Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a férfiak a (75 db)

Miért félnek a férfiak a házasságtól vagy miért szánják rá magukat olyan nehezen?

A sok vicc lehet az oka, vagy a berögz?dés, hogy minden n? házisárkánnyá változik utána? Vagy csak egyszer?en a szabadságukat féltik? Esetleg cikisnek tartják a barátaik el?tt?

Legjobb válasz: A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:06 Szerintem félreértettél. Mindegy, száz szónak is egy a vége, ha nem egy idióta nõt veszel el, akkor nem lesz ilyen gond.

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:06 Szerintem félreértettél. Mindegy, száz szónak is egy a vége, ha nem egy idióta nõt veszel el, akkor nem lesz ilyen gond.
Nem mind. A férjem pl. alig várta, hogy elvegyen. Talán még izgatottabban várta mint én.
Mert ebbõl a szempontból sokkal több eszük van, mint nekünk, nõknek. A normális férfit nem a habos-babos esküvõi ruha motiválja, hanem elõbb meg akarja teremteni a feltételeket a családalapításhoz. Persze van, aki egyszerûen cikinek érzi, vagy nem óhajt elkötelezõdni.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:02 Már aki hagyja, és akinek egy idióta a felesége (elsõ voltam)
Azért mert nekem az a tapasztalatom hogy onnantól kezdve a legtöbb férfi elpapucsosodik és ettõl félnek is a legtöbben! Onnantól kezdve már beleszólnak hogy mit hova tegyen, mit mikor egyen, mikor mit vegyen, mikor egyen, mikor fürödjön, mikor igyon meg egy sört, mikor hallgasson zenét, mikor vegyen új autót, mikor menjen el egy sörre a cimborákkal és még sorolhatnám a korlátokat amit ti nõk állíttotok nekünk!:D
Minden nõ házisárkánnyá változik? - ovoda A szabadságukat féltik? - miért veszteném el a szabadságomat? Cikisnek tartják a barátaik elõtt? - miért tartanám? Nekem semmi bajom a házassággal, igazából leszarom.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:12 Félre értesz!!Én nem azt mondtam hogy rendszeres legyen a sörözgetés hanem azt mondtam hogy 2 havonta legyen már meg engedett egy sörözés a régi cimbikkel....
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:03 Igen és aki nem hagyja ez egy szemét hazug férj!Errõl ennyit! Mert ugye egy férfi az nem kapcsolódhat ki ha családja van és ha megteszi párszor akkor élete végéig hallgatja hogy el ment egy koncertre a régi cimborákkal és õ leszarja a családját.... A férfi az dolgozzon és csak a család létezzen számára, ne lazítson néha hanem tegye a dolgát mint egy robot és innentõl kezdõdik az elpapucsosodás..
Ja és még annyival egészíteném hogy onnantól kezdõdik a személyiség teljes hanyatlása mert mint önálló ember megszûnt létezni és mindig azt teszi amit az asszonyka mond....:D De persze az asszonyka mehet költeni a pénzecskét amit a férj nehezen meg keresett...
Ja is kibeszélt részegedésrõl!A sörözés az nem feltétlen egyenlõ a részegedéssel, mert az ember nem feltétlenül azért iszik hogy részeg legyen, hanem esetleg a régi hülyeségeken egy jót röhögni a régi haverokkal és egy jót beszélgetni.
Én nõ vagyok, és nem félek a házasságtól, mert évek óta együtt élek valakivel, de nem akarok férjhez menni. Egyszerûen nem gondolok semmit a házasságról. Nem motivál, hogy elvegyenek, nem érdekel az egész. Én fölöslegesnek tartom. Együtt élünk így is, megosztunk mindent, nem akarok férjhez menni, és kész.
Nem tudom. Vannak nõk is, akik nem szeretnének férjhez menni. Biztos sok oka van ennek, olyan is lehet, amit a kérdésedben leírtál, elképzelhetõ, hogy félnek, hogy mi lesz, ha nem jön össze és akkor bonyolult a válás, vagy hogy valami megváltozik és rosszabb lesz, vagy nem jelent nekik semmit és irtóznak a felhajtástól, vagy félnek feladni a szabadságukat. Szerintem többféle nézõpont van. Az én férjem könnyen rászánta magát, sõt várta. Egyedül az anyagiak miatt halogattuk kicsit, mert vártunk, hogy annyi összejöjjön, hogy legalább kicsit emlékezetessé tegyük az esküvõt, és tudjunk egy jó bulit tartani. De úgy másfél évvel a megismerkedésünk után már férj és feleség voltunk.
Szerintem sok esetben a csicsás ceremónia sem vonza õket, általában a lányok azok, akik kislánykoruktól álmodoznak arról, hogy milyen ruhában mennek férjhez. Meg mostanában nagyon sok a válás, marakodás, új kapcsolat, stb, és magam körül is azt látom, hogy a papír nem biztosíték semmire. Anélkül is lehet boldog családi életet élni.
Erre egy filmbõl idéznék neked egy mondatot: "Tudja, miért ijesztõ az elkötelezettség? Az élet valódi lesz tõle. Nem terv többé. Nem az, amit remél az ember, hanem a valóság." - A 109. utas (The passenger - 2008)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :) Lebemann: ez az idézet nagyon tetszik. És van benne igazság! :)

Férfiak miért olyan kényesek? Másnak is a férje/barátja ilyen? Beteg lettem 3 napig magas lázam volt stb. meg sem szólaltam, sőt még mentem is dolgozni. A férjemnek pedig hőemelkedése van meg náthás és már a hattyú halálát adja elő.

Már nagyon elegem van ebből.. mindig csak jaj de fáj a torkom hozzak gyógyszert stb.. Aztán szóvá tettem neki és ő sértődött meg:))) Köszönöm a válaszokat 27N

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...

Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...
Ilyenek..és? Jót nevetek rajta, és indulás elõtt odapakolom a fél hûtõt és négy féle kaját. Ennyi
Ilyenek vagyunk... (am kényesek a nõk szoktak lenni...) Ha nem tetszik akkor tessék a nõi társadalomból választani párt.
Nagyon sok nõ nem tudja milyen a szülés... Ezt csak úgy megsúgom.
Hát figyelj, nálunk is úgy van, hogy nem panaszkodok meg attól, hogy beteg vagyok megcsinálok mindent ugyanúgy, ha õ beteg, õ is kicsit elhagyja magát, elanyátlanodik eléggé... :D De engem ez nem zavar, ha ennyire törõdésre vágyik ilyenkor, hát istenem, nem fogok belehalni, ha foglalkozok vele. :) Mellesleg ha nekem bármi bajom van, mindent megtesz, hogy jobban legyek, kiszolgál mindennel, gondoskodik rólam...stb, úgyhogy nem mondanám, hogy kényes semmiképp, bár tény, hogy mindig túlreagálja az ilyen betegséges dolgokat.
Teljesen normálisan viseli a betegségeket. Külföldön ezért is ijedtem meg nagyon, mert jellemzõen meg se nyikkan, ha beteg (max elmegy orvoshoz és irat fel gyógyszert), de ott valami emésztõszervi cuccot szedett össze és összegörnyedve üvöltött a fájdalomtól. Megnézte egy helyi orvos, mondta, hogy arrafelé jellemzõ betegség, de mivel az õ szervezete elõször találkozott vele, erõsebben reagál. Egy gyulladás haladt végig a belein, õ meg azt érezte, hogy kutyák marcangolják belülrõl. Baromi magas láza is volt, majdnem kórház lett belõle. Szóval ha õ panaszkodik vagy nyafog, akkor már nagy baj van. Mondjuk engem letorkollt egyszer, amikor sírva ébredtem (nem vagyok sírós típus), hogy vigyen be kórházba, vesegörcsöm van. Amikor meglett a diagnózis, gyõzött elnézést kérni, hogy nem gondolta, hogy ez tényleg ilyen komoly.
Ezt el kell fogadni. A férfiak nagy része ilyen. Azért ez annyira nem nagy horderejû probléma, amit ne lehetne tolerálni. Azt a pár napot kibírod.
inkább beszéljünk arról, hogy milyen önzõ dolog lázasan, betegen emberek közé menni.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ dolog, hanem kell a pénz az utolsó hitel vissza fizetésére...
az lehet, hogy kell a pénz, ezt az oldalt is megértem, de én pl. átkozottul utálom ha betegen bejön az egyetemre csoporttársam vagy a munkahelyre valamelyik kolléga és másnap szépen én is elkapom én ráadásul rosszabbul is viselem a betegséget mert asztmás vagyok és egybõl rámegy a tüdõmre, szóval tudom ám gyûlölni azokat akik szépen behozzák a bacijukat...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló.. Bárhol elkaphatod a bacikat.. Nem biztos hogy a csoport társadtól kapod el...
Szerintem a gyengeség jelének tekintik a betegséget. És azért túlozzák el, mert nem mernek gyengének látszani, mert az nem férfias. Amúgy az én párom is ilyen, mindig elmondja, amikor elválunk egymástól, hogy vigyázz magadra. Aztán ha mégis esik valami bajom, akkor meg van sértõdve, hogy miért nem vigyáztam. Nem tudom, egy nátha ellen hogy tudnék vigyázni, na mindegy. De ha én kérem, hogy vigyázzon magára, akkor azt mondja, hogy majd megpróbálja. Bár szerintem õ sokkal érzékenyebb az átlagnál, mert úgy kétheti rendszerességgel kap huzatot, havonta megfájdul valamije, pedig nem fizikai munkát végez. Néha 1 hétig is rohangál a vécére. De hát ez van, nem tudok sokat tenni.
A legtöbb férfi ilyen. Én jókat kuncogok magamban ilyenkor, ha a férjem játssza, hogy halálán van :D
Az én párom is ilyen, de nem zavar, szívesen babusgatom, ha "beteg" :) Nem idegesítõen nyavalyog, csak olyan kis aranyosan, de ha én vagyok beteg, õ is maximálisan ellát, úgyhogy nincs okom panaszra. 23/N
Párom is folyton letromfol. Ha nekem fáj a torkam neki jobban fáj. Ha nem ettem egész nap (mert nem volt idõm) tuti, hogy õ sem evett. Ha van egy vizsgám amire éjjel nappal tanulok egy hétig, az övé is olyan volt:D de én szeretem:D
Szerintem ezt így nem lehet általánosítani, mert nem minden férfi viseli nehezebben a betegséget, viszont ha egy férfi kényes típus, akkor borzalmasabb tud lenni, mint a nõ.
nekem ritka egy barátom van, ha én vagyok beteg akkor körbeugrál, teát fõz, borogatást hoz, simogat, éjjel ezerszer felkel. Bezzeg ha õ beteg akkor semmi gyógyszert nem vesz be, aztán mégis mindig meggyógyul valahogy. Van h napokig nem találkozunk és tök véletlenül derül ki h már napok óta fáj vmilye. Apukám is ilyen, de sok hisztis pasiról hallottam már. Mondjuk nem mondok rájuk semmit, mert mi nõk rosszabbak is tudunk lenni:) 21L
A kérdező hozzászólása: Hát én is nevetek rajta:-DD csak néha rosszul esik hogy jaj te nem vagy ennyire beteg mint én...
Hát igen ez nálunk is többnyire így van. Mondjuk mi ápolgatjuk egymást, szóval odafigyel ha valami bajom van. Hálisten õ nem beteges típus, elég ritkán beteg, de olyankor inkább aranyos. Amúgy is gondoskodó típus vagyok, szeretem ápolgatni én is:)
A kérdező hozzászólása: Hát férfibe is szokott lenni.. Most nem támadni akartam a férfiakat.. Csak nagyon meglepõdtem hogy még a körülöttem lévõk is mondják ha az õ férjük/barátjuk beteg akkor..
Ezt én sem szeretem. Nálunk egyértelmû a dolog munkahelyen. Elõször végigment mindenkin az "A" influenza (fõnököm hozta be, majd elkaptam én - én otthon maradtam -, majd a másik kollegám is). Fõnököm jött végig dolgozni, 3 hete beteg, az A-ból már kigyógyult, most a "B" támadta meg, ketten benne vannak már a kollegámmal, de egyikõjük sem piheni ki, remélem kimaradok belõle. Egyrészt utálok beteg lenni, másrészt nem szívesen költök gyógyszerre.

