Találatok a következő kifejezésre: Miért nem vonzónak a (93 db)

mert te magad is értelmileg a béka seg ge alatt vagy?:DDD
majd kinövöd!!
Szerintem, ha megválaszolod magadnak, hogy mit értesz vonzás alatt, megkapod a választ.
Hány éves vagy? A korral magyaráznám, de egy bizonyos kor felett már ez sem mentség.
1. Azért, mert gondolod, hogy könnyebb megszerezned egy könnyûvérû lányt, mint egy komolyabb lányt. 2. Azért, mert automatikusan a rossz kislányokhoz elõnyösebb és vonzóbb képet fûzöl, mint a jó kislányokhoz. 3. Azért, mert a visszafogottabb lányok kevésbé izgalmasaknak tûnnek neked. 4. Azért, mert csalódtál egy lányban és most a könnyûvérûekre van csak igényed.
Similis simili gaudet.

Miért nem vonzom a párom sexuálisan?

Van egy pasim, 2,5 honapja, de csak havonta egyszer tudunk találkozni mert elég messze élünk egymástól és én még a volt férjemmel és a gyerekeimmel élek. Azt mondja az a baja, hogy a helyzet is sokban befolyásolja, meg az is hogy egész más vagyok mint amihez hozzá szokott. Úgy érti, hogy én egy magas 178/65 kilós két gyerek után egybe levõ csaj vagyok, neki meg az életében mindig ilyen pici 40 kilós õzikék voltak, ráadásul én olyan vagyok szerinte aki ráront és a falhoz vágja. ( iróniával )

Legjobb válasz: Mi van? Már ne is haragudj, de szerintem egy olyan pasit keress, aki tisztel! Biztosan találsz. 21/F

Mi van? Már ne is haragudj, de szerintem egy olyan pasit keress, aki tisztel! Biztosan találsz. 21/F
huhhh. ez egy gáz pasi... dobd ki...
pancser a hapsid, keress jobbat :D
Miért csak a pasi lehet a hibás? Nem olvastátok?? A volt férjével él együtt és gyerekei is vannak. Ez azért eléggé idegtépõ lehet.

Miért nem vonz a szex?

18 éves lány vagyok, nem volt még barátom, és egyáltalán nem vonz a szexualitás. Nem félek t?le, h az els? fájni fog, vagy ilyesmi, egyszer?en... Nem is tudom.. Nem érdekel.. Meg nem akarok ilyet csinálni. (Nem vagy vallásos.) Vagy még ha lenne pasim és muszáj lenne, akkor egyszer-kétszer még oké, dehogy RENDSZERESEN?!?! Áhh... Na ez szerintetek miért van? Ez beteges?

Legjobb válasz: ha lesz párod, és szereted nagyon valamint õ is szeret, egyszerûen levakarni sem lehet titeket maj egymásról!Ez tuti!

ha lesz párod, és szereted nagyon valamint õ is szeret, egyszerûen levakarni sem lehet titeket maj egymásról!Ez tuti!
mert aszexuális vagy
nyugi, nem hiszem hogy betegségbõl eredne.mióta van ilyen problémád?mennyire tartod magadat vonzónak?végeztél már magadon önkielégítést vagy szoktál?
A kérdező hozzászólása: Láttam már. Kábé mintha a hiradót néztem volna. Semmit nem éreztem tõle. Még undort se. Semmit.
Nézz egy jó pornót, az majd segít!:)
Az emberek 1-10%-a aszexuálisnak tekinthetõ különbözõ kutatások szerint. Ez nem feltétlenül betegség vagy "hormonzavar" következménye: egyszerûen egy szexuális beállítottság, mint a homo- vagy a heteroszexualitás. Hátránya, hogy így kimaradsz bizonyos élményekbõl. Elõnye, hogy ezek egy része nem is hiányzik, másrészt sok probléma alól mentesülsz, ami másokat foglalkoztat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hiányzik, én boldog vagyok így :) De azért ürölök h nem vagyok egyedül! :) Egyébkét a többi dologban elég korán érõ típus vagyok/voltam. Szóval így azzal nem volt gond. Hormonzavarnak más tünetei is lennének nem?
ez nem késõn érés, hormonzavar vagy aszexualitás. menj orvoshoz, segíthet, boldogabb leszel, bár mivel nem hiányzik az életedbõl lehet h így sem zavar h nincs.
Nahát, úgy látom, nem csak én vagyok ilyen. én 19 vagyok és ugyanez a helyzet. talán tényleg csak késõn érünk...
Szerintem már a csóknál eldõl mennyire vonzódsz a pasihoz. Ha csók jó, nem tudsz betelni majd vele, beindulsz és...
Pasizz be, lehet hogy egy jó pasival együtt jönnek majd a vágyak is. Persze lehet hogy nem, az is lehet hogy aszexuális vagy. Ritka de vannak ilyenek. Az azért furcsa hogy még önkielégítést sem végeztél sose. Ideje lenne kipróbálni, talán segíthet az is.
Lehet, hogy csak ennyire késõn érõ típus vagy. De jobb lenne elügetni egy orvoshoz, hormonvizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Hát ez mindig is így volt. Egyáltalán nem tartom magam vonzónak. Nem végeztem még önkielégítést, az sem érdekel. Nincsenek semmiféle "vágyaim" Nem volt még semmilyen dolgom fiúval (se csók, se semmi).
és ez mindig így volt? mert ha igen, akkor viszont lehet probléma, ha meg csak nem volt még basid régóta vagy esetleg soha, akkor meg csak simán "nem érdekel a dolog" de amint bepasizol megváltozik
sorstársak vagyunk :D a híradó jobban érdekel, mint a pornó. 19/L

