõm) tuti, hogy õ sem evett. Ha van egy vizsgám amire éjjel nappal tanulok egy hétig, az övé is olyan volt:D de én szeretem:D
Szerintem ezt így nem lehet általánosítani, mert nem minden férfi viseli nehezebben a betegséget, viszont ha egy férfi kényes típus, akkor borzalmasabb tud lenni, mint a nõ.
nekem ritka egy barátom van, ha én vagyok beteg akkor körbeugrál, teát fõz, borogatást hoz, simogat, éjjel ezerszer felkel. Bezzeg ha õ beteg akkor semmi gyógyszert nem vesz be, aztán mégis mindig meggyógyul valahogy. Van h napokig nem találkozunk és tök véletlenül derül ki h már napok óta fáj vmilye. Apukám is ilyen, de sok hisztis pasiról hallottam már. Mondjuk nem mondok rájuk semmit, mert mi nõk rosszabbak is tudunk lenni:) 21L
A kérdező hozzászólása: Hát én is nevetek rajta:-DD csak néha rosszul esik hogy jaj te nem vagy ennyire beteg mint én...
Hát igen ez nálunk is többnyire így van. Mondjuk mi ápolgatjuk egymást, szóval odafigyel ha valami bajom van. Hálisten õ nem beteges típus, elég ritkán beteg, de olyankor inkább aranyos. Amúgy is gondoskodó típus vagyok, szeretem ápolgatni én is:)
A kérdező hozzászólása: Hát férfibe is szokott lenni.. Most nem támadni akartam a férfiakat.. Csak nagyon meglepõdtem hogy még a körülöttem lévõk is mondják ha az õ férjük/barátjuk beteg akkor..
Ezt én sem szeretem. Nálunk egyértelmû a dolog munkahelyen. Elõször végigment mindenkin az "A" influenza (fõnököm hozta be, majd elkaptam én - én otthon maradtam -, majd a másik kollegám is). Fõnököm jött végig dolgozni, 3 hete beteg, az A-ból már kigyógyult, most a "B" támadta meg, ketten benne vannak már a kollegámmal, de egyikõjük sem piheni ki, remélem kimaradok belõle. Egyrészt utálok beteg lenni, másrészt nem szívesen költök gyógyszerre.

Miert miert ernek a ferfiak szemeben tobbet az olyan csajok, akik ducik voltak es utana esetleg 10-15 kg-ot leadtak?

Persze elotte is ismertek egymast, mig a csaj duci volt

Legjobb válasz: Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.

Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.
Nem érnek többet, csak a nõk képzelik be mindig hogy valamiért kevesebbek a másiknál.
Mert van kitartásom. :) Gimiben rajtam is volt jó 20 kiló felesleg, egyetemre leadtam. Nem csak, hogy nagyon dögös lettem, de bizonyságot tettem arról is, hogy bármire képes vagyok ha akarom, ezáltal megjött az önbizalmam sincs. És ez a férfiaknak imponál. :)
*is
Na jó, azért az tényleg becsülendõ ha egy kis húsgombóc tesz az egészségéért, és lefogy 10-20 kilót. Már ha ezt ésszel, és sporttal teszi, ez kortól nemtõl függetlenül jó pont mások szemében.
mit miert?te mit teszel azert hogy jobb legyel?mast kritizalsz?
Hogy többet ér valaki? Hmm. Nem nem hiszem, becsülendõ a dolog, le a kalappal az elõtt aki hasonlót véghezvisz, de hogy értékesebb lenne az kétlem. Van kitartása, de ettõl még ugyan úgy lehet buta, bolond, egoista stb.

Miért gondolják a férfiak olyan okosnak magukat? És miért hiszik, hogy a nők hülyék?

