Találatok a következő kifejezésre: Miért nem videókat (657 db)

Miért nem viszi a telóm a videókat?

Samsung galaxy y telóm van ès csak a youtubon viszi a videókat.Már leröltöttem a flash playert ès ezzel sem müködik.Mindig vmi hibat ir es h allitsam le.

Legjobb válasz: Konvertálnod kell hogy vigye a telefon. Használd az Any Video Converter-t és válaszd ki a kimenetnek a telódat. http://img685.imageshack.us/img685/3526/screenshot005wx.png Letöltés. http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/

Konvertálnod kell hogy vigye a telefon. Használd az Any Video Converter-t és válaszd ki a kimenetnek a telódat. http://img685.imageshack.us/img685/3526/screenshot005wx.png Letöltés. http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/
A kérdező hozzászólása: De nekem a telón viszi csak a neten nem megy a videô, csakk a youtubon:-(:-( itt irták h flash player kell de ezzel sem megy a neten..
Nálam teljes a képzavar... "Miért nem viszi a telóm a videókat?" E- miatt írtam. Amennyiben a youtube -on meg tudod nézni akkor telepítve van a flash. Most akkor mi nem viszi? A számítógéped médialejátszója? Mit használsz és egyáltalán milyen operációs rendszer? A Windows a lejátszáshoz (Windows Mediaplayer) kodekeket használ, azt kell telepíteni, hogy lejátsza a windows. Telepítsd ezt: http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack/ Lesznek még hozzászólások, hogy használj másik lejátszó programot (VLC media player és tsa.) Ha ezt felteszed akkor a beépített lejátszó is fogja vinni az összes videoformátumot.

Nálatok elindul ez a videó? Nálam miért nem?

http://www.magnovideo.com/?v=IWZGBL4D

Legjobb válasz: Nálam elindul de nem tudom hogy nálad miért nem, talán várj amég tölt a videó.

Nálam elindul de nem tudom hogy nálad miért nem, talán várj amég tölt a videó.

Psp miért nem játsza le a videókat?

Van egy 1000-es psp-m és ráraktam a gotube-t megtalálja a videókat de 00:00-nál nem megy tovább. Minden programmal próbálkoztam de ugyan az a hiba volt mindig. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Én is eszt kérdezem de nekem se játsza le a videokat! És nem tudok rá jõni miért!

Én is eszt kérdezem de nekem se játsza le a videokat! És nem tudok rá jõni miért!


A youtube miért nem hozza be a videókat?

nem tölti be a lejátszót, csak egy fekete téglalapot kapok általában a legújabb, és a pár órája feltöltött videóknál mindig ez van, azután lett ilyen hogy újraraktam a gépem (win7 86x) természetesen le van töltve a legújabb adobe flash player,+a legfrissebb videokártya driver is.

Legjobb válasz: " A youtube miért nem hozza be a videókat? " így,rossz a kérdés,mert nem a Youtube a hibás ebben, hanem a géped,nálad nem jó,azért nem látod a vidiket, tegyétek rendbe a masinádat, egyik ilyen : https://docs.google.com/document/d/19HaIteHLWl6sBoZAQP23Yidk..

" A youtube miért nem hozza be a videókat? " így, rossz a kérdés, mert nem a Youtube a hibás ebben, hanem a géped, nálad nem jó, azért nem látod a vidiket, tegyétek rendbe a masinádat, egyik ilyen : https://docs.google.com/document/d/19HaIteHLWl6sBoZAQP23Yidk..
milyen böngészõt használsz?
A kérdező hozzászólása: firefox
és hanyas verziójú ás a flsh player is milyen verzió lehet az a baj, frissítsd mindeggyiket a legújjabbra
A kérdező hozzászólása: Leírtam hogy mindegyik a legfrissebb
akkor paszz

Egy ati hd 3450es telepitöt hogy honna tudnám letölteni meg miért nem is meri fel a gépem a video kártyát agp-s a gépem és xp van rajta meg olyat csinál a mikor betölt hogy kockás meg a legkisebb beállitásokkal fut csak és nem tudom modositani?

