Találatok a következő kifejezésre: Miért nem vonzónak a barátomat (4 db)

Miért nem tartom vonzónak a barátomat?

Úgy értem, hogyha csak a pólója van levéve és a nadrág rajta van akkor tökre szexinek érzem meg minden, de meztelenül már nem annyira. de miért? pedig imádom

Legjobb válasz: szia...nekem nagyon sokszor volt ilyen érzésem... de ez valoszinüleg azért van mert még lehet kicsit tartasz tõle... az igatzat megmondva nekem csak azért tetszik a barátom mesztelenül mert izmos és jol áll neki a mesztelenkedés...

szia...nekem nagyon sokszor volt ilyen érzésem... de ez valoszinüleg azért van mert még lehet kicsit tartasz tõle... az igatzat megmondva nekem csak azért tetszik a barátom mesztelenül mert izmos és jol áll neki a mesztelenkedés...
Hány éves vagy? És õ? Mennyi ideje vagytok együtt? Kicsivel írj többet, kedves kérdezõ, így nem tudok "segíteni" neked...
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja vagyunk együtt. õ 17 én 16.
:D:D:D hát ez marha jó kérdés :D:D:D ne járj vele, ha nem tartod vonzónak! am ha tényleg szeretnéd, akkor vonzónak tartanád az esetleges hibáit is, vagy azokkal együtt is.
velem is volt már ilyen. Tetszett a srác, de meztelenül valahogy kiábránditónak találtam. Mondjuk nem volt túl mély kapcsolat. Nem tudom mi lenne a megoldás, de ne gondolj, h minden pasi olyan meztelenül mint Brad Pitt.
Valóban kevés férfinak van tökéletes, vonzó alakja. Az én párom felöltözve dögös pasi, de ha ruha nélkül vagy egy szál pólóban sétálgat elõttem, néha nevetni tudnék. De ez nem jelenti azt, hogy ez bármi problémát jelentene az ágyban vagy a kapcsolatunkban. Egyszerûen ritka az igazán esztétikus férfi test, ennyi.
Lehet, hogy kicsit fiatal vagy még egy komolyabb akcióhoz, és ezért tartasz tõle ilyen helyzetben. Kicsit lassítsatok, akkor majd megszokod, és talán meg is szereted meztelenül is. Addig meg lehet féloldalas (vagy te vagy meztelen, vagy õ) - vagy mindkettõtökön maradjon valami ruha, takaró.

Miért néznek csak egy jó barátnak a csajok, és nem vonzódnak valamennyire hozzám?

Akik eddig tetszettek mind csak jó barátjuknak tekintettek engem... de ezt meguntam és változtatni akarok rajta. Tanácsokat kérnék hogy hogyan és miken érdemes változtatni ? Inkább csak a viselkedés és a beszéd érdekelne

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen a személyiséged és a külsõd, ezért azt sem tudom, hogy min lehetne változtatni. Annyit azonban mondhatok neked, hogy ha jó barátnak tartanak a lányok, akkor elõbb vagy utóbb biztos lesz olyan is, aki vonzónak talál. Késõbb, pár év múlva sokkal jobban figyelnek majd a lányok a belsõdre, mint a külsõdre, és akkor szép párkapcsolatokra lesz lehetõséged.

Nem tudom, hogy milyen a személyiséged és a külsõd, ezért azt sem tudom, hogy min lehetne változtatni. Annyit azonban mondhatok neked, hogy ha jó barátnak tartanak a lányok, akkor elõbb vagy utóbb biztos lesz olyan is, aki vonzónak talál. Késõbb, pár év múlva sokkal jobban figyelnek majd a lányok a belsõdre, mint a külsõdre, és akkor szép párkapcsolatokra lesz lehetõséged.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat :)
Barátságból lesznek a legnagyobb szerelmek..nem beszélve arról, h sokkal jobb szerintem egy olyan sráccal összejönni, aki valóban megismert már.

