Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs a (3429 db)

Miért nincs a Dead Island Riptide-ban hang, és miért nem lehet sprintelni?

Vagy honnan lehetne letölteni egy normálisat?

Legjobb válasz: Ha nincs hang sztem szedj le másikat, sprintelni meg asszem alttal kell.

Ha nincs hang sztem szedj le másikat, sprintelni meg asszem alttal kell.
A kérdező hozzászólása: és linket tudnál küldeni h honnan tudnám leszedni?
lehet meg kéne fürdeni.
Lehet ilyen típus.

Gera Zoltán és Tisza Tibor sérült vagy miért nincsenek a Norvégok elleni keretben?

Legjobb válasz: Ugyan már késõ a válasz, de Tisza azért nincs bent mert az Egervári a szövetségi kapitány, és elfogult és csak a kis kedvenceit hívja be... Gerát pedig nem tudom miért nem, bár szerintem felesleges lett volna behívni

Ugyan már késõ a válasz, de Tisza azért nincs bent mert az Egervári a szövetségi kapitány, és elfogult és csak a kis kedvenceit hívja be... Gerát pedig nem tudom miért nem, bár szerintem felesleges lett volna behívni
A kérdező hozzászólása: Köszi! Gera játszott hétvégén, úgy tudom, nem értem.


Miért nincs a Rádió1-en Kukori már hetek óta?

Lesz még valaha?

Legjobb válasz: Már tök régóta nincs, mióta sávot váltottak.

Már tök régóta nincs, mióta sávot váltottak.
A kérdező hozzászólása: Az nekem is feltûnt, hogy nincs, a kérdés az, hogy miért, és lesz-e még valaha....
Nem hiszem hogy lesz. Más a rádió tulaja, és más az egész felépítése a mûsornak.

Miért nincs a Mario Forever-ben Luigi? :/// ha van hogyan lehet be rakni?

Legjobb válasz: Nincs,sajnos. :( Játssz Super Mario World ROMmal,abba van...

Nincs, sajnos. :( Játssz Super Mario World ROMmal, abba van...

Miért nincs a Samsung Galaxy Mini telefonomon sms-hang?

Akármilyen beállítást próbálok, egyszer?en nincs hangjelzés, mikor sms-t kapok. Próbáltam gyári és saját hangokkal is. Semmilyen jelzés nincs és ez kicsit idegesít. Tudna valaki segíteni? :)

Legjobb válasz: nincs csendes üzemmódban?

nincs csendes üzemmódban?
A kérdező hozzászólása: Nincs, mivel csörög és minden hasonló jelzéshez ad ki hangot. Csak az SMS-nél nem...
Nekem is ugyan ez a problémám! sms-nél csak rezeg a telefon.
A kérdező hozzászólása: Megoldottam a problémát. Kedves utolsó kommentelõ! Belépsz az üzenetekbe->bal oldali gomb(nem tudom jobban kifejezni)->beállítások->majd az értesítések pontot kipipálod/üzenetjelzések megjelenítése az állapotsorban/. Nekem ezután lett sms-t jelzõ hang. Remélem neked is bejön. :)

Windowsban lehet külön telepíteni az ICS-t, ha nincs ott ahol lennie kéne? Vagy miért nincs a helyén?

Win 2003 operációs rendszer fut a gépemen. egy másik gépre szeretném átosztani a netet, elvileg tudom is, hogy hogyan kell. viszont nincs ott, ahol lennie kéne :( routert nem veszek, se switchet, ha elvileg egy pipával meg lehetne oldani a dolgot.

Miért van a bálnának hőszigetelő zsirpárnája és miért nincs a cápának?

Bioszházira kell. :)

Legjobb válasz: Szerintem azért mert a cápa alapból hidegvérû,így nincs önálló testhõmérséklete,amit fent kéne tartania a zsírpárnával.Csak arra kell figyelnie hogy ne fagyjon meg. A bálnának viszont tartania kell a testhõmérsékletét,mert ha nem tenné elpusztulna.Erre jó neki a zsírpárna.

