Találatok a következő kifejezésre: Miért okoz egyeseknek (6 db)

Miért okoz egyes fiúknak szexuális izgalmat a női ruhák hordása?

Legjobb válasz: Egyszerûen csak szeretek nõi ruhákban lenni, de ez nem okozza azt, hogy homoszexuális vagyok. Igenis van barátnõm (lány) és párkapcsolatban élek már négy éve. A szüleim elfogadták és persze a barátnõm is. Ha szeretsz valamit hordani, akkor miért ne hordanád? Nem rég töltöttem be a 20. életévemet, idén jelentkeztem egyetemre. Amúgy már mindenhova nõi ruhákban járok, de ne olyan "kurvás" cuccra gondoljatok, hanem egyszerû nõi szabású ruhákra és hozzáteszem, hogy utálom a rózsaszínt!!

Egyszerûen csak szeretek nõi ruhákban lenni, de ez nem okozza azt, hogy homoszexuális vagyok. Igenis van barátnõm (lány) és párkapcsolatban élek már négy éve. A szüleim elfogadták és persze a barátnõm is. Ha szeretsz valamit hordani, akkor miért ne hordanád? Nem rég töltöttem be a 20. életévemet, idén jelentkeztem egyetemre. Amúgy már mindenhova nõi ruhákban járok, de ne olyan "kurvás" cuccra gondoljatok, hanem egyszerû nõi szabású ruhákra és hozzáteszem, hogy utálom a rózsaszínt!!
Szerintem ez is egy perverzió. Van aki arra izgul fel, ha megkötözik, lepisilik meg ilyenek, valakinek meg attól áll fel, ha nõi ruhába bújhat.
igen, és õk az igazi buzik, nem azok, akik csak épphogy hozzá mernek nyúlni a másikhoz, ha van valaki a közelben
Az elõttem szólónak tanácsolom, hogy sürgõsen kerresse fel háziorvosát vagy gyógyszerészét, és adasson be magának egy nagy adag ciánt....
Sulinkban a baletten a fiúk is a lányok ruhájában vannak, még sem homokosok ezért. Ugyanúgy fehér nylonharisnyát és rózsaszín tornadreszt vesznek fel.
sztem egy ócska meleg vagy ez csupán csak még magadnak se ismered be h ilyen vagy...
Mert transzvesztita. Ugyanakkor korántsem biztos, hogy nem homoszexuális, sõt...
Ezt én se értem. Szerintem az ilyen nem normális.

Miért okoz örömet egyeseknek teleokádni a másik e-mail postafiókját PPS-ekkel?

Érthetetlen, hogy a mai napig is sokszor találkozom ezercímzettes e-mail üzenettel (tehát nem NEKEM szól) és sokszor küldenek többmegás PPS filokat. Többnyire bárgyú, együgy? témájú képsorok, naplementék operaárákkal meg ilyenek. A családban egyik számítógépen több, mint 5GB(!) ilyen levélszemét halmozódott fel. Még kitakartani is hosszadalmas volt. Nagy baj, ha az ilyen ismer?seimet elküldöm valahová?

Legjobb válasz: Nekem is folyamatosan nap mint nap küldözgettek ilyesmiket. Viszont sikerült leszoktatnom ismerõseimet errõl a szokásról. Távolabbi ismerõsnek pl. ha egy nagy pps-t küldött, vagy doc-ot akkor cserébe küldtem nekik vissza 20megás megnyithatatlan avi fájlt, vagy hasonlókat, aztán visszaírták, hogy ez nagyon nagy, és nem akar menni, akkor elmagyaráztam, hogy miért küldtem. :P Ha láncleveleket küldtek, akkor átfogalmaztam a szöveget, pl. a végére "ha nem küldöd tovább akkor xyz" helyett azt írtam, hogy "ha továbbküldöd, akkor xyz". Lassan de felfogták. Ma már nem kapok semmi ilyesmit. :D

Nekem is folyamatosan nap mint nap küldözgettek ilyesmiket. Viszont sikerült leszoktatnom ismerõseimet errõl a szokásról. Távolabbi ismerõsnek pl. ha egy nagy pps-t küldött, vagy doc-ot akkor cserébe küldtem nekik vissza 20megás megnyithatatlan avi fájlt, vagy hasonlókat, aztán visszaírták, hogy ez nagyon nagy, és nem akar menni, akkor elmagyaráztam, hogy miért küldtem. :P Ha láncleveleket küldtek, akkor átfogalmaztam a szöveget, pl. a végére "ha nem küldöd tovább akkor xyz" helyett azt írtam, hogy "ha továbbküldöd, akkor xyz". Lassan de felfogták. Ma már nem kapok semmi ilyesmit. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már tudom mit fogok tenni :-)
Tedd spamlistára a *.ppt és a *.pps-t

Egyes hímnemûeknek miért okoz örömöt, hogy olyat kényszerítenek a barátnõjükre, amit az nem akar? Tényleg ennyire elborult világot élünk?

