Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs Mit csináljak (38 db)

Miért van az hogy a Word-en megnyitok egy féjlt és ilyen vonalak meg számok és betûk jelennek meg aminek semmi értelme nincs. Mit csináljak hogy megjavuljon?

Már próbáltam hogy letöltök másikat de ugy se jó valamiért.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a fájl tényleg korrupt. Vagy docx-t akarsz megnyitni 2003 és alattival. Ilyen kevés információból nehéz találgatni.

Lehet, hogy a fájl tényleg korrupt. Vagy docx-t akarsz megnyitni 2003 és alattival. Ilyen kevés információból nehéz találgatni.
Nem írtad milyen fájl. Ha az pont .pdf lenne, akkor egy pdf-olvasóval próbáld. Foxit Reader ingyenes, kicsi program hozzá.
A kérdező hozzászólása: Hát a doc fájlokat nem akarja megnyitni. De automatikusan a Wordpaddal nyissa meg.
A kérdező hozzászólása: A Pdf fájokkal semmi gond azokat megnyitja rendesen.

Miért nincsen hang, ha magába a házba dugom be a fülhallgatót? Megamúgy sincsen. :-s Maga a gép nincsen menémítva. Mit csináljak?

Legjobb válasz: 1. rossz a fülhallgató 2. Nincs az alaplapra rácsatlakoztatva az aux kábel 3. szoftveresen nem érzékeli, mert nincsenek feltéve a rendes driverek!

1. rossz a fülhallgató 2. Nincs az alaplapra rácsatlakoztatva az aux kábel 3. szoftveresen nem érzékeli, mert nincsenek feltéve a rendes driverek!
há mér volna hang , te magad írod, hogy " Megamúgy sincsen. :-s "
Fú vagy vagy lány?
*i
A kérdező hozzászólása: Lány..
én fiú vagyok, de ilyen nekem is szokott lenni. nem tudsz mit tenni, ha egy olyan pontot találsz ami nagyon jó, és a tempót is eltalálod, akkor azon ne változtass. én ha rágörcsölök az orgazmusra, akkor nem jön, vagy nehezen, ha csak élvezem, akkor könnyebben jön.
Ex-csajomnak nem volt orgazmusa, aztán találkoztunk 1, 5 év után, rákérdeztem és azt mondta hogy még mindig nem volt neki pedig nagyon sokan megdugták már. Azt állítja hogy nem is masztizott még soha, tehát még nem volt orgazmusa nem is tudja hogy tulajdonképpen milyen érzés az

Ultrasnow utan miert nincs terero meg mindig? Iphone 3g. Ios 4.1, firmware 05.15. 04. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Nincs térerõ? Egyáltalán nincs, vagy hogy kell ezt elképzelni?

Nincs térerõ? Egyáltalán nincs, vagy hogy kell ezt elképzelni?

Miért van az, hogy nekem egész sok pénzem van mégis lekoptatnak a csajok? Az osztálytársaim akiknek meg nincs semmilyük csak azért tudnak csajozni mert jobb képüek? Mit csináljak szerintetek!

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy nem hallod saját magad. Egy embert nem a pénz teszi jobbá. Azért nem a pénzre buknak, mert van eszük és érzelmeik. Elég nagy baj lenne ha a nõk csak a pénzre hajtanának. És mi az hogy nincs semmijük? Csak azért mert nem gazdagok nem jelenti azt, hogy nincstelenek. Szerintem elõször magadban keresd a hibát és változtass a hozzáállásodon. Ne a pénzeddel akarj csajozni!

