Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs hogy (1594 db)

Miért mondják azt, hogy Pécsett, Győrött, Kaposvárott? Miért pont ezeknél a városoknál, és hogyan alakult ki? Olyan miért nincs, hogy Budapestett, Szegedett, stb?

Legjobb válasz: Van benne logika, régi idõkben ez a tt helyhatározót jelentett. Példa rá az "ott" "amott" szavunk.

Van benne logika, régi idõkben ez a tt helyhatározót jelentett. Példa rá az "ott" "amott" szavunk.
Mert régen volt ilyen helyrag a magyarban és néhány településnévben még fellelhetõ. Egyébként pedig kikopott a nyelvbõl. Nem emlékszem pontosan de lehet hogy volt Budapestett is valamikor hajdanán, de az valamiért nem használatos ma már. Ugyanúgy ahogy ma már a ban, ben is kezd eltûnni. Úgyhogy majd az unokáink lehet azt kérdezik mi az hogy a "szobában" van egy asztal, a "kertbe" van virág.?
Hangtani okok miatt, bizonyára. Bár tény, hogy logika nincs benne sok.

Ha már vonzás törvénye akkor olyan miért nincs hogy lemondás/feladás törvénye?

És hogyan kellene működnie, mikből állna össze? Az ilyen segíthetne például a szerelmi bajokban szenvedő emberkéknek, nem? Bár tény túl egyszerű lenne az élet hogy kívánsz egyet és pikk pakk teljesül. (Elhiszem hogy hülyén hangzik a kérdés, de azért érdekelne ki mit gondol róla. Felőlem akár trollkodók is jöhetnek.)

Legjobb válasz: Van olyan ha erdekel...,,Eckhart tolle most hatalma'' youtobon rakershetsz es kiadja hangos konyvet.

Van olyan ha erdekel..., , Eckhart tolle most hatalma'' youtobon rakershetsz es kiadja hangos konyvet.
Van ilyen törvény: adok-kapok törvény a neve. Kb. az a lényege, hogyha úgy adsz valamit, hogy nem vársz érte cserébe semmit (még elismerést se, szóval nem azért adsz, hogy mások csodálatosnak gondoljanak), akkor az hatványozottan visszajön hozzád.
Azt kihagytam, hogy azért lehetne "lemondás-törvényének" is nevezni, mert ezzel kapcsolatban azt vettem észre, hogy mikor már nem is akarok valamit megszerezni - már nem ragaszkodom hozzá, akkor hirtelen az enyém lesz.
Elõzõ, na de vannak esetek, amikor pont ez a baj. :D Pl. valaki TÉNYLEG el akar felejteni valamit, TÉNYLEG le akar mondani valamirõl. Pl. cigarettáról leszokni.
Az írányitásról mondasz le és nem önmagában a kivánságról. Bár arról is le lehet. Ha valaki a negativ dolgait felejteni akarja kérjen tisztítást és törlést.

A nők elhízásáért van balhé de azért miért nincs, hogy a pasi esetleg hízik vagy már nem oly izmos, sármos?

Tényleg elfogadóbbak vagyunk eszerint? Vagy csak ez a rész nicns szóvá téve? Már nnyi kérdés volt amiben a n?k kilóit boncolgatták, hogy amiatt nincs szex, kevesebb a kedvesség, tör?dés, esetleg másfelé kacsingat a férj de ha fordítva van s a pasi az aki slamposodik, kopaszodik, hízik, lekonyul az izom bármi ilyen akkor mi van? Hogy kezelik ha a n? ezt szóvá teszi? Egyáltalán szóvá teszi ezt bárki? Van olyankor hiszti, nem törödömség, félrelépés stb s ha van melyik fél részér?l? Tényleg érdekelne.

Legjobb válasz: Nem a nõk kilója a hibás, hanem a nõk feljött kilóiból adódó önbizalomhiány, takargatás, villany lekapcsolás- érti mindenki szerintem. A férfiak általában nem lesznek frusztráltak, ha van rajtuk 5 kiló plusz.

Nem a nõk kilója a hibás, hanem a nõk feljött kilóiból adódó önbizalomhiány, takargatás, villany lekapcsolás- érti mindenki szerintem. A férfiak általában nem lesznek frusztráltak, ha van rajtuk 5 kiló plusz.
Én is szóvá tettem a páromnak. Bár õ világ életében macis alkat volt, és ez tetszett is, de már 20 kg plusz van rajta, és így nem annyira vonzó. Már 2 éve tervezi a fogyást. Rám is felkerült 20 plusz anno, mert munkanélküli voltam és depressziós, szépen le is adtam utána. Mondjuk õ neki nagyon tetszett, szereti a kövérséget, alapból is az vagyok, de az már sok volt. Félre biztos nem lépek ezért, néha van egy kis hiszti, amikor csak tömi magába a kaját, mert utána hallgathatom a bûntudata van témát. :D
9-es vagyok és nõ, ha valakinek nem derült ki. :)
Nem tudom, szerintem az régen rossz, ha csak a dicséretbõl van önbizalma.
Nem, én nem értem, ha a pasi nem éreztetnék velük, hogy feljött egy pár kiló, nem lenne a villanykapcsolás. Dicsérni kell a nõt, hiszen abból van az önbizalma.
Ja, nálunk egyébként az volt a visszavágás, hogy õ se szólna, ha a terhesség alatt felszednék pár kg-ot. Visszekérdeztem, hogy neki jelenleg milyen hormonális eseménye történik a szervezetében, vagy milyen egészségügyi dologgal tudja alátámasztani az izomvesztést? Erre már nem válaszolt. Természetesen én is csendben maradnék, hogy orvosi oka lenne. De makkegészséges, csak ellustult. Azért külön haragszom, hogy egy térízületi kopás miatt elõírtak neki napi 20 perc gyógytornát. Amíg csinálta, tünetmentes volt, majd abbahagyta. Na ezt végképp nem tudom tolerálni, hogy a saját egészsége érdekében sem áll neki. Pedig ez nem is az izzasztó kategória - illetve ott bizonyos izmokat azért is kellene edzenie, hogy átvegyék a terhelést az ízülettõl.
*térDízületi (na, így álljak neki reggel gépelni...)
Én szóvá tettem a páromnak, hogy bizony szép kis úszógumija van, ami nem volt még 5 éve. Imádtam az alakját, az izmos hasát, hogy olyan kis cingár volt. Jól áll neki a pár plusz kiló, de a hasán nem. Most dolgozik azon, hogy leadja. Én pl szerintem dagi vagyok, szerinte viszont tökéletes az alakom és imádja. Én leadnék 3-4 kilót. Ha terhes leszek sem szeretnék elhízni, az nem mentség semmire. Lehangoló, hogy megõrülsz valakinek a testéért(nem csak a személyiségéért) aztán elfolyik. Nem is egészséges és nem is szép. Plusz állandóan azt nézném, hogy a régi ruháim nem jönnek fel, nyilván zavarna, ami csomó problémához vezet, mint villanylekapcsolás, takargatás. Naná hogy a pasik másfelé néznek, õk vizuális ingerekre indulnak be. Õk igenis nézik a nõ alakját, akkoris ha minden nõ szerint az õ férje csak a személyiségét imádja, akárhogy is néz ki. Persze, szeretné mindenhogyan, de az a plusz, az nincs meg.
Sértõdöttség van. A férjemre bizony rászóltam, hogy nem az zavar, hogy felszedett néhány kilót (elfér rajta még ennyi), hanem hogy nekem pont az alatta levõ izom tetszett meg. Nem testépítõt szeretnék, hanem csak azt az alkatot, amivel megismertem. Viszont ebbõl azért nem engedek, mert a lába genetikailag izmos - a felsõtestérõl vesztett látványosan izomzatot. Korábban láttam, hogy nagyon jó izmosodási hajlama van, tehát napi néhány fekvõtámasz és felülés (el se kell menni itthonról ezért) is rengeteget segítene. Engem konkrétan az zavar, hogy régebben ha a vállát megfogtam, férfias izmot tapintottam, most meg csontot, mint egy nõi vállban.
Nekem barátnõm szégyellõsködik, mintha nem érezném akár sötétben is vagy amikor leöltöztetem(istenem de jó kis móka az) hogy kis pocakja van. Viszont az amúgy széles derekú nõkbe nem szeretem mikor lefogynak, és ugyanúgy ott marad a széles csontos derék meg a nagy feje álltalában. de nem? egyenek kevesebbet ha nem akarnak hízni vagy sportoljanak az is segít. a férfiak meg sokszor lusták fogyni, az az öt kiló egy férfinál nem sok álltalában... a szexmegvonást meg elítélem. akkor menjen apácának. ne mást büntessen.