Miert miert ernek a ferfiak szemeben tobbet az olyan csajok, akik ducik voltak es utana esetleg 10-15 kg-ot leadtak?

Persze elotte is ismertek egymast, mig a csaj duci volt

Legjobb válasz: Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.

Mert a csaj elérte amit akart ergo van benne kurázsi.
Nem érnek többet, csak a nõk képzelik be mindig hogy valamiért kevesebbek a másiknál.
Mert van kitartásom. :) Gimiben rajtam is volt jó 20 kiló felesleg, egyetemre leadtam. Nem csak, hogy nagyon dögös lettem, de bizonyságot tettem arról is, hogy bármire képes vagyok ha akarom, ezáltal megjött az önbizalmam sincs. És ez a férfiaknak imponál. :)
*is
Na jó, azért az tényleg becsülendõ ha egy kis húsgombóc tesz az egészségéért, és lefogy 10-20 kilót. Már ha ezt ésszel, és sporttal teszi, ez kortól nemtõl függetlenül jó pont mások szemében.
mit miert?te mit teszel azert hogy jobb legyel?mast kritizalsz?
Hogy többet ér valaki? Hmm. Nem nem hiszem, becsülendõ a dolog, le a kalappal az elõtt aki hasonlót véghezvisz, de hogy értékesebb lenne az kétlem. Van kitartása, de ettõl még ugyan úgy lehet buta, bolond, egoista stb.

Miért gondolják a férfiak olyan okosnak magukat? És miért hiszik, hogy a nők hülyék?

Adott egy kapcsolat ami a vége felé közeledik.Saját bevallása szerint is bejön neki egy jóbarát csaj.Bedobja a kifogásokat ami miatt nem találkozunk vagy ami miatt "majd kés?bb beszélünk,most lepihenek mert fáj a fejem". Annyira hülyének néz,hogy még arra sem figyel,hogy a lelépések és a lány állapotváltozásai és kiírásai facebookon szinte egyértelm?vé teszi,hogy épp együtt lesznek/voltak. Persze tagad ha szembesítem és támadó állást vesz fel,hogy még én érezzem magam rosszul. Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Legjobb válasz: ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D

ja, mivel ilyen hülyékkel még szenvedtek, azért még hülyébbek vagytok :D
Mert egy gyáva hülye senkiházi....szard le a franca..azzal felülkerekedsz rajta, és végül õ fogja húzni a rövidebbet. Légy kimért, és türelmes. Találsz magadnak majd olyan srácot aki õszinte és egyenes. Sok sikert! :*
A férfiak többsége nem ennyire hülye! Ezt visszautasítom! A másik barátnõm "béla"néven van a telefonomban, hogy a párom ne fogjon gyanút!:P
A kérdező hozzászólása: te hülye :D:D:D:D:D:D
Lepd meg. Legközelebb csomagold be a cuccait és küldd õket a lányhoz.
Az intelligencia nem nemtol fugg, erre mar igazan rajohetnetek. Es bocs, tuti lepontoznak, de itt te vagy a hulye. A pasi evidens, hogy azert csinalja ezt, mert megteheti, mert HAGYOD, hogy ezt tegye. Reg ott kellett volna hagyni, nem gondolod edes? Okosnak hiszed magad, de meg mindig foglalkozol ezzel a szerencsetlennel. Hat grat.
Mi ez az általánosítás? Nem minden pasi ilyen, hogy a nõt hülyének nézi. Van másikra is példa, hogy a nõ palira vette az ipsét. A társkeresõknél is ki lehet fogni egy jó férfit, ha úgy gondolod. A másik meg, én úgy tudom, hogy a [email protected]'k között a legtöbb a nõ, ezek szerint, mindent nõ [email protected]? Remélem érted, hogy nem szerencsés dolog az általánosítás.
A nõk nagyon szeretnek okoskodni... ÉS ahogy a mondás tartja, nem az eszük miatt érnek el szép eredményeket, hanem a szorgalmuk miatt.. Kivétel van, azért... Nem is beszélve arról, hogy sok nõ beképzelt, nagyképû, naiv, divatmajom, érett majomnak hiszi magát és még sorolhatnám... Fõleg a 15-25 év közötti korosztály... Kicsit unom csajok idióta dumáit, érett vagyok én, a pasi nem az, mert fiatalabb kicsivel, nincs tapasztalata, nem humoros... és még sorolhatnám... Érdekes módon a férfiak nem pofáznak állandóan arról, hogy õk hû de érettek, tapasztaltak.. stb.. De ti, meg a hülye elvárásaitoktól, még a módját sem adjátok meg normálisan..
A kérdező hozzászólása: A kérdésemre nem kaptam még választ.Nem mondom, hogy minden férfi ilyen.Ne ezen kattogjatok ha lehet.És nõ is van ilyen az is tény. Kiosztást meg nem kérek.Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel.
"Én jót mulatok ezen a helyzeten és a srácon, lévén hogy már nincsenek érzelmek.Nem sietek sehova hanem megvárom amíg belekeveredik a saját hazugságába.Szóval a kérdésre válaszoljatok ha tudtok más nem érdekel." Ezzel csak magadat probalod nyugtatni. Elegge egyertelmu, hogy neked ez faj, s csak jatszod a kemeny gyereket, aki egy jot rohog az egeszen. Csak az nem jut eszedbe, hogy ha valoban ilyen lennel akkor nem lennel itt, ezen az oldalon.
Nem hisszük. Szakítani valakivel nehéz. Még akkor is ha nem mûködik a kapcsolat. Ha te szakítasz te érzed magad "rossz" embernek, aki otthagyja a másikat, aki pedig "szereti". Ezért inkább elkezd kisded játékokat játszani, addig amíg a párja nem szakít vele végül. Veszekedéseket generálni jelentéktelen dolgokból. Támadó állást venni fel minden apró kérdésre. Idegölõen kiborulni vélt sérelmekért. Elkezdeni látványosan lehúzni a másikat anyagilag. A szex lehetõleg teljes vagy minimális szintre csökkentése ilyen-olyan okokra hivatkozva. Ezeket a trükköket pedig pont egy lánytól hallottam. És a barátnõmön is láttam ezeket a jeleket, még szakítás elõtt, hogy elkezdte ezeket játszani. A kapcsolatnak végül viszonylag éretten vetettünk véget mikor szembesítettem vele, hogy tudom miért ilyen, bár a õszinte nem volt velem ezután sem, de nem is ez a fontos!
Nem egy ilyen-olyan ok kell neked. Ha hazudik a srác, ha nem ezt a kapcsolatot te már nem akarod. Látszik rajtad! Akkor meg? Fejezd ezt be és lépj!
Csak a hülye nõkhöz képest okosak a férfiak. Ennyi a válasz a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:31 Igazad van és tudom, hogy erre megy ki a játék. Én viszont nem fogok szakítani mert pár hónapja már mondtam neki, hogy nincs rendbe már semmi és ha gondolja akkor hagyjuk ezt a kapcsolatot. De nem akarta, habár elismerte, hogy igazam van. Most meg már úgy vagyok vele, hogy csakazértsem könnyítem meg a dolgát.Én elvagyok így és igaz az is, hogy fáj. De nem az fáj, hogy vége hanem az a tény, hogy nem korrekt és azt hiszi bármit megtehet hiszen hülye vagyok és nem jövök rá.
A kérdező hozzászólása: Nem minden férfi ilyen de azért a többség igen.És biztos, hogy nõbe is van ilyen.Én most a saját esetemet hoztam példának.
esetünkben nem minden férfirõl van szó, hanem egy bizonyos férfiról. am meg ezt csak õ tudja
A kérdező hozzászólása: Igazából már csak arra várok, hogy végre õszinte legyen és lépjen.Talán ennyit megérdemelnék.De még játssza a kisded játékokat miközben én mindent tudok és sokszor rá is mutatok erre. De köti az ebet a karóhoz, hogy nincs semmi ilyesmi.
Ez pont ellenkezik a kérdéseddel... Ez a pasi ûberhülye DDD
De te is az vagy, mert még mindíg foglalkozol vele...:$
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Már csak az érdekel, hogy meddig csinálja ezt.Különösebben nem érdekel már a kapcsolat szempontjából. De valahogy rá akarom ébreszteni, hogy annyira a nõket sem kell hülyének nézni.Az elõttem lévõket is annak nézte.Úgy szállt ki a kapcsikból, hogy azt hitte a másik sose jött rá semmire.
szerintem ne várj, hanem dobd ki és gyere ki te jól a helyzetbõl! sose fog rájönni, de beismerni még annál inkább se, hogy õ hülye. de ha te engeded, hogy így játsszon veled akkor te se vagy okosabb
A tesztoszteron teszi :D amúgy meg lapát ;)
A kérdező hozzászólása: ezt magamtól is tudom:) köszi:) de nem ez volt a kérdés!
Pontosan ezért hisszük, hogy a nõk hülyék! XD
A kérdező hozzászólása: Én teljesen másként viselkednék egy ilyen helyzetben.Nem titkolnám a találkozásokat ha tényleg csak legjobb barát lenne az a másik.Ha viszont több lenne akkor meg szakítanék. De semmiképp nem ködösítenék és hazudoznék.
Jááj de le leszek pontozva XDDDDDD
Az a baj, hogy túl jó vagy az ágyban ahhoz, hogy szakítson veled!:)
A kérdező hozzászólása: Senkit nem pontozok le:) Próbálom megfejteni azt, hogy miért hiszi a férfiak többsége, hogy a nõ nem jön rá ezekre a dolgokra? Hiszen mindenki megváltozik ha belép valaki az életébe.De az a tapasztalatom, hogy a férfi szereti ha a nõ vet véget a kapcsolatnak egy ilyen miatt miközbe õ végig tagad.Aztán meg az van, hogy nem mûködött mert egy hülye hisztis p...a volt.
Verd át te is.

