Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs City (4 db)

Miért nincs Vice City szerver?

Régebben ment a Multi Theft Auto,vagyis a GTA Interneten hálóba...Most nem talál egy szervert se.Tényleg mindenki leszokott a netes Vc-r?l vagy én nem találok?

Legjobb válasz: nincs, mert minek? alig játszanak már azzal

nincs, mert minek? alig játszanak már azzal
Már azóta egy csomó új Gta-s játékot kiadtak , nyomd azzal nincs jelentõs különbség köztük..
Tûzfal nem fogja a játékot? (XP tûzfala, vagy egyéb külön telepített). En csak az MTA SA-t ismerem.. Az MTA SA (Multi Theft Auto - San Andreas) se megy már vagy lassan egy hónapja, pedig elég jó kis 'mod' :S ...
MTA VC nincs már sajnos, MTA-SA ra meg jobb a SA-MP (www.sa-mp.com)
Szia! De van, tavaly indult õsszel, regisztrálj be a fórumra és ott találsz infót mindenrõl hogyan töltheted le, természetesen ingyenes az egész! http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=GTAVCMulti Sok sikert, jó játékot
Ja egyébként most újult meg a napokban, csekkold le a videót! :) http://www.youtube.com/watch?v=59Z1BzeRvyI&feature=youtu.be

GTA Vice City-ben miért nincs küldetésem?

Majdnem minden céget megvettem, és a küldetéseit is megcsináltam, kivéve az autószalont, meg a kikötőt. Lehet ezért ? Tudom, hogy van még 2 küldetés a végén (Amikor Sonni emberei jönnek, meg amikor Sonny-t ki kell nyírni)

Legjobb válasz: Melyik cégek vannak meg neked? Amúgy az autószalonban elég az elsõ listát teljesíteni, azután már megjelenik az a kis izé, ami adja naponta a manit:D

Melyik cégek vannak meg neked? Amúgy az autószalonban elég az elsõ listát teljesíteni, azután már megjelenik az a kis izé, ami adja naponta a manit:D
A kérdező hozzászólása: Taxis, Nyomda, Malibu, Sztriptíz bár, Fagyis (ott még a küldetést nem csináltam meg) Filmstúdió. Térképrõl néztem, elvileg csak a kikõtõ kell, meg a szalon:D muszáj mindent megvenni ?
Nem megvenni kell mindet, hanem megcsinálni mindnek a küldijét, fõleg a nyomdáét, de persze kivéve 1 céget, válasz ki egyet amelyiket nem szeretnéd kivinni, és ha megvan, csengeni fog a telefon és menned kell a nyomdába!
Igen amikor már kivitted a küldiket akkor csörögni fog a telefon (a nyomdától) , hogy ott jártak Diaz emberei.Ezután Vice Cityben motorozva mindenhová elmennek (ami a tied) lopni rongálni és ezért meg kell õket ölni.Ha ezzel is megvagy akkor pedig jön a final misszió a Vercetti villában.
Ja és csináld meg a fagylaltos küldetést is mert lehet hogy az a baj , mert ha jól emlékszem ott is megállnak lopni. A küldetés ha jól tudom csak annyi hogy adj el 65 fagylaltot.(ajánlom a kikötõt :D )
A kérdező hozzászólása: Köszi, meg van már:D


Arkham Cityben miért nincs meg a denevérbarlang?

Letöltöttem az össze térképet, skint, stb. Mind megvan, az össze térképet betölti, csak a denevérbarlang nincs ott, pedig a játék mappájában, ahol van a többi, ott bennevan...mit kell tenni, vagy hogyan tudom beletenni a játékba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!