Lehet, hogy hülye a kérdés, de miért vagyunk? Miért nincsen az, hogy "nincsen semmi"? Miért vagyunk a földön? Mi a szerepünk?

Legjobb válasz: A kérdésre nem éppen a "hülye" jelzõ a legmegfelelõbb, de mindenképpen értelmetlen, hiszen itt vagyunk és létezünk Miért nincsen az, hogy nincsen semmi? Érdekes kérdés, de felesleges rajta gondolkozni, mert csak megfájdul tõle a fejed és mégsem jutsz eredményre. Miért vagyunk a földön? Hát itt alakult ki (bárhogy is történt) a megfelelõ környezet. Hogy mi a szerepünk? Amit meghatározunk magunknak. Van aki meg akarja óvni ezt a bolygót az enyészettõl, van aki magát az emberi fajt szeretné megóvni attól hogy elpusztuljon, akár úgy is, hogy kitelepíti a földrõl egy másik, lakható bolygóra. Van aki megszeretné könnyíteni a saját és embertársai életét, azzal hogy fel- kitalál olyan dolgokat, eszközöket amelyekkel ez megvalósítható és van akinek a lét csak arról szól, hogy egy "pillanatig" kitölti a bolygó egy részét térben és idõben...

A kérdésre nem éppen a "hülye" jelzõ a legmegfelelõbb, de mindenképpen értelmetlen, hiszen itt vagyunk és létezünk Miért nincsen az, hogy nincsen semmi? Érdekes kérdés, de felesleges rajta gondolkozni, mert csak megfájdul tõle a fejed és mégsem jutsz eredményre. Miért vagyunk a földön? Hát itt alakult ki (bárhogy is történt) a megfelelõ környezet. Hogy mi a szerepünk? Amit meghatározunk magunknak. Van aki meg akarja óvni ezt a bolygót az enyészettõl, van aki magát az emberi fajt szeretné megóvni attól hogy elpusztuljon, akár úgy is, hogy kitelepíti a földrõl egy másik, lakható bolygóra. Van aki megszeretné könnyíteni a saját és embertársai életét, azzal hogy fel- kitalál olyan dolgokat, eszközöket amelyekkel ez megvalósítható és van akinek a lét csak arról szól, hogy egy "pillanatig" kitölti a bolygó egy részét térben és idõben...
A kérdező hozzászólása: Valami értelmének csak kell lennie, hogy itt vagyunk a földön. Megszületünk-élünk-szenvedünk-meghalunk. Ennek mi értelme? Mindig azt gondolom, hogy valami"nagy" dolognak történnie kell, ne kérdezzétek, fogalmam sincs, hogy minek. Egyszerûen csak úgy érzem. Nem sûrûn gondolkozom ilyesmin, csak ma fedeztem fel, hogy ilyen témában is lehet kérdezni :-)
Ezt a kérdést rossz helyen tetted fel. A tudomány értelemszerûen erre a kérdésre nem tud választ adni, és soha nem fog tudni. A tudomány azzal foglalkozik ami van, megnézi mi hogyan mûködik, megismeri a természet törvényeit. Tedd fel a kérdést az ezotéria, vagy a kultúra/közösség vallás részében, itt csak flame lesz belõle. Vagy majd átteszik a moderátorok, jelentem nekik. :)
hello. Az oka annak, hogy vagyunk, pontosabban egyáltalán van valami, nem más, mint egyetlen valójában létezõ entitás(nevezhetjük természetnek, istennek, akárminek). azért nincs tehát a "semmi", mert VAN valami. vagy van, vagy nincs, nincs harmadik...és mivel van, ezért kizárásos alapon dönthetünk. "Miért vagyunk a földön?" Ha jól megértjük, hogy ha van valami, akkor az nem lesz "semmi" soha, akkor azt is megérthetjük, hogy az ember is van, így el nem veszik, de mégis tapasztalunk születést és halált...vajon akkor mi az ami örök az egyénben, ha nem a test? Nyilvánvalóan az elme/tudat. Meg kellene vizsgálni ennek fényében tehát, hogy vajon mi az, ami miatt itt vagyunk a Földön. Mi az elme azon tulajdonsága, amivel baromira de rosszul állunk? Elárulom, a jellem az...az oka tehát, hogy itt vagyunk a Földön ebben a felállásban az, hogy elsajátítsuk a jellemszabályt, vagyis a jellemünket fejlesszük a maximumra, ugyanis az emberiségnek nincsen per pillanat tudatában, de a Természet egy mentális szabályt is létrehozott, ami betartásával egy új szintre léphet az emberiség...ehhez megvannak a különbözõ leírások, segítségek. "Mi a szerepünk?" Ezekbõl kiindulva körülbelül annyi a szerepünk, hogy véghez vigyük a fejlõdést(eközben harmonikus létet kialakítva a környezetünkkel), hogy elérjük az eggyel magasabb szellemi szintet a mentális evolúcióban. üdv 26/F LastOne.Left
Ezen én is szoktam gondolkodni.:D Sztem lehet hogy nincs is semmi, ez is csak egy illúzió. Néha annyira úgy érzem hogy csak álmodok és semmi sem számít. Hogy mi a szerepünk? Neked vagy az emberiségnek? Mert szerintem TE azért születtél meg hogy boldog legyél. Az élet nem megszületünk-élünk-szenvedünk-meghalunk. Annyi ilyen megválaszolatlan kérdés van, fel se lehetne sorolni... Talán majd egyszer mindenre rájövünk..