Miért élvezik, ha a másik szenved? És ezt miért állítják be úgy, mintha ez normális lenne és az igazi nõ az megtesz bármit? Tényleg ennyire elborult világot élünk?

Legjobb válasz: Sajnos igen.

:D
Akko' mééé' hagyod?!
szerintem ha két fél szereti egymást nem tud olyat kérni a másiktól amit az ne tenne meg. pont ez a különbség a szerelem és a hobbikapcsolat között.
A kérdező hozzászólása: Mert ez nem valami, amit mindenképpen konkretizálni kell.
Én eddig se személyeskedtem -- veled ellentétben. De akkor hagyjuk, ha még ezt se tudod megmondani, hogy konkrétan mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor te nagyon boldog lehetsz. Örülök neki. A kérdés továbbra sem rám vonatkozik. Tudom, kellene az infó, hogy személyeskedhess, de bocsi, nekem rendben van a kapcsolatom is és a szexuális életem is. Pusztán érdekelne miért van ekkora kultúrája az erõszaknak, mióta lettek ennyire degeneráltak az emberek. Erre mondjuk te tudod biztos a választ, hiszen te is ezt pártolod.
Nagyon fogyatékos vagyok igen, de tudod: boldogok a lelki szegények. Segíts már ki abban, hogy pontosan mitõl undorodsz? Mert ez nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Igen, te tényleg ekkora fogyatékos vagy. Elvileg undorodni nem lehet. Ha a párom nem szereti a finom fõzeléket, akkor nem fõzök neki azt, hiába imádom. Fõleg nem fogom erõszakkal lenyomni a torkán.
De mire gondolsz konkrétan? Nem mindegy, hogy valaki csak elvileg undorodik tõle (pl szopás) vagy fizikailag is fájdalmat érezne (pl anál).
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha két fél szereti egymást, akkor nem kér olyat a másiktól, amirõl tudja, hogy a másik undorodik/nem jó neki/nem élvezi. Ez a különbség a szerelem és a szadizmus között.
ha két fél szereti egymást akkor nem tudnak olyat kérni tõle amitõl undorodik. szerencsére nekem nem is voltak ilyen gondjaim, bevállalós barátnõm van. :) orál alap anál extra Egyébként is, szeretem az anált, és egyébként se fáj neki, mert élvezi.
A kérdező hozzászólása: De tudnak olyat kérni tõle. Ezt hívják erõszaknak. Nem értem miért kell ezt itt támogatni. A szexuális életed pedig nem tartozik rám, nem is érdekelt, hogy a barátnõd mit vállal be, nem ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Az erõszak ott van, hogy a lány nem akarta és a pasi még is betette, pedig szólt neki, hogy nem. Ott. És te büszke lehetsz magadra, hogy ezt támogatod. Meg az agyi szintedre is, hogy nem fogtad fel, hogy nem az anállal van a baj és nem is az orállal, hanem azzal, hogy RÁKÉNYSZERÍTI, ERÕLTETI és még a csaj van lehordva, ha nem akarja. EZ az ami szégyenletes és szánalmas kb. Nem fogom ezt többször leírni neked, mert bebizonyítottad már számtalanszor, hogy igen csekély értelmi képességekkel rendelkezel és azt is, hogy te is ezt támogatod.
valószinû, ha szeretné nem problémázna ilyenen. Az én barátnõmet is nagyon nehéz volt meggyõzni etéren, de én csak kipróbálni akartam õ meg már elég sûrûn akarja. És hol van itt erõszak? Mert ez nem az. Homoszexuálisok is akkor erõszakoskodnak a másikkal? Vagy hogy? Ebben semmi fájdalom erõszak nincs. Csak épp egy kicsi és az is csak az elején, de az is kb olyan mint mikor a nõ száraz és úgy probálnak meg lefeküdni...