Adott egy kapcsolat ami a vége felé közeledik.Saját bevallása szerint is bejön neki egy jóbarát csaj.Bedobja a kifogásokat ami miatt nem találkozunk vagy ami miatt "majd kés?bb beszélünk,most lepihenek mert fáj a fejem". Annyira hülyének néz,hogy még arra sem figyel,hogy a lelépések és a lány állapotváltozásai és kiírásai facebookon szinte egyértelm?vé teszi,hogy épp együtt lesznek/voltak. Persze tagad ha szembesítem és támadó állást vesz fel,hogy még én érezzem magam rosszul. Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Legjobb válasz: ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D

ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D
Mert egy gyáva hülye senkiházi....szard le a franca..azzal felülkerekedsz rajta, és végül õ fogja húzni a rövidebbet. Légy kimért, és türelmes. Találsz magadnak majd olyan srácot aki õszinte és egyenes. Sok sikert! :*
A férfiak többsége nem ennyire hülye! Ezt visszautasítom! A másik barátnõm "béla"néven van a telefonomban, hogy a párom ne fogjon gyanút!:P
A kérdező hozzászólása: te hülye :D:D:D:D:D:D
Lepd meg. Legközelebb csomagold be a cuccait és küldd õket a lányhoz.
Az intelligencia nem nemtol fugg, erre mar igazan rajohetnetek. Es bocs, tuti lepontoznak, de itt te vagy a hulye. A pasi evidens, hogy azert csinalja ezt, mert megteheti, mert HAGYOD, hogy ezt tegye. Reg ott kellett volna hagyni, nem gondolod edes? Okosnak hiszed magad, de meg mindig foglalkozol ezzel a szerencsetlennel. Hat grat.
Mi ez az általánosítás? Nem minden pasi ilyen, hogy a nõt hülyének nézi. Van másikra is példa, hogy a nõ palira vette az ipsét. A társkeresõknél is ki lehet fogni egy jó férfit, ha úgy gondolod. A másik meg, én úgy tudom, hogy a [email protected]'k között a legtöbb a nõ, ezek szerint, mindent nõ [email protected]? Remélem érted, hogy nem szerencsés dolog az általánosítás.
A nõk nagyon szeretnek okoskodni... ÉS ahogy a mondás tartja, nem az eszük miatt érnek el szép eredményeket, hanem a szorgalmuk miatt.. Kivétel van, azért... Nem is beszélve arról, hogy sok nõ beképzelt, nagyképû, naiv, divatmajom, érett majomnak hiszi magát és még sorolhatnám... Fõleg a 15-25 év közötti korosztály... Kicsit unom csajok idióta dumáit, érett vagyok én, a pasi nem az, mert fiatalabb kicsivel, nincs tapasztalata, nem humoros... és még sorolhatnám... Érdekes módon a férfiak nem pofáznak állandóan arról, hogy õk hû de érettek, tapasztaltak.. stb.. De ti, meg a hülye elvárásaitoktól, még a módját sem adjátok meg normálisan..
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre nem kaptam még választ.Nem mondom, hogy minden férfi ilyen.Ne ezen kattogjatok ha lehet.És nõ is van ilyen az is tény. Kiosztást meg nem kérek.Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel.
"Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel." Ezzel csak magadat probalod nyugtatni. Elegge egyertelmu, hogy neked ez faj, s csak jatszod a kemeny gyereket, aki egy jot rohog az egeszen. Csak az nem jut eszedbe, hogy ha valoban ilyen lennel akkor nem lennel itt, ezen az oldalon.
