Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs reggel (47 db)

Magyarországon miért nincs lehetőség a sportolásra? Miért nincs lehetőség a tömegsportra? Hová tűntek el a régi, szocialista időkben alapított "tömegsport egyesületek"?

Legjobb válasz: Megintcsak TáplálkozásiHarcmûvésszel értek egyet! Megnézném amikor az ókori Spártaiak elé állnál és azt mondanád nekik, hogy sittes genyók.

Megintcsak TáplálkozásiHarcmûvésszel értek egyet! Megnézném amikor az ókori Spártaiak elé állnál és azt mondanád nekik, hogy sittes genyók.
Én sajnos nem értek vele egyet, a kérdezõ (sok mással együtt) szórakozni szeretne a sporttal. Van olyan is, hogy erõsítés miatt sportol az ember, ez viszont egy másik dolog, ez "játék". Én a fõvárosban lakok, mégsincs lehetõségem erre tizenévesként. Több éves próbálkozás után két opciót találtam: -egyesületnél, profi sportoló leszek (heti öt edzés, esélytelen hogy tanulni is tudjak) -szabadtéri betonos pályára szerzel magadnak pár havert és tönkreteszitek a térdeteket. (+1: a gimi ahova járok, "hajlandó" kiadni a tornatermét- 12000 ft-os óradíjért, edzõvel. Bekaphatják.) Nyáron minden iskolát bezárnak, az udvarukat sem adják ki, pedig ilyenkor a legalkalmasabb szerintem.
Ezen tudok mosolyogni. Kézilabdázni callisthenics helyett? Vannak ám igényeid, úgy látszik a tér és az idõ mégsem teszi ezeket lehetõvé. Lehet késõbb örülni fogsz, hogy az õsi hatékony edzésre van csak lehetõséged, most persze labdáznál, teszem azt késõbb mégis hasznodra lesz az erõs, edzett test. Úgysincs más lehetõséged ezek szerint, tehát..
szerintem elskörben össze kellene szedned egy néhány embert akiknek rajtad kívül szintén lenne igénye ilyesmi tevékenységre, és a problémád máris megoldódott, bármelyik falucskában van legalább egy focipálya ahol lehet focizni... ha elegen összejöttök, alapíthattok egyesületet és indúlhattok kis bajnokságokon... nálunk Székesfehérváron van egy utca, Kelemen Béla, és az ott lakók jó pár évvel ezelõtt alakítottak egy kis focicsapatot kelemen fc néven és kis bajnokságokon indúltak
#9: "szabadtéri betonos pályára szerzel magadnak pár havert és tönkreteszitek a térdeteket." Elég régen tolom így és köszönöm, jól van a térdem. :) Szerintem ez a szabadtéri (nálunk aszfaltozott) pálya teljesen járható út. Amúgy igen, szerintem is igaz. Sajnos túlzottan is a versenysport felé van súlyozva az egész magyarországi sportélet és túl kevés a tömegsport szerepe.
Az teljesítmény!!
Igaz én Pesten lakok, de úgy gondolom, van lehetõség tömeg sportra, csak meg kell keresni hozzá az embereket (és talán egy kis pénzt). Én a nehezebb utat választottam, a semmibõl építettem magam köré egy egész kézilabda csapatot. Októberben volt, hogy csak 3 ember jött el edzésre, ez a szám most már 19, és most szeptembertõl pedig már bajnokságban indulunk, úgy, hogy sikerült szponzorokat is találnunk! Kevesebb mint egy év alatt a semmibõl lett egy kézilabda csapat. Nem lehetetlen, csak akarni kell, de a kemény munka sok mindenkit eltántoríthat! ;)
Pesten nyilván sokkal több lehetõség van. De inkább különleges dolgokból van nagyobb választék(30+ féle kungfu meg ilyenek :D). Kisebb városokban is tuti van 1-2 kosárpálya legalább. De ha tényleg a világ végén lakik az ember, akkor is lehet focizni a füvön. Csak embereket kell gyûjteni hozzá. Ha meg ez nem megy, akkor lehet futni, biciklizni, úszni vagy testsúlyos edzést végezni. Valaki nagyobb örömet lel ezekben, mint a csapatjátékokban.
Miért ne lehetne? Én teniszezek. Évi szinten 32.000 Ft a pályabérletem ( elvileg korlátlan). Mi ez ha nem tömegsport kategória? Mindenhol van ilyen csak szét kell nézni.
A kérdező hozzászólása: Na, ja... És honnan szerezzek pénzt kézilabdapálya, labdarúgópálya, teniszlabdapálya stb... építésére? Mert én ezeket akarom gyakorolni és nem valami sittes hülyeséget. Nem a börtönéletre készülök...
Személy szerint azt mondom ott az internet (ha nincs könyvtár) és színvonalas edzéstervet biztosít a Fegyencedzés címû vígeposz. Így hát.. edzeni lehet.
Egyre több Kondipark épül Magyarországon csak az a baj , hogy az összes a nagyvárosokban. Tényleg nincs lehetõség sportolni.
A kérdező hozzászólása: Itt, ahol lakom se teniszpálya, semmilyen sportközpont nincsen. Semmilyen sportolási lehetõség nincsen, de elviekben a szocialista idõkben virágzott itt a tömegsport: volt kézilabdacsapat, kosárlabdacsapat és mindenféle jó sport. Most meg? Az ég világon nincs semmi lehetõség ebben a putriban.
a tömegsportok a nagyvárosokba költöztek.
amúgy kézilabdázni hasonlót csak akkor tudsz, ha ven kivel... de ha nincs kivel, nincs rá igény, akkor nem is megvalósítható... de ha összeszedsz egy csapatnyi embert bementek az önkormányzatba, biztosan ki tudnak találni valamit...