Szerintem azért mert a cápa alapból hidegvérû, így nincs önálló testhõmérséklete, amit fent kéne tartania a zsírpárnával.Csak arra kell figyelnie hogy ne fagyjon meg. A bálnának viszont tartania kell a testhõmérsékletét, mert ha nem tenné elpusztulna.Erre jó neki a zsírpárna.
Rendszertanilag nagyon messze állnak egymástól, így nem meglepõ, hogy különböznek. A cápák porcos halak, testhõmérsékletét a környezete adja. Ez hasznos az olyan állatoknál, amik ritkán jutnak táplálékforráshoz, hiszen ahhoz nem égetnek el plusz kalóriákat, hogy fenntartsák a testhõmérsékletüket. A bálnák emlõsök, nekik az állandó testhõmérséklet lehetõvé teszi, hogy olyan ökológiai fülkét is betöltsenek, amelyekre a hidegvérû állatok nem képesek. Ennek viszont ára, hogy a felhasznált kalóriák egy részét a testhõmérsékletük adott szinten tartásához használják. A zsírpárna tehát kettõs funkciójú. Egyrészt mint szigetelõ anyag, megvédi az állatot a túlzott hõleadástól, ezért kevesebb energiát pazarol el. Másrészrõl energiaraktárként is mûködhet az ott felhalmozott zsír.
Mert a bálna nagyobb vándorlási útvonalat jár be és hidegebb vizekben(sarkköri) is úszkál, míg a cápa inkább a melegebb vizeket kedveli.

Miért nincs a router menümben forwarding és virtual servers?

Portot akarok nyitni és nem találom egyiket se.

Legjobb válasz: Azért mert ez nem router hanem access point. Ha nincs nyitva a port akkor a routeren kell kinyitni amire ez az access point kötve van. Ha pedig nincs router a szolgáltató tiltja azt aminek nincs nyitva a portja.

Azért mert ez nem router hanem access point. Ha nincs nyitva a port akkor a routeren kell kinyitni amire ez az access point kötve van. Ha pedig nincs router a szolgáltató tiltja azt aminek nincs nyitva a portja.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy oldjam meg?
Mire van rákötve az a access point? Melyik szolgáltatónál vagy?
A kérdező hozzászólása: Invitel
De írd le hogy van felépítve a neted. Jön a telefonkábel a modembe és utána mi hogy van?
A kérdező hozzászólása: A modenre rávan kötve a router (tp-link wa901nd) és azt a jelet fogom.

Miért nincs a mai fiatalokban kötelességtudat?

Én is mai fiatal vagyok (19/F), nem egy 60+ éves ember tette fel a kérdést.

Legjobb válasz: A tanulásra azért [email protected], mert nem látják, miért fontos nekik az, amit tanulnak, és ha mégis fontos, akkor sem úgy tanítják nekik, ahogyan õk szivesen tanulnák. Ez 5%-ban az õ hibájuk, 95%-ban az oktatási rendszeré (ami az emberek egy részének fekszik, de a többség számára nem megfelelõ). A kulturált órai viselkedés nem nehéz, csak nincs motivációjuk, hogy megtegyék. Elég torz felfogás a tanulást kötelességnek tekinteni.