Nem hisszük. Szakítani valakivel nehéz. Még akkor is ha nem mûködik a kapcsolat. Ha te szakítasz te érzed magad "rossz" embernek, aki otthagyja a másikat, aki pedig "szereti". Ezért inkább elkezd kisded játékokat játszani, addig amíg a párja nem szakít vele végül. Veszekedéseket generálni jelentéktelen dolgokból. Támadó állást venni fel minden apró kérdésre. Idegölõen kiborulni vélt sérelmekért. Elkezdeni látványosan lehúzni a másikat anyagilag. A szex lehetõleg teljes vagy minimális szintre csökkentése ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ezeket a trükköket pedig pont egy lánytól hallottam. És a barátnõmön is láttam ezeket a jeleket, még szakítás elõtt, hogy elkezdte ezeket játszani. A kapcsolatnak végül viszonylag éretten vetettünk véget mikor szembesítettem vele, hogy tudom miért ilyen, bár a õszinte nem volt velem ezután sem, de nem is ez a fontos!
Nem egy ilyen-olyan ok kell neked. Ha hazudik a srác, ha nem ezt a kapcsolatot te már nem akarod. Látszik rajtad! Akkor meg? Fejezd ezt be és lépj!
Csak a hülye nõkhöz képest okosak a férfiak. Ennyi a válasz a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:31 Igazad van és tudom, hogy erre megy ki a játék. Én viszont nem fogok szakítani mert pár hónapja már mondtam neki, hogy nincs rendbe már semmi és ha gondolja akkor hagyjuk ezt a kapcsolatot. De nem akarta, habár elismerte, hogy igazam van. Most meg már úgy vagyok vele, hogy csakazértsem könnyítem meg a dolgát.Én elvagyok így és igaz az is, hogy fáj. De nem az fáj, hogy vége hanem az a tény, hogy nem korrekt és azt hiszi bármit megtehet hiszen hülye vagyok és nem jövök rá.
A kérdező hozzászólása: Nem minden férfi ilyen de azért a többség igen.És biztos, hogy nõbe is van ilyen.Én most a saját esetemet hoztam példának.
esetünkben nem minden férfirõl van szó, hanem egy bizonyos férfiról. am meg ezt csak õ tudja
A kérdező hozzászólása: Igazából már csak arra várok, hogy végre õszinte legyen és lépjen.Talán ennyit megérdemelnék.De még játssza a kisded játékokat miközben én mindent tudok és sokszor rá is mutatok erre. De köti az ebet a karóhoz, hogy nincs semmi ilyesmi.
Ez pont ellenkezik a kérdéseddel... Ez a pasi ûberhülye DDD
De te is az vagy, mert még mindíg foglalkozol vele...:$
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Már csak az érdekel, hogy meddig csinálja ezt.Különösebben nem érdekel már a kapcsolat szempontjából. De valahogy rá akarom ébreszteni, hogy annyira a nõket sem kell hülyének nézni.Az elõttem lévõket is annak nézte.Úgy szállt ki a kapcsikból, hogy azt hitte a másik sose jött rá semmire.
szerintem ne várj, hanem dobd ki és gyere ki te jól a helyzetbõl! sose fog rájönni, de beismerni még annál inkább se, hogy õ hülye. de ha te engeded, hogy így játsszon veled akkor te se vagy okosabb
A tesztoszteron teszi :D amúgy meg lapát ;)
A kérdező hozzászólása: ezt magamtól is tudom:) köszi:) de nem ez volt a kérdés!
Pontosan ezért hisszük, hogy a nõk hülyék! XD
A kérdező hozzászólása: Én teljesen másként viselkednék egy ilyen helyzetben.Nem titkolnám a találkozásokat ha tényleg csak legjobb barát lenne az a másik.Ha viszont több lenne akkor meg szakítanék. De semmiképp nem ködösítenék és hazudoznék.
Jááj de le leszek pontozva XDDDDDD
Az a baj, hogy túl jó vagy az ágyban ahhoz, hogy szakítson veled!:)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem pontozok le:) Próbálom megfejteni azt, hogy miért hiszi a férfiak többsége, hogy a nõ nem jön rá ezekre a dolgokra? Hiszen mindenki megváltozik ha belép valaki az életébe.De az a tapasztalatom, hogy a férfi szereti ha a nõ vet véget a kapcsolatnak egy ilyen miatt miközbe õ végig tagad.Aztán meg az van, hogy nem mûködött mert egy hülye hisztis p...a volt.
Verd át te is.