A kérdező hozzászólása: Nem kell nõként felfogni. Én sem tekintem férfinak azt, aki bármilyen formában is támogatja az erõszakot, ahogy te ezt tetted itt 3 oldalon keresztül. Köszi. Takarodhatsz aludni.
Személyeskedni akarunk akkor nyugodtan elmondom hogy te szerintem is sose voltál szerelmes. Írhatod hogy az vagy, de tuti nem. Egyébként piszkosul nem érdekel hogy undorodsz-e vagy nem tõlem, mert engem csak a nõk véleménye érdekel, és a te reakcióid már kizárták azt hogy nõként fogjalak fel téged.
A kérdező hozzászólása: 35. Köszi, ezzel mindent el is mondtál, nem kell folytatni. Undorodom az ilyen emberektõl, szerencsére nincs belõletek sok.
A kérdező hozzászólása: 36. Jelenleg is szerelmes vagyok, és MINDENT megadok a páromnak, õ is szerelmes belém, ezért SEMMI olyat nem kér, amitõl én viszolygok. De akkor mondok neked valamit: A párod megkér, hogy a szeme láttára feküdj le valakivel, mert õ azt élvezi. Neked nem vonzó a másik fél. Akkor is megteszed? Mert ugye annyira szereted.... Vagy õszintén megmondanád, neki, hogy bocs nem. Akkor már nem is szereted annyira, igaz? Legalább is a te logikád szerint.
Kérdezõ! Te voltál már szerelmes? Szerintem nem... Mert ha igen biztos nem írtad volna le a kérdést. Nekem minden örömöt okoz, amivel örömöt tudok okozni a páromnak. És ez szerintem fordítva is így van. Kíváncsi lennék mit értesz te "szenvedés" alatt... Biztos van dolog ahol szenvednék (korbács, stb.) de azért rengeteg olyan pluszt tudok megadni annak akit szeretek hogy csak na. :) Idegen pasival mondjuk tényleg nem tudnám elképzelni. Még akkor se ha szingli vagyok, és valaki mondjuk szexuálisan vonz.. 19/l
azért írtam le, hogy lásd hogy a barátnõm szeret engem. de ha ezektõl írtózna akkor azt mondanám hogy nem igazán szeret.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem el 61%-os, hogy te tényleg ennyire fogyatékos vagy. Nem a tolerálható dolgokról beszélek, legyen az bármi. De képzeld el, ha a párod olyat kér tõled, amitõl te undorodsz, nálad abszolút tabu. Képzeld el, hogy nem kéri, hanem erõlteti, terrorizál. Errõl szól a kérdés, nem másról. Remélem így sokadszorra már eljutott az agyadig. Ha te ilyet is megtennél neki, okés, de ez konkrétan erõszak, akárhogy nézem.
Kérdezõ írnál egy pár példát, mi az amit a párod rád akar kényszeríteni, vagy már rád is kenyszerítette? Mitõl szenvedsz?
#17: szerintem pedig "megpróbálom a párom vágyait kielégíteni akkor is, ha ezért dolgoznom kell egy kicsit". Ld. a fenti nyalásos példámat.
Furcsábbnak tartom azt, hogy furcsamód szinte az összes ilyen férfi mellett van egy nõ.
És az ostoba nõ ezt miért tûri?
nem tudom, de úgy vettem észre, hogy egyre inkább divatos lesz a fétis kifejezés, minden beteges hülyeségre ráhúzzák... és jön a hiszti, hogy "miért nem akarja, ha nekem az a fétisem?"... hát, neki ennyi erõvel meg az a fétise, hogy nem csinálja meg.
Peldault mert ga en nem akarok szuletett feleseeket nezni, akkor nem fogunk azt nezni! Ennyire egyszeru.
Nem tudom én nem, hogy kényszeríteni, de még egy rossz szót sem tudnék mondani egy lányra, nem érdekelne akármennyire és utálom. Megtartom magamnak a véleményem. És nem vagyok papucs.
