Találatok a következő kifejezésre: Miért nem vonzónak (133 db)

Azért a nevemet kérdezze már meg. :)
"Mondja ezt egy férfi aki egyáltalán nem ért a nõkhöz. a nõk szexuálisan ugyan úgy gondolkodnak mint a férfiak, csak a régi erkölcsi normák nem engedik õket kinyilatkoztatni." Valóban vannak nimfomán verdák is, de az esetek többségében, ha normális lányt szeretnél találni, akkor ott nem elég, ha kangörcsöd van, persze, hogy szeretik a szexet, de nem éjjel-nappal folyton azt lesve, hogy mikor elégíthetik ki végre a pasijukat. Egy kezdetleges kialakulófélben lévõ kapcsolatban ez talán még így is mûködik, de hosszútávon ez nem mûködik.
Én jobban értékelem, ha nem a lábai között van a legtöbb vér.Inkább az agya irányítsa.
A lányok másképpen gondolkoznak. Õk ebbõl csak annyit látnak, hogy egy hatalmas pinát látsz bennük, akibe folyamatosan csak ürítenél. A nõk elmondásuk szerint érzékenyek és akkor van kedvük szexelni, ha van hozzá hangulatuk (nem tudom a qrvák miért gondolják ezt másképpen). Szóval a nõknek egy olyan férfi kell, aki akkor áll készen, amikor õk úgy gondolják éppen.
Nem attól lesz valaki vonzó, hogy állandóan [email protected]ékja van, mint egy hintalónak.
A nõk nem annyira szexorientáltak, mint a férfiak - viszont nagyon erõs ösztöneik vannak a gyerekneveléshez. Azt a férfit kedvelik, amelyik ehhez a legjobb feltételeket adja. Ezzel hogy állsz? Önbizalom, kitartás, megbízhatóság, stb? Egy nagy, meredezõ farok kevés ide.
"A lányok másképpen gondolkoznak. Õk ebbõl csak annyit látnak, hogy egy hatalmas pinát látsz bennük, akibe folyamatosan csak ürítenél. A nõk elmondásuk szerint érzékenyek és akkor van kedvük szexelni, ha van hozzá hangulatuk (nem tudom a qrvák miért gondolják ezt másképpen). Szóval a nõknek egy olyan férfi kell, aki akkor áll készen, amikor õk úgy gondolják éppen." Mondja ezt egy férfi aki egyáltalán nem ért a nõkhöz. a nõk szexuálisan ugyan úgy gondolkodnak mint a férfiak, csak a régi erkölcsi normák nem engedik õket kinyilatkoztatni. Nem kell nekik érzelem az orgazmushoz és az sem igaz hogy ha virágot viszel neki akkor mindent megbocsájt, mert a nõk nem szeretik a virágot, csak úgy tesznek, ti meg elhisztek mindent. Gondolkozzatok már logikusan mit lehet egy virágba szeretni? Azt hogy szép? A [email protected] is szép meg a kép a falon, mégse bocsájtanak meg ha azokat látják. Kérdezõ ha szex éhes vagy, keress szex éhes nõt, és meg van oldva a problémád.
A pontos megfogalmazás: az a vonzó, aki potens és akkor szexel, amikor a nõ is vágyik szexre. (Mindezzel együtt a nõk többségének azt hiszem, inkább belefér egy kevésbé potens, ám más téren is megfelelõ: például legyen jó külseje, minimum elélni való esze, és többnyire elviselhetõ személyisége, ne kelljen tõle a falra mászni).
Ezt úgy értettem, hogy inkább ne legyen egész nap szexre kész, például sok nõ elnézi, ha nem tud a férfi pont mindig teljesíteni, csak többnyire. Ez a verzió elfogadhatóbb, mintha akkor is nyaggatná vele a nõt, amikor a nõ nem akarja.
