Találatok a következő kifejezésre: Miért nem velem szeretkezni a (18 db)

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

Már 11 éve vagyunk együtt és van egy 7 éves fiunk is. Az utóbbi három évben nem igazán akar velem szeretkezni a feleségem havi 1 alkalom talán, de az is ritka. Beszéltem vele és azt mondja nincs semmi gond csak fáradt vagy nincs kedve egyszerûen nem tudom vele megbeszélni, hogy mi lehet a probléma mert nem akar a témáról beszélgetni. Én márt ott tartok, hogy lehet elválok tõlle csak a fiam visszatart mert nem szeretném, hogy neki nehézséget okozzak. Pedig nagyon szeretem a párom, de nekem ez így elég rossz és kellemetlen. MErt ha megtudnám vele legalább beszélni, mert megértem ha én vagyok valamiben hibás én akkor változtatok magamon, de ha nem is engedi, hogy legalább megbeszéljük, teljessen hülyének érzem magam. A párom tudom, hogy nem csalt meg és nem is fog mert szeret. Ez a dolog teljessen kizárt. Valaki segítsen aki márt volt ilyen helyzetben és megtudta oldani. Valami jó ötlet?

Legjobb válasz: Lehet nincs, gond de még is van veled ezek szerint. Próbáld meg kicsit felújítani a kapcsolatotokat. Menjetek el gyerek nélkül kis romantikázásra stb.:-)

Lehet nincs, gond de még is van veled ezek szerint. Próbáld meg kicsit felújítani a kapcsolatotokat. Menjetek el gyerek nélkül kis romantikázásra stb.:-)
Kedves kérdezõ! Nem megbántásképp akarok neked írni, csak valamit nem értek. Attól mert a szex nem mûködik köztetek, inkább elválnál? De ha szereted, márpedig azt írtad, akkor ennek megsem kellene fordulni a fejedben!! Igen, a szex az egy nagyon fontos pontja egy kapcsolatnak, de nem a legfontosabb!!! Inkább ahelyett hogy váláson gondolkodnál, ülj le magaddal beszélgetni egyet és keresd a megoldást, a hibát! Lehet azért nem akarja megbeszélni, mert nem is akar téged megbántani! Nem tudhatod, ha más nem akkor itt az új feladat: Hódítsd meg újra! Érd el hogy kívánjon! Lobbantsd fel azt a kihaló tüzet, ennyi a titka! Erre számtalan tippet, ötletet találhatsz az interneten, miképp lehet feldobni a kihûlõ kapcsolatokat! Sok sikert!
Nem hiszem, hogy vele van a baj. Inkább a felesége lett frigid, ez gyakran elõfordul. Ha nem akar rajta változtatni nem javul meg a kapcsolat.
Pár tipp: 1. Feszélyezi a gyerek a másik szobában. 2. Tényleg fáradt! 3. Valami miatt (stressz, fogamzásgátló) miatti libidóvesztés. 4. Esetleg te engedted el magad az utóbbi idõben. 5. Nem nõként, hanem anyaként kezeled, ezért õ sem férfiként tekint rád. A 4-est te tudod kizárni, ha kicsit önmagadba nézel, kellõ önkritikával, és így tudsz is ellene tenni. Az 5-öst szintén magadban kell kiértékelned. Tehetsz ellene... bókolj, néha lepd meg valamivel! A 3-ast át kellene gondolni... volt-e fogamzásgátlóváltás? Olyan stressz, ami kiválthatja? Családtag elvesztése, új munkahely, új munkakör? 1-es: olyankor kell próbálkozni, amikor a gyerkõc nincs otthon! Vagy hétvégére lepasszolni egyszer-egyszer a nagyinak... 2-es: vigyétek közösen a háztartást, segíts be minél többet, akkor több ideje is lesz, meg nem lesz annyira fáradt! Közben eszembe jutott egy 6. is. Dolgozik, vagy "csak" gyereket nevel? Mert ha csak az utóbbi, akkor az is lehet, hogy önmagában értékelõdött át nõbõl anyává. Itt a megoldás az lehet, mint az 5-ös pontnál!
Megcsal még nem jöttél rá
Az eltérõ szexigény sajnos nagy konfliktus forrás lehet egy párkapcsolatban....Meg kell beszélni ezt vele!
Nálunk ugyanez van, csak fordítva...a férjem fáradt, nincs kedve, határidõs munka stb :((( Kiborító
hozzáteszem, ha meg akarom vele beszélni, akkor nekem ugrik és "már megint itt tartunk, hagyjál már békén"

A párom miért akar velem szeretkezni amikor én nem tudok?

Eddig mindig olyan pasijaim voltak akikkel csak szexeltem. Az egész kb öt percig tartott. A jelenlegi párom viszont csak szeretkezni szeret amit én nem "tudok". Tanácsot kérek!

Legjobb válasz: Mi van?

Mi van?
Tanulható, semmi gond! :) A szemkontaktus, egymás testének kívánása, puszilgatások, heves csókolózás, stb.. A szeretkezés az, amikor a "b**szás" átalakul és a szerelem kerül elõtérbe. A kettõtök lelki kapsolata, és nem csak a testi...
Eddig mindig 5 perc volt neked egy menet? Te szegény...
Mint látom, fogalmazni sem tudsz...
Ilyen az, amikor nem percdíjat fizettetsz..
hány éves vagy?
Ahhoz elég bunkó, hogy személyes üzenetben szitkozódjon, de írni azt persze ott sem tud!

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

Nem el?ször fordul el?, hogy hazajön a munkából, vagy 7végén is csábítgatom, kezdeményezek és elutasít hogy nincs kedve. Több hét is eltelik úgy hogy nincs semmi, és n?ként nagyon megalázónak érzem a többszörös elutasítást. Próbáltam vele beszélni róla, de nem mondott semmit. Mi lehet a baj? én-24N ?-32F

Legjobb válasz: Szerintem már megunt, legalábbis nálam akkor ritkult meg a szex a párommal, amikor már nem dobott fel a vele való együttlét. Túl egysíkú, túl rövid ideig bírta, és egy nap azt vettem észre magamon, hogy akármeddig kibírnám szex nélkül, ha róla van szó. Az egy ideig lehet kifogás, hogy elfárad a munkában, de amikor már hetek telnek el, akkor más hiányzik: A tûz, a "meredezõ vágy".