Miért tűrik a férfiak olyan rosszul a magányt általában?

Mármint miért olyan nagy baj, ha nincs barátn?jük?

Legjobb válasz: Én is eltûröm,hogy nincsen barátnõm!

Én is eltûröm, hogy nincsen barátnõm!
Mert a nõk bármikor találhatnak párt, férfiak közül viszont ez csak a jóképûekre igaz.
Mert a nõk már szinte élõ [email protected] vehetnek meg ami elmegy duracellel. De a pasiknak igazi muff kell.
Általában, de nem mindenki. Vannak edzettek is.
7, úgy tûnik "környékfüggõ"? Mifelénk olyan 18-35-ig azt látom, hogy a srác/férfi depressziós lesz egyedül (általában), vagy bosszúból nõgyûlölõ. A csajok egész jól elvannak. Nem nagyon hallom ilyen szövegekkel panaszkodni õket, amiket említesz. Egyszer jártam vidéken (NAGYON!!! vidéken), na, ott hallottam ezt a "vénlányost", hogy a fiatal nõt megviselte, miszerint neki nincs még (komoly) kapcsolata.
azok tûrik rosszul akik magukkal nincsenek igazából kibékülve, akik egyedül nem érzik teljesnek magukat.
Kicsit meglep ez a kérdés. Saját ismeretségemen belül az egyedülálló pasik "kéne már valami csaj" megszólalással szokták letudni a dolgokat, míg a csajok kb folyton sajnáltatják magukat, hogy milyen magányosak, egyedül vannak, vénlányok lesznek. Ha véletlen adok egy puszit az asszonynak, akkor csomó szóvá teszi, hogy legyünk már rá tekintettel, mert õ olyan magányos. Szóval a kérdésre a válaszom: mi van?
Én pl. jól tûröm, nem nagyon érdekel, szóval ne magadból indulj ki!
"Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó. "Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettõtõl függ."" Ez nagyon jó! Nõként egyetértek. Én egyébként jól tûröm a magányt, sõt, valamennyi igényem van rá, még kapcsolatban is. Szeretem a kapcsolatomat, gazdagodtam általa, több lettem. De sosem voltam boldogtalan, elégedetlen egyedül sem. A kapcsolat azért lett, mert így alakult, nem azért, mert nem éreztem teljes embernek magam. Szerintem két egyedül is teljes ember kapcsolata lehet a legszebb.
Szerintem a férfiak általában véve jól bírják az egyedüllétet. Ezek itt fiatal srácok, akiknek sose volt még senki és azért nyavalyognak türelmetlenül.
Nem nagy baj. :) Mert mindig a másikban találják meg életük értelmét. És ez nem jó. "Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek, mely e kettõtõl függ."
Ha valaki volt már kapcsolatban az tudja, egyedül nem jó. Egy biztos férfibõl kevesebb van, mint nõbõl. Sok nõ él egyedül. Aki azt mondja jó, nem hiszem. Minden napra más van szexre? Arról nem beszélve ebbõl ha nincs hiánya, minden elismerésem. Nõ vagyok, nekem kellene.