Miért zavarja az embereket az, hogy nincs pasim? Állandóan azt kérdezgetik, hogy miért nincs. Mit lehet ilyenkor válaszolni, hogy békén hagyjanak végre?

F?leg a n?k ilyen kíváncsiak, aztán amikor mondom, hogy nincs barátom kb. úgy néznek rám mint egy földönkívülire.

Legjobb válasz: És tényleg, miért nincs? :D

És tényleg, miért nincs? :D
én is ebben a cipõben vagyok mint te, nem képesek megérteni hogy jól érezm magam egyedül...
Engem is szoktak zaklatni ilyen kérdésekkel, aztán válaszolok hogy nincs õk meg folytatják hogy: hogyhogy nincs? olyan szép vagy! .. Már egy ideje úgy válaszolok a "van pasid?" kérdésre, hogy "valahol biztos van" - ezen megakadnak és nem folytatják :) )
Mert furán veszi ki magát még mindig ez az egyedül is jól érzem magam szöveg. Én sem értettem soha.
Semmi közük hozzá. Ne foglalkozz velük. Mondd azt, hogy te így érzed jól magad és jelenleg nem vágysz kapcsolatra. Amúgy hány éves vagy, ha megkérdezhetem?
Mondd nekik, hogy az IGAZI szerelemre vársz :) Ettõl nem fogják túl jól érezni magukat, mert az emberek többsége így vagy úgy, de megalkuszik a saját kapcsolatában.
Szerintem építsd le õket valami meghökkentõ válasszal, hogy "szeretõm van, mert a feleségétõl még nem vált el" vagy mondd azt, hogy te a szexben, és nem a párkapcsolatban hiszel. Egy idõ után megunják :D
A kérdező hozzászólása: A 9-es válaszolónak üzenem, hogy nem kéne általánosítani, az általad említett "férfi" típusokat messzire elkerülöm és szerencsére õk is engem, mert nem vagyok egy mindent kipakoló hülye cicababa.
Az a megszokott, hogy a 21 éves csajok már férjjelöltet keresnek maguknak, ha nem így teszel, azt nem képesek megérteni, hiszen ez lenne a 'normális'. Erre kell lennie valami válasznak, mint "most szakítottunk" és hasonlók, mert ha egy huszonéves csajnak nincs pasija és nem is vágyik rá, akkor az biztosan hülye. Így megy ez.
Azért, mert unatkoznak, és nincs jobb elfoglaltságuk, mint mások magánéletével foglalkozni! Volt olyan, hogy egy idõben engem is sokat piszkáltak ezzel, de én nem túl durván beszóltam, hogy "Ne haragudj már, de ez magánügy, nincs hozzá közöd!"
Mond azt nekik, hogy leszbikus vagy es a lanyos pasikat szwreted, akikben nincs semmi ferfiassag, babaarc, rozsaszon ing. Ami.igaz is, mert a mai lanyok 90%a leszbikus es a lanyos pasikat kedvelik, akik szortelenek.
A kérdező hozzászólása: Ezt a szöveget én is kipróbálom kedves utolsó válaszadó :) Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! Mindenkinek adtam zöld kezet.
Mondd, hogy most éled a szingli független éveidet és még ráérsz a komolyabb elkötelezõdésre...
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok
Nem válaszolj, csak mosolyogj. Aztán majd gondolnak amit akarnak.

A legtöbb nõnek miért az jelenti a szikrát egy pasi iránt, ha tudja, hogy annak sok a haverja, sok csajjal van együtt stb? Aki nem ilyen és mindig egyedül lófrál, de nem hülye és nem is annyira ronda, az irányába miért nincs szikra?

,,Pár évvel ezelõtt megismertem egy csajt,kb. 1 hónapon keresztül találkozgattunk. Nagyon tetszett,de elküldött azzal,hogy ha rám néz,nincs meg a szikra. Elfogadtam. 2 hét múlva meglátott egy másik lánnyal az utcán és aznap este rámírt,hogy most már van szikra!Aha...Nõi duma.Kamu!"

Legjobb válasz: ,,nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."