Nálunk is volt ilyen probléma mikor dolgozni kezdet, egyszerûen lefárasztotta... (de mikor szabadságon olt 6x bepótoltuk) Utána én is elkezdtem dolgozni, és megértettem , teljesen.... mostanra már összeállt a ritmusunk.... nem kell mindig a legrosszabbra gondolni...habár a heti 2 alkalom így is megvolt...
Szerintem már megunt, legalábbis nálam akkor ritkult meg a szex a párommal, amikor már nem dobott fel a vele való együttlét. Túl egysíkú, túl rövid ideig bírta, és egy nap azt vettem észre magamon, hogy akármeddig kibírnám szex nélkül, ha róla van szó. Az egy ideig lehet kifogás, hogy elfárad a munkában, de amikor már hetek telnek el, akkor más hiányzik: A tûz, a "meredezõ vágy".
Hát nem akarlak ijesztgetni, de nem lehet hogy félre jár? Figyelj ide! Mindenképpen azt tudnám neked tanácsolni hogy beszélj vele errõl. Mond meg neki hogy te egy egészséges szexuális éhséggel rendelkezõ nõ vagy, akinek szüksége van a szeretkezésre, mind minden normális hasonló korú nõnek. Ha nem hallgat meg, nem reagál rá semmit, akkor pedig kérdez meg hogy van e valakije?Szerintem ez nem valami egészséges hogy több hétig nincs semmi, én pár napig se bírom ki párom nélkül.Nem tudom mi lehet itt a gond, de próbálj meg utánna járni, mert ez tényleg fura! Ellenõrizgetheted is, hiszen ez tényleg fura hogy ennyire nem kíván.Nézegetheted a telefonhívásait, esetleg ha van internet, akkor az elõzményeket, ha érdekes telefonszámokat találsz, hívd fel rejtett számmal, de ne szólj bele semiképpen sem, mert az gyanus lenne.
Esetleg kimehetsz elé a munkahelyéhez is, persze váratlanul, arra hivatkozva hogy szeretted volna meglepni. Figyeljetek ne védjük már a csávót, hogy így , meg úgy fáradt a munkától, az én párom is volt h 12 órázott, és este 10kor mégis jutott idõ a sexre.
Nehogy elkezd nyomozni utána, mint ahogyan (A válasz megírásának idõpontja: ma 15:29) õ tanácsolta! Ez lenne a legnagyobb butaság a részedrõl! Én inkább még mindig arra szavazok, hogy keresd a lehetõséget beszélgetésekre! Elõbb-utóbb csak elmondja, mi a gond! Ha pedig végképp azt látod, hogy halvány esélye nincs a dolognak, lépj egyet te is!
Miért ne nyomozhatna? Szíve joga van hozzá, ha már a párja így semmibe veszi! És ha kiderülne hogy félrejár? Inkább élnél hazugságban a pároddal? Az egyik volt baráton pont így bukott le, hogy igenis nyomozgattam utána, és nem õ volt az elsõ.
Dolgozó férfiként azért eléggé le lehetnek szívva az energiái. Próbáld ellazítani egy finom masszázzsal, vagy közös fürdéssel, bontsatok egy finom bort. Kényeztesd kicsit az érzékeit. Biztos nagyon feszült.
Gondolom félrekúr, de valamiért (talán lelkiismeretfurdalásból) nem akar szakítani veled.
Szerintem, te magad is tudod a választ! Mondjuk nem hamarkodom el, h. én mit gondolok! Legjobb az volna, ha õszintén beszélne neked a dologról!
Mert már másik fiatal suncit dugdos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ! Nem is gondoltam volna hogy ez ilyen érdekes kérdés. Gondolkoztam, beszéltem is vele, és bár nem mondja de valahogy azt szûrtem le, hogy beijedt kicsit, megrémítette a felelõsség, ugyanis most lesz az esküvõnk 1 hónap múlva. Ráadásul én még a gyerek témát is elkezdtem neki pedzegetni, bár azt mondta õ is szeretné, de lehet mégsem, és fél hogy teherbe ejt, ezért nem akar velem lenni.(???) Nem hiszem hogy megcsalna, bár nem ellenõrizgetem, de akkor miért akarna elvenni? A fáradt a munkától és feszült is egy jó kifogás egyszer-kétszer, de hétvégén, szabadságon már nem annyira. Egészséges is, mert amikor viszont van kedve, akkor nincs semmi probléma. Szóval lehet naiv vagyok, de azt hiszem most erre fogom a dolgot egyenlõre, mármint a családalapításra, és majd meglátjuk hogyan tovább. Mégegyszer köszi a válaszokat mindenkinek!
Véleményem szerint beszélj vele! Ha sokat beszélgettek és figyelsz rá elõbb-utóbb úgy is kiderül a problémája. Nem érdemes találgatni, annyi sok válasz lehet a problémára (megcsalástól kezdve egészen az egészségügyi problémákig, beleértve a lelki bajokat is), csak magadat bosszantanád. Egy õszinte beszélgetés (ami nem erõszakos és követelõzõ) sok mindent megold. Sok szerencsét kívánok!
* barátja
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. És szerinted az egészséges hogy a pasi évekig titkolja hogy mást tisztel meg a "kegyelem döfés" gyönyörével? Nem egy olyan barátnõmrõl tudok, aki nem látta meg a fától az erdõt.Volt egy barátnõm, akit folyamatosan csalt a barátnõje, és én találtam meg a másik nõ képeit, mert odaadta a srác a telóját, hogy állítsam már be neki hogy a képeket ne a telefonba, hanem a memóriakártyára mentse a kütyü.A csaj rájöhetett volna, csak egy kis leleményesség hiányzott volna.De az ilyen nõk akik csak évek után jönnek rá, meg is érdemlik én azt mondom. Aztán jön a következõ kérdés: "a párom egy másik nõvel találkozgat, mit tegyek?" Jobb ma egy veréb, minthogy évekig hülyének nézzen valaki, és megalázzon!
Bárcsak lenne köze a rossz szexnek a dologhoz, de általában nincs. Arra a nõre is ráunnak, aki mindenre hajlandó a szexben, elvégre az illetõ személye attól még nem változik, márpedig sokan magára a nõre unnak rá. Ezért fordulhat elõ olyan, hogy nagyon szép nõket nagyon csúnyával csalnak meg, mert még az is változatosságnak számít, ami döntõ.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:47 Ez így igaz 7 éve vagyok a párommal de soha nem néztem meg a telefonját, e-mailjeit stb...nem nyomoztam utána nem hívogattam...és nem is fogom, az nem egészséges... A legjobb szerintem ha megbeszéled vele hogy mi a gondod, neked nem jó így és akármennyire fájdalmas is mondja meg az igazat....
Szerintem aki õszinte párkapcsolatban él, az nem nézegeti a másik privát kommunikációját, és csak sajnálni tudom azt, aki erre szorul.
"Ne érezd magad megalázva. Biztos nem veled van a baj." De, simán lehet, hogy vele van a baj. Talán szar az ágyban, ezért máshova jár a pasi.
Nem is mondanám nyomozásnak, hanem egy kis ellenõrzésnek. Ugyan már! Nekem ne mondja senki hogy ti néha nem szoktátok megnézni a barátotok mobilját, vagy ha nyitva marad, akkor az msn beszélgetését.Nem mondom h hû de helyes dolog, de a mai világban sok link pasi van, aki csak a meleg vacsora, meg a tiszta ruha miatt van együtt a párjával.
Ne érezd magad megalázva. Biztos nem veled van a baj. Sõt inkább vele van a baj. Több hét az nagyon sok. Mégis csak meg kell vele beszélned. Öntsd ki neki a szíved.
Semmiképpen nem tartom helyesnek a nyomozást! Én még mindig inkább hajlok afelé, hogy próbáljon beszélni vele!
Amúgy meg ha nem derül ki semmi, legalább megnyugszik, és nem keringenek hülye gondolatok a fejébe hogy a párja félre jár!
Látod?! Legyél vele megértõ! Sok pasi valóban beparázik attól, hogy "bekötik" a fejét! Mindenképpen javasolom, hogy nagyon õszinte kapcsolatot alakíts ki vele, igyekezzél vele mindent megbeszélni, legyél hozzá mindig õszinte, mert csak akkor várhatod el, hogy õ is az legyen! Kívánok nektek sok boldogságot és sikeres hosszú házasságot! Mi 17éves házasok vagyunk és nagyon egymásra találtunk, boldogok vagyunk egymással! 37/N

Miért nem akar velem szeretkezni a feleségem? Havonta egy alkalom. Ez normális dolog? Mit tegyek?