Eeehehe :D szerinted egy tizenéves lánynak még mit számít a pénz? Úgyis kapnak pénzt a szüleiktõl jó esetben, és õk még nem a biztos jövõre hajtanak vagy valami ilyesmire. Ha csak a pénzedet tudod felhozni magad mellett, akkor még jópár évet várnod kell a csajozásra.
Sajnálom, hogy nem hallod saját magad. Egy embert nem a pénz teszi jobbá. Azért nem a pénzre buknak, mert van eszük és érzelmeik. Elég nagy baj lenne ha a nõk csak a pénzre hajtanának. És mi az hogy nincs semmijük? Csak azért mert nem gazdagok nem jelenti azt, hogy nincstelenek. Szerintem elõször magadban keresd a hibát és változtass a hozzáállásodon. Ne a pénzeddel akarj csajozni!
Öcsi neked nem pénzed van hanem gazdag szüleid maximum. Van akit ez vonz de szerencsére a lányok egy részének esze is van. Rajtad már most látszik hogy az életbe nem kûzdtél semmiért minden az öledbe pottyant és most is ezt várod. Van egy rossz hírem egy kapcsolatért tenni kell, és nem csak hogy legyen hanem ha van akkor is folymatosan foglalkozni kell a másikkal. A többeiknek meg lehet még több pénzük is lessz mint neked, ki tudja mit hoz az élet, de õk talán tudni fogják értékelni
Én tudom miért nincs csajod!!! Mert azt hiszed, hogy mert van pénzed, annak már elégnek is kellene lenni, hogy a lábaid elött heverjenek....
Mert a pénz nem boldogít. Majd csak 40 év múlva, ha egy vén gazdag búzeráns leszel, vehetsz magadnak kislányokat kilóra.
mert egy dagadt penzes luuuzer k*csog vagy. akinek soha nem lesz jo csaja. egy cs*cska vagy.
Két tipp a csajozáshoz: 1. NE LEGYÉL RONDA! 2. Ha az elsõ számú tipp nem jött be, akkor legyél kõgazdag..az segít.Persze akkor is csak a pénzed miatt lenne melletted egy agyonplasztikázott kis cicus, de ha neked csak a pénz számít, akkor ezt érdemled. Mellesleg egyetértek az elõttem szólokkal, nem a pénz számít..én se gazdag, se iszonyat jóképû nem vagyok, de még is van egy rettentõen csinos, tündéri barátnõm már egy éve, mivel nem vagyok ostoba(tanulatlan), ELVILEG humorom is van :D és mert tudok bánni a nõkkel.Ha valaki igazán szeretni fog egyszer, nem a pénzed miatt teszi. Ásztálávisztá béjjbéé!
... Kívánom hogy a nõd azért hagyjon el mert egy másik pasinak nagyobb farka vagy izma volt;)És nem azt mondtam hogy jelentételen hanem hogy nem az a legfontosabb.
33 as! A pofa a lényeg. mindnekinél. Ha az szar, akkor el vagy temetve kb. Nekem nincsenek ilyen gondjaim, szabályos az arcom, de hajam az lehetne több, ezért kopaszra nyírom a fejem, ez olyan szar viszont, ez ellen nem tudok mit tenni. De már ez is eléggé megosztó, felezõdik a nõtábor, aki odáig van érted, csak ezmiatt! Annyira számít minden, bhasszákmeg. Ha nem vagy csúcson minden téren, ha már egy kis hibád van, akkor el vagy kapálva. HA meg sok pénzed van akkor pinához juthatsz, kielégülhetsz rajta, de érzelmeket nem kapsz viszonzásul. Ha nem fontos az érzelem a kúróra mögött, akkor bõven elég a pénz a jó szexuális élményhez. Csak erre a megfelelõ nõállatot kell kifogni, mert vannak akik nagyon szépek, és még a fasznál is jobban izgulnak a pénzre!
De te 14 éves lány az izmot is a pénz meg a kocsi mellé sorolod, mintha valami alap extraság volna. NEm igaz. AZ izom az igenis az ember, az ember, az amit megfogsz. CSak a gyagyás hívõk hisznek a lélekben, én test párti vagyok. Férfiként réges régóta eddzem magam, és elvárom hogy csakis a külsõm miatt imádjanak a nõk, ugyanúgy ahogy én is csak a külseje miatt szeretek egy nõt. Csak errõl van itt szó. Leszarom nagyívben a belsõ lelki tualjdonságokat, annyi számít, hogy ne legyen egy görény, és kész. A test az maga az ember! Az izom pedig a test leglényegesebb része a csotváz mellett. A jólfejlett izmok pedig hatalmas lemondásokkal és kemény hosszú évek munkájával jár. Az a nõ aki ezt nem tudja értékelni, ami az én életstílusom, aki nem tartja ezt a külsõséget fõ szempontnak, az nálam a totál jelentéktelen, érdektelen kategoriába tartozik. Engem ne azért szeressenek már mert jófej lennék, vagy mert intelligens stb.. hanem a külsõmért. Én ilyen vagyok. Ezért is írtam, hogy különbözõek vagyunk. Nõben is rengeteg olyan maca van mint én férfiban, és õk is sokat adnak ak inézetükre , stílusukra, ezer százalékig biztos vagyok benne , hogy nekik is az számít, hogy ami kézzelfogható azt szeresd benne. Nekem csak! ilyen nõ kell. Ezeknek pedig nem kell két hónapot udvarolni, hogy szétpakolja a csülkeit!