A kérdező hozzászólása: , , nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."
A kérdező hozzászólása: Bocsi azért a lóf.. szóért, csak másoltam, nem én írtam.
Most akkor tulajdonképpen azért vagy felháborodva, mert gyenge szociális képességeid vannak, és nem tudsz csajozni? Meg kell tanulni, és neked is szerencséd lesz.
Szerintem ne akard megfejteni a "miérteket". Kezeld tényként, és cselekedj ennek tudatában. :)
Aki egyedül járkál és nem olyan helyes arról a lányok többsége azt gondolja h egy lúzer. A lány meg azért érezte azt a szikrát mert, meglátott azzal a másik lánnyal, arra gondolt elveszíthet, olyan se veled se nélküled izé lehet.
Pontosan mi a kérdésed? Mert ennek így nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: szia szerintem egyértelmû a kérdés nem értem mit nem értesz?A szeretet erejére pl. egy beteg gyereknél az anyagi és fizikai lelki sérülés helyett mások a saját életüket féltik jobban vagy a törõdés, megbecsülés helyett mindenki önmagára figyel nincs egy kedves szavuk egymáshoz vagy ha van az ritka vagy érdekbõl fakad a puszta önzetlen feltétel nélküli, érdek nélküli szeretet hol mutatkozik meg?
A kérdező hozzászólása: ja igen és mindent a jog és törvény kezében van az irányít már nincs tisztesség, emberség, jó akarat, testvériesség, csak a kapzsiság, és az igazságtalanság
Kedves kérdezõ! Amire te kíváncsi vagy, az a szeretet hiánya, nem a szeretet erejének a hiánya. A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani.
A kérdező hozzászólása: 5 köszönöm a gondolataidat, nagyon sok mindenben egyetértek és van benne igazság , de van amiben nem..nekem nincs bajom azzal hogy szeressem magam békében vagyok magammal... "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét" ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem... szeretetbõl, önzetlenségbõl , és ezért hiányolom!! "Aki önmagával nincs békében, és azzal akarja ezt kompenzálni, hogy mások segítésére teszi fel az életét, annak betegekre van szüksége, akiken segíthet, és ha ne adjisten az illetõ kilábal a gödörbõl, akkor jön a sértõdés, hogy mennyit megtett érte, és az a hála, hogy otthagyja. Holott a gyógyultak nem járnak orvoshoz, egy révész utasa egyedül megy tovább, ha már átkelt a folyón, nem viszi magával a révészt, onnantól már teher lenne számára. Ezek az emberek akaratlanul azt kívánják, hogy a világuk beteg legyen, mert nincs önbecsülésük, így csak akkor érezhetik magukat erényesnek, ha már minden más romlott körülöttük. " ez a rész a segítségnyújtásról szól és arról hogy idõnként rövid távra kellenek segítségek nekünk én viszont a szeretetrõl kérdeztem a hosszútávú, önzetlen szeretetrõl és arról hogy miért rövid életû és feltételhez, érdekhez kötik? "Aki saját magát szereti, saját magával ki van békülve, az már nem jelent veszélyt másokra. Szintje következésképpen jön, hogy másokat is szeret, egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek, ha segíteni akar rajtuk, nem azzal a szándékkal teszi, hogy megváltoztassa õket, nem vár el tõlük semmit. Csak azért segít, mert szeretné ha a másik is békében élne önmagával, de ha a másik ezt nem fogadja el, akkor nem erõlteti, mivel hiábavaló." Itt megint azt ecseteled hogy aki önmagát szereti és mások elfogadásáról írsz , de én nem erre vagyok kíváncsi , hanem a mások viszonyára szeretetére, még mindig...az érdek nélküli, önzetlen szeretetükre...nem önmagam elfogadására ezzel nincs baj... "egyszerûen elfogadja az embereket olyannak, amilyenek" alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!! Amúgy köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: 4 "A jog és az igazsgán nem járnak kézenfogva. Abban igazad van, hogy elsõsorban a jog irányít, anélkül nem lehet társadalmat fenntartani." A jog és az igazság miért nem járhatnak kézen fogva?Esetleg példát mondva , ha tudsz!Szerintem nem üti egymást a kettõ! A jog irányít pont ezért kérdezem hogy a szeret hol van?
Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük.
A kérdező hozzászólása: 8 "Például amikor a közös mérõórán lévõ lakások átalány feletti fogyasztását egy lakásra számlázza ki a szolgáltató, és fizetteti meg annak tulajdonosával a többiek fogyasztását, az nyilván nem igazságos, de a bírósági ítélet szerint jogszerû. A szeretetnek meg ezekhez semmi közük." Ebben pont azt bizonyítottad hogy NEM jár kézen fogva a jog és igazság sõt egymás ellen van...és a kérdésem még mindig a szeretetre irányuló volt, amúgy neked is köszi a választ!:)
#5-ös vagyok. Én is köszönöm a viszont választ! Nem baj, ha nem értünk egyet mindenben, úgy unalmas is lenne a világ. :) "ez sok mindenkire igaz lehet, de én mivel békében vagyok magammal és nincs önbizalmi gondom nem azért segítek másoknak , hogy kompenzáljak, pusztán ahogy itt is kérdeztem..." Nem is feltételeztem, ez csak egy általános következtetés volt, amit az elmúlt években a tapasztalataim és ismereteim alapján leszûrtem. Amúgy miben segítesz másoknak? Hátha ennek ismerete segít közelebb vinni a válaszhoz, amit keresel, mert pontosan én sem értem, mire gondolsz, lehetõségeket írok, elvégre konkrétnak tûnik a kérdés, mégis nagyon tág területet ölel fel, amit verbálisan nem is lehet röviden megválaszolni. "alapjába véve elfogadom az embereket, de mivel nagyon sokan önzõek, maguk hasznát keresõk, szeretetlenek, igazságtalanok lettek így ebben a formában nem tudom elfogadni , mert a rosszat nem tudom elfogadni , és nem is szabad!!" :) Ebben a formában nem? Ha önzetlenek, igazságosak, egymást feltétel nélkül szeretõk, akkor nem nehéz elfogadni õket, pont itt válik érdekessé a dolog. Egyet értek abban, hogy a rosszat nem szabad elfogadni, tenni kell ellene. Viszont különbséget teszek a cselekvés és a cselekvõ között. Nehéz dolog, de el lehet fogadni egy igazságtalan, önzõ, sõt álnok, gonosz embert is. Amit ellened tesz, azt nem szabad tétlenül tûrni, fel kell lépni ellene a lehetõségek felmérésével, ezt nem vitatom el. "...és a kérdés ezért lett feltéve mert változtatni kellene ezen sokaknak!!" Ebben is egyet értek, csak sajnos attól, hogy ezt leszögezzük, még nem jutunk az egyrõl a kettõre, mert nem tudjuk õket megváltoztatni. Magunkat meg tudjuk, hogy megtalálhassuk azokat, akikkel jól érezzük magunkat rövid- vagy akár hosszú távon, illetve el tudjuk viselni, és szembe tudjunk szállni azokkal, akik akadályozni akarnak. Egy példával megvilágítva miképpen értelmezed a hosszútávú önzetlen szeretet? Látom, hogy erre szeretnél választ kapni.

2 év alatt úgy megcsúnyultam, hogy azt szavakkal leírni nem lehet. Lehet azért mert nincs barátnőm? És folyton csak azon agyalok, hogy miért nincs barátnőm, meg hogy miért gondolkozok folyton ezeken. Szerintetek miért lettem csúnya?

égebben még 1-2 tizenéves lány megnézett az utcán, most meg ez komolya ...átmennek az utca másik oldalára ha velük szembe megyek. a gyűlölettől és a szomorúságtól elcsúnyulhat egy ember?

Legjobb válasz: Szerintem igen. Én sok embert szoktam látni, akik sokat szomorkodtak és gyûlöltek másokat, ez kiül az arcukra egy idõ után, akaratlanul is. Én magamon és másokon is észrevettem már. Próbál mosolyogni az illetõ, de mögötte ott van az a fancsali pofája, amit ki nem állhatok.