Van egy gyerekünk, de már nem kicsi. Évek óta próbálom elérni, hogy ne havi egyszer legyünk együtt, de semmi eredmény.(még leírni is ciki)Ez valami leírhatatlanul kevés nekem. Elválni nem akarok, meger?szakolni meg nem fogom. Pedig tudom, érzem, hogy szeret. Mit csináljak, tartsak mellette szeret?t? Nem vagyok ápolatlan, nem vagyok igénytelen, nem értem... Normális válaszokat kérek, lehet?leg házas emberekt?l!

Legjobb válasz: ebbõl úgy is szeretõ lesz...

ebbõl úgy is szeretõ lesz...
És amikor belefáradtál akkor azután volt szeretõd? Szex nélkül magától nekem kb 7. nap elsül. Önkielégítés marad? Úgy gondolom ugyanolyan kegyetlen dolog valakire ráeröltetni az aszexuális életet, mint szeretõt tartani! Mindkettõ rossz! De ha már szeretõ, akkor ne legyen lelkifurdalás. Gyereknek szükség van apára, fontos a család.
A kérdező hozzászólása: Tõlem már több nem telik. Mindent megpróbáltam. Néha arra gyanakszom, ha nem törõdnék az érzéseivel csak símán "megdugnám" egy kicsit ellenkezne de utána megszokná, hogy kikövetelem magamnak ami jár. Szerintem az a baj, hogy a tenyeremen hordozom és mindenre tekintettel vagyok már csak magamra nem...
A kérdező hozzászólása: 18:02 Ti hány évesek vagytok?
Esetleg pszichológus? Ezen felül nem lehet/szabad erõszakkal. Inkább legyen EGY szeretõ, egy barát, akivel szeretkezel. Sok van szerintem, aki hasonló cipõben van és lány!
A kérdező hozzászólása: Én ilyen nõket nem ismerek. Csak pasikat.
Ezt a kérdést én is feltehettem volna. Írj egy e-mailt.
A kérdező hozzászólása: Küldtem.
18:02vagyok Én 33 párom 29 Néha gondolom elgondolkozol te is, nem e csak szinház az egész, nagynehezen ráveszi magát a szexre, de amúgy csak kényszerbõl van veled.Nem ismerem a családi szokásaidat, le van e passzolva a gyerek valahova stb, de te is tudod, gyerek mellett nehéz szeretõt tartani.Én már belefáradtam, egész jól bírom.Élünk mint 2haver egymás mellett.Ezt már elejtettem neki, süketelés volt a válasz.
Nálatok szerintem alapjában a kapcsolatotokkal van a gond. Biztos, hogy szeret még a feleséged és kíván téged? Nincs valami megoldatlan problémátok? Egyébként ezt csak beszélgetéssel lehet megoldani. Õ amúgy élvezni szokta a szeretkezést, mert ha nem ez is lehet az oka annak, hogy nem kívánja. Esetleg meghíztál, megváltoztál külsõre ez is lehet. Beszélnetek kell róla, és nemcsak futólag, hanem komolyan leülni egymással szembe és nincs elhülyéskedés, mellébeszélés.
A kérdező hozzászólása: Én csak azt nem értem, hogy egy 30-as nõ aki mellesleg jól néz ki, egészséges testileg és szellemeileg, épp a szexuálisan legaktívabb korában van állítólag. Az, hogy a fenébe nem képes felfogni, hogy ez a viselkedés hosszútávon súlyos kárt okoz egy párkapcsolatnak. (válás, mellékefélés, szeretõ) Néha már én érzem magam kellemetlenül, hogy biztos egy mocskos szexéhes kanos állat vagyok aki állandóan meg akarja "prücskölcsi" a feleségét. De könyörgöm, nem ez az egészséges hozzáállás? Kit akarjak? A Sulhcz Gizit a szomszédból? Az egészségesebb lenne, ha más nõket kefélgetnék?? Az egészséges, hogy legszebb 30-as éveim azzal telnek, hogy otthon a számítógépelött suttyomban maszturbálok??? Mikor szottyan kedve õkelmének majd a szexre?? 60-70-80 évesen?? Ez azért már vicc és szerintem rendesen korlátolt gondolkodás egy nõtõl. Ha szóbahozom, folyton visszatámad és én vagyok a házasélet megrontója, mondván sosem vagyok otthon. Bocccs... Dolgozom, pénzt keresek, hogy legyen mibõl élni, persze, hogy nem mindig érek lámpaoltásra haza... Én már nem is merek próbálkozni, ennyi kudarcélmény után... és ebben az a legszomorúbb, hogy ez komoly.
Az a gyanúm, hogy valamilyen más feszültség okozza a szex hiányát. Így lehet, hogy nem kívánja. Ha egy kapcsolat megfásul, akkor van, hogy egy nõ már rá sem tud nézni a férjére. Férfi vagyok én is, és azért merem mondani, mert én is voltam ilyen helyzetben. Én is kívántam volna, de szinte csak negatív érzéseket keltett az illetõ bennem, és gondolom nála is így volt. Sajnos mindketten túl büszkék és önfejûek voltunk, hogy lépjünk, de nálatok talán még nem késõ. Próbáld nem annyira kiszolgálni, legyél kicsit macsóbb, legyél más, mint eddig. Nem bunkónak kell lenni, csak újra lássa benned a férfit. Próbáld kíváncsivá tenni, ne érezze, hogy már mindent tud rólad és semmi újat nem tudsz nyújtani. (És most nem a szexre gondolok.)
Elõzõnél jobb tanács nincs. Nem szívesen lennék a helyedben együttérzek és érdekel ez a dolog, mert nem általános probléma. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi az amit szeretsz benne. Mert így boszorkánynak tûnik. Beszélsz vele és mindjárt támad, frigid... Fontos az is, hogy hogyan kezeled ezt a beszélgetést vele. Nagyon fontos, hogy ne úgy kezd a mondatot, hogy? TE, meg..! Mert olyan...vagy! Azaz ne ítélkezõen(mégha igazad is van) Kezd úgy, hogy: Én úgy érzem..., nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ne így érezzek.... Figyelem, ha neked támad, legyél ügyes! Azaz, ha felemeli a hangját, te csökkentsd le! És folytasd ezt a módszert! Én teleonos ügyfélszolgáltatónál dolgoztam, a nagyon problémásokat mindig hozzám kapcsolták be! Mondjuk itt könnyebb egy ismeretlennél takitikázni, de mégis sok tapasztalatból mondom, hogy párkapcsolatnál ez a módszer is mûködik. De mondom, írd le, hogy miért szereted, és írjunk le egy példapárbeszédet!
Én 26 éves nõ vagyok, nálunk forditott a helyzet, mert én minden nap igényelném a szexet, õ meg beéri heti 1 alkalommal is. Nehéz megoldást találni. Hidd el, hogy még sok ilyen nõ van mint én...
"Hidd el, hogy még sok ilyen nõ van mint én..." :( Kíváncsi lennék, a kérdezõnél vajon megoldódott-e a helyzet.
Kérdezõ, megoldódott már?
lehet fáradt, vagy tõle kéne megkérdezned!
én is többször igénylem és kezdeményezni szoktam. nõ vagyok!
Tök ugyanaz a szitu mint nálunk!! 1gyerek, stb. Csakhogy nálunk már 2honapra nõtt a szünet.Ha esetleg akarná, akkor meg én nem fogadom már el, mert olyan "megsajnállak" nak tünik.Én is próbáltam a kényeztetést, mosogatás nyaralás [email protected] nem ér.Már belefáradtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Rászánom magam.
amikor fekszik az ágyon, támadd le és fogd le a kezeit, majd add be neki a nyeles aszpirint, lehet neki elég havi 1x de azért egy férfinak vannak szükségletei
Fogamzásgátló is okozhat ilyet, de a legjobb lenne, ha nõgyógyásznak is elmondaná, lehet, hogy felír egy másikat. Csak elõbb õt kell meggyõzni, hogy ez így nem jó. Most lehet, hogy úgy érzi, hogy ez így normális.
Harmadik vagyok.. Mármint a libidócsökkenésre gondoltam, csak kicsit hülyén fogalmaztam. Szóval a tablettának lehet ilyen mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a tippet de már a fogamzásgátlót is abbahagyattam vele, hátha veszi a lapot és leesik neki, hogy valami nincs így rendben. Azt mondja, hogy mire hazaér már nem kívánja. Szerintem hülyét csinál belõlem...
vagy félre kúr vagy pedig a korral jár. nem szenyózok csak a véleményemet írtam le.
Nyugalom! Van oka annak, hogy alacsony a libidója. Megváltozhatott nála a fontossági sorrend, gyerek, munka, vagy csak úgy érzi, hogy ez nem fontos. Újítani valamin nem szeretne? Szexuális szokásokon mondjuk? Próbáld meglepni még mielõtt hazaérne. Ha meglepetten sincs kedve, akkor is legyél kedves és türelmes, udvarolj, hódítsd meg. Ahogy te nem gondolod ezt fontosnak, úgy õ sem a szexet!
A kérdező hozzászólása: Welnesshétvége, max egy hétig segít, meglepi semmi eredmény. Állítólag napközben van hozzá kedve, de nem járkálhatok be a munkahelyére szexelni... ja és 32 35 évesek vagyunk.
Próbáld valamelyik este csak átölelni amikor fáradt és épp ráér, de nyugtasd meg, hogy nem akarsz szexelni, csak megölelni. Ha attól is húzódozik, akkor gáz van. Ha azt szereti, akkor egyszerûbb a helyzet. De elsõként ezt tisztázd, hogy tõled idegenkedik, vagy magától a szextõl.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam. Ilyenkor ad egy gyors puszit, csókot nem, utána kényszeredett arc és az jön, hogy "hagyjál...annyi dolgom van"
Csak halkan mondom, mert lehet, hogy tévedek, de azt hiszem kiszeretett belõled. Vagy még az lehet, hogy valamibõl elege van, amit veled kapcsol össze.., nem tudom. Hát igen, ha nincs orvosi oka, akkor újra meg kell hódítanod egy másik férfiként. Próbálj megváltozni. Lepd meg, hogy "jé, te ilyen is tudsz lenni?". De ez csak tipp...
Dehogynem, ebédszünetben. :) Csinálj otthon neki valami olyat, ami gyerekes. Csinálj vetközõszámot! :) !!! Kinevet, de csak megszán :) Nekem bejött, bár a helyzet nem ennyire drasztikus volt! Havonta 1x és harmincasok???
Nõs ugyan nem vagyok, de átéltem hasonlót egy hosszú kapcsolatban. Mivel nem ismerem sem Õt sem Téged, ezért persze ne tekintsd szentírásnak, de a háttérben vagy az áll, hogy megcsal Téged vagy az elõzõ által vázolt "megunt" szerepbe kerültél, mivel a többiek által említett periodikus problémáknál több kell egy ilyen akut helyzet kialakulásához. Normális kapcsolatban a havi 1x szex vicc, esetetekben az is csak muszájból... De mint szinte minden esetben, rossz helyen kopogtatsz, mivel bármennyire nehéz legyen is, Vele kell leülnöd és egyenesen, korrekt módon átbeszélni ezt a dolgot és döntést hozni, bármi legyen is az. Sok szerencsét!
Próbálj neki kedveskedni pl: vegyél le a válláról 1-2 terhet (néha mosogass el)Legyél egy kicsit romantikus, gyújts néha gyertyát, vagy csinálj neki egy habos fürdõt... Ha így sem megy akkor mindenképp beszélgess el vele komolyabban.
többiek által említett periodikus problémáknál több kell egy ilyen akut helyzet kialakulásához... Ez nagyon professzoros volt és elismered, hogy te sem oldottad meg a helyzetet... A wellness, meg ilyen helyre nyugdíjasok is mennek. Azért gondoltam gyerekesebb dolgokra, mert 28 évesen nekem is bejönnek. És segíts neki levenni a terheket, ha nagyon terhelt. Nincs szeretõje, nem is akar õ sem mást!
Szia, vegyél egy cosmot és olvasd át, tele van az ilyen problémák nõi oldalával. :D Bocsi a rossz tanácsért amúgy, ha megcsalod az nem megoldás. Bár számomra pl teljesen elképzelhetetlen az, hogy ne kívánjam napi szinten a párom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a korrekt válaszotokat. Sajna ha ez a téma kerül szóba, el van ütve valami hülyeséggel. Tényleg ez az átlag, mert én olyanokat hallok, hogy heti 2-3 alkalom. Vagy ez csak nagyzolás? Teljesen padlón van az önértékelésem. Szomorú ilyet leírni, de nem érzem magam férfinak mellette. Ez nagyon gáz...
Nem akartam "professzornak" tûnni, csupán ilyen a szóhasználatom. De legközelebb igyekszem kevésbé választékosan fogalmazni. Mindazonáltal azért mondtam amit mondtam, mert megéltem hasonlót és rossz vége lett. Ha szereted és fontos Neked, akkor mindkettõtök érdeke, hogy megbeszéljétek a dolgot. Férfi vagy könyörgöm, állj a sarkadra és tedd rendbe a dolgokat. Igenis beszélj vele, ne engedd, hogy kikerülje a kényelmetlen témát. Egy pár vagytok, egy gyerek szülei, nem viselkedhettek úgy mint az idegenek.
végülis eltelt 2 év, mi most a helyzet ebben a kérdésben?????? hogy alakult a dolog?