Miért nem vonzom a kedves, okos aranyos fiúkat? :/

Eddig csak bunko, menõ nagydumás pasiaim voltak és elegem van belõlük! Azt mondták sokan, hogy unatkoznék más fajta pasi mellett, és ha ez igy van akkor én unatkozni AKAROK!!!

Legjobb válasz: Írj rám és máris megtörik a jég.

Írj rám és máris megtörik a jég.
Hát.. most hogy így belegondolok én nem járnék veled. Legalábbis az alapján, hogy kivel jártál eddig. Egyébként meg elárulom, hogy egy kedves, okos sráccal szóba se állnál valószínûleg. :D Azt meg elfelejtetted odaírni, hogy helyes legyen. (16F)
hogy lepontoztatok, pedig csak az igazat mondtam :D én is tudom, mennyire értelmetlen és haszontalan itt olvasni és megválaszolni a kérdéseket, amik sokszor kamuk :D szóval én itt vagyok most, egy kis ideig, aztán megyek a dolgomra, de tudom, hogy az itteni tevékenységem hasznossága = a nullával :D (a saját életemre nézve mindenképp) nektek sem ártana, legalább magatoknak bevallani! :D kérdezõ, bocsi az offért.
"mindenki külõnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!" Nyilván ez itt a baj. Addig mondogatták a kis kanos fiúcskák -csak, hogy megdöntsenek -, míg elhitted és nagyképû, lenézõ lettél másokkal. Ezt pedig sokan nem tolerálják.
4-es... pl. a gyik-on válaszolgatni? :D
Mert nem veszed észre õket például, illetve valószínûleg õk csak álmodoznak rólad, ha valóban ilyen vagy... :) És nem igazán hinnék el, hogy bármikor is lenne esélyük nálad.Biztatni kellene õket, kedvesen viselkedni velük, mosoly. :) Én is ilyen vagyok, de túl fiatal vagy hozzám sajnos...:/ 22/F
mellettem nem unatkoznál, nem vagyok menõ mert nagydumás, bulizni se járok, inkább számomra hasznos dologgal töltöm az idõmet:) nekem is irhatsz ;) 17F
jah, hát biztos találsz majd csak állj velük szóba
Ha elég kövér vagy kialakul a saját gravitációs mezõd.
Válassz engem!:D Ronda, alacsony, félénk, gátlásos, de perverz állat vagyok. Én vagyok az igazi! xd

Miért nem vonzódnak a fehér, magyar lányok az északi típúsú fiúkhoz, a média miatt lettek vonzóbbak a néger, arab, ázsiai, latin fiúk, vagy ez mindig is így volt?

Én világosbarnás, néhol szőkés hajú, zöldeskék szemű, viláogs, fehér bőrű srác vagyok és tapasztalom, mennyire nem bejövős a fajtám a mai magyar, fehér lányoknál. Csak nem értem miért van ez így, miért baj az, ha egy fiúnak igazi fehéer bőre van, talán menjek el szolizni, vagy az a baj, hogy nem néger barna szemem van, esetleg a hajam a gond, hogy nem fekete, mint egy négernek, ázsiainak, latinnak, arabnak? Vagy mindezek együtt?

Legjobb válasz: 7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...