Férfiak! Nektek miért olyan fontos hogy a lány lenyelje a spermát? (ez természetesen azokra vonatkozik akiknek ez jelent valamit. )

Legjobb válasz: Valamilyen formán szexi, de csak ha önszántából teszi meg, az ilyet nem kell szerintem erõltetni.

Valamilyen formán szexi, de csak ha önszántából teszi meg, az ilyet nem kell szerintem erõltetni.
A kérdező hozzászólása: én kezdetekbõl önszántamból csinálom.
Nekem nem fontos. Oké, örülök neki, de azért elsõ randin, egy vacsorán nem fogom random bekérdezni, hogy "na és lenyeled?" :D
nem fontos, csak illuzióromboló ha kiköpi egy jó élvezés után
Nekem nem az a fontos, hogy lenyelje, hanem hogy végig ingereljen a szájával. Sokkal jobb, mintha elõtte elkezdené verni.
Illúzió romboló a köpködés, akkor inkább ne engedje a szájába. A lenyelés pedig ha élvezettel csinálja, jó érzés mert elfogadja a tested nedveit a partner. Én is lenyelem ha a lány a számba spriccel vagy köp. :D
Hát azért rossz nézni, hoy kárba megy az élvezet. :)

Miért tűrik a férfiak olyan rosszul a magányt általában?

Mármint miért olyan nagy baj, ha nincs barátn?jük?

Legjobb válasz: Én is eltûröm,hogy nincsen barátnõm!

Én is eltûröm, hogy nincsen barátnõm!
Mert a nõk bármikor találhatnak párt, férfiak közül viszont ez csak a jóképûekre igaz.
Mert a nõk már szinte élõ [email protected] vehetnek meg ami elmegy duracellel. De a pasiknak igazi muff kell.
Általában, de nem mindenki. Vannak edzettek is.
7, úgy tûnik "környékfüggõ"? Mifelénk olyan 18-35-ig azt látom, hogy a srác/férfi depressziós lesz egyedül (általában), vagy bosszúból nõgyûlölõ. A csajok egész jól elvannak. Nem nagyon hallom ilyen szövegekkel panaszkodni õket, amiket említesz. Egyszer jártam vidéken (NAGYON!!! vidéken), na, ott hallottam ezt a "vénlányost", hogy a fiatal nõt megviselte, miszerint neki nincs még (komoly) kapcsolata.
azok tûrik rosszul akik magukkal nincsenek igazából kibékülve, akik egyedül nem érzik teljesnek magukat.
Kicsit meglep ez a kérdés. Saját ismeretségemen belül az egyedülálló pasik "kéne már valami csaj" megszólalással szokták letudni a dolgokat, míg a csajok kb folyton sajnáltatják magukat, hogy milyen magányosak, egyedül vannak, vénlányok lesznek. Ha véletlen adok egy puszit az asszonynak, akkor csomó szóvá teszi, hogy legyünk már rá tekintettel, mert õ olyan magányos. Szóval a kérdésre a válaszom: mi van?
Én pl. jól tûröm, nem nagyon érdekel, szóval ne magadból indulj ki!
"Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó. "Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettõtõl függ."" Ez nagyon jó! Nõként egyetértek. Én egyébként jól tûröm a magányt, sõt, valamennyi igényem van rá, még kapcsolatban is. Szeretem a kapcsolatomat, gazdagodtam általa, több lettem. De sosem voltam boldogtalan, elégedetlen egyedül sem. A kapcsolat azért lett, mert így alakult, nem azért, mert nem éreztem teljes embernek magam. Szerintem két egyedül is teljes ember kapcsolata lehet a legszebb.
Szerintem a férfiak általában véve jól bírják az egyedüllétet. Ezek itt fiatal srácok, akiknek sose volt még senki és azért nyavalyognak türelmetlenül.
Nem nagy baj. :) Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó. "Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettõtõl függ."
Ha valaki volt már kapcsolatban az tudja, egyedül nem jó. Egy biztos férfibõl kevesebb van, mint nõbõl. Sok nõ él egyedül. Aki azt mondja jó, nem hiszem. Minden napra más van szexre? Arról nem beszélve ebbõl ha nincs hiánya, minden elismerésem. Nõ vagyok, nekem kellene.

Miert mondjak a ferfiak folyton, hogy "olyan aranyos vagy"?

