Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs feleségek (11 db)

Miért nincs felesége sok 30-40 év közötti férfinek?

Lehet bennük valami rossz, és nem kellenek a nőknek, vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: "Miért nincs felesége sok 30-40 év közötti férfinek?... Nem feltétlenül házasságra gondolok, hanem, hogy nincs nõje." Jólvan... Válaszolva az eredeti kérdésre: ahány ember, annyi féle ok és okozat. Attól kezdve, hogy kibírhatatlan ember, azon át, hogy nem akar társat addig, hogy hatmillió nemi betegsége van, bármi lehet az oka. Ugye te se hiszed, hogy erre valaki 100%-os választ tud adni, és mondjuk 3-4 mondatban?...

"Miért nincs felesége sok 30-40 év közötti férfinek?... Nem feltétlenül házasságra gondolok, hanem, hogy nincs nõje." Jólvan... Válaszolva az eredeti kérdésre: ahány ember, annyi féle ok és okozat. Attól kezdve, hogy kibírhatatlan ember, azon át, hogy nem akar társat addig, hogy hatmillió nemi betegsége van, bármi lehet az oka. Ugye te se hiszed, hogy erre valaki 100%-os választ tud adni, és mondjuk 3-4 mondatban?...
mert anyuka fõztjét enni jobb, kényelmes, mert anyuka éjjel is megmelegíti a kaját, ha hazamászik fiacskája. beágyaz utána, nem faggatózik, nem kell neki venni semmit, mert évi két virágtól elájul az örömtõl. csak anyuka meg fog egyszer halni, ez a gond
Pl. lehet azért, mert 30 valahány évesen szakítottak az addigi párjával. Ez lehetett az õ hibájából is, mert nem tud megmaradni egy nõ mellett, de lehetett a nõ hibája is. Vannak olyan férfiak, akiket nem lehet elviselni, van akinek túl magasak az elvárásai, csinos, szép nõt akar, pedig õ egy rondaság, és sose talál senkit. De nagy %-ban tényleg selejtek az ilyen férfiak, sajnos.
Én akiket ilyeneket ismerek azoknak valóban kibírhatatlan személyiségük van, és ez lehet az oka. Vagy amit még szintén írtak elõttem már, hogy anyuka otthon kinyalja a popójukat és ez nekik így kényelmes, bár szerintem ez is együtt jár a torz személyiséggel.
De egyébként a fordítottja is igaz Tehát:Miért nincs férje sok 30-40 év közötti nõnek? Én a környezetemben nem egy olyan nõt ismerek aki tizen-huszonévesen belement egy házasságba, aztán pár gyötrelmes év után elváltak. Utána pedig 35 évesen azon gondolkozik hogy mit ronthatott el az életében és már nem nagyon talál párt mivel már csak "selejt" maradt. Sokan a férfiakat hibáztatják, mert csak megfektetni akarják a nõt. Mindenesetre sok bunkó férfi van, ahogy bunkó nõk is persze. Egy pali múltkor belesúgta a barátnõm fülébe a buszon: "Felállt a farkam" Ilyenek mégis mire számítanak ilyenkor? Hogy azt mondja a nõ: Ohh, igen gyere (??)
Azon paskknak akiknek nincs felesége, na, azoknak volt esze. :-) Akinek van felesége, vagy nincs barátnõje, na, azok anyomik. :-)
szerintem meg te vagy a nyomi utolsó amiért így gondolkodsz. Nem házasságról kell lemondani hanem meg kell találni hozzá a megérkezõ alanyt. Mert létezik. Vannak normális hûséges nõk. Csak semmire nem becsulitek mert a nimfoman ribi érdekesebb..Az erõs férfiaknak családjuk van. A gyengéknek szeretõjük.
Miért is magasabb rendû, ha házas vagy, mintha nem?
Hol írtam, hogy magasabb rendû? Már miért lenne az. Egyforma megítélés alá esnek mindannyian.
A Margitszigeti szatírra gondolsz kérdezõ? xD
mert a házasság egy jogi börtön
feleséget írtál te szerencsétlen :)
Az ország életszínvonala arra nem elég hogy komolyan vegyük az életet, ide nem érdemes szülni, családot alapítani, megkomolyodni mert semmi sem biztos. Hány ember van akik hazugságban élnek, és így hajtják álomra a fejüket, csak mert az asszonyka aki ráadásul nem is feleség, félre b*szik valakivel.. Ezért nem lesz nekem se feleségem, mert fél a férfi. 21/F
Mert selejtek.
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül házasságra gondolok, hanem, hogy nincs nõje.
Mert nem magas pénzes stb
Nem feltétlenül. Én is kicsit félek hogy erre a sorsra jutok mert helyes srác vagyok ugyan, és összességében szerintem nem is vagyok rossz parti, de nem tudok kezdeményezni. És aki fiatalon nem tanul meg jól csajozni, annak idõsen egyre nehezebb. Suliban még azért van választék rendesen, de ha úgy alakul hogy az ember sokat dolgozik, és a munkahelyen nincs olyan nõ aki tetszene, akkor zsákutca.
Mert az élet igazságtalan.
Erre a kérdésre nem lehet pontos választ adni... Ha csak az ismerõsöket nézem, pl.van egy 38 éves ismerõsöm, mondjuk vele jól átverte a sors, volt egy gyönyörû barátnõje akit eljegyezett készültek az esküvõre meg minden és az esküvõ elõtt a párja elhunyt... Azóta nem igazán van senkije, nem bízik meg mindenkiben könnyen, volt akiben elkezdett bízni átverte úgy rendesen a csaj, stb.stb. A másik hasonló ismerõs õ már 50 körül mozog, volt neki élettársa felépítettek közösen egy házat, beindítottak egy céget, a nõ gondolt egyet és ott hagyta, egy pénzes pasasért... Azóta is egy eltartott nõ, a két lányával együtt, jár hozzá a pénzes öreg pasas, meg az ismerõsöm is (a hülyéje) meg kitugya hogy még hányan, nõ nem dolgozik semmit még is meg van a fullos kocsi, ruha, ékszerek stb... Szóval lehet ennek több oka is.

Feleségként miért nincs jogom intézkedni a férjem nevében? Hiszen a felesége vagyok, megtagadhatják törvényesen az adatátadást?

Bankban, telefontársaságnál, ilyen helyeken. Sehol nem kapok felvilágosítást, nem tudok intézkedni a férjem nevében.

Legjobb válasz: A férjed írjon egy meghatalmazást és akkor tudsz intézkedni.

A férjed írjon egy meghatalmazást és akkor tudsz intézkedni.
Persze, hogy nem intézkedhetsz. Senkinek nem szabad kiadni az adatokat. Ha mégis te vagy az "ügyintézõ" a családban, akkor mindenhova meghatalmazással kell menned.
Szerintem ez teljesen normális, így akarják kiküszöbölni pl. azt, hogy a különélõ, de még nem elvált feleség/férj megkopassza a másikat, és ez csak egyetlen példa. Ha pl. az egyik meghal, és közös a bankszámla, azt is zárolják. Én ezt jogosnak tartom, semmi bajom vele. Intézkedjen a férjed! Önálló, felnõtt ember, feltételezem.
Közben el is válhattatok, külön is élhettek. A bank nem tudhatja, hogy jogosan intézkedsz-é, vagy csak a jogosnak vélt jussodat szeretnéd felmarkolni.
Azzal, hogy hozzámentél, még nem kaptál teljes körû meghatalmazást! A házasság nem errõl szól! Ilyenrõl még nem is hallottam soha, de ha ezt bevetnék, tuti elválnék. Ne turkálj a férjed dolgaiban az engedélye nélkül!
"azzal, hogy feleségül vett, megkaptam a felhatalmazást." Ezt meg hol álmodtad??????
Attól, hogy a felesége lettél, nem lettél tejhatalmú a hivatalos ügyei felett. Õ a bank és a telefontársaság számára egy másik ügyfél, teljesen független tõled, jogilag. Olyan szerzõdéseket köthet, amilyet akar, olyan csomagokba léphet be, amilyenbe akar, hitelt vehet fel, saját nevére, akkor sem kérik ki a véleményed és aláírásod. Ahogy ezek módosításához is Õ kell, nem te. Õ sem járhatna el a te ügyeidben meghatalmazás nélkül. A házasság szép dolog, de nem jelenti, hogy ettõl egy és ugyanaz a személy lettetek.
Amennyiben lenne írásos meghatalmazásod a férjedtõl, akkor intézkedhetnél. De így illegálisan kutakodni a másik magánszférájában, azt nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti, én veszem fel a fizetését kártyával :-)
Ha annyira ráérsz, miért nem mész be személyesen a bankba és kérdezed meg magad?
Ennyi erõvel a fizetését is felvehetnéd, hiszen otthon te kezeled a kasszát, az ügyintézõ értse meg :DDDDD
A szolgáltatók holnapjain is szokott lenni meghatalmazás minta.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem vagyok naprakész ezekben a dolgokban, mert eddig nem volt rá szükségem. Naivan azt hittem, hogyha törvényesen összekötjük az életünket, társadalmi, gazdasági közösséget vállalunk, akkor ez jár bizonyos elõnyökkel. Találtam néhány mintát neten, kitöltök párat, aztán próbálkozok majd velük. Köszönöm a válaszokat.
Nem javaslom, hogy indítványozz népszavazást a feleségek korlátlan jogosultságának bevezetésére a férjek felett, mert úgy tûnik, te képes lennél komolyan venni :P Kérdezõ, te tényleg ilyen ... vagy, vagy csak unatkozol, mert még nincs suli?
A kérdező hozzászólása: Igen, gondolom van olyan státusz, hogy meghatalmazott vagy hasonló. Barátnõm gond nélkül tud intézkedni a párja számlája felett, aki külföldön dolgozik.
Nézzük a FIKTÍV szituációt: Besétáltok, például az OTP bank X fiókjába, a férjed mondja, hogy ezentúl a kis feleségem Katika teljes körûen eljárhat. OK, bemész fél évvel késõbb ugyancsak az OTP Y fiókjába ügyet intézni. Elvárható, hogy ott majd tudják, hogy 1231233442 szerzõdésszámú akármivel kapcsolatban eljárhatsz? Vagy szerinted hogy néz ki egy olyan rendszer amiben a bank, biztosító mobilszolgáltató dolgozik? Van olyan rublika, hogy a felesége azt csinál amit akar, majd, ha válnak egyesével visszamondja ezeket a férj, közben az asszony szerzõdhet, meg módosítgathat a férj tudta nélkül?????
A kérdező hozzászólása: Na mindegy, keresek meghatalmazást aztán majd kipuffogom magam.
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem meg elég megalázó. Mintha valaki senki lennék, lóti-futi, aki intézkedik a férjem dolgai felett. Pedig ezek közös dolgok, szerintem ugyanannyi közöm van hozzá mint neki.
egy sablon boven eleg es egy ures sor kihagyva mindig tudjatok az aktualis ugyre szabni. pl: szamlamodositas ugyben / atalanymodositas ugyben nevemben es helyettem eljarjon. ne izgulj! :)
Hát én sírva kaparom a falat tõled! Köszi hogy feldobtad a napomat! :D NEM KELL 20 példányban megírni a meghatalmazást te nagyon szerencsés! Egyben leírjátok hogy itt, itt és itt intézkednél a férjed helyett. Ebben mi olyan oltári bonyolult?!
Jaj annyira buta vagy.. 1 órája vered itt a nyálad, ahelyett, hogy 2 perc alatt megírnál egy meghatalmazást. Amúgy, pl. Digihez bevittem egy meghatalmazást, azt rögzítették és onnantól kezdve én is eljárhattam bármikor a párom nevében.
Azokat a számokat a meghatalmazó és a meghatalmazott, valamint a tanúk aláírásánál nem tudom miért tette be, de remélem így is érthetõ. #59-es voltam.
57: Semmi, azért írtam oda, hogy érdekességként, annyiban érinti a kérdést, hogy a házasság nem jelenti azt, hogy a két fél eggyé válik.
Utolsó, ennek aztán mi köze a kérdéshez? Csak az egyenesági rokonok között illetékmentes az ajándékozàs! Egyébként, ha a különvagyon értékén szerzett vagyontárgyat csak úgy odaadja a feleségének, attól még jogilag az övé marad. Ha azt akarja, hogy a feleségé legyen, oda kell ajándékozni, szerzõdésben rögzítve.
Csak úgy érdekességként: http://kurir.hu/penznevelde/penznevelde-hirek/penzkerdes/451.. Ha mondjuk a férjed örököl egy nagyobb összeget (ami az õ különvagyona és hivatalosan semmi közöd hozzá) és abból vesz neked egy kocsit ajándékba, az adóköteles.
Mi két évig hadakoztunk, a volt férjem úgy költözött el hogy nem jelentkezett ki, amilyen kedves volt, simán kiköttette volna az áramot meg amit lehet, ha lett volna rá lehetõsége. Nem minden házasság móka, kacagás és szeretet sajnos, így egy házasságlevél nem jelent mindenre felhatalmazást.
"Milyen magánszféra??? Házasok vagyunk!" ezt linkelhetem, amikor valaki megint megkérdezi, miért van sok házasságellenes a GYIK-en? :D
Egyetlen meghatalmazás van, amit mindenki elfogad, a közjegyzõ által hitelesített, de az viszont nem olcsó.
Nekem anyukám intézkedett a nevemben, õ ért rá. A meghatalmazást még két tanú is aláírta, címmel, személyi számmal, dátummal.
Saját magad írt meghatalmazással sok helyen nem tudsz mit kezdeni, mivel a különbözõ szolgáltatók a saját maguk által írt sablonmeghatalmazást fogadják csak el. Így van ez pl. T-Mobilnák, víz-villany-gáz szolgáltatóknál. Közüzemi szolgáltatóknál pl. a meghatalmazás elég részletes, van amelyik általános teljes körû meghatalmazást nem is fogad el, mivel egyes ügyekben csak a 'tulaj' intézkedhet, pont múlt héten láttam egy az elekromos mûvek meghatalmazását, van kb. 8-10 pont, aminél ikszelni kell, hogy mire terjed ki a meghatalmazás.
"Nem tudok, vagyis inkább nem vagyok benne biztos, hogy elfogadják. Ha meg mégis, nem akarom minden alkalommal megtenni. Ráadásul simán el tudom képzelni, hogy mást várnak egy meghatalmazás tartalmaként a bankban meg mást a fõgáznál, mást az elmûnél stb. Gondolom mindenhol külön szabály van, hogy mit lehet elfogadni." Igen, mindenhol más várnak egy meghatalmazásban...pl. ha a fõgáz ügyintézéséhez adsz meghatalmazást, azzal az elmûnél semmire nem mész... Te tényleg ilyen ostoba vagy? Azért ennyire nem bonyolult az élet!
A feleség státusz semmire nem jogosít fel a nagyvilágban. A négy fal között igen, de az meg magánügy :)
A kérdező hozzászólása: Iratok kellenek? Vigyem magammal a személyes okmányait, vagy mi? Mihez kell? Személyes ügyintézéshez nyilván, azt tudom.
Nem mindenki veszi fel a ferje nevet. Ott hogy bizonyitja h. mar pedig a ferje? Neten sok. meghatalmazas minta van. sztem kerekedj ezen felel, mert ez igy megy. a meghatalmazas nem megalazo, sztem Te igy erzed.
Legyél te mindenhol a szerzõdõ és akkor semmi gond. Nekünk közös a lakás, nem vagyunk házasok, a számlák a barátom nevére jönnek, ha közmûnél kellett ügyet intézni vittem a tulajdoni lapot és egy meghatalmazást. A biztosítást én intézem, a banki, telefonnal kapcsolatos ügyeinket, meg mindketten magunknak.
Mekkora hiszti. 1 azaz EGY perc megírni egy meghatalmazást. Komolyan nem gondoltál még bele, hogy miért is van ez így? Attól hogy házasok vagytok, még lehettek fasírtban, még csinálhatsz dolgokat a nevében puszta szemétségbõl, ezt kell kiküszöbölni. Túl nyugis a gyerkõc, hogy ilyesmiken van idõd bosszankodni?
Tulajdoni lap se elég...Minden szerzõdésben ott van, hogy ki intézkedhet, kinek adhatnak ki adatokat, azt kell módosítani, hogy te is benne legyél.
A kérdező hozzászólása: Jó, mondjuk tényleg sok a durva válás, ez igaz. De a közmûvek? Hiszen a lakás közös, akkor a lakáshoz kapcsolódó tv, net, víz stb szintén. Oda akkor vigyem a tulajdoni lapot?
"Akkor mégis, milyen jogokat kap egy házastárs? Ezek szerint semmit. Aztán csodálkoznak, hogy kevesen házasodnak." Hú! Hát én pl. nem azért fogok férjhez menni, hogy intézkedhessek a bankban a férjem nevében. :D
Nagyon egyszerû, egyszer kell elintézni, hogy téged bevegyen felhatalmazottként. Attól, hogy hozzámentél, még nem lettél az.
A felesége lettél, nem pedig õ maga! Azért attól hogy házasok vagytok, még nem feltétlenül van jogod mindenhez hozzáférni, ami a férjedé. Gondolkodj egy kicsit! Ha valakik hivatalosan még nem váltak el, de utálják egymást, simán visszaélhetnek a férj/feleség "státusszal". Azért a bankok és egyéb helyek sem teljesen hülyék...
A kérdező hozzászólása: Akkor mégis, milyen jogokat kap egy házastárs? Ezek szerint semmit. Aztán csodálkoznak, hogy kevesen házasodnak. Annyi idõ alatt hány meghatalmazást meg tudtunk volna írni....
A kérdező hozzászólása: Nem az engedélye nélkül. De én itthon vagyok gyed-en, napközben elmegyek, nekem 20 perc mert nincs tömeg. Õ meg munka után tudna menni, amikor sokan mások, rengeteget kéne várnia. Nyilván nem akarom lenullázni a számláját, de szeretnénk csomagot váltani mert a mostani nagyon drága, szeretnénk ha a számláról vonnának pár dolgot hogy ne kelljen csekkezni.
A kérdező hozzászólása: Milyen magánszféra??? Házasok vagyunk! Bár kezdem azt hinni, hogy ez a mai világban semmit nem jelent.
A kérdező hozzászólása: Akkor mindenhová be kell menni együtt, és onnantól én is intézkedhetek? Azt is lehet, hogy mind a kettõnk nevén vannak? A meghatalmazással az a baj, hogy ha nem jól írjuk meg beleköthetnek. Nem akarok több plusz kört futni. A bank meg azért érdekes, mert van kártyám, amivel jogom is a pénz felett rendelkezni. Na mindegy.
Még mindig nem érted? Nem, attól, hogy valahová besétáltok édes kettesben, még nem intézhetsz a férjed nevében semmit. Ha ír egy MEGHATALMAZÁST, akkor mehetsz. Banyek, nem gondoltam volna, hogy 2013-ban Magyarországon ilyen ... kevéssé világos gondolkodású lehet egy felnõtt nõ.
Nem irigylem aki ügyintézõként dolgozik, napi szinten hány ilyen ember lehet, akinek nem lehet megmagyarázni, h mi a szabály?
A kérdező hozzászólása: Nem tudok, vagyis inkább nem vagyok benne biztos, hogy elfogadják. Ha meg mégis, nem akarom minden alkalommal megtenni. Ráadásul simán el tudom képzelni, hogy mást várnak egy meghatalmazás tartalmaként a bankban meg mást a fõgáznál, mást az elmûnél stb. Gondolom mindenhol külön szabály van, hogy mit lehet elfogadni.
Kérlek, mondd, hogy kamu a kérdés... nem hiszem el, hogy egy felnõtt ember formanyomtatvány nélkül nem tud meghatalmazást írni.
Alapból íratok kellenek és utána aláírás, tehát nem írhatja alá bárki.
A kérdező hozzászólása: Persze, de gondolom mindenhol van erre formanyomtatvány. Bemegyünk, elmondjuk mit akarunk, az ügyintézõ kinyomtatja, a férjem aláírja. Vagy ilyen nincs? Az jobb, ha én itthon írok egyet? Azt sem látják, ki írja alá, talán csak aláhamisítom. (Ha meg válunk, bemegy és egy olyat ír alá, ahol visszavonja ezt a meghatalmazást)
A kérdező hozzászólása: Ok fasírtban vagyunk, én meg bemegyek és kikapcsoltatom a vizet a KÖZÖS házban - hát jól kib....k vele.
Jajj... istennek hála, hogy nem vagyok banki- vagy telefon-ügyintézõ! Mert LE KELL ÍRNI. Az, hogy szóban mi hangzik egy el adott pillanatban, az egy dolog, a szó elszáll, ha az ügyintézõ késõbb nem tudja papírral igazolni, hogy valóban jogosan, a férjed hozzájárulásával engedett neked hozzáférést és férjed ügyeihez, õ üti meg a bokáját (ergo kirúgják). Gondolod, van olyan ember, aki a te két szép szemedért kirúgatja magát?
És ha épp tegnap raktam ki a szûrét? Vagy ha már fél éve külön vagyunk, csak épp folyamatban van a válásunk? Még jó, hogy nem intézkedhet az én nevemben! Szép is lenne!
Ahhoz, hogy a bankszámlájához kaptál bankkártyát az egy dolog. Attól még nem biztos, hogy adott a bankszámlája felett teljes körû meghatalmazást. Mert ahhoz pl. be kell mennetek együtt. Van netbank, ahol szinte minden dolgot el lehet intézni. A közüzemi dolgoknak is van most már internetes ügyintézése, ahol nyomon követheted a számlákat, befizethetsz stb.
A kérdező hozzászólása: De ha bemegyünk ketten, akkor õ ott adhat meghatalmazást, nem? Elmondja hogy mostantól szeretné, ha én is intézkedhetnék. Ez miért nem mûködik?
Hogy a pénz felett rendelkezel, az egy dolog, a személyes adatok más kategória és törvény szabályozza az intézményeket, ki férhet hozzá. A házastárs nem. Kezes sem intézkedhet az adós nevében például. A férjed akkor ne álljon sorba, hanem intézze telefonon a csomagváltást, ügyfélszolgálaton keresztül lehetséges szerintem. Ne akarj mindent intézni, úgy jársz majd, mint én, ma már az összes intéznivaló a nyakamban van és úgy kell "rugdosni" a férjem, hogy intézze már el azt, amit csak õ tud.
A kérdező hozzászólása: De pont ezt nem értem - azzal, hogy feleségül vett, megkaptam a felhatalmazást. Nem akarok minden apróság miatt ilyet írogatni.

