Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan a (4537 db)

egyáltalán nem olyan a hangja, a te füleddel van a baj
Én sem hallottam még soha, hogy olyan lenne a hangja. V.színûleg rossz a tv-tek, vagy télleg a te füleddel van a baj.
lehet az orrsövényferdülés miatt van ilyen hangja.. mármint valahol olvastam h orrsövényferdülése van.. miért bántjátok??? ne hallgassátok azt ennyi..-.- lehet lepontozni ;)
Orrból énekel, ami néha már kicsit idegesítõ. Amúgy tényleg nagyon jó hangja van, de azért annyira nem szerintem, hogy mindenki ennyire el legyen tõle ájulva. A hangja -nem csak az én fülemnek-úgy tûnik, mintha kicsit már túl lenne képezve, elvesztette a természetességét, de pl Csabi, Dorka, Katica, Jennifer, Hegyi Dávid, Vastag Tomi hangja sokkal természetesebbnek tûnik! Köztük is vannak képzettek, de nem olyan túlképzettek, mint pl Nikolas, vagy Veca hangja. Gondolom most sokan nem értenek velem egyet, de ismerek olyanokat, akik szintén így gondolják!!!
Nem héliumos lufis hanghoz hasonlít, de tény és való, hogy érdekes az a tónus aminénekel. Remélem nem erõlteti ezt, és ez neki a természetes énekhangja, mert ha nem, akkor hamar kiég...
Szerintem inkabb orrbol enekel.
Tényleg olyan! :D Annyit gondolkodtam, hogy mihez tudnám hasonlítani, de ez találó :D
11:05- én is teljesen így gondolom (: engem Veca hangja kicsit irritál (:

Lányok, miért olyan a görbém, mintha vonalzót nyelt volna?

Sehova se ugrál, ahogy szokott, hanem csak úgy terpeszkedik, a hasam napok óta feszül, (és hogy véletlenül se reménykedhessek, ma kaptuk meg a férjem elszomorító eredményét...)

Legjobb válasz: Semmi baj a görbéddel. Hol ilyen hol olyan. Normálisnak tûnik. Volt pé-d, tehát még kb 4 nap és elvileg megjön, vagy nem. :)

Semmi baj a görbéddel. Hol ilyen hol olyan. Normálisnak tûnik. Volt pé-d, tehát még kb 4 nap és elvileg megjön, vagy nem. :)
A görbe tök jó, ahogy az elõzõ írta, és 4 nap múlva kiderül az eredmény is. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg nincs vele gond? Olyan jó volna... Csak hát ilyenkor szokott jönni a feketeleves :(
Elõzõ vagyok. Egy jó görbe semmi másra nem garancia, csak a tüszõrepedésre, hogy az megtörtént. Ezért nem érdemes kétségbeesni ovu után, hogy magas marad-e (mindig magas marad), meg kétnaponta feltenni ide, hogy jó-e még a görbe. Sajnos tüszõrepi után mindenképpen várni kell 12-14 napot, hogy kiderüljön, megfogantál-e vagy sem, és ebben a görbe, a magas hõ egyáltalán nem tud eligazítani. :-(
Elsõ vagyok. A görbe menziig nem jó másra csak arra hogy lásd mikor volt/volt-e ovu. Egy görbébõl lehet látni ha valakinek hormonproblémái vannak (nagyon ugrál a görbe) és hasonlók. Menziig babát nem lehet belõle mondani, csak ha már KÉSIK ÉS MÉG MINDIG MAGAS A HÕ. Akkor lehet KÖVETKEZTETNI babára. Neked egészséges a görbéd, tehát nincs okod aggodalomra. Az hogy sikerült-e a baba, pár nap és kiderül. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nem is vártam, hogy megmondjátok, van-e baba, vagy nincs, hisz azt lehetetlen volna. Még én sem tudom, nem hogy ti... Mindössze csak arra voltam kíváncsi, hogy ez a görbe szabályosnak mondható-e, vagy valami egyéb okosság leolvasható-e róla. Nincs túl nagy tapasztalatom, azért kértem segítséget! :)

Miért olyan a PET-palackok alja, amilyen? A 6 éve gyerekem kérdezte meg, miért ilyen virág alakú majdnem mindegyik, és nem tudtam értelmes választ adni .

Legjobb válasz: Gondolom azokon áll meg, azok a "lábai". És kicsit merevebb is így, ha sima lenne az alja, könnyebben behorpadna és tuti soha nem állna meg egyenesen. :) De ez csak tip...

