Találatok a következő kifejezésre: Miért okoznak időjárási frontok fejfájást (1 db)

Miért okoznak az időjárási frontok fejfájást egyes embereknél?

Mi ennek a tudományos magyarázata?

Legjobb válasz: És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.

És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.
Mert megvaltozik a levegõ nyomása.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Önéletrajz írás. Megváltozott az iskola neve ahol szereztem a szakmámat, a kérdésem pedig az hogy, az önéletrajzba az eredeti iskola nevét írjam bele, vagy az új megváltozott nevét?

2

Miért érezzük a mellkasunkban a dübörgést ha olyan hangosan szól a zene a hangfalon?

Voltam most egy karneválon és kiraktak úgy 2 méteres hangfalakat néhány utcára és elmentünk mellettük és ugye olyan hangos hogy már a mellkasunkban érezzük a dübörgést.. És szeretném kérdezni hogy mért van ez?

8

Agyfélteke tesz: nektek merre forog a lány? (link)

http://lelekmod.hu/index.php?option=com_content&task=view&id..
Nekem először óramutatóval ellentétesen forgott, aztán néha megfordult, és most már tudom direkt cserélgetni. Nektek merre forog először, és változik-e, ha sokáig nézitek?

16

Ha egy kör szelője 12 méter, akkor mennyi a kör átmérője?

Ki lehet ezt számolni valahogy, ha igen, hogy?

11

Angol nyelvvizsgára közép és felső fokra hol tudnék kidolgozd tételsort letöltetni?

angol

5

Intelligensnek tartod azokat a válaszolókat akik feleletként mellékelnek neked egy linket?

13

Az elektromágneses hullámoknak miért nincs töltésük?

6

Hogyan mérik a fény hullám hosszát?

2

Hogy lehet kettő gumiszalagot egymásba fűzni?

http://www.kartyatok.hu/osszefuzott_szilikon_karkoto.html így. elvileg van valami trükk rá, de sem fórumokon, sem youtube-on nem találtam helyes megoldást. valaki magyarázza el.

3

Vajon milyen méretek lehetnek feltüntetve?

Az alábbi rajzon feltüntetett méreteket nem tudom eldönteni,hogy milyen mértékegységben vannak...Col szerintem nem lehet,mert az túl nagy méreteket adna ki(Papírforma szerint ennek a cuccnak 60-90 centi magasnak kellene lennie)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!