Legjobb válasz: A windows XP szinte egyáltalán nem ismeri föl a komolyabb video kártyákat. Ezen meg se lepõdj. Az a driver, ami neked kell szerintem ez: http://www2.ati.com/drivers/legacy/12-6/12-6-legacy_xp32_dd_.. Ha nem lenne jó akkor szedd le ezt: http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe Ez felismeri milyen drivel való a kártyádhoz és azt szedi le. A kockás kép leginkább 2 jellemzõ dolog lehet. Az egyik hogy sajnos a video kártyád memóriája meghibásodott. Akkor nem igazán tudsz mit tenni. A másik lehetõség mait valószínûbbnek tartok, hogy bugosan települt az ATI driver. Ilyenkor miután feltelepült az ATI driver és újraindult a gép úgy jön be a Windows mintha kb. 4 színt használna így nagyon bénán néz ki a kép. Ilyenkor belépek a eszközkezelõbe és megkeresem a videokártyát, majd driver frissítését választok, ahol kézzel adom meg a driver helyét, ami ilyenkor még a C:\ATI könyvtárban lesz valahol. Ekkor újra illeszti a drivereket és ha újraindítod a gépet már normálisan fog bejönni.

A windows XP szinte egyáltalán nem ismeri föl a komolyabb video kártyákat. Ezen meg se lepõdj. Az a driver, ami neked kell szerintem ez: http://www2.ati.com/drivers/legacy/12-6/12-6-legacy_xp32_dd_.. Ha nem lenne jó akkor szedd le ezt: http://www2.ati.com/drivers/auto/amddriverdownloader.exe Ez felismeri milyen drivel való a kártyádhoz és azt szedi le. A kockás kép leginkább 2 jellemzõ dolog lehet. Az egyik hogy sajnos a video kártyád memóriája meghibásodott. Akkor nem igazán tudsz mit tenni. A másik lehetõség mait valószínûbbnek tartok, hogy bugosan települt az ATI driver. Ilyenkor miután feltelepült az ATI driver és újraindult a gép úgy jön be a Windows mintha kb. 4 színt használna így nagyon bénán néz ki a kép. Ilyenkor belépek a eszközkezelõbe és megkeresem a videokártyát, majd driver frissítését választok, ahol kézzel adom meg a driver helyét, ami ilyenkor még a C:\ATI könyvtárban lesz valahol. Ekkor újra illeszti a drivereket és ha újraindítod a gépet már normálisan fog bejönni.

Miért nem szeretem a vallást? Ennek a videónak kellene mondani valamit?

http://www.youtube.com/watch?v=2Qa3cmuYXBs Megnéztem, de nem értem. Most ennek kellene mondania valamit, hogy mi az igazság a vallással, a kereszténységgel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Ez a videó semmit nem mond a vallásról. Az egyházakról (fõleg a történelmi egyházakról) mond kritiák. A vallást az egyházzal összemossa õ is. Azt, hogy miért nem szereted a vallást, magadban kell keresned, nem mások videóiban.