Az ilyen emberek éretlenek és egoisták, van ilyen nõben is. És mindenhez 2 fél kell.
Sajnos.
Olvastam a másik kérdést, válaszoltam is benne. Nem tudom, miért ilyen valaki. Talán így nevelik, én erre tippelek leginkább.
Egyébként a pornófilmeket, a mostaniakat is felelõsnek tartom az ilyen viselkedésért. Hogy miért vannak az ilyenek mellett nõk? A másik kérdésnél, ami az elõzménye volt ennek, írta a kérdezõ, hogy az igazi nõ megcsinál mindent a pasija kedvéért, ettõl lesz igazi. Amelyik nõ ezt sokat hallgatja, elhiszi, hogy ettõl lesz igazi.
Fogalmam sincs, de sajnos tényleg sok ilyen van, olyanok is, akikrõl amúgy soha nem képzelnéd ezt el, mert mondjuk kifejezetten visszahúzódó, intelligens, de késõbb kiderül, hogy (durva) pornón nevelkedett. Az a baj, hogy nagyon önzõek, csak a saját élvezetük érdekli õket, és ha a lány nem élvezi a pornóban látottakat, akkor ugye biztos a lány a hibás. Szerencsére a férfiak többsége nem ilyen, de egyre többen vannak.
Sajnos sok olyan nõ van, akinek nem az a célja, hogy mindent megadjon a partnerének. :(
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy akkor nálunk nem ugyan az a 12-es? Mert én erre értettem: Sajnos sok olyan nõ van, akinek nem az a célja, hogy mindent megadjon a partnerének. :(
Kérdezõ, te mit nevezel "reális vágyaknak"? Ez a határ mindenkinél máshol húzódik meg. Nehogy azt hidd, hogy csak a férfiaknak vannak olyan titkos vágyaik, amiktõl a párjuk haja égnek áll... Nézd csak meg, hány lány vállalja itt be névtelenül azt a vágyát, hogy két férfival legyen egyszerre... Van, aki már az orális szextõl is undorodik; van, aki a nyilvános szexre izgul vagy éppen a gruppen szexre. A kérdés, hogy mit csinálsz, ha a párod azzal áll elõ, hogy õ undorodik a punci ízétõl ezért soha nem fog kinyalni. Megparancsolod magadnak, hogy akkor életed hátralévõ 60 évében egyszer se kivánj meg egy jó alapos, kielégítõ nyalást? Egy rendes párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni és mindent el lehet mondani. És ha vannak fura vágyak, mint egy swinger klub, akkor lehet dolgozni azon, hogyan lehet ezt teljesíteni, vagy mással pótolni, ha nem megy. Azt se egészen értem, mit jelent az, hogy a férfi "kényszerít". Hogyan? Mivel?
"12: Elég szomorú, hogy egy ilyen kijelentés után te még férfinek neveznéd magad." He? :D Te meg honnan szedted, hogy farkam van?
A kérdező hozzászólása: Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy normális embereknél a helyes felfogás: Nem vágyom olyanra, amitõl a párom szenved/kellemetlen neki/rosszul érzi magát tõle.
A kérdező hozzászólása: Látom, te ide csak kötözködni jöttél, nem pedig a kérdésre válaszolni. Nem a reális vágyakkal van a baj, hanem azzal, amikor az egyik fél kényszerítené a másikat valamire, amit az nem akar. Remélem a szövegértéssel legalább nincsenek problémáid.
Jól van akkor ti nyalogassátok a sebeiteket, hogy de rossz nektek, hogy a párotoknak vágyai vannak és legyetek büszkék magatokra, hogy ti csakazértse szoptok stb. Én inkább azon töröm magam, hogy mindent megadjak a páromnak, amire vágyik.
A kérdező hozzászólása: 12: Elég szomorú, hogy egy ilyen kijelentés után te még férfinek neveznéd magad.
#12 Hála isten.
Sajnos igen.