Létezik 24 éves korban potenciazavar? Miért van az hogy nem akarom kipróbálni az orális szexet vhogy egyáltalán nem vonz (lány vagyok). Pedig szeretem a barátomat, de vhogy nem tudnám révenni magamt, még csak másfél hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései,mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ,mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira,esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.

Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései, mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ, mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira, esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.
Létezik. És többnyire a nõk tehetnek róla. A többit meg inkább nem is kommentálom.
akkor gyakorold az orális szexet a kutyádon, amíg belesössz :)
A kérdező hozzászólása: Az számít esetleg az hogy Õ a barátom életem elsõ barátja, még sose volt elõtte senki, és minden új még????
Igen, számít és így érthetõbb is a dolog. Akkor egyértelmûen arra gondolok, mint amit elõzõleg írtam. Annyira a szégyenlõségeddel, zavaroddal vagy elfoglalva, hogy nem törõdsz a másikkal. Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy önzõ vagy, magadra gondolsz. A szüzek 90%a ilyen, de változtathatsz ezen.
5ös! Vettem már el szûzlánynak a szüzességét úgy hogy elõtte egymenetben lecumizott, pedig az is az elsõ volt neki. Ráérzett, rápörgött. Kicsit meglepõdött mikor torkonlõttem. Gyorsan pislogott, végül lenyelte. :)


Mégis hogyan lehet ilyen csúnya, egyáltalán nem is vonzó fiúknak is cuki, aranyos barátnõje, komolyan engem miért küldenek el ronda jelzõvel, mikor én is nézek ki így, mint ezek a semmilyen külsejû, fejû fiúk?

Épp most találtam egy új ilyen srácot a neten, kis kövérke, semmi izom, csak egy kis háj, nem vészesen kövér, de duci és hát a feje is kis pufi, tök átlagos semmi olyan, hû, de menõ férfias vonás külsõre, semmi széles váll, hát, értitek se szõr semmi! Én nekem vékony alkatom van, edzek is, szálkás izomat, igaz nem vagyok egy nagy benga állat, szinte semmi zsír rajtam, de arcra is szerintem simán megütöm az ilyen egyszerû srácok szintjét. Állítólag szépek is a szemeim, de az tuti, hogy nem tucatszemeim vannak, ilyen szemszín elég ritka manapság, mégis engem észre sem vesznek a csajok, más meg semmi extra külsõvel is simán becsajozik, ráaádul enne a srácnak is tök jó csaja van. Ami a legdurvább, hogy tinikrõl van szó! Már pedig mindenki tudja, hogy a tini lányok a legválogatósabbak külsõre. Komolyan nem értem én ezt, én ronda, más meg simán felszed csajokat. Mi a fene van ebben a világban?!o.O

Legjobb válasz: Lehet, hogy van stílusa, kisugárzása? Lehet, hogy nem utcán "támad le" random nõket, hanem jár társaságba, ott megismeri alaposan a "kiszemeltet", és csak egy csajnak udvarolt, aki igazán bejött neki? Mondjuk ilyenek állhatnak a háttérben...