Miért nincsenek már harmadosztályú vasúti kocsik? Régen azok voltak a legolcsóbbak és most is szükségük lenne rájuk a szegény embereknek!

Legjobb válasz: Mert az UIC megszüntette ezt a fogalmat. Meg amúgy is az állandó költségek miatt egy 3.o.-ú kocsi közlekedtetése nem lenne nagyságrendekkel olcsóbb, ami a jegyárakban megjelenhetne. A vasút pedig (bár nem látszik) nem szociális ellátó intézmény (még ha sokan úgy is gondolnak rá sajnos....) Akinek nincs pénze vonatra ne utazzon vele. Nekem nincs pénzem Ferrarira, nem sírok a gyártójának, hogy készítse el gyengébb motorral és szarabb karosszériával mert nekem arra lenne pénzem.

Mert az UIC megszüntette ezt a fogalmat. Meg amúgy is az állandó költségek miatt egy 3.o.-ú kocsi közlekedtetése nem lenne nagyságrendekkel olcsóbb, ami a jegyárakban megjelenhetne. A vasút pedig (bár nem látszik) nem szociális ellátó intézmény (még ha sokan úgy is gondolnak rá sajnos....) Akinek nincs pénze vonatra ne utazzon vele. Nekem nincs pénzem Ferrarira, nem sírok a gyártójának, hogy készítse el gyengébb motorral és szarabb karosszériával mert nekem arra lenne pénzem.
"Menj el busszal Budapestrõl Gyõrbe, " A voanat ezen a távon is ugyanannyi mint a busz. Akkor nem mindegy mivel mész?
Menj el busszal Budapestrõl Gyõrbe, vagy Bécsbõl Linzbe! Ja, hogy nincs járat... Úgy bírom ezeket, akiket apuci már a kórházból is kocsival hozott haza, idõvel pedig õk maguk ültek a volán mögé és fogalmuk sincs a tömegközlekedõk életérõl.
Ettõl függetlenül azért a vasút továbbra is egy drága közlekedési módszer marad, a "szegény embereknek" pedig ott marad a busz. Nem véletlen, hogy Európa nagy részén azért a rendes árba kerülnek a vonatjegyek.
Csont hülyék vagytok, de jól áll nektek...
Sõt, Oroszországban a félreesõbb vidékeken olyan is elõfordul, hogy a hosszú tehervonatokra ráaggatnak 1-2 üres platóskocsit, mert a mozdonynak az már nem nagy különbség üzemanyagban, és erre az emberek INGYEN felülhetnek, hogy mehessenek arra, amerre a tehervonat. Ezt a népnyelv "bicsovoz" azaz "hobó vonatnak" nevezi.
Ott a pont az utolsó válaszolonál!!! Akkor a szegény ember mégis mivel utazzon? Kocsival? 500 ft os benzinárnál?? Pont erre kéne a vonat hogy a szegények is gond nélkül eljussanak akárhová. Nem 40 km távolság 1000 ft... nem kellenek ide új korszerû vonatok ameddig így áll az ország. Ahogy írták elõttem marhás kocsiban is lehet utazni csak ne 1000 ft legyen már 1 jegy , valakinek a napi fizetése majdnem rámegy hogy csak felmenjen pestre meg vissza. Kész vicc!
Mellesleg az Orosz Vasút sem termel semennyi profitot, mégis járatják nagyon olcsón. Miért is? Hogy az orosz szegényemberek tudjanak közlekedni. Errõl ennyit.
De a vonatnak pont az a lényege, hogy "szociális intézmény" a legszegényebbek számára biztosítania kéne a közlekedést, ha máshogy, nem marhavagonban. De ahogy látod kérdezõ, ezt a többi válaszoló úgy se fogja megérteni, tele van kapzsi kapitalistákkal a társadalom, kár volt a rendszerváltás.
Mert nem éri meg üzemeltetni, iylen egyszerû, több a fenntartási költség, mint amennyi bevételhez jutnának a használatukkal, a vasút sem szeretetszolgálat.
"De viszont ha már ferrari árban fizetek, akkor ne trabantot adjanak alám..." Az a helyzet, hogy a valós költségeket tekintve trabant árat fizetsz. Vagy még azt sem. Európa boldogabbik felén, ott ferrari árat fizetsz Itt nem. Persze lehet jönni azzal, hogy ott sokkal többet keresnek. De a vasút bekerülési költsége itt is európai szintû a bevételek nem.
A vonat egy drága közlekedési eszköz, ezt tudomásul kell vennie mindenkinek, aki vonattal utazik.
De viszont ha már ferrari árban fizetek, akkor ne trabantot adjanak alám...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kellett az UIC szervezetnek a szegények utazási lehetõségét elvenniük. Meg egyáltalán miért szólnak bele a MÁV dolgaiba.