7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...
Sosem vonzódtam az általad leírt típusokhoz, és ez az állandó általánosítás már tényleg marha unalmas...Ellenben a fogalmazásod stílusa nálam kizáró ok lenne, iszonyat nyafogós vagy (és hülye, ha komolyan gondolod, amit leírtál).
kedves kérdezõ! ne általánosíts ilyen marhaságot!! mert valakiknek nem jöttél be, az nem törvényszerû amúgy semmi gond a fehér bõrrel, az ember nem ez és a szemszín alapján dönt, hanem lehessen vele beszélgetni N
Mert a José Armando divatosabb, mint a Hans-Jürgen
Az a baj, hogy alacsony, vékony, debreceni vagy és nyafogsz. Messzirõl szaglik, hogy megint te vagy, csak újítottál.
Meleg vagy.
A 3-asnak igaza van: mert ez a divat.
Mert a magyar csajok már a cigány kanok [email protected]át szopkodják szívesebben..
Egyáltalán nem értem, hogy a barna szemet és a fekete hajat miért a négerekkel társítod, a magyar lakosság jelentõs része ilyen adottságokkal bír. Én is fekete hajú, fekete szemû, fehér bõrû férfi vagyok, és az õseim Izlandról származnak. Ja várjál, te a debreceni srác vagy, mi? Bocs, nem szóltam.
A média a rasszkeveredést támogatja.
Nem! Én is a fehér bõrû fiúkhoz vonzódom, bele sem gondoltam még, milyen lenne sötétebb bõrûvel lenni. Nekem is volt már világos hajú, kék szemû pasim! Tényleg ne általánosíts, lehet, hogy a személyiséged miatt nem akarnak veled járni.
A kérdező hozzászólása: Valakinek? Épp ez a baj, hogy egy kezemen megtudnám számolni hány lánynak tetszettem külsõre, persze, ha egy néger vagy egy éjjel-nappal budapest kristóf lennék bárkit megkaphatnék. -.-
Nekem bejönnek a barna hajú és szemû pasik, másnak meg a skandináv típus a zsánere.Durván általánosítasz, és ostobaságokat beszélsz.
En elek-halok az eszaki-tipusu ferfiakert, ugyhogy ne altalanosits. :)
A kérdező hozzászólása: EGyébkén ebben a divat dologban, sajnos van igazság. Mindenhol azt nyomatják, hogy a négerek milyen menõk, és érdekes manapság minden fiatal tini kislány négerrel akark lenni, míg pár éve még szégyen volt gorillával csinálni. Sõt az volt a menõ, ha fehérbõrû pasid volt. Szomorú, hogy ennyi agyhalott lány van, akit így befoláyosl a média. Remélem nekem sikerül egy értelmes, fehéer fiúra vágyó lányt találnom egy nap.
A kérdező hozzászólása: 5-ös sajnálom, hogy a saját nemedhez vonzódsz és nem vagy képes ezt megemészteni, beszélgess egy pszichológussal, az talán tud rajtad segíteni, hogy normális hetero legyél.
Az az igazi skandináv-típus a gyengém. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Miért nem vonzom a férfiakat?

Amikor egyetemre kerültem, kollégista lettem, ott ismertem meg egy nagyon helyes fiút aki hosszú hetekig udvarolt, de nem történt semmi.Végül egy este megcsókolt de eltelt megint pár hónap úgy, hogy ennél nem léptünk tovább.Jött a nyári szünet, de igyekeztünk minden héten találkozni. Tanévkezdéskor nem mentünk vissza a kollégiumba, hanem együtt béreltünk egy garzont.De még itt sem feküdtünk le egymással, ekkor már kezdtem nagyon gyanakodni, hogy vmi nincs rendben. Ha rákérdeztem mindig csak hitegetett, meg hogy ne rontsuk el a szexel, stb.Aztán elmaradt egy el?adásom, váratlanul hazamentem és hallottam, hogy fürdik.Sosem engedett be ha a fürd?szobában volt, de akkor benyitottam és a kádban egy lány volt. Mint kiderült transzszexuális, lánynak született, de pasiként élt. Totál kiborultam, még aznap új albérletet néztem. Találtam egyet ahol a nagyobbik szobában egy pár lakott, én beköltöztem a kicsi szobába.A pár nagyon aranyos volt, nagyon jóba lettem velük, f?leg a fiúval jöttem ki jól. Végül egymásba szerettünk, a barátn?je pedig némi hiszti után elköltözött.Ott maradtunk ketten és egy darabig jól is éreztem magam az új kapcsolatban, viszont a szex itt is váratott magára.Amikor már egyre türelmetlenebbül faggattam, hogy miért nem akarja, végül színt vallott: transzszexuális és éppen nemátalakító m?tétek el?tt áll, kért, hogy értsem ?t meg és legyek türelemmel, mert ? is teljes érték? férfi lesz és ugyanúgy megad majd nekem mindent, mintha férfinak született volna. Én hetero lány vagyok és végre szeretnék egy igazi pasit, az igaz, hogy tetszenek a vékonyabb, kevésbé izmos és sz?rös fiúk, de gondolom nem csak a transzszexuálisok között van ilyen. Szerintetek mi az oka, hogy vonzom ezeket a nem is lány- nem is fiú embereket? Amúgy én kinézetre nagyon n?ies vagyok,nincs bennem semmi fiús.

