Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs TB-m (2 db)

Miért nincs TB-m? Most érettségiztem le és mivel főiskolára nem jelentkeztem ezért egy kétéves képzésen veszek részt ami hétvégente van de nem tanfolyam!

ez nem tanfolyam hanem iskolarendszer? oktatás és most voltam orvosnál és mondta hogy nincs TB-m én úgy tudtam hogy fizetik vagy még a rendszer nem állt át? Most akkor ez hogy van?

Legjobb válasz: Ebben a képzésben te hallgatói/tanulói jogviszonyban vagy? Tehát kapsz pl. diákigazolványt? Mert ha hallgatói/tanulói jogviszonyod van, akkor fizetik, legalábbis elvileg kell, de ha nincs hallgatói/tanulói jogviszonyod, akkor nem fizetik utánad.

Ebben a képzésben te hallgatói/tanulói jogviszonyban vagy? Tehát kapsz pl. diákigazolványt? Mert ha hallgatói/tanulói jogviszonyod van, akkor fizetik, legalábbis elvileg kell, de ha nincs hallgatói/tanulói jogviszonyod, akkor nem fizetik utánad.
A legegyszerûbb mondja, ha magától az iskolától kérdezed meg, hogy mi van! Az elõttem szólóval egyetértek, mert ez is, az is lehet a te eseted.
A kérdező hozzászólása: Igen hallgató vagyok van diákom is! Szóval én sem értem mondjuk a diákot is csak most kaptuk meg december elején szóval lehet hogy fizetik csak még nem állt át a rendszer a nõ is ezt mondta a kórházban de ma bemegyek a suliba!
Lehet, hogy csak megcsúszott a rendszer akkor. Nekünk emlékszem, mikor kezdtem a fõiskolát, az egész évfolyam késve kapta meg a diákigazolványt, aztán már azon problémáztunk, hogy mit mondunk a BKV-n, ha jön az ellenõr. Aztán végülis csak sikerült megkapnunk. A sulit kérdezd meg, õk tudják a legjobban. Kellemes ünnepeket! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nektek is kellemes ünnepeket!:)

Miért nincs már TB-m? Hogy tudok ezen változtatni?

Fiatal anyuka vagyok, aki munkahelyr?l több évnyi munka után ment el GYES-re, sosem volt problémám ilyennel, most mégis azt mondták a vérvételen,hogy érvénytelen a tb-m.

Legjobb válasz: Nézz utána a cégednél. Biztos rosszul jelentették be, vagy a TB szúrta el. Volt róla szó nemrég a Híradóban.

Nézz utána a cégednél. Biztos rosszul jelentették be, vagy a TB szúrta el. Volt róla szó nemrég a Híradóban.
Menj be a területileg illetékes TBhez, ott tudnak majd segíteni, hogy mi a baj..lehet csak adminisztrációs hiba.Természetesen, ha gyesen vagy biztosítva is vagy, tehát csak valahol elkeveredhettek az anyagok. Ha meg valami más a baj, akkor ott meg tudják mondani, hogy mi, és hogyan lehet megoldani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!