Miért nincs mostanában fent az ncore. Cc -n a született feleségek új részei?

kb 2 hónapja minden héten feltették az újat, mostanában megnéztem és semmi, még azt is leszedték ami volt... az S07 -r?l beszélek, ami angolul van, feliratosan szoktam nézni

A született feleségek utolsó két részéhez miért nincs még magyar felirat?

Vagy csak én nem találom? Már 10 napja kijött az USA-ban.

Legjobb válasz: Nem készültek még el a fordítással. Õk is emberek, nem kis munka 40 percnyi szöveget értelmesen lefordítani (ráadásul most duplán), hogy a poénok is átmenjenek, aztán pedig másodpercre pontosan odaigazítani, ahová kell. Nagyon macerás, én is csináltam, csak másik sorozathoz. Ráadásul mindezt jófejségbõl, önszorgalomból a szabadidejüket feláldozva teszik, úgyhogy türelem.

Nem készültek még el a fordítással. Õk is emberek, nem kis munka 40 percnyi szöveget értelmesen lefordítani (ráadásul most duplán), hogy a poénok is átmenjenek, aztán pedig másodpercre pontosan odaigazítani, ahová kell. Nagyon macerás, én is csináltam, csak másik sorozathoz. Ráadásul mindezt jófejségbõl, önszorgalomból a szabadidejüket feláldozva teszik, úgyhogy türelem.
Csinálj hozzá, akkor lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elhiszem, hogy nem kis munka, csak eddig olyan gyorsan kész voltak vele, ezért furcsállottam. Azért köszi.
dehogy nincs, már rég megnéztem, filmezz.eu-n fenn van az uccsó 2 rész felirattal

Nagy menő sikeres üzletembereknek miért nincs barátnőjük/feleségük?

Tisztelet a kivételnek.

Legjobb válasz: Azért nem csak az önzöségröl van itt szó. Ha magamból indulok ki, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb amikor mindenkin azt látod, hogy csak a pénzed számít, de Te magad semmit. Szerinted melyik értelmes ember "venne" egy társat azért, hogy vele legyen, gyereke legyen töle, majd boldog családként éljenek? Sokszor engem is a hányinger kerülget, amiért többet értem el a korombelieknél és nem Engem akarnak, hanem azt amim van. Ebböl inkább nem kérek.

Azért nem csak az önzöségröl van itt szó. Ha magamból indulok ki, akkor csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb amikor mindenkin azt látod, hogy csak a pénzed számít, de Te magad semmit. Szerinted melyik értelmes ember "venne" egy társat azért, hogy vele legyen, gyereke legyen töle, majd boldog családként éljenek? Sokszor engem is a hányinger kerülget, amiért többet értem el a korombelieknél és nem Engem akarnak, hanem azt amim van. Ebböl inkább nem kérek.
nincs idejük rá, egyértelmû esetleg nem szeretnék, mert ha szeretnék, elhiheted, lenne nekik
mert nincs idejük rá
Mert nagyon sokat dolgoznak annak ellenére hogy vállalkozók. És hiába sikeresek és gazdagok nekik se olyan nõ kell aki kihasználja õket és a pénzükre hajt. Mert van olyan nõ aki autó és pénztárca alapján választ magának férjet és barátot.
Mert aki sikeres, az sokat dolgozik érte. Nem napi 8 órát, hanem lazán a dupláját. Valamint biztos vacak lehet az, hogy sose tudod, hogy a csajnak valóban te kellesz-e... bár engem ez nem tántorítana el, azt hiszem, az ismerkedéstõl :)
Mert némelyik annyira önzõ és magának való, hogy a sz*rát is megenné....
Én is úgy gondolom, hogy rám várnak:)
ezt honnan vetted, mondanál példát?
Mert még nem találkoztak velem.
Megnézném, hogy pl. Bill Gates mikor dolgozza magát halálra...
Elsõ randi Trabanttal :D Második randi bmw és figyelni kell a csaj reakcióit... Akkor kiderül, hogy ki mit keres a másikban... Ez a céges autó lehet jópofa dolog lenne...
Ha nem is trabanttal, de valami átlag autóval... :)
"Menõ üzletember" feleség vagyok szabadságigénnyel. Ha valaki olyan párt talál magának aki partner abban, hogy keveset van otthon csak akkor mûködik a dolog. Ez habitus kérdése, senki nem bírná az én életemet élni viszont én megfulladnék ha többet lennénk együtt, nekem ez így kerek. Kinek a pap, kinek a papné
40-es férfi, én értelek, talán abszolút igazad volt, de lehet szegénynek tényleg csak a színe nem tetszett :D
ja és úgy lehet észrevenni ha egy nõ a pénzre hajt, hogy furmányoasan adja elõ a kéréseit és észre sem lehet venni, hogy megnyílt a pénztárca... ha nincs a férfi mellett olyan aki ezt objektíven látja és nem szól neki senki
Mert napi 20 órát dolgoznak, egy héttel elõre be vannak táblázva, és félnek rosszul élni, legalábbis az én párom ezt vallja, szegénysorból emelkedett ki rengeteg munkával, és nem szeretne újra gázszámla-problémákkal küzdeni. Van, hogy napi 1 órát ér rá velem lenni, mivel nem élek vele fél év után, lássuk be, ezt kevés nõ tudná feldolgozni. De felnézek ezekre az emberekre, és sajnálom, hogy nem áll mellettük egy olyan nõ, akibõl plusz energiát meríthetnek, és segíti õket. Természetesen féltik a vagyonukat is, ami érthetõ, nehéz kikerülni az érdekbarátnõket. És hogy ne állítsuk be õket szentnek se azért, nagy részüknek nem egy kapcsolata van egyszerre...
Nem érnek rá, végig kell kefélniük a sok huszonéves kommunikáció szakos "pénzes pasit" keresõ parazitát.
és nem napi 20 órákat dolgoznak...az inkább 20 perc. A munka és a vagyon fordítottan arányosak. (a meggazdagodáshoz semmi köze a munkának, oda kell: - "starttõke" ~ gazdag apuci - kapcsolatok ~ -||- - alkalmazottak rabszolgasorba taszítása (ilyen-olyan címszó alatt bérfelezések és társai avagy "költségcsökkentés") - ügyes könyvelõ, csak hogy még véletlenül se adózzunk - lopás, csalás, hazudás elõny (rendszerváltáskor tûzközelben lenni és szétlopni a teljes szoci államgazdaságot elõny!!)
Egy 40-es férfi! Én tudnék veled mit kezdeni! Csók ahova akarod. ;) 16/L
Persze, mert minden vágya egy 16 éves kislány, aki a szexualitás kategóriába kitalált történeteket ír :)
A férjem is nagymenõ üzletember. Kb. heti 60 órát dolgozik. De ha elmegyünk nyaralni, akkor is összejön heti 25-30 óra. Szerencsére felhalmoztunk annyi vagyont, hogy nyugodtan válthat olyan szakmára, ahol nem kell heti 40 óránál többet dolgozni.
Én vagyok minden férfi vágya.
A 16 éves csaj elég gáz...
2011-02-12 20:54 Irigység van látom. Fogalmad sincs mennyi meló van abban, hogy sikeres legyél, talán majd rájössz, hogy nem 20 perc hanem sokkal több, én is vállalkozó vagyok tudom mit beszélek. Azért nincsen mert nagyok az igényeik és sajnos a mai nõk katasztrófálisan néznek ki hájasak, narancsbõr, rövid haj.És egy gazdag sikeres üzletember válogat ezért inkább szeretõt tart akivel orrba szájba lehet kefélni, jól néz ki, mutatós, nem kell vele cirkuszolni a szex miatt, nem kell rimánkodni amikor el kell menni edzeni. És igazuk van én is csak a top10-esekre bukok ezér is kell sikeresnek lennem.De ez én vagyok, viszont sok sikeres ember akit ismerek mindnek bomba 10++ csaja van. 24F
42-es! Csak a lényeget hagytad ki: legyen önálló véleménye, képes legyen gondolkodni, és jóindulatú ember legyen. Hiába szép, ha hülye, mint a s*gg, még társaságba se lehet vinni, mert ha megszólal, rögtön kiderül, milyen sötét. Vagy, mondjuk hazaviszed bemutatni, vagy a barátaidnak bemutatod, õ meg mosolyog édesen, a háttérben meg vadul fúrkálódik.
Lehet minden sikeres üzletembernek céges autóval kellene elsõ randizni, és akkor már lehetne sejteni valamit? (?) Egyébként ha meg nem alakul ki valamiféle érzelem, vonzalom, tõlem lehet bármennyi pénze, nem maradnék vele... 34 L
Honnan lehet megismerni egy érdeknõt?? Pl. "elsõ-randiztam" és mivel késésben voltam, ezért már nem álltam ki a garázsomból a sportm...immel, hanem a "céges autóval" mentem. A "hölgy" beült, majd a bemutatkozást követõen kifejtette, hogy "milyen ronda színû autóm van". A következõ sarkon el is köszöntem tõle! (Sose fogja megtudni, hogy mit veszített...) egy 40-es férfi
Az elõzõ nõi hozzászólónak írnám: Az a baj, hogy kevés van belõled. Ha minden nõ ilyen lenne mint te akkor nem lenne ez a kérdés.
Elõször is sztem nem az összes jár ilyen cipõben :) . Akiknek meg nincs, azok vagy nagyon gyanakvóak (amit a mai világban meg is értek, mert sok nõ csak a pénzre megy meg csak azért van a pasival, hogy megtapasztalja a pompás életét a felsõ tízezernek), vagy nagyon idegesek és neurotikusak (én nõként nem szívesen élnek olyan pasi mellett, aki csak a munkájára tud gondolni, és közöttük van elég sok ilyen), vagy egyszerûen nincs minõségi idejük a párjukra... sztem ezért.
Hát, ha minden nõben csak a pénzéhes dögöt feltételezik, akkor meg is érdemlik, hogy egyedül maradjanak. Ha egy nõrõl mégis kiderül, hogy csak érdekkapcsolatot akart, akkor meg legfeljebb szakít vele. De nem értem, miért probléma, ha egy nõnek imponál, ha a férfi jómódú?Normális férfi inkább büszke és boldog, hogy anyagi biztonságot tud teremteni a párjának.Ha meg annyira félti a pénzét , hát dugja fel magának és öregedjen meg egyedül, ez jobb lehetõség?
19.15 Kevés van belõlünk? Az összes barátnõm ilyen. Errõl a kérdésrõl azért szívesen elbeszélgetnék Veled érdemben is.
ma 19:48 Ne értsd félre amit írok, de nem mutatnál be egy pár barátnödnek?:) Ami azt illeti Én magam is nagyon sok negatívat tapasztaltam. Igen, tudom, hogy a normális Nöket nagyon nehéz megtalálni, mert a sok értéktelen Nö kvázi el takarja Öket.
Egy pár? Egy már nem is elég?:) Dehogynem. Ha akarod felveszlek msn-re, beszélhetünk.
ma 19:48 Én is szívesen beszélnék veled errõl a témáról. Egyébként ez az egész szerintem kortól is függ. Nem tudom te hány éves vagy és a barátnõid hány évesek pedig érdekelne ha elárulod?
Elárulom:) 30-40-ig
Na igen 30-40 éves nõk már azért komoly kapcsolatot keresnek szerintem. Akik játszanak a pasikkal azok inkább a 20-25 közötti csajok.
Hm. Én bukok a bmw-re, nagyon szép autó. Még is olyan férjem van akinek még autója sincs (: A kérdésre válaszolva nem tudom miért nincs nekik. Nem minden nõ pénzéhes dög. Lehet, hogy úgy kéne ismerkedniük mint a filmekben, átlagos keresetûnek megjátszani magát és ha bebizonyosodott, hogy a nõ a kakában is vele van akkor feltárni az igazságot. De ez tényleg elég mesebeli (: Na meg azt se mondja senki, hogy mindegyik ilyen nagymenõ vállalkozó el akarja magát kötelezni. Kamu.
Nincs idejük rá, ha akarnának is, nem volna energiájuk már randizni, megismerni a másik embert. Vagy melegek, de akkor is fennállhat a nincs ideje rá-probléma.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet észre venni egy nõn hogy csak a pénzre hajt? Egyébként kösz az eddigi válaszokat.
könnyen, dugj az orra alá egy olcsó, bizsu ékszert és hidd el, h pofákat fog vágni, h nem több tízezret ér az!
És hol vannak az olyan normális pasik, akik annak ellenére, hogy nagymenõ, sikeres üzletemberek, komoly kapcsolatot keresnek? (Nem tartanak több vasat a tûzben, komoly szándékaik vannak a nõvel, stb?) Nekem sajnos egy ilyen kapcsolatom volt, (ha három hónapot lehet kapcsolatnak nevezni...) Köszönöm, elég is volt... Biztos vannak köztük is normális férfiak, de kb olyan kevés lehet, mint a szép, okos, normális nõ. 34 L
Már vártam ezt a nõknek csak a pénz számít dolgot :) Én nõ vagyok, van rendes munkám, autóm, lakásom, állítólag kedves vagyok, szép, még sincs párom. Pedig szertenék. És nem a BMW-re bukok, elhihetitek.