Van itt sok válasz. Szóval semmi gond, Veled csak szexelni kell. Senki nem mondta egy nõnek nem ez kell. Aki azt mondja virág kell a nõnek, basszus. Eddig is dugtam még sem kaptam, ilyen téren nem vagyok elkényeztetve, nem ezen múlik. Egy szopás jobb, mint egy virág szerintem. A nõk sem egyformák. Hát nem tudom, ha egy héten keresztül annyiszor kapnálak el, ahogy én gondolom, hidd el menekülnél.
Utolsó: a nyalást még csak értem, de neked valami kannibalisztikus étvágyad lehet és a farok tán egy ártatlan virágszál számodra. :D
Különben meg néha igen, visszanyal a fagyi. Vannak nõk, akik olyan hosszú, nagy teljesítményû, gyors meneteket igényelnek, hogy aztán a nagy kanok kifulladva fekszenek, nem gyõzik kipihenni....
mondjuk ennél kicsit több kell...külsõ, belsõ? kinézet, iq szint, mûveltség, értelem, közös hullámhossz, érdeklõdés? ágyon kívül mit csinálok vele?
Talán mert az egész nap álló broki nem minden?? A vonzódáshoz több kell.
50%-ost lepontoztátok, pedig nem is ír hülyeségeket. Annyi a különbség, hogy a nõknek talán fontosabb a külsõ és jobban bírják(!) szex nélkül, nekik nem "életfeltétel". De tökéletesen vágyhatnak csak a szexre és elélvezhetnek érzelmek nélkül. Ezt azért ítéli el a társadalom, mert elbizonytalanítja az apaságot. Nem garantál szerelmet, hûséget a férfi felé. Viszont nyomatékosan kijelentem, mindez a fenti nem jelenti azt, hogy a nõk képtelenek hûségre, szeretetre, kötõdésre (akárcsak a férfiak).
Ez Veled a baj!: "...szexelne legszívesebben, ..." "...és sûrûn bírna ..."!
Az a szomorú igazság hogy én bizony [email protected] mennyire van szexelhetnékje ha nem vonzó a külseje számomra, nem kezdek vele. Én szexelni is kapcsolatban szoktam, pasimnak ilyen primitív/hülye gondolkodású embert mint a kérdezõ nem tudnék elképzelni...
Aztamindenit! Hát erre kell felkellnem, hogy megtudjam, igazából nem is szeretem a virágokat, csak úgy csinálok? Hát ez vmi borzalmas, átvertem saját magam és mindenki mást a környezetemben:(
Minõség vagy mennyiség? Ismertem olyat aki éjjel akár 8 órát is "reszelgetett" és õ azt hitte errõl, hogy ez szex. ;) És volt annyi esze, hogy dicsekedett vele.
Tényleg kihagytad hogy néz ki, de jó randa lehet, ha folyton szexelhetnékje van, mert az arra utal, hogy nincs kivel, mert randa és kerülik a nõk.
Azt kihagytad, hogy néz ki az illetõ.
Vicces fiu vagy kérdezõ.A szeretkezés nem csak abbol áll hogy bedugjuk a himbilimbit. Van még mit tanulj.Majd ha 1 óra alatt 30 szor és ezt nagyyotmondás nélkül írom, 30 -szor ki tudod elégíteni a párod, majd rájössz nem a mennyiség hanem a minõség, és az érzés a fontos.Ha a párod teljes testben remeg és nagyon akar téged 13 év után is.Majd akkor megtudod mi a szex....
mert te magad is értelmileg a béka seg ge alatt vagy?:DDD
majd kinövöd!!
Szerintem, ha megválaszolod magadnak, hogy mit értesz vonzás alatt, megkapod a választ.
Hány éves vagy? A korral magyaráznám, de egy bizonyos kor felett már ez sem mentség.
1. Azért, mert gondolod, hogy könnyebb megszerezned egy könnyûvérû lányt, mint egy komolyabb lányt. 2. Azért, mert automatikusan a rossz kislányokhoz elõnyösebb és vonzóbb képet fûzöl, mint a jó kislányokhoz. 3. Azért, mert a visszafogottabb lányok kevésbé izgalmasaknak tûnnek neked. 4. Azért, mert csalódtál egy lányban és most a könnyûvérûekre van csak igényed.
Similis simili gaudet.

