Találatok a következő kifejezésre: Miért nem vonzónak a barátomat (3 db)

Miért nem tartom vonzónak a barátomat?

Úgy értem, hogyha csak a pólója van levéve és a nadrág rajta van akkor tökre szexinek érzem meg minden, de meztelenül már nem annyira. de miért? pedig imádom

Legjobb válasz: szia...nekem nagyon sokszor volt ilyen érzésem... de ez valoszinüleg azért van mert még lehet kicsit tartasz tõle... az igatzat megmondva nekem csak azért tetszik a barátom mesztelenül mert izmos és jol áll neki a mesztelenkedés...

szia...nekem nagyon sokszor volt ilyen érzésem... de ez valoszinüleg azért van mert még lehet kicsit tartasz tõle... az igatzat megmondva nekem csak azért tetszik a barátom mesztelenül mert izmos és jol áll neki a mesztelenkedés...
Hány éves vagy? És õ? Mennyi ideje vagytok együtt? Kicsivel írj többet, kedves kérdezõ, így nem tudok "segíteni" neked...
A kérdező hozzászólása: 7 hónapja vagyunk együtt. õ 17 én 16.
:D:D:D hát ez marha jó kérdés :D:D:D ne járj vele, ha nem tartod vonzónak! am ha tényleg szeretnéd, akkor vonzónak tartanád az esetleges hibáit is, vagy azokkal együtt is.
velem is volt már ilyen. Tetszett a srác, de meztelenül valahogy kiábránditónak találtam. Mondjuk nem volt túl mély kapcsolat. Nem tudom mi lenne a megoldás, de ne gondolj, h minden pasi olyan meztelenül mint Brad Pitt.
Valóban kevés férfinak van tökéletes, vonzó alakja. Az én párom felöltözve dögös pasi, de ha ruha nélkül vagy egy szál pólóban sétálgat elõttem, néha nevetni tudnék. De ez nem jelenti azt, hogy ez bármi problémát jelentene az ágyban vagy a kapcsolatunkban. Egyszerûen ritka az igazán esztétikus férfi test, ennyi.
Lehet, hogy kicsit fiatal vagy még egy komolyabb akcióhoz, és ezért tartasz tõle ilyen helyzetben. Kicsit lassítsatok, akkor majd megszokod, és talán meg is szereted meztelenül is. Addig meg lehet féloldalas (vagy te vagy meztelen, vagy õ) - vagy mindkettõtökön maradjon valami ruha, takaró.

Miért néznek csak egy jó barátnak a csajok, és nem vonzódnak valamennyire hozzám?

Akik eddig tetszettek mind csak jó barátjuknak tekintettek engem... de ezt meguntam és változtatni akarok rajta. Tanácsokat kérnék hogy hogyan és miken érdemes változtatni ? Inkább csak a viselkedés és a beszéd érdekelne

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen a személyiséged és a külsõd, ezért azt sem tudom, hogy min lehetne változtatni. Annyit azonban mondhatok neked, hogy ha jó barátnak tartanak a lányok, akkor elõbb vagy utóbb biztos lesz olyan is, aki vonzónak talál. Késõbb, pár év múlva sokkal jobban figyelnek majd a lányok a belsõdre, mint a külsõdre, és akkor szép párkapcsolatokra lesz lehetõséged.

Nem tudom, hogy milyen a személyiséged és a külsõd, ezért azt sem tudom, hogy min lehetne változtatni. Annyit azonban mondhatok neked, hogy ha jó barátnak tartanak a lányok, akkor elõbb vagy utóbb biztos lesz olyan is, aki vonzónak talál. Késõbb, pár év múlva sokkal jobban figyelnek majd a lányok a belsõdre, mint a külsõdre, és akkor szép párkapcsolatokra lesz lehetõséged.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat :)
Barátságból lesznek a legnagyobb szerelmek..nem beszélve arról, h sokkal jobb szerintem egy olyan sráccal összejönni, aki valóban megismert már.

Létezik 24 éves korban potenciazavar? Miért van az hogy nem akarom kipróbálni az orális szexet vhogy egyáltalán nem vonz (lány vagyok). Pedig szeretem a barátomat, de vhogy nem tudnám révenni magamt, még csak másfél hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései,mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ,mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira,esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.

Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései, mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ, mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira, esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.
Létezik. És többnyire a nõk tehetnek róla. A többit meg inkább nem is kommentálom.
akkor gyakorold az orális szexet a kutyádon, amíg belesössz :)
A kérdező hozzászólása: Az számít esetleg az hogy Õ a barátom életem elsõ barátja, még sose volt elõtte senki, és minden új még????
Igen, számít és így érthetõbb is a dolog. Akkor egyértelmûen arra gondolok, mint amit elõzõleg írtam. Annyira a szégyenlõségeddel, zavaroddal vagy elfoglalva, hogy nem törõdsz a másikkal. Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy önzõ vagy, magadra gondolsz. A szüzek 90%a ilyen, de változtathatsz ezen.
5ös! Vettem már el szûzlánynak a szüzességét úgy hogy elõtte egymenetben lecumizott, pedig az is az elsõ volt neki. Ráérzett, rápörgött. Kicsit meglepõdött mikor torkonlõttem. Gyorsan pislogott, végül lenyelte. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!