Miért okoz az ilyen, egyes embereknek örömöt?

http://www.youtube.com/watch?v=qQ-kfn8-5fE&feature=related Mint ez pl. Állatkínzás. A kommentekbe is leírják, erre meg ráírja a videó tulajdonos hogy "de hát nem halt meg.." Most ez csak 1 példa, de rengeteg ilyen van. Pl youtube-n....felrak egy vidit amin kínozza az állatot (senki ne mondja h ez nem az) ezzel magára haragítva sok ezer embert, és akkor még olyat ír h mennyi rajongója van..... Titeket az ilyen ember nem bosszant fel? Aki kínozza az állatot, pluszba fel is tölti (pl) youtube-ra és még azt hiszi hogy mennyi rajongója van emiatt.... Rengetek ilyen esetet láttam már, f?leg videón, hogy lelök valahonnan egy macskát, szúrkálja éles tárgyal a kutyát, vagy épp ez hogy mély vízbe magasról beledobja a tengerimalacot. Hol élnek ezek?

Legjobb válasz: Utolsó vagyok.Legszívesebben ezeket a hülye b*zi embereket feljelenteném hogy rohadjon meg a büdös anyj*a

Utolsó vagyok.Legszívesebben ezeket a hülye b*zi embereket feljelenteném hogy rohadjon meg a büdös anyj*a
Láttam mellette 1 másik videót, ezt: http://www.youtube.com/watch?v=El1NTGX6i80&NR=1&feature=fvwp Komolyan mondom most is potyog a könny a szemembõl, és azért, mert az a kis szerencsétlen kisállat mit tett??Nem is az, de a gazdája kergette oda... Hát ez nagyon szíven ütött...
Miért, a kigyót lehet kinozni, éheztetni? Csak mozgó, élõ állatot eszik meg. Pakolhatsz elé egy zsáknyni döglött tengerimalacot, inkább éhenpusztul. Ez a kegyetlen természet, ez van. Vagy ha egérrel eteti az már nem fáj nektek, mert nem olyan "cukcsi"? Szánalmas a hisztéria amit néha lenyomnak ezek a fanatikus 13 éves "állatvédõk" (burgerbe azért lecsúszik a hambi, meg a bõr adidas kell a lábukra).. Az állatkinzást én is gyülölöm, nem szadizom az állataimat.Nem volt a legszebb dolog megusztatni az eleségállatot (sem), de a kinzás nem itt kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: Tudom ennie kell a kígyónak is. De mond már meg léccives mi a bú bánatnak kell ilyeneket felrakni a világhálóra.... Amúgy meg lehet mondani akármit, de én nem tartanék olyan állatot amit csak úgy lehet etetni hogy az orrom elõtt levadász egy másik élõ és érzõ állatot. Nem vagyok túl érzékeny, ne értsen senki félre. De nincs gusztusom az olyan emberekhez akik nevetnek, meg a kígyót dicsérik a tengerimalacra meg [email protected] rá, pedig keservesen sír. Ha kígyót tart, legalább azzal tisztelje meg pl a tengerimalac tartókat hogy ilyen videót nem publikál a neten.
"Ha kígyót tart, legalább azzal tisztelje meg pl a tengerimalac tartókat hogy ilyen videót nem publikál a neten." Ott a pont, és ebben a kérdezõnek van igaza. Azzal nem kell jönni h "nem kötelezõ megnézni" mert véletlenül is rátévedhet valaki. Nekem volt ismerõsöm, akinek kígyója volt, és õ is mondta hogy õ sosem tenné a nyilvánosság elé azt hogy hogyan eteti, mert õ tiszteletben tartja azt hogy sokan nem kígyót tartanak hanem a kígyó "zsákmányállatát". Vagyis nem akar senkit felkavarni ezzel. De aki ezt a videót feltette, abba nincs semmi együttérzés, nincsenek érzelmei a rágcsálók iránt. Néhány kommentjeibõl meg sugárzik az "értelem" mert nem érti hogy a tengerimalac tartók miért dislike-olják a videóját és szólogatnak be. Pont emiatt, mert érzéketlen, nem tartja tisztességben a másik ember érzéseit. A kígyónak is enni kell, igen. Alapjában sem tengerimalaccal táplálkozik, és nem nyilvánosság elõtt kéne "etetni" , mivel gondolom jól tudja mindenki hogy sokkal több tengerimalac tartó van mint kígyó tartó. Errõl ennyit. Le lehet pontozni, nem érdekel, de nekem az a véleményem hogy aki ilyet nyilvánosságra hoz, az nem ember, hanem egy érzéketlen [email protected]
Nagyon gyerekes vagy. Szóval ha nem látod, akkor már nem is zavar. Amúgy baromi egyszerû, nem kell ilyen videókra rákattintani! Valaki számára izgalmas megnézni, ahogy egy ragadozó állat zsákmányt ejt. Kegyetlen de egyben csodálatos a természet, ez van. ha meg azt várod, hogy mindenki hozzád fog alkalmazkodni, nehogy beletaposson az érzékeny lelkedbe nagyon sokszor fogsz még pofáraesni az életben, és ezt nem rosszból mondom. És még kigyóm sincs. Sõt, tengerimalacom se.:D
