Találatok a következő kifejezésre: Miért nem youtube vagy (21 db)

Youtube-on miért nem tudok letölteni videót Full HD-ba, vagy 4K miõségbe?

Eddig jó volt, egyik napról a másikra nem lehet letölteni semmivel sem, egyik kiegészítõvel se, vagy programmal, vagy hibásan tölti le... Csinált valami korlátozást a Youtube, csak elfelejtett szólni?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne?! http://i.imgbox.com/advg3Mg0.png Hiba az Ön készülékében van...

Miért ne lehetne?! http://i.imgbox.com/advg3Mg0.png Hiba az Ön készülékében van...
Törölték akkor, most nem elérhetõ csak 720p -1280×720 felbontásban. ez van.Lehet a felhasználó jogai (feltöltési méret) változtak vagy akármi lehet, máhol elérhetõ, szóval a feltöltõt kellene kérdezni mi is volt.
A kérdező hozzászólása: https://www.youtube.com/watch?v=0vrdgDdPApQ ezt a videót töltöttem le kb 1-2 hónapja Ultra HD, tehát 4K minõségben 3800-as felbontásban, megnézem a PotPlayer progiban a felbontást, és tökéletes ment, és néztem nagy felbontásban, akkor ugyanez még ment Full HD, tehát 1080p-ben is, most meg UGYANAZ A VIDEÓ, már csak 720p-ben, tehát "csak" HD-ban érhetõ el! Ilyen egyszerû a történet... csak azt nem tudom, hogy miért? de nem ez az egyedüli ilyen videó, sok 4K-s videóval lett ugyanez... Teszt célból töltöttem korábban, csak letöröltem, most újra tölteném le, de már csak 720p a maximum, ami lejön (normálisan)
720p már HD 720p -1280×720 1080i/1080p -1920×1080 UHD 2000p -2048×1536 és a felett. ebben a video-ban csak a nevében van az UHD (valós 720p) " Sample 4k UHD (Ultra HD) video download" https://www.youtube.com/watch?v=0vrdgDdPApQ http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_video
Értem.Ezek szerint ott a listában a full HD felbontás.De hiába váltok arra, mivel a videó abban a felbontásban nem érhetõ el.
A kérdező hozzászólása: hmm... érdekes.. korábban több 4K videót töltöttem le, szinte eredeti felbontásban, rámegyek ezekre a videókra, mindenhol csak 720p a maximum. de full hd-t nekem is sikerült letölteni... (ennél az általad küldött videónál)
1920x1080 a lejátszóban 1080. A fiókbeállításaiban / lejátszás ne legyen a lassú a net kapcsolatom soha ne játsza le... http://i.imgbox.com/abu2YQpv.png
A Video ezekben a formátumokban lett feltöltve.Az 1280x720 -at 720-nak veszi. Nézd meg ezt a videót, itt felvan töltve a jobb minõség is amennyiben itt jó akkor az van hogy csak a többi formátumba lett feltöltve (konvertálva)a YT -on. https://www.youtube.com/watch?v=wS6N3tJfVBY http://imgbox.com/advg3Mg0
A kérdező hozzászólása: maximum 720p-be enged... http://kepfeltoltes.hu/131114/9369205081_www.kepfeltoltes.hu.. http://kepfeltoltes.hu/131114/2_www.kepfeltoltes.hu_.png Se full HD, se 4K-t nem mutatja... (legalábbis nálam) Youtube videó: https://www.youtube.com/watch?v=0vrdgDdPApQ
Vagy meg kell nézni az Internet Explorer böngészõ cacheját.Ha abban nincs, akkor biztos nem létezik Full HD felbontásban.Amúgy Full HD-nál nagyobb felbontást még nem láttam, a videókamerám is abban képes rögzíteni, nagyobban nem.
Szülinapod máma vagyon, tarka kutya fosson nyakon.
Attól függ milyen programmal próbálkoztál. Ajánlom: freerapid, youtube downloader.
frissítsd a programot

MIért nem tudok lejátszani Youtube vagy Yourvideo, vagy egyáltalán akármilyen videókat?

Mikro megniytom kb 2 mpig megy, utána leáll az egész, van mikro tovább is de a felénél tovább sosem...

Legjobb válasz: próbáld meg letölteni az Adobe Flash player legújabb verzióját. A nõvérem gépén is ez volt, de aztán valahogy megjavult.

próbáld meg letölteni az Adobe Flash player legújabb verzióját. A nõvérem gépén is ez volt, de aztán valahogy megjavult.


Youtube-on miért nem tudom teljes képernyőbe nézni a videót? Nálam van ez így, vagy mindenkinél?

Ki akarom nagyítani és hibás.. vagyis nem nagyítja ki, miért van ez? vagy mindenkinél ilyen?

Legjobb válasz: nekem nincs ilyen gondom, szerintem a géped nem bírja el

nekem nincs ilyen gondom, szerintem a géped nem bírja el
Nekem megy. Oprendszer? Böngészõ? Videó driver és a Flash frissítve van?
A kérdező hozzászólása: gépem az tuti elbirja mert komoly gép.. 260 volt csaka gép szóval.. win7 van rajta a frissitéseket meg nézem

Miért nem számlázta az Adsense a januári youtube bevételeket? Vagy csak késik? A fiókom teljesen rendben működik! kép alul!

http://kepfeltoltes.hu/130202/adsense_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Szóval a bevételeidnek el kell érnie a 20000Ft-nyi küszöb értéket,például ha te elérsz 22000Ft-ot akkor neked annyit fognak küldeni,de ha nem éred el a 20E ft-ot akkor nem küldenek semmit se. Minden visszatartást meg kell szüntetni. A google már kiküldte neked postán a levelet? bankszámlaszámot megadtad?(IBAN,SWIFT..stb) átutalták már a próba egyenleget?