Ez a videó semmit nem mond a vallásról. Az egyházakról (fõleg a történelmi egyházakról) mond kritiák. A vallást az egyházzal összemossa õ is. Azt, hogy miért nem szereted a vallást, magadban kell keresned, nem mások videóiban.
Hát, lehet, hogy kellene, de számomra nem sokat mond. Nagy szavak ezek, mármint az igazság, szerintem ezt nem vagyunk hivatottak eldönteni és pláne nem mások hite fölé helyezni, a saját vallásunkat, nézetünket. A testi és a lelki szabadság az, ami fontos és nem az, hogy ki kitõl véli kapni. Sajnos a legtöbb vallás, eltörölné a többit, ha tehetné, még ma is. Na, szerintem ez az, amirõl, ha képesek lennénk valaha lemondani, nemessé tenné az embert és igazabbá, mindenki hitét.
Szerintem van benne sok helytálló dolog.Pl.csak vegyük azt, hogy Jézust a vallástalansága miatt ítélték halálra.ez fajta elutasító mentalitás az egyházakban, mint nagy hatalmakban a mai napig fennáll-igaz, már nem ítélik halálra, csak mondjuk kiközösítik azt, aki nem fogadja el a nézeteiket.A vallás valóban emberi találmány, és amirõl a vallási vezetõk szónokolnak, és ahogyan viselkednek, annak már nem sok köze van Jézus életviteléhez.
Alapvetõen arról szól, amit a legtöbb nem hívõ nem ismer, és ez a fõ oka, hogy elfordulnak Jézustól, ha van is valamilyen hitük. Elmagyarázom. Vallás: Olyan rendszeres szokás, amelyekbe veti az ember a hitét, hogy azok által fogja õt Isten elfogadni. Az ilyen embereket áthatja egy félelem a kárhozattól, ezért élnek vallásos életet. A vallásellenesség fõ célpontja (nagyon helyesen) az ilyen vallásosság elleni küzdelem, mert ez lebénítja az embert. Csak a legtöbb vallásellenes törekvés szerintem nem a célravezetõ módon történik. Kapcsolat Jézus Krisztussal: A vallás ellentéte és ellensége. Jézus kereszthalálával elhordozta a világ minden bûnét. Ezért bárki szabadon mehet Istenhez, ahogy õ hív is mindenkit, mert pont azért volt ez az áldozat, hogy semmi akadálya ne legyen az Istennel való üdvözítõ kapcsolatnak, hacsaknem a saját szabad akaratunk. A vallással szemben Jézus azt hirdeti, hogy nem kell görcsölni, hogy Isten elfogadja az embert, mert ennek minden akadálya a keresztre lett szegezve, ezért hit által szabadon vehetjük a megbocsátást, és az üdvösséget. A pokol nem fenyegetõ ellenség többé, hanem a saját személyes választási lehetõségünk. Istennek ugyanis nem a büntetése a pokoli szenvedés, hanem az õ hiányának közvetlen következménye, mivel mindennek õ a forrása. Itteni életünk során gondoskodva van rólunk, van levegõ, víz, fény, étel, de ha Isten nélkül megyünk el innen, azt visszük magunkkal az örökkévalóságba, ahol az istennélküliséget Isten megadja az elutasítónak teljes mértékben. Nagyjából ez a lényege. Remélem, érthetõ. :)

Miért nem működik a videó lejátszóm?

Amióta letöltöttem a K-Lite Codec Pack-et, nem használható video lejátszásra se a WMP, se Divix Player. Csak a Madia Player classic. De feliratot ez se játszik le. A Subtitles eszközt szürkén jelzi, szóval be se tudok állítani semmit. Pedig a codec pack-et pont a feliratok miatt szedtem le. Windows 7 Home Basic 32bit van a gépen, és Mega, meg Standard codec pack-et próbáltam a gépre. Ha tudnátok segíteni, megköszönném!

Legjobb válasz: ez pedig beállítás gond lesz. Sajnos én is csak tippeltem a beállításoknál. Próbáld meg a start menü / programok alól a K-lite / All settings -nél resetálni. http://img37.imageshack.us/img37/6466/qttemphp5516.png A manage Direct show filter -nél lehet engedsélyezni, vagy tiltani a kodek-eket. http://img545.imageshack.us/img545/8568/qttempuh5516.png Ez a lis (portable) programmal megnézheted milyen kodekek vannak a gépeden és enged / tilt -hatod.Esetleg valamivel összeakad. http://www.nirsoft.net/utils/mmview.html ezzel tudod regisztrálni/unregisztrálni a kodekeket. http://www.cccp-project.net/ win7 alatt nem tudom hogy mûködik -e?! A a Startmenü (K-lite / Configuration /FFdshow DXVA video Dekoder alatt találod a felirat részt. http://img11.imageshack.us/img11/5359/qttempnl5516.png Illetve a ...Configuration / FFdshow Video dekoder -nél a felirat részben. http://img72.imageshack.us/img72/3295/qttempxd5516.png Elõször nézd meg hogy nem -e akad össze valamivel (pl Divix) és tiltsd le (MMView). Próbálkozz a beállításokkal , (elõször resetálj) http://img72.imageshack.us/img72/6310/screenshot002tu.png