Miert mondjak a ferfiak folyton, hogy "olyan aranyos vagy"?

Utalom ha azt mondjak aranyos. Aranyos lehet egy kiskutya vagy egy kisbaba, de nem egy no. Noiesen oltozkodom (nem egyenlo azzal, hogy kint van a derekam, egy kilo smink es szoli) igenyes vagyok es evek ota modellkedem is. Elvben tehat nincs baj a kulsommel, de ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Csak engem zavar? Ez nem lekicsinylo, en latom rosszul??

Legjobb válasz: "A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?" És mert te nem mondod senkinek, akkor már az rossz is, mi?

"A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?" És mert te nem mondod senkinek, akkor már az rossz is, mi?
Mondjuk én se értem miért mondják, te nem vagy aranyos ez egészen biztos.
Ja, idézni qrva kreatív dolog. Próbálj gondolkodni a saját fejeddel.
3. vok. Ámde igazad van én is így gondolom teljesen, hogy "Aranyos lehet egy kiskutya vagy egy kisbaba" de nem egy nõ vagy egy pasi. Ha ezt a szót hallom egy lánytól akkor kiráz a hideg, szerencsére van b.nõm ugyhogy ezzel már nincs problémám. De, ez semmi mást nem jelent, csak hogy HAVER VAGY BARÁT VAGY de semmi többet, szóval jófej szép csaj vagy vagy jófej kedves pasi, de az hogy én lefeküdjek veled vagy kicsivel többet elképzeljek veled az kizárt.....
Nekem ezt a lányok mondják...
bár nekem mondanák, hogy aranyos vagyok:(
Olyan aranyos hogy feltetted ezt a kérdést :)
sok aranyos lány van
A kérdező hozzászólása: Nem akartam kreativ lenni, egyszeruen csak Goethe szebben megtudja fogalmazni azt az igen egyszeru dolgot, hogy Ne itelkezz, mert nem ismersz, azt sem tudod ki vagyok! A tragar szavakat hanyagoljuk, ha kerhetem.
A kérdező hozzászólása: Az utolsora reagalva:‎"Hogy nektek, ha valamirõl szó esik, azonnal véleményt kell mondanotok: ez ostobaság, ez okos dolog, ez helyes, ez csúf! Mit ér ez? Rájöttök talán bármilyen tett belsõ összetevõire? Biztonságosan meg tudjátok állapítani az okokat, amely miatt az történt, ami történt, és miért úgy, ahogy? Ha értenétek a hogyanját, nem í...télkeznétek olyan sietve." Johann Wolfgang von Goethe Nem szorul magyarazatra...
A kérdező hozzászólása: A lanyokat se ertem, en se mondom senkinek. Ennel tartalmasabb valaszt nem tud senki adni?
Amiért a lányok is kb...
Igen, te látod rosszul.
NYUGODJ MEG ARANYOM!xD
nekem is élvezet, amikor bekapom tövig.bocs.
Ha lenyeli abban semmi max a tudat:d Ha tövig bekapja az isreni jó érzés:D
Nekem nem nagy élvezet csupán kellemes érzés.
A kérdező hozzászólása: félreértés ne essék, énis szeretem bekapni, csak meglep, h emnnyire jó ez nekik:)
Maga a tudat, meg a látvány ahogy kívül tágul a torka mikor lenyomom megy zsugorodik mikor kihúzom! Nagyon faja!
Hát ezt egy csajnak kicsit bonyolult lenne teljesen jól elmagyarázni.Próbálok egy tömörebb, de jó magyarázatot adni: Ha tövig bekapja, akkor az egészet ingerli.Ha lenyeli, akkor nem kell kihúzni, amikor ösztönösen elélvezéskor befelé nyomja az ember.
"Ha lenyeli abban semmi max a tudat:d" Te sem érezted még magadat férfinek...
Megmagyarázni nem tudom, de baromian jó érzés!!!! F.
Imádom! F.

Miért szidják a férfiak az olyan nőket, akiknek fontos a pénz? Hogy legyen annak a férfinak, akivel kapcsolatba lépnek?

Nem értem, hogy miért vannak velük annnnnnyiszor elfoglalva. Csomó n? mondja, hogy nem, dehogy, neki aztán nem számít a pénz... Miért nem foglalkoznak inkább velük, és hagyják azokat, akik színvonalasabb életre vágynak?

Legjobb válasz: Mert nekik nincs, és bosszantja õket, vagy épp emiatt kosarazták õket. Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :)