Szerintem igen. Én sok embert szoktam látni, akik sokat szomorkodtak és gyûlöltek másokat, ez kiül az arcukra egy idõ után, akaratlanul is. Én magamon és másokon is észrevettem már. Próbál mosolyogni az illetõ, de mögötte ott van az a fancsali pofája, amit ki nem állhatok.
A kérdező hozzászólása: * folytom
Hagyjátok már a kérdezõt ezzel a változz meg baromsággal! Hány ronda, igénytelen, kövér lánynak van nagyon jó pasi barátja. Õk mit tettek ezért? Az a baj, hogy a mai lányok nagyon válogatósak külsõre és eléggé fenn hordják az orrukat, királynõnek képzelik magukat és minden fiút csak a külsõ alapján választanak párjuknak vagy utasítanak el.
"Hány ronda, igénytelen, kövér lánynak van nagyon jó pasi barátja" Sehánynak. Ez egy [email protected] közhely volt.
ez nem királynöség kérdése. lehet felölem emos meg fekete de hogy egy izzo gyülölettel teli emberrel nem járnék aki csak logatja az orrát és mindenkit elátkoz aki rá mer nézni az is biztos! a rocker csaj voltam.én nevetni akarok és jolérezni magam egy pasival, nem sajnálni és megmenteni.
A kérdező hozzászólása: megnyílnék én, de az több évbe is beletelik. megváltoznék én, de minek, amikor semmit sem érek vele. pozitívabb lennék, de mire, semmit sem érek vele, mert legbelül egy lassú, kimért, biztonságos, tartó személyiség vagyok. Több év is eltelik, hogy valakivel normálisan el tudjak beszélgetni. Nem tudok csak úgy megbízni valakiben. Nekem idõ kell, ku.rvára sok idõ....és ku.rvára nem vagyok olyan mint a többi.....sajnos a lányoknak nincs idejük várakozni, míg megtudnék bízni bennük. köszi 57-es, van benne valami......de mint írtam az elõbb, inkább maradok ilyen!!!
Veled van a baj. Fogalmam sincs, hogy néztél ki és hogy nézel ki most, de biztos vagyok benne, hogy nem az arcod változott meg, hanem a személyiséged. Külsõleg max attól lettél rondább, hogy a szemedbe lóg a hajad (már ha egyáltalán a szemedbe lóg). A lányok meg nem azért kerülnek, mert ronda vagy, hanem azért, mert süt belõled a gyûlölet és a negatív energia. Ezen változtass, a többi majd jön magától!
Persze, valamilyen szinten valtoztatnod kell magadon, de hirtelen, hanem szepen lassan, es igen, ez honapokba, söt evekbe telhet. Elöször is meg kell ismerned magad (neeem, nem a ronda sracot ;)), azt, aki belül vagy, es tisztazni, hogy PONTOSAN mit is szeretnel. Ne akarj olyanna valni, amilyen nem tudnal lenni. Ha te fekete ruhaban szeretnel jarni, jarj abba, en is nagyreszt feketet, szürket, bezs arnyalatokat hordok, mert ebben erzem jol magam (es jol is varialhato). Szerintem is inkabb a lelked valtozhatott, lehet, törtnent valami olyan töres, amit nem irtal, nem tudom, de nem hinnem, hogy 2 ev alatt annyira megcsunyultal volna. (Hany eves vagy egyebkent? - bocs, ha irtad mar, nem olvastam tüzetesen vegig a valaszokat) En tudom, hogy nehez valtozni, en is tulvagyok par ilyen szakaszon, meg most sem könnyü, de muszaj, nem elhetsz a sajat burkodban. Ami a legfontosabb, hogy lassan valtozz, es csak olyan hatarokon belül, amit hitelesnek tartasz. Esetleg irj neha naplot, es olvasd vissza, hidd el, erdekes tud lenni. Ird le a gondolataid, nagyon jo tud lenni, sokat fejleszt rajtad. Szerintem menne, ha akarnad. :)
A kérdező hozzászólása: értelmetlen és idõpocsékolás ezzel a kérdéssel és ezzel a problémával tovább foglalkozni. nem akarok nem szenték változni ilyen szeretnék maradni. Inkább maradok a saját világomban, inkább maradok a képzelõdéseknél az álmodozásoknál. Én nekem ez a legjobb, mert így érzem biztonságban magam.
valamilyen szinten igazad van:) de aki barátnöre vágyik annak nem szabad ilyen gondolatainak lennie. van akinek az az elve hogy nem akar senkihez ragaszkodni mert fájdalmas ha elvesziti.ezért egyedül van, barátok minden nélkül. de lehet hogy jo igy neki. maradj a világodban, nem rossz az csak akkor ne vágyakozz olyan dolgok után amit "minek" elérni... nekem pl elegem van a kapcsolatokbol. nincs is pasim egy ideje. nem is akarok. végre szabad vagyok!de barátokra szükségem van ettöl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: értem
A kérdező hozzászólása: inkább magamba folyom. jó lesz így, meg amúgy is, az nem én lennék, akit ti irtok. nem sajnáltatni akarom magam, szó sincs róla, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
maradhatsz ilyen szived joga. csak akkor ne panaszkodj! ha tul megeröltetö tenni valamit a boldogságodért.akkor viseld büszkén ezt a létedet, vagy folytsd magadba. mert senki se kiváncsi a panaszokra amiket nem akarsz megjavitani.
A kérdező hozzászólása: hmm ezért sem szoktam mosolyogni.
Sztem inkább fordítva, azért nem kellesz a lányoknak, mert megcsúnyultál.
A kérdező hozzászólása: igen tudom.
hogyne lehetnél csunya töle? te közelébe mennél egy olyan embernek akiböl süt a gyülölet és a feketeség?(nem fekete ruhára értem)lehetsz te csunya ha közbe oylan vidám vagy és pozitiv lélek hogy süt belöled az energia. ezért mondják hogy a szépség belülröl fakad. nagyon igaz!
ebbe így nem lehet megcsúnyulni, megkérdezel egy orvost kiröhög! :) Amitõl az arc csúnyulhat, nincs szex (több pattanás), nagyon zsíros ételek, sok cigaretta, sok alkohol, és a másik h öregszel...de az sem 2 év alatt! Te maximum agyilag csúnyúltál meg! Elment a kedved mindentõl! ÉS ezt látni lehet az emberen, ha megunta az egész életet, h unalmas semmi kedve, magányos, önbizalomhiányos, nem szexelt már 2 éve... ja meg persze lehetsz ápolatlan! Te változtál meg nem a külsõd! Más szemmel látod a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: még soha nem szexeltem....lehet nem is fogok. nem csak a belsõm fekete...fekete ruhákat hordok. és lehet, hogy agyilag sem vagyok 100-as. nem jóó az egész!!!
hát barátom vagy változtatsz rajta vagy igy maradsz és sirathatod magad.... a fekete ruha nem jelent semmit.képzeld rockercsaj vagyok, karika a számban, fekete a hajam, nagyrészt fekete ruhákat hordok, de olyan pozitiv életszemléletem van hogy az emberek odajönnek mint egy látványossághoz hogy ilyet se sürün látnak.régen én is magamba fordultam depresszios voltam. nem volt jo. változtattam. és most boldog vagyok.
jajjj istenem! 1. nem szexeltél ---> kisfiú vagy tapasztalatlan, nincs önbizalmad, ha végképp reménytelen a helyzet akkor fizess be egy luxusk-úrvára háznál. ÉS szex után már is megnõ az önbizalmad! 2. fekete ruha! bú[email protected] kép ---> Emo, + szerencsétlen , "fújj jéézusom ez de szerencsétlen" kategóriának mondanak! Könyörgöm legalább mwenj fodrászhoz alakítson normális hajat ha jó a fodrász mondhatod neki h valami újat szeretnél segítsen! Aztán irány a ruhabolt!
A kérdező hozzászólása: akkor inkább, maradok ilyen. köszi a véleményeteket.
remek! Ezzel a hozzáállással semmire sem mész ! Ez gond látod! A hozzáállásod az egészu élethez! Ezen kéne változtatnod! De te vagy nem is akarsz vagy lusta vagy, vagy tényleg jó így neked???? Ez kell?? Komolyan ilyen szánalmas élet kell?
Ez így van. Én se vagyok szép, de nagyon ronda se, inkább olyan tök átlagos külsejû. A suliban, ahol folyamatosan legörbült szájjal, gondterhelt arccal mászkálok, a kutya se néz rám, de nyaranta, mikor nem nyomja ifjú vállamat az Élet súlya és sugárzok, mint Csernobil, gyakran kikezdenek velem mindenféle random alakok. Egy kis optimizmus neked se ártana, öregem. Lehet, hogy egy felszabadult mosolytól nem leszel szebb, de hogy vonzóbb igen, az biztos.