Legjobb válasz: Elég kamunak tûnik :D De ha nem az akkor: Nem létezik hogy nem tetszenél normális fiúknak, csak az ilyet általában csak barátként kezelik a nõk. Vékony férfiért nem nagyon vannak odáig a csajok.. Sajnos. :/

Elég kamunak tûnik :D De ha nem az akkor: Nem létezik hogy nem tetszenél normális fiúknak, csak az ilyet általában csak barátként kezelik a nõk. Vékony férfiért nem nagyon vannak odáig a csajok.. Sajnos. :/
Te választod és nem vonzod õket, valahogy úgy ahogy vannak nõk akik azt hiszik vonzák a kegyetlen pasikat, miközben az az igazság hogy épp õk választják ki õket a tömegböl. Sok oka lehet hogy miért, de minden bizonnyal egyfajta lustaság, az egyszerü út és a kényelem ami miatt mindig ide lyukadsz ki. Mondjuk azt elképzelni nem tudom hogy ne vennék észre jeleket már az elsõ találkozáskor, igy azt végképp nem ha együtt is élnék valakivel hogy ezt el tudja elölem titkolni, ez nekem ilyen felfoghatatlan szint.
valóban kamuszagú amennyiben mégsem az akkor fogadd szeretettel a részvétemet és ez még csak 2 eset volt, ne add fel
Hogy egyszer megtörténjen veled, még elképzelhetõnek tartom, de hogy 2-szer!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos nem kamu, és igen, észre kell venni, hogy valami nem stimmel, persze nekem is gyanús volt, fõleg az elsõ esetnél, nagyon szép volt a bõre, kicsi a keze stb., de mindenre gyanakodtam csak erre nem.Az, hogy rögtön ez után belefutok egy hasonló emberbe, arra végképp nem gondoltam:( Nekem tizenévesen is a kimondottan vékony fiúk tetszettek, már-már soványak. Mindketten extra vékonyak voltak, így szinte semmi mellük nem volt, de csípõjük sem, szóval nem volt mi utaljon a nõiségükre, a második esetben még egy kis szakálla is volt neki, mert amikor már megismertem túl volt egy nagy nõgyógyászati mûtéten, amit hormonterápia követett, ettõl szõrösebb is lett, a hangja is egész mély volt. Azon kívül, hogy éreztem, hogy vmi nem stimmel, semmi konkrétumra nem gondoltam. Viszont azon elgondolkodtok, hogy talán némi lustaság is van benne, de lehet csak az vonzott, hogy egész jól tudtak udvarolni, amit elõtte egy fiútól sem kaptam meg:(
Szegénykém :( Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni magadnak egy helyes srácot. Hajrá!

Miért nem vonzom a pasikat?

170 cm vagyok, és olyan 50 kg. Többször is észrevettem már, hogy férfiak nem igen vonzódnak hozzám, most akkor valami baj van? A melleim elég nagyok ehhez viszonyítva. Tudom, hogy ezt nemigazán lehet így megállapítani, de értitek. Kicsit elkeseredtem..

Legjobb válasz: Az a nagy igazság, hogy akkor fognak tapadni rád a pasik -és nem csak a pasik, mert akkor leszel igazán szimpatikus az embereknek-, ha elfogadod és szereted magad. Ha szereted magad, az sugárzik belõled, és a kiegyensúlyozottság vonzóvá tesz. Tudom mirõl beszélek, mert az elmúlt idõszakban nagyon sokat változott körülöttem minden. Egy csomó új barátom lett, bepasiztam, állandóan körüludvarolnak a sárcok, és mindenki kedves. Pedig azon kívül, hogy az eltelt idõ alatt néhány centit nõtt a hajam, nem változott semmi. Ugyanakkora a fenekem, a combom, megmaradt a felesleg a csípõmön, nem pumpálták fel a szám, és nem csináltattam új melleket. Egyszerûen nem próbáltam már törni magam, hogy görcsösen változtassak, és jobb nõ akarjak lenni, csak simán elfogadtam magam. Megtanultam együtt élni a testemmel, jól érezni magam a bõrömben, inkább megpróbálom kihangsúlyozni azt, ami elõnyös. Ebben rejlik minden... A lelki kiegyensúlyozottságban. 22/L