Miért nem akar szeretkezni velem a párom? Nagyon el vagyok keseredve.

5 éve vagyunk együtt, én úgy érezem eddig minden rendben volt a kapcsolatunkban, de egy pár hónapja már nem akar velem lenni "úgy". Azt mondja fáradt, meg minden, de ezt nem tudom elhinni mert nem végez nehéz fizikai munkát! Valahol úgy érzem h megcsal, de erre még gondolni is félek, mert nem akarok eldobni ezért egy 5 éve tartó kapcsolatot! De tudom h megbocsátani sem tudnék. Van egy n? akivel látták, de ? a n?vérem ezért nem hiszem h vele lenne bármi is!! Mit csináljak? Már beszéltem vele, de csak azt mondja rosszul látom a dolgokat.

Legjobb válasz: Elõfordul, anyámékkal is ez volt, hagyd ott mihamarabb, ne pocsékold az idõd

Elõfordul, anyámékkal is ez volt, hagyd ott mihamarabb, ne pocsékold az idõd
ez pont ugyan az ami nálunk van csak mi 4 éve vagyunk együtt...az én barátom sme végez fizikai munkát mégis mindig azt mondja hogy fáradt...szörnyen rosszul esik hogy nem izgatom na fantáziáját...és akárhogy probálkozok nem iagzán mozgatok benne semmit.ezért én is kételkedek h megcsal..vagy már nem szeret..nagyon féle.probáltál már vele beszélni?korotok?
A kérdező hozzászólása: Én 25 vagyok õ 27! Kérdeztem tõle h mi a baja velem, h nem tetszem már neki stb? De azt mondja amit írtam h rosszul látom a dolgokat:( Pedig nem lettem csúnyább, nincs gyerekünk sem, szóval az alakom normális. Félek én is, vagyis inkább aggódok h mi lesz velünk.