hát õm..lehet hogy ez is állatkínzás de nekem van olyan ismerõsöm vagyis nagyon távolról ismerem de néha néha szoktunk beszélgetni de neki is van tengeri malaca és vízbe teszi de az a tengeri malac élvezi mert a vízpartra teszi ahol nagyon hamar kitud jönni és élvezi is mert kijöhetne de nem jön ki de õ azért nem dobja bele a vízbe hanem csak szép finoman.. de ez lehet az volt.. de valóban én hányni tudok az ilyen emberektõl akik még le is videózzák.. õket is megtudnám kínozni pár kés cirógatással és nem tudom nekik hogy esne.. és hogy mi boldogságukat lelik ebben.. nagyon nem értem akasszák fel magukat vagy találjanak más hobbit de ne más bántalmazásával lehet az ember vagy állat.akármilyen élõlény
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te vagy gyerekes. Nem vagyok hiperérzékeny nehogy azt hidd. Nem várom hogy mindenki az én oldalamra álljon, csak a téma elterelõdött a kérdésrõl a videóra. De ha nem tudsz mást mint kiosztani másokat a gyerekes (igen mert ez gyerekes) stílusoddal akkor léccives ne is szólj semmit. Vélemény még oké, kioktatásra senkinek nincs szüksége, a való életben se. Én tényeket mondtam, érvekkel, de ha neked ez gyerekes, az csak téged minõsít.
A kérdező hozzászólása: "Ha nem látod akkor már nem is zavar." Zavarni zavar, de akkor válaszolj: minek ilyet feltenni a netre? Amiatt felesleges hogy magára haragítson X db tengerimalac tartót. Fogalmam sincs hogy honnan vetted hogy nem zavar akkor ha nincs fent. Kifordítod az ember szövegét hülyeségre.
Kérdezõ figyelj már...Alapból, ha nem lehetne publikálni, akkor nem lenne fent.Hogy miért?Mert ellenõrzik a feltöltött videókat, hogy milyen a tartalmuk.Szerintem az utolsó válaszokat írónak van igaza.
Amikor a National Geo-n vagy az Animal Planeten meg stb megy film az oroszlánokról, akik levadásszák és eszik a zebrát senki nem sír, senki sem állatkínzózza le az operatõrt mert a biológust aki beszél a háttérbe. Hogy miért? Azért mert nem kötõdsz érzelmileg a zebrához. De így hogy neked malackád van, ott épp (egyébként teljesen korrekten a kígyó szempontjából) egy malacka megdöglött téged megérint mert eszedbe jut a sajátod. Attól még nincs nálad sehol sem a pont. Mert nincs igazad. Nézõpont kérdése hogy a malacka döglik meg vagy a kígyó eszik.
Utolsó válaszoló megtud különböztetni például egy kínzást az etetéstõl.
éheztetnétek szegény kígyót... így is lehet nézni. vadonban se hívnak altatóorvost egymáshoz az állatok. azt ha valaki kínozza az állatot pl élve nyúzza meg ilyenek, meg élve süti (láttam ilyen vidit) azt nem szeretem. de sokszor olyan dolgot is kínzásnak mondanak ami nem az. nem lett semmi baja a medencés tengerimalacnak. én is fürdettem. mondjuk kedvesebben is berakhatta volna a medencébe. de ennél nagyobb baj nincs.
Teli van a hulye videoi negativ kommentokkal. Nem kell rakattintani, nem kap erte $1 egy nezesert, be kell jelenteni a youtube-on. Lehet az ilyen degenerart dog ellen tenni.
én az állatkínzó embereket, késsel a kezükben kiraknám mind egy lakatlan szigetre, hogy gyilkolják le egymást!!!!!
Agybetegek. A p.csinel fogva kellene lobalni egy kicsit. Rogton megjonne az esze, ha meg nem itta es drogozta el.
A kérdező hozzászólása: elsõ: a tengerimalac tud úszni, oké ha magától belemegy, az nem kínzás....de így hogy beledobja így már az
Az ember a saját fajtáját is kínozza és gyilkolja, én ezek után már semmin sem csodálkozom.
Kedves 12:50-52.Ha tudnál angolul, akkor látnád, hogy ezt a tengerimalacot külön kígyóeledelként vette.Külön zsákmánynak tenyésztve. Amúgy én is megcsapkodnám a [email protected] állatkínzókat.
Utolsó:Németet tanulok.De akkor is, szegény malacka, ahogy sikít :(
úristen :"(((( milyen kétségbeesetten visít :( (amit egy válaszoló küldött) megszakad a szívem :( hülye barom a gazdája!
A kérdező hozzászólása: Ezt a kígyós vidit láttam én is. Amikor megláttam, hullottak a könnyeim, és a tengerimalacomat megöleltem, és mondtam hogy õ biztonságba van. De aki ilyet feltesz internetre és odalöki szegényt a halálba az sem érdemli meg az életét. Amúgy én ugyan azt tenném velük mint õk az állatokkal. Szemet szemért elv....
A kígyó videos vagyok, aki legyerekesezte a kérdezõt: Nem gondolod, h inkább az állatkínzóknak érdekes a video?Látszik, h melyik oldalra áll pár ember...

