Találatok a következő kifejezésre: Miért okoz fiúknak (2 db)

Miért okoz egyes fiúknak szexuális izgalmat a női ruhák hordása?

Legjobb válasz: Egyszerûen csak szeretek nõi ruhákban lenni, de ez nem okozza azt, hogy homoszexuális vagyok. Igenis van barátnõm (lány) és párkapcsolatban élek már négy éve. A szüleim elfogadták és persze a barátnõm is. Ha szeretsz valamit hordani, akkor miért ne hordanád? Nem rég töltöttem be a 20. életévemet, idén jelentkeztem egyetemre. Amúgy már mindenhova nõi ruhákban járok, de ne olyan "kurvás" cuccra gondoljatok, hanem egyszerû nõi szabású ruhákra és hozzáteszem, hogy utálom a rózsaszínt!!

Egyszerûen csak szeretek nõi ruhákban lenni, de ez nem okozza azt, hogy homoszexuális vagyok. Igenis van barátnõm (lány) és párkapcsolatban élek már négy éve. A szüleim elfogadták és persze a barátnõm is. Ha szeretsz valamit hordani, akkor miért ne hordanád? Nem rég töltöttem be a 20. életévemet, idén jelentkeztem egyetemre. Amúgy már mindenhova nõi ruhákban járok, de ne olyan "kurvás" cuccra gondoljatok, hanem egyszerû nõi szabású ruhákra és hozzáteszem, hogy utálom a rózsaszínt!!
Szerintem ez is egy perverzió. Van aki arra izgul fel, ha megkötözik, lepisilik meg ilyenek, valakinek meg attól áll fel, ha nõi ruhába bújhat.
igen, és õk az igazi buzik, nem azok, akik csak épphogy hozzá mernek nyúlni a másikhoz, ha van valaki a közelben
Az elõttem szólónak tanácsolom, hogy sürgõsen kerresse fel háziorvosát vagy gyógyszerészét, és adasson be magának egy nagy adag ciánt....
Sulinkban a baletten a fiúk is a lányok ruhájában vannak, még sem homokosok ezért. Ugyanúgy fehér nylonharisnyát és rózsaszín tornadreszt vesznek fel.
sztem egy ócska meleg vagy ez csupán csak még magadnak se ismered be h ilyen vagy...
Mert transzvesztita. Ugyanakkor korántsem biztos, hogy nem homoszexuális, sõt...
Ezt én se értem. Szerintem az ilyen nem normális.

Miért azokkal a fiúkkal járnak sok esetben a lányok, akik szenvedést okoznak nekik?

Mindig sírnak a lányok, hogy szemét, meg bunkó a pasijuk, meg megcsalja őket... Könyörgök, akkor miért nem választanak inkább normális, rendes pasit?

Legjobb válasz: Mert szeretnek szenvedni. Lehet oltani, hogy nem így van, ki az a hülye, aki szeret szenvedni... Mégis ha megnézed, akármit megtehetnek ezek a pasik az ilyen nõkkel, mégis ott maradnak. Érdekes, nekem mindig normális kapcsolataim voltak, amikor meg szenvedés volt, továbbléptem. 23/L

Mert szeretnek szenvedni. Lehet oltani, hogy nem így van, ki az a hülye, aki szeret szenvedni... Mégis ha megnézed, akármit megtehetnek ezek a pasik az ilyen nõkkel, mégis ott maradnak. Érdekes, nekem mindig normális kapcsolataim voltak, amikor meg szenvedés volt, továbbléptem. 23/L
Hát ezt így nem tudhatják elõre, h ki fog szenvedést okozni nekik. Meg hát azt sem lehet csak úgy eldönteni, hogy kibe leszel szerelmes...-.-"
Vannak ilyen nõk, akik tudat alatt szeretnek szenvedni. Általában õk hangoztatják, hogy szeretik ha egy kapcsolat szenvedélyes(tele veszekedésekkel stb.)
mert ilyen a világe more sajnos a magunk fajta nem fog normális csajét találnie mert a bunkok mindig le nyulják majd öket elölünk :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!