Miért nincs Született feleségek?

Legjobb válasz: Szerintem mert a Nagy fogyás döntõje volt.

Szerintem mert a Nagy fogyás döntõje volt.
a nagy fogyás után se indítják rögtön újra.nem tudni miért.de vszínûleg azért, mert márciusban újraindul a vészhelyzet az rtl-en és azzal párhuzamosan akarja leadni a tv2 a maradék 5 részt.
Már hirdették, hogy nemsokára újra lesz.

Miért nem torodik magával a feleségem? Gyerekunk még nincs, és csak 23 éves, miért hagyta ennyire el magát?

A feleségemet 15 éves korátol ismerem, gyonyoru lány volt doglottek utána a pasik, kiváltságnak éreztem hogy pont velem kezdett járni. Azota 8 éve vagyunk egyutt, egy fél éve házasodtunk, de elotte már egyutt éltunk. Egyszeruen nem értem miért nem torodik magával, van rajta vagy 20kg felesleg még ugyis hogy a husosabb lányok jonnek be, a foga sárga mint a kukorica, a lehelete kellemetlen, érzem hogy romlik a foga, már kedvem sincs megcsokolni. Hajat csak akkor mos, ha már csopog belole a zsír...és még sorolhatnám. Néhány honapja elkezdtem gyurni, gondoltam majd o is csatlakozik, osztonozni fogja, hogy tetszeni akarok neki, és jo kozos program is lehetett volna, de nem érdekli. En minden este gyurok biceszre, tricepszre, vallra és már komoly változásokat lehet észrevenni ezenkivul 10kg-t fogytam is. Nem tudom mit kezdjek vele, még hogyan oszonozzem? ezért váljak el?

Legjobb válasz: Valahogyan szóltál már neki errõl? Te hány éves vagy?

Valahogyan szóltál már neki errõl? Te hány éves vagy?
A feleséged lehet, hogy boldogtalan, elképzelhetõ nem érdekli, hogy tetszedjen neked. Mégis szóvá tetted már neki?
Na akkor adj hozzá még 20 kilót, egy gyereket, szakadt macifelsõt, hányásfoltokkal, és képzeld el a jövõdet... Aztán állj elé, és mondd meg neki, hogy az igénytelenségre NINCS mentség. Változtasson mert konkrétan undorodsz tõle. Meg fog sértõdni? Vérig. Változtatni fog? Nem biztos. De a célozgatás nem használ annak aki nem akarja meghallani.
vagy csak mutasd meg neki ezt a kérdést... Hát nem tudom, az igénytelenségre nem nagyon van mit mondani... Mert a hízás egy dolog, de az hogy nem mos foga? Nem jár fogorvoshoz???? NA jó, kész nem tudom. El sem tudom képzelni. Állítólag vannak olyan nõk, akik a házasság után elhagyják magukat. Mikor kezdõdött az igénytelenedés? CSak mert ha az utóbbi fél év telt így az nagyon durva...
A kérdező hozzászólása: En 26 éves vagyok, persze szoltam már neki kedvesen, hogy ne bántsam meg, nem is arra hivatkozva hogy nekem nem tetszik ducibban vagy ilyesmi hanem az egészségugyi állapotára hivatkozva mondtam, hogy így például sokkal nagyobb az esélye szív és érrendszeri betegségeknek, fog fájni a lába, nem fog bírni hasonlokat, és hogy nekem o fontos ezért szeretném minél tovabb magam mellett tudni.
lelki eredetü a probléma ha egy nõ elhadja magát...próbálj utalni arra hogy vegyen fel szép ruhákat, csinositja megát stb...növeld az önbizalmát pozitiv szavakkal, kérdezd meg tõle mi az oka hogy elhanyagolja magát...õszinte beszélgetésnek csak jó vége lehet
Egyetértek az elõttem szólókkal, bármennyire is nehéz téma, ezt õszintén meg kell neki mondanod. Én azért finomabban fogalmaznék, mint páran, hogy "undorodsz tõle", meg "ronda", mert igenis lehet ezt úgy tálalni, hogy egyértelmû legyen, megértse, de érezze, hogy te szereted, és pont azért kéred ezeket tõle, mert egy életen át vele szeretnél maradni. De igenis, muszáj elmondanod neki, mert így nem tudsz vele leélni egy életet. Ha már van pozitív változás, dicsérd meg, ez is még jobban hajtja majd elõre. A közös kirándulás, kocogás pedig mindkettõtöknek jó program lehet!
Mondd meg neki, hogy ronda. De most komolyan, amikor kövér voltam, tudtam, hogy kb. senkit nem érdekel az egészségügyi állapotom, sokkal inkább, hogy jól nézzek ki. Betegségekkel nem nagyon lehet ijesztgetni az emberek többségét, csak már ha túl késõ. A cigisdobozokon is horrorképek vannak, mégsem hajítja el senki a cigit. Egyszerûen mondd meg, hogy minél kövérebb lesz, annál kevésbé kívánod. Azt még mondd el, hogy tudtál egyszerre fogyni is, meg izmot is felszedni? Az egyikhez kevesebbet kell enni, a másikhoz meg többet.
13-as! Én is "elkeltem", mégis mosok fogat, hajat, igényesen és csinosan öltözködöm stb... :D
Mert már elkelt, és nem érdekli.
Mi a túrónak vetted akkor feleségül fél éve? Gondolom nem fél éve lett ennyire igénytelen...
Mondd meg neki õszintén, hogy neked így nem teszik, figyeljen oda magára! Ha szeret, elszégyenli magát és oda fog figyelni. Ha változást tapasztalsz akkor pedig dicsérd!:)
Dolgozik a feleséged? Mert azt el tudom képzelni, hogy úgy érzi elõtted mindegy, hogy hogy néz ki, mert már úgy is láttad a legromosabb állapotokban is, de ha naponta kell emberek közé menni, akkor muszáj lesz hajat mosni, felöltözni normálisan, stb. a fogmosásra nem tudok mit mondani, azt még az is mos, aki otthon mereszti a valagát mackó nadrágban zsíros hajjal... gondolom... a fogyásra meg ösztönözhetnéd mondjuk nem gyúrással, hanem felvethetnéd, hogy fussatok együtt, vagy bringázzatok, vagy valami közös sport.
A kérdező hozzászólása: Tanul még, jo azt elismerem iskolába ápoltan jár, amit írtam foleg hétvégere jellemzo vagy példul ilyen unnepkre mint most is, amikor tobb napot itthon vagyunk. Amugy 78kg
Ülj le és beszéld meg vele, hogy nem tetszik neked így és, hogy anno nem ilyen volt, te nem ilyen lóra tettél. Biztos vagyok benne, hogy meg fog sértõdni, de ha látja, hogy te egyre jobban nézel ki, õ meg olyan amilyen, akkor talán csak elgondolkodik rajta, hogy így elveszíthet.
Hány kiló most? Mivel foglalkozik?
Ha egy nõ elhanyagolja magát (fõleg ha elõtte bombázó volt) az súlyos önértékelési problémákat jelent. Így Bünteti magát.Saját tapasztalatból tudom. kellene valami, ami felrázza, nameg azt is jó lenne tudni, mitõl elégedetlen. Talán ha hideg zuhanyként szembesítenéd a helyzettel, õszintén, nem csak célozgatva, kibújna a szög a zsákból.

Már megint azt olvasom, -nincs munkája -nincs lakása, de a második gyerekkel már terhes a felesége. Vajon milyen jövője lesz a gyerekeknek? Miért nem tudnak felelősségtejesen gondolkodni a szülök?

Legjobb válasz: Hát, mondjon bárki bármit, de akkor sem, normális dolog, hogy valaki az utcára szül. Gondolom a kérdezõ erre gondolt, nem arra, hogy valaki fix jövedelemmel, ami származzon munkából, vagy szoc. segélyekbõl is, de befolyik.