Lehet, hogy van stílusa, kisugárzása? Lehet, hogy nem utcán "támad le" random nõket, hanem jár társaságba, ott megismeri alaposan a "kiszemeltet", és csak egy csajnak udvarolt, aki igazán bejött neki? Mondjuk ilyenek állhatnak a háttérben...
Rohadtul nem értek itt senkit!!! Egyiknek az a baja hogy ronda és nincs barátnõje, a másiknak meg az hogy jól néz ki és nincs barátnõje!! Egyébként könnyen kiderítjük hogy miért nincs barátnõd... Küldj egy képet(jöhet priviben is)
nyugodtan lepontozhatod, lepontozhatjátok azt, aki azt írja, rosszul látod! nyugodtan! de: attól még te is azokra mész rá, akik tökjól néznek ki, szóval te ugyanolyan vagy, mint azok a lányok, akiket szídsz. Háh! Rejtély megoldva!
Jaj ne hidd már el, hogy miket mondanak a lányok... "Jófej, humoros" Nekem is mondtak már ilyeneket, meg hogy "rendes, kedves, udvarias" jópárszor kaptam már udvarias jelzõt. Kitörölhetem vele a s**gemet! Azzal is, hogy rendes vagyok, meg azzal is, hogy meg tudom nevettetni õket. Mind nem ér egy kalap szamócát se, mert miután két külön irányban támad dolgunk máris elfelejtenek... Ez az egész párkeresõsdi rohadtul nem azon múlik, hogy milyen vagy nézd meg a sok tapló tahó idiótát is akik fullos csajokkal járkálnak, meg a pénzes sutyerákokat is a tuningverdájukban. Az egész csak a büdös nagy szerencsén múlik. Jó helyen vagy jó idõben, összefutsz egy lánnyal és van valami megfoghatatlan jelenség ami miatt vonzódtok egymáshoz (vagy egyik fél a másikhoz). Van egy lány ismerõsöm. Az "ideálomtól" bár nem szeretem ezt az idealizálást, de igencsak eltér tõle. Nem hasonlít rá. Ismerem a belsõjét egy elkényeztetett pénzes csaj, valamelyest még lusta is, ha egy kisebb fizikai nehézségbe botlik (például kiránduláskor hosszú lépcsõn kell felmenni egy dombra) máris nyafogni kezd és még elég durva is tud lenni simán elküld bárkit az anyjába. Akárhogy töprengek rajta azt érzem, hogy én ezzel a lánnyal nem tudnék együtt élni hosszú távon, pláne hogy néha még rövid távon is bosszantó. Mégis mikor meglátom, hogy csak feltöltött egy képet magáról, vagy csak írt valamit azon a retkes facebookon mindig hevesebben kezd verni a szívem és rohadtul nem tudom miért... Azt akarod, hogy valaki beléd szeressen? Dõlj hátra és kezd el teljesen mással foglalkozni mint a nõkkel. Csináld azt amit szeretsz, felejtsd el, hogy társra vágysz, elég ha emberek közé mész utána már puszta szerencse az egész. Próbálhatod leszólítgatni a nõket a bevásárlóközpontban vagy a tököm tudja hol... Látod mi lesz az eredménye? Ha nincs meg a vonzalom akkor nincs meg.
A kérdező hozzászólása: Még szép, hogy a külsõmmel foglalkozom, hiszen a lányoknak ez az elsõdleges, folyton azért küldtek el, mert szerintük ronda vagyok. -.- Igen, mégis mi mást tehetnék, ha mindig a külsõn bukom el? Képzeld ismerkedtem már lányokkal kép nélkülé és nem is egy megkedvelte, de miután taliztunk utána csak jelezte, hogy nem vonzódik hozzzám, szóva igen is a külsõ a lényeg a lányoknál, ezen múlik minden épp ezért nem értem, miért kell sok lánynak csúnya fiú, ha engem elküldetenk, pedig állítólag jó fej vagyok meg humoros stb.
Te a szerelemrõl már hallottál?
Már megint te? Elmondom még egyszer miért megy nekik: OLYAT TUDNAK NYÚJTANI AMIT TE NEM. lehet az pénz, humor, megértés, akármi b+ ami benned nincs meg, mert csak a ki-be b*szott külsõddel foglalkozol.
írd le egy konkrét csajózós esetedet, onnan, hogy meglátod és odamész hozzá.
két tipp: õ belsõre jobb, vagy jobb a kiállása, vagy a csaja is csak külsõre "tökjó". másik: valójában õ egy tökjó pasi, mert a pasiknak meg a nõknek más pasik "tetszenek". kicsit nézzél magadba, hogy vajon csak a külsõd lehet-e értékes, és ha nem, másban miért csak azt veszed észre, és azt hasonlítgatod???? 26N
Jajjj te kis butus.Ha jól nézel ki az valójában hátrány, mert félni fognak tõled.Te se mersz odamenni a legbombább csajhoz csak úgy nem igaz?Az meg, hogy kopjál le, egy büdös bunkó ótvar ge*ikurwáról árulkodik csak, az meg neked nem kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!