Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a (4756 db)

egyáltalán nem olyan a hangja, a te füleddel van a baj
Én sem hallottam még soha, hogy olyan lenne a hangja. V.színûleg rossz a tv-tek, vagy télleg a te füleddel van a baj.
lehet az orrsövényferdülés miatt van ilyen hangja.. mármint valahol olvastam h orrsövényferdülése van.. miért bántjátok??? ne hallgassátok azt ennyi..-.- lehet lepontozni ;)
Orrból énekel, ami néha már kicsit idegesítõ. Amúgy tényleg nagyon jó hangja van, de azért annyira nem szerintem, hogy mindenki ennyire el legyen tõle ájulva. A hangja -nem csak az én fülemnek-úgy tûnik, mintha kicsit már túl lenne képezve, elvesztette a természetességét, de pl Csabi, Dorka, Katica, Jennifer, Hegyi Dávid, Vastag Tomi hangja sokkal természetesebbnek tûnik! Köztük is vannak képzettek, de nem olyan túlképzettek, mint pl Nikolas, vagy Veca hangja. Gondolom most sokan nem értenek velem egyet, de ismerek olyanokat, akik szintén így gondolják!!!
Nem héliumos lufis hanghoz hasonlít, de tény és való, hogy érdekes az a tónus aminénekel. Remélem nem erõlteti ezt, és ez neki a természetes énekhangja, mert ha nem, akkor hamar kiég...
Szerintem inkabb orrbol enekel.
Tényleg olyan! :D Annyit gondolkodtam, hogy mihez tudnám hasonlítani, de ez találó :D
11:05- én is teljesen így gondolom (: engem Veca hangja kicsit irritál (:

Lányok, miért olyan a görbém, mintha vonalzót nyelt volna?

Sehova se ugrál, ahogy szokott, hanem csak úgy terpeszkedik, a hasam napok óta feszül, (és hogy véletlenül se reménykedhessek, ma kaptuk meg a férjem elszomorító eredményét...)

Legjobb válasz: Semmi baj a görbéddel. Hol ilyen hol olyan. Normálisnak tûnik. Volt pé-d, tehát még kb 4 nap és elvileg megjön, vagy nem. :)

Semmi baj a görbéddel. Hol ilyen hol olyan. Normálisnak tûnik. Volt pé-d, tehát még kb 4 nap és elvileg megjön, vagy nem. :)
A görbe tök jó, ahogy az elõzõ írta, és 4 nap múlva kiderül az eredmény is. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nincs vele gond? Olyan jó volna... Csak hát ilyenkor szokott jönni a feketeleves :(
Elõzõ vagyok. Egy jó görbe semmi másra nem garancia, csak a tüszõrepedésre, hogy az megtörtént. Ezért nem érdemes kétségbeesni ovu után, hogy magas marad-e (mindig magas marad), meg kétnaponta feltenni ide, hogy jó-e még a görbe. Sajnos tüszõrepi után mindenképpen várni kell 12-14 napot, hogy kiderüljön, megfogantál-e vagy sem, és ebben a görbe, a magas hõ egyáltalán nem tud eligazítani. :-(
Elsõ vagyok. A görbe menziig nem jó másra csak arra hogy lásd mikor volt/volt-e ovu. Egy görbébõl lehet látni ha valakinek hormonproblémái vannak (nagyon ugrál a görbe) és hasonlók. Menziig babát nem lehet belõle mondani, csak ha már KÉSIK ÉS MÉG MINDIG MAGAS A HÕ. Akkor lehet KÖVETKEZTETNI babára. Neked egészséges a görbéd, tehát nincs okod aggodalomra. Az hogy sikerült-e a baba, pár nap és kiderül. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nem is vártam, hogy megmondjátok, van-e baba, vagy nincs, hisz azt lehetetlen volna. Még én sem tudom, nem hogy ti... Mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy ez a görbe szabályosnak mondható-e, vagy valami egyéb okosság leolvasható-e róla. Nincs túl nagy tapasztalatom, azért kértem segítséget! :)

Miért olyan a pasik nagy többsége, hogy szinte csak kufircolni akarnak?

Szánalmas komolyan.