Hát, mondjon bárki bármit, de akkor sem, normális dolog, hogy valaki az utcára szül. Gondolom a kérdezõ erre gondolt, nem arra, hogy valaki fix jövedelemmel, ami származzon munkából, vagy szoc. segélyekbõl is, de befolyik.
Na nem azért szültek ám háboru idején 10 meg több gyereket mert annyira akartak.Védekezés hiján jöttek mint az orgona síp.De a nyomorba minek is szülnek be sokan?Se lakás se pénz se semmi csak a puszta seggük, aztán nyivákolnak éheznek.Igen nem tudni mi lesz 10év múlva, sõt 1hét múlva sem.De mindenkinek tudnia kéne mit vállal be és fõleg mire.
Pont ezaz, nem igazán volt védekezési lehetõség akkor. Nem nagy családot akartak... Másrészrõl pedig gondolkodjunk már. Mert garantálom, hogy akik itt a mindenáron gyerek mellett voksolnak még sosem élték át, hogy éhesek voltak, vagy fáztak úgy igazán.
Kedves kérdezõ! Fordítsd meg a dolgot egy picit. Ha most van munka, van lakás stb. az nem jelenti azt, hogy 10 év múlva is így lesz. Fõleg ha a mostani világot nézed, gyakorlatilag nagyon nehéz biztosat mondani. Ha ebbõl a jónak ítélt helyzetébõl kiindulva vállal 2-3 gyereket, és 10 év múlva ugyanebbe a munkanélküli helyzetbe kerül, akkor vajon felelõsségteljesen döntött e? Mi van, ha a nõ most nem mer vállalni, de közben elketyeg a biológia órája, és akkor amikor talán jobb anyagi helyzetbe kerül már nem lehet gyereke? Ilyeneket gondolj végig. Az én szüleim a háború utáni években születtek. Akkor a gyes, gyed, segély fogalmakat nem ismerték. Munka is alig akadt. Ha a az akkori emberek ilyen fejjel gondolkodnak mint te, mi most nem lennénk. Valószínû te sem. Amíg a gyereket nem megélhetési formának tekintik addig kell, hogy szüljenek. De senki felett nem törhetünk pálcát. Legyen mindenkinek a saját döntése.
Te nem ebben az országban élsz? Akinek nincs állása, annak nem azért nincs, mert nem akar dolgozni vagy nem akar minimálbérért gürcölni! Ha nincs ismeretséged, akkor nem találsz állást! Még te is juthatsz erre a sorsra!
"Ha nincs ismeretséged, akkor nem találsz állást!" Én az összes eddig állásomat ismerõs közbenjárása nélkül kaptam meg. Akkor én sem MO-n éltem?
A kérdező hozzászólása: Köszi
Mi a te szakmád? Hol élsz és dolgozol? Mert nem mindegy. Pályakezdõként nincs semmi.
Szia, te teljesen biztos vagy abban, hogy nem válhatsz hajléktalanná, és hogy biztosan mindig is lesz munkád? Történhet bármi, elgázolhat egy autó, leéghet a házatok, minden vagyonodat, munkaképességedet is elveszítheted. Vannak gyerekeid? Mert, ha igen, akkor felelõtlen vagy, mert ezekre nem számítasz, illetve biztos vagy abban, hogy ezek elkerülnek, pedig nem lehetsz benne biztos.
A kérdező hozzászólása: Kedves 21/21 válaszoló. Ha ilyen peszimista vagy akkor mics mit tenni. -nem fog leégni a házam (van biztosìtásom) -nem leszek beteg és balesetem se lesz!! Én igy állok hozzá nem mindig a sopánkodás! Nics lehezetlen csak tehetetlen ember!!!
Megis kiakadtal valakire aki nem a te normaid szerint el. Amig nem neked kell az illetot etetni, eltartani, ruhazni addig miert problema neked masok tevedese? Engedd el. Ugy latom a te eleted rendben van...ha ennyi idod van masok eletevel foglalkozni, azt az idot akar jora is fordithatnad! Millio hely van ahol segithetsz a munkaddal, adakozhatsz ha van mibol. Esetleg te magad gyujtest szervezhetsz egy jo ugy erdekeben.... Ne itelj! ....es hat fontos az optimizmus....de nem tudhatod, tenyleg nem tudhatod mit hoz a jovo!
A kérdező hozzászólása: Szoktam adakozni... De a kérdésem az volt! Hogy tisutába van azzal hogy a gyerekének nem fog tudni enni fedélt jövöt adni akkor miért válal a nyomorba? Mi lesz a hyerekböl mit lát othon? Stb
Én pályakezdõ vagyok és mégis van munka, én választok. És akármennyire is próbáljátok alázni a kérdezõt, teljesen igaza van. Akinek etetni sincs pénze gyerekét, az miért szüli?
Addig a maga dolga, ameddig ennek más nem látja kárát. Viszont, ha egy gyermek éhes, az ne legyen már a szülõ dolga. Szóval nem lehet azt mondani szerencsétlennek, hogy te akartad. Ha az anyja szenvedne nem érdekelne, az õ problémája, õ alkotta meg, viszont a gyerek semmirõl sem tehet. A másik, hogy csúnya ezt anyagi oldalról nézni, de õk kapják a legtöbb támogatást, segélyeket, ingyen kaját és még sorolhatnám. Tehát kb. még jutalmazva is vannak azok, akik felelõtlenek. Ez minden embernél kiveri a biztosítékot.
En ertem a kerdezot. Tudom, hogy nem akar rosszat. Megis, ahogy az etiopot nem tudod meggyozni arrol, hogy ne csinaljon millio gyereket mert nincs mit enni -akkor is csinalja...kesz. Van aki mentalisan gyenge. Nem erti, nem fogja fel, hogy xar vana palacsintaban. Mi lesz a gyerekbol? Hat ha nincs szerencseje ugyanolyan mint a szulei de bizzunk benne, hogy nem. Bar en valtozatlanul azt gondolom, mindenkinek a maga dolga mennyi gyereket csinal es mibol tartja el.
Valószínûleg igen. Azt írtad 35 vagy, én 36. Így az is valószínû, hogy a mi életünkben ez már nem lesz másként. Ahhoz már most úgy kellene nevelni a gyerekeket, hogy felelõsségteljesen éljenek felnõttként. De sajnos a gyerekvállalás sok családnak megélhetési forma. És ha ez ebben a pillanatban meg is szûnne, akkor is kellene egy emberöltõ, hogy ez lecsengjen. (Vagy egy háború, de ezt csak halkan írom)
A kérdező hozzászólása: A KÉRDÉSEM NEM ez volt hannem az hogy sokk felelõtlen ember van akki magát se tudja elátni. és potyoktatja a gyerekeket.VAJON EZZEK A GYEREKEK MIT LÁTNAK OTHON????ÕK NEKKIK IS EZ LESZ A TERMÉSZETES????
A kérdező hozzászólása: igazad van nem itélkezem!!!!! lehetnek élethelyzetek!!! de szerintem 10 százalékná ics ez több.
Anyám 1944-ben született, az édesapját jóval korábban elvitték. A nagymamám óvóhelyen volt az elsõ hónapokban, aztán gyakorlatilag hajléktalan lett, mert lefoglalták a házukat. Anyám ma is jó egészségben, megfelelõ anyagi körülmények között él.
Így van, a legtöbbeknek nem "öröm bódottág" lesz az élete ha a nyomorba szül. Én legalábbis nem szeretném a saját gyerekemet rongyokban, éhesen látni az biztos.
A kérdező hozzászólása: szerintem a multrol ne beszéjünk felesleges. mindig csak ezt hallom ez volt stb felesleges!!! Jövöt kéne kitûzni célul . mindig azt hallom nics munka stb, ez nem igaz csak nem mennek ell dolgozni 90-100ft mer az nem éri meg. 35 éves vagyok 14 éve dolgozom mindig volt ÁLLÁSOM!!! MOST értem el odáig hogy 1 gyereket vállalhatok hisz tudom bitosítani a jövét. EHEZ csak normális józan paraszti ész kell, szerintem.
A kérdező hozzászólása: nics ismeretségem böngéztem a netet . 1 honapig voltam nemrég munkanélkül, és még vállogatni is tudtam.csak akkarni kell.
Én is bármikor kapok munkát. És elárulom nektek, hogy az egyik ismerõsöm is dolgozót keresett, de egyszerûen nem talált senkit, mert senkinek nem felelt meg a munka, pedig semmi durvára nem kell gondolni. Másnap táppénzen voltak sorra. Szóval én sem értek egyet ezzel, hogy egyszerûen nem lehet munkát kapni.
Másik ismerõs pedig egymás után 7 munkahelyrõl rúgatta ki magát. Szóval elhiszem, hogy van, akinek nehéz a munkakeresés, de akinek bármilyen szakmája vagy diplomája van, az elõbb utóbb fog találni munkát.
A kérdező hozzászólása: vannak ingyenes képzések sajnos nem csak üli kell és várni a nap sütést tenni is kell érte.
Ne ítélkezz! Nem tudhatod a másik miért van abban a helyzetben! Örülj neki, hogy te ilyen sikeres ember vagy. De ne feledd el, hogy te is kerülhetsz hasonló helyzetbe. Nem törvényszerû, nem is kívánom de elõfordulhat. Én pl. édesanyám betegsége miatt kénytelen voltam otthagyni a munkahelyem, mert állandó ápolásra szorult. Azóta õ sajnos már nincs... De az önéletrajzomban ott egy lyuk. Állásinterjún mindig rákérdeznek miért nem dolgoztam abban az idõszakban. A munkáltatók nem szociális intézmények, nem feltétlenül értik meg az akkori döntésemet. Nekem viszont az állás múlhat rajta. Sok élethelyzet van. Nyilván mindenki a maga életéért felelõs, de van amikor olyan döntéseket kell hoznunk amiket nem akarunk. Alkothatsz véleményt, beszélgetni is lehet errõl, de legyen már azonnal minden ember semmirekellõ, csak azért mert most épp munka nélkül van. Sok mindenben igazad is van egyébként, de ítélkezni nincs jogod.
Alkothatsz véleményt, beszélgetni is lehet errõl, de NE legyen már azonnal minden ember semmirekellõ, csak azért mert most épp munka nélkül van. Sok mindenben igazad is van egyébként, de ítélkezni nincs jogod. Bocs így akartam írni.
Én harmadik gyerek vagyok a családban (tervezetlen voltam) és amikor születtem, akkor apám meg tesók azért nem jöttek be akórházba, mert nem volt pénzük taxira. Egy nap csak snack-et ettek, azt megfõzte apa, és annyi volt. 6 év mulva pedig családi házba költöztünk, jól élünk, minden összejött. Szóval anyámék is a 0-án voltak amikor én születtem, mégis megtartottak...

Miért olyan gáz az, hogy a szüzességemet csak a feleségemnek akarom odaadni? (szóval házasság elôtt nincs szex)

Legjobb válasz: Nem gáz, de nem ajánlatos. Egyébként meg azok térnek így el a kérdéstõl, akiknek nincs egy normális érvjük se.

