Találatok a következő kifejezésre: Miért nem velem járni (49 db)

Mert több nõ iránt is megvan ez és nem csak veled akar szexelni.
Járás nélkül is megdughat, akkor miért akarjon járni veled??? Komolyan, ennyi ésszel szabadlábon. De meg is érdemled a sorsodat ezek után.
ezek alapján én úgy gondolom, hogy csak szexre kellesz neki tök laza kapcsi mikor kedve van összejártok de semmilyen kötöttséget nem akar ha másnap egy másik lányhoz támad kedve akkor õhozzá megy
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen tehát ez a két verzió van. Mindkettõ szenvedéssel jár.
A kérdező hozzászólása: Az önértékelésem egyelõre még rendben van, egészen gyakran akad "udvarlóm", de nem érdekelnek sajnos. Pedig szívesen beleszeretnék másba, de ez nem így megy.:) Egyébként próbáltam már azt, hogy érdektelenül viselkedem, mintha nem érdekelne, hogy hátha már észreveszi mit fog elveszíteni, ha ez így megy tovább, és olyankor mindig jobban bújik és megenyhülök. :( Csak mindig azon álmodozok, hogy meg fog változni és talán szeret annyira, hogy egyszer elég leszek neki én is. A többi lány igen butának tûnik (akikrõl tudok), akikkel találkozik és még csak nem is túl szépek!
Szerintem választhatsz két lehetõség között: lezárod a dolgot, és szenvedsz, de megõrzöd a büszkeséged, vagy pedig belemész a dologba (akkor is szenvedni fogsz), szép lassan meg fogod utálni, és az önbecsülésed is romokban hever majd. Rohadt nehéz lehet, de saját magad miatt mondj nemet! Szerintem.
Neked kell tudnod hogy megéri-e. Egy ideig még úgy sem bírod elhagyni és szenvedsz, aztán majd rájössz hogy túl sok a fájdalom, megerõlteted magad és odébb állsz. Ez lesz. Azért remélem minél hamarabb jön rád a megvilágosodás.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tudom, hogy ez így van. Én mindent próbáltam megtenni, hogy elég legyek neki én egyedül, de úgy tûnik nagy az igénye más nõk társaságára, igaz szerintem másokkal nem fekszik le, igaz lehet le akar és ezért nem akar elkötelezõdni. Igazából a kérdésem rossz, hiszen a válasz itt van és tudom.:( A kérdésem javítva, hogy megéri küzdeni a figyelméért és így benne lenni a kapcsolatban, hogy én másra rá sem tudok nézni és õt szeretem, õ pedig más nõkkel is van, vagy jobb minél hamarabb ebbõl kilépni? Igaz nagyon fog fájni, még ha találkozunk 2 naponta akkor is minden gondolatomat õ tölti ki, mert szerelmes vagyok. És hülye, hogy képes vagyok ezek mellett is ilyen odaadóan szeretni.
Mert puncid nem csak neked van, õ pedig minél többet szeretne...:)
Mert érzelmileg nem fogtad meg. Vagyis nem szerelmes beléd. Egy szimpatikus, jó csajnak tart, akivel a szex is jó és ennél többet nem lát benned. Ha te komolyan érdeklõdnél a pasi után, akkor gyûjtsd össze minden erõdet és zárd le ezt a dolgot...

Miért nem tetszem senkinek? Miért nem akar járni velem senki? Tobbi lenn.17L

Azt mondják, szép az arcom, nöies alakom van:vastagabb combok, széles csipö, nagyobb mellek. Mikor látom, hogy tök helyes pasiknak otromba, kövér-már bocsánat-, ápolatlan barátnöik vannak, kicsit mindig elszomorodom. Azért, ha nekik is lehet barátjuk, és szerintem azért én toluk szebb vagyok, , akkor nekem miért nem?

Legjobb válasz: nem minden a külsõ, lehet õk nem oltogatják a máshogy kinézõ lányokat és nem siránkoznak magukat lejáratva, lehet ezért van barátjuk!:)