Miért nincs izomlázam? Edzek rendesen. Régen mindig izomlázam volt. Akkor nem edzettem eleget? Hogy van ez? . :/

Legjobb válasz: Az izomláz egy biokémiai folyamat hatása, ún. tejsav termelõdik az izmaidban. Ez azért van, mert nem megfelelõ az oxigénellátás, és aerob helyett (szinte) anaerob környezetben kell végbemennie a biológiai oxidációnak, ami ketonenseket eredményez. Na ennyit a bioszról. A lényeg, hogy több oka is lehet annak, hogy most nincs izomlázad. 1: Nagyon jó a légzõtechnikád és az edzésmódod illik a teljesítményedhez. 2: Nem terheled a végletekig az izmaidat (sajnos így nemigen fejlõdnek). 3: Még a tejsav lekötõdése elõtt újra edzel, ezzel aktiválva az izompumpát a keringésedben, ami elszállítja a tejsavat. Legtöbbször az igazság a második kettõ között van! Próbálj kifulladásig, változatosan edzeni 1-1 gyakorlattal, és fog az fájni, ígérem!

Az izomláz egy biokémiai folyamat hatása, ún. tejsav termelõdik az izmaidban. Ez azért van, mert nem megfelelõ az oxigénellátás, és aerob helyett (szinte) anaerob környezetben kell végbemennie a biológiai oxidációnak, ami ketonenseket eredményez. Na ennyit a bioszról. A lényeg, hogy több oka is lehet annak, hogy most nincs izomlázad. 1: Nagyon jó a légzõtechnikád és az edzésmódod illik a teljesítményedhez. 2: Nem terheled a végletekig az izmaidat (sajnos így nemigen fejlõdnek). 3: Még a tejsav lekötõdése elõtt újra edzel, ezzel aktiválva az izompumpát a keringésedben, ami elszállítja a tejsavat. Legtöbbször az igazság a második kettõ között van! Próbálj kifulladásig, változatosan edzeni 1-1 gyakorlattal, és fog az fájni, ígérem!
több évtizednyi edzésmúlttal a hátam mögött, még mindig van izomláz, majdnem minden edzés után. valamit rosszul csinálsz!
A kérdező hozzászólása: Értem Megpróbálom THX


A tévén ki van választva az a bemenet ahová bedugtad a játék kábelét?
A kérdező hozzászólása: Nincs. Azt gondolom a tv menujeben lehet ugye?

Miért nincs soha vihar reggel?

Mindig délután, este vagy éjjel?

Legjobb válasz: Mert ilyenkor az hõmérséklet már alacsony mivel éjszaka ugyebár nincs napsütés és tudvalevõ, hogy a viharok meleg levegõvel keveredõ hidegfrontokból keletkeznek !