A pasik miért panaszkodnak folyton, hogy a lányoknak csak a külső számít és miért nincs barátnőjük?

Nem éretm miért csinálják ezt. Beláthatnák, hogy magukhoz hasonló, de legalábbis hasonló gondolkodásmódú barátn?t kell keresniük. Ennyi lenne a dolgok titika. Hisz nézzen körbe mindenki, aki párt akart és komolyan gondolta van mindenkinek, mert a megfelel?nél próbálkoztak. Nem az a fontos, hogy szerinte ki a legszexibb, hanem hogy ha maga mellé képzeli mennyire illenének össze. Szerintetek ezt a pasik miért nem tudják megérteni és eszerint élni?

Legjobb válasz: Mert az ember mindíg jobbat akar. Nem mondom, hogy a szexisség a lényeg, a mondandódban ott van az igazság. De mondjok egy példát. Kissé mackós srác vagyok (vagy inkább ducibb, ez konrkrétabb), de képtelen vagyok vonzódni a molettebb csajokhoz. Nem nõiesen teltrõl beszélek, annál többrõl. Képtelen vagyok. Ez az én defektem. Nem tudom elképzelni magam mellett, meg sehogy sem. Hiába tennék akármit, még is csak férfibõl vagyok. Ha nincs meg az alapvetõ szexuális vonzalom, akkor lényegében csak egy jó barát a lány. Errõl csak én tehetek, ezzel tisztában is vagyok. De inkább halok meg szüzen, mint hogy olyannal legyek akit nem tudok maximálisan szeretni és csak jól átverném õt... Amúgy az összeillésrõl annyit, hogy szinte nincs olyan pár aki rendesen összeillik. A kompromisszumokban van a lényeg. Csak a kompromisszumkészség mélysége mindenkinél változó és mindenki másban tud az lenni. 21F