Nem gáz, de nem ajánlatos. Egyébként meg azok térnek így el a kérdéstõl, akiknek nincs egy normális érvjük se.
Senki se mondta, hogy gáz. Azért tetted fel a kérdést, mert te tartod annak.
A 3ik adta meg a jo valaszt...esetleg, ha elvakultan vallasos vagy es elvalni nem akarsz, leeltek egyutt egy orokkevalosagot minosegi szex nelkul...tehat feszultsegekkel es gatlasokkal telve, amiert igazan kar lenne! De ez csak szemelyes velemeny, nem kell igy tortennie.De gondold meg, a nagyon jo szexualis elet sem garancia arra, hogy teljes, boldog hazassagotok lesz.Akkor mennyivel nagyobb a riziko az ismeretlenbe beleugrani?
Mert egy kapcsolatban igen sok múlik a jó szexen is! Ha ki sem próbálod elõtte, akkor lehet, hogy nagy csalódás ér mindkettõtöket. Esetleg gyors válás.
#6. Nagyon érdekes szemléleted van, meg kell jegyezzem. Simán elkanyarodtál a kérdéstõl, és egész másról beszéltél! Egyébként idén a braziloknál borzalmas lesz az uborka termés! Kb ez is így jön ide!
Na és akik elõtte már kipróbálják, aztán ide jönnek kérdezni, hogy "terhes lehetek" és egyéb hasonló kérdéseket, az nem gáz?????? meg fertõzések, stb., stb. akit szeret az ember azt nem tenné ki annak a stressznek h vajon terhes lesz-e. és akkor is becsúszhat ilyesmi ha nagyon vigyáznak. csak körbe kell nézni a gyakorin, naponta jönnek ilyen kérdések. azon megint lehetne gondolkozni, akik lefekszenek vkivel, tényleg szerelembõl teszik-e. az megint más kérdés, hogy akinek a lány odaadja, ahhoz ragaszkodni fog, és ha nem õ lesz végül mégse a párja, akkor gondok lehetnek. ilyen kérdések is voltak már itt. Azért ezerszer jobban meg kéne gondolni, mint a mai világban teszik, hogy kivel kezdenek el járni, kivel fekszünk le, stb. mert pont a komoly részébe gondolnak bele az emberek a legkevésbé, tehát családalapítás, gyerekeket is fel kell majd nevelni valahogy, egzisztencia, stb. szóval kérdezõ, ez nem gáz, csak néhány hipermodern ember, aki a korral akar haladni, de az eszét nem használja és csak az érzelmeire hallgat, azok tartják gáznak. de õk nem is komoly emberek igazán.
Mert kocsit sem veszünk próbakör nélkül...ennyire egyszerû.
mert ez kb olyan lenne, mintha a szponzorok betennének rally versenyzõnek és induláskor derülne ki, hogy nem tudsz vezetni. szerinted mi történne? páros lábbal rúgnának ki. a terved akkor valósulhat meg, ha egy kb 16 éves csajt fogsz elvenni. egy felnõtt nõ nem fog tanítgatni téged. kapsz egy két esélyt és ha [email protected] vagy az ágyban, akkor lapátra kerülsz. dugni meg általában ugyanúgy meg kell tanulni, mint vezetni.
Mert ez a XXI. század...
Miért olyan gáz az, hogy a szüzességemet csak a feleségemnek akarom odaadni? (szóval házasság elôtt nincs szex) ez volt a kérdésed. szerintem téged nem érdekelnek a rá adott válaszok. kizárólag az önigazolás.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nem! Ennek a kérdésnek a lényege az volt, hogy megismerjem az emberek gondolatait ezzel kapcsolatban. Az egy másik kérdés, hogy egyet értek-e vele. :) És mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, nem minõsítek le senkit, mert másképp gondol valamit. Komolyan. :)
dehogynem. nagyonis. kár érted:( mert sztem a biblia sok szép dolgot is ír, kár, hogy ezekre a bizonyos részekre vagytok rácuppanva és ez alapján ítélsz el embereket. szerintem ez a gáz, nem pedig az, hogy szûz vagy és a házasságig az akarsz maradni.
igazán nincs mit. máskor is. kata
A kérdező hozzászólása: De én nem rossz indulattal vagyok feléjük, csak nem tartom helyesnek. És nem csak ezekre vagyok "rácuppanva".
mindegy. a beszûlült emberekkel nem lehet mit kezdeni. sok sikert neked! kívánom, hogy legyél boldog és a gyerekeidnek is adj majd szabadságot, hogy eldönthessék, hogy mit tartanak helyesnek és mit nem. én nem írok neked többet.
kiváncsi lennék ezekre a szép dolgokra. megosztod velünk?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beszûkült ember. Én nem akarok meggyõzni senkit, csak ismétlem kíváncsi voltam, hogy ma miért ez a köz felfogás. Rendben, ahogy gondolod. Azért örülök, hogy megoszthattuk egymással gondolatainkat. :)
A kérdező hozzászólása: Kata, ezt most nekem mondod? :)
nem NEM! az elötted szolo nak.
49. kérlek olvasd el még egyszer, amit írtam, mert olyat említesz és olyannal vádolsz, amit nem írtam! olvass figyelmesen! tényleg nincs közöm ahhoz ki kivel fexik le és örülök, ha nem is tudnak errõl az emberek - de hát, bizony valahogy kitudódnak, talán mert õk maguk mondják el! vagy mert a vak is láthatja, hogy mi történik. nem mondtam, hogy nem fogadom el õket, sem azt, hogy nem lennék velük szemben toleráns. a társadalomra gyakorolt káros hatására hívtam fel a figyelmet. kérlek, olvass figyelmesebben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kata!
NEM GÁZ! minden inteligencia kérdése. ha istenfélö életet szeretnél élni és azok alapelvei szerint megfelelni nincs ember vagy kinzás vagy bármi fájdalmas dolog ami megakadályozhatna.hidd el, a házasság intézményét maga a teremtö hozta létre, akkor tiszta és szeplötlen a házas ágy ha mind akét fél "tiszta. akik nem teszik azok a divatra meg XXl. századra meg ijesmire hivatkoznak, hogy behuzzanak a "hitükbe. két féle tanitás van ami a teremtötöl jön, meg ami az ördögtöl. nem lehet két féle igazság. vagy az egyik igaz vagy a másik jézus sosem mondta hogy van arany középut. a kiskapukat az emberek a saját akaratukra találták ki. mert nem akarnak ilyen erkölcsi normák közt élni. és jogouk van ehhez. de a felelösséget vállalnia kell mindenkine azon a napon. kata
A kérdező hozzászólása: Hát, hogyha ezt vallásosságnak nevezik, akkor igen. De ma már a vallásos lányok sem szüzek (nem tartják fontosnak a hitük ezen részét). Persze, tudom, hogy nem találnék, de nem is járok ilyen szórakozó helyekre. Nem. Ha valakinek volt férje és mondjuk meghalt, vagy a férj olyannyira megváltozott rossz irányba, hogy a nõnek elkellet tõle válnia, akkor az már szituáció -számomra- hisz házasságban történt. Én azt nem helyeslem, ha házasság elõtt él valaki a nagy szerelem közepette szexuális életet -de ez az én és pár ember véleménye. Ha álmaim nõje, akivel majd összeházasodunk elmondja, hogy már volt szexuális kapcsolta, és azt is elmondja, hogy megbánta, mert õ sem tartja helyesnek, természetesen elfogadnám, és nem vetném meg. De ha nem bánta meg, és még pozitívan emlékszik rá vissza, akkor elgondolkoznék, hogy õ-e az álmaim nõje. De azokat se vetem meg, akik nem szüzek, nem vagyok egy berögzült, konok vallásos ember, csak ezt én így látom helyesnek, ebben van meggyõzõdésem és nagyon hálás lennék az égnek, ha egy ilyen hasonló párra találnék.
Ákár ez is megtörténhet, ha szexuális tapasztalat nélkül házasodsz! Ez egy igaz történet, a szexualitás.hu-n találtam. “3 honapig dolgoztam a kapcsolatunkon, hogy a leanyzo lefekudjon velem. Szuz volt, megtortent a dolog es en buszke voltam mindkettonkre. Tobb mint 10 evig egyutt voltunk hazassagban boldogsagban! Most meg azt kapom a husegert, szeretetert, kitartasert, hogy neki nincs szexualis tapasztalata massal!!! Szakitott velem. Hat koszonom szepen! Ha 30 evesen most jut eszebe ez a dolog akkor csak gratulalhatok a felesegemnek! En nyitott vagyok mindenre, a normalis keretek kozt! Azt nem fogja fel a kedvesem, hogy az ilyen pasik hamar elkelnek es most nem fenyezni akarom magam!!!”
# 64 Tény, hogy ilyesmi is benne van a pakliban. De tudok hozni ellenpéldát is. Ismerek egy vallásos házaspárt, 22 (nõ) és 25 (ffi) évesek voltak mikor összeházasodak. Õk sem szexeltek házasság elõtt. 10 éve boldogan élnek, 4 gyermekük van, eszük ágában sincs elválni. Nem bánták meg, elmondásuk szerint õk így boldogok.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy mindenki tud a másikéra ellenpéldát mutatni. Ennek sose lenne vége. Sajnos egyik fél sem tudja meggyõzni a másikat, ahogy látom.
Jó lenne látni egy statisztikát errõl, de sajnos nem találtam még. Azt viszont megfigyeltem már a szexpartnerkeresõkön, hogy vannak olyan fiatal házaspárok, akik 3.-at keresnek, hogy érdekesebbé tegyék a szexuális életüket.
A kérdező hozzászólása: Na a 3. szexpartner távol áll tõlem nagyon. :DD
Most még távol, de azt nem tudhatod, hogy néhány évnyi házasság után hogyan változol és a feleséged esetleg mennyire befolyásol. Én is szûz vagyok még (fiú), de egyenlõre már nem próbálok tartós kapcsolatot találni. Túl sokat kerestem és késõn is kezdtem és elrepült az idõ, akik tetszettek azoknak pedig probléma volt a beszédhiba (dadogás). 31 vagyok sajnos. :( Sok évet el lehet rontani szerintem ezzel a gondolkodással, aztán késõbb pedig majd síratod az elveszett éveket. Persze az is megeshet, hogy már holnap felbukkan álmaid nõje, sosem lehet tudni. Találtam egy jó oldalt, szexuálpszichológus. http://www.szexualpszichologia.hu/valaszol.htm A 12., 13., 14. részt érdemes elolvasni!
A kérdező hozzászólása: Jó is lenne, hogyha holnap megismerném... Engedd meg kérlek, hogy reagáljak, arra, hogy beszédhibád problémát okozott ezen a téren. Tudod, ha álmaim nõje dadogna, nem érdekelne, mert én úgy is szeretném, az nem igazi szeretet, ahol ez befolyásoló tényezõ. Tudom, lehet most azt mondod, hogy könnyû így elõre ilyet mondani, de õszintén mondom neked. Van egy ismerõsünk, dadog és nagyon boldog házasságban él és van egy lánya. A felesége annyira szereti, hogy ez egyáltalán nem zavarja. Szomorú, hogy a mai világban ezen kell gondolkozni, hogy zavaró-e vagy sem. Senkiben sincs manapság tolerancia. :( Na, szóval. Hát nem tudom. Köszönöm a linket, majd holnap elolvasom, mert már fáradt vagyok hozzá. :)
"Sajnos egyik fél sem tudja meggyõzni a másikat, ahogy látom." -->én úgy gondolom, hogy nem is kell, hogy meggyõzzük egymást. inkább bátorítanálak a mások döntésének elfogadására (és itt nem az extrém példákra gondolok, elhiszem, hogy ahhoz már nagyon liberálisnak kell lenni) az hogy egy nõ, pozitív érzésekkel gondol vissza az elõzõ párkapcsolatára, közel sem jelenti azt, hogy az elõzõ férfi lesz életében örökké a nagy õ. úgy is vissza lehet gondolni az exre, hogy szép volt, jó volt, de én nem ezt keresem. miért kellene megbánnom és életem végéig vezekelnem egy olyan dolog miatt, ami nem is biztos, hogy elítélendõ? nem hiszem, hogy te vagy az, akinek jogában állna eldönteni mások gondolatairól és cselekedeiteirõl, hogy helyesek-e vagy sem. te kizárólag saját magadért felelsz. ha szûz lányt akarsz, akkor javaslom, hogy olyan közegben tedd, ahol ez az érték. az, hogy a többség szerint nem ez a fõ érték az életben, ahhoz neked semmi közöd és nincs is beleszólásod. azokkal foglalkozz, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te. ezenfelül azért javaslom a biblia mások elfogadádáról szóló fejezeteinek az olvasgatását. esetedben megérné. nem okolhatod a világot azért, mert másképpen gondolkozik, mint te. két választásod van: megváltozol és alkalmazkodsz a világhoz vagy olyan emberekkel veszed körbe magad, akik szintén úgy gondolkodnak, mint te. teljesen feleslegesen címkézed meg a többi embert.
a dadogós fiúra reagláva: nekem is vannak dadogós ismerõseim és kb. fel sem tûnik, hogy dadognak. imádom és szeretem õket! DE: õk nem a dadogásukkal azonossítják magukat. tudják, hogy humoros, okos és értékes emberek, leküzdöttkék a gátlásaikat, merték megmutatni, hogy szerethetõek. ezáltal esélyt adtak a környezetnek, hogy szeressék és értékeljék õket. sokszor nem a környezet hibás abban, hogy valaki egyedül van, hanem a magányos emberke, aki begubózik, és eldönti, hogy a dadogása miatt nem lehet õt szeretni. valahogy megértem, hogy senki sem akarja rászánni az egész életét arra, hogy azzal foglalkozzon, hogy az õ gátlásait feloldja. mert ez nem más dolga, hanem a dadogós emberkéé. ha szeretné önmagát nagyon hamar megtalálná azokat az embereket, akik szintén szeretik õt. talán esélyt kellene adni a külvilágnak, hogy szerethessék.
A kérdező hozzászólása: Én pl találkoztam beszédhibás (dadogós) emberrel, aki egy jól menõ üzletember és tudjuk, hogy üzlet embereknek kell kommunikálni is. Ezt csak bátorításnak mondom. Egy egészséges világban ennek nem kellene számítania!
50. Megint ellentmondasz még önmagadnak is. sztem egyetértesz velem, csak belebonyolódtál. ha romantikus filmet vagy pornófilmet akar nézni valaki, bekapcsolja a tévét vagy internetet. az utcán vagy bizonyos nyilvános helyeken (nem diszkókban) nem azért tartózkodik az ember, hogy ilyeneket lásson. sztem az is undorító, ha a csaj a pénztárnál sorba állva, vagy akár bárhol a boltban a pasas seggét fogdossa. nyilvános hely, viselkedni tudni kéne. ha valaki normálisan viselkedik, az nem hat a társadalomra rombolóan. ha valaki ezektõl eltekint, akkor romboló lehet Többnyire, akik házasok, akiknek komoly a kapcsolatuk, nyilvános helyeken is komolyan viselkednek. az illemet nem ismerõ kéjencek szoktak csak pornófilmbe illõen viselkedni nyilvános helyeken. "és nem hiszem, hogy vkinek attól szarul kellene magát éreznie, mert másnak van párja!" Sajnos én tudok erre példát, nem egyet. Pl. tudok olyanról, különbözõ lelki okokból átmegy az út túlsó oldalára, ha pár jön szembe vele. ha ezért egoista, akkor sajnálom. (és tökéletesen megértem az illetõt, azok után, amiken keresztülment, nem párkapcsolattal vagy szexualitással kapcsolatos élményei miatt, hanem egészen más okok miatt alakult nála így. de az is egoista, aki errõl nem akar tudomást venni és az utcán éli mások elõtt szexuális életét.) Egyébként sztem borzasztóan kényelmetlen nyilvános helyen, mások jelenlétében falni egymást. Nem is értettem sose azokat, akik ezt teszik, ezt édeskettesben jó!
egyáltalán nem bonyolódtam bele. az, hogy valaki megfogja a másik kezét vagy végig simítja az arcát a párjának vagy ad egy homlokpuszit az nem fájó pont annak akinek nincs párja? csak az, ha valaki nyalja-falja egymást? ha valaki félig már közösül a párjával az utcán, az gusztustalan. de azért nem fogok úgy viselkedni a párommal, mintha idegen lenne, hogy ezzel ne bátsak meg másokat. ez baromság. van a szeretkifejezésnek olyan módja is, ami nem durva és közönséges. de ha valakinek az a baja, hogy nincs párja, annak az is bántó lesz, ha egy másik emberre szerelmesen néznek. örülök, hogy figyelmesebb olvasásra buzdítotok, kérlek mutassatok nekem ti példát.
Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Attól, hogy a világ szabados szexuális életet él, neked nem kell törvényszerûen követned õket. Ha olyan nõt veszel el, akivel tényleg szeretitek egymást, akkor meg fogja érteni, és biztos, hogy nem a teljesítményeden fog múlni, hogy melletted marad-e. Sõt, akár segít is fejlõdnöd, hogy ki tudd elégíteni az igényeit. Errõl neked kell döntened. Ha a leendõ ara nem kifogásolja, akkor ne hallgass a kívülállókra. 23/L
Kedves Kérdezõ!lehet veled valahol priviben beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: #101! Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk! :) Ezek szerint Te is addig tartogatod? #102! Köszönöm a válaszod!
A kérdezõnek: Ritkán fordul elõ, hogy itt a Gyakori kérdések fórumon igazán érdekes, (mondhatnám: értelmes...) kérdést vet fel valaki. Neked sikerült, amit az is bizonyít, hogy a válaszok döntõ többsége is érdekes és értelmes. Nyilvánvaló volt, hogy a vélemények élesen ketté oszlanak majd: vannak, akik helyeslik az elhatározásodat, és vannak, akik nem. Mindkét hozzáállást meg lehet indokolni és alá lehet támasztani érvekkel, példákkal. Talán a kérdésedre is választ kaptál már; arra, hogy miért "olyan gáz", ha egy férfi a szüzességét a majdani feleségének tartogatja. Nos, azért, mert egy társadalomban minden "gáz", ami ritka, ami eltér az általánosan elfogadottól (vagy eltûrttõl...) , és - most figyelj! - ami rádöbbenti az embereket arra, hogy valójában az az igazi tisztesség, amit például te képviselsz, és nem feltétlenül az, amit õk annak hisznek. -- Ne vedd rossznéven, de a téma kapcsán egy vicc jutott az eszembe. Az alapja a tiedhez hasonló szituáció, csak fordított "felállásban": Idõs házaspár nosztalgiázik az együtt töltött évtizedek emlékein. Azt mondja az öregasszony: - Tudod, apjuk, szép idõket éltünk meg együtt. Voltak ugyan gondjaink, de azért tisztességben felneveltük a gyerekeinket, szép unokáink vannak. Csak azt sajnálom, hogy mi ketten sohase szexeltünk egy igazán jót. Az öregúr elgondolkodik, majd lekever egy hatalmas pofont az asszonynak, aki döbbenten kérdezi: - Hát ezt meg miért kaptam? - Azért, mert honnan tudod te, asszony, hogy milyen az igazán jó szex?!....
Annyira rá fogsz kattanni az állandó "MAKIRA", hogy egy igazi jó punci csalódást fog okozni akárhogyan gyötröd magad nem találsz olyan fokú élmény mint amelyet a makizás során megszoktál!!!----és mivel errõl már nem is tudsz sõt nem is akarsz lemondani jön a VALÓDI JOGOS VÁLÓOK!!!
A feléig olvastam csak, majd valamikor elolvasom a többit is, de eddig ennyi jutott eszembe. Szerintem aki azt mondta, h nem biztos h jó a házasságig megtartani, meg necces szûznek maradni addig nem arra gondolt, h márpedig feküdj le bárkivel.. Ezt így a 2 szûz lányos fejtegetésedre. De ha bekerülsz egy tartós kapcsolatba, és megszereted a másikat, semmi bajod nem lesz belõle, ha lefekszel vele, nem csak 1-2x hanem ugye többször, ha szûz ha nem, tapasztalatotok lesz belõle. Ha együtt maradtok, akkor nyertél. Ha mégsem, akko pedig ez a következõ kapcsolatban már nem lehet probléma. Az egyetlen eset, ha te elvbõl/makacsságból/vallásosságból szûz akarsz maradni, akkor csináld, nekünk nincs túl sok közünk hozzá. Az összevisszamindenkivelszexelést meg az utcánegymásfelfalását én sem támogatom, de ha együtt vagy valakivel fél éve v 3 éve v mittomén és már el is jegyeznéd meg feleségül is vennéd, miért baj ha le is fekszel vele? A házasság is elromolhat meg a kapcsolatod is, de minek kínoznád magatokat, ha úgyis bízol benne szereted stb? Minek megvárni a papírt, stb? Ha a vallásosság az okod csak, az más. De simán elvõl szerintem felesleges addig várni. Én a helyedben csak addig várnék amíg már úgy érzem h "õ az igazi, kell nekem" de nem várnám meg vele az esküvõt is. 20L