Mert nekik nincs, és bosszantja õket, vagy épp emiatt kosarazták õket. Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :)
"Érdekes a barátom nemáll túl jól, aztán mégsem panaszkodik ilyeneken :) " Ne haragudj, de nem csoda. Én sem állok túl jól, így ha valakivel összejövök biztos lehetek benne hogy az nem a pénz miatt lesz. :D Ez inkább azokat szokta zavarni akiknek megvan az anyagi háttér, aztán nem tudják eldönteni hogy rájuk tapadnak ennyire a nõk vagy az audira. (protip: az audira)
Azért talán, mert elõbb utóbb az olyan lányról is kiderül, hogy a pénz fontosabb mint amit érez, akirõl el se tudnád képzelni ezt. Exem is ilyen volt, volt hogy azon vitatkozott , hogy mért kell neki kifizetnem a vacsorát vagy ha együtt mentünk valahova hogy mért fizetem ki az italát. Aztán jött egy apuci kicsi fia akinek nem kell dolgozni, mert apuci mindent fizet neki, van ideje utazgatni akár minden héten mehetnek valahova, nem köti semmi. Egybõl dobott érte. Még mielõtt hogy biztos én voltam a hibás tuti nem mert még mai napig keres folyton, hogy sajnálja és hiányzom neki, de mégis vele van. Szóval sokszor a pénz dönt.(és nem csak hogy mennyi, hanem az is , hogy honnan jön) 25F
mert nekik nincs vagy épp túl sok van és ettõl kisebbségi komplexusuk van. Normális pasi tisztában van vele, hogy ha csóró, akkor nincs az a szerelem, ami áthidalná ezt az akadályt, mert szerelembõl nem lehet megélni, lakást fenntartani vagy gyereket vállalni. A túl sok pénz nem elõny az én szememben.
ugyan már.. idióták ezek a pasik.. :DD sose értenek semmit.. nekem is fontos a pénz, hiszen eltartani senkit se fogok, bocs.. a szerelem annyira nem fontos..
Mert különböznek, és ezt nehéz elsõre megérteni, elfogadni. Más fontos a pasiknak pl külsõségek ami viszont a nõknek nem annyira. Nekik a biztonság az elsõ, egy olyan társ aki mellett nem kell majd a gyereküknek nélkülözni. Valamint a pénz sikerességet mutathat és hatalmat ad, ami vonzóvá is teszi a férfit. Így a csóró FF meg van lõve kicsit párválasztásban, de nem jobban mint egy csúnya lány. Sõt. 28/F
miért is kellett lepontozni????? 1. vok..
Ha nálam egy nõ azza kezdené, hogy"na és mennyit keresel?" mehetne a francba.

Miért van az, hogy a mai férfiak nem olyan udvariasak, és fess, elegáns férfiak mint régen?

Sokan csak trágálul beszélnek, a barátn?jükkel meg úgy beszélnek, hogy: Gyere mááá b*zd meg f*szom máá! Mai férfiakban nincsen semmilyen elegancia, nem is férfias némelyik, s?t lányosak (pl. :emósok). Udvarolni meg néhányann nem is tudnak, meg ha udvarolnak is, akkor már rögtön már a d*gáson jár az eszük, és egy éjjszakára már elég is volt a leányzó. Kis taknyok! Létezik még olyan férfi Magyarországon els?sorban, aki gondoskodó, félt?, odaadó, romantikus, és tényleg FÉRFIAS? Kiábrándító...:(

Legjobb válasz: Ki kérem magamnak ezt az általánosítást:)Én nem használok obszcén szavakat és elõre engedem a nõket, elõzékeny vagyok velük szemben.Sajnálatos módon a férfiak többsége ilyen ahogy leírtad, de nem mindegyik.