Miert van ez? Miert nem vonzodnak hozzam az atlagos, vagy helyes pasik? Miert sorolnak rogton a haverok koze? Hogy valtoztathatok ezen?

Nem vagyok valogatos, sot jobban megfognak az atlagos pasik mint az ilyen adoniszok. Sok olyan pasi ismerosom van, aki tetszik, de mindegyik inkabb barat zonaba sorol engem. Azt mondjak mindannyian, hogy szep vagyok, de nem akarnak tolem baratsagon kivul semmit. Viszont vannak a csunyabb fiuk, akik kozul szinte napi szinten mindig felbukkan egy uj, aki ramir, elkezd velem ismerkedni es aztan meg beprobalkoznak. Sajnos veluk meg en nem tudok jarni, mert azert valamilyen szinten a kulso is szamit. Termeszetesen az az elsodleges parkereses szempontjabol, hogy a fiu jofej legyen es hogy kolcsonos tisztelet alakuljon ki koztunk. De mar probaltam egy olyan sraccal jarni aki nem tetszett, de nem tudtam megszeretni. :( Mar volt egy helyes baratom akivel minden jol ment, csak sajnos keveset talalkoztunk. Azzal tisztaban vagyok, hogy nem a kulsommel van a baj, mert sokmindenki megyjegyzi, hogy szep vagyok es en is meg vagyok elegedve magammal, jarok edzeni is. 14/L

Legjobb válasz: Bocs, akkor 15 évesen. Lényegtelen. ( elõzõ) Ha kuldesz képet, akkor azt is megmondom, mint átlagos fiú, hogy a kulsoddel lehet-e esetleg a baj. Nem az, hogy ronda vagy, hanem hogy túl szép, és az ilyenek, mint én, nem közelednek emiatt, mert nem tartják magukat esélyesnek kegyeidre( mint az én esetemben pl.)

Bocs, akkor 15 évesen. Lényegtelen. ( elõzõ) Ha kuldesz képet, akkor azt is megmondom, mint átlagos fiú, hogy a kulsoddel lehet-e esetleg a baj. Nem az, hogy ronda vagy, hanem hogy túl szép, és az ilyenek, mint én, nem közelednek emiatt, mert nem tartják magukat esélyesnek kegyeidre( mint az én esetemben pl.)
A kérdező hozzászólása: *15/L
Sajnálom, de szerintem csak két eshetõség van: -A külsõddel van baj -A személyiséged nem vonzó számukra Nem ismerlek, nem tudom megítélni egyiket se... Ne engedd, hogy odáig fajuljon a dolog, hogy barátok lesztek, még elõtte értesd meg velük, hogy te többet szeretnél, és ha visszautasítanak, ne lógj velük többet. Flörtölj velük, mindig mosolyogj, legyél nagyon kedves.
Lehet, hogy úgy kezeled õket. Aki tetszik, próbálj apró jeleket küldeni folyamatosan, aztán a tudat alatt csak dolgozik. Küldj egy képet aztán tudnék véleményt mondani, hogy a külsõddel van gond. 15/F
Bocsi, nem elõzõ, hanem azelõtti(3-as asszem) voltam( elõzõ)
A kérdező hozzászólása: Koszonom! :)
milyen segítõkész vagy, 1. válaszoló.. ne félj, kedves kérdezõ!:) ez nem a külsõn múlik..vannak enyhén szólva nagyon nagydarab, ronda lányok, akiket meg a helyes pasik rajonganak körül, és nem barátság céljából.. lehet, hogy érzik rajtadf, hogy félsz, hogy nem tudod te se valójában mit akarsz..de ne érezd magad hibásnak, hiszen az a párkapcsolat a jó, amelyben önmagad lehetsz, és nem kell szerepet játszanod! :)
Lehet, hogy vonzódnak, csak nem veszed észre, mert nyuszik( én is ilyen vagyok). De még fiatal vagy, még találkozhatsz olyannal, aki ilyen, mint leírtad, vagy csunyácska, de valami mégis megfog benne, stb. A lényeg a türelem. 14 évesen még nem ciki szerintem, ha nincs barátod. Van még idõd szerintem. Kivéve, ha holnap elcsap egy busz. Vagy a szemedbe repül egy ûrhajó :D 15/F
mintha szamitana hogy 14 vagy 15 vagy Gigalol
15 evesen kar meg evel foglalkozni.Nem kestel le semmiröl. Hogy jol nezel ki? Meg fejlodni fogsz.

