Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs csapon (3 db)

Miért nincs a csapon langyosvíz engedő gomb?

Legjobb válasz: Igazából erre már talált megoldást valaki. Egészen elterjedtek már a kallantyús csapok, amelyeket megnyitva mindig ugyanolyan hõmérsékletû vizet kell kapnunk.

Igazából erre már talált megoldást valaki. Egészen elterjedtek már a kallantyús csapok, amelyeket megnyitva mindig ugyanolyan hõmérsékletû vizet kell kapnunk.
Mert mindenkinek mást jelent a langyos víz
Képzeld el, Angliában olyan mosdók vannak, hogy külön egy hideg vizes, külön egy meleg vizes csap. Nem lehet a csapból langyos vizet folyatni!
Mert nálunk a meleg viz is csak langyos.
a szõkéknek is csak két kezük van! :g)
Láttam már sok helyen olyan csapot, aminek az oldalán van egy kis szabályozó kar, és ott lehet beállitani, hogy milyen hõmérsékletú víz follyon a csapból. Nekünk is hasonló van:) Amúgy ez már jópár éves találmány.
Van egy-pár csapon ilyen "gomb"...

Nincs meleg vizem! Vaillant kombi cirkóm van, öreg, de eddig jól működött. A csap kinyitása után elindul a rendszer, de gázt nem ad és ezért a hőkioldó letilt. Miért?

Legjobb válasz: Nem ismerem a típust...de.Nincs rajta valami újraindító funkció? A mienk pl. ha gázszünet volt,csak úgy indul,ha "0" állásba tekerem a gombot...és vissza.(áram-és vízhiánynál ezt nem kell "eljátszani") Rossz esetben meghalt valami benne.

Nem ismerem a típust...de.Nincs rajta valami újraindító funkció? A mienk pl. ha gázszünet volt, csak úgy indul, ha "0" állásba tekerem a gombot...és vissza.(áram-és vízhiánynál ezt nem kell "eljátszani") Rossz esetben meghalt valami benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!