Mert az ember mindíg jobbat akar. Nem mondom, hogy a szexisség a lényeg, a mondandódban ott van az igazság. De mondjok egy példát. Kissé mackós srác vagyok (vagy inkább ducibb, ez konrkrétabb), de képtelen vagyok vonzódni a molettebb csajokhoz. Nem nõiesen teltrõl beszélek, annál többrõl. Képtelen vagyok. Ez az én defektem. Nem tudom elképzelni magam mellett, meg sehogy sem. Hiába tennék akármit, még is csak férfibõl vagyok. Ha nincs meg az alapvetõ szexuális vonzalom, akkor lényegében csak egy jó barát a lány. Errõl csak én tehetek, ezzel tisztában is vagyok. De inkább halok meg szüzen, mint hogy olyannal legyek akit nem tudok maximálisan szeretni és csak jól átverném õt... Amúgy az összeillésrõl annyit, hogy szinte nincs olyan pár aki rendesen összeillik. A kompromisszumokban van a lényeg. Csak a kompromisszumkészség mélysége mindenkinél változó és mindenki másban tud az lenni. 21F
Mert képtelenek belátni, hogy nem csak a másik emberben lehet a hiba, hanem bennük is.
Igen. Aztán kiderül, hogy a hasonló gondolkodású lányoknak még azokénál is nagyobbak az igényeik akiknél az említett fiúk nem mernek próbálkozni...
"Beláthatnák, hogy magukhoz hasonló, de legalábbis hasonló gondolkodásmódú barátnõt kell keresniük. Ennyi lenne a dolgok titika." Csak kifelejtetted a képletbõl azt, hogy egy nem jóképû(de nem is ocsmány), hétköznapi komoly gondolkodásu srác hiába akar magának hasonló lány, a hasonló lányoknak nem õ az ideál, hanem egy sokkal jobb pasi. Hogy értsd ha egy level6 pasi akar magának egy level6 lány esélye nincs, mert a level6 lány legalább egy level8-as pasit akar magának. Igy a lelvel6-os pasi le kell adja a szintet min level4-re vagy még alább. Szerinted ez igazságos?
Na akkor elmesélek egy friss, tegnapi történetet. A lánnyal pár napja leveleztem, tökéletes összhang, kitûnõ hangulat, stb. Aztán tegnap küldtem neki képet. A következõ levelében azt írta, hogy csak barátnak tud elképzelni. Nyilván ebbõl nem lehet általánosítani, de a kérdés is ugyanennyire általánosító. Remélem, segítettem.
Ez a szépség szubjektív dolog max nagyobb, értelmesebb korosztályban mondható el ahol már mások véleményére kevesebbet adnak. Tizenévesen és gyenge húszasban bizony a mások véleménye a mérvadó ebbõl kijöhet egy szám is mint ahogy írta a srác, hogy lvl 6.
"Csak kifelejtetted a képletbõl azt, hogy egy nem jóképû(de nem is ocsmány), hétköznapi komoly gondolkodásu srác hiába akar magának hasonló lány, a hasonló lányoknak nem õ az ideál, hanem egy sokkal jobb pasi. " Ez egy idióta általánosítás. Ki dönti el, hogy ki a level4-es és a level6-os? A szépség szubjektív.
Nem azért, de ha nem is könyveli akkor se lesz csaja, ha a csajok mást keresnek. Azoknál a lányoknál van esélye csak akiknél igen is a belsõ számít és a külsõ csak másodlagos vagy nem is számít. Hiába hozná le a csillagot, ha más is lehozza neki és még szebb is.
Hogyne. Rám másznak:D Azt hiszed én olyan k.urva jó csaj vagyok? Hát nem. Elég élesen él bennem az, mikor suliban állandóan csesztettek a kinézetem miatt. Mikor megállt egy srác mellettem és annyit mondott: "de ronda vagy b.meg". Amikor minden barátnõmre tapadtak a pasik, engem meg a büdös életben egyeletlen egy darab pasi nem szólított le. Soha. Mikor az egyik csaj azt mondta, hogy majd a hegyesorrú magassarkújával fogja elvenni a szüzességem, mert engem biztos nem dug meg senki. A legnagyobb "elismerés" amit kaptam kb. az volt, hogy vmi pi.csarészeg cigány utánam kiabált az utcán. És? Kénytelen voltam a jellememmel/természetemmel megnyerni vkit. És sikerült. Méghozzá a számomra tökéletes pasit. Ugyanígy mûködik ám ez a lányoknál is.
Köszönjük, Emese.
Miért még is mit kéne hinnem?Neked könnyû, bárhová mész rádmásznak.
Akkor higgy amit akarsz. Könyveld el magad rondának, és akkor tényleg biztos soha nem csajod. Ennyi.
19:43 hogyan árasztanám magamból? Mosolygós vagyok és itt még ugye nem is beszéltem velük akkor honnan tudnák milyen vagyok...hagyjuk már, külsõleg senkinek nem tetszettem soha, ez olyan tény ami ellent mond a szubjektív elméletednek.
:D De hogy kerülne sor hogy megismerjen ha már az elején kijelenti, hogy külsõre nem jövök be neki?
Sokat kell beszélgetni. Tudod a mostani barátom elõször nagyon nem jött be. Pontosabban egy gondom volt vele. Nem tetszenek a mackós pasik. Egyszerûen nem jönnek be. Neki pedig bizony van túlsúlya, nem is kevés. Egy ideig teljsen úgy voltam vele, hogy "biztos nem tudnék hozzá vonzódni szexuálisan". Aztán ahogy beszéltünk és beszéltünk és beszéltünk annyira beleszerettem a természetébe, hogy már nem érdekelt. Most pedig már több, mint 3 éve imádom az összes hurkájával együtt. És a szexszel sincs gond:D
És a belsõ megszépít igaz?:) De amikor ezt mondom akkor kinevetnek, mert a külsõ megfog belsõ megtart igazságukkal jönnek....
Nyilván nem mindenki olyan, mint én. És nyilván mindenkinek van olyan, amit már nem tud megszépíteni a belsõ. Biztos lenne olyan testi hiba, amin már én sem tudnám túltenni magam. De tudod, mindenki más. Valakinek már az is kizáró ok, ha kicsit túlsúlyos a párja. Vkit meg az sem zavar, ha nincs meg a lét lába. Igaza van a kérdezõnek, olyan embert kell találni, akivel összepasszoltok. Te úgy gondolod, hogy a belsõ megszépít. Nyilván nem lennél el egy olyan lánnyal, aki szerint a külsõ fontosabb. Mert az alapvetõ gondolkodásmódotok eltér. Neked olyan lány kell, aki hozzád hasonlóan gondolkodik, akinek fontosabb a belsõ. Nem azt mondom, hogy egyszerû párt találni, de azért nem lehetetlen:P
kemény racionális gondolkodás. ezzel csak az a baj, hogy az embernek vannak érzelmei így nem képes a racionális döntéshozatalra.
Nekem az egyetlen kizáró ok a kövérség én sem vagyok az. Pedig ismerek nem egy nagyon rendes pasit akik mackósabbak kövérkék, de egyszerûen képtelen vagyok hozzájuk szexuálisan vonzódni :S tehát én is csak azt mondhatom, hogy mindenkinek más szép. Húgommal nagyon más az ízlésünk pasik terén, mindig összeveszünk azon kinek ki tetszik. Nekem a hosszabb hajú világfájdalmas pasik míg neki elsõdleges szempont, hogy a fiú meg tudja nevettetni :P Különbözõek vagyunk és szerintem valahol mindenkinek meg van a hozzá illõ párja.
Ennyi rakás szerencsétlenséget, komolyan már, ti nevezitek magatokat férfinak?! Képzelem, hogy hányszor próbálkoztatok, szerintem a legelsõ elutasításnál rohantatok bõgni! Kövér disznó vagyok, hátha így felfogjátok a mondanivalóm, rohad a bõröm (gyógyíthatatlan, nem fertõzõ betegség) és ELFOGADTAM, hogy nem kellhetek akárkinek! Annyi kikosarazást kaptam az életemben, hogy ihajj, vadidegen pasik, lányok ugattak be, hogy zsírdisznó, undorító állat, dögöljek meg, (depressziós voltam, magamba zuhantam, de aztán feldolgoztam, mert értelme nem volt) és mégis lett párom, más nõk szerint okádék (mackós, hosszú hajú, kecskeszakáll), de nekem meg vonzó és beindít! A férfiaknak is ugyanúgy fontos a külsõ, és az alapján ítélnek, döntenek és ez így NORMÁLIS! Nagyon ritka az olyan szerelem, amikor alaposabban megismered a másikat, és utána zúgsz bele, akármennyire taszított elõtte. Megnézném, hogy akik itt sírnak mindennap, azok összejönnének-e velem, csak azért, mert normális vagyok, vicces, kedves, aranyos, satöbbi, érdekelné-e õket, hogy ki is vagyok belülrõl, ha mellette meg a belüket is kihánynák, annyira taszítom õket, mint nõ! Képmutató, álszent bagázs! Vizet prédikáltok!
Ugyanannyi magányos férfi van, mint nõ. Talán azért nem tetszel senkinek, mert árasztod magadból a pesszimizmust? Vagy nem is a kinézeteddel van gond, hanem a jellemeddel/viselkedéseddel/természeteddel? Én ismertem olyan srácot, aki az általam ismert lányok 99%-a szerint csúnya volt, mégis volt nem egy barátnõje, ráadásul kifejezetten szép barátnõi voltak.
19:35 akkor miért van az, hogy én minden csaj szerint csúnya vagyok?Na ezt mivel magyarázod?Soha senkinek nem tetszettem.Értem mit mondasz, de ez nem így van, akkor nem lenne ennyi magányos férfi, 90%-uk egyedülálló.
Hogy lenne már az? Az egyik bnõm azt mondja az egyik srácra, hogy milyen helyes, szerintem meg csúnya. Én azt mondom vkire, hogy szexi, õ azt mondja neki nem jön be. Ízlések és pofonok. A nõk pont annyira válogatnak csak, mint a férfiak.
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hogy nem lesz kölcsönös a vonzalom, de ez már elsõ alkalommal kiderül. Ha nem akarnak maguk fölé menni pár tekintetében, akkor sokkal hamarabb fognak találni.
A kérdező hozzászólása: 18:40 : Ha személyesen ismerkedsz nagyon sok idõt spóralhatsz meg.
A dolgok titka ettõl bonyolultabb kedves Emese. Ha külsõnek nem felel meg az illetõ akkor már nincs "gondolkodásmódú barátnõ". Akinél fontos a külsõ annál elsõ döntése a külsõ és aztán belsõ. Aki fontosnak tartja a belsõt annál nem számít a külsõ hibák. Ennyi volt kedves Emese. Pusz.
Hát ha vki azt sem képes felfogni ésszel, hogy nem mások véleménye számít, hanem a sajátja, akkor az nem is igen érett egy kapcsolatra. Alapból nem értem, hogy 12-15 évesek miért akarnak már rögtön öngyilkosak lenni, ha nem volt még barátnõjük. Aki meg 20-on felül van, és állandóan csak azon hisztizik, hogy a nõk a szemetek, annak kellene észrevennie, hogy talán nem a lányokkal van a baj, hanem az õ idióta felfogásával.
#8: az lehet, de ebben az esetben láthatod, hogy ez nem "pasipanasz", hanem tény.
Mindenkinek a külsõ számít (utána jön a belsõ), csak ezt elfelejtik, akik itt sírnak-rínak. Így vagyunk beprogramozva, kémiailag-hormonilag, mindenki a számára szépre megy, ennyi. Mint a virág és a méhecske. Aki ne hiszi el, így járt, nem tudom sajnálni. ;)
19:04 csak általánosítasz, mert én tudok ellen példát amit írsz:D Én viszont téged tudlak sajnálni:P
Mert elsõsorban tényleg a külsõ számít nekik, ennyi, külsõségek, felszínesség, ez kell a nõknek, nézzétek meg akik szépek csak széppel járnak, már születéskor eldõl ki szép és ki nem, úgy kéne, hogy aki nem szép azt nem kéne életben hagyni mert éljen magányosan egész életében?
FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY A SZÉPSÉG SZUBJEKTÍV!!!!!! Mit nem lehet ezen megérteni? Attól, hogy neked vki baromira ronda, másnak még álmai nõje. Aki ezt nem képes felfogni, annak nem való barátnõ. Sajnáltassátok csak magatokat és szenvedjetek, ha ennyire nem vagytok képesek felfogni, hogy veletek van a baj!!!!
jé valaki bekattant ittXD
jól van elhiszük csak nyugodj meg, mert árt a szépségednek:)
Nem szubjektív! A nõknek OBJEKTÍV a férfiak szépsége te fogd fel ezt!
Én azt nem tudom miért ilyenek a nõk mint például elõttem lévõ:S Igaz olyan nõ nincs amelyik nem beképzelt, de akkor isXD Ez már a plafon. A nagy nõi szakértõi megmondják a frankót^^ az csak úgy van ahogy õk mondjákXD :D