Az a nagy igazság, hogy akkor fognak tapadni rád a pasik -és nem csak a pasik, mert akkor leszel igazán szimpatikus az embereknek-, ha elfogadod és szereted magad. Ha szereted magad, az sugárzik belõled, és a kiegyensúlyozottság vonzóvá tesz. Tudom mirõl beszélek, mert az elmúlt idõszakban nagyon sokat változott körülöttem minden. Egy csomó új barátom lett, bepasiztam, állandóan körüludvarolnak a sárcok, és mindenki kedves. Pedig azon kívül, hogy az eltelt idõ alatt néhány centit nõtt a hajam, nem változott semmi. Ugyanakkora a fenekem, a combom, megmaradt a felesleg a csípõmön, nem pumpálták fel a szám, és nem csináltattam új melleket. Egyszerûen nem próbáltam már törni magam, hogy görcsösen változtassak, és jobb nõ akarjak lenni, csak simán elfogadtam magam. Megtanultam együtt élni a testemmel, jól érezni magam a bõrömben, inkább megpróbálom kihangsúlyozni azt, ami elõnyös. Ebben rejlik minden... A lelki kiegyensúlyozottságban. 22/L
A belsõdrõl nem írtál semmit, se megjelenésrõl, vagy lehet hogy negatív a kisugárzásod.. nem elég szép az arcod.. stb. Nem ismerünk, nem tudunk így véleményt mondani..
Nem a ló[email protected] már bocs!! Ne hazudjunk már össze vissza! Basszus ha valakit megláttok egy buszon vagy egy szórakozóhelyen beleláttok a fejébe és kiolvassátok belöle h milyen ember???? NEM! Hanem a külsõ alapján mész oda mert megfog benne valami a haja a szeme az arca a teste a járása stb...ez csak attól függ h kinek mi az ideál!
Lehet hogy Te szebb vagy a másik nõnél viszont a másik nõ magabiztosabb pozitívabb, élettel telibb a kisugárzása és lehet hogy nincs kisminkelve ergo természetesen szép és az mindig vonzóbb. Te meg mint az írásodból látszik nem értékeled magad nem állsz hozzá pozitívan nem vagy vidám stb... Érzed-e a különbséget? :)
Egyetértek az elõttem szólóval...nem csupán a külsõ számít.:) Nem csak azért fog járni veled valaki, mert szép vagy, persze azért ez is számít. A lényeg inkább az, hogy milyen a belsõd.
A kérdező hozzászólása: Figyeljetek, most lehet, hogy a belsõ fontosabb, de mikor szemezel valakivel és a végén oda sem jön, hanem fölszed mást az azért gáz.
mert nem vagy vonzó
Lehet nem a külsõddel van a baj...
Nekem kapásból az jött le hogy felszínes vagy és az hogy azt hiszed hogy a férfiak csak a külsõd alapján találnak vonzónak abból arra következtetek hogy nem értesz a férfiakhoz. Csak annyit mondok hogy kezdj el foglalkozni a belsõddel és fejleszd a személyiségedet.:)
Ha gondolod írsz egy privátot Nekem, beszélgetünk és megmondom mi a gond.

A lányokat miért nem vonza a fizika? Hágy fizikus beállítottságú nőt ismertek?

Ha egy csaj érdekl?dik a fizika iránt, akkor mennyi az esélye, hogy olyan emberrel jön össze, aki értékelni is tudja majd?

Legjobb válasz: genetika. a pasik az õskorban vadászatra voltak hivatottak = jobb a térlátásuk. a csajok bogyógyûjtésre= jobb a periférikus látásuk. am. én pasiban is több olyat ismerek, akik kimondottan humán beállítottságúak. saját magamról nem tudom, m a matekot, bioszt imádom, a törit, irodalmat is, viszont a nyelvtant, fizikát, kémát meg rühellem. engem nem befolyásolna párkapcsolatban az sem, ha fizikazseni lenne a párom, ha másról mindenrõl remekül el tudnánk beszélgetni. :)