Legjobb válasz: aki nem teszi szét az t nemlehet megdu... lakat-kulcs sztori.klasszikus

aki nem teszi szét az t nemlehet megdu... lakat-kulcs sztori.klasszikus
10s valaszolo jol mondod a mai fiatalok 14-folfele tisztelt a kivetelnek csak divatbol d.gnak es nem reszesitik az erzelmeket elso sorban
Nézz mar magadra kérdezõ. Szûz kiscsajként jatszod a megmodóembert egy szenny fórumon minden alap nélkül. Ez neked élvezet?
# 15: Mivan? Csak leírtam a tapasztalatomat... Igyekeztem elkerülni az általánosítást.
17es bocsi csak ez a velemeny jutot eszembe ahogy olvastam a valaszodat
egyszerû! a férfiak többsége azon kisebbségben lévõ lányoktól akar komoly kapcsolatot akik szépek-okosak-kedvesek, a nem ebbe a kategóriába tartozó lányokkal pedig csak a far*kunkat akarjuk hegyezni! had ne tippeljem meg, hogy te vajon melyik kategóriába tartozol...
A kérdező hozzászólása: Hát rám basdzdmeg rámlehet nézni, a tükör vissza mosolyog. . aki érdemli kedves is vagyok vele. Még is mindig az lenne a vége ami. De nem fejtegetem ki neked, leszarom.
Olyan a modorod, mint egy alkoholista szakmunkásnak. Egyáltalán nem nõies... Vagy te férfi vagy? Mert akkor nem szóltam.
A kérdező hozzászólása: Te meg elég dedó lehetsz ha egy gagyi netes cuccon ítélkezel :l Puszi :l
Hát, ha a neten ilyen vagy, bele sem merek gondolni, hogy milyen lehetsz élõben... ~puszi
A kérdező hozzászólása: Olyan buta vagy drágám, kiröhöglek. További jó kis szánalmas életet :*
én írtam a ma 06:53 hszt. ha úgy van ahogy írod akkor örülj magadnak. amúgy nem gondolhatod komolyan, hogy egy ilyen kérdésre a nagy általánosításon kívül jobb válaszokat fogsz kapni? amit én írtam az tutira így van, általánosságban! szóval minden egyes nõre-lányra nem igaz, de a többségre biztosan. mindenesetre akkor is magadba kell nézz, mert ha csak a se*ggfejek találnak be az sem véletlen van! már pedig elhiheted, hogy rengeteg "normális" férfi nem csak kufircolni akarna, de ha egyszer nem találnak olyan nõt akit komolyan lehetne venni akkor mi marad? ha pedig csomót kötünk a farkunkra attól neked csak rosszabb lesz ;)
A kérdező hozzászólása: Jolvan te inkabb aludj ha okosabbat nem tudsz mondani. Puszpa.
A kérdező hozzászólása: Sserintem minddket nembem van ilyen is olyan is.. de a pasik disznobbak.
pasiból vannak...a legtöbb pasi ilyen sajnos..:/
Azért nem mindenki ilyen. Van, aki komoly kapcsolatot szeretne.
Ti nem vesztek tudomást a hûséges odaadó pasikra, mennek egybõl a friendzone-ba. Aki meg puncimágnes, az sose fogja értékelni, hogy milyen jó nõ vagy, mert a szemében egy vagy a sok közül. Szóval inkább: parafadugót a likadba, PARAFADUGÓT!.
Dugót a puncidba, DUGÓT!
A kérdező hozzászólása: Az én likamba még semmisem volt ugyhogy inkább ku.ss..
kikerem magamnak en total nem ilyen beallitotsagu vagyok elobb megismerni elhivni randira es nem az elso randin baba szitu kesobb varni turelmesen ennyi F/22 (persze most lehet hurrogni engem hogy fuj de maradi vagy) de ha az embert rendesen nevelek akkor mivan?
Mindig jót mosolygok ezeken a kérdéseken. Természetesen csakis a pasik a gonoszak. A nõk még véletlenül se gondolkodnanak el hogy tõlük miért csak szexet akarnak..áá, õk hibatlanok.
A kérdező hozzászólása: Amugymeg lehet egy pasi akármennyire rendes ha nem tetszik..nem lesz 1oo% -os nálam és akkor nincs értelme semminek. A kémia is kell omg.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én azt tapasztalom, hogy a 20 éven felüli nõknek sokszor nagyobb a szexuális étvágyuk, mint a férfiaknak; és akikkel eddig összehozott a sors, nem válogatták meg a partnerüket túlzottan... Szánalmas komolyan...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk mivel ha a pasik meglátnak egy kulcslyukot máris megdugnák..nem érdekli õket milyen a csaj.
itt álszentkedsz, aztán a férjedet annyit fogod nyúzni, hogy keféljetek, hogy a puncid lesz a második szád, úgy fog szellõzni az a lyuk!
Itt minden válszadó annyira okos. Nyugodtan egyet lehet érteni a kérdezõvel, mert teljesen igaza van! Nem találkoztam még olyan pasival, akit nem a szex irányított volna.. Vagy nem volt még kapcsolatotok, vagy ti is ugyanolyan viselkedésûek voltatok, mint a kanos pasitok, és nem vettétek észre..
ezt hogy érted?
A kérdező hozzászólása: az ülés az magasan van, a kormány meg alacsonyan. miért jó ez?
elõször is, hogy a lábad megközelítõleg ki tudd nyújtani, persze teljesen ne, mert az sem jó, de így kíméled leginkább az ízületeidet, az elõrehajolás pedig részben csökkenti a légellenállást, részben pedig ebben a pózban sokkal inkább dolgoznak a farizmok, mintha magasan lenne a kormány, így aztán sokkal könnyebben lehet hosszú távokat megtenni, nagy erõbedobással.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Kb. 100 év tapasztalatai alapján ez a forma a legalkalmasabb arra, hogy a legkisebb energiával a legnagyobb sebességet érd el hosszabb távon.