Mert ilyenkor az hõmérséklet már alacsony mivel éjszaka ugyebár nincs napsütés és tudvalevõ, hogy a viharok meleg levegõvel keveredõ hidegfrontokból keletkeznek !
Én már mentem úgy reggel 6-kor dolgozni és villámlott meg szakadt az esõ.
Elõzõ: Jó neked de nálam a reggel hajnali 4 kor kezdõdik!
ahha jó... akkor a kékszalagos hajók maguktól süllyedtek el, és a leszakadó automata-tetõ is csak a véletlen mûve :D (értsd. reggel is lehet vihar)
"Elõzõ: Jó neked de nálam a reggel hajnali 4 kor kezdõdik!" 3.40-kor kelek minden nap és kb. 6ra érek fel Pestre és ott vihar volt. Szóval én se délre járok dolgozni elhiheted. ;)
A kérdező hozzászólása: jóvan na ... :-) eddig sose találkoztam reggeli viharral :-)
"3.40-kor kelek minden nap és kb. 6ra érek fel Pestre és ott vihar volt. Szóval én se délre járok dolgozni elhiheted. " Hát elég szar neked, remélem legalább megfizetik! :D
Bruttó 90.000 Ft xD +kajajegy + bérlet Gáz, de nem olyan ciki, mint segélybõl élni.

Miért nincs úgy, mint régen?

nem értem, a barátom most érettségizett, és mióta elkezdett rá tanulni, azóta kevesebbszer mondja, h szeret, amit meg is értek, mert sokat tanult rá. az érettségi láz el?tt csomó ari sms-t küldött sokszor mondta stb, azt hittem hogyha már vége lesz az írásbeliknek megint irogatni foglya majd az ari smseket, de azóta is kevesebbszer mondja, h szeret, és sms-t is jóval ritkábban küld. mi lehet ennek az oka? nem is szeret már? vagy valami más?

Legjobb válasz: Szerintem biztos nem arról van szó, hogy nem szeret. Lehetséges, hogy nem volt az sms-einek "hatása". De inkább az lehet az ok, hogy izgul az eredmények miatt. Pont ezért nem jó ha az ember hozzá szokik valamihez mert ha valami folytán nem úgy van ahogy azt "megszokta" akkor már az nem tetszik neki. Ha nem ír annyit sebaj. De ha személyesen érzed, hogy szeret és törõdik az érzéseiddel nem pedig elutasító akkor semmi gond nincs. 18/L

Szerintem biztos nem arról van szó, hogy nem szeret. Lehetséges, hogy nem volt az sms-einek "hatása". De inkább az lehet az ok, hogy izgul az eredmények miatt. Pont ezért nem jó ha az ember hozzá szokik valamihez mert ha valami folytán nem úgy van ahogy azt "megszokta" akkor már az nem tetszik neki. Ha nem ír annyit sebaj. De ha személyesen érzed, hogy szeret és törõdik az érzéseiddel nem pedig elutasító akkor semmi gond nincs. 18/L
szerintem szeret és csak kicsit be volt indúlva az érettségi miatt... de idõvel minden ugyan az lesz !!
Sose legyen nagyobb gondod az életben. :)
A kérdező hozzászólása: mikor személyesen találkozunk, mindig átölel, átkarol, belepuszil a hajamba, fogja a kezemet
Nyugi, csak érettségizik. :)
A kérdező hozzászólása: jóó de az írásbeliknek már vége... a szóbelire meg még el sem kezdett tanulni.
Attól még szeret, hogy nem küld "ari sms-eket". Nem ez a szerelem fokmérõje egy kapcsolatban.
hello nem tudom mióta vagytok együtt, de az elején én is kaptam "ari sms-eket" meg ilynek, ez egy idõ után elkopik, sztem teljesen természetes, persze most is van néha hogy kapok, meg esténként beszélünk, de az idõ... 2év 8 hónap után, az ember már "megszokja" és akkor már nem is olyan édes... az ari sms akkor jó, ha néha küldi. Nekem is jobban esik így, mint napi szinten:) ne aggódj, am meg az érettségi nagy teher... majd meglátod te is... sztem ne aggódj és ne kérd rajta számon csak szeresd, meg lesz a gyümölcse. Lex/17

Mikának miért nincs már olyan jó hangja, mint régen?

Értem, hogy az énekeseknek kopik a hangjuk, de most kb. még csak 30 körül lehet.