Én nem akarlak elkeseríteni, de én 16 évig jártam iskolába és csak nõi fizika tanáraim voltak!!! Na jó egy férfi is volt...
genetika. a pasik az õskorban vadászatra voltak hivatottak = jobb a térlátásuk. a csajok bogyógyûjtésre= jobb a periférikus látásuk. am. én pasiban is több olyat ismerek, akik kimondottan humán beállítottságúak. saját magamról nem tudom, m a matekot, bioszt imádom, a törit, irodalmat is, viszont a nyelvtant, fizikát, kémát meg rühellem. engem nem befolyásolna párkapcsolatban az sem, ha fizikazseni lenne a párom, ha másról mindenrõl remekül el tudnánk beszélgetni. :)
Én kifejezetten reál beállítottságú lány vagyok. Utolsó évemet végzem egy jó gimnáziumban matek-fizika szakon. Alapvetõen nem vagyok rossz a humán tárgyakból sem, de nem szeretem õket.
Szia, engem nem kimondottan a fizika érdekel, de építésznek készülök, így fizikából jelentõs ismereteket kellett szereznem:) Régen engem sem vonzott, mindig írtam, meg festettem, abszolút humán beállítottságú voltam, de miután építész akarok lenni, ráálltam a témára. 20/L
azért nem vonza õket mert ilyen az agyuk gondolj csak bele a térlátásuk sem olyan jó vezetni sem tudnak
A többségnek meg sajna a fizika=képletek ismételgetése egész nap... És ami azt illeti nem sok fizikus, de még reálost sem ismerek Oo sulin kívül persze, mert én reálirányban tanulok.
Mert a nõket nem érdeklik a világ mûködése amiben élünk, plusz nagyon feltalálni sem szeretnek semmit. Most komolyan hány nõi feltaláló volt, aki olyan dologgal állt elõ, ami nélkül ma elképzelni sem tudjuk az életünket? 0. De azért szeretem õket! :)
Lise Meitner pl, aki az atomhasadásra adott magyarázatot...csak zsidó származása miatt nem az õ nevén futott be a hír. Én nem szeretem a fizikát, csak pont ez a része érdekel... 19L
Oké, ez 1. Marie Curie-vel 2. Ez még mindig kevés. :) Am. csak kötözködöm.
Nem értem most miért ne értékelné emiatt?:DDénis nagy "fizikus" vagyok mégis érdeklõdnek irántam a fiúk.most attól hogy valakit érdekel a fizika nem fogja a pasiját ilyenekkel rongálni.jó van az a típus aki tiszta kocka de az már teljesen más...:D
Csak arra reagálnék, hogy hány nõi feltalálót ismerek... Hát nem sokat. De ez azért lehet, mert gondoljatok bele: a nõk a 20. sz.-ig nem járhattak egyetemre! És egyébként se nagyon foglalkoztak a nõk tanításával. Jó, hogy nem foglalkoztak fizikával, hiszen azt se tudták, mi fán terem. Egyszerûen nem jutott el hozzájuk a tudás. :( És pl. a BME-re csak az 1920-as évektõl járhatnak nõk (ha jól emlékszem), elõtte (1895-tõl) csak a bölcsész-, orvos- és gyógyszerészkarra járhattak. Konkrétan a kérdésre nem tudom a választ. De én azt sejtem, hogy ennek inkább társadalmi, mint genetikai oka van. Sajnos még mindig azt nevelik a nõkbe, hogy ezek "férfias" szakmák. Üdv, 26/N (BME-s :) )
itt vagyok !! Én szeretem a fizikusoskat!!! L/20
Azért a nevemet kérdezze már meg. :)
"Mondja ezt egy férfi aki egyáltalán nem ért a nõkhöz. a nõk szexuálisan ugyan úgy gondolkodnak mint a férfiak, csak a régi erkölcsi normák nem engedik õket kinyilatkoztatni." Valóban vannak nimfomán verdák is, de az esetek többségében, ha normális lányt szeretnél találni, akkor ott nem elég, ha kangörcsöd van, persze, hogy szeretik a szexet, de nem éjjel-nappal folyton azt lesve, hogy mikor elégíthetik ki végre a pasijukat. Egy kezdetleges kialakulófélben lévõ kapcsolatban ez talán még így is mûködik, de hosszútávon ez nem mûködik.
Én jobban értékelem, ha nem a lábai között van a legtöbb vér.Inkább az agya irányítsa.
A lányok másképpen gondolkoznak. Õk ebbõl csak annyit látnak, hogy egy hatalmas pinát látsz bennük, akibe folyamatosan csak ürítenél. A nõk elmondásuk szerint érzékenyek és akkor van kedvük szexelni, ha van hozzá hangulatuk (nem tudom a qrvák miért gondolják ezt másképpen). Szóval a nõknek egy olyan férfi kell, aki akkor áll készen, amikor õk úgy gondolják éppen.
Nem attól lesz valaki vonzó, hogy állandóan [email protected]ékja van, mint egy hintalónak.
A nõk nem annyira szexorientáltak, mint a férfiak - viszont nagyon erõs ösztöneik vannak a gyerekneveléshez. Azt a férfit kedvelik, amelyik ehhez a legjobb feltételeket adja. Ezzel hogy állsz? Önbizalom, kitartás, megbízhatóság, stb? Egy nagy, meredezõ farok kevés ide.