Miért van az, hogy a szenvedés a szerelem kötelező velejárója? Miért nincs szerelem gyötrelem nélkül?

Legjobb válasz: Nincs berúgás másnaposság nélkül, nincs munka fáradság nélkül, nincs élet halál nélkül stbstb.... de a végén úgy is mindenki boldog, még az utolsó példám esetében is. ezek sajnos vannak, át kell esni rajtuk, legjobb orvosság az idõ ezekre.

Nincs berúgás másnaposság nélkül, nincs munka fáradság nélkül, nincs élet halál nélkül stbstb.... de a végén úgy is mindenki boldog, még az utolsó példám esetében is. ezek sajnos vannak, át kell esni rajtuk, legjobb orvosság az idõ ezekre.
Semmi nem jár ezek nélkül.. Ez az élet. Nem egy játék, vagy egy film, amely mindig "happy end"-re végzõdik. De talán a sok sok gyötrelem megtapasztalása akár egy viszonyítás is lehet. Hiszen ha nem tapasztalunk egy kis rosszat, semminek nem fogunk annyira örülni, és lehet azt sem tudnánk mi a boldogság, hiszen hétköznapi és megszokott lenne. Felhõtlen boldogság meg semmiképp nincs egy párkapcsolatba... Mert mindig ( ha nem mondjuk ki akkor is ) vannak olyan dolgok amik megfogalmazódnak a fejünkben, és bökik a csõrünket... Lehet az elején nem de az idõ múlásával megjelennek az apróbb kis odaszólások, a kis viták majd a nagy veszekedések. A szerelem meg ha van az nem lehet gyötrelmes, csak akkor ha nem kaphatod meg ( önhibán kívül, mert amúgy annak te vagy az okozója.), hiszen amíg tart , addig a felek egymásnak mindig a legjobbat akarják, és ha ez teljesül nincs gond. DE! De ha arról van szó, hogy az egyik becsapja a másik felet, nem szereti stb. Akkor van gond... Bocsi, ha hosszú.:) Üdv, egy lány.
hogy ne legyen az élet fenékig tejföl. már az ókori drámaíróktól kezdve Shakespeare-en át egészen a modern kori gagyi sz-rokig (Danielle Steel) mindenki erre keresi a választ. talán azért gyötrõdés, mert a szerelem egy két emberes játék, harc az érzelmek, bizalom, intimitás, hûség, stb felett.
Amiért nincs szerelmi bánat közhelyek eregetése nélkül sem.
Mi bajod a gyötrelemmel?
szerintem csak anélkül van...miért, ki az, aki ilyesmi miatt gyötrõdik? egyébként meg szentimentális közhely...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!