Legjobb válasz:
Tudod a testen minden sejt folyamatosan cserélõdik, ám a sejtek teremtõdése és pusztulása egyre rosszabb dinamikában történik, egyre kevesebb, egyre rosszabb formában teremtõdik újra minden porcikánk. Ahogy minden más, úgy a hangszálak is eldeformálódnak, elgyengülnek, avulnak elfelé. Még fiatal, de már megkezdõdött a romlás folyamata. Egy ember nagyjából 24 éves koráig teremt több életképes sejtet, mint amennyi feleslegessé válik. Ezt követõen már kevesebb életképes sejt születik, mint pusztul és szépen lassan minden felmondja a szolgálatot. Olyan, mintha egy kötött pulóverbõl kihúznál egy szálat minden nap. Mikor eléred a 200. napot már nem fogható fel kötött pulóvernek, így a szervek is bár a testben vannak, de nem funkcionálnak. Amennyiben valami nem funkcionál az egész, amit képvisel is nyomorba sûlyed. Az élet véget ér, mert egy kopott fogaskereke nem adja tovább erejét a vele kapcsolódóknak.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tudod a testen minden sejt folyamatosan cserélõdik, ám a sejtek teremtõdése és pusztulása egyre rosszabb dinamikában történik, egyre kevesebb, egyre rosszabb formában teremtõdik újra minden porcikánk. Ahogy minden más, úgy a hangszálak is eldeformálódnak, elgyengülnek, avulnak elfelé. Még fiatal, de már megkezdõdött a romlás folyamata. Egy ember nagyjából 24 éves koráig teremt több életképes sejtet, mint amennyi feleslegessé válik. Ezt követõen már kevesebb életképes sejt születik, mint pusztul és szépen lassan minden felmondja a szolgálatot. Olyan, mintha egy kötött pulóverbõl kihúznál egy szálat minden nap. Mikor eléred a 200. napot már nem fogható fel kötött pulóvernek, így a szervek is bár a testben vannak, de nem funkcionálnak. Amennyiben valami nem funkcionál az egész, amit képvisel is nyomorba sûlyed. Az élet véget ér, mert egy kopott fogaskereke nem adja tovább erejét a vele kapcsolódóknak.
A kérdező hozzászólása: De én épp azt mondom, hogy fiatal még, hogy így beszéljünk róla. Sok jó énekes 30 fölött is kiénekelt elég nehéz dalokat.

Elegem van! Miért nincsen már akarat erő? Régen, volt de már semmi :' ( ( ( ( ( (

Valaki segítsen. Hízok :///

Legjobb válasz: Keress magadnak motivációt, legyen elképzelésed a célról, én pl lehet nevetségesen fog hangzani de "fogyi naplót" vezettem a telómon, lefényképeztem magam minden nap és mellé tettem az olyan testû lányok fotóit amilyet én is akartam magamnak :) és a külömbség motivált.. ez csak egy pl lehet nevetséges de nekem ez vált be.. nézz motivációs képeket, youtubon videókat stb