nem minden a külsõ, lehet õk nem oltogatják a máshogy kinézõ lányokat és nem siránkoznak magukat lejáratva, lehet ezért van barátjuk!:)
Ha van kedved beszélgetni, írj rám
Mesélhetnél magadról többet is, talán többet elárulna.
A leírtak alapján a külsõddel nincs baj. Úgyhogy lehet a stílusoddal van baj, azzal ahogy kifejezed magad. Vagy lehet csak , , megijeszted" õket. Nem mernek közeledni.
Küldj egy képet : )
ebbõl aztán sokat meglehet tudni...:) ) Én egy vékony, de formás lány vagyok, hosszú barna hajam van, és mindenki azt mondja hogy baba arcom van-mégsincs barátom! és akkor?
Kövér barátnõik vannak a jó pasiknak? :D Hol? Inkább mindnek nagyon vékony, magas és divatos. Na mindegy. Tudod, nem minden a külsõ. Lehet, hogy rossz a stílusod, nincs kisugárzásod. Vagy a viselkedésed, személyiséged a buktató.
Írj nekem, én járok veled :P
küldesz képet? lehet valamiddel baj van, megmondom xd
küldj egy képet
ok:D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem M-mel:D B-vel
Mindenrõl írtál, kivéve a legfontosabbról: magadról! :)
Én szeretem a vastag combú, széles csípõjû csajokat, kár hogy túl fiatal vagy hozzám.
Nem tudhatjuk. Lehet, hogy csak nem találtál még megfelelõ embert.
Tök helyes pasik mikor kezdenek kövér, ápolatlan nõkkel? :S Akármennyire jó a belsõ értékük, akkor is... :S
Szia! Ha gondolod és van kedved írhatsz! :) F/22
Ha van kedved én is várom az üzenetet :D 18/f
Ugye M-el kezdõdik a neved kerdezo ?:D
A kérdező hozzászólása: Kedves 7-es én NEM szeretnék senkit lejáratni...szimplán csak máshogy kellett volna feltennem a kérdést......
bunkó vagy és szemét, mondjuk ezért nincs

Miért nem akar járni velem egy csaj sem?

Ronda vagyok és én ezt megértettem, ezért direkt más ronda lányoknál próbálkozom, de nekik is a hercegek kellenek.

Legjobb válasz: Mindenki a legjobbat akarja magának. Ilyenek az emberek.

Mindenki a legjobbat akarja magának. Ilyenek az emberek.
Ronda fiú a ronda lányoknak se kell sajnos.
Aki ronda, legyen kedves. Amúgy ha a ronda csajok megkapják a hercegeket, akkor próbálkozzzzz te is a széplányoknál.
a rondaság szerintem egy egyéni nézet kinek mi a szép, nem egyforma ez hülyeség a hercegekrõl meg annyit hogy minél jobban néznek ki annál nagyobb fájdalmat tudnak okozni egy lánynak mert csak kihasználja õket
Ronda vagy Csóró vagy Jellemed sem tökéletes. Game over, try again. Egy következõ életben! (Ha van olyan)
Amúgy egyik válaszóról jut eszembe, mindig röhögök, amikor meglátom a mangalica típusú csajokat a helyes, magas fiújukkal. Ilyenkor elgondolkozom, hogy nekem, vékony fiúnak miért kéne beérnem olyannal, akihez nem tudok vonzódni, amikor ezek is kaphatnak olyat, akihez tudnak vonzódni?! Inkább megdöglök akkor már egyedül, nekem nem kell kövér csaj! Nem vonzódom hozzájuk, de persze, ezért is én leszek lepontozva, mert a fiúknak tilos válogatni, csak a lányoknak lehet.
Nem csak a külsõ számít. Egy kedves, okos, humoros és jólelkû srác -még, ha nem is egy Adonisz - találhat magának egy értelmes lányt. Bár én azt sem hiszem, hogy ronda lennél. Csak az önbizalmad lehet padlón. Casanova sem volt egy szépség, de az önbizalmának köszönhetõen versengtek érte a nõk. Gyúrj önbizalomra. nézz szét itt: bagolyvar.hu Itt rengeteg könyv szól csak errõl a témáról.
Hiába kedves, okos, jólelkû és humoros egy srác, ha csúnya, soha nem fog kelleni senkinek. Engem is ilyennek tartanak az ismerõseim, mégis leszarnak a lányok.

Meg van a közös hang, jó együtt lenni, működik a szex, akkor miért nem akar járni velem?

A kapcsolatunk rövid ismertség után olyan volt, mintha már évek óta ismerném, viszonylag hamar le is feküdtünk, és először úgy indult, hogy olyan lesz közöttünk, mint a barátság extrákban.:D De aztán elhívott randizni, de utána közbelépett egy csaj, akivel már járt korábban így akkor nagyon kiestem az életéből, de kb 1hónapja szakítottak és így megint keressük egymást. Ugyanaz van köztünk, mindenről elbeszélgetünk, de ha csendben vagyok egymás mellett az is nagyon jó vele és a szex tökéletesen működik. Nem tudom merjek -e jobban közeledni, nem akarom elijeszteni, azt akarom elérni, hogy ő akarjon velem járni. Ezt hogyan tudnám? Én nagyon szerelmes vagyok belé, szerintem ő belém nem, de bármit megtennék, hogy ez kölcsönös legyen. 21/L

Legjobb válasz: Mert csak d*gni kellettél, hány éves az illetõ?