Miért csak olyan lányoknak kellek, akik egy fiúnak sem kellenek és legalább 150-200km-re élnek tõlem? Miért nem vonzódnak hozzám a környékbeli lányok vajon?

Eléggé fáj ez nekem, hogy lényegében még egy bevándorló feka is hamarabb becsajozik, pedig nem valami szép teremtmény, de láttam én már más ronda tagot is fehérben is, akinek mégis volt barátnõje, ráadásul nem is rossz lány, egész vonzó, bájos teremtés. Csak valamiért nekem nem jön össze, nem értem miért nem kellek a lányoknak a környéken, de nagyon megvisel már. :(

Legjobb válasz: Ezt a kérdést magadnak kell feltenned.:)

Ezt a kérdést magadnak kell feltenned.:)
a rossz hírnév....
Szerintem utazz el a távoli csajokhoz és farkald meg õket. Ne menjenek pocsékba!
Valószínûleg élõben nekik se kellenél, csak tisztes távolból merik ezt mondani. Sajnos a ronda srácok sorsa már csak ilyen.
szerintem többen beszélnek angolul
Gyanítom valóban a nyelv miatt, meg mert a német piac eddig nem volt annyira egyszerûen járható út nem sokkal ezelõttig.

Miért nem vonzom a kedves, okos aranyos fiúkat? :/

Eddig csak bunko, menõ nagydumás pasiaim voltak és elegem van belõlük! Azt mondták sokan, hogy unatkoznék más fajta pasi mellett, és ha ez igy van akkor én unatkozni AKAROK!!!

Legjobb válasz: Írj rám és máris megtörik a jég.

Írj rám és máris megtörik a jég.
Hát.. most hogy így belegondolok én nem járnék veled. Legalábbis az alapján, hogy kivel jártál eddig. Egyébként meg elárulom, hogy egy kedves, okos sráccal szóba se állnál valószínûleg. :D Azt meg elfelejtetted odaírni, hogy helyes legyen. (16F)
hogy lepontoztatok, pedig csak az igazat mondtam :D én is tudom, mennyire értelmetlen és haszontalan itt olvasni és megválaszolni a kérdéseket, amik sokszor kamuk :D szóval én itt vagyok most, egy kis ideig, aztán megyek a dolgomra, de tudom, hogy az itteni tevékenységem hasznossága = a nullával :D (a saját életemre nézve mindenképp) nektek sem ártana, legalább magatoknak bevallani! :D kérdezõ, bocsi az offért.
"mindenki külõnlegesnek tart....olyan nemmindennapi + nincs még1 ilyen...stb!" Nyilván ez itt a baj. Addig mondogatták a kis kanos fiúcskák -csak, hogy megdöntsenek -, míg elhitted és nagyképû, lenézõ lettél másokkal. Ezt pedig sokan nem tolerálják.
4-es... pl. a gyik-on válaszolgatni? :D
Mert nem veszed észre õket például, illetve valószínûleg õk csak álmodoznak rólad, ha valóban ilyen vagy... :) És nem igazán hinnék el, hogy bármikor is lenne esélyük nálad.Biztatni kellene õket, kedvesen viselkedni velük, mosoly. :) Én is ilyen vagyok, de túl fiatal vagy hozzám sajnos...:/ 22/F
mellettem nem unatkoznál, nem vagyok menõ mert nagydumás, bulizni se járok, inkább számomra hasznos dologgal töltöm az idõmet:) nekem is irhatsz ;) 17F
jah, hát biztos találsz majd csak állj velük szóba
Ha elég kövér vagy kialakul a saját gravitációs mezõd.
Válassz engem!:D Ronda, alacsony, félénk, gátlásos, de perverz állat vagyok. Én vagyok az igazi! xd

Miért nem vonzom a párom sexuálisan?