Le lehet rohanni a korom miatt(történetesen kíváncsi voltam hogy letámadtok-e miatta, ezért írtam oda), bár ezt már megtettétek. De rendben , nyugodtan általánosítsatok.Kedves kérdezõ te pedig vagy egy [email protected] mellett fogsz kikötni vagy egyedül fogsz meghalni.Ez az én véleményem volt. Az én értékrendem. De nem hiszem hogy egyedül lennék.Ha meg igen akkor [email protected] nagy gond van.A pénz pénzzel igaz?Nem élek álomvilágba , én az a kérdezõ által felvázolt nincstelen vagyok. És tudjátok mit rossz nõvel kezdtek.Mert akinek fontosabb a pénzed mint az aki vagy az nem téged hanem a pénzedet szereti. de persze én vagyok a nem normális hogy ezt így látom-.- Valószínûleg az a férfi aki a pénzével keres nõt annak se egyénisége se semmi mása a pénzen kívül. lássátok be hogy az élet legjobb dolgait(mint a szerelem)NEM LEHET PÉNZZEL MEGVENNI!
A kérdező hozzászólása: De olvastam itt valahol, hogy az arc számít legtöbbet a nõknek. Mert az nem változtatható. Vagyont lehet örökölni, összehalmozni. Izmot is lehet növeszteni, kitartó munkával.De az arc kinézete az fix.Ezzel magyarázható talán az olyan érthetetlen dolog, hogy az egyik ismerõsünk lúzer fia (minden vizsgán megbukik, olyan mint egy partra vetett hal...)szép barátnõvel dicsekedhet és szeretik a lányok. Mert helyes arca van. pedig szótlan, csendes.
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem, hogy csak 14 éves vagy! Visszaadtad a hitemet az emberekben! Utolsó: én izmos, sportos testû vagyok. Úgy nézek ki mint egy kosárlabdázó, egyedül arcra vagyok elõnytelenebb. De 92 kg. kigyúrt tömény izom vagyok hozzá a magasság is megvan...engem sovány kis buznyákok miatt hagytak ott akiknek semmilyük sincs.Azt hittem a jóképûségük miatt, de talán szívük volt, lehet!
Ez az áûllítólagos lánykép amit itt te beállítasz elõzõ, az csak TE VAGY! de rajtad kívül még van egy sor mástípusú lány, más értékredekkel. Ugyanúgy ahogy férfiban is. Sokan nem tudnának elképzelni egy szexet sem egy nõvel, ha nincs érzelmi kötõdés, és szimpátia, én meg az a típus vagyok akinek nagyon is menne. MErt engem pl. a nõ leleke nem érdekel, csak a külseje. Mást meg nagyon is érdekel. Különbözõek vagyunk. Te most azt próbálod beetetni a kérdezõvel, hogy minden nõ olyan mint te 14 évesen. Haha. Majd változni fogsz még talán te is, egykét csalódás azért megformázza a lelkedet, szorzol osztol, hogy anyukáék már nem pénzelnek, megnézel pár akicófilmet, aztán hírtelen belezúgsz az izmos férfias srácokba satöbbi, sok hatás érhet, amitõl megreformálódik a személyiséged... De ez akkor is csak egyféle karakter amit írsz , tök felesleges ráhúzni az összes nõegyedre. Rengeteget ismerek, aki mint a sicc, úgy otthagyta a sokkal átlagabb nyomorékabb paliját egy izmos , sportbajnos fickó miatt, és leszarta, hogy már majdnem a jegyese volt, és nem egy ilyen példa van. Vannak külsõ jegyek, amik fontosak, elõrébb valóak minden másnál, és ha neked az megvan, megdolgoztál érte , akkor azt bizony meg kell mutatni, feszíteni kell rá, hogy lássák ki vagy! Az irigyeket meg a belsõ érték szajkózókat meg le kell szarni. Azok úgysem fognak erre figyelni, de akik erre vannak ráálva, azoknál elég nagy plusszpont!
nem is tudom hol kezdjem. Mit ér az izom, a pénz, a kocsi, a lakás ha csak azért van hogy felvágj vele. Egy nõ nem azért fog beleszeretni egy férfiba mert izmos és nem azt fogja választani akinek több a pénze hanem akinek van személyisége aki viccesebb , okosabb aki felé húz a szívük .A pénz SEMMI ebben az esetben. Ez lesz a legutolsó dolog ami párválasztásnál érdekelni fog egy embert.Mert nem attól leszel értékes hogy van két házad meg öt sportkocsid. Hanem attól hogy ha nincs is semmid egy valamit tudsz adni a nõnek: A szíved egy részét. Mind1 hogy nyomorogtok , hogy nem kerestek jól ha szeretitek egymást akkor ez nem számít.Mert ketten mindent meglehet oldani.És nem létezik nincstelen ember addig amíg van szíve , amíg tud szeretni amíg vannak barátai, addig az az ember gazdag.Mert vannak akiknek van pénzük és vannak akik gazdagok.Te sajnos inkább az elõbbi vagy.Változtass a nézeteiden de nagyon gyorsan.Amikor végigolvastam amit írtál akkor szinte könnyek gyûltek a szemembe .Nem akartam elhinni hogy létezik ilyen ember.Kíváncsi lennék az értékrendedre.felejtsd el azt amid van és koncentrálj arra ami benned van de elnyomja a pénz és a büszkeség.Egyáltalán nem számít hogy nézel ki ha belülrõl ragyogsz!14/L
Hidd el kicsike, leszarnám , ha elhagyna, mert jobb nálam. Elfogadnám, nem a rabszolgám, van még ezer nõ rajta kívül is. El kell tudni engedni, aki el akar. Nem vagyok ilyen. Nem kell komolyan venni egy partnert sem. Az a bajod, hogy túlságosan beleéled magad. De mindegy, te tudod , mi kell neked, én is hogy nekem mi kell. Leszarom....
A kérdező hozzászólása: Neked is igazad van, a magad módján tisztességesek a szabályaid. Nekem van izmom de engem már zavartak el azzal a kis buznyákokat kedvelõk, hogy ronda kigyúrt vagyok nekik. Pedig szép arányos a testem. Sokszor éreztem igen, hogy üressé váltam és nincs belsõ tartalom de hát nincs akiért legyen aki elõhozza belõlem.Mert az arcnál kezdõdne minden, sajnos. Aztán jöhetnének a lelkiek, ha megtetszett az arcom neki. Kis hiba is számít nekik de azoknál a vézna kis görényeknél akkor miért nem számít ha idétlen vagy ha nincs egy vasa se, meg csont és bõr? Kimosolyog a kis fejébõl és máris szeretik.
Tipikusan itt igaz kérdezõ, hogy szar féle nõknél próbálkozol. Gondolom a mai 19 éves korosztályIG válgathatsz, mert azok azok, akik ezeket a fülbevalós egyszálbél felzselézett hajú nyurga puhap-öcs srácokat zabálják. olyan 22 tõl felfele már igazi nõket találhatsz, akik szeretik az izmos IGAZI férfiakat, nem pedig a csigabigákra buknak. Igazából az izmos férfiaknak mint mi is vagyunk nõben a párjai a szintén sportos , szolizott cicababák, akik szintén a külsõségek emberei, nekik tetszik, ha erõs izmos férfi van mellettük. Sok nõ meg be van szarva az izmosoktól, mert alviláginak, harcosnak tartja õket, nekik meg inkább egy papucs, olyan nyugis féle, jól kezelhetõ, jól formázható családapuka pasasra van szükségük inkább, nem vágynak prögésre, nem vágynak bitang szexre, nem vágynak akcióhõsõkre. Sajnos van sok ilyen nõ is, ezt el kell tudni fogadni. De nekünk izmos paliknak nem is a könyvtárban ûlõs nõkre meg a babakocsitoligászásról álmodózó nõkre kell hajtanunk, hanem a kurvisabbakra, akik ugyanúgy a pillanatnak élnek, és könnyen kaphatók , dekoratívak és leszarják a lelkizést. Egyébként ha a koxos féle testépítõ vagy, akkor nem csoda ha nem bírnak a nõk, én szerek nélkül, tisztán eddzek régóta, és tapasztalat, hogy a nõk a normális emberi méretû sportolókat, a szálkás izomzatú srácokat jobban kedvelik mint a hegyomlás szörnyetegeket olyan 120 kiló körüli tömegükben. De igazán az izmos test is csak akkor tuningolja a vágyakat, ha van megnyerõ pofa hozzá. Ahhoz egy full arányos arc"berendezõdés" kell a nõnek, hogy a többi plusszot is tudja értékelni. Ez olyan, hogy pl. prostiválogatásnál is elég zsákbamacska az amelyik az arcáról nem rak fel képet, mert lehet killer body a nõ, ha fejre meg egy vasorrú banya, akkor beszarsz tõle inkább, nem elélvezel, és baszhatod a jó testét. Szóval így mûködnek ezek a dolgok.
Nos, akkor legyen még több pénzed! És nem árt ha egy sportkocsit is szerzel mellé, arra érdekesmód mindig jönnek a nõk mint a döglegyek a szarra. Azért figyelemreméltó hogy itt intereneten hány tiszteletreméltó kivétel van, akinek nem a pénz számít :DDD ezek vajon hol vannak a való életben? Álszent, sunyi szövegbõl még bõven kijut manapság is. 21:47-nek van igaza, kapta a zöld kezet!!! 2:15, te meg egy nyomorék troll gnómmajom. Kaptad is a mínuszt. 16:37, a lányok döntõ többsége nemcsak hogy hiszi, de gyakorlatban is ezt csinálja.
Mert ahogy írta egyik válaszadó, akinek szintén a külsõ a legfontosabb, kevés csaj meri felvállalni, mert dilik. Én is hasonló véleményen vagyok nekem ilyen fullos, hipercsinos cicababák kellenek szintén akik járnak edzeni és nem kell velük csudázni, hogy ugyan told már le a csülköd a terembe edzeni, és ne zabálj.Nekik szintén alap dolog ez, mert tudják, hogy alfahímet csak így tarthat meg másképp nem, ennyi az egész. És nem vagyok bunkó, meg nulla IQ-s mielõtt ez jönne, csak eddzek és igenis nálam ALAP, hogy egy nõ az nõies legyen, ahogy én férfias ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nehezen tudok emberekkel szót érteni.De azért kicsit bíztam abba, hogy majd a kisportolt testem és az anyagi helyzetem miatt elvisel egy nõ maga mellett és mindketten jól járunk.A fejem ronda kicsit de az se vészes.Az a baj, hogy tele van a világ helyes arcú férfiakkal is.
Nyilván nem azzal van a baj, hogy az arcberendezésed nem a legelõnyösebb. Ismertem nagyon lófejû, nem gazdag srácot, akiért bomlottak a nõk, mert jó fej volt, értelmes, tudott "udvarolni". Vagy rossz helyen keresgélsz. Vagy kapcsolatépítési zavarod van. Érdemes lenne egy pszichológushoz elmenni, adjon tanácsokat, hogy menne jobban az ismerkedés.
A kérdező hozzászólása: Hát bár meghúznának (csak nem így)!
Szteroid az ampullás ijekció/ vagy levels gyógyszer nem porok, az táplálékkiegészítõ a por, köze nics a koxhoz, emg nagy nulla is. A fejeddel volt a gondjuk ez tény. Ha nincs pofára szimpátia, akkor veszett ügy. A nõk olyanok mint egy szóbeli vizsgabizottság, "pofára megy" HA szimpatikus vagy, akkor nulla tudással is 5 öst kapsz, ha fas znak néznek, akkor tehetsz akármit, akkor is meghúznak. Ennyit ezekrõl a dolgokról.
A kérdező hozzászólása: Ja és sose használtam porokat.
A kérdező hozzászólása: Átlagosan 22-23-24-25 éves nõkkel kezdek. Én a természetes szépséget szeretem bár bejön ha sportol egy nõ és jól néz ki.A mû szilikon, stb az nem igazán. De próbálkoztam plázacicáknál is, azok is ezekkel a nyeszlett pávákkal vannak manapság. Az egyszerû (de szép) külsejû értelmiségi lány meg azért utasított el(nem is hivatkozott lelkiségre) mert szerinte túl magas, túl izmos vagyok. Nincs negatív véleménnyel az izmos férfiakról szerintem nem fél tõlük, oka se lenne rá mert jól tudja kezelni a férfiakat. Szerintem legfeljebb a fejemmel lehetett baja.
Hát a leírtakból : Egyedül halsz meg pont [összegezve a véleményem]
A kérdező hozzászólása: Pedig nem, azt elcseszték! Mert inkább egyedül haljak meg! Ha még jóképû izmosokkal. Én izmos vagyok, de ezt a fiút akit említettem egy kézzel lecsaptam volna. Egy csontkollekció gyökér.
Pedig ezek szerint te leszel a jövõ Kedves F. -je, akire rájárnak a celeb picsuszok, és közben a jüképû izmos srácokkal fognak téged rommá csalni. Sötét, borongó jövõ áll elõtted. Nem irígyellek .
ÚrIsten nem veszed észre, hogy milyen szánalommal beszélsz azokról akiknek nincs pénze, még egy "használt kocsija" se, vagy diplomája. A másik gyanúm meg hogy nem is vagy gazdag, csak bizonygatni akarod ezzel a kérdéssel, hogy egy pasi elveszett ha nem születik jóképûnek, még a pénz sem segít rajta. Mindkét esetben RÉSZVÉTEM!
De, pont hogy az miatt hiszed, hogy minden a pénz körül forog, hogy nem vagy jóképû..úgy kellene ismerkednek, hogy ne tudják, hogy gazdag vagy és akkor nem vagyonod miatt találnál valakit..így, hogy híreszteled, hogy ilyen-olyan gazdag vagy, csak a lenyúlós nõket fogod megtalálni..és én is sajnállak..magadnak is hazudsz, ha azt írod, nem a pénz körül forog nálad minden..mert rohadtul látszik, hogy de:) )
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy minden a pénz körül forog. De nekem nincs másom, mert nem vagyok jóképû. Az említett férfi, anyám üzlettársa a sorozatos csalódások miatt jutott el arra a pontra. Minden értelmes nõ visszautasította, pedig milliomos .
Én tényleg sajnállak, amiért azt hiszed, ha nem is az egyetlen, de az egyik legfontosabb egy ember életében az anyagi helyzete. Szerintem ez szomorú. :(
ha valaki egy olyan szeremel miatt ami létre se jött, (a csaj elküldte) képes lenne öngyilkos lenni, azzal valami nem stimmel fejben. Vissza az elõzõre, értelmesnek mondod magad, mégis minden gondolatod a pénz körúl forog, én nekem semmi bajom azzal ha a pasimmal buszozok, egyetemre bicajjal vagy bussszal megyek kocsival csak ritkán de szívesen elviszem ha kell és nem érzem cikinek. Jó diplomája lessz ha végez, nekem is lessz mire építeni az életünk, mért baj az neked ha nem készen kapjuk a szülõktõl?
A kérdező hozzászólása: Anyám üzlettársa majdnem öngyilkos lett mert nagyon beleszeretett egy szép értelmes 30-as nõben, rendes nõ, több diplomás, kedves. De a nõ lepattintotta. Pedig nem áll jól a nõ, bár van neki is saját lakása, autója. De egy nincstelennel házasodott össze, akinek még diplomája sincs, meg ilyen mindenféle alkalmi munkákból él, fele annyit se keres mint a nõ.
A kérdező hozzászólása: Az lenne a jobb ha inkább jobb képûnek születek. Anyám üzlettársa is mondta, hogy hiába gazdag mindig épp annak a nõnek nem kell akibe bele tudna szeretni. Csak olcsó nõk jutnak neki akik le akarják nyúlni, Akibe beleszeret az visszautasítja mert kövér és kopasz. Az alkalmazottai, munkatársai is, meg az értelmes nõk többsége. Hiába mondják a külsõre igényesek nagyon. Inkább valami szerencsétlen csóróval állnak össze családot alapítani.
A kérdező hozzászólása: Ilyenje nem sok embernek van. Az én családom egyébként gazdag, van két villánk is, meg pont budai lakás (az is kettõ). Bár többségében anyám munkájának eredménye, meg persze apámé is. Egyébként huszon éves vagyok már nem kis gimis. Egyetemre járok.Nem vagyok léhûtõ és nem a szülõk pénzével akarok vagizni van jövõképem. Azoknak a kis csóriknak meg tényleg szinte semmilyük nincs. Még egy nyamvadt használt autójuk se. Nem értem, azok a szép csajok hogy szeretnek buszozni velük, meg olcsó menzás kajákat enni, hogy boldogok velük? Meg néha a lány viszi a fiút az autójával nem fordítva. Fáj a szívem amikor lányok....annyira szépek azok a lányok. :(
Akkor mondok neked valamit: volt nekem egy olyan gazdag barátom, amit még te se tudsz elképzelni. Tucatnyi vállalkozás, cégek, ingatlanok, az ingó vagyonról már ne is beszéljünk... Együtt voltam vele egy évig. Képtelen voltam belészeretni, ezért otthagytam. Ha a pénz érdekelt volna, nyilván vele maradok és most jelenleg unatkozó milliárdosfeleségként reszeltetném a körmeimet. Aztán lett egy csóró barátom, akinek a legnagyobb "vagyona" egy szakadt, huszonéves verda volt. Imádtam. Te azt fájlalod, hogy a nõk miért az ilyenekkel futnak. Tudod, miért? mert szerettem, szerelmes voltam és ilyenkor nem számít az anyagi helyzet. Nyilván te olyan sekélyes vagy, hogy azt hiszed, csak mert valakinek sok pénze van, már minden az övé. Hát nem...
Soha nem a pénz mondja meg mennyit érsz!!! Erre Te vagy az élõ példa. Egy "nincstelennel(?)" sokszor értelmesebben lehet társalogni mint egy gazdag ficsúrral, mert "belül" sokkal több az érték (viccesebb, érdekesebb személyiség), és ez fontosabb, többen értékelik az ilyen tulajdonságokat (a ribizliket kivéve). Nekem is van új autóm, de ezzel még sosem vágtam fel, nem szeretném ha emiatt "szeretnének" belém.
A kérdező hozzászólása: Elindult ugyanis egy ilyen kapcsolat. Velem húzta a szexet, aztán elment a barátnõivel diszkóba és valami csontkollekció gyökér páva gyerek azonnal fel tudta szedni. Utána választás elé állítottam, gondoltam engem választ úgyis, hát ezt még elnézem. De nem így történt amikor választani kellett az a gyökér kellett neki.
A kérdező hozzászólása: Használom a pénzem de nekem az a réteg nem kell akirõl hallom, hogy felszed egy fiút maga mellé aki viszi a seggét ide-oda, kitartja közbe meg az összes nincstelen jóképûvel elégítteti ki magát!
nekem lenne egy kérdésem! élõben is így beszélsz az emberekkel és az emberekrõl vagy csak a neten? mert így olvasva a kérdést és a kommenteket az a véleményem, hogy beteg vagy agyilag! amivel nincs is gond :D de sokakban visszatetszést vált ki, hogy mérhetetlenül lekezelõen írsz. szerintem hazudj jobban és többet, a nõknek az fontos! azt pedig nem hiszem el, hogy sok pénzed van és nem tudsz felszedni egy pénzéhes kis ku*rvát! annyi van belõle mint égen a csillag! én a helyedben a 17-18 éves lányoknál is próbálkoznék, lehetõleg önbizalom hiányos legyen. ebben a korban a lányok szeretnek villogni, hogy az õ pasijának mije van... amúgy pedig villants! ha van pénzed ne csak ülj rajta hanem használd is!
A kérdező hozzászólása: Az az egyetlen esélyem, hogy keresek egy nõt akinek nagyon rossz gyerekkora volt és nagyon szegények ezért mondjuk az alkoholista apja elõl menekülni akar otthonról. És akkor majd fel tudom neki ajánlani, hogy kitörhet a nyomorból, bántalmazásból. Az hálás lesz nekem!
A kérdező hozzászólása: Biztos a külsõmmel van a baj. Tanulok és dolgozom, biztos jövõm van. Akik csajoznak azok meg mindezt nem tudják felmutatni csak simán jóképûek.
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy nem gimis vagyok! Van már munkám is. Huszonéves nõknél próbálkoztam be akiknek szintén van már saját melójuk, nem otthon laknak. Próbálkoztam olyannal is aki magáról mondta, hogy pénzes pali kell neki, nem akar nyomorogni, olyan akit nem neki kell tartania. Erre mit csinál: elmegy egy nincstelennel, hagyja, hogy hozzá költözzön! Rendes srác, nem bántani akarom, de kevesebbet keres mint a csaj. Nagyon tetszett nekem az a csaj, nagyon szép csaj, értelmes :(
Ez nem meglepõ. A nõk az ilyen sulis színvonalon még nem értek el az agyi fejlettségük azon fokára, hogy a pénzügyi viszonyokat kezdjék kalkulálni. ilynekor még a legkihívóbb, leghatározottabb , legjóképûség a menõ. Majd amint már bekalkuláandó ténylezõvé válik a megélhetés, amikor már nem lehet anyuka vérét szívni tovább , akkor az ostoba nõ nekiáll a palija vérét szívni. De addig erre még nincs szükség, még nem jött el a te idõd.
Nemtom hány éves vagy, de a csajoknak fõleg 18 és felette lesz fontos a pénz..és ezt úgy mondom, hogy nõ vagyok!
Még lekoptatnak. Ha lesz egy ilyened: http://www.rsportscars.com/eng/articles/images01/birdcage_dr.. ......meg egy lakásod valahol Budán a hegyen, akkor nem fognak lekoptatni.
Vegyél a zsarnain.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi
A kérdező hozzászólása: Most kezd elmélyülni a hangom csak akkor még nemgáz ugye??
nem gáz, amúgy van akinek csak 20 évesen mélyül a hangja, nyugi 1-1, 5 évig még ne aggódj.De minden apró változás már jó jel.
A kérdező hozzászólása: Most éjjel a farkamtól jött valami fehér ki se vertem semmi az mi??
Lehet, hogy éjszakai magömlésed volt! Ez néha elõfordul minden fiúval. Ilyenkor a "fölösleg" álmodban távozik a szervezetedbõl.
A kérdező hozzászólása: de akkor az nemjelent semmit h lassan leszs spermám?
A fehér anyag ami kijött a péniszedbõl nagyon jó jel, akkor a szervezeted elkezdett úgy néz ki spermát termelni, tehát nemileg most kezdtél el éretté válni.És készülj fel néha reggel lehet meglepetés hogy trutymos, ragacsos a gatyád, ez normális, de van persze akit az éjszakai magömlés elkerül. De simán késõnérõ vagy hiszen alíg 1 éve kezdtél csak szõrõsõdni.Most fog beindulni a szervezted a kis fehér ragacs a boxerba ezt jelzi:-)