Miért nem akar velem szeretkezni a pasim, amikor menstruálok?

Fürdöm tisztálkodom rendesen és intim kend?t is használok. Mi lehet a baj? Régebben csináltuk ilyenkor is, most meg max. az 5. napon.

Legjobb válasz: mert lehet nem tetszett neki!kipróbálta,de nem jött be!egyébként én nõ vagyok,de gusztustalannak tartom.mert akkor csak nem úgy szeretkezel,mint mikor rendben minden!nem tudom,én teljesen megértem õt!annyira nem illik a szexhez a vér!bocsi.

mert lehet nem tetszett neki!kipróbálta, de nem jött be!egyébként én nõ vagyok, de gusztustalannak tartom.mert akkor csak nem úgy szeretkezel, mint mikor rendben minden!nem tudom, én teljesen megértem õt!annyira nem illik a szexhez a vér!bocsi.
Mert rájött hogy ehhez gusztus kell és nem annyira természetes dolog.
én nem tudom de én pl nem szeretem mert sztem nem higénikus meg nem is kivánom.de ha nektek jo akkor hajrá.kérdezd meg töle mi a gond. Amugy ha ezen kivül jó a szexuális életetek akkor minden rendben van.vszínû csak nem kivánja amit megértek ha nem baj:S
Hát én megértem a csávót, hogy nincs kedve akkor. Beszéld meg vele..
Én is lány vagyok, de én sem csinálom mert szerintem gusztustalan :S Mindenkinél gusztus kérdése...
lehet hogy nincs hozzá gusztusa
Hát ez lehet h egy pöttyt zavaró a másik fél számára...! :s
Megertelek. Lehet en egy gusztustalan nem higienikus bunko vagyok, de en is akkor kivanom a legjobban a dolgot, amikor megjon. Nallunk sosem volt problema az ilyesmi - persze valoszinu mert kinottuk a szuloket es sajat keglink van. A Kedvesemet meg nem igazan erdekli a dolog. A lenyeg az, hogy egymas kedveben jarunk. Sajnos elofordul, hogy ahogy az ido telik, valahogy lanyhul a dolog. Lehet nala is ez van. Miert nem kerdezed meg tole mi van? Miert nem mondod, hogy szeretned ha szeretne akkoris, ha menstrualsz? Akkor tudnad a valaszt attol, akit a leginkabb erint a dolog.
Szia. Énis lány vagyok és mi szoktunk szeretkezni. Amikor összejöttünk a barátommal már akkor se volt akadály, ugyan úgy szexeltünk akár napi 3-4szer is. Most már van hogy nem szexelünk, mert amúgy se szexelünk már olyan sokat, de kicsit problémás is, mert ha nálunk vagyunk, és ha napközbe akár 2szer lezuhanyzunk plusz még este akkor anyámék megszólják, nálunk ezért is maradt el egy kicsit. Nem lehet h nálatok is csak ezért van? Lehet hogy nem miattad, meg nem a havid miatt, hanem ilyesmi miatt ami nálunk is van.
Megértem, az én barátom sem szeretnéolyankor csinálni, és én sem.Elég gusztustalan szerintem, na meg véres lesz a nemi szerve, gondolj bele ha a helyébe lennél, szerintem te se mennél bele.Na meg könnyebben összeszedhetsz vmilyen fertõzést, ha megvan.Szerintem egy hónapba egyzer mindneki kibirja azt a 4-5 napot!

Miért nem akar velem szeretkezni a párom?

34 hetes terhes vagyok, legutóbb 20 hetesen voltunk együtt, azót nem, kérdeztem miért, h kíván e, v a babát félti (effel?l megnyugtattam, h neki nem eshet baja), nem magyarázta meg, azt mondja kíván de semmi, hozzám sem ér, bezzeg azt elvárja h én kielégítsem, de nem viszonoz semmit, azért bennem is tombolnak a hormonok, és szeretném, de hiába, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hûûha, Kicsit önzõ dolog ez tõle.Hogyha tényleg megbeszéltétek, hogy a babának semmi baja nem esik sõõõõt csak jót tesztek neki akkor ez tényleg önzõségre épül.Én a helyedben nem tennék meg neki semmi, megmondanám, hogy ehhez 2 ember kell és nem önzõzhet ennyit.mi lessz késõbb.Remélem helyre jöttök. Boldog babavárást.. 20 hetes kismama

Hûûha, Kicsit önzõ dolog ez tõle.Hogyha tényleg megbeszéltétek, hogy a babának semmi baja nem esik sõõõõt csak jót tesztek neki akkor ez tényleg önzõségre épül.Én a helyedben nem tennék meg neki semmi, megmondanám, hogy ehhez 2 ember kell és nem önzõzhet ennyit.mi lessz késõbb.Remélem helyre jöttök. Boldog babavárást.. 20 hetes kismama
Ne aggódj, nagyon sok férfiban ez alakul ki ilyenkor. És tapasztalatom szerint (a párom is ilyen) közel sem az önzõség vezeti õket. SÕT! Téged és a kisbabátokat félti, akármit mondasz neki, nem szándékosan utasít el. Próbáljátok meg pettingel, esetleg orális szex. Ne haragudj rá, de finoman értesd meg vele, hogy SZERETNI akarod õt testileg is, és viszont. Minden jót, már a célegyenesben vagy:)
A kérdező hozzászólása: hát igen, próbáltuk orálisan is, de csak addig jutottunk el még én csináltam, õ nem.. egyébként sztem önzõ vmilyen szinten, h csak õ, csak õ, valóban ketten kellenénk hozzá.. félek, h a baba megszületése után is fenn fog állni vmilyen szinten ez a helyzet...
Szia..szerintem termesztes dolog mindez keveredve egy kis felessel es onzoseggel:-) Ha elso baboca akkor plane:-) En 26 hetes terhes...az elejen en sem kivantam a parom es o se nagyon kozeledett...aztan kicsit megnyult az ido es egymasnak estunk.....az nem volt szeretkezes....4 perc es keszek voltunk:-)))
FOLYTATOM...VELETLENUL ELKULDTEM... SZOVAL..AZUTAN ELDONTOTTUK, HOGY MIERT SANYARGASSUK EGYMAST? AMIKOR JOL ESIK AKKOR SZERETKEZES.....hA UGY ERZEM VALAMI BAJ VAN AKKOR VALTOZTATUNK...:-) sZERINTEM BESZELD MEG VELE....MEG EGYSZER....FELNEK...PASIK..TUDOD:-)
26 hetes vagyok és nekem az a tapasztalatom, hogy az apuka ilyenkor meg van rettenve , és hiába mondod neki , hogy nem árt a babának, inkább hisz az összevissza pletykáknak /pl. hogy meg"szurkálja" közben a babát : )))))/semmint a racionális érveknek.Nem veled van a baj hanem azzal, hogy ök ilyenkor a nõ helyett egy anyukát látnak akinek a pocakjában egy kisember van aki az övék, és aki törékeny akire vigyázni kell-és akit õk olyan könnyen megsérthetnek. Az egyirányú szexrõl meg annyit , hogy legyen eszed ne hagyd magad neked is vannak igényeid-valamit valamiért. Nálam bevált módszer , hogy amig nem kapok semmit addig nem is adok : )
A kérdező hozzászólása: köszi csajok:) az este megint próbáltam vele beszélni, most azt mondta, h már nem lehet, nehogy baj legyen, hmmmm... mindegy nem görcsölök már rajta, nekem is a bébi most a legfontosabb, majd bepótoljuk...:) ja de mikor említettem, h 14 hete nem voltunk együtt, még 6 hét a szülésig, plusz 6-8 hét utánna, egy picit utánaszámolt, h az már sok..:) ))))

Miért nem akar többé szeretkezni velem? Vagy ha szeretne, miért nem talál rá megoldást hogy összejöjjön a dolog?