Mert csak d*gni kellettél, hány éves az illetõ?
A kérdező hozzászólása: Kössz... akkor ha csak arra vagyok jó, minek hív el sétálni? 21 éves, mint én, egy napon születtünk...
Amíg "ingyen" dobod neki az Y-t addig nem is akar majd járni veled. Dolgoztasd meg néha a szexért közös programokkal! Ha nem hajlandó rá, csak a p*nci kell neki akkor meg úgysem fog járni veled.

Szerintetek miért nem akar járni velem?

Rengeteg jel van,ami szerint kellenék neki,úgy néz rám,ahogy senki másra,és sok ilyen,de nem lehet vele beszélgetni,minden mondatot úgy kell ki húzni bel?le,és valahogy nem akaródzik neki velem össze jönni.(a legjobb barátn? szerint kellenék neki)

Legjobb válasz: Ha te vagy a fiú, õ meg a lány, akkor azért, mert nem nézel ki elég jól számára. A lányok szoktak ilyen jeleket küldeni akkor is, ha nem tetszik nekik a fiú, csak hülyíteni akarják.

Ha te vagy a fiú, õ meg a lány, akkor azért, mert nem nézel ki elég jól számára. A lányok szoktak ilyen jeleket küldeni akkor is, ha nem tetszik nekik a fiú, csak hülyíteni akarják.
Mert nem tudja hogy tetszel-e neki... Azért néz úgy rád mert ha tetszik neked akkor az jó, és azért bunkó néha mert ha meg nem tetszik neked akkor meg nagyon égõ lenne..

Miért nem akar járni velem?

Az a helyzet, hogy nagyon jóban vagyok egy lánnyal, lassan 3 éve. Zenélek, sportolok és fotózom (mind a háromban egész jó vagyok), és mások véleménye szerint jól is nézek ki. Többször is hallottam már t?le, hogy pont ilyen fiút akar magának, de valamiért mégsem hajlandó velem összejönni... Korkülönbség sincs sok, kb. egy évvel id?sebb nálam. Tudom (és ? is tudja), hogy elég érett vagyok, de valamiért mégsem... Miért van ez? 15/F

Legjobb válasz: Szió :) Szedd össze a bátorságod,a kérdezd meg töle az okát ;) nem muszaj élöben kérdezni,ha nincs merszed.Ha megvan a telószáma akkor smsben,akár MSN,FACEBOOK :D, :) 17éves lány,sok sikert kiván :)

Szió :) Szedd össze a bátorságod, a kérdezd meg töle az okát ;) nem muszaj élöben kérdezni, ha nincs merszed.Ha megvan a telószáma akkor smsben, akár MSN, FACEBOOK :D, :) 17éves lány, sok sikert kiván :)

1 hete kezdem járni 1 sráccal és azota most fogok elöször talizni vele, mert elutaztunk és félek, hogy talán szakitani akar velem. Miért van ez? Talán nem kéne járnom senkivel?

Legjobb válasz: Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".

Én egyáltalán nem hiszem, hogy szakítani akarna veled, különben már talizni sem akarna. Nyugodj meg, feleslegesen idegesíted magad ilyen "hülyeségeken".
Ha nem lesz jó vele, nem szívesen találkozol vele újra meg újra, ha nem szívesen leszel vele együtt, nem érzed magad jól vele, akkor majd úgyis érzed, hogy nem akarsz vele járni. Ezen meg ne stresszelj talélkozzatok! A többi meg jön magától :) hajrá
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: de ez a tali nincs megbeszélve csak minden nap 6-órakor jönn ara amere én táncolok és ott

Én és a haverok jó fiúk vagyunk, de miért gondolják azt a lányok, hogy vesztesek is egyben? Ezért nem akar egy sem velünk járni?

De az ilyen buta magukat megjátszó, állandóan piálós, energiaitalozós, cigizõs, bmx-es beállított hajú páwa gyerekektõl teljesen elájulnak.