Szóval a bevételeidnek el kell érnie a 20000Ft-nyi küszöb értéket, például ha te elérsz 22000Ft-ot akkor neked annyit fognak küldeni, de ha nem éred el a 20E ft-ot akkor nem küldenek semmit se. Minden visszatartást meg kell szüntetni. A google már kiküldte neked postán a levelet? bankszámlaszámot megadtad?(IBAN, SWIFT..stb) átutalták már a próba egyenleget?
A kérdező hozzászólása: SZia, kösz a választ! Teljesen minden rendben van, minden vissza van igazolva! Az érdekes az, hogy nem számlázta az adsense a youtube bevételeket, pedig tuti, hogy volt, hiszen rengeteg új videó került fel, több ezres nézettséggel, míg decemberben nem sok, és az így is 5500ft körül lett, ahogy a képen is látod. Nem az a bajom, hogy nem utalt, tudom hogy el kell érni a 20.000t, hanem a januári youtube bevételt nem látom az adsense számlán!
egy YT linket adnál?
A kérdező hozzászólása: Elküldtem privátban!!

Eddig mindig az IDM-mel töltöttem le videókat youtube-ról, de most ha elindítok egyet, akkor csak annyit hoz fel, hogy audió letöltése és a videót nem tudom sehogy. Miért van ez? Vagy hogyan állíthatom vissza?

Legjobb válasz: Volt már egyébként egy ilyen kérdés. Én azt ajánlottam neki, hogy tölts le egy másik progit, amivel letudod szedni a dolgokat. ***** Nagyon egyszerû a program és nagyon király ;) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Volt már egyébként egy ilyen kérdés. Én azt ajánlottam neki, hogy tölts le egy másik progit, amivel letudod szedni a dolgokat. ***** Nagyon egyszerû a program és nagyon király ;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Free studio manager ?
A kérdező hozzászólása: nem ismerem, köszi :)

Miért nem engedi a youtube, hogy like-oljak vagy kommenteljek egy zene alá?

Ezt írja ki már egy hete : Ez a funkció most nem érhető el. Kérjük, próbáld újra később.

Legjobb válasz: Gondolom valamit csináltál ami ellenkezik a szabályok ellen és ezért korlátozzák a fiókodat

Gondolom valamit csináltál ami ellenkezik a szabályok ellen és ezért korlátozzák a fiókodat

Miért nem tudok youtube vagy más streamelt videót lejátszani?

Az egyik gépemen (régebbi) megy, a másikon 4-5 másodperc lejátszás után megáll és addig sincs hang. Pufferbe betölti, csak a lejátszás áll le. És érdekes módon nem mindíg, vanamikor lejátsza jól, hanggal együtt, de ez ritka.

Legjobb válasz: Próbáld meg újratelepíteni a böngészõdet, valamint elõtte uninstalláld a flash playert, és azt is telepítsd újra. Nekem ez megoldotta a problémát. Amúgy ha elõjön ez a hiba, és teljesen kilépsz a böngészõbõl, majd vissza, akkor mûködni fog.

Próbáld meg újratelepíteni a böngészõdet, valamint elõtte uninstalláld a flash playert, és azt is telepítsd újra. Nekem ez megoldotta a problémát. Amúgy ha elõjön ez a hiba, és teljesen kilépsz a böngészõbõl, majd vissza, akkor mûködni fog.

Miért akadnak a videók? Youtube-on nem, de ha valami filmet vagy sorozatot akarok megnézni egy oldalon, rámegyek a linkre mint pl: putlocker, akad a videó és a hang is. És szinte mindegyik linknél igy van. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hagyd elõre betöltõdni a filmet és csak utána indítsd el. Valószínû az a baj, hogy a putlocker oldal lassú a youtube meg gyors.Ennyi.

Hagyd elõre betöltõdni a filmet és csak utána indítsd el. Valószínû az a baj, hogy a putlocker oldal lassú a youtube meg gyors.Ennyi.
A vírusvédelmed is belassíthat streameket. Ott is megoldja, ha kivárod a pufferelést.
A kérdező hozzászólása: Hát hiába hagytam én , akkor sem csinált semmit. Szerintem a géppel van baj mert
A kérdező hozzászólása: *Mert kisteljesitményû. A net jelenleg 54, 0 mbps.
A kérdező hozzászólása: Ezen még a google chrome se akar lejönni... ez egy ibm thinkpad gép.
Az ilyen streamek nagy része flv, a youtube meg nem. Lehet, hogy simán a flash videókkal van csak bajod. Alternatíva: Firefoxba beteszed a DownloadHelper plugint, aztán azzal húzod, mented le a videót és úgy nézed meg mondjuk VLC playerrel. Persze akkor ki kell várni a teljes letöltést, de ez gyakran gyorsabb, mint a stream maga.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!