Találatok a következő kifejezésre: Miért nem visszavonni a (2 db)

Miért nem lehet semmiképpen sem visszavonni a megkeresztelkedést és az elsőáldozást?

Legjobb válasz: Mert az éppen olyan, mint a születés - azt sem lehet visszavonni.

Mert az éppen olyan, mint a születés - azt sem lehet visszavonni.
Tárgyakat met lehet semmisíteni, megtörtént dolgokat nem lehet semmissé tenni. Ha azért probléma, mert át akarsz térni más hitre, nem hiszem, hogy problémát okoz. Több olyanról tudok, aki késõbb "átkeresztelkedett". Sõt, a régi idõkben, amikor még házasságon belül fontos volt, hogy a házastársak azonos vallásúak legyenek, az egyik félnek, általában a kisebb vagyonnal rendelkezõ házasulandónak át kellett térni a másik család vallására. Ha a vallási hovatartozás vezérel, hanem csak egyszerûen nem akarod gyakorolni a vallásodat, ne foglalkozz a kérdéssel, egyszerûen ne gyakorold.
Bocs, az utolsó mondat helyesen: Ha nem a vallási hovatartozás..... (a többi marad!!)
A kérdező hozzászólása: De elvileg azért, mert Isten semmiért nem vonja vissza. De én visszaszeretném, de sajnos nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Vagy legalább is az örök-életet szeretném visszavonni. Ha egyébként azt mondjátok, hogy nincs Isten, csak annyit mondok, hogy nem lehet bizonyítani.
ha nem lehet bizonyitani az bõven elég indok hogy semmi értelme ne legyen bárminek amit az ember csinál a vallás szempontjából. másrészt amikor megkeresztelik az embert fiatalon, nem is tud róla nem hogy dönteni akarja-e... nem mellesleg ismét egy nagy kresztény példa és kérdés aminek semmi értelme semmi alapja. hogy vonnád vissza az örök életet ha még isten léte sincs bizonyitva?elég értelmetlen. és valaki képes lesz öngyilkos lenni ezért..

Miért nem tudom visszavonni a szavazatomat/pontozásomat?

El?fordult már, hogy valakinek hasznosnak értékeltem a válaszát, de véletlenül nem hasznost nyomtam. És nagyon bosszant, hogy nem tudom ezt megváltoztatni utána. Nem lehetne ez ellen tenni valamit? Szerintem nem csak engem zavar a dolog.

Legjobb válasz: Hogy mások szavazatainak függvényében ne gondolhasd meg magad. Amúgy meg nem úgy lett kialakítva az oldal, hogy ezt meg lehessen tenni. Ennyi.

Hogy mások szavazatainak függvényében ne gondolhasd meg magad. Amúgy meg nem úgy lett kialakítva az oldal, hogy ezt meg lehessen tenni. Ennyi.
azért nem tudod visszavonni mert nem lehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!