21 éves lány vagyok.Az illet? akir?l szó van 43 éves.2 éve vagyok nagyon nagyon szerelmes.Hogy ? mit érez az egy jó kérdés,mindenesetre 2 éve mindennap együtt kávézunk,mindent tudunk egymásról lassan-lassan.Felhív ha nem találkozunk,aggódik hol vagyok,és már attól is feláll neki ha csak hozzásimul a kezem.Mivel Õ egy igen nagy ember a faluban,én pedig cska egy kis diáklány,arra a megfontolásra jutottunk hogy eltitkoljuk a kapcsolatunkat,bár ? elég gyakran nyíltan is közeledik hozzám,de igyekszünk.ez egy plátói szerelem volt köztünk 1 évig,nem szexeltünk,össz vissz 11 szer smároltunk,de nem volt semmi,míg végül megtörtént.Nagyon jó volt,egetrenget? Õ is nagyon élvezte.ez augusztusban volt.azóta minden visszatért a régi kerékvágásba,szex nuku,csak beszélgetés,érzelgés,csók,kedvesség stb...én már ezt így nem birom,nekem is megvannak a szükségleteim...

Legjobb válasz: "Mivel Õ egy igen nagy ember a faluban,én pedig cska egy kis diáklány,arra a megfontolásra jutottunk hogy eltitkoljuk a kapcsolatunkat" - na ez nekem nem tetszik. Egy 43 éves férfi inkább büszke szokott lenni egy ennyivel fiatalabb párra, nem szégyellni õt. Vagy talán nem egyedülálló ez a férfi? ha már annyit beszélgettek, miért nem kérdezed meg tõle, amit ide kiírtál? Szerintem amúgy kb. csak szórakozik Veled, nem vesz komolyan.