Az ember alapvetõen úgy mûködik, hogy azt teszi, amihez kedve van, vagy azt, ami instant eredménnyel jár és úgy érzi, hogy közvetlenül szolgálja az érdekeit. Én bõ húsz éve voltam iskolás, én sem szerettem sosem az olyan tennivalók végzését, ami mögött nem éreztem azt, hogy van értelme.
A kérdezõtöl kérdezném, hogy Õ milyen szakra jár most? (gondolom egyetemista) én se hiszem, hogy csupán felelõségérzet kérdése az egész... Egyszer mindenkinek volt bulizósabb idõszaka... Volt akinek pár hétig-hónapig-évig tart. Amivel egyébként semmi baj nincs, azzal meghogy nem figyel órán magát szivatja, mert otthon újra el kell olvasni/ meg kell tanulni. Ha érdekes órám volt én is mindig odafigyeltem, és utána otthon nem kellett vele annyit foglalkozni, viszont ha nem tetszett az órai téma, akkor ugyanolyan hülye voltam, mint a többi... sõt:) :)
A tanulásra azért [email protected], mert nem látják, miért fontos nekik az, amit tanulnak, és ha mégis fontos, akkor sem úgy tanítják nekik, ahogyan õk szivesen tanulnák. Ez 5%-ban az õ hibájuk, 95%-ban az oktatási rendszeré (ami az emberek egy részének fekszik, de a többség számára nem megfelelõ). A kulturált órai viselkedés nem nehéz, csak nincs motivációjuk, hogy megtegyék. Elég torz felfogás a tanulást kötelességnek tekinteni.
A kérdező hozzászólása: az elõzõ kommentem a 23:30 asnak szólt..
A kérdező hozzászólása: 21:27 Részben igazad van, sok felesleges dologgal is tömik az ember fejét (azért nagy része hozzátartozik az alapmûveltséghez). Amúgy elég torz felfogásod van, ha az oktatási rendszerre fogod ezt a dolgot. Pl a fizikát és a kémiát olyan gagyi szintre süllyesztik, hogy az már bûn :D 21:29 Nem vagyok stréber, de amit kellett megtanultam. A suliból könnyebb példát hozni. Mi is sok baromságot tanulunk, de ez kell a diplomához, úgyhogy választás nincs...
A kérdező hozzászólása: Ez is igaz... Egy volt gimis osztálytársam most az orvosin tanul és valószínûleg el is fogja végezni több-kevesebb idõ alatt (fizetõsön van). Undorító... Szegény csaj pedig olyan hülye, hogy majd mondják neki, hogy mûtse meg vakbélgyulladással a pácienst, aztán majd kiheréli :D Gyomorforgató...
A kérdező hozzászólása: Utolsó, talán nálad van a pont :D
Egyszeruen azert, mert sokkal konnyebb kotelessegtudat nelkul elni. Mennyivel konnyebb gondtalanul bulizni, mint tanulni vagy akar eltartani magad? Sajnos sok ilyen ember van, aztan majd 10 ev mulva ok fognak irigykedni arra, aki normalisan viselkedett. Nekem ez a tapasztalatom. Es sajnos a felnottek kozott is ugyanez megy. Pl. hivalatos helyen sem akarjak elismerni a felelosseguket, mindig masra akarjak tolni a felelosseget. Ez egy rossz emberi tulajdonsag, mivel igy sokkal egyszerubb elni.
Szerintem is a fizika kémia meg a reál tárgyak vannak elhanyagolva, de csomó más baj is van, amik árnyaltabb dolgok. Pl: a tanárok gyenge fizetése, a korrupció (ami hol nem jelent problémát :P), a rossz tanárképzés, de szerintem a legfontosabb: túl elméleties minden. Történelembõl egy csomó évszám meg ilyenolyan incidens, és sokkal kevesebb összefüggés. Én komolyan mondom akkor élveztem a legjobban a történelmet mikor érettségire egybe átvettük az egészet. Matematikából túl nagy hangsúlyt kap az "oldjunk meg minél több feladatot minél rövidebb idõ alatt". Akiknek gyorsan vág az agyuk azok szint unják is és nevetségesen könnyû, ráadásul nem jut idõ a nehezebb, nagyobb kihívást jelentõ feladatokra, akiknek meg lassan, azok mindig csak a feléig jutnak el, sose értik meg teljesen a dolgokat, hetekig ugyanazon a problémán görcsölnek, meg házikat másolnak, ahelyett hogy a tanár egyszer normálisan rávezesse õket a helyes gondolkodásra. Ez az elméletiesség is a felsõoktatásban csap át teljes káoszba: a tanárok elhadarják a kötelezõ elméletet, a diák persze semmit nem ért (kivéve néhány szupergyors agyú szuperképességû fanatikus). A félév végén mikor kiderül hogy mit kell tudni, akkor a diák utánanéz, megérti a dolgokat a gyakorlati feladatok alapján. Aztán az alapján amit megértett, újra elolvassa az elõadás anyagát, és nyers, semmitmondó, szavakhoz szép lassan értelmet társít. Meg mennyit szenvedtem emléxem a szorzótáblákkal, meg az írásban szorzással-osztással, a törtek számolásával. Ma meg, annyit nem tudok kiszámolni hogy 16/4 az mennyi, mert számológépbe ütöm be. És nem azért mert hülye vagyok, hanem mert a büdös életbe nem volt rá szükségem hogy fejszámoló mûvész legyek+hányok az egésztõl.
