Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs csapon (4 db)

Miért nincs a csapon langyosvíz engedő gomb?

Legjobb válasz: Igazából erre már talált megoldást valaki. Egészen elterjedtek már a kallantyús csapok, amelyeket megnyitva mindig ugyanolyan hõmérsékletû vizet kell kapnunk.

Igazából erre már talált megoldást valaki. Egészen elterjedtek már a kallantyús csapok, amelyeket megnyitva mindig ugyanolyan hõmérsékletû vizet kell kapnunk.
Mert mindenkinek mást jelent a langyos víz
Képzeld el, Angliában olyan mosdók vannak, hogy külön egy hideg vizes, külön egy meleg vizes csap. Nem lehet a csapból langyos vizet folyatni!
Mert nálunk a meleg viz is csak langyos.
a szõkéknek is csak két kezük van! :g)
Láttam már sok helyen olyan csapot, aminek az oldalán van egy kis szabályozó kar, és ott lehet beállitani, hogy milyen hõmérsékletú víz follyon a csapból. Nekünk is hasonló van:) Amúgy ez már jópár éves találmány.
Van egy-pár csapon ilyen "gomb"...

Magyarországon miért nincsen egy pénzes arab/orosz tulajdonú csapat?

Az osztrák bajnokság nem sokkal színvonalasabb, mint a magyar, a Red Bull mégis torkig nyomja pénzzel a Salzburgot, de például keleten az ilyen pénzzel telepumpált azeri, kazah csapatok gombamódjára szaporodnak és sokkal nagyobb sikereket érnek el, mint a magyar csapatok. Ha jól tudom a szlovákokat leszámítva minden szomszédunknak van egy pénzes csapata (Ausztria:Salzburg, Románia: Steaua, Szerbia: Red Star Belgrad). Nálunk miért nincs olyan ember, aki 30-50 milliót belefektetne az igazolásokba (lehet sokat mondtam)jelen esetben például a DVSC-nél és simán bejutnának a BL csoportkörbe. Ezért sem fog soha fejlõdni a magyar foci, mert rohadt kevés pénzt fektetnek bele, és csak ilyen huszadrangú senkikre futja.

Legjobb válasz: A keleti országokban van egy-egy pénzes vállalkozás vagy olajmágnás, aki kitalálta hogy összehoz egy erõs csapatot. Itthon nem nagyon van ilyen, sem olajmilliárods sem nemzetközileg is világhírû és sikeres cég mint pl a Red Bull. Az arabok, oroszok meg nem fognak egy ilyen gyenge bajnokságba befektetni, nézd meg hol várásolnak be (angol, francia, spanyol csapatok, akiknél nem kell a 0-ról építeni). És ezt még nem hallottam hogy kevés pénzt nyomnak a fociba. Milliárdokat költenek így is a köznép adójából hogy a kaukázusi kecskepásztorokat megfingassa a válogatott. Nem BL-gyõzelemre kéne hajtani, hanem felépíteni egy rendes utánpótlás- és edzõképzést, hogy a válogatottnak legyen esélye világversenyre kijutni. Ez lehet azzal jár hogy a játékosaink külföldön játszanak majd, mert ilyen NB1-es színvonal mellett semmi fejlõdést nem fognak mutatni.

A keleti országokban van egy-egy pénzes vállalkozás vagy olajmágnás, aki kitalálta hogy összehoz egy erõs csapatot. Itthon nem nagyon van ilyen, sem olajmilliárods sem nemzetközileg is világhírû és sikeres cég mint pl a Red Bull. Az arabok, oroszok meg nem fognak egy ilyen gyenge bajnokságba befektetni, nézd meg hol várásolnak be (angol, francia, spanyol csapatok, akiknél nem kell a 0-ról építeni). És ezt még nem hallottam hogy kevés pénzt nyomnak a fociba. Milliárdokat költenek így is a köznép adójából hogy a kaukázusi kecskepásztorokat megfingassa a válogatott. Nem BL-gyõzelemre kéne hajtani, hanem felépíteni egy rendes utánpótlás- és edzõképzést, hogy a válogatottnak legyen esélye világversenyre kijutni. Ez lehet azzal jár hogy a játékosaink külföldön játszanak majd, mert ilyen NB1-es színvonal mellett semmi fejlõdést nem fognak mutatni.
Magyarországon nem túl népszerû a közvélemény számára, ha a focira költenek. Még, ha nem állami pénz akkor is. Népszerû az az álláspont is, hogy elõbb bizonyítsanak és utána jöhet a pénz. A fociakadémiákon egyébként elég lenne a pénz, jó az infrastruktúra. Ott a gyenge edzõi teljesítménnyel van a gond és azzal, hogy nem értenek hozzá, hogy kell sztárgyárat csinálni, a szellemi munka nagyon gyenge.
A magyar viszonyok ALKALMATLANOK arra, hogy nagy és komoly tõke érkezzen! Ha neked lenne 100 millió dollárod, akkor sem a magyar fociba tennéd - gondolom én. Ennek az az oka, hogy minden kiszámíthatatlan, instabil, túlszabályozott... Tele van mutyival, megvesztegetésekkel, botrányokkal! Hiába építene egy csapatot horribilis pénzért, ha nem lennének ellenfelei, tehát az elõrelépés nem lenne mérhetõ. A magyar edzõi gárda - tisztelet a kevés kivételnek - teljesen alkalmatlan, a bírók arcátlanul (és következmények nélkül) nyúlnak bele az eredményekbe, a politika betegesen uralni akarja ezt is - ráadásul már a szurkolókra sem nagyon lehet számítani, mert már azok sem fizetnek ezért a semmiért! Szóval: ép elmével ide saját pénzt nem fog hozni senki!
befognak fektetni amint lesz értelme és lesz kibe fektetni. Jelenleg Magyarországon a teljes NB1-bõl nem lehetne összeszedni egy csapatra való delikvenst aki tud is játszani és képes lenne megállni a helyét egy normális csapatban. A magyar fociba Orbán apánk lapátolja a lóvét, stadionokat épít, csak tudnám hogy mire?! Ilyen focistafelhozatallal mindegy lenne ha lekerítenének kordonnal a legelõn egy területet, Józsi bácsi az MTZ-vel lekaszálná és már lehet is rugni a bõrt rajta.
A magyar foci helyzete a kormanytol is fugg. Orbán a Puskás Akadémiára költ mindent amikoor semmi értelme.Ha egy rendes korrupciomentes kormany lenne es nem csórogatnak el a penzeket akkor lehet hogy jobban atlehetne alakitani a magyar focit es nem csak egy ket kormanykozeli csapatot penzelnenek hanem az osszes elsoosztalyban szereplo csapatot felzarkoztatnanak es fejlesztenenek.


Nincs meleg vizem! Vaillant kombi cirkóm van, öreg, de eddig jól működött. A csap kinyitása után elindul a rendszer, de gázt nem ad és ezért a hőkioldó letilt. Miért?

Legjobb válasz: Nem ismerem a típust...de.Nincs rajta valami újraindító funkció? A mienk pl. ha gázszünet volt,csak úgy indul,ha "0" állásba tekerem a gombot...és vissza.(áram-és vízhiánynál ezt nem kell "eljátszani") Rossz esetben meghalt valami benne.

Nem ismerem a típust...de.Nincs rajta valami újraindító funkció? A mienk pl. ha gázszünet volt, csak úgy indul, ha "0" állásba tekerem a gombot...és vissza.(áram-és vízhiánynál ezt nem kell "eljátszani") Rossz esetben meghalt valami benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!