Nem, ez egyáltalán nem gáz, sõt. :) Én is örülök, hogy vannak még ilyen emberek, úgyhogy csak így tovább! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Nagyfater! Tetszett a vicced! :D Köszönöm a válaszod! (Tényleg Nagyfater vagy? :D) glaslo1! Elnézést, még sosem hallottam a "makizás" szót. Mit jelent? #107! Azon gondolkoztam én is, hogy mit tennék, ha most megismerném azt lányt, akivel nagyon szeretjük egymást és úgy tûnik, hogy õ az igazi... Csak tudod, hogyha én ebbe nõttem fel, és így látom helyesnek, mert ez az én meggyõzõdésem, akkor nehéz másképp tenni. #108! Köszi! :)
"(Tényleg Nagyfater vagy? :D)" Igen. A hét éves unokám hív így. :-)
Én sem hallottam még a “makizás” szót, de maszturbálásra gondolt. :)
Ilyenkor érzem azt, hogy még nem kell teljesen csalódnom a magyarságban/emberiségben... Természetesen NEM GÁZ! Szerintem inkább az gáz, amikor már 17-18 évesen nem szûz valaki. (Nem érdekel mások mit gondolnak a véleményemrõl!)
* pontosítok, félreérthetõ voltam. sok nõ nemi erõszak során élhet át...
ja és még egy érdekes dolog. kíváncsi lennék a véleményetekre. sok nemi erõszak során a nõ élhet át orgazmust (igen, biológia, orgazmust nem csak aggyal lehet elérni, mielõtt elkezdtek vitatkozni). ez azt jelenti, hogy innentõl kezdve az erõszakolóhoz kötõdik? és akassza fel magát, mert a ti elméletetek szerint "szennyezett", holott önhibáján kívül történt a dolog? mert ugye, ha orgazmusa van, akkor szerintetek ahhoz a férfihoz fog kötüdni, aki megerõszakolta. ez baromság.
48. kedves kérdezõ! 35 éves vagyok! de nem feltétlen a korom miatt gondolkozom így, a gondolkodásomnak összetett oka van. pl. 13 évesen csak néztem, mint a moziban, amikor nálam idõsebbek fogdosták egymást a metróban, eléggé negatívan hatott rám, azóta is a hideg kiráz, ha eszembe jut. De azt nem tudom elhinni, hogy ilyen primitívek legyenek az emberek, hogy nyilvános helyen fogdossák egymást és bele se gondolnak, gyerekekre ez hogyan hat! ez bocsánat, de a primitívség netovábbja, egyáltalán nem gondolkodik az ilyen ember és teljesen egoista! na, pl. ezt kéne tanítani az iskolákban a dezoxiribonukleinsav megkettõzõdése helyett (ami érdekes dolog amúgy...), mindenki számára lenne gyakorlati haszna! meg több minden miatt is gondolkozom így a dologról. (na de már visszafogom magam, egymás után ez a 3. kommentem, bocsánat mindenkitõl)
ja és az egoizmus meg az önzõség két különbözõ dolog. én az egoista szót le sem írtam. az kissé mást jelent.
Társadalmilag is negatív következményei vannak annak, ha éppen aktuális párotokat nyilvános helyen nyaljátok-faljátok és otthon le is fektetitek, aztán valaki másé lesz, de ott már nem fogja igazán jól érezni magát, ki lesz égve, meg amiatt, amit a 6.-ban leírtam. --> erre írtam, hogy semmi közöd hozzá, hogy otthon ki kivel fekszik le. sztem azt sem tudod megállapítani, hogy ki mitõl ég ki. nem bonyolódtam bele a mondandómba. továbbra is az a véleményem, hogy a durva nyalás-falásnak nem az utcán a helye, de az, hogy ki mit csinál házasság elõtt a hálószobában és ez rá, hogy hat, ahhoz sem neked sem másnak nincs köze. nem igazán értem, hogy ezen mi az ellentmondás. az utcai nyalás-falással sem az a bajom, hogy házasság elõtt van, hanem az, hogy közönséges és nem tartozik senkire.
ill. a lány késõbb komoly házasságban nem fogja a helyét megtalálni, mert elõtte mással már lefeküdt, ebbõl rossz családi élet, válás, stb. lesz, amit pl. a gyerekek is nagyon csúnyán megsínylenek. --> na meg ez a másik. hacsak nem vagy jövõbelátó, ezt biztosan nem tudod. sajnos azt kell, hogy mondjam nagyon is sok boldog házasság van, annak ellenére, hogy a nõk lefeküdtek más férfival házasság elõtt. és akkor is boldogtalan lesz az életük, ha mndjuk lefekszenek egymással (elsõk és egyetlenek egymásnak) és utána kötnek házasságot?? vajon mi változik meg a lányban a házasságkötés után? ezt baromira nem értem, hiszen a férje elvileg ugyanaz az ember marad, akivel õ lefeküdt. és miért csak a nõk? a férfiakra ez nincs káros hatással csak a nõkre?
88. értegetem, mit mondasz. sajnos a mai világban nagyon sok a szeretethiányos ember, és fõleg Magyarország eléggé elõl van az öngyilkossági statisztikában.* ezért elég nagy a valószínûsége, hogy az utcán egy ilyen ember fogja látni, hogy kifejezed, hogy a párod számodra nem idegen. nem tudhatod, mit váltasz ki belõlük ezzel. persze azt csinálsz, amit akarsz, csak tudd, hogy ez van! :) *És miért sok a szeretethiányos ember? mert a szüleik többnyire vagy össze se házasodtak és nem tudták megadni neki, amire szüksége van, vagy elváltak, stb. Talán nem említettem, hogy a házasságon kívüli szex szeretethiányos embereket "termelhet ki", akiknek nagyobb az esélye, hogy akár öngyilkosok lesznek, mint mások. Én örülnék talán a legjobban, ha tévednék, de hát sajnos...
91. egy véleményen vagyunk sztem, csak mégsem értjük :D persze, senkinek semmi köze hozzá, de kitudódhat! szóval pl. van egy elég züllött srác, mindenki tudja róla, hogy az, és pl. egy táborban egy este egy lánnyal beszélget kettesben, ebbõl pl. sejthetõ, hogy késõbb valami más is volt. nyilván nem mindig tudódik ez ki, de hát van ilyen! persze nincs közöm hozzá, nem is érdekel, de attól még kiég! Arról egyébként nem beszéltem eddig, ha valaki a leendõ házastársával fekszik le házasság elõtt. lehet, te erre gondolsz. ennek tényleg nincs ilyen negatív hatása, amit mondtam! (kivéve, ha késõbb elválnak) mindegy, tudom-e vagy nem, hogy mások mit csinálnak, az attól még hat rájuk és kiégeti stb. õket, ezáltal a társadalomra közvetve v közvetlenül negatív hatással lehet (lehet, tehát nincs minden esetben, de lehet).
92. persze, biztosan nem lehet tudni elõre, de megvan rá az esély, és ez már nem jó! sok ember van, akinél nem lesz rossz hatása hál' Istennek, de ellenpélda is van! A lehetõséget nem kéne rá megadni. Itt a gyakorin is olvastam egyébként néhány kérdést, hogy egy hölgy már házas, vannak gyerekeik, de nem tudja a fejébõl kiverni az elsõ szerelmét, akivel lefeküdt. Ezt azt hiszem, tudományosan is igazolni lehet, hogy a legelsõ együtt átélt orgazmus olyan élmény, ami erõs kötõdést okoz fõleg a nõben. És ha mégsem maradnak együtt, akkor lehet a gond a késõbbi komoly kapcsolatban is emiatt. (azt mondod, ez nincs mindig így, de ha csak az esetek 10%-ában így van, már nem érdemes megkockáztatni - válás, gyerekeknek rossz, stb.) ha lefekszenek egymással és utána kötnek házasságot - amit írtam, erre az esetre nem vonatkozik, tehát jól mondod, hogy ez kivétel!
én ezzel akkor sem értek egyet, sajnálom. fõleg, hogy csak a nõkre van rossz hatással. ez baromság. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nap, mint nap rinyáló férfiak tömegeivel találkozom, akik az ex barátnõjüket sirítják. ha van egy elméletetek, akkor szerintem azt a férfiakra és a nõkre is egyaránt alkalmazni kellene, mert különben elég hímsovinisztának tûntök. azzal pedig nem értek egyet, hogy valaki 2-3 hosszútávú szexuális dolgokat is magában foglaló kapcsolat után kiég. én biztosan nem merném megkockáztatni, hogy a férjem biológiailag ne legyen hozzám illõ. igen, gondolok itt a méretbeli problámákra (férfinél és nõnél is), az illatokra (bizony van olyan, hogy valaki nem kedveli a másik nemi illatát, amit ugye csak akkor érez, ha már akció van), vagy a másik ízét. csak elképzelem, hogy valami nem stimmel és az egész életemet úgy kell leélnünk a párommal. mert sajnos vannak dolgok, amiken a türelem és a szeretet sem segít. ezek olyan dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni. az meg, hogy valaki késõbb elválik, sosem biztos, hogy mindkét fél hibája. lehet, hogy az egyik "megõrül" és elmegy. attól függetlenül, annak a félnek, akit otthagytak is jár a boldogság és a párkapcsolat. ha vannak gyerekei akkor meg szerintem törekednie is kell arra, hogy boldog legyen és ne örökké a házassága váláságán síránkozzon. mindig is a középút híve voltam, nem jó, ha valaki mindenkivel összefekszik, de az sem jó véleményem szerint, amirõl ti beszéltek (fõleg, hogy elég erõsen férfipártiasságot észlelek). ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindenkinek a maga dolga, hogy ki mivel foglalkozik, kit szeret stb. szerintem amikor ilyen bigott életet éltek az emberek sem volt jobb világ, van elég történelmi ismeretem, hogy tudjam, hogy ez nem így volt. de tény, hogy ami ma elfogadott, az sem jó. manapság viszont már eldöntheted, hogy hogyan akarsz élni. javaslom, hogy a saját boldogságotokon dolgozzatok és ne a társadalmén. és még annyit hozzátennék, hogy amikor szeretek valakit nem hiszem, hogy azzal kellene foglalkoznom, hogy ha más meglát neki milyen rossz lesz. ezzel az erõvel ne egyek, mert vannak, akik éheznek, ne menjek férjhez, mert van aki egyedül van és ne nevessek, mert van, aki szomorú. ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. mindenki a saját boldogságáért felelõs.
12:20 perverzióktól mentes embereknek ilyennel nincs gondjuk, amiket te felsoroltál.
tessék? perverizók? olyanról hallottál már, hogy valaki nem érzi a másikat szex közben? és olyat, hogy allergiás a másikra? kutass egy kicsit, meg fogod találni! nagyon lrdekes dolgok és nem függnek a szeretettõl. ezek nem perverziók. azok nem itt kezdõdnek.
A kérdező hozzászólása: :) Ja, akkor így már érthetõbb. Nem tudom, szerintem a heroin fogyasztáson -mert ugye tudjuk, hogy a heroin hatása okoz olyan eufórikus állapotot, melynek érzését semmi más nem pótolja- kívül más nem okozhat nagyobb élményt mint egy nõi nemi szerv (ha szexuális szempontból nézzük). És nem is volt szó állandó "makizásról". De azért köszönöm a válaszod, értem a jó szándékod, aminek akár lehet igazsága is. :)
49-es vagyok továbbra is. én nem úgy értettem, hogy a nyilvános egymás felfalását rosszallod, hanem egyáltalán azt, hogy esküvõ elõtt szexel valaki. mivel, hogy úgy fogalmaztál. egyébként, ha visszaolvasod a kommentjeimet, akkor láthatod, hogy én is egy véleményen vagyok veled. szerintem a vallás egy sarkalatos pontja egy párkapcsolatnak. egyet kell értenie két embernek, legalább a fontosságában. ha te vallásos vagy (már pedig én ezt vettem ki a szavaidból), akkor vallásos lányt keress magadnak. amúgy pedig manapság, aki a szüzességét megõrzi a házasságig, az vagy vallásos indíttatásból teszi vagy valamilyen devianciát el akar titkolni. mármint lányokra értem. az utcán vagy szórakozóhelyen vagy akárhol te nagyon kis eséllyel fogsz majd ki olyan lányt a korosztályodból, aki még szûz. és ezért nem kell elítélned õket. amúgy azon gondolkodtál már, hogy mi lenne, ha tlálkoznál álmaid nõjével, aki már szexuálisan együtt volt elõtted mással (mondjuk volt egy 7 évig tartó komoly kapcsolata)? és ha mondjuk van egy fiatal lány, akinek meghal a párja, akkor õ már soha többé ne szexeljen, mert "szennyezett"? nem igazán értem, hogy mi alapján bélyegeztek meg mindenkit, akinek már volt szexuális kapcsolata.
Akkor gáz, ha 20 fölött házasodsz...
Szerintem azért, mert egyszer élsz, és addig éld ki magad amíg lehet!! A végén majd bánni fogod, hogy mennyi lehetõséget elhalasztottál! Hallgass rám!
Nem vagyok szexmániás, de a szex nagyon fontos része a kapcsolatnak. És bizony, ha nem jó, vagy az egyik partnert sokszor visszautasítják, akkor az a kapcsolatra is kihatással van. És ez nem kérdés, mert voltaképpen a véleményét írta le a kiíró. Ennek semmi értelme, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel fekszik le és kivel nem. Csinálja úgy, ahogy jólesik neki.
Miért lenne gáz? Ha a többi mind kútba ugrik, te is megteszed? Ez a te privát ügyed, és a te életed. Te éld, ne mások helyetted. Erre nekem is rá kellett jönnöm, mert jó ideig megfelelési kényszerben éltem.
A kérdező hozzászólása: #23! Hát valóban, inkább a nõkre jellemzõ, de azért egy-két fiúra is. #24! Köszönöm, jól esik, hogy ezt becsülöd bennem! Én sem értek egyet a mai trenddel, szerintem nagyon elvan deformálódva és az a gond, hogy ezt az emberek 98% el is hiszi. :( remélem hamarosan találok egy ilyen partnert/párt, akivel egyetértünk ezekben. #26! Értem amit mondasz, biztos jó lehet ennyire élvezni az életet, csak az én gondolkodásom nem egyezik meg vele sajnos és így nekem menne, túl nagy lelkiismeret furdalásom lenne miatta. De miért nem jó, ha egy személlyel vagyok életem végéig és csak vele élek szexuális életet, miért unnám meg ha nagyon szeretem? #27! Persze, ez mindenkinek a magán ügye. Csak amikor a baráti társaságokban szóba kerül, hogy én miért nem fektetem le a lányokat, fõleg úgy, hogy megtehetném, akkor rögtön kellemetlenül kell éreznem magam, hogy én milyen maradi vagyok, stb. Szóval ezért tettem fel a kérdést, hogy miért gondolják így. #28! Persze, én nem akarok az áramlattal haladni, nekem fontos ez a téma. Csak sajnálom, hogy a mai világban ez már inkább ciki, mint alap, vagy tiszteletre méltó dolog.
"De miért nem jó, ha egy személlyel vagyok életem végéig és csak vele élek szexuális életet, miért unnám meg ha nagyon szeretem?" Istenem, bárcsak több ilyen ember lenne (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:') Hát én is örülnék neki! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszadóim! Senkit sem pontoztam le, még azt sem, aki rosszindulatú volt, úgyhogy ne rám haragudjatok, ha romlott a statisztikátok! :)
11:22 ez úgy hülyeség ahogy van! Ha nem tudják megbeszélni a problémáikat a felek, úgymond le se [email protected]ák egymást akkor lehet bármilyen jó a szex, szét fognak menni. Ha viszont bíznak és elfogadják olyannak a másikat amilyen, nem csak a szex az egyetlen között idõtöltésük, hanem szoktak egymással nyíltan beszélgetni, akkor a rossz szexet is ki tudják javítani, mivel rájönnek miért rossz, és mit kellene másképp csinálni. Persze ezt egy szexmániás, csak a "szex körül forog a világ" beállítottságú ember sosem fogja megérteni! 10:51 vagy éppen azt fogod bánni hogy mennyi volt, és valaki összefertõzött valami kikezelhetetlen nemi bajjal. Te biztos nem fogod bánni, én meg biztos nem fogom elkapni!
A kérdező hozzászólása: " Persze ezt egy szexmániás, csak a "szex körül forog a világ" beállítottságú ember sosem fogja megérteni! " Sajnos tényleg sosem fogják megérteni, bármit mondhatsz, õk azt hiszik, hogy a jó kapcsolat alapja csupán egy jó szexuális kapcsolat, de azt hogy lelki társak is legyenek, az már nem érdekli õket. Azt nem étik meg, hogy nem kell nekem 10.000 lánnyal lefeküdnöm ahhoz, hogy jól tudjak szexelni? Tegyük fel, csak a szex számít egy kapcsolatban: mit fognak csinálni, ha már idõsek lesznek és egyszerûen már fizikailag kivitelezhetõ a szex? Semmit, jó esetben egy sötét szobában fognak kuksolni és bámulni egymást és akkor jönnek rá, hogy a szex már nem ér semmit. Én meg majd lehet, akkor fogom megélni feleségemmel a legjobb, legmélyebb beszélgetéseket, kirándulásokat.
kérlek ne haragudjatok, de tényleg nem tudtok olvasni? én nem írtam le olyat, hogy csak a szex számít. nem értem, hogy miért nem lehet elolvasni a kommentemet. és szerintem a szex legalább olyan fontos, mint a beszélgetések, türelem, stb. pont azért fontos, mert ha jó, akkor nagyon összekovácsolhatja a párt, ha meg rossz, akkor simán szétválaszthatja. és 62%-os (33-as) pontozz csak le továbbra is, nem különösebben érdekel. a rossz szex az közel sem biztos, hogy attól van, hogy nem beszélnek meg valamit egymással a partnerek, lehet, hogy csak szimplán nem illenek össze és ezen a szeretet nem fog segíteni. és attól valaki még lehet egész életében egy partnerrel úgy is, hogy nem várja meg a házasságot a szexxel... ja és szerintem meg döntse el mindenki maga, hogy kivel fekszik le és kivel nem. senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel fekszetek le és nektek ugyanúgy nincs közötök ahhoz, hogy mások kivel fekszenek le.
22:17 Menj orvoshoz te, te vagy a beteg és a szexmániás, aki szerint csak az a fontos és más semmi. Ösztön lény vagy, és nem egy intelligens emberi lény. De kellenek ilyen emberek is hogy legyen a normálisak elõtt egy ellenpélda, hogy milyenné ne váljanak.
Kedves Kérdezõ! Nem gáz! A szex mindenkinek a magánügye, és csak az a fontos, hogy Te és a választottad egyetértsetek benne. Mélységesen megvetem a mai trendet, hogy mindenki fûvel meg fával érzelem nélkül, mert ez a menõ. Becsülöm, hogy nem állsz be a sorba.
Szerintem nem gáz, inkább csak szokatlan, mert ez inkább a nõkre jellemzõ.
Lehet, hogy késõbb bánni fogod, hogy nem próbáltad ki mással is és éppen ez vezet majd a váláshoz. Láttam már ilyen történetet, õk 10 év után váltak el. A sokáig tartó szüzesség pedig nem tesz jót, ezt tapasztalatból mondom!
azért mert a sok gyökér a szexet veszi a kapcsolat középpontjának, ha az nem mûködik akkor borul a kártyavár, viszont ha mást tenne oda akkor nem borulna!
A kérdező hozzászólása: 1. Nem tartom gáznak! Épp ezt nem értem, hogy miért tartjátok gáznak. 2. Nem kicsi a péniszem, ezzel ellentétben, kicsit sem panaszkodhatok rá, de egyébként semmi közöd hozzá, ne haragudj! 3. #5 és #13! Köszönöm, hogy támogatjátok a gondolataimat!