Leginkább a merevítés miatt ilyen a kialakítása. Egy sima aljút simán behorpaszthatsz, beszakíthatsz, míg egy ilyen lepottyan, nem sok baja lesz.
Gondolom azokon áll meg, azok a "lábai". És kicsit merevebb is így, ha sima lenne az alja, könnyebben behorpadna és tuti soha nem állna meg egyenesen. :) De ez csak tip...
Azok talpak. Hogy ne boruljon fel.
...Mármint kivéve a nagy Coca palackot, az kerek aljú, de vastagabb is. A virágmintával vékonyabb anyagból lehet aránylag merev talpat csinálni.
okos gyereked van:D
Meg én azt is gondolom, hogy a virágaljúakat könnyebben átjárja alul a levegõ. Ami végig kerek és középen behorpad, azt ha sokáig tárolod valami nedves helyen (pincében, nyomi raktárban, stb), akkor azalatt könnyebben keletkeznek furcsaságok. (rothadás, állatok, stb)
Egyszerûen a futószalagon így fogják meg a megmunkálógépek.
Nem azér mondom, de nem 6 éves koruk körül szokott a gyerekekre rátörni a miért korszak? minden miértjét fel fogod tenni a gyik-re? :D
Logisztikában dolgozom, a merevítésen túl praktikussági oka is van: egymáson könnyebben megállnak!
A kérdező hozzászólása: Nem teszem ki minden kérdését, csak amire nem tudom a választ és bonyolult lenne "megguglizni" :)
A kérdező hozzászólása: 6 éves
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Egyszerûen a futószalagon így fogják meg a megmunkálógépek. Téves, a nyakán lévõ peremnél fogja meg minden gép./NatGeo/


Kiszel Tündének miért olyan a szája, mintha fogorvostól jövet még nem állt volna ki a zsibbasztó?

Csámpásszáj?

Legjobb válasz: Igy szuletett. Tudom, hogy mire celzol. Egyik oldalon tenyleg vastagabb az ajka, viszont ez sok embernel van igy, csak ok nincsenek a kamera elott naponta, igy eszre sem veszed. Azert tunik fel, mert igy nem lesz teljesen szimmetrikus az arca es ez olyan merteku "hiba" nala, hogy sminkkel sem lehet korrigalni. Vegulis nem ez lenne a problema vele, mindenkinek vannak hibai es nem hiszem, hogy ez olyan oriasi dolog...inkabb a nyilatkozataival, stilusaval van a gond.

Igy szuletett. Tudom, hogy mire celzol. Egyik oldalon tenyleg vastagabb az ajka, viszont ez sok embernel van igy, csak ok nincsenek a kamera elott naponta, igy eszre sem veszed. Azert tunik fel, mert igy nem lesz teljesen szimmetrikus az arca es ez olyan merteku "hiba" nala, hogy sminkkel sem lehet korrigalni. Vegulis nem ez lenne a problema vele, mindenkinek vannak hibai es nem hiszem, hogy ez olyan oriasi dolog...inkabb a nyilatkozataival, stilusaval van a gond.
szerintem csak degenerált
A kérdező hozzászólása: Az is :) de a pampula száj is megvan... :)

Miért olyan a szemem mint akinek bevertek egyet? (lent)

Feketés szürke szín? de nem tudom hogy miért. Feketés szürke szín? de nem tudom hogy miért.

Legjobb válasz: Magyarul karikás?? Lehet oka fáradtság, kialvatlanság, pollen allergia, kevés folyadék bevitel. Akár betegség is kiválthatja (pl. vese).

Magyarul karikás?? Lehet oka fáradtság, kialvatlanság, pollen allergia, kevés folyadék bevitel. Akár betegség is kiválthatja (pl. vese).
Az is lehet, hogy csak nagyon vékony a szemednél a bõr és átütnek az apró vénák.

A Csillagkapuban a női goauldoknak miért olyan a hangjuk, mint a transzszexuálisoké?

Legjobb válasz: Hát jó kérdés. Én csak szinkronosan láttam. Eredetiben is olyan?

Hát jó kérdés. Én csak szinkronosan láttam. Eredetiben is olyan?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én is csak szinkronosan láttam. :D
Ja, de a lidérceknek az Atlantiszban még durvább hangjuk van :D
eredi angolban tolva értem :D

Miért olyan a barátságunk, mint egy hullámvasút?