ez pedig beállítás gond lesz. Sajnos én is csak tippeltem a beállításoknál. Próbáld meg a start menü / programok alól a K-lite / All settings -nél resetálni. http://img37.imageshack.us/img37/6466/qttemphp5516.png A manage Direct show filter -nél lehet engedsélyezni, vagy tiltani a kodek-eket. http://img545.imageshack.us/img545/8568/qttempuh5516.png Ez a lis (portable) programmal megnézheted milyen kodekek vannak a gépeden és enged / tilt -hatod.Esetleg valamivel összeakad. http://www.nirsoft.net/utils/mmview.html ezzel tudod regisztrálni/unregisztrálni a kodekeket. http://www.cccp-project.net/ win7 alatt nem tudom hogy mûködik -e?! A a Startmenü (K-lite / Configuration /FFdshow DXVA video Dekoder alatt találod a felirat részt. http://img11.imageshack.us/img11/5359/qttempnl5516.png Illetve a ...Configuration / FFdshow Video dekoder -nél a felirat részben. http://img72.imageshack.us/img72/3295/qttempxd5516.png Elõször nézd meg hogy nem -e akad össze valamivel (pl Divix) és tiltsd le (MMView). Próbálkozz a beállításokkal , (elõször resetálj) http://img72.imageshack.us/img72/6310/screenshot002tu.png
1 Letakarítani az összes kodekpakkot. /Jó esetben nem kell még a Windows-t is újratelepíteni/ 2 Egy normális lejátszót telepíteni. VLC , KMPlayer, Potplayer. A kodekpakkok letakarítására a Revo Uninstaller ajánlott. /meg más programok törlésére is/

3 Hónapja gördeszkázok és nem megy az ollie sehogyan se folyton nézek róla videókat de nem sikerül csak az eleje megy fel a deszkának a hátsó meg 1-2cm miért annyit gyakorlom pedig miért nem megy? Szerintetek abbahadjam? Bocsi hogy hosszú

Legjobb válasz: én is deszkázok nekem eleinte is ment az ollie mert valaki megmutatta na úgy csináld hogy amikor pattintasz viszed utana a hatso labad is es teljesen vegig tolod a labad a deszka eleejig ekkor mar csak landolnod kell de nezz slow-mo videokat a trukkjeim nagyreszet ugy tanultam meg sok szerencset teso :)

én is deszkázok nekem eleinte is ment az ollie mert valaki megmutatta na úgy csináld hogy amikor pattintasz viszed utana a hatso labad is es teljesen vegig tolod a labad a deszka eleejig ekkor mar csak landolnod kell de nezz slow-mo videokat a trukkjeim nagyreszet ugy tanultam meg sok szerencset teso :)
Lehet a deszkád hibája is.

Miért nem működik az EasyCAP videó digitalizálom?

Nem régen vásároltam és csak a hangot tudom vele felvenni a képet egyszer?en nem akarja megjeleníteni és digitalizálni.

Legjobb válasz: Én azt javasolnám, hogy ha az eredeti magyar leírást követve nem jutottál eredményre, beszélj az eladóval, biztosan tud segíteni. Általában aki ilyesmit árul, az ért is hozzá. Ha mégsem, akkor rossz helyen vetted, de cserébe viszont biztosan olcsó volt. Pár alap dolog: a hozzá kapott Cd-ról fel kell tenni a ULEAD Video Studiot, (kód a Cd tokon) és a Studioban a Capture fülön tudsz digizni. Beállításoknál a Composite input legyen a videóhoz, ha a sárga csatlakozón jön a kép. Célszerû az EasyCAPet a hátsó, alaplapra közvetlenül csatlakozó USB-be dugni és ha lehet, ne legyen a gép teleszórva mindenféle idegen codec-kel.

Én azt javasolnám, hogy ha az eredeti magyar leírást követve nem jutottál eredményre, beszélj az eladóval, biztosan tud segíteni. Általában aki ilyesmit árul, az ért is hozzá. Ha mégsem, akkor rossz helyen vetted, de cserébe viszont biztosan olcsó volt. Pár alap dolog: a hozzá kapott Cd-ról fel kell tenni a ULEAD Video Studiot, (kód a Cd tokon) és a Studioban a Capture fülön tudsz digizni. Beállításoknál a Composite input legyen a videóhoz, ha a sárga csatlakozón jön a kép. Célszerû az EasyCAPet a hátsó, alaplapra közvetlenül csatlakozó USB-be dugni és ha lehet, ne legyen a gép teleszórva mindenféle idegen codec-kel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!