Utalom ha azt mondjak aranyos. Aranyos lehet egy kiskutya vagy egy kisbaba, de nem egy no. Noiesen oltozkodom (nem egyenlo azzal, hogy kint van a derekam, egy kilo smink es szoli) igenyes vagyok es evek ota modellkedem is. Elvben tehat nincs baj a kulsommel, de ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Csak engem zavar? Ez nem lekicsinylo, en latom rosszul??

Legjobb válasz: "A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?" És mert te nem mondod senkinek, akkor már az rossz is, mi?

"A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?" És mert te nem mondod senkinek, akkor már az rossz is, mi?
Mondjuk én se értem miért mondják, te nem vagy aranyos ez egészen biztos.
Ja, idézni qrva kreatív dolog. Próbálj gondolkodni a saját fejeddel.
3. vok. Ámde igazad van én is így gondolom teljesen, hogy "Aranyos lehet egy kiskutya vagy egy kisbaba" de nem egy nõ vagy egy pasi. Ha ezt a szót hallom egy lánytól akkor kiráz a hideg, szerencsére van b.nõm ugyhogy ezzel már nincs problémám. De, ez semmi mást nem jelent, csak hogy HAVER VAGY BARÁT VAGY de semmi többet, szóval jófej szép csaj vagy vagy jófej kedves pasi, de az hogy én lefeküdjek veled vagy kicsivel többet elképzeljek veled az kizárt.....
Nekem ezt a lányok mondják...
bár nekem mondanák, hogy aranyos vagyok:(
Olyan aranyos hogy feltetted ezt a kérdést :)
sok aranyos lány van
A kérdező hozzászólása: Nem akartam kreativ lenni, egyszeruen csak Goethe szebben megtudja fogalmazni azt az igen egyszeru dolgot, hogy Ne itelkezz, mert nem ismersz, azt sem tudod ki vagyok! A tragar szavakat hanyagoljuk, ha kerhetem.
A kérdező hozzászólása: Az utolsora reagalva:‎"Hogy nektek, ha valamirõl szó esik, azonnal véleményt kell mondanotok: ez ostobaság, ez okos dolog, ez helyes, ez csúf! Mit ér ez? Rájöttök talán bármilyen tett belsõ összetevõire? Biztonságosan meg tudjátok állapítani az okokat, amely miatt az történt, ami történt, és miért úgy, ahogy? Ha értenétek a hogyanját, nem í...télkeznétek olyan sietve." Johann Wolfgang von Goethe Nem szorul magyarazatra...
A kérdező hozzászólása: A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?
Amiért a lányok is kb...
Igen, te látod rosszul.
NYUGODJ MEG ARANYOM!xD
Minden kórházban van ágytál
A kérdező hozzászólása: 14:01 : Na ez az, de az sokkal körülményesebb és macerás használni.
Mert mondjuk kesztyûre sem telik jó néhány helyen.
Van más változata is az ágytálnak? :D a nõknek nincs mit belelógatni
A kérdező hozzászólása: 14:57 : Ebbe nem is kell semmit belelógatni, illeszkedik, ahova kell: [link]
nekem is élvezet, amikor bekapom tövig.bocs.
Ha lenyeli abban semmi max a tudat:d Ha tövig bekapja az isreni jó érzés:D
Nekem nem nagy élvezet csupán kellemes érzés.
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, énis szeretem bekapni, csak meglep, h emnnyire jó ez nekik:)
Maga a tudat, meg a látvány ahogy kívül tágul a torka mikor lenyomom megy zsugorodik mikor kihúzom! Nagyon faja!
Hát ezt egy csajnak kicsit bonyolult lenne teljesen jól elmagyarázni.Próbálok egy tömörebb, de jó magyarázatot adni: Ha tövig bekapja, akkor az egészet ingerli.Ha lenyeli, akkor nem kell kihúzni, amikor ösztönösen elélvezéskor befelé nyomja az ember.
"Ha lenyeli abban semmi max a tudat:d" Te sem érezted még magadat férfinek...
Megmagyarázni nem tudom, de baromian jó érzés!!!! F.
Imádom! F.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!