Keress magadnak motivációt, legyen elképzelésed a célról, én pl lehet nevetségesen fog hangzani de "fogyi naplót" vezettem a telómon, lefényképeztem magam minden nap és mellé tettem az olyan testû lányok fotóit amilyet én is akartam magamnak :) és a külömbség motivált.. ez csak egy pl lehet nevetséges de nekem ez vált be.. nézz motivációs képeket, youtubon videókat stb
Szia! Én is hízok lusta dög lettem és hízok pedig régen le tudtam fogyni:(( Ha gondolod írj üzenetet és beszéljünk:)
Ha egy-két hétig ráveszed magad és erõlteted azt, hogy mozogj naponta 15, de inkább 30 percet, akkor egy idõ után már meg fogod szokni és meg is fogod szeretni.:) Csak válassz valami szimpatikus mozgásformát.Sok sikert!
Mert nem lenne elég börtön meg börtönör.
Kenyeret lopni nyilván a legcsóróbbja szokott, aki tényleg az életben maradásért lop.Talán nem rajtuk kéne példát statuálni, az ilyeneket elõrángatni mindíg.Ezeknek megélhetést kellene biztosítani, pl munkahelyeket, okosok!! Azok a rablók nekem jobban borzolják akedélyemet, akik milliárdokat sikkasztanak fel, kiskapukat kihasználva élõsködnek a szegényebbek munkáján, stb, pedig nem is lenne ez szükséges a megélhetésükhöz.A nyakkendõs tolvajok!Esetükben az 5 évet még keveselném is!
A bíróságok ugyanabban a kézben vannak, mint 90-es évek elõtt! A szociemberek be vannak betonozva minden törvénykezõ szervbe. Olyan bírói döntéseket hoznak, amivel bomlasztják a társadalmat, erõsítik a korrupciót és a bûnözést. Mindezt a törvényre hivatkozva. A magyar törvénykezés a bûnözés melegágya. Hány politikust mostak már tisztára, pl amikor Bajnai több milliárdos áfacsalást csinált a Wallisnál. Köszönöm én ebbõl nem kérek. Akinek pénze van, az mondja meg mi van. Náluk a hatalom. Itt csak rosszabb lesz, ha Bajnai ránk szabadítja a nyugati kizsákmányoló oligarchákat.
pedig bármennyire furcsa, én is azt látom hogy ugyanaz a se*gnyaló banda szolgálja ki a mindenkori kormányzatot, nekik mindegy kinek nyalnak, csak bent maradjanak bíróknak, ügyészeknek, szóval nem hülyeség hogy a kommunizmus maradványai bent vannak az ítélõszékeken
Ha EZT bevezetnék, akkor MO-on az emberek 90%-a börtönben ülne - mert ugye a kenyérlopás 5 év, de a különféle csalásoknál azért ennél több idö lenne jogos, és olyan ember jóformán nincs, aki ne csalna valamivel (fekete munka, adócsalás, ügyeskedés, stb)
Itt még az kerül bajba akit meglopnak.
Tehát azt javaslod, hogyha valaki lop egy kenyeret (200 Ft értékben), akkor utána 5 évig fizessük mi (te meg én meg a többi honfitárs) a szállását, a fûtését, a kajáját, a rekreációját... Gratulálok. Csak nem Jobbik? :p
Én sem értem.
#3-as nagyon rossz lehet neked. Mindenrõl a szocik jutnak eszedbe, velük álmodsz, velük ébredsz. Kérdezõ! Tudtad, hogy a problémákat börtönökkel még soha sehol nem oldották meg a világon? Tudtad, hogy kenyeret nem meggazdagodás céljából lopnak. Meggazdagodás céljából a parlamentbe kell menni lopni. Amerikai börtönfilmeken nevelkedett elméddel nem tudom, észrevetted-e, hogy ott nem a bûnök csökkentése a cél, hanem egy jó kis bunyó, hogy neked ne kelljen valós problémákkal foglalkoznod. Amúgy mirõl jutott eszedbe, ellopták a kenyeredet?
A kérdező hozzászólása: teljesen egyet ertek A szociemberek be vannak betonozva minden törvénykezõ szervbe. Olyan bírói döntéseket hoznak, amivel bomlasztják a társadalmat, erõsítik a korrupciót és a bûnözést. Mindezt a törvényre hivatkozva. A magyar törvénykezés a bûnözés melegágya nem azt mondtam hogy kenyer lopasert kapjon 5evet hanem hogy szigoruak legyenek a torvenyek borton hiany nem kifogas ha stadionokat tudnak pulni talan bortont is 7es mert a mostani torvenyek jogrendszerunk normalis?
Nem a kenyérlopást kellene ennyire szankcionálni, hanem azokat akik betörnek, bemennek másokhoz (akár sorozatosan) lopni, és ha véletlen megsérül a szegén' betörõ úr "munka közben" ne még a tulaj legyen érte a hibás! Vagy ha megvédi a sajátját. Gondolom láttad a "fagyállós" esetben a sok bûnözõtutujgató a moslékot pártolta, de az eszébe se jutott egyiknek sem, hogy talán lopni sem kellett volna más maánterületére bejárni.
A kérdező hozzászólása: Ertsetek mar meg ezt a kenyeres dolgot a kozepkorbol vettem itt nem a kenyeren van a hangsuly hanem azon ha az illeto a legkissebb bunt is elkoveti es elkapjat milyen szigoru torvenyek varnak ra
09.28 mivel a példádat a középkorból vetted, innentõl azt feltételezem, hogy veled értelmes vitát folytatni teljesen felesleges. hallottad már a kifejezést, hogy sötét középkor? hát nem is volt annyira sötét. viszonyítva...
A jó múltkor meg b a szott a kerítésbe vezetett áram egy szerencsétlen uborkatolvajt, most meg egy másik mérgezett bortól halt meg.Mert ilyen közveszélyes gazdák vannak, hallatlan!Lassan veszélyességi pótlékot fognak utalni a tolvajoknak.
Szóval ha nem tud kenyeret lopni ettese a közöség 5 évig...
Tanulj történelmet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!