Van egy pasim, 2,5 honapja, de csak havonta egyszer tudunk találkozni mert elég messze élünk egymástól és én még a volt férjemmel és a gyerekeimmel élek. Azt mondja az a baja, hogy a helyzet is sokban befolyásolja, meg az is hogy egész más vagyok mint amihez hozzá szokott. Úgy érti, hogy én egy magas 178/65 kilós két gyerek után egybe levõ csaj vagyok, neki meg az életében mindig ilyen pici 40 kilós õzikék voltak, ráadásul én olyan vagyok szerinte aki ráront és a falhoz vágja. ( iróniával )

Legjobb válasz: Mi van? Már ne is haragudj, de szerintem egy olyan pasit keress, aki tisztel! Biztosan találsz. 21/F

Mi van? Már ne is haragudj, de szerintem egy olyan pasit keress, aki tisztel! Biztosan találsz. 21/F
huhhh. ez egy gáz pasi... dobd ki...
pancser a hapsid, keress jobbat :D
Miért csak a pasi lehet a hibás? Nem olvastátok?? A volt férjével él együtt és gyerekei is vannak. Ez azért eléggé idegtépõ lehet.

Miért nem vonzódnak a fehér, magyar lányok az északi típúsú fiúkhoz, a média miatt lettek vonzóbbak a néger, arab, ázsiai, latin fiúk, vagy ez mindig is így volt?

Én világosbarnás, néhol szőkés hajú, zöldeskék szemű, viláogs, fehér bőrű srác vagyok és tapasztalom, mennyire nem bejövős a fajtám a mai magyar, fehér lányoknál. Csak nem értem miért van ez így, miért baj az, ha egy fiúnak igazi fehéer bőre van, talán menjek el szolizni, vagy az a baj, hogy nem néger barna szemem van, esetleg a hajam a gond, hogy nem fekete, mint egy négernek, ázsiainak, latinnak, arabnak? Vagy mindezek együtt?

Legjobb válasz: 7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...