a 13-asnak baja van. a jó szex egy jó kapcsolat alapja. menj el orvoshoz, még nem késõ! (13-asnak címzem) kérdezõ, itt kérdezni kell, nem pedig kinyílvánítani, hogy te milyen fasz*a csávó vagy, hogy a feleségednek adod a legfontosabb kincsed. ehhez kb. annyi közünk van, mint a farokméretedhez, ne haragudj.
"Azért mert a sok gyökér a szexet veszi a kapcsolat középpontjának, ha az nem mûködik akkor borul a kártyavár, viszont ha mást tenne oda akkor nem borulna!" Teljesen egyetértek. És nem gáz, hogy ha a feleségednek tartogatod a szüzességed. Ez a TE döntésed. Ha neked így jó, akkor így jó. Habár én házasságig szertintem nem várnék, de én is majd azzal vesztem el a szüzességemet, akit tényleg szeretek, és aki viszontszeret.
5. voltam, így felpontoztak? :O hát én meg azt hittem 0%-os leszek és mindenki jönni fog h mekkora hülye vagyok. sztem olyan nõ, aki SZERET és akit te is szeretsz, simán megtanítja neked, ha elõtte még nem próbáltad. és tényleg érdekesebb is így azzal megtanítani egymást, akivel igazán szeretitek egymást. ha valaki azért vált el mert mással nem próbálta ki, akkor ott nem igazán volt szerelem.
ma 22:17 Inkább neked van bajod, ne is haragudj.
A kérdező hozzászólása: Hát de kedves #16os! Ki mondta, hogy én f*sza csávó vagyok, nem én kezdtem el a péniszem méretérõl vitatkozni, dd nem ez a kérdés. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem is varázslatosabb, ha együtt botladozva tanuljuk meg. Nem hinném, hogy olyan nagy ördöngõsség lenne, hogy ne lehetne elsõre jól csinálni. :)
itt nincs is kérdés. azt csinálod, ami jól esik és kész.
Manapság nem sokan tartják be a szüzességi fogadalmat. A vizsgálat - melyet országszerte tizenkétezer 7-12-osztályos kamasz kérdõíves megkérdezésével, illetve egy, két, illetve hat év múlva ismétlõ személyes interjúkkal készítettek - megállapításai szerint a szüzességi fogadalmat tevõk nyolcvannyolc százaléka él nemi életet házasság elõtt. Ez alig valamivel jobb, mint a fogadalmat nem tevõk körében mért kilencvenkilenc százalékos elhajlási arány. http://index.hu/bulvar/analise2401/
A kérdező hozzászólása: Én általánosságban mondtam, nem neked célozva. Én azt mondom, hogy a szexen lehet javítani. Szerintem is nagyon fontos egy kapcsolatban, ne vagyok szex ellenes. Csak házasságon belül akarok aktív szexuális életet élni. ÉS persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit tesz. :)
amúgy ahogy kivettem a 47-es szövegébõl, egyedül van, talán talákoznotok kellene a kérdezõvel. csak egymásra figyeljetek inkább és ne másokra. azzal mindenkinek jót tesztek.
A kérdező hozzászólása: #49! Én azt is értem amit te mondasz. Jó, azt tanítja a vallás, hogy legyünk toleránsak, de nem lehet az örökké valóságig toleránsnak lenni. Nem lehet mindig csak a tûrõ szerepében lenni. Annak is meg kell változni, aki rossz. Na mindegy, ez egy másik téma. Ha netán egyszer elválnék, nem akasztanám fel magam, mert a vallásom szerinte Isten elõtt köttettem meg házasságomat. Akkor csak annyit mondanék, hogy puff neki, sajnálom, hogy balul sültek el a dolgok.
Kicsapongó, élj a mának olyan negatív következménye is van (amit többször a saját bõrömön is tapasztaltam, pedig én nem élek így) hogy az adott lány hosszabb távra tervez, a fiú meg csak 1 estét, persze elhiteti a lánnyal hogy oké minden, majd miután megvolt dobja. A lány meg ezt nem tudja hova tenni, és az elkövetkezendõ, komolyan és hosszú távra tervezõ partnereivel lesz bizalmatlan és távolságtartó. Ez persze azokon csapódik le akiknek semmi közük az elõzõhöz. Felõlem mindenki úgy él, meg ott nyalja falja egymást ahol akarja, max arrébb állok ha nem tetszik, de ez ne legyen már elvárás, hogy mindenkinek ezt kell csinálni, mert ez a helyes! Ha nem ezt csinálja, konzervatívabb, akkor meg egybõl idióta, meleg, stb. Bár én fiúként sose értem meg hogy mi a jó minden reggel más mellõl felkelni, több mint való amíg élek nem fogom ennek a miértjét megérteni... De ez van, nem tudhatok mindent!
#44/53-nak: "Néha olyan ostobák az emberek... A szex nem olyan dolog, hogy nem tanulható. Nem évekrõl van szó, hanem pár napról vagy alkalomról." A való életben vannak dolgok, amik tapasztalat hiányában, vagy íróasztal mellett ostobaságnak tûnnek. Egy kamasz-szerelemben valóban egy életre szóló élmény lehet, ha együtt tanulják a szexet, az ezzel járó kezdeti ügyetlenkedéssel együtt. De változatlanul az a véleményem - és azt ajánlom megfontolásra a kérdezõnek -, hogy egy _felnõtt_ férfi esetében meglehetõsen kockázatos dolog szûznek maradni az esküvõig.
az hogy valakinek van életében 2-3-4 (szexuális) hosszabb kapcsolata, nem ugyanaz, mint hogy valaki mindig más mellett ébred. szerintem van különbség nem is kicsi! "#49! Én azt is értem amit te mondasz. Jó, azt tanítja a vallás, hogy legyünk toleránsak, de nem lehet az örökké valóságig toleránsnak lenni. Nem lehet mindig csak a tûrõ szerepében lenni. Annak is meg kell változni, aki rossz. Na mindegy, ez egy másik téma. " --> szerintem azt nem te döntöd el, hogy mi a rossz és mi nem. a másik oldal szerint meg te csinálod a rosszat. ebben a témában nem lehet igazságot tenni, mert mindenki azt csinálja ami jól esik neki. úgy ahogy te is. valószínûleg valami speciális közösségben (templom, vallási közösségek) kellene párt keresned. szerintem ne a társadalommal foglalkozz, hanem igyekezz megtalálni a saját boldogságdat (másnak is nehéz, nem csak neked, elárulom). jelenleg viszont nem vagy jobb azoknál, akik elvakultan hirdetik a szexuális szabadosságot. csak te vagy a másik oldal. igyekezz megtalálni a párodat és majd a gyerekeidet neveled úgy, ahogy szeretnéd. ne a társadalmat akard nevelni.
elõzõ vagyok. 49-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy nem én döntöm el. De azért lássuk be, hogy nyilvánosan "felfalni" egymást nem helyes, a közerkölcsöt sérti. Ezt egy 100 évvel ezelõtt nem lehetett volna megtenni. Vannak dolgok, amik a hálószobába tartoznak. Lehet, igazad van. De nem tudom, hogy vallásos közegben megtalálnám-e a párom. De majd csak megtalálom valamikor. :)
Igazából az lenne a helyes, annak adod a szüzességed, akivel az elsõ igazi tartós kapcsolat lesz. De ehhez nem kellene évekig várni, elõbb utóbb felélednek a vágyak az esküvõ elött..
A kérdező hozzászólása: Persze, biztos vagyok benne, hogy elõbb feléledne, csak önuralmat alkalmaznék.
19:00 "hogy egy _felnõtt_ férfi esetében meglehetõsen kockázatos dolog szûznek maradni az esküvõig." Magyarul keressen valakit csak arra hogy elveszítse. 1 menettõl nem lesz se jobb se rosszabb ember, még azt se lehet mondani hogy tapasztaltabb lesz. Ha pedig nem fizetõssel csinálja akkor egy éjszakással, vagy pedig átver valakit emiatt. Csak ez a 3 módszer létezik. Esetleg a bónusz hogy szüzen megy bele a házasságba és azzal, de akkor meg ott vagyunk ahol kezdtük.
49-es vagyok. bocsi a 47-esre gondoltam. és nem hiszem, hogy vkinek attól szarul kellene magát éreznie, mert másnak van párja! a nyilvános enyelgések szimplán gusztustalanok és nem tartoznak másra. azért mert neked nincs senkid, másnak nem kell rejtegetnie a párját, hogy ne érezd magad szarul. ez azért nagyon nagy önzõség részedrõl.
utolsó, én pl. értem amit mondasz, de azt gondolom, hogy abszolút nem vagy elfogadó másokkal szemben. szerintem nincs közöd ahhoz, hogy ki kivel fekszik le. attól nem lesz senki kevesebb, mert volt élete során mondjuk 2-3-4 partnere, akivel lefeküdt. szerintem, ha azt várjátok, hogy toleránsabbak legyenek veletek az emberek, akkor talán nektek is úgy kellene viselkednetek. (egyébként ha jól tudom, a világvallások is ezt tanítják, az már egy másik dolgo, hogy gyakorlatban nem nagyon sikerül alkalmazni). a kérdezõ is fog magának ilyen lányt találni és ha véletlenül elválik 20 év múlva a feleségétõl, akkor remélem nem fogja felakasztani magát, mert úgy gondolja, hogy már "romlott" és használt lett... bár azzal, hogy nyilvános helyen nagyon undorító, ha nyalják-falják egymást az emberek azzal egyetértek.
A kérdező hozzászólása: #47! 1000000%-osan egyet értek Veled. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak mert akkor keresek egy olyan korú társaságot, ahol hasonlóan gondolkodnak és talán elfogadnának végre ebben a rohadt (elnézést) életben.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!
19:38 én nem pontozlak le. Alapból nem használom a lepontozást, mert azért mert nekem nem tetszik amit mondasz vagy amit a másik mond attól függetlenül még nem ítélem el, és nem pontozom le. Se téged se mást, se itt se máshol. Nincs olyan hogy rossz szex, csak kevés bizalom avagy 0 bizalom.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én tiszteletben tartom a te gondolataidat is. Különbözünk, ez teljesen normális, mindenki éljen a saját meggyõzõdései alapján, nem? :) A többi embernek is tiszteletben kellene tartani a másik gondolatait és így nem kiközösítés, jobban elfogadnánk a másikat.
akkor sajnálom, azt hittem te voltál. sajnos van olyan, hogy rossz szex. lehetnek biológiai eltérések sajnos. nem én találtam ki. sajnos láttam erre példát, hogy emésztett fel kapcsolatot az, hogy a szexszinte semmilyen örömet nem adott az egyik félnek. de nyilván ehhez extrém eltérések szükségeltetnek. sajnos vannak olyan emberek, akiknek van valamilyen fizikális vagy biológiai eltérésük a normálistól és úgy próbálják eltitkolni, hogy mindenféle "nagy eszmék" mögé bújnak és magukat erkölcsösnek állítják be. közben meg errõl szó sincs. így átverik a partnert, aki meg ugye házasságot köt az illetõvel.
A kérdező hozzászólása: Biztos van ilyen eset is. De én nem egy problémát akarok ezzel palástolni.
Tiszteletre méltó a szándékod, de nagyon kockázatos. Ritka nagy szerencse kell ahhoz, hogy hasonló mentalitású lánnyal/nõvel találkozz, aki szintén szüzen akar házasodni. Ilyet leginkább a mélyen vallásosak között találsz, de ha te nem vagy az, akkor késõbb komoly konfliktusok lehetnek közöttetek. Számítanod kell arra is, hogy a nõk nem igazán értékelik, ha egy férfi szüzen megy a házasságba, ellenkezõleg: felébred bennük a gyanú, hogy valami gond van veled. Például nincs önbizalmad, nincs benned egészséges vágy, vagy ha van, akkor azt valamiért visszafojtod. Magyarán: férfiatlannak tartanak, ha egy bizonyos kor fölött még szûz vagy. A nõk éppen hogy elvárják a tapasztalatot: azt, hogy tudd, mi a jó nekik, és azt, hogy ha õk még szüzek, akkor te ennek a tapasztalatnak a birtokában bevezesd õket a szexuális élet örömeibe. És hidd el, egy _igazi_ férfinak sem lehet nagyobb öröme annál, mint hogy örömet-gyönyört szerezzen a számára kedves nõnek, ehhez pedig szexuális tapasztalatra (és intelligenciára...) van szüksége. Feltételezem, hogy "viszonossági" alapon elvárod a leendõ feleségedtõl, hogy õ is szûz legyen. Ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy majd milyen szép lesz együtt megismerni a szexet. Ilyen csak a lányregényekben van. Két szûz csak kínlódik egymással, mert egyikük se tudja, mit és hogyan kell csinálni; te megijedsz, ha fájdalmas neki a behatolás, és mindketten megijedtek a vértõl. Szinte biztosan csalódás lesz az elsõ együttlét, és ezért mindketten félni fogtok a következõtõl. És bizony az is elõfordulhat, hogy a (sorozatos) csalódás miatt a feleséged egy tapasztalt férfi ágyában köt ki, aki megadja neki azt, amit te nem tudsz. Ismétlem: tiszteletre méltó a szándékod, de szinte biztos, hogy többet veszítesz vele, mint amennyit nyernél azzal, ha szexuális tapasztalatokkal nõsülnél. Fogalmazhatnék úgy is, hogy a szándékod szép, csak értelmetlen...
Néha olyan ostobák az emberek... A szex nem olyan dolog, hogy nem tanulható. Nem évekrõl van szó, hanem pár napról vagy alkalomról. A szex ösztönös dolog, mindenkinek megy. Utána vagy vele együtt jöhet a játék az érzelem stb. Mind tanulható, egy tapasztalt embernek is össze kell szokni, senki sem egyforma, a szex nem sablonos dolog. A nõk meg túl misztitikálják az egészet, szánalom a részükrõl az ilyen. A gondolkodásukkal elkergetik a normális férfiakat is, és hülyének nézik ezeket vagy valami hasonló. Ha igazán szerelmes a férfi azon legyen, hogy jót tegyen. ÉS mi van ha a nõ a tapasztaltabb? Nem jó új dolgokat felfedezni még akkor is ha már profik vagyunk benne? Ennyire nincs idõnk egymásra? Ennyire nem tiszteljük a másikat és nem fogadjuk el egymást? Hogyne, fontos a szex, de 2 emberes. A nõnek és a férfianak is tennie kell ezért. Ha az egyik csak azért vár el többet a másiktõl, mert önmaga tapasztaltabb, mint a partnere akkor csak azt tudom mondani, hogy nagyon nagy baj van a fejével. Túlságosan is önzõek vagyunk és nekem ez jön le. Legyünk már önzetlenek és fogadjuk el egy kapcsolatban az esetleges dolgokat, hibáit. Közösen kell megoldani a hibákat. ÉS itt maradjunk szex téren. Úgy gondolom a nõk fele sem érett a szexre, ha érett lenne adna idõt magának és a párjának. ÉS nem lenne egy õnzõ valaki. Megtanulna türelmes lenni. És ismlétlen mondom: a szex nem évek munája, ennek az érésnek a folyamata 2 emberen múlik. Túlságosan nagy teher hárúl a másikra. Nõ vagy férfia legyen.. Frusztráltság, önértékelési problémák és még sorolhatnám! Emberek, ne úgy éljetek mint az állatok. Aki szereti a másikat az elfogadja a másikat is! (Normális kapcsolatnál) Kérdezõ: aki nem fogad el téged, nem érdemel meg téged. Ezek õnzõ nõk, akik rohannak mindenfelé és nem fedezik fel az élet apró örömeit. 15 évesen is meg lehet tanulni autót vezetni, de 40 évesen is.
Utolsóval értek egyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat! A #43as kicsit elbizonytalanított, de aztán a #44 hozzászólás segítségével helyrebillentem (az én helyemre). Arra jutottam, hogy mindenkinek csinálja úgy, ahogy neki kellemes, amiben meggyõzõdése van. Én csak abban tudok reménykedni, hogy találok egy hozzám hasonló lányt. Nagyon jó példa amit a #44es mondott. A szex megtanulása nem korhoz kötött. Genetikailag bennünk van a másik nem iránt való vágy. Miért ne volna bennünk az is, hogy hogy kell csinálni. Ez ösztönösen jön. Akkor mitõl lennének az élethû szexuális álmok, ha nem az ösztön mechanizmustól?
Valaki írta elõttem az "éld ki magad" életfelfogást. Oké, mindenki érezze jól magát, mindenki ezt szeretné, megértem, valamilyen szinten jogos. DE! 1. Az eleje felé (kb. 6-os válaszban) leírtam ennek a veszélyeit, hátrányait. Ezek nem számítanak? Ennél is fontosabb az, hogy minél jobban érezzük magunkat? A veszélyeket és hátrányokat mérlegelve és az "éld ki magad" gondolkodásmód mellé helyezve szerintem az én érveim meggyõzõbbek és logikusabbak, de elfogadok komolyabb ellenérvet - ha van! Amúgy sokféleképpen tudja jól érezni magát az ember, sokféle módon szórakozhat és élhet tartalmas életet, nem csak a szex az egyetlen lehetõség erre! Még pl. a tanulásban, mûvelõdésben is nagyon felüdülhet az ember! 2. Van egy híres mondás, h "mindent szabad, ami másnak nem árt". Ha kiéled magad, azzal szted nem ártasz másnak? Az éppen aktuális párodtól tekintsünk el (bár ezt is kifejtettem az eleje felé, a 6. környékén, pl. neki miért lesz rossz), de akik körülötted vannak pl. egyedülállók a társaságodban, annyira rajongani fognak azért h ott az orruk elõtt falod az éppen aktuális párodat? Ez nagyon zavarhatja õket, kisebbségérzésük lehet nekik amiatt, amiért nekik nincs senkijük, oktalanul is lúzereknek érezhetik magukat. Én voltam olyan, ráadásul templomi közösségben, ahol körülöttem nagyon sokan ezt csinálták és nagyon rosszul éreztem magam ott emiatt. Rájuk nem kéne gondolni? Vagy õk úgyis hülyék, haljanak meg, így gondolja, aki emellett van, az ember már csak ennyit számít? Társadalmilag is negatív következményei vannak annak, ha éppen aktuális párotokat nyilvános helyen nyaljátok-faljátok és otthon le is fektetitek, aztán valaki másé lesz, de ott már nem fogja igazán jól érezni magát, ki lesz égve, meg amiatt, amit a 6.-ban leírtam. Elég közvetlen negatív hatásai vannak a társadalomra az ilyen kicsapongó életmódnak, kisebbségérzéseket keltenek másokban, ill. a lány késõbb komoly házasságban nem fogja a helyét megtalálni, mert elõtte mással már lefeküdt, ebbõl rossz családi élet, válás, stb. lesz, amit pl. a gyerekek is nagyon csúnyán megsínylenek. Szóval ez nem egy teljesen alaptalan, begyöpösödött, elmebeteg szemléletmód, hogy házasság elõtt nem kéne szex, mert sokkal kevesebb probléma lenne a világon, ha az emberek tényleg így csinálnák!
A kérdező hozzászólása: És mi a helyzet akkor, hogyha oké elcsábítok egy lányt, és rábírom, hogy feküdjünk le, oké le is feküdtünk -de õs is szûz, akkor én abból ugye nem tanultam, mert mindketten szüzek vagyunk. Rendben, akkor szerzek egy másik lányt, õt is rábírom, hogy feküdjünk le, le is feküdtünk -de õ is szûz. Na ilyen esetben mi a helyzet, nem lettem tapasztaltabb, mert két szûz lánnyal feküdtem le, így ugyan ott tartok, mintha a feleségemmel feküdnék le kétszer. Úgy nem kereshetek barátnõt, hogy kikötöm, hogy csak olyanok jöhetnek szóba, akik már nem szüzek. De én ezt nem tartom helyesnek, hogy csak azért jövök össze valakivel, hogy majd lefeküdjek vele, ezzel állítólagos tapasztaltságot szerezzek. Biztos vagyok benne, hogy a szûz feleségemmel ugyan olyan jól megtudjuk tanulni a szexualitás csínját-bínját, hogy csak na. Lehet, hogy az elsõ szex botladozós lenne, de legalább együtt rázódunk bele. Így nem jönnek azok a gondolatok, hogy: "Vajon jó voltam? Vajon vajon megvan elégedve a nemi szervemmel? Biztos élvezte? Nem volt-e jobb a Pityuval/Piroskával? Vajon nem hagy el, mert nem voltam elég jó neki?, stb" Így mindkét félnél elmaradnak az ilyen kétségbeesett gondolatok, hisz mindkét fél tapasztalatlan és pont ez az elõnye annak, hogy nem viszonyítanak korábbi partnerekhez.