"Mivel Õ egy igen nagy ember a faluban, én pedig cska egy kis diáklány, arra a megfontolásra jutottunk hogy eltitkoljuk a kapcsolatunkat" - na ez nekem nem tetszik. Egy 43 éves férfi inkább büszke szokott lenni egy ennyivel fiatalabb párra, nem szégyellni õt. Vagy talán nem egyedülálló ez a férfi? ha már annyit beszélgettek, miért nem kérdezed meg tõle, amit ide kiírtál? Szerintem amúgy kb. csak szórakozik Veled, nem vesz komolyan.
amúgy, lehet rosszul olvasom, de csak egyszer feküdtetek le?mert ha így van, akkor szerintem sajnos már csak hiteget, kiaz a hülye, aki 2évet várakoztatna egy ilyen kedves leányt?
nehéz lehet, lehet belefásult a melóba, vagy egyszerûen csak kiégett, vagy túl idõs hozzád, de neked legalább van valakid:) én se vagyok kielégítve pedig annyi vagyok mint te!:)
szerintem is beszélj vele és mond meg neki, hogy neked ez így nem jó szorosabb kapcsolatot szeretnél és állítsd falhoz , hogy elmondod a faluban , hogy mi van köztetek akkor úgy is mindent bevall neked , hogy miért is nem akar tõled szexuális kapcsolatot vagy fél , hogy beleszeretsz és kiderül minden ne félj beszélj vele hidd el neked is ez lesz a legjobb 30f
Ennyire ismeritek egymást akkor vagy tudod a választ, vagy kérdezd meg tõle.
23éves gyerek, 3éves unoka, üzlettársak, falu?! Cigány, mi?
2 év alatt összesen 1x feküdtetek le, miatta. Szerinted ez normális? Én úgy gondolom, hogy megbánta az egészet.. Nem azért, mert nem voltál jó, egyszerûen lelkiismeretfurdalása van, mert a fia idõsebb nálad.. Nem akar elengedni, nagy dolog. Sok férfi van aki annyira önzõ, hogy még ha neki nem is kell már egy nõ, azt sem viseli el, hogy másé legyen. Ennek nem kell, hogy köze legyen a szerelemhez. Felejtsd el ezt a férfit, lépj tovább. Ennek a kapcsolatnak úgysem lenne semmi jövõje. Nézd egy nagypapával akarod leélni az életed? Gyereked nem lesz tõle, sosem tudnátok normális életet élni fõleg nem egy faluban ahol a világból is kiszekálnak ha kilógsz. Sok sikert!
próbáld ki szerintem, hogy egy kevés idejig úgy teszel, mintha közömbös lenne számodra, ez ugye lehet egy-két nap vagy akár több(ezzel egy kicsit ugye cukkolod!) , hogy ezek után mit lépne?!vagy valami nõi rafinériát bevetni:)
A kérdező hozzászólása: :) tündéri vagy, tetszik ez a kedves leány megszólítás.Igen 1-szer voltunk együtt csak.Tudja jól hogyha megmondaná hogy többet nem akar velem lenni, én elfogadnám meg beletörõdnék, de attól nem szeretném kevésbé.de ez a hihetetlen szexuális rezgés ami köztünk van az meg nem normális...én teljesen tanácstalan vagyok...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, megpróbálok megerõsödni és szemtõl szembe határozottan egyértelmûen rákérdezni a dologra.igazából én attól tartok leginkább hogy Én nem voltam jó az ágyban, vagy nem olyan jó voltam ahogy várta, és csalódott ezért nem akar újra engem.Sajnos attól félek hogy ezzel a falu dologgal nem tudom sakkban tartani, lehet hogy csak növelné a hiúságát hogy 43 évesen sikerült magábaõrjíteni egy 21 éves lányt.Én azt hittem és azt tapasztaltam hogy a pasinak vagy fontosabb vagy ugyanolyan fontos a szex mint egy nõnek.és egyszerûen ez érthetetlen.
A kérdező hozzászólása: :) köszi, megnyugtattál hogy nem egyedül vagyok már "éhes".az a baj csak hogy én csak Rá vagyok éhes:) .Most is együtt kávéztunk.Ilyen beszólás hogy: szanaszét áll a hajad, valaki összetúrta az éjjel?.mondom:hát ha már neked nem kellek...Tiszta ideg lett hogy ugye nincs senkim, meg én kellek neki, de majd, de majd, de majd....stb...ettõl a majdtól én már kikészülök.akkor valamit elintéztem neki multhéten.Hát õ köszöni szépen, majd ha összeszedi a bátorságát és megerõsödik meghálálja természetben.hát mondom köszi..kész hiába rendes meg imádok meg minden...szex nélkül milyen párkapcsolat létezik?ezí gy most nem párkapcsolat csak egy jó barátság.:S
A kérdező hozzászólása: Elvált, van egy 23 éves fia, és egy 3 éves unokája.A szûk baráti társaságunk, és rokonaink tudnak rólunk, de a "falu", az üzlettársai és a pletykásabb egyének tudtára a környéken nem nagyon szeretnénk adni. Igazából én próbáltam megkérdezni tõle, utalok rá hogy mikor leszünk megint együtt, vagy megtudni hogy van-e egy másik nõ esetleg aki ellátja az Õ "vágyait".De másik nõ nincs, mint mondja (és tartják is róla), ideje a munkája mellett nem sok nõzni, inkább az üzlettel foglalkozik mindhogy szórakozna.ha arról van szó hog ymikor leszünk együtt, jön a válasz hogy hú már jó lenne, meg milyen jó volt velem, és hogy majd...majd...Dehát a majdtól nem fogok kielégülni.Az hogy szórakozik velem?hát higgyétek el folyamatosan ez forog az agyamban.És még talán ez lenne a legelfogadhatóbb dolog, és nem az õ férfiasságával vagy az én nõiességemmel lenne a probléma.csak azt nem értem hogyha szórakozik, akkor mért jött el meglátogatni a kórházba ha beteg voltam, ha elkell utaznia mért hív fel minden áldott nap hogy jóreggelt-jóéjszakát, hogy miért féltékeny hogyha a falu pletykál rólam és egy másik pasiról..rengeteg kérdés, és bár lelkileg mindent megkapok, testiség nélkül ez így már megõrjít.
A kérdező hozzászólása: hát én nem tudom hogy az utolsó hozzászóló milyen világban él, abban amiben én nem mindenhol cigány az akinek korai házassága, és nagy fia van, aki szintén korán szerelmbe esett (ami nem is annyira korai 20 éves korban azért nem elitélendõ már ha házasságon belül gyermekáldás van.egyébként meg az hogy falu, az mért utal cigányokra?városban több a cigány ráadásul a környékünk igen csak jobbikos magyar falukkal van körülvéve, 1 romacsalád él összesen az is a szomszéd faluban.az pedig a te hülyeséges hogyha szerinted a cigányoknak üzlettársai vannak, azoknak leginkább bûntársai vannak.üzlettársai az üzletembereknek vannak...
2 dolog jutott eszembe: 1. idõközben impotens lett 2. megbánta, hogy lefeküdt veled, úgy érzi, hogy ez nem helyes
Miért kellene várnia, ha szereted?
Hát az a koma sem komplett, hogy 2 évet várt....
Nos mozgástér azért van. A vágyakat, fantáziákat lehet közelíteni egymáshoz, technikailag is lehet fejlõdni, ez mindössze nyitottság kérdése. Attól, hogy vallásos még lehet nyitott, bár tényleg ritka az ilyen. Ez még a "létezik mozgástér" kategória, páronként eltérõ mennyire. Viszont ami biztosan nem orvosolható, ha nem mûködik a kémia, és/vagy nagyon durva méretbeli eltérések. Ez a javíthatatlan kategória, 0 a mozgástér. Na most ha ebbe belefutnak akkor vége dalnak. Vagy elviselik holtodiglan a rossz/nem kielégítõ/fájdalmas együttlétet, vagy borul az egész idõ kérdése. Ha ragaszkodik a kérdezõ ehhez a felfogásához, akkor csak szerencsét kívánhatok nekik, mert nagyon kellhet majd. Egyébként az nem szerepel a kérdés leírásában, hogy õ kívánja e a párját, csak valami vallási/más okból elfojtja, megtagadja e. Mert ha még nem is kívánja a fiút az beszédes nagyon. Vagy a kérdezõ nem elég szexuális lény, vagy nem mûködik már most a kémia, bármi is az oka, teljesen biztos a bukta. Tehát nagyon fontos a jövõre nézve, hogy most megerõszakolja e magát a kérdezõ, vagy nincsen vágya, mert nagyon nem mindegy! Elvégre a szándék az, hogy együtt éljék le az életüket.
Ha nem veszed tolakodásnak így ismeretlenül és névtelenül, megkérdeheztem, hogy Te milyen megfontolásból tartod fontosnak és/vagy helyesnek, hogy ne szeretkezzetek a nászéjszakáig? Azt látva, hogy megfogalmaztál egy olyan kérdést, hogy "Miért nem bír várni ha szeret?", felmerült bennem az a kérdés is, hogy Te vajon mennyire kívánod a párodat, mennyire vágysz az érintésére, az ölelésére. Két éve együtt vagyok. Felnõtt nõ vagy, õ felnõtt férfi. Nem tudom, mennyire kerültetek egymáshoz közel testileg-lelkileg, de Te nem vágysz nagyon arra, hogy szeretkezzetek? Neked mennyire nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy végre megtörténjen?
Írj egy levelet, hogy "kösz, hogy elcseszted az életem" és tedd bele egy borítékba. Max 5 éven belül oda kell add az idióta szülõknek/papnak. Sajnálom. Én még abban sem vagyok biztos, hogy már most nem vagy elkésve.
az a baj ezzel az elképzeléssel, hogy "vár rád", hogy nincs mire. egyedül te vagy az akadályozó tényezõ. hogy nemet mondasz. az a várás, mikor elmegy a barátom a háborúba, és átmenetileg nem lehetünk együtt. így viszont azt érezném a fiúd helyében, hogy nem bízol bennem. hogy neked röghöz kötöttségi szerzõdés kell ahhoz, hogy együtt lehessünk mindenhogyan. késõbb mihez fogod kötni majd a szexet, esküvõ után? vagy épp hogy kötelességednek érzed onnantól? neked amúgy nem hiányzik, hogy szexeljetek? N
Még annyi: a kérdezõ tényleg kifejthetné a kérdést. Miért döntött így, mi vezérli, egyáltalán van e nemi vágya. Mert elõbbi esetben ha szerencséjük van passzolni fognak és tárgytalan a kérdés is (ha nem akkor úgy is bukta az egész, de ezt még nem tudjuk ugye, és nem is fogjuk megtudni), viszont ha nem kívánja nagyon fontos lenne felhívni a figyelmét, hogy a srácot ítéli a házasságon belül teljes rabságra. Egy életet kéne leélnie gyatra/nem létezõ nemi élettel, ami olyan szinten aljas dolog, hogy szavak sincsenek rá. Szóval nem egyértelmû a helyzet azért.
"Miért nem bír várni ha szeret?" Micsoda önzõség. Kérdezhetnénk úgy is: miért nem bírsz lefeküdni vele, ha mindig akarja, és szereted? Ráadásul a felsorolt okok miatt ésszerûbb is. Nem tudom, milyen srác lehet az, aki egy lányért 2 évet vár. Vagy nagyon jó nõ vagy, õ meg nagyon balek, vagy nemtudom mi más lehet.
aljas, ez jó:D itt senki nem akar rosszat viszont. kérdezõ, pengeélen táncolsz. derítsd ki, milyen vele az ágyban, mielõtt elkötelezed magad. az sem mindegy, milyen helyen élsz, vagy mit dolgozol... és a szex sem, ami körülvesz. A JÓ SZÁNDÉK NEM MINDIG ELÉG
es te miert nem adod at magad neki ha szereted? a parkapcsolat 2 szemelyrol szol, nem csak a te velemenyed szamit
Tök jó, hogy vallásos vagy, meg minden, de szerintem 2 évet váratni egy pasit nagy önzõség. Lehet kiderül, hogy nem jó veled a szex, és otthagy, vagy te nem akarsz majd vele lenni. A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, de úgysem fogsz vele lefeküdni, hiába mondják itt neked, mert annyira be vagy állva a vallásos maszlagra. LEhetséges, hogy már rengetegszer megcsalt, egyéb esetben elég furcsa, hogy 2 éve nem feküdt le senkivel. Az nagyon sok idõ.
Nos, nem fejtem ki, hogy mennyire ostobaságnak tartom ezt a gondolkodásmódot. DE, ha már ennyit kibírt a srác, akkor ezt a pár hónapot már féllábon is. Házasság után, meg reménykedj, hogy összepasszoltok vágyak, igények terén és anatómiailag is. Ha nem akkor csúnya világ lesz. Nem godnoltál még bele, hogy mivan akkor, ha õ naponta többször szeretné, te meg csak hetente, két hetente, havonta? Tudod, mennyi veszekedés van ebbõl, és mennyire meg tud mérgezni egy alapjáraton jó kapcsolatot? Tudod, hogy milyen amikor másra vágytok, és nem tudjátok egymásnak megadni amit szeretne? Tudod milyen amikor nem illetek össze szexuálisan? Hatalmas felelõtlenség így összekötni az életedet valakivel, de ti tudjátok... Lehet a srác rájött ennek a rizikófaktorára, ezért erõlteti. Meg tudom érteni.
2 éve nem szexelt???
Ha vár rád, akkor hülye.
Ha 2 éve vagytok együtt, és még nem szexeltetek akkor egyáltalán örülj hogy még veled van. Egyáltalán hogy tudsz olyanhoz hozzámenni akivel azt se tudod milyen a szex?
Ha tényleg szeret akkor megvár téged. Ennyi. Ezt neki is mondhatod nyugodtan.
szerintem, ha 2 évig bírtátok, most már õszig simán lehetne, ha ez neked fontos. és úgy látszik, hogy eddig megértett, akkor most már csak pár hónap lenne.
A hülyék között is koronás vagy. Mond már el, hogy egy papír mit változtat azon, hogy le akarsz-e vele feküdni, vagy sem?: D AZ EGY KIB**SZOTT PAPÍR!
A szex természetes egy párkapcsolatban érthetõ az igénye. Ostobaság elvárni egy embertõl, hogy megerõszakolja magát, és a vágyait. (ahogy neked sem kéne) A legtöbb féri nem így mûködik, és ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret vagy sem. Arról ne mis beszélve, hogy ha a házasság után derül ki, hogy a nemiségetek nem találkozik vágyak, libidó, fantáziák, reakciók, durván eltérõ méretek miatt akkor meg is vagytok lõve. A szex a párkapcsolatnak egyik oszlopa a többi mellett, szarvashiba alulbecsülni, és alacsonyabbra helyezni mint a többit. És ne csodálkozz. Két éve együtt vagytok gyakorlatilag azóta nem volt nõvel (ha nem csalt meg, de ebbõl indulunk ki). Egy felnõtt férfinak ez kínzás. És egy felnõtt párkapcsolatnak is. Én amondó vagyok, hogy szeretkezzetek mindegy mikor lesz az esküvõ.
Hidd el, már rég megcsalt téged.
A szex a párkapcsolat legeslegfontosabb része.
az utolsónak igaza lehet
Nem hiszem ezt el! Nem akarom elhinni! Manapság ritkán hallok ilyent egy csajtól fõleg esküvõ elött ez nagyon szép dolog tõled. Ha az én jegyesem (gondolom már a jegyese vagy ha õsszel lesz az esküvõ)lennél én várnék rád szívesen. Ha igazán szeret akkor megért téged és kibírja.

