Találatok a következő kifejezésre: Miért okoznak időjárási frontok (1 db)

Miért okoznak az időjárási frontok fejfájást egyes embereknél?

Mi ennek a tudományos magyarázata?

Legjobb válasz: És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.

És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.
Mert megvaltozik a levegõ nyomása.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik olyan oldal vagy bármi más, amin van angol tanár és ha megcsináltam a feladatot-pl kidolgoztam egy tételt, segít nekem kijavítani?

3

Ha minden részecskének van mágneses mezeje északi és déli pólussal. Hogyan nyilvánul meg emelet például az elektronnak a negatív mezője?

5

Hogyan lehet kiszámolni, hogy egy kódnak hány kombinációja van?

Úgy értem,hogy van nekünk 4 gombunk.1,2,3,4-es gomb.És ezt a megfelelő sorrendben beütve pl 4-es,2-es,1-es,3-as.Pl 3 gombnál ugye könnyű rájönni,hogy 6 kombináció van számítások nélkül is na pl itt,hogyan kapjuk meg a 6-ot?És 4 gombnál hány kombináció van és,hogyan számoljuk ki?

4

Hogy tanuljak?

8

A suggesztiót hol tanulják meg azok, akik ezen a területen szakemberek?

Tehát akiket még alkalmaznak is mondjuk rendőrségen v kórházakban v itt ott.

3

1. Gábor és Jutka a tanév folyamán összesen 1200 Ft-ot gyűjtött. Miután Gábor még kapott 340 Ft-ot, és Jutka elköltött 250 Ft-ot, akkor Gábornak kétszer annyi pénze lett, mint Jutkának. Mennyi pénzt gyűjtött Gábor és Jutka? NAGYON SÜRGÖS!!

4

Lehetséges, hogy egyszer tudós leszek?

5-ös tanuló vagyok gimnáziumban, de sosem voltam még versenyeken, mert mindig is lenéztek az emberek, és most is. barátaim nincsenek, elég furcsa emberke vagyok

13

Milyen szakmát válasszak?

Jelenleg gimnáziumban tanulok, szóval főiskolán vagy egyetemen tervezem a továbbtanulást. Nem vagyok valami jó matekból, sem fizikából ebből következik, hogy nem is szeretem. A kémia viszont nem rossz, de nem szeretnék vele foglalkozni. Irodalom áll a legközelebb hozzám. Szeretek emberekkel beszélgetni, alapjában véve közvetlen vagyok.
Ha valaki tudna egy két tippet adni, az megköszönném.

6

Kirázhat egy szociopatát a hideg?

Azt szeretném megtudni, hogy kirázhat-e egy orvosilag bizonyítottan szociopata embert a hideg?(libabőrös lesz)

3

Alacsony frekvencián is egyenirányít a dióda híd? Kb 10 és 80 hz között szeretném használni

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!