Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs strandra menni (2 db)

Miért nincs kedvem strandra menni?

Mióta szültem nem sok kedvem van strandra menni. nincs különösebb gond az alakommal,hogy azt kéne szégylejem. Egyszer?en ha már ki kell mennem szívesebben teszem azt felöltözve. Valahogy nem akaródzik úgy élvezni a strandot mint régen f?rd?ruciban ellazulva. A két gyerek teszi? Vagy tudat alatt szegyell?s lettem?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy nincs elég önbizalmad? Bizonyára csinos, nõies anyuka vagy. Amikor a tükörbe nézel minden nap lásd magad szépnek, vedd észre a szépséged. Remélem hamar megjön az önbizalmad!

Nem lehet hogy nincs elég önbizalmad? Bizonyára csinos, nõies anyuka vagy. Amikor a tükörbe nézel minden nap lásd magad szépnek, vedd észre a szépséged. Remélem hamar megjön az önbizalmad!
A kérdező hozzászólása: Az önbizalmammal nincs semmi baj. Hétvégén is kint voltunk a családdal. Csak egyszerûen egy röpke úszás és ennyi. Nincs kedvem hozzá.
nincs kedved-->ne menj.ilyen egyszerû

Miért nincs a hátat, vállat is takaró fürdőruha? Nem tudok strandra menni, se kivágott felsőket hordani. Pedig nekem mindenem a vízpart. Az a megoldás, hogy egész nyáron itthon kuksolok?

Aki hasonló helyzetben jár az mit csinál?

Legjobb válasz: Sajnos tényleg rettenetes állapotban van a hátam, aknés pattanásos lila piros mindenféle hegek és gyulladásos csomók. A napfény jót tesz neki de azt is csak itthon merem hogy senki ne lássa. Ha pólóban megyek be a vízbe akkor kiröhögnek?

A kérdező hozzászólása: Sajnos tényleg rettenetes állapotban van a hátam, aknés pattanásos lila piros mindenféle hegek és gyulladásos csomók. A napfény jót tesz neki de azt is csak itthon merem hogy senki ne lássa. Ha pólóban megyek be a vízbe akkor kiröhögnek?
Miért kell annyira eltakarni? Amúgy meg vegyél rá egy pólót és kész
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam én is de nem ciki úgy bemenni a vízbe?? :) Fõleg estefelé még azt se mondhatom hogy a leégés ellen :D
És kit érdekel, hogy ki mit gondol? Még ha meztelenül akarnál strandolni, azt mondom, ciki, és be fognak szólni, de egy póló miatt? Hétvégén a strandon láttam olyant kislányt (annyira nem volt kicsi), aki tornadresszben volt, és két nõt is, akin a fürdõruha alatt melltartó volt. Elég fura volt, már meg se ismerném õket. Ne foglalkozz azzal, hogy idegenek, akiket soha többet nem látsz, mit gondolnak rólad! Menj strandra! Jó szórakozást!
biztos kellemetlen, az ember általában magával sokkal kritikusabb. Nekem az egyik lapockámon vannak ilyen lilás foltok, de én is szégyellem, de vhogy muszáj legyõzni ezt a gátlásosságot. Én már láttam pattanásos lányt strandod. Õszintén , nem azt gondoltam hogy undorítóan néz ki hanem hogy másnak még rosszabb helyzetben van a bõre mint az enyém. De amúgy tényleg nem fog senkise emlékezni rád! Egyébként a pattikat leszámítva más meg olyan alaktalan , rengeteg elhízott narancsbõrös ember van a strandod de mégsem foglalkoznak vele.A nap pedig jól fertõtlenít szóval könnyebben lepergeti a pattikat.
otthon napozz elõtte, a napsütés nagyon jó lenne a bõrödre
Az én vállam is elég ronda, de sok mindent nem tudok vele tenni, nyáron kenni se igen lehet mivel, gyógyszert se lehet szedni, szóval együtt kell ezzel élni és kész. Most már eljutottam oda, hogy teszek rá, ki mit gondol. Én még tökéletes embert nem láttam se strandon, se máshol. Akinek nem tetszik, az így járt, ha pedig valaki megjegyzéseket tesz, ne vedd magadra, csak a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenki jó dolgokat írt. Nem ismeretlenek elõtt szégyenlem legjobban, hanem ha a párommal és a közös baráti körünkkel megyünk el strandra akkor vagyok teljesen kétségbe esve miatta. Mert ott egymáshoz közel vagyunk és mindenki premier plánban, közelrõl látja. Eddig is sokszor lemondtam, de már nem hihetõ hogy minden héten menstruálok :(
Ugyan ez. Undorító a hátam, és heges is. Piros gümõk.:) Még a mellkasomon is..Valahogy hozzászoktam, sok átsírt éjszakám is volt miatta. Beletörõdtem, ennyi az egész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!