Miért olyan a szemem mint akinek bevertek egyet? (lent)

Feketés szürke szín? de nem tudom hogy miért. Feketés szürke szín? de nem tudom hogy miért.

Legjobb válasz: Magyarul karikás?? Lehet oka fáradtság, kialvatlanság, pollen allergia, kevés folyadék bevitel. Akár betegség is kiválthatja (pl. vese).

Magyarul karikás?? Lehet oka fáradtság, kialvatlanság, pollen allergia, kevés folyadék bevitel. Akár betegség is kiválthatja (pl. vese).
Az is lehet, hogy csak nagyon vékony a szemednél a bõr és átütnek az apró vénák.

Miért olyan a PET-palackok alja, amilyen? A 6 éve gyerekem kérdezte meg, miért ilyen virág alakú majdnem mindegyik, és nem tudtam értelmes választ adni .

Legjobb válasz: Gondolom azokon áll meg, azok a "lábai". És kicsit merevebb is így, ha sima lenne az alja, könnyebben behorpadna és tuti soha nem állna meg egyenesen. :) De ez csak tip...

Leginkább a merevítés miatt ilyen a kialakítása. Egy sima aljút simán behorpaszthatsz, beszakíthatsz, míg egy ilyen lepottyan, nem sok baja lesz.
Gondolom azokon áll meg, azok a "lábai". És kicsit merevebb is így, ha sima lenne az alja, könnyebben behorpadna és tuti soha nem állna meg egyenesen. :) De ez csak tip...
Azok talpak. Hogy ne boruljon fel.
...Mármint kivéve a nagy Coca palackot, az kerek aljú, de vastagabb is. A virágmintával vékonyabb anyagból lehet aránylag merev talpat csinálni.
okos gyereked van:D
Meg én azt is gondolom, hogy a virágaljúakat könnyebben átjárja alul a levegõ. Ami végig kerek és középen behorpad, azt ha sokáig tárolod valami nedves helyen (pincében, nyomi raktárban, stb), akkor azalatt könnyebben keletkeznek furcsaságok. (rothadás, állatok, stb)
Egyszerûen a futószalagon így fogják meg a megmunkálógépek.
Nem azér mondom, de nem 6 éves koruk körül szokott a gyerekekre rátörni a miért korszak? minden miértjét fel fogod tenni a gyik-re? :D
Logisztikában dolgozom, a merevítésen túl praktikussági oka is van: egymáson könnyebben megállnak!
A kérdező hozzászólása: Nem teszem ki minden kérdését, csak amire nem tudom a választ és bonyolult lenne "megguglizni" :)
A kérdező hozzászólása: 6 éves
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Egyszerûen a futószalagon így fogják meg a megmunkálógépek. Téves, a nyakán lévõ peremnél fogja meg minden gép./NatGeo/

Miért olyan a barátságunk, mint egy hullámvasút?

