Találatok a következő kifejezésre: Miért nyalogatja kutyám a fülem (1 db)

Miért nyalogatja a kutyám a fülem?

Legjobb válasz: Az ember nyalogatása a kutyáknál a behódolás jele, ezzel jelzi, hogy te "nagykutyább" vagy nála. :) A fül nyalogatása kifejezetten ennek kimutatására történik.

Az ember nyalogatása a kutyáknál a behódolás jele, ezzel jelzi, hogy te "nagykutyább" vagy nála. :) A fül nyalogatása kifejezetten ennek kimutatására történik.
azért mert nagyon szeret téged! :-D
Ezzel mutatja ki hogy szeret, ez olyan mintha puszilna, és te vagy a "Nagy kutya"
Nekem is mindig! De nagyon örülök neki mert ez azt jelenti hogy szeret!
Nekem is mindig nylogatja, és erre énis kiváncsi voltam...de már rájöttem, hoigy azért mert szeret téged..és ez nagyon jó(mármint nemazért mer cvalaki nalja a fülemet)/hanem/ azért, mert tudom hogy engem tekint a "fõnökének"=)
Mert szeret!!!!!!
Nekem is mindig a fülemet szokta nyalogatni:) Igen, azért mert szeret:)
mert szeret
Igen, ez a FÕNÖK elismerése!
mert szeret
Mert szeret(utál) Mért nyalogatna?
Biztos régen mostad ki, és õ helyeted csinálja:) !Különben azért mert szeret!
hát , mert elismeri hogy te vagy a gazdija ées természetesen , mertszeret
Azért mert szeret téged.
hülye kérdéés -.-
Azért mert szeret téged
A kutyák beszélni nem tudnak, ez a kommunikációjuk egyik csatornája, és ahogyan mások is leírták az õ szeretete, hódolata jele. Az én kutyám is alig várja, ha találkozunk reggel, hogy megnyalhassa a kezem, vagy a ruhám, közben örömtõl repesve, majd elolvadva csóválja a farkát.
Mert szeret!
Hát szeret, inkább orulj hogy téged szeret...:)
megpuszil :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Agility Szigetszentmiklós, Halászletek, Szigethalom, Tököl stb környékén?

1

Orije táp, nagytestű kölyök kutyának!? Kinek mi a tapasztalata?

2

A dalmata kiskutyának hogyan lehet megvizsgálni a hallását?

Tervezek venni egy dalmata kiskutyát, de alapos szeretnék lenni, mivel a dalmatákra jellemző a süketség/félig süketség. Hogyan szokták ezt megvizsgálni?
Előre köszönöm a válaszokat!

2

A törpe uszkár jó választás kisgyermek mellé?

7

Milyen fajtát ajánlanátok? Legyen okos, ugyanakkor ne kelljen vele külön sokat foglalkozni.

Szóval valamilyen lustább, nyugisabb fajta érdekelne.

14

Milyen kis, vagy közepes méretű kutyák vannak?

5

Vajon az én kutyám? Lehetséges ez? (Többi lent)

6 éves koromban kaptam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki a mindenem volt. A szüleim 13 éves koromban elváltak, és mivel a kutyus apuhoz kötődött a legjobban, ezért ő nála maradt. Azonban rá 2 évre különböző családi okok miatt a kapcsolat megszakadt köztem és édesapám között. Utólag tudtuk meg, hogy a kiskutyámat odaajándékozta egy idős néninek, aki akkor a szomszédja volt és nagyon megszerette a kutyust. Mikor próbáltam megkeresni a nénit, nem jártam sikerrel. Azonban tegnap láttam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki nagyon öreg volt és egy csöves volt a gazdája... Nagyon koszos volt szegény, de az arca, pont olyan volt, mint az én kutyusomé! Mivel ő most már 17-18 éves lenne, ezért mindenki azt mondja, hogy kizárt, hogy ő az. De én nem tudom, annyira hasonlított rá! Szerintetek lehetséges, hogy ő az??? Ha igen, nekem minden pénzt megér, hogy 8 év után visszakapjam! Gondoltam rá, hogy kimondom hangosan a nevét, hogy reagál-e rá, de 8 év alatt simán el is felejthette, nem? Ha szerető családban lenne, nem szakítanám ki onnan, de az egyik bp-i főtéren koldul vele egy csöves...

9

Valaki Somogy megyében nem tud eladó német juhász, fajta tiszta kiskutyát?

3

Gerincvelőhártya-csontosodás. Sajnos a kutyámnak ez van, és a wikin ezt írták a betegség meggyógyítása ma még nem jár sok sikerrel. Kérdés: Műtéttel orvosolható? Mennyiért? Hol? Lábadozási tapasztalatok?

2

Három hetes kiskutyák mit ehetnek?

Kutyusunk hét kiskutyát hozott a világra, nagyon elevenek már, szegény anyukát nagyon leszívják. Nagyon sokat fogyott, pedig sokat eszik, de nem látszik, hogy hízna. Már a teje is kezd fogyni szerintem, nem sokat van velük, meg már a kiskutyáknak nagy a körmük és kimarják. Szegénynek kivérzik, besebesedik, szerintem fáj is neki. Mit lehetne adni a kiskutyáknak enni? Mondjuk még azt sem tudom, hogy egyszerre, hogy fogunk hét kiskutyát egyszerre etetni. Nagyon elevenek, mozognak, már a ládából is képesek kimászni. Ugatnak, harapdálják egymást.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!