Szerintem meg a kotelessegtudatnak es annak hianyanak nem ahhoz van koze, hogy valaki fejszamolo muvesz-e, hanem, hogy mondjuk 7 evig jar egy olyan szakra az egyetemen, amit elvileg 4 ev alatt kellene elvegeznie.
Ja az ének-zenét, irodalmat, a nyelvtant 3. osztálytól, a pszichológiát-filozófiát, logikát, pedig betiltanám. A földrajz nagyrészét törölném, és beolvasztanám a fizikába-kémiába és történelembe. Ezek nem olyan dolgok, amiket 20-30as csoportokban kell tanulni, kötelezõ szinten. Az ének-irodalom, pszichológia-filozófia mind mind magánügy. A legtöbb ember botfülû ésvagy bunkó, nem olvas könyveket, ésvagy utálja az agyturkászokat, ésvagy drogos hippiknek tartja a filozófusokat. Ezen nem változtat, sõt inkább csak ront az, hogy kötelezõen beléjük verik, aztán meg úgyis elfelejtik. A logikát pedig nem lehet tanulni. Az mindenkibe ott van. És mindenkibe fejlõdik.
szarnak az egészre. egyébként én is, pedig már 26 vagyok.
Stréber! :D Egyébként, valamilyen szinten igazad van. De az iskolába nagyon nagyon sok hülyeséget meg felesleges dolgot tanul az ember. Fõleg Gimiig. De pl BSC prog. infon is, reeengeteg baromsággat tömték a fejünket. Ehhez még hozzájön az hogy, lehet hogy két diplomával is szar munkája lesz. Most vagyok egyébként MSC-n, és még mindig csak ömlik a baromság a tanárokból. Komplex számokat tanulunk, meg statisztikát, közbe meg programozók vagyunk. De elméletileg ha MSC-n specializálódok, már lesznek használható, meg érdekes tárgyak. Elég nehéz kötelességtudónak lenni ha közben mindenféle szarsággal fárasztanak, és szíívják el az életenergiám! Viszont aki a munkahelyérõl 5/3szor elkésik és egy normális munkahelyrõl van szó, azt én is utálom. Más évekig vár egy normális munkára.
22:14 Most a smileyval te is viccesnek jelzed, amit amúgy siránkozva írtál. Egyáltalán nem torz a felfogásom azért, mert megemlítek egy közismert tényt. A fizikát és a kémiát meg senki nem süllyeszti sehova, Tudományokról van szó, amibe az oktatási vezetõink nem igazán tudnak beleszólni. Ha valaminek a kötelezõ tananyagban maradása mellett nincs értelmes érv, akkor szeretik bedobni azt a gumicsontot, hogy "alapmûveltség". Elárulom neked, hogy semmi alapmûveltség nincs abban, hogy az elektromágnes körül merre mennek E-vonalak meg B-vonalak, remekül lehet értékes életet élni ezek az információk nélkül is. Pont úgy nincs rá szüksége annak, aki nem konkrétan ilyesmivel akar foglalkozni, mint arra az információra, hogy Mátyás király melyik évben rakta se.ggbe Burkus királyt. Sok gyerek nálad szerencsésebb helyzetben van, mert õk tudják, hogy van választás. Nem kell ragaszkodni a diplomához. Lehet ragaszkodni hozzá, de az már választás.
A kérdező hozzászólása: 23:53 Egyáltalán nem siránkozva írtam ide, egyszerûen feltettem egy kérdést. A fizika, kémia valóban tudományok, de elég meseszerûen tanítják, csak hogy a gyerek hajlandó legyen legalább kinyitni a könyvet. Amúgy elhiszem, hogy értékes életet lehet élni s*gghülyén is :-) A sok gyereknek, akik inkább SZAKMÁT TANULNAK, sok sikert és kitartást kívánok, minden tisztelet az övék. De a szakmákat is el kell tisztességgel sajátítani. De valahogy mégis arrafelé megyünk, hogy az ország f*szlógató kontárokkal lesz tele! Részemrõl veled a vitát lezártam, további szép napot, jön a hétvége ;-)
Szakközepes osztálytársaim közül kb 10-es vmi szar semmitérõ OKJ-s szakon vannak amivel nem lehet majd elhelyezkedni. Sokan jelentkeztek fõsulira, sokakat nem is vettek fel. Sokan bele se gondolnak abba hogy mibõl fognak élni. Azt hajtogatják hogy majd diplomával fél millát keresnek, na de hogy lesz e munkahely arra nincs garancia. Én festõnek tanulok és ha minden jól megy, amikor végzek akkor fél éven belül lesz munkám. Ha mégse akkor megyek maszekolni, onnan is csurran-csöppen vmi. Kíváncsi leszek hogy ha lesz osztálytalálkozó akkor kibõl mi lesz addigra. Lehet hogy a sok szájkaratés majd munkanélküliként, vagy betanított munkásként tengeti a napjait.
Mert otthon, meg kicsi korban, nem tanitottak meg a szulok, hogy illedelmesek, torekvok, tanult emberkek legyenek ha felnonek. Minden alapbol indul, ez is. Egyebkent, gratulalok Neked es szuleidnek is a komoly gondolkodashoz, illedelmes hozaallasodhoz az elethez. Vinni fogod valamire! Sok szerencset!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!