Ki kérem magamnak ezt az általánosítást:) Én nem használok obszcén szavakat és elõre engedem a nõket, elõzékeny vagyok velük szemben.Sajnálatos módon a férfiak többsége ilyen ahogy leírtad, de nem mindegyik.
Igen, létezik. Õk viszont egymás között arról beszélgetnek, miért is van az, hogy sok nõ a nagyszájú, erõszakos bunkókat kedveli, õket pedig helybõl lerázzák.
A világ tele van paraszt nõkkel, és bunkó férfiakkal, sõt némelyik nõ talán még rosszabb is, mint a férfiak.Nem kell velük foglalkozni, és az olyanokra kell összpontosítani, akik nem olyanok, mint a nagy átlag.A normális férfiak úgyis kitûnnek társaik közül, csak keresni kell õket, és majd meglátod, hogy bár nincsenek többségben, de igenis, léteznek! 23/L
amúgy sok "nem trágár nõ" vonzódik az otromba paraszt férfiakhoz. Persze késõbb sír a szájuk. Kevés az olyan nõ aki nem az olyan férfit szereti aki tapló-paraszt-brutális-bulimániás-ivós, stb.
aláírom, hogy elcseszettek nagyon sokan, de a fene nagy feminizmusodban elfelejtetted azt megemlíteni, hogy a nõk se sokkal különbek, sõt, kicsit nézz körbe!
meg h te milyen idõs vagy, mert úgy beszélsz mint egy 50-60 éves, aki ehez szokott...meg épp az ilyen beszédet szólod le, mégis kis p*csáknakj hívsz egyeseket...
ez egy hazugság szimplán nemakarunk tõled semmit mert kriptaszökevény vagy szivesen
Erre én annyit tudok mondani, hogy én igenis gáláns és lovagias vagyok a nõkkel szemben, és tisztelem a nõi nemet, mert sok olyan dologra képesek, amire mi férfiak nem. De rá kellett jönnöm, hogy vannak olyan nõk, akik nem szeretik ha ennyire túlzásba visszük az udvariaskodást. Mert ugye eddig õk egyenlõen éltek, mindenki egyenlõen kezelte õket az életben, és ezt várják el egy férfitól is, hogy ne "nyaljon" neki, hanem viselkedjen vele közönségesen. Tehát ennyit a lovagiasságról, hogy miért nem csinálják a férfiak, mert már nem divat a nõi emancipáció korában. Amúgy is az a férfi, aki tudja hogy uraljon egy nõt, és ez a hozzáállásában is látszódjon, dominánsan viselkedjen, mintha egy férfitársáról lenne szó.
Néhány kivételtõl eltekintve semmi okom nincs tisztelni a nõket.Miért tegyem, ha rengeteg van köztük aki szemét, paraszt, idióta p*csa, ilyenekkel van tele minden, ez a trend.Majd biztos kedves és fiygelmes leszek velük...
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert az én páromra nagyon is jellemzõek azok a tulajdonságok, amiket az utolsó mondatodban leírtál! Nem adnám semmi pénzért :) 26/L
A kérdező hozzászólása: mindkét nemben vannak kivételek HÁLA ISTEN :) és igen, tényleg ez a trend SAJNOS, a pics*ság... de legalább megnyugtat az, hogy még vannak normális pasik :D meghát persze normális nõk is :)
Engem sem kéne leáltalánosítani :D Kemény, helyes, humoros:Dkülsõm alatt elég romantikus alkat vagyok kif.szeretek udvarolni:Dmacsosan:Dszépen lassan csak a mai lányok többsége ezt nemtudja értékelni...
utcsó voltam 17/F=)
azért mert kerülik a hozzád hasonló frigid pi/csákat
A kérdező hozzászólása: nem értem, hogy itt miért támad rögtön mindenki mindenkire a "kis" beszólásaival, meg az elõitéleteivel... de nem szóltam semmit... ja és a 22:24-est én értékelném :) :D
A régi pasik sem voltak férfiak.... Bunk*ó viselkedés, kocsis beszéd és agresszió általános volt, mert õk a családfõk, az isten..... baj az volt mindig velük. Ja és azért házasodtak, hogy dughassanak. Ja és divat volt a pasiknál a férfias koszos köröm és társai..... inkább manapság kezdenek ápoltabbak lenni. Persze régen és most is vannak kivételek.
Gondolod régen nem a dugáson járt a pasik esze? Csak jol kicifrázták a dolgot.
ez emós az nem férfi ..
Bólogatok az utolsónak. :D
A kérdező hozzászólása: a nõk körében is van sok ilyen sõõõõt... huhúúúú kis p*csák, akik éjjel nappal szoliznak...:s a nõk között is van ilyen, én meg ezt írom alá :D
Na most férfiakról vagy középiskolás srácokról beszélsz? Ebben szerintem benne van a válasz, rossz korosztályban keresel szerintem.
Honnan tudod régen mi volt? Ott voltál? Elmesélni akárhogy lehet. Amúgy a szép nõkkel most is kedvesek. Azokkal akitõl akarnak valamit. De nem feltétlen direktbe azért hanem mert be akarnak nála vágódni.
Hát azért kikérem magamnak, én igenis elegánsan öltözködök annak rendje és módja szerint, nem a deszkás emos meg mittom milyen stílusokban. A lányokat mindig elõreengedem az ajtónál legyen az akárki, nekem a dugáson se jár az eszem a nap minden percében ... nem használok csúnya kifejezéseket se csak ha nagyon elegem van. Viszont pont ezért engem eléggé semmibe néznek a lányok, de ezért nem fogok megváltozni. Ja és ezekhez az is hozzátartozik, hogy se nem iszok, se nem cigizek és semmi káros szenvedély .
Közbe a selyemhernyógubóból fel kellene nõni és nyitott szemmel járni. Hogy minden férfi ilyen... nagyon tévedsz. Nyilván te újokosnak tartod magad aki életébe egy könyvet elolvasott és na milyen nagy dolog. De fel kell világositsalak, az élet nem csak a férfiak becsmérelésébõl áll. kislány
Jaj meg ez a süket duma a nõktõl hogy gondoskodó meg szeretõ meg pampam.. Soha nem jöttök össze ilyennel. Le se szarjátok aki kedves. Csak a bunkóknak van mindig barátnõjük. Az emós [email protected] meg én is utálom.
Nem értem!!! Kiharcoltátok a feminizmusotokkal a nõi egyenjogúságot, de mégis éreztetni kell veletek, hogy Ti nõk vagytok... Az egyenjogúságnak az is a része, hogy a férfiak egyenlõ félként kezelnek titeket, tehát nem kell rátok annyira vigyázni, mint egy hímes tojásra...Amúgy ettõl a gondolatmenettõl függetlenül Én általában elõzékenyebb vagyok a nõkkel szemben és most nem arról van szó, hogy átadom a munka nehezebb részét... :DDD Egyszerûen a mai világban nincs szükség és nem is várják el a lányok sem, hogy gavallérok legyünk, mert a lányokat csak az érdekli, hogy mennyi pénzünk van és mennyire nézünk ki jól. Az, hogy taj paraszt vagyok azt simán elnézik, ha elég dellát tudok felmutatni... Nagyjából ezért is...
Mert a nõk sem olyanok mint régen.
Igen, bizony sok pasi egy gyökér, ilyenkor szégyenlem, hogy egyáltalán férfi társadalom tagjai, igénytelenek, idétlenek.Ezér is vok kivétel, teljesen, sose iszom szinte, no cigi, no drog, igényesség ezerrel.És imádom a barátnõmet, persze pont azért mert õ is megtesz nekem mindent, akkor úgy dukál, hogy én is megteszek mindent érte, külsõleg és belsõleg. 22F
Igenis vannak ilyen férfiak csak elvétve!! Én is megismertem egyet röpke életem során, én imádtam, hogy ilyen és azt kell mondjam, hogy a mai napig imádom, csak sajnos elveszítettem! :( Azóta is csak õt keresem minden férfiban, de nem akad párja! És akármikor ugranék neki, ha egyet csettintene, hogy vele lehessek, de ez nem fog bekövetkezni...Eléggé kellemetlen helyzet ez.

Miért baj az, hogy a nõk nem kezdenek olyan férfiakkal, akik nem jönnek be nekik elsõre?

Tegyük fel, hogy egy szórakozóhelyen vagy az utcán megállít bennünket egy srác, hogy nagyon szimpatikusnak talál, nem szeretnénk-e vele ismerkedni/meginni valamit? Mivel nekünk nem tetszik az illetõ, nem találjuk vonzónak, semmilyen érzelmet nem ébreszt bennünk (és netalántán épp dolgozni rohanunk), ezért megköszönjük, de visszautasítjuk az ajánlatát. A kedves férfiú reakciója természetesen az, hogy kiír egy kérdést a GYK-ra: miért is nem adunk esélyt olyan fiúnak, aki nem tetszik elsõ pillantásra, miért nem ismerkedünk velük? (nagyon sok ilyet olvastam már itt) Kérdem én: ha ti elõre szelektáltok, és csak azokhoz a lányokhoz mentek oda, akik tetszik nektek (mert nyilván ti sem a szürke, elhízott vagy igénytelen lányoknál próbálkoztok), akkor mi miért nem tehetjük meg, hogy mi is szelektálunk, és csak azoknak a közeledését fogadjuk el, akit mi is vonzónak tartunk elsõre?

Legjobb válasz: Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?