7 éve vagyok együtt egy szõke hajú, égkék szemû, fehér bõrû , magyar férfivel. Én is magyar nõ vagyok. Ne általánosíts már...
Sosem vonzódtam az általad leírt típusokhoz, és ez az állandó általánosítás már tényleg marha unalmas...Ellenben a fogalmazásod stílusa nálam kizáró ok lenne, iszonyat nyafogós vagy (és hülye, ha komolyan gondolod, amit leírtál).
kedves kérdezõ! ne általánosíts ilyen marhaságot!! mert valakiknek nem jöttél be, az nem törvényszerû amúgy semmi gond a fehér bõrrel, az ember nem ez és a szemszín alapján dönt, hanem lehessen vele beszélgetni N
Mert a José Armando divatosabb, mint a Hans-Jürgen
Az a baj, hogy alacsony, vékony, debreceni vagy és nyafogsz. Messzirõl szaglik, hogy megint te vagy, csak újítottál.
Meleg vagy.
A 3-asnak igaza van: mert ez a divat.
Mert a magyar csajok már a cigány kanok [email protected]át szopkodják szívesebben..
Egyáltalán nem értem, hogy a barna szemet és a fekete hajat miért a négerekkel társítod, a magyar lakosság jelentõs része ilyen adottságokkal bír. Én is fekete hajú, fekete szemû, fehér bõrû férfi vagyok, és az õseim Izlandról származnak. Ja várjál, te a debreceni srác vagy, mi? Bocs, nem szóltam.
A média a rasszkeveredést támogatja.
Nem! Én is a fehér bõrû fiúkhoz vonzódom, bele sem gondoltam még, milyen lenne sötétebb bõrûvel lenni. Nekem is volt már világos hajú, kék szemû pasim! Tényleg ne általánosíts, lehet, hogy a személyiséged miatt nem akarnak veled járni.
A kérdező hozzászólása: Valakinek? Épp ez a baj, hogy egy kezemen megtudnám számolni hány lánynak tetszettem külsõre, persze, ha egy néger vagy egy éjjel-nappal budapest kristóf lennék bárkit megkaphatnék. -.-
Nekem bejönnek a barna hajú és szemû pasik, másnak meg a skandináv típus a zsánere.Durván általánosítasz, és ostobaságokat beszélsz.
En elek-halok az eszaki-tipusu ferfiakert, ugyhogy ne altalanosits. :)
A kérdező hozzászólása: EGyébkén ebben a divat dologban, sajnos van igazság. Mindenhol azt nyomatják, hogy a négerek milyen menõk, és érdekes manapság minden fiatal tini kislány négerrel akark lenni, míg pár éve még szégyen volt gorillával csinálni. Sõt az volt a menõ, ha fehérbõrû pasid volt. Szomorú, hogy ennyi agyhalott lány van, akit így befoláyosl a média. Remélem nekem sikerül egy értelmes, fehéer fiúra vágyó lányt találnom egy nap.
A kérdező hozzászólása: 5-ös sajnálom, hogy a saját nemedhez vonzódsz és nem vagy képes ezt megemészteni, beszélgess egy pszichológussal, az talán tud rajtad segíteni, hogy normális hetero legyél.
Az az igazi skandináv-típus a gyengém. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Ez hülyeség!!!
au au au au au au ez hülyeség. tévképzet. nem tudom hol olvastad, nézz jobban körül a világban. szép napot!
Na ezt meg honnan veszed?
elõször átfutott az agyamon mi is a fehér de ezt honnan vetted? N
LOL
Mert Budapesten az összes nõ fehér, okoska. Vannak, akiknek tetszel.A többségnek fehér pasija van. Logikai hiba ilyen következtetést levonni.
No csak, a sárga ördög nem alszik.
Talán azért mert régebben nem is találkoztak négerekkel meg ázsiaiakkal? Minél több jön ide, vagy minél több magyar nõ utazik ki, nyilván annál többnek lesz más országból való barátja. Amíg az autó meg a színestévé luxuscikknek számított egy ázsiai srác is ugyan ilyen ritkaságszámba ment. Márpedig ez azért nem volt olyan régen. Az meg hogy fehér férfiak fenyegetnek...valószínûleg pont annak a csajnak kelted fel az érdeklõdését aki annak a srácnak kellett volna, plusz ehhez hozzáadódik egy kis rasszizmus is.
Hát a skinhead bulikon a "fehér lányok" b*sznának pofán elõször...
A kérdezõ vagy gyökér, vagy troll. Én sem vagyok hófehérke, de vegyesen sötétnek világosnak szimpatikus vagyok. Emberek, ez sosem szólt börszínrõl.
Ez nem igaz.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem, tapasztalom. Itt Budapesten meg fõleg.
egyre több magyar csaj jön össze roma, illetve néger férfiakkal, ezt mivel magyarázzátok?
A kérdező hozzászólása: Ázsiai vagyok, és azt vettem észre, hogy a fehér lányokat nagyon is érdeklem. Oly annyira, hogy fenyegetõ megjegyzéseket kapok fehér fiúktól.
bullshit

Miért nem vonzom a férfiakat?

