Találatok a következő kifejezésre: Miért nemtudok a (175 db)

Miért nemtudom a saját tulajdonu ingatlanomból kijelenteni Most tulajdonjog létezik, vagy nem? Azt akit én akarok? Miért az Önkormányzat dönt helyettem?

Legjobb válasz: Hé kamudoktor! Hogy sikerült ebbe belekeverni a bíróságot? Ehhez ennek semmi köze! Ezt nem a bíróságon kell intézni!

"Tévedés. Nekem nem a férjem nem is az élettársam az illetõ" Ki tévedett? Senki nem állított ilyet! Figyelmesebben olvasd a válaszokat!
Hé kamudoktor! Hogy sikerült ebbe belekeverni a bíróságot? Ehhez ennek semmi köze! Ezt nem a bíróságon kell intézni!
Azért, mert itt az országra jellemzõ, idióta jogszabályok vannak!! Azután meg a bírók hoznak olyan idióta ítéleteket, amiket elõzõleg még megtippelni sem lehet!! (Sajnos tapasztalatból beszélek.)
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem értem még, hogy amikor valakit bejelent a tulaj, miért nem tájékoztatják ott helyben, hogy a kijelentés nem ilyen egyszerû kedves hölgyem uram.Igy jól gondolja meg, hogyaláirja vagy nem a bejelentõ ürlapot.Mert ilyen egy Önk-nál sincs, de döntést felülbirálhatnak.
Nesze neked jóindulat. Én is ráfaragtam nem kis pénzzel..... amit most behajtani nem tudok....
A kérdező hozzászólása: Tévedés. Nekem nem a férjem nem is az élettársam az illetõ.Egy régi ismerõs, akit szivességbõl jelentettem be.Sopha nem is lakott nálam.Ez azért nevetséges nem?Mi közöm van nekem ahhoz, hogy valakinek nincs állandója?
Arra gondol, hogy ha majd a bíróságra kerül az ügy......
Azért, mert mindenkinek szükséges, hogy legyen állandó címe. Meg amit az elõzõ írt.
Az, hogy bizonyítanod kell, nem azt jelenti, hogy nem lehet kijelenteni. Ha egy egyszerû bejelentésre ezt elfogadnák, akkor sok összeveszõ házaspár állandóan kijelenthetnék egymást az ingatlanból. A hatóságoknak általában kevés, ha egyetlen személy állít valamit, és ez így van rendjén. Ezzel próbálják védeni az ártatlanok jogait.
A kérdező hozzászólása: Nekem kell bizonygatni szomszédokkal, hogy nem lakik nálam.Ez egyszerüen nevetséges.És ha nálam lakna?....akkor nem tudok tõle megszabadulni?

Miért nemtudom a sims3hoz leszedni a letöltéseket?

Bútorokat,hajakat stb akarok leszedni,de nemtudja letölteni és letelepíteni...

Legjobb válasz: mert törted van.

mert törted van.
A kérdező hozzászólása: Mim?:D
Nem eredeti a játékod. Nekem sem hozza be..^^"

Miért nemtudom a Hir24-et olvasni? Nemtölti be a számitogép. Azt irja ki, hogy "Hiba az oldalon"A Startlapon is kiirja, de azt ugy-ahogy tudom használni.

Legjobb válasz: Nekem mûködik. Frissíts a böngészõn egy újabb verziót (ha van frissebb), vagy néhány plugin-t is érdemes lehet feltenni. (Flash player, Shockwave, ilyesmik.)

Nekem mûködik. Frissíts a böngészõn egy újabb verziót (ha van frissebb), vagy néhány plugin-t is érdemes lehet feltenni. (Flash player, Shockwave, ilyesmik.)


Miért nemtudok a myvipre képeket feltölteni?

Régebben mikor nem ez az új feltölt? volt akkor tudtam feltölteni.Mióta ezvan nemtudok.Hiába kattintok a tallozásra semmi.Bezzeg ha a tesóméknál rakom ottfellehet.Se Mozzillával se Internettel nemlehet.Lehet hogy vmi program hiányzik a gépr?l?

Legjobb válasz: Próbáld meg átnevezni a gépeden a fájlokat .jpg formátumba=) Nálam be vált, bár nem biztos, hnála is,ha csak a te gépeden nem mûködik!=)Sztem egy próbát megér!