"A lányok másképpen gondolkoznak. Õk ebbõl csak annyit látnak, hogy egy hatalmas pinát látsz bennük, akibe folyamatosan csak ürítenél. A nõk elmondásuk szerint érzékenyek és akkor van kedvük szexelni, ha van hozzá hangulatuk (nem tudom a qrvák miért gondolják ezt másképpen). Szóval a nõknek egy olyan férfi kell, aki akkor áll készen, amikor õk úgy gondolják éppen." Mondja ezt egy férfi aki egyáltalán nem ért a nõkhöz. a nõk szexuálisan ugyan úgy gondolkodnak mint a férfiak, csak a régi erkölcsi normák nem engedik õket kinyilatkoztatni. Nem kell nekik érzelem az orgazmushoz és az sem igaz hogy ha virágot viszel neki akkor mindent megbocsájt, mert a nõk nem szeretik a virágot, csak úgy tesznek, ti meg elhisztek mindent. Gondolkozzatok már logikusan mit lehet egy virágba szeretni? Azt hogy szép? A [email protected] is szép meg a kép a falon, mégse bocsájtanak meg ha azokat látják. Kérdezõ ha szex éhes vagy, keress szex éhes nõt, és meg van oldva a problémád.
A pontos megfogalmazás: az a vonzó, aki potens és akkor szexel, amikor a nõ is vágyik szexre. (Mindezzel együtt a nõk többségének azt hiszem, inkább belefér egy kevésbé potens, ám más téren is megfelelõ: például legyen jó külseje, minimum elélni való esze, és többnyire elviselhetõ személyisége, ne kelljen tõle a falra mászni).
Ezt úgy értettem, hogy inkább ne legyen egész nap szexre kész, például sok nõ elnézi, ha nem tud a férfi pont mindig teljesíteni, csak többnyire. Ez a verzió elfogadhatóbb, mintha akkor is nyaggatná vele a nõt, amikor a nõ nem akarja.
Van itt sok válasz. Szóval semmi gond, Veled csak szexelni kell. Senki nem mondta egy nõnek nem ez kell. Aki azt mondja virág kell a nõnek, basszus. Eddig is dugtam még sem kaptam, ilyen téren nem vagyok elkényeztetve, nem ezen múlik. Egy szopás jobb, mint egy virág szerintem. A nõk sem egyformák. Hát nem tudom, ha egy héten keresztül annyiszor kapnálak el, ahogy én gondolom, hidd el menekülnél.
Utolsó: a nyalást még csak értem, de neked valami kannibalisztikus étvágyad lehet és a farok tán egy ártatlan virágszál számodra. :D
Különben meg néha igen, visszanyal a fagyi. Vannak nõk, akik olyan hosszú, nagy teljesítményû, gyors meneteket igényelnek, hogy aztán a nagy kanok kifulladva fekszenek, nem gyõzik kipihenni....
mondjuk ennél kicsit több kell...külsõ, belsõ? kinézet, iq szint, mûveltség, értelem, közös hullámhossz, érdeklõdés? ágyon kívül mit csinálok vele?
Talán mert az egész nap álló broki nem minden?? A vonzódáshoz több kell.
50%-ost lepontoztátok, pedig nem is ír hülyeségeket. Annyi a különbség, hogy a nõknek talán fontosabb a külsõ és jobban bírják(!) szex nélkül, nekik nem "életfeltétel". De tökéletesen vágyhatnak csak a szexre és elélvezhetnek érzelmek nélkül. Ezt azért ítéli el a társadalom, mert elbizonytalanítja az apaságot. Nem garantál szerelmet, hûséget a férfi felé. Viszont nyomatékosan kijelentem, mindez a fenti nem jelenti azt, hogy a nõk képtelenek hûségre, szeretetre, kötõdésre (akárcsak a férfiak).
Ez Veled a baj!: "...szexelne legszívesebben, ..." "...és sûrûn bírna ..."!
Az a szomorú igazság hogy én bizony [email protected] mennyire van szexelhetnékje ha nem vonzó a külseje számomra, nem kezdek vele. Én szexelni is kapcsolatban szoktam, pasimnak ilyen primitív/hülye gondolkodású embert mint a kérdezõ nem tudnék elképzelni...
Aztamindenit! Hát erre kell felkellnem, hogy megtudjam, igazából nem is szeretem a virágokat, csak úgy csinálok? Hát ez vmi borzalmas, átvertem saját magam és mindenki mást a környezetemben:(
Minõség vagy mennyiség? Ismertem olyat aki éjjel akár 8 órát is "reszelgetett" és õ azt hitte errõl, hogy ez szex. ;) És volt annyi esze, hogy dicsekedett vele.
Tényleg kihagytad hogy néz ki, de jó randa lehet, ha folyton szexelhetnékje van, mert az arra utal, hogy nincs kivel, mert randa és kerülik a nõk.
Azt kihagytad, hogy néz ki az illetõ.
Vicces fiu vagy kérdezõ.A szeretkezés nem csak abbol áll hogy bedugjuk a himbilimbit. Van még mit tanulj.Majd ha 1 óra alatt 30 szor és ezt nagyyotmondás nélkül írom, 30 -szor ki tudod elégíteni a párod, majd rájössz nem a mennyiség hanem a minõség, és az érzés a fontos.Ha a párod teljes testben remeg és nagyon akar téged 13 év után is.Majd akkor megtudod mi a szex....

