Találatok a következő kifejezésre: Miért nincs javak (7 db)

Miért nem tudok chatelni? Letöltöttem a javát, már kb 6szor, már mindent csináltam, de mindig azt írja, hogy nincs java. :s

Legjobb válasz: Velem akkor történt ilyen, mikor leszedtem a javát, de a böngészõt nem indítottam újra. Utána már ment rendesen.

Velem akkor történt ilyen, mikor leszedtem a javát, de a böngészõt nem indítottam újra. Utána már ment rendesen.
java? vigyazal a javak 80% trojai virusosak foleg az adobe flash player nevu program az maga a virus de komolyan ne csodalkozz hulye ez a chat.hu nekem java sun van felrakva es megse talalja :D

Miért nincs a "javak" szónak egyes száma?

Közgében a "jószág" az egyes száma, de nyelvtanilag szerintem nincs neki. Például a "javakat" szónak mi a szótöve? Jav?

Legjobb válasz: Eredetileg a "jó" szó volt az egyes száma (akkor még nyilván mást is jelentett), de nyelvtörténetileg úgy alakult, hogy egyes szám nélkül maradt. Van még pár hasonló többes számú szó, pl. ló -- lovak, kõ -- kövek, tó -- tavak. Ezeknek a szavaknak a végén, az ó után talán a mai angol "w"-hez hasonló hang volt eredetileg csak szépen lekopott az egyes szám esetén.

Eredetileg a "jó" szó volt az egyes száma (akkor még nyilván mást is jelentett), de nyelvtörténetileg úgy alakult, hogy egyes szám nélkül maradt. Van még pár hasonló többes számú szó, pl. ló -- lovak, kõ -- kövek, tó -- tavak. Ezeknek a szavaknak a végén, az ó után talán a mai angol "w"-hez hasonló hang volt eredetileg csak szépen lekopott az egyes szám esetén.
tokéletesen igaza van az elottem szolonak joszág egyes számban és javak tobbesszámban. Mi is tanultuk!
A nyelv tele van ilyenekkel. Például van-e nektek hónotok? Nincsen? Akkor hogy kaptok valamit a hónotok alá? :-)
a hón a régies megnevezése a váll-nak
Miért? Angolban a goods szónak miért nincs egyes száma? :) Ez az érdekes a nyelvben. A kialakult szóhasználat. :)
A "javak" szó egyes száma a "jószág". Nem vicc. Gazdaságtanból tanultuk anno.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de már én is mondtam az elején, hogy közgében a jószág az egyes száma, viszont kétlem, hogy ez nyelvtanilag helyes lenne szerintem az elsõ válaszadónak igaza van
De van java

Java hiba! Nincs használható memória! Egyes játékok ezt a hibát írják ki a telómon miért lehet?

Samsung Gt-s3370 (Másnéven Corby 3G) -r?l lenne szó! Én arra tippelek hogy a telefon nem rendelkezik rammal így nincs hova betöltenie az egyes adatokat!Egyébként leggyakrabban a nagyobb játékok esetében jön ez el? a kisebb Java jatékok mennek de egy normálisabb min?ség? már nem!Hiába 240x320-ra való!Halottam olyasmiket h beírok egy kódot és stb Internals-ban frissíteni a JavaDB-t vagy vmi iesmi...de nemtaláltam a telómhoz kódot ahol ezt megtalálhatnám!Egyet találtam de ott nincs olyan h Internals!Szóval esetleg valami ötlet?!

Legjobb válasz: Már megvan :)! A telefonom szoftverje meghalt ezért újra flasheltem :) ezért kicsit másképpen kellet mint másoknak :) Ez alapján mentem: "írd be a tárcsázóba, hogy *#5239870*# menj a 4-esre írd be kódnak hogy *#7092463*# menj a 6-osra menj az update java db-re " Nah már most ez nekem nem ment viszont ha beírtam a *#7092463*# ott DB management és Update DB majd JAVA! Updatel szépen és már megy is :)

A kérdező hozzászólása: Már megvan :) ! A telefonom szoftverje meghalt ezért újra flasheltem :) ezért kicsit másképpen kellet mint másoknak :) Ez alapján mentem: "írd be a tárcsázóba, hogy *#5239870*# menj a 4-esre írd be kódnak hogy *#7092463*# menj a 6-osra menj az update java db-re " Nah már most ez nekem nem ment viszont ha beírtam a *#7092463*# ott DB management és Update DB majd JAVA! Updatel szépen és már megy is :)


Néhány játéknál, amikor el akarom indítani azt írja ki hogy java-hiba, nincs használható memória. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: A "Nincs elég használható memória!" probléma megoldása: Írd be a billentyûzetbe: *#6984125*# . A szerviz menüben válaszd az: Internals-t (A kód: *#9072641*#) 3. Ott menj bele a Storage Settingsbe majd válaszd az Update Java DB-t. (4. ha nem jó elsõre, akkor csináld meg még egyszer a 3 lépést!)

A "Nincs elég használható memória!" probléma megoldása: Írd be a billentyûzetbe: *#6984125*# . A szerviz menüben válaszd az: Internals-t (A kód: *#9072641*#) 3. Ott menj bele a Storage Settingsbe majd válaszd az Update Java DB-t. (4. ha nem jó elsõre, akkor csináld meg még egyszer a 3 lépést!)
Ja és Samsung S5230 esetében mûködik ezzel a megoldással!
nekem mûködik, a bátyám most vett új telefont valószínû új szoftvere van mert neki nem :S milyen kódok kellenek az újabb telefonokhoz?
én betudom írni a kódokat stb. viszont megcsinálhatom akár 5x egymás után akkor sem megy :S
nekem se b*sszus tiszta sz*r, írja hogy frissítve de semmi -.-'
1/5 ös válaszolónak nagyon szépen köszönöm nekem ez volt a hibám és mejavult.Nagyon köszönöm neki
Nekem se sikerült elsõre, de utána gondoltam újraindítom, így ki és utána bekapcsoltam a telót, és láááám, mûkszik. :)
nekem még mindíg nem ááá megõrülök.utolsó elõtti vagyok...
vagyis elõtti elõtti :D a 19:01-es.

Miért van az hogy ha youtube-om video közben megáll onnantól kezdve nincs netem csak ha újraindítom a gépet. Flash player, java minden ami létezik le van frissítve naprakész állapotra. Valami megoldás vagy javaslat?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy csak szimplán szar a youtube. Nekem is ez a bajom vele. Nem érem be ezzel a válasszal. Csak van valami felfoghatóbb oka...

Én azt hallottam, hogy csak szimplán szar a youtube. Nekem is ez a bajom vele. Nem érem be ezzel a válasszal. Csak van valami felfoghatóbb oka...
A kérdező hozzászólása: na igen én is ezzel nyugtatom magam hogy szar a youtube csak az nem vigasztal hogy körülöttem mindenkinek jó és nem csinálja ezt a hülyeséget...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!