Találatok a következő kifejezésre: Miért nem youtube vagy más (4 db)

Miért nem tudok youtube vagy más streamelt videót lejátszani?

Az egyik gépemen (régebbi) megy, a másikon 4-5 másodperc lejátszás után megáll és addig sincs hang. Pufferbe betölti, csak a lejátszás áll le. És érdekes módon nem mindíg, vanamikor lejátsza jól, hanggal együtt, de ez ritka.

Legjobb válasz: Próbáld meg újratelepíteni a böngészõdet, valamint elõtte uninstalláld a flash playert, és azt is telepítsd újra. Nekem ez megoldotta a problémát. Amúgy ha elõjön ez a hiba, és teljesen kilépsz a böngészõbõl, majd vissza, akkor mûködni fog.

Próbáld meg újratelepíteni a böngészõdet, valamint elõtte uninstalláld a flash playert, és azt is telepítsd újra. Nekem ez megoldotta a problémát. Amúgy ha elõjön ez a hiba, és teljesen kilépsz a böngészõbõl, majd vissza, akkor mûködni fog.

Miért van az, hogy az utóbbi pár napban ha elindítok egy videót pl. a Youtube-on vagy másik videómegosztón akkor nem tölti le teljesenn? Csak mondjuk egy percig és ott megáll. És nem is akarja tovább tölteni.

Nincsenek kivételek, mindnél ezt csinálja.

Legjobb válasz: Biztos nemszereti a számitogép azt a zenét mait halgatsz es ezért bosszút áll!

Biztos nemszereti a számitogép azt a zenét mait halgatsz es ezért bosszút áll!
A kérdező hozzászólása: Igen biztos.
Telepítsd fel ezt: http://get.adobe.com/flashplayer/
A kérdező hozzászólása: van telepítve és amint lehetõség van rá frissítem is
Nincs beállítva vmi flash szûrõ? Ki tudod próbálni másik böngészõvel?
A flash szûrõt a Bõvítmények menüpont alatt keresd.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!