Találatok a következő kifejezésre: Miért nyalogatja kutyám a fülem (1 db)

Miért nyalogatja a kutyám a fülem?

Legjobb válasz: Az ember nyalogatása a kutyáknál a behódolás jele, ezzel jelzi, hogy te "nagykutyább" vagy nála. :) A fül nyalogatása kifejezetten ennek kimutatására történik.

Az ember nyalogatása a kutyáknál a behódolás jele, ezzel jelzi, hogy te "nagykutyább" vagy nála. :) A fül nyalogatása kifejezetten ennek kimutatására történik.
azért mert nagyon szeret téged! :-D
Ezzel mutatja ki hogy szeret, ez olyan mintha puszilna, és te vagy a "Nagy kutya"
Nekem is mindig! De nagyon örülök neki mert ez azt jelenti hogy szeret!
Nekem is mindig nylogatja, és erre énis kiváncsi voltam...de már rájöttem, hoigy azért mert szeret téged..és ez nagyon jó(mármint nemazért mer cvalaki nalja a fülemet)/hanem/ azért, mert tudom hogy engem tekint a "fõnökének"=)
Mert szeret!!!!!!
Nekem is mindig a fülemet szokta nyalogatni:) Igen, azért mert szeret:)
mert szeret
Igen, ez a FÕNÖK elismerése!
mert szeret
Mert szeret(utál) Mért nyalogatna?
Biztos régen mostad ki, és õ helyeted csinálja:) !Különben azért mert szeret!
hát , mert elismeri hogy te vagy a gazdija ées természetesen , mertszeret
Azért mert szeret téged.
hülye kérdéés -.-
Azért mert szeret téged
A kutyák beszélni nem tudnak, ez a kommunikációjuk egyik csatornája, és ahogyan mások is leírták az õ szeretete, hódolata jele. Az én kutyám is alig várja, ha találkozunk reggel, hogy megnyalhassa a kezem, vagy a ruhám, közben örömtõl repesve, majd elolvadva csóválja a farkát.
Mert szeret!
Hát szeret, inkább orulj hogy téged szeret...:)
megpuszil :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy történhetett ez meg?

http://www.youtube.com/watch?v=B8oxyWoWJpQ

5

Mi a velemenyetek errol a kennelrol?

http://www.erdoalji.ro leginkabb a goldenek erdekelnenek, de nem igazan tetszik, h 3 fajtaval foglalkozik, es ahogy latom osszesen 13 felnott kutyaja van. Meg nem vettem fel vele a kapcsolatot, kivancsi vagyok a Ti velemenyetekre, milyen kennelnek tunik (hobby celra szeretnek kutyat, szoval nem erdekelnek a dijak, csak a jo egeszsegugyi allapot) Esetleg tudnatok ajanlani mas kenneleket (Magyarorszagon vagy Romaniaban egyarant)?

3

Érdeklődés képp, a spánielek mennyire bírják a magyarországi hideget? !

persze lenne szép óllja kazánházba bemehetne :)

5

Hol rendeznek agility tréningeket Vajdaságban? Akár kutyasuli is érdekelne.

0

Nem eszik a kutyta. Miért?

Anya barátja elhozta ide a kutyáját és azóta mióta elment a gazdája nem eszik semmit! Mi lehet a baj? :( (mini yorki) lehet h csak az időjárás vagy csak hiányzik a gazdája?

2

Miért viselkedik fiúsan a lány kiskutya?

Jó ideje a nőstény 8 hónapos kiskutyám fura módon mindent meghágna... A játékait, az emberek kezét, lábát. Amit csak ér. Képtelen vagyok leszoktatni róla. Egyébként sem értem mi ez a megnyílvánulása?

2

Mitől vakarózhat még mindig a kutyám?

14hetes basset houndom folyton vakarozik es bolhassza magát. Mar frontline combot is cseppentettem, neostomosannal is megfürdettem 2szer is, bolha es kullancs elleni nyakörv is van mar rajta es meg mindig csinálja.

4

Dobermann tulajdonosak! Tudnátok tapasztalatokat és történeteket mesél i a kutyátokról?

Ha tudtok jö dobermann tenyésztőt vagy hohy ti mennyiért vettétek a kutyát akkor lécci írjátok le azt is! :) Engem nagyon magávalragadott ez a fajta, csak a szüleimnek nem nagyon tetszik az ötlet hogy ilyen kutyánk legyen, mert hogy őrző védő fajta. :( Én egy 15 éves lány vagyok ,ti hány évesen kaptatok vagy vettetek dobermannt? Olyan kutyát szeretnék ami agility re is alkamas. Szerintetek a dobermann alkamas?

1

Szerbiában hol rendeznek vizsgákat (különösen ügyességi vizsga érdekel)?

1

Mi legyen a Bichon Havanese lány kutyámnak a neve? (2 közül)

Szofi vagy Luszi?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!