Van egy nagyon jó barátn?m, akivel elutaztunk együtt nyaralni, rengeteg dolgot megbeszéltünk, hazaérkezéskor úgy váltunk el, hogy másnap találkozunk. Együtt alkottunk volna, de a "m?vészi nézeteink" eltértek, és megbántott azzal, hogy a közös munkánk nagy részét át akarta alakítani. Aztán kijelentette, hogy majd megcsinálja máskor egyedül, és megkérdezte (anélkül, hogy én jeleztem volna, hogy mennék), hogy hazavigyen-e. Én ezt kvázi úgy értékeltem, hogy húzzak haza. Hogy lehet az, hogy egyszer még remekül megvagyunk, másnap meg így viselkedik? Mivel érdemeltem ezt ki? És nem ez az els? ilyen eset... többször is volt, hogy én azt hittem épp béke van, erre bevágott valami olyat, amit nem tudtam hova tenni... Mit tegyek szerintetek?

Legjobb válasz: Magyarázd el neki ugyanezt.:D

Magyarázd el neki ugyanezt.:D
hát tudod (bár erre magad is rájöhetnél) a lányoknak vannak bizonyos idõszakaik amikor ilyenek... velem is volt ilyen de ezt el kell fogadni h néha a semmiért is ilyen meg h ok nélkül kötekedik és ilyenkor bármennyire is nem szereted RÁ KELL HAGYNI... ha ezt nem tudod elviselni keress másik nemû barátot...

Miért olyan a bor mintha szénsavas lenne?

tegnap vettünk egy balaton melléki merlot ami 2009es évjáratú, és olyan az ize mintha szénsavas lenne, illetve a pohár alján is látszanak a buborékok, pedig az el?z? üveg amit vettünk az nem volt ilyen csak ez, sztetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem megrohadt, öntsd ki

Szerintem megrohadt, öntsd ki
A pezsgõéhez hasonló utóerjedés, bár nem értek hozzá, hogy mi indítja be. Mondhatjuk úgy hogy romlott, bár nem fog megártani, csak rosszabb az íze. Rosszul tárolták szállításkor, vagy a boltban.
A visszamaradt cukor indult erjedésnek, valószínûleg a meleg hatására. Ha nem zavar, és az íze sem rossz, nyugodtan megihatod, nem káros.
Valószínûleg egy szart vettél.
Túl meleg helyen tartották, ettõl indult meg újra az erjedés. Kuka.

Kiszel Tündének miért olyan a szája, mintha fogorvostól jövet még nem állt volna ki a zsibbasztó?

Csámpásszáj?

Legjobb válasz: Igy szuletett. Tudom, hogy mire celzol. Egyik oldalon tenyleg vastagabb az ajka, viszont ez sok embernel van igy, csak ok nincsenek a kamera elott naponta, igy eszre sem veszed. Azert tunik fel, mert igy nem lesz teljesen szimmetrikus az arca es ez olyan merteku "hiba" nala, hogy sminkkel sem lehet korrigalni. Vegulis nem ez lenne a problema vele, mindenkinek vannak hibai es nem hiszem, hogy ez olyan oriasi dolog...inkabb a nyilatkozataival, stilusaval van a gond.

Igy szuletett. Tudom, hogy mire celzol. Egyik oldalon tenyleg vastagabb az ajka, viszont ez sok embernel van igy, csak ok nincsenek a kamera elott naponta, igy eszre sem veszed. Azert tunik fel, mert igy nem lesz teljesen szimmetrikus az arca es ez olyan merteku "hiba" nala, hogy sminkkel sem lehet korrigalni. Vegulis nem ez lenne a problema vele, mindenkinek vannak hibai es nem hiszem, hogy ez olyan oriasi dolog...inkabb a nyilatkozataival, stilusaval van a gond.
szerintem csak degenerált
A kérdező hozzászólása: Az is :) de a pampula száj is megvan... :)

Miért olyan a hasam mintha keményedne? És kicsit feszül is 19hetesen?

Legjobb válasz: nem tudom de tök normális dolog, ettõl nem kell megijedni

nem tudom de tök normális dolog, ettõl nem kell megijedni
Elkezdett nõni! :) Bizonyos mértékig normális, viszont ha nagyon fáj akkor MagneB6, pihenés és orvos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!