Legjobb válasz: Nem hiszem.... a jófiúkkal is akarnak járni. :) Kezdeményezzetek. :)

Nem hiszem.... a jófiúkkal is akarnak járni. :) Kezdeményezzetek. :)
A kérdező hozzászólása: Azt csináljuk, de folyton lekoptatnak. :)
próbálkozz esetleg olyan csajoknál, akiknek nagyobb az agytérfogatuk egy szaloncukorénál
szakadok a valaszokon :D en a jofiukra bukom :p probalkozzatok jokislanyoknal, olyanoknal akik visszahuzodobbak. tapasztalataim szerint ezeket a lanyokat eszre sem veszik a fiuk :(
A visszahúzódó lányokkal kétszer is megszívtam. Minden nõ gonosz, csak valakinél késõbb derül ki..
Ez hülyeség. De szerintem rossz helyen válogattok. Vannak aranyos és jószívû lányok, mint ahogy fiúk is.
Hát 6os, én nem ezt tapasztaltam..
mert ha nincs bennetek semmilyen férfiasság akkor cseszhetitek, hogy jófiúk vagytok. bár te jól mondtad akkor: "jó fiúk". legyetek jó férfiak, és akkor lesz csajotok is!

Ha egy lány nem akar járni velem, és azt szeretné, hogy maradjunk csak barátok, akkor miért féltékenykedik?

Legjobb válasz: Õ maga se tudja hogy mit szeretne tõled. Nekem is volt ilyen lány ismerõsöm..elõször én szerettem volna összejönni vele, lepasszolt, de amikor más lányokkal voltam, féltékenykedett. Beszélj vele õszintén, mondd el ezt neki, hogy nem érted mért féltékeny rád.

Õ maga se tudja hogy mit szeretne tõled. Nekem is volt ilyen lány ismerõsöm..elõször én szerettem volna összejönni vele, lepasszolt, de amikor más lányokkal voltam, féltékenykedett. Beszélj vele õszintén, mondd el ezt neki, hogy nem érted mért féltékeny rád.
Mert fél, hogy kevesebb idõt tölt majd a batátjával, azaz veled, nem kell többet belelátni.
Mert mi ilyenek vagyunk, ne értsd meg :) Lány
tetszel neki csak még maga se tudja , ne hallgas az elõzõre :D

Miért nem akarom azt a lányt, aki mindenbe megfelelne? Mit csináljak próbáljak meg járni vele?

Ismerkedek, beszélgetek egy lánnyal, aranyos meg úgy mindenbe megfelelne, igaz duci, de ez engem nem érdekel, ő eléggé oda van értem, viszont sajnos valamiért teljesen hidegen hagy, ilyet még nem tapasztaltam, hogy olyan nő aki nekem megfelelne, de mégse vágyok rá, nem hiányzik, nem értem miért van ez, mit tudok csinálni? Jöjjek vele össze, hiszen úgy nincs semmi baj vele stb.

Legjobb válasz: Lehet csak tetszik neked, de nem vagy belé szerelmes.. az ilyen elõfordul. Viszont szerintem próbáljátok meg. Ugyan is lehet idõvel belefogsz szeretni jobban.:) 17f