Amikor egyetemre kerültem, kollégista lettem, ott ismertem meg egy nagyon helyes fiút aki hosszú hetekig udvarolt, de nem történt semmi.Végül egy este megcsókolt de eltelt megint pár hónap úgy, hogy ennél nem léptünk tovább.Jött a nyári szünet, de igyekeztünk minden héten találkozni. Tanévkezdéskor nem mentünk vissza a kollégiumba, hanem együtt béreltünk egy garzont.De még itt sem feküdtünk le egymással, ekkor már kezdtem nagyon gyanakodni, hogy vmi nincs rendben. Ha rákérdeztem mindig csak hitegetett, meg hogy ne rontsuk el a szexel, stb.Aztán elmaradt egy el?adásom, váratlanul hazamentem és hallottam, hogy fürdik.Sosem engedett be ha a fürd?szobában volt, de akkor benyitottam és a kádban egy lány volt. Mint kiderült transzszexuális, lánynak született, de pasiként élt. Totál kiborultam, még aznap új albérletet néztem. Találtam egyet ahol a nagyobbik szobában egy pár lakott, én beköltöztem a kicsi szobába.A pár nagyon aranyos volt, nagyon jóba lettem velük, f?leg a fiúval jöttem ki jól. Végül egymásba szerettünk, a barátn?je pedig némi hiszti után elköltözött.Ott maradtunk ketten és egy darabig jól is éreztem magam az új kapcsolatban, viszont a szex itt is váratott magára.Amikor már egyre türelmetlenebbül faggattam, hogy miért nem akarja, végül színt vallott: transzszexuális és éppen nemátalakító m?tétek el?tt áll, kért, hogy értsem ?t meg és legyek türelemmel, mert ? is teljes érték? férfi lesz és ugyanúgy megad majd nekem mindent, mintha férfinak született volna. Én hetero lány vagyok és végre szeretnék egy igazi pasit, az igaz, hogy tetszenek a vékonyabb, kevésbé izmos és sz?rös fiúk, de gondolom nem csak a transzszexuálisok között van ilyen. Szerintetek mi az oka, hogy vonzom ezeket a nem is lány- nem is fiú embereket? Amúgy én kinézetre nagyon n?ies vagyok,nincs bennem semmi fiús.

Legjobb válasz: Elég kamunak tûnik :D De ha nem az akkor: Nem létezik hogy nem tetszenél normális fiúknak, csak az ilyet általában csak barátként kezelik a nõk. Vékony férfiért nem nagyon vannak odáig a csajok.. Sajnos. :/

Elég kamunak tûnik :D De ha nem az akkor: Nem létezik hogy nem tetszenél normális fiúknak, csak az ilyet általában csak barátként kezelik a nõk. Vékony férfiért nem nagyon vannak odáig a csajok.. Sajnos. :/
Te választod és nem vonzod õket, valahogy úgy ahogy vannak nõk akik azt hiszik vonzák a kegyetlen pasikat, miközben az az igazság hogy épp õk választják ki õket a tömegböl. Sok oka lehet hogy miért, de minden bizonnyal egyfajta lustaság, az egyszerü út és a kényelem ami miatt mindig ide lyukadsz ki. Mondjuk azt elképzelni nem tudom hogy ne vennék észre jeleket már az elsõ találkozáskor, igy azt végképp nem ha együtt is élnék valakivel hogy ezt el tudja elölem titkolni, ez nekem ilyen felfoghatatlan szint.
valóban kamuszagú amennyiben mégsem az akkor fogadd szeretettel a részvétemet és ez még csak 2 eset volt, ne add fel
Hogy egyszer megtörténjen veled, még elképzelhetõnek tartom, de hogy 2-szer!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos nem kamu, és igen, észre kell venni, hogy valami nem stimmel, persze nekem is gyanús volt, fõleg az elsõ esetnél, nagyon szép volt a bõre, kicsi a keze stb., de mindenre gyanakodtam csak erre nem.Az, hogy rögtön ez után belefutok egy hasonló emberbe, arra végképp nem gondoltam:( Nekem tizenévesen is a kimondottan vékony fiúk tetszettek, már-már soványak. Mindketten extra vékonyak voltak, így szinte semmi mellük nem volt, de csípõjük sem, szóval nem volt mi utaljon a nõiségükre, a második esetben még egy kis szakálla is volt neki, mert amikor már megismertem túl volt egy nagy nõgyógyászati mûtéten, amit hormonterápia követett, ettõl szõrösebb is lett, a hangja is egész mély volt. Azon kívül, hogy éreztem, hogy vmi nem stimmel, semmi konkrétumra nem gondoltam. Viszont azon elgondolkodtok, hogy talán némi lustaság is van benne, de lehet csak az vonzott, hogy egész jól tudtak udvarolni, amit elõtte egy fiútól sem kaptam meg:(
Szegénykém :( Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni magadnak egy helyes srácot. Hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!