Miért van az, hogy a pasik általában nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz?

Nem mondanám magamat csúnyának egyáltalán, olyan átlagos lány vagyok, testemmel is meg vagyok elégedve, mégsincs sokszor szerencsém a pasiknál.

Legjobb válasz: Ez nagy tévedés, hogy nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz.

Ez nagy tévedés, hogy nem vonzódnak a vörös hajú lányokhoz.
Amióta piros a hajam, le sem tudom magamról vakarni a pasikat, szóval szerintem nem a hajszíneddel van a probléma.
Bullshit. Ízlés kérdése, valakinek a fekete jön be, valakinek a szõke, valakinek meg a répavörös a zsánere. Mint pl. nekem is. Csak ez elég ritkának mondható ahhoz, hogy olcsó kifogásnak elég legyen, ha nem akar (vagy tud) õszinte választ adni. 32F
Rendben , akkor sok szerencset a tovabbiakban .
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam, hanem azért mert úgy vettem észre hogy több pasinak nem tetszik, mint akinek igen. Nyilván csak azokról tudok beszélni, akikkel én találkoztam vagy szimpatikusak voltak és én többet is akartam volna mint pár rövid dumálás pl.
Kicsit az az erzesem , hogy ezt a kerdest azert irtad , hogy megcafoljak es igy hizzon a majad .... igazam van ?(nyilvan nem fogod beismerni )
Lehet, hogy csak kifogásnak használta. Hidd el, ha valakivel megvan az összhang, annak nem fog számítani a hajad színe, fõleg hogy természetes. :)
egy képet láthatnánk rólad ?
Nekem a vörösek a kedvenceim :3
A kérdező hozzászólása: Volt már rá példa, hogy valaki azt mondta hogy neki ez túl sok, meg túl kirívó. Természetes vörös, bár az élénkebb fajta, mert megfelelõen ápolom és így szép vörös színe van.
Nem hinném, hogy a vörös hajjal van a gond, sokaknak kifejezetten tetszik, mert különleges, nem átlagos. Vagy volt már olyan, aki azt mondta, hogy szimpatikusnak talál és kedvel, de a vörös hajszín miatt nem kellesz neki?
Nem hinném, hogy nem vonzódnak a vörös lányokhoz, legalább is ha magamból indulok ki nekem tetszenek, de csak ha megfelelõ személyiség is tartozik hozzá és kisugárzás :)
Nekem a vörös a kedvencem, akikbe belefutottál, azoknak meg nincs ízlésük :)
Én a természetes vörös csajokat imádom :) plusz ha még van az arcukon egy kis szeplõ akkor számomra szívdöglesztõek :D 20/F
Vadulnak értük, ahogy a feketéért is. Egy elnyomott barna hajú lány
A vörös hajû és szeplõs lányok a legszebbek a világon. Biztosan állíthatom, a legtöbb férfinél elõny!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!