Van egy nagyon jó barátn?m, akivel elutaztunk együtt nyaralni, rengeteg dolgot megbeszéltünk, hazaérkezéskor úgy váltunk el, hogy másnap találkozunk. Együtt alkottunk volna, de a "m?vészi nézeteink" eltértek, és megbántott azzal, hogy a közös munkánk nagy részét át akarta alakítani. Aztán kijelentette, hogy majd megcsinálja máskor egyedül, és megkérdezte (anélkül, hogy én jeleztem volna, hogy mennék), hogy hazavigyen-e. Én ezt kvázi úgy értékeltem, hogy húzzak haza. Hogy lehet az, hogy egyszer még remekül megvagyunk, másnap meg így viselkedik? Mivel érdemeltem ezt ki? És nem ez az els? ilyen eset... többször is volt, hogy én azt hittem épp béke van, erre bevágott valami olyat, amit nem tudtam hova tenni... Mit tegyek szerintetek?

Legjobb válasz: Magyarázd el neki ugyanezt.:D

Magyarázd el neki ugyanezt.:D
hát tudod (bár erre magad is rájöhetnél) a lányoknak vannak bizonyos idõszakaik amikor ilyenek... velem is volt ilyen de ezt el kell fogadni h néha a semmiért is ilyen meg h ok nélkül kötekedik és ilyenkor bármennyire is nem szereted RÁ KELL HAGYNI... ha ezt nem tudod elviselni keress másik nemû barátot...

Miért olyan a bor mintha szénsavas lenne?

tegnap vettünk egy balaton melléki merlot ami 2009es évjáratú, és olyan az ize mintha szénsavas lenne, illetve a pohár alján is látszanak a buborékok, pedig az el?z? üveg amit vettünk az nem volt ilyen csak ez, sztetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem megrohadt, öntsd ki

Szerintem megrohadt, öntsd ki
A pezsgõéhez hasonló utóerjedés, bár nem értek hozzá, hogy mi indítja be. Mondhatjuk úgy hogy romlott, bár nem fog megártani, csak rosszabb az íze. Rosszul tárolták szállításkor, vagy a boltban.
A visszamaradt cukor indult erjedésnek, valószínûleg a meleg hatására. Ha nem zavar, és az íze sem rossz, nyugodtan megihatod, nem káros.
Valószínûleg egy szart vettél.
Túl meleg helyen tartották, ettõl indult meg újra az erjedés. Kuka.

Miért olyan a hasam mintha keményedne? És kicsit feszül is 19hetesen?

Legjobb válasz: nem tudom de tök normális dolog, ettõl nem kell megijedni

nem tudom de tök normális dolog, ettõl nem kell megijedni
Elkezdett nõni! :) Bizonyos mértékig normális, viszont ha nagyon fáj akkor MagneB6, pihenés és orvos.

Az indiánoknak miért vörös a bőrük, és az ázsiaiaknak miért olyan a szemük? Ez milyen előnnyel volt a számukra?

Legjobb válasz: Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.

Ez hülyeség. Sokat hunyorogsz, persze. És aki sokat gyúr, annak erõs lesz a gyereke? Az emernél az antropológiai bélyegek egy része nem alkalmazkodás miatt alakult ki, hanem egyszerûen egy alapító hatás miatt, egy véletlenszerû esemény rögzülésébõl. De ez nem zárja ki, hogy valóban volt elõnye, csak nem biztos.
nem hülyeség..
Nem az elõny miatt alakultak így az egyes rasszjegyek, ahogy, hanem a mindenkori éghajlati viszonyokhoz képest.
A kérdező hozzászólása: de az éghajlatviszonyokhoz alkalmazkodni elõnnyel jár... csak azt nem értem milyen éghajlatviszonyok miatt? hogy ne süssön a szemükbe a nap?
szerintem mivel Ázsiában meleg van plusz erõsen süt a nap õk mindig hunyorogtak és táádáám ezért alakult ki a szemük vagy valami ilyesmi mert ha erõs napsütés ér te is hunyorítasz :D ^.^
Olvassátok el az "Õskori Ember" c. könyvet ( Josef Wolf - Zdenek Burian ), ott pontosan le van vezetve a 4 nagyrassz fejlõdéstana.
Az indiánok bõre a szúnyogok miatt vörös :D. Ugyanis az indiánok úgy védekeztek a szúnyogcsípés ellen, hogy bekenték magukat valamilyen agyaggal. Az agyag színe meg vörös. Az ázsiaiak szeme pedig a homoktól alakult ki olyan ferdére. Ha homokvihar volt, mindig hunyorogtam, így a szemük a külsõ tényezõhöz(homokvihar)megpróbált alkalmazkodni, keskenyebb lett a szemük, így kevesebb homok ment bele
Mert az indiánok leégtek a napon. Az ázsiaiaknak genetikai okokból ferde a szemûk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!