Lehet csak tetszik neked, de nem vagy belé szerelmes.. az ilyen elõfordul. Viszont szerintem próbáljátok meg. Ugyan is lehet idõvel belefogsz szeretni jobban.:) 17f
Jó hát meleg pingvinek is vannak, még sem haltak ki a pingvinek, Darwin viszont meghalt, nem tudom megkérdezni. Mindent én sem érthetek. Feltettél egy kérdést, szerintem ez egy lehetséges válasz. Persze lehet, hogy lesz jobb, a valósághoz közelebb álló. Szoktam tévedni persze és ezt gyakran is teszem ;) Így legalább gyakran tudok tanulni a tévedésimbõl.
A kérdező hozzászólása: Átlagban lehet így van. De pl melegeknél, hol van a fajfenntartás, ott nem igazolódik az egész, mindig megjelenik a más az életben is.
Szóval érthetõbben, hogy nekünk milyen tetszik.. Személyre szabottan... Belõlünk + a másikból, milyen utód lehet. Mert megvannak a saját tulajdonságaink is. Például ebbõl a szempontból nagyon fontos az immunrendszer különbözõsége. Ami bármilyen furcsa is, de a nõk szaglás alapján eltudják találni.. Azaz végeztek kísérleteket, hogy amelyik férfinak tetszett a szaga, annak különbözött az immunrendszere. Na már most netten keresztül például nem szagolgatsz senkit. Simán megkedvelhet egy nõ valakit képrõl, beszélgetésekbõl. Aztán élõben meg valamiért nem..
Idézem magam : "Egyszerûen belénk van drótozva, hogy nekünk milyen tulajdonságokkal rendelkezõ egyedekkel" Hogy nekünk.. Itt az a lényeg, hogy akit az eszeddel és a lelkeddel vonzónak találnál, az nem biztos, hogy megmozgat. Mert valami benned ott mást akar. A fajfenntartás ösztöne pedig erõsebb az egyéni ösztönöknél. Nem velem vitatkozol, hanem valójában Darwinnal és másokkal. Ettõl még lehet mindenkinek párja, csak nem biztos, hogy szíve szerint azzal lenne akivel van, hanem örül, hogy van valakije.
A kérdező hozzászólása: Illetve még annyit, hogy ha szerinted ez így lenne, akkor hogy lehet az hogy rengeteg, vékony férfiatlan meg egyáltalán nem olyan férfias pasik vannak, amikre te utaltál és mégis van barátnõjük, sõt feleségük is.
A kérdező hozzászólása: Megszépült a külseje, mert szerettem :)
A kérdező hozzászólása: 5- nek Ezzel vitatkoznék. Elõzõ lány nagyon fiús volt, mint egy fiú úgy nézett ki, semmi nõiesség, nulla nõiesség, nem is jött be külsõre épp emiatt, de olyan jó volt vele, hogy a legboldogabb vele voltam
Nehogy összejöjj vele! Életed legnagyobb ballépése lenne. A valószínûsége, hogy ebbõl szerelem lesz, a nullához konvergál.
Szerintem azért nem indul meg részedrõl semmi, mert nem tetszik neked külsõre.
Igen, itt sokan jót mondtak ám. Az a gond, hogy minket és a lányokat is két féle dolog vezérel ha párkapcsolatról van szó. Ennek a két dolognak pedig sajnos nem mindig van köze egymáshoz. A természet aranyos trükkje felénk, hogy jól esik a szex, meg a párkapcsolatosdi. Ennek a célja azonban a fajfenetartás. Egyszerûen belénk van drótozva, hogy nekünk milyen tulajdonságokkal rendelkezõ egyedekkel kell párosodnunk, ahhoz, hogy abból, a fajfenntartás szempontjából megfelelõ utódok szülessenek. Ám egyéniségként, gondolkodó és érzõ lényként nekünk teljesen más terveink vannak. Az eszünkkel hiába szeretnénk, egy kedves aranyos, szolidan öltözõ kedves lányt. Fajfenetartás szempontjából õ nem elég feltûnõ, ezért azt az utódok is örökölhetik. Az eszeddel és a szemeddel kívánod, de a micsodád más véleményen van. Hasonló baja van a lányoknak is, az eszükkel rendes kedves megértõ, nem nõcsábász fiút szeretnének. Na de az meg nem megy oda, így nem indít el bennük semmit. Az hogy ducibb az nem gond, de az jelentheti azt is, hogy a derék-csípõ aránya nem megfelelõ a kis termékenység radarunk számára. Van egy arány amitõl ez beindul ugyanis. Ha például ez az eset áll fen, az bizony megmagyarázza, hogy miért vonzó mint ember, de miért nem vonzó számodra mint nõ. Idõvel amúgy a testünk átszoktatható. Tehát ha mûködik a szex és a kapcsolat a lánnyal, akkor van rá esély, hogy késõbb az ilyen jellegû lányokat is vonzónak fogod tartani.
Ne. Sok embernek van egy idealizált képe azokról az emberekrõl akivel el tudna képzelni párkapcsolatot. A legtöbbször ez a kép messze van attól akivel végül összejönnek. Ez a dolog nem az agyban dõl el. A csajt csak áltatnád és a vége úgyis szakítás lenne.
A kérdező hozzászólása: interneten
Lehet úgy érzed túl könnyen jött és ezért nem hiszed el, hogy igaz, kicsit furán hangzik :D Hogy ismerkedtetek meg?
A kérdező hozzászólása: Szerintem, igenis vannak egyéniségek, vannak más emberek. Rengeteg olyan párt látok, ahol boldogság van, ahol nem igazolódik ez a teória. Szerintem egy ember attól lesz ember, hogy van akkora érzelmi intelligenciája, hogy ezeket az ösztönös, dolgokat le tudja gyõzni. Nálam is, épp az, hogy fajfenntartásilag megvan a dolog, mert eszméletlenül izgulok rá nagy cicik stb, de valami lelkileg nem stimmel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!