Miért okoznak az időjárási frontok fejfájást egyes embereknél?

Mi ennek a tudományos magyarázata?

Legjobb válasz: És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.

És mert megváltozik a légkõr elektrosztatikus töltése, és mert a geopatikus sugárzások intenzitása megnõ és mert az adott személynek vérkeringési zavarai vannak- ezért a fokozott érzékenység.
Mert megvaltozik a levegõ nyomása.

Az miért van, hogy valaki úgyis mindig megmagyarázza a legnagyobb h*lyeséget is? Szexuális örömérzetet okoz ez egyeseknek?

Leírom, hogy a Föld a Nap körül kering.

Legjobb válasz: Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....

Okey, megegyeztünk egy kölcsönös k-urva anyádban:D Vagy inkább neked az apád is k-urva:D Meg te is azért foglalkozol annyit az én libidómmal:D Ahelyett hogy érdemben válaszolnál, mert ugye hát az milyen dolog már....
Na most jól kipanaszkodtad magad, ugye?:) A nagy semmin. Ha valamire van magyarázat nehogy már felháborodj rajta hogy meg is magyarázzák. Inkább ha nem értesz vele egyet cáfolj rá, de ez... szánalmas nyavalygás.
Amit a föld csinál az tényleg nem teljesen keringés. Megmagyaráznám szívesen, de szerinted az okoskodás lenne. Inkább örülnöd kellene, hogy valaki megosztja veled a tudását és besítírozza az agyadban lévõ fehér foltokat. A kérdés egyébként pontosan olyan okoskodó, mint ami miatt állítólag fel vagy háborodva. Szeritnem Te vagy aki leginkább okoskodik, csak most nincs olyan kérdés, amiben okoskodhatnál és ezért feltettél Te egyet. :D
Mert hülyék és nagy az Isten állatkertje
1. mert a válaszoló elgondolkozik rajta, mit válaszolhatna, mert van benne egy olyan vágy, hogyha erre az oldalra jön akkor õ márpedig segít másokon. És ha nemtud akkor kitalál valamit amit leírhatna 2. Ez valószínû azért van, mert az oldal névtelen, így itt élik ki egyesek a magánéletben adódó dühüket úgy, hogy másokat lefikáznak
A kérdező hozzászólása: Na, jó, utolsó 2, titeket írtalak körül, pont rólatok beszéltem. Ti én rám mutogattok, én ti rátok mutogatok. Szerintetek én csinálom ezt, szerintem meg ti. Úgyhogy egyezzünk ki egy k-urva anyátokban és kész.
A kérdező hozzászólása: Amúgy tipikus, megint okoskodtok (utolsó).... De azért tényleg remélem elélveztetek most, hogy leírhattátok hogy mennyire felesleges volt ez a kérdés. TÉnyleg remélem hogy ettõl áll fel nektek....De áruld már el mekkora merevedést idéz nálad elõ egy lefikázó komment...
mert azt hiszi neki van igaza. én eü-s vagyok, fõleg egészségügy témakörbn szoktam válaszolni. babákkal is foglalkozom, így a gyereke témakörben is. próbálok rendesen válaszolni, tudományosan, tényszerûen, mégis mindig vannak emberek, akik szerint én h*lye vagyok, nem értek semmihez és ne dumáljak, mert a neten tanultam. ez egy embertípus. ez van.
Azt JAVASLOM(!), hogy légy nyitott minden vélemény felé, mérlegelj, és hogyha valaki hülye, akkor elegánsan viselkedj nyugodtan, amivel leforrázod, elgondolkodik és más is melléd áll, mivel látják, hogy igazad van. Ha meg nagyon hülye, küldd el a fenébe. Amúgy meg vigasztaljon az a tudat, hogy neked van igazad, te vagy az okosabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!