Találatok a következő kifejezésre: Miért nem velem a (1463 db)

Miért nem értékelik a komoly és csendes embereket? Miért olyan közömbös velük mindenki?

Hangsúlyozom,hogy NEM komor,hanem komoly!

Legjobb válasz: Vannak ritkább fajta személyiségtipusok, te valószinûleg ezek közé tartozol. És emiatt nehezebb lesz olyasvalakit találnod, aki egy hullámhosszon van veled. Nem másokkal van a gond és nem is veled. Csak különbözõ vagy az emberek nagy részétõl, ennyi. És ezt megkell tanulnod kezelni és rákell gyere, hogy hogyan lehet ezzel a legjobb módon élni.

Vannak ritkább fajta személyiségtipusok, te valószinûleg ezek közé tartozol. És emiatt nehezebb lesz olyasvalakit találnod, aki egy hullámhosszon van veled. Nem másokkal van a gond és nem is veled. Csak különbözõ vagy az emberek nagy részétõl, ennyi. És ezt megkell tanulnod kezelni és rákell gyere, hogy hogyan lehet ezzel a legjobb módon élni.
Várