Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs Lehetett (4 db)

Miért nincs nyákom? Lehetett már peteérésem? Jókor voltunk együtt?

Tegnap elég sok tolyásfehérje szer? nyákom volt a 15.napon az ovu teszt majdnem ojan er?s nit a kontroll de egy kicsivel halványabb.a dokim szerint 16-án lesz peteérésem.ma kicsit fáj a cicim de csak nedves a hüvely nyák nincs.

Legjobb válasz: valószínû hgy 16.napon lesz a peteérésed, de nem érdemes gondolkodni, minden másnap legyetek együtt, vagy mindennap, akkor a siker nem maradhat el. A tesz akkor a legsötétebb amikor az ovulációs csúcs van és akkor a megérett pete kilöködött onnantól 24-36 órát életképes, tehát egybõl akció!! Lehet, hogy neked az volt a legsötétebb, tehát a 16. napon mindenképp együtt kell lenni.

valószínû hgy 16.napon lesz a peteérésed, de nem érdemes gondolkodni, minden másnap legyetek együtt, vagy mindennap, akkor a siker nem maradhat el. A tesz akkor a legsötétebb amikor az ovulációs csúcs van és akkor a megérett pete kilöködött onnantól 24-36 órát életképes, tehát egybõl akció!! Lehet, hogy neked az volt a legsötétebb, tehát a 16. napon mindenképp együtt kell lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod.akkor kétnaponta akciózunk.
vannak task manager alkalmazások amivel egy szintig szabályozhatod a futó folyamatokat.
A droid szabályozza magának hogy minek kell futni és minek nem. Hiába van benne a kezelõben, attól még nem biztos hogy dolgozik a háttérben. Ezért is feleslegesek, sõt, az aksi szempontjából károsak a task managerek is. Sajna sokan még mindig azt hiszik hogy valaki otthon összedob egy programot, attól jobb lesz egy rendszer amit egy komoly szakembergárda alkot meg hónapok alatt.
A kérdező hozzászólása: De én tudom például, hogy nem kell a facebook a telefonomra. Ne mondja már meg nekem az android!
A programokat csak rootolva tudod leszedni. Érdemes is, gyorsabb lesz. Sajna gyárilag bele kell tenni mindegyikbe, a kicsik 90%-a a [email protected] él :-)
A kérdező hozzászólása: A rootolással viszont megszûnik a garancia. :-(
a rootolást ellehet tüntetni nyomnélkül
Rootolástól nem szûnik a garancia. Visszateszed a gyárit és nyoma sem marad.

Nokiám van, külföldön voltam, a vele egy csomagban levő ugyanolyannal lehetett telefonálni, az enyém meg azt írta ugyanonnan h nincs térerő. Miért?

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdTJXRVKW8BmQtHvXlK..

Legjobb válasz: Talán nem volt automatára állítva a hálózat keresés.

Talán nem volt automatára állítva a hálózat keresés.
A kérdező hozzászólása: De itthon meg magától keresi a hálózatot.


Tegnap beteg voltam. Mára meggyógyultam, szerintem ez csak egy napos valami lehetett. Viszont nincs étvágyam, miért?

Szóval, tegnap reggel hányingerem volt, inni sem tudtam, ahogy a poharat a számhoz érintettem, hányingerem lett. Suliba sem mentem, hanem visszafeküdtem aludni. Mikor felkeltem, kb. 1-2 óráig hányingerem volt még, de utána elmúlt, és semmi tünetem nem volt, iszont délután 4-kor hőemelkedésem lett, és délután 6-ra belázasodtam. Tegnap alig ettem valamit, egy pogácsát és egy szelet vajas kenyeret, mert nem volt étvágyam. Éjszaka szintén belázasodtam, vettem be megint egy lázcsillapítót, majd ma reggelre megint semmi bajom sem volt. Mikor felkeltem, megettem egy kakaós csigát, de azt is alig bírtam megenni, pedig máskor le tudok nyomni akár egyszerre 3-t is. (jó, ez ritka). Egész nap éreztem, hogy tele van a gyomrom. Most megettem pár darab pilóta kekszet. De megint úgy érzem, mintha tele lennék. Ja, és ma alig ittam. (egyszerűen elfelejtettem, de most egyszerre megittam 1 litert, szóval megpróbálom bepótolni). Lehet az étvágytalanság az előző napi betegség "utó tünete"? Köszönöm a válaszokat/tanácsokat! ui.: én rengeteget tudok enni, szóval nem vagyok egy ilyen anorexiás, de én a mai/tegnapi ételnek kb. 5szörösét szoktam megenni.

Legjobb válasz: Szerintem ez a betegség utóhatása.Kórházban voltam 2 éve, és a kedvenc joghurtomat se tudtam megenni.Viszont 3 nap múlva több szendvicset,sajtos tallért ettem, innivalót ittam, szóval nem hinném, hogy sokáig fog tartani ez az étvágytalanság.

Szerintem ez a betegség utóhatása.Kórházban voltam 2 éve, és a kedvenc joghurtomat se tudtam megenni.Viszont 3 nap múlva több szendvicset, sajtos tallért ettem, innivalót ittam, szóval nem hinném, hogy sokáig fog tartani ez az étvágytalanság.
A kérdező hozzászólása: már elmúlt, étvágyam is visszajött! köszi a válaszod! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!