Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs hányás (2 db)

Miért nincs film hányás nélkül? És miért vágják be mindig a bemutatóba is?

Más a pókoktól , nekem a hányástól van fóbiám. Nagoyn rossul vagyok, ha hányást látok,és minden filmben, bemutatóban van. Miért?

Legjobb válasz: Én egy csomó filmet láttam mostanában, amiben nem volt hányás. Valószínüleg téged üldöz ez a téma, ha így látod. Viszont, ha már a bemutatóban is okádnak, akkor ne nézd meg és ennyi. Meg a jackass-t se nézd meg. :-)))

Én egy csomó filmet láttam mostanában, amiben nem volt hányás. Valószínüleg téged üldöz ez a téma, ha így látod. Viszont, ha már a bemutatóban is okádnak, akkor ne nézd meg és ennyi. Meg a jackass-t se nézd meg. :-)))

Terhesség? Mennyi idős lehet? Miért nem láthatja még az ultrahang? Azt hallottam ha nincs semmilyen tünet ( hányás és hasonlók ) lehet, hogy kisfiú?

Az orvos szerint nem látszik az ultrahangon, mert hátrahajló méhem van. De még hozzáfüzte kb. 4-5 hetes lehet.(Dec.18) Elküldött vérvételre, hogy tehessek valamit a fa alá. 29360 lett a HCG szintem. Okt. 21-én volt utoljára havim. Émelygek semmi egyéb tünet. Január els? hetében megyek vissza a dokimhoz. Remélem akkor majd látszik majd a babám!!!

Legjobb válasz: Én is mikor elõszór elmentem,alig találta meg a petezsákot,azt mondta a doki,jóindulatúan egy petezsák amit lát.Vissza kellett mennem 1.5hét múlva,akkor már nagyon szépen látható volt a petezsák.Én is azért mentem dokihoz,mert azt hittem vagyok már 5 hetes,hisz az orvosok az utolsó menszitõl számolják,én is onnan számoltam,de mivel hosszabb a ciklusom késõbb történt a megtermékenyítés.Most 7 hetes vagyok.Remélem minden rendben lesz nálad is.Én is ugyan igy aggódtam,mint Te.

Én is mikor elõszór elmentem, alig találta meg a petezsákot, azt mondta a doki, jóindulatúan egy petezsák amit lát.Vissza kellett mennem 1.5hét múlva, akkor már nagyon szépen látható volt a petezsák.Én is azért mentem dokihoz, mert azt hittem vagyok már 5 hetes, hisz az orvosok az utolsó menszitõl számolják, én is onnan számoltam, de mivel hosszabb a ciklusom késõbb történt a megtermékenyítés.Most 7 hetes vagyok.Remélem minden rendben lesz nálad is.Én is ugyan igy aggódtam, mint Te.
A férjed szerint mit hallucinálsz? A terhességet? Fura, na mindegy ez a ti dolgotok. Ha még ennyire fiatal a terhesség, simán lehet, hogy nem látja még az orvos, sõt az a ritkább, ha látja. 7-8 hetesen érdemes elmenni elõször az orvoshoz (persze, ki az aki ki tudná ezt várni!) Mondjuk azt meg nem értem, hogy okt. 21-én volt utoljára havid, mert akkor már 10 hetes terhesnek kellene lenned! Mivel nekem okt. 23-án volt az utolsó menzeszem elsõ napja, és onnantól kell számolni. Nem novembert akartál írni??? Amúgy az meg, hogy fiú-e vagy lány, azt a tünetedbõl, a hasad formájából, meg, hogy mit kívánsz, ezekbõl nem lehet megállapítani. Ez csak egy népi hiedelem. Olyan, mint mondjuk az idõjárási babonák, vagy bejön vagy nem. Semmi alapja. Ez a spermácskától függ csakis, hogy éppen melyik találta meg a petécskét! :D
A kérdező hozzászólása: Mindent jól írtam le. A dátumok stimmelnek. Ezért kérdeztem, hogy mennyi idõs lehet kb.a babám, mert én is a szülési kalkulátorral 10 hetesnek számoltam ki magam! Közben meg csak 6-7 hetes. jó kis különbség 3-4 hét szért ez godolom nem mindegy. De majd a jövõ héten kiderül. REMÉLEM! Köszi a válaszokat.
Szia! Én sem teljesen értem, hogy hogyan lehetsz 5-6 hetes, hiszen nekem November 12-én volt az utolsó mensim, nekem dec. 27-én azt mondta a dokim, hogy 6 hetes vagyok. Szerintem ez nagyon kevés! Szerintem is menj el egy másik orvoshoz! Boldog babavárást!
Ne agggódj:-) Én harmadjára mentem vissza a dokihoz, mire látott valamit, addigra már 6hetes voltam szerinte, szerintem meg 7. Gratula a babóhoz.
Ha késõbb volt peteérésed nem féliõben, akkor még kisebb a baba és azért lehet, hogy még nem látja. A hányás csak a 5. hét körül jelentkezik, és nem is törvényszerû hogy lesz. Nekem nem volt sokáig. Aztán egyik reggel mint a villámcsapás úgy ért. Egyébként nekem is hátrahajló méhem van. Azt mondták nehezebb lesz így teherbe esnem, ehhez képest rögtön az elsõ hónapban...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, végre valaki aki megért. A Férjem szerint csak halucinálok. Köszi mégegyszer!
Szia Nekem kb annyi volt a tünetem hogy nõtt a cicim semmit nem kívántam jobban vagy kevésbé még hányingerem se volt egyszer se bárki a hasamra nézz egybõl azt mondja fiús hasam van és közbe kislány lesz tehát az ilyen dolgok semmit se jelentenek
Én az a válaszoló vagyok, aki kérdezte, hogy október, vagy november. Szóval, akkor meg nem értem, miért nem látta a doki. Hisz akkor - dec. 18-án már 8 hetes terhes voltál, szóval szívhangot is -elvileg- kellett volna hallania, bár hallottam olyat, akinél még csak a 9. héten hallották meg. Az is lehet, valami rosszabb gépe van, és hát abban is lehet valami, hogy hátrahajló méhben nehezebben veszi észre. VAgy az orvos a béna. De tesztet azt csináltál amúgy? Nekem az 5. héten még csak egy nagyon pici pöttyöt látott a doki. Aztán a 7+4 kiderült, hogy ketten is vannak. Szóval az biztos, hogy minél nagyobb, annál jobban lehet látni. Kívánom, hogy amikor legközelebb mész, már mindent lássatok, és megnyugodhass. (azért lehet, hogy másik dokihoz is elmehetnél, akinek egy profibb gépe van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!