A kérdező hozzászólása: tehát akkor azt jelenti h már bármelyik pilanatba lehet??
Nem bármelyik pillanatba. De hamarosan kell lennie. Vagy van már? Ha van akkor kérlek írd ide.
Nyugi 16-16, 5 éves korodig még várhatsz, de ha utána se lesz spermád akkor menjél endokrinologushoz.MÉg nem kell félned, csak késõnérõ vagy.
A kérdező hozzászólása: nemtudom lehet h 13 évesen már volt az a baj nemtudom pontosan
Akkor nyugi, ezek szerint késõnérõ vagy ezért nincs spermád, hiszen normál esetben már 12-13 évesen van fanszõr és akik késõbb kezdenek szõrõsõdni azoknál sokszor a sperma is késõbb fog termelõdni, de még van 1-1, 5 éved ha addigra sem lenne spermád akkor endokrinologushoz kell menned, ott vérbõl hormon vizsgálatot tudnak csinálni. Még nincs baj.Magasságod?
nekem eddig 2 14 éves barátom volt és nekik volt.. szerintem valami baj van veled :/
A kérdező hozzászólása: Nemtudom egyszer a boxeromba még 1-2 éve volt vmi fehér de h mi lehet most
Képes vagy elérni az orgazmust?
Elõfordulhat, hogy csak késõn érõ vagy. A serdülõkor egyéb jeleit (mutálás, szõrösödés, hirtelen növekedés stb.) tapasztaltad magadon? Ha legkésõbb 16 éves korodig a helyzet nem változik, akkor érdemes lenne endokrinológushoz fordulnod!
Nézd srác a kérdés az, hogy a serdülõkor beindult már nálad? Ergo van , ahol már a tested szõrösödik? Ha igen, no para, majd lesz egy fél éven belül kb, vagy egy éven belül biztosan. De mikor masztiuzol, az orgazmust el szoktad érni?
A kérdező hozzászólása: Igen szõrösödök :D
Lehet hogy késõnérõ vagy csak, ha viszonylag alacsony vagy 165-170 cm és kb csak 1 éve szõrõsõdsz és még kisfiús vagy lent, akkor errõl lehet szó.De legkésõbb 16-16, 5 éves kora termel a szervezet spermát, tehát még nincs baj.
Mióta szõrõsõdsz?Milyen magas vagy?Fanszõr?Hónajszõr mikor kezdett el nõni? Apukád és a saját magasságod? -Ha alíg 1 éve szõrõsõdsz akkor nyugi csak késõnérõ vagy.
A kérdező hozzászólása: Faszõr 1 éve kb a hónajszõröm meg 2-3 hónapja
Na van már?
miért nem kérdezed meg tõle?
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nem nagyon merem megkérdezni mert az edzõnk nem szereti ha kérdezõsködünk a teljesítményünkrõl
lehet rúgtál két gólt de lehet a meccs további részében sz*rt se csináltál:D
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem, hogy jól játszottam.
Kerdezd meg nyugodtan, attol fejlodik a szemelyiseged is.
szerinted gép elõtt ülve egy nem látott meccs nem látott játékosáról tudunk bármi olyat mondani, ami hasznodra lesz? jól mondták az elõzõek, kérdezd meg az edzõd... mi az, hogy félsz? miért, mit tud csinálni? megver? vagy mi?

Miért van az, hogy ha nincs tétje a dolognak, akkor ezerrel tudok flörtölni, de onnantól, hogy igazán bejön valaki, egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak?

Pedig nem vagyok tini...

Legjobb válasz: Mert szórakozni könnyû,ha nincs tétje,csak a saját szórakoztatásod a lényeg,akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene,akkor az ember kicsit feszült,ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!

Mert szórakozni könnyû, ha nincs tétje, csak a saját szórakoztatásod a lényeg, akkor el tudod magad engedni.Amikor valaki igazán kellene, akkor az ember kicsit feszült, ideges lesz.Talán mert van kémia is :-) Ez a dolgok rendje!
A kérdező hozzászólása: És mit lehetne ellene tenni?! :)
Pontosan azért, mert van tétje, így a nyomás okozza a gátlásokat. Hogy mit lehet tenni? Szokni kell a nyomást, hozzá kell szokni a vereség és a veszteség gondolatához, meg kell tanulni együtt élni ezekkel.
A kérdező hozzászólása: Veszítenivalóm igazából nincs... ezt felfogtam. Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok.
"Egyedül attól tartok, hogy "elriasztanám" az illetõt azzal, ha túl "rámenõs" vagyok." Ez a veszítenivalód, pontosan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!