Miért gondolják sokan, hogy aki pornót néz miközben nincs otthon a barátnője, felesége, az veri is rá? Szerintem semmi baj a pornóval, csak akkor ha tényleg az értékes anyagot nem a nő kapja, hanem egy zsepi:-)

Én feleség vagyok és elhiszem a férjemnek, hogy nem azért nézi, hogy könnyítsen magán. Együtt is nézzük néha és teljesen lázba jövünk. Ugyanúgy lázba jönnénk egy új segédeszköztől is, szóval ez olyan tuning a szexhez, néha kell. Én is nézek egyedül és dehogy pazarolnám az energiám, hogy maszturbáljak, sőt élvezem, hogy a vágyaim felkorbácsolom és utána nagyobb a kedvem. Gondolom a férfiaknál is így van. Nem azért mert mi nem tudnánk kedvet csinálni, csak gyerekek, meló, pénzügyi gondok nem nászutas hetek az élet.

Legjobb válasz: Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.

Helyes. Legalább nem lapos a szexuális életetek.
Nekem a barátom veri is rá, ettõl még marad neki elég cucc, szóval nekem is jut. De ha zavar, csináljátok, azt amit mi: készítettünk rólam pár szexi felvételt, fotót, videót, így most már arra veri. Amúgy engem tényleg nem zavar, ha a párom pornót néz...
Sosem néztem úgy pornót, hogy ne verjem ki. Nem is értem mi ezzel a gond...
a párom féltékeny volt a prnókra, ha azokra húzogattam, úgyhogy abbahagytam. Persze én meg a romantikus filmekre, pl ha a Robert Pattinsonra, Brad Pittre nedvesedett. Úgyhogy megértem hogy õ is féltékeny volt arra ha én pl nagymellû szõkékre matyiztam. Leszoktam róla. Töredelmesen bevallom, hogy a mai napig néha nézek, de csak azért hogy ötleteket merítsek, már fel sem izgat a film, de attól ha a kedvesem szemébe nézek, már merevedésem van.
A kérdező hozzászólása: 18:53 igen, teljesen más korosztály és jól látod a dolgokat szerintem.:-)
A kérdező hozzászólása: Jajj most meg azt olvastam, hogy ez õsi ösztön, mert poligámok a pasik. Errõl az a véleményem, ha ez õsi ösztön, és visszamegyünk az állatvilágig, akkor a nõ meg csak a domináns, legerõsebb férfival szeretkezhet?Ez is jó vicc. Annyi hülyeség van itt a neten és mindenki fújja a magáét-én is. Én azt mondom, hogy lehet pornót nézni kíváncsiságból és érdekességként és vágykeltõként, más azt mondja, hogy csak akkor, ha önmagának örömet akar szerezni és a párját kizárja ebbõl.
Mi még nem élünk együtt a párommal, sõt van hogy sajnos találkozni sem tudunk egy hétig, így én úgy vagyok vele, hogy inkább a pornó és ha úgy adódik kedve, akkor szerezzen magának örömet közben, minthogy más nõhöz forduljon ez ügyben. Ha sok sok idõt tudunk együtt tölteni, akkor nem hiányzik az önkielégítés nekem sem, viszont ha nem, akkor én is szoktam csinálni olykor, a párom is, nincs ezzel semmi gond. Mivel huszonévesek vagyunk, diákok, nagyon nincs miben elfáradni egész nap, ezért én ezt így természetesnek találom és a legkevésbé sem zavar, nem is fog. :) Hogy a negyvenes korosztályban hogy mûködik ez azt nem tudom, de ott már azért nyilván kicsit más a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ezt most találtam egy szexológus válaszolt:-D
A kérdező hozzászólása: Ön a hibás! Elnézi a partnere pornómániáját, és elfogadja, hogy orális-anális kielégítésben részesítse. Mi van ennél több és izgalmasabb a neten? Vállalta, hogy egy Önnél hét évvel fiatalabb fiúval éljen? Lehet, hogy õ Önben inkább az anyát keresi, míg a „nõt” a pornófilmek szereplõiben találja meg? Ön ezt hogy tudja elviselni? S ha mégis ezt teszi, miért? Miért nincs több önbizalma, ha – mint írja – sikeres nõ? Neki nincs igaza, hogy minden férfi néz pornót, és abban sincs, hogy mindegyik maszturbál. Nem. A gyerekekre jellemzõ ez a magatartás. Õ is elfelejtett „felnõni”.
A kérdező hozzászólása: Biztos marslakó vagyok, hogy nem tudok pornóra maszturbálni. Nekem csak a fantázia segít mégpedig csak akkor sikerül, ha arra gondolok, akit szeretek. Ebbõl kezd elegem lenni, nem akarok ilyen jó kislány lenni:-)
Én sem néztem még úgy pornót, hogy ne maszturbáljak rá, és nem is hallottam még olyanról, aki csak nézi. Mindkettõnek megvan a maga izgalma. Én férjnél vagyok, de semmi elítélendõt nem találok abban, ha én, vagy a férjem így is szórakozunk. Attól még nagyon szeretjük egymást, és a szexuális életünk is tökéletes!
A kérdező hozzászólása: Ha 40 éves férfi lennél és nagyokat melóznál egy gyárban, majd másodállás, gyerekek, szerintem, örülnél ha maradna energiád arra akit szeretsz és nem pazarolnád. Szerintem. Vagy lehet áltatom magam?
Utolsó: Legyen nagymellû szõke a barátnõd és máris összekombináltad a kettõt.;) Kérdezõ: Igen, áltatod magad. Kiveri rá. Mindig. A szexhez/szeretkezéshez nincs energiája annyira a munka után, de vágyai vannak és ez a legkönnyebb módszer. Ha még jóval fiatalabb is, mint te, akkor pláne gyakoribb a szexuális vágya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!