Ezzel így semmi baj sincsen, ha egyszer, vagy kétszer történik meg a dolog. Van ilyen, bár csorbát szenved a büszkeség, nagyobb baj nincsen. A baj ott kezdõdik, hogy van a férfiaknak egy olyan rétege, akik ezt nap, mint nap átélik, nem egyszer, kétszer, hanem százszor vagy még többször is. azt hiszem érthetõ az elkeseredés, fõleg akkor ha az illetõ még csak nem is szelektál elõre. Én pl. igazán szép lánynál sosem próbálkoztam, tudom a helyem, szép lányt sosem fogok tudni megszerezni. Én a külsõleg nem annyira megnyerõ lányokkal próbálkozom, de mondjuk õk is csak leráznak. És most õszintén: ki az, aki úgy tudna rengeteg visszautasítást feldolgozni, hogy közben kicsit sem keseredik el?
én csak akkor utasítom vissza az efajta gesztust, ha tényleg sietek.ha beülni valahova nem is, de beszélgetésbe szivesen belemegyek.az elsõ 5 perc után kiderül hogy hogy állok a sráchoz.a külsõ ellenére.bármennyire is furcsa 18/l
Egyáltalán nem baj, sõt! Mindenki olyannal kezdjen, akihez vonzódik. De hidd el, hogy az önbizalomhiányos, magukat rondának tartó egyedek szerint õk belsõre értékesek, tehát nekik is jár punci, pusztán azért, mert õk olyan rendesek. Hahaha, az élet nem õket igazolja.
Ilyen helyzetben persze. Viszont egy férfi bele tud szeretni olyan nõbe, akit már régebb óta ismer, csak mondjuk nem fedezte még fel a személyiségét. Egy nõ erre nem képes, mert a nõknek a személyiség nem számít, csak a külsõ.
Acid Rain, te legalább õszinte vagy (kivéve abban, h nemcsak a külseje miatt szerettél bele). Bár bunkó is, de a ronda férfiakkal minden nõ az.
Ha nem ilyen lenne a lelke, amilyen, esélye nem lett volna. Akkor is, ha még makacsul leírod az ellenkezõjét vagy 100x. Pont, mint, ahogy annak sem volt sosem esélye, aki iszonyatos jól néz ki, de belül rohad.
Ezt én is mondhatnám neked, meg még sok csajnak is: attól, h 100x leírjátok, h a belsõ is számít nektek, még nem lesz igaz.
"Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?" Nem minden lány. Büszkén vállalom, hogy elsõre is tetszett nekem a barátom. Mindjárt megyek, és felkötöm magam, akkora bûn, hogy azonnal vonzódtam hozzá (nem, nem csak a külseje miatt!), és azóta még jobban imádom minden porcijákát. A gyehenna tüzén fogok eddig égni örökre, közben csúnya, undok, megkeseredett, nõgyûlölõ fiúkák fognak hokizni a szétégõben lévõ testemre. Megfelel?
A kérdező hozzászólása: És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;) Megszoktuk már, dehát mi felszines p*csák hadd éljünk boldogan, ti meg sírjatok életetek végéig, amiért ilyen gonoszak vagyunk, nekünk úgyis mindegy... ;9
A kérdező hozzászólása: Én elég ritkán olvastam ilyen esetet itt GYK-n, de ettõl függetlenül nyilván én tudom, hogy ez az igazság, neked ezt nem kell elhinned. Nem célom meggyõzi senkit.
"Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon..." Vajon miért van az, h itt minden lány így jött össze a párjával, a valóságban viszont senkit nem ismerek, akinek ne jött volna be elsõre a pasija?
A kérdező hozzászólása: De mi az, hogy többször szembesülnek az elutasítással? Miért kell naponta tíz tökidegen lányt megállítani az utcán? Mentek, aztán sorra minden ötödikhez odamentek megkérdezni, hogy nem akar-e beülni egy kávéra, vagy mi? Ha te magad mondod, hogy ez tulajdonképpen egy természetes dolog, akkor hogy nem jut az eszedbe az, hogy kb. semmi esélye nincs annak, hogy öt randomszerûen kiválasztott lánynak te pont az esete leszel? Leszólítanak naponta öt lányt, ahelyett, hogy mondjuk eljárnának ingyenes programokra, vagy nyelvtanfolyamra, vágy bárhova, ahol hosszabb távon ismerkednek ugyanazokkal a csajokkal, akik így a személyiségüket is megismerhetnék... ugye ez nem komoly?
Ti is nyugodtan megtehetitek, ez csak hülyék szerint probléma. Mindenkinek meg van a joga, hogy a neki tetszõvel kezdjen.
ki mondta, hogy baj?
Mert az agyuk helyén lévõ ecet és kenyérbél elegy képtelen arra, hogy gondolkodás. Elvárják, hogy a nagy büdös lófalloszért szeressenek beléjük, õk csak ülnek és várják a sülgalambot, de arra nem gondolnak, hogy a madárnak nem érdeke egy olyan hangárba leszállni, ahol bokáig ér a korom és a letargikus önsajnálat. Tegyük fel az itt rinyáló valamely élõlény megkapna egy tip-top lányt. És aztán? A lánynak nyilván hatalmas élvezet lesz egy ilyen csõdtömeg mellett maradni, aki ara se képes, hogy lenyomjon napi 10 fekvõtámaszt, vagy ledaráljon némi szépirodalmat.
#9 Hozzám jössz feleségül? :D
Jogos a felvetés, de akkor ezt vállalni is kell, ahogy mi tesszük!
A kérdező hozzászólása: Kár, hogy elfelejtettem odaírni, hogy hosszú távon természetesen más a helyzet, hiszen a két ember sokat van összezárva (pl. egyetem vagy munka miatt), akkor természetesen felfedezhetik egymás személyiségét, és elkezdhetnek vonzódni a másikhoz. Egyes, te kifogtad ezt, de nem kellene egybõl hülyeséget leszûrnöd. Én vagyok rá az élõ példa, hogy elsõre egyáltalán nem jött be a párom, de a közös munka során beleszerettem, most pedig a legjobb pasinak látom a világon...
Mert ezzel belegázolnak a kedveskék piciny lelkébe.
Egyáltalán nem baj, csak azoknak az embereknek, akiket elküldtek. Szerintem ezen továbbra sincs értelme vitázni, mivel ez már kismilliószor ki lett itt tárgyalva.
Na most kapsz...
"És nyilvánvalóan, ti férfiak, mindent jobban tudtok rólunk, mint mi magunk ;)" Tudom, h iróniának szántad, de ettõl függetlenül igaz. Ki csajozik többet, a nõk v a férfiak? ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!