Miért nem akar a párom szeretkezni velem? A kapcsokatunkal minden renden.18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet, hogy az anyát látja benned, vagy fél, nehogy "kárt" okozzon vagy fájdalmat. Beszélj vele!

Lehet, hogy az anyát látja benned, vagy fél, nehogy "kárt" okozzon vagy fájdalmat. Beszélj vele!
Szerintem is most az anyát látja benned és nem a nõt. Ezt meg kell értened, és beszélhetsz is vele, hogy te szeretnéd és a babának sem ártasz vele.
A legtöbb férfi félti a babát, nehezen barátkoznak meg az új helyzettel. Azt gondolják, hogy rosszat tesznek a babának. El kell nekik magyarázni, hogy az egy másik "szoba" oda õ nem jut be és a baba is védve van.
Szia. Valószínûleg azért, mert félti a babát. Próbáld neki elmagyarázni, hogy semmi baja nem lesz a babának. Sõt a benned felszabaduló hormonoktól õ is jól érzi magát.És azt is mond el neki, hogy neked fontos lenne a szeretkezés a várandósság alatt is. Ha ez kevés mutass neki szakkönyveket a témáról, vagy ha elkísér az orvoshoz, védõnõhöz õk is elmagyarázhatják neki. Üdv, 37 hetes kismama
Szia!Én 37hetes vagyok és kb 3szor voltunk együtt ezalatt..kicsit vicces de ígyvan, az igazat megvallvanálun én nem kívántam az elején, de a második harmadtól kívántam volna de õ nem akarta..vagyis egyszer próbáltuk de nem lett valami jó ..most meg mikor piszkálgtatam azt mondta aranyosan, drágám meg sem bírsz mozdulni meg mindig csak jajgatsz , hogy érjek hozzád...és ha jobban belegondolok igaza van.NA de ha be akarjuk majd indítani a szülést azért rácuppanok apura majd....hátha, de most meg már én sem merem úgy egy két hétig...Szval sztem ez természetes amúgy nyugodtan csináljátok, mert baja nem lesz a babának ettõl.37hetes kismama
szia én 6hetes vagyok és miután kederült mi sem szeretkeztünk egy darabig. Nekem is azt mondta, hogy félti a babát nehogy vmi baja legyen. Azt hittem rá elõször, h kifogás, de most én is megnyugodtam:-) igaz azóta már szeretkeztünk:-)
Nenm akarlak elkeseríteni, de nállunk is ez van, bár az elején volt ez , mert féltette a babót, meg hogy nekem ne fájjon!! Én is kétségbe estem, de mára naggyából eggyezünk...
Szia Nalunk is u.e a helyzet.Hiaba beszeltem mar vele tobbszor is, egyszeruen nem szeretne igy velem lenni, mert felti a babat. Nagyon remelem, h ez a szules utan rendezodik, de En annyira attol felek, h a megvaltozott kulso is szerepet jatszik ebben. Nagyon boldog babavarast kivajok 29 hetes kismama
hát 21 hetes vagyok és nálunk is ez a helyzet. 1 féltik a babát vagy hogy kárt okoznak az biztos. 2. szerintem furcsa nekik egy pocis nõvel szeretkezni olyan idegen. Egy idõ után a poci mindenhogy útban van, és sokat kell próbálkozni hogy jó legyen. És ettõl megijednek. Új helyzet ez nekik . De ne add fel, én sem adom fel. Azért néha sikerül kicsikarni egy kis pásztorórát. Csak õket is meg kell érteni, nekik ez annyira furcsa helyzet, hogy soha nem is fogják tudni megérteni hogy mi zajlik bennünk. Türelem sajnos és kitartás. Ez egy ilyen idõszak.:(
szerintem fél hogy nehogy valami baja legyen a babának. az én párom is ettõl fél. ne aggódj jobb hogy ilyen mint a másik véglet. próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat. én mondtam neki hogy ha fáj vagy kellemetlen szólok neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, igazatok van :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!