Próbáld meg átnevezni a gépeden a fájlokat .jpg formátumba=) Nálam be vált, bár nem biztos, hnála is, ha csak a te gépeden nem mûködik!=)Sztem egy próbát megér!
A kérdező hozzászólása: A formátum az jó.De az a baj hogy hiába kattintok a tallozásra nemjön be semmi.Nem hiányozhat valami program a gépemrõl?
Nem megfelelõ a flash programod a gépen vagy a böngészõd leblokkolja. Nálam is ez van ubuntu-n de xp-n rendben megy. Az adobe flash player feltétele után ubuntu-n is ment.
A kérdező hozzászólása: De nem xp-s a gépem.akk most mitcsináljak?
Mint írtam, ubuntura (linux) is leszedtem egy flash playert. Az adobe flashplayer honlapján letutod tõlteni winsowsra és linuxra is.

Miért nemtudom megnyitni a 192.168. 0.1oldalt? Nemtudom beállitani a wirreles routerem!

Netgear wirreles routerem van és nemtudom hasznáni .A pontps tipusa mr814v2tw.Telepit? programot nem találok sehol .Mit tegyek ?

Legjobb válasz: Jól kötötted össze a gépeddel? A WAN portba kell bedugni a modemet, az 1-es portba a számítógépet. Az elsõ konfiguráláskor mindenképpen így kell, tehát ha esetleg vezetéknélkül akarnád elérni, az úgy nem menne, mivel azt még elõbb be kell konfigurálni. Telepítõ cd sem kell hozzá, anélkül is be lehet állítani, az csak arra van, hogy a teljesen laikusoknak segítsen beállítani, mit hova kell dugni, milyen IP címen lehet elérni a routert stb...

Jól kötötted össze a gépeddel? A WAN portba kell bedugni a modemet, az 1-es portba a számítógépet. Az elsõ konfiguráláskor mindenképpen így kell, tehát ha esetleg vezetéknélkül akarnád elérni, az úgy nem menne, mivel azt még elõbb be kell konfigurálni. Telepítõ cd sem kell hozzá, anélkül is be lehet állítani, az csak arra van, hogy a teljesen laikusoknak segítsen beállítani, mit hova kell dugni, milyen IP címen lehet elérni a routert stb...
rakd újra a játékot
Nyugodtan újrarakhatod. A mentés MEGMARAD!!!
Neeee, azért mert mégegyszer el van indítva, Menj a feladatkezelõbe, a folyamatok fülnél zárd be a , , gta_sa, , -t ENNYI NEM KELL SEMMI TELEPÍTÉS
A kérdező hozzászólása: igen megcsináltam a feladat kezlõt de itt nemtalálok semmi gta sa-t :/ akkor most mi legyek?
A kérdező hozzászólása: és igen már vagy 2x-is ujraraktam :) ha valaki tudna adni egy linket akkor azt megkösszönném (persze ami jó is) xd
Próbáld meg Rendszergazdaként futtatni :D

Miért nemtudom használni a sims3 évszakokat CD nélkül?

Mind a kettő eredeti.....

Legjobb válasz: mert nem lehet ha ennyire zavar szedj le crack-et hozzá

mert nem lehet ha ennyire zavar szedj le crack-et hozzá
A kérdező hozzászólása: és ah meglesz a Pets akkor hogy lehet majd mind a kettõvel játszani? PL:van állatom de változnak az évszakok
ja
A kérdező hozzászólása: és akkor milesz a CD-kel??? Kettõt nemlehet berakni :DD
A kérdező hozzászólása: egyébként bocs a sok hülye kérdésért de szõke vagyok :DD
ha jól tudom mindig a legújabb kiegészítõ CD-jét kéri a gép
A kérdező hozzászólása: ohh értem :D és alapból egybe teszi be mind a kettõt?
Ha van a gépeden olyan hogy Deamon Tools akkor abba berakod az exe fájlját és akkor az , , átveri" a gépet arról hogy igenis van CD a gépben így eltudod indítani a játékot én ezt csináltam AOE 3: Asian Dynasties

Miért nemtudom frissíteni a sims 3 -at?

megvan az eredeti sims meg sok store cucc de aztirja ki hogy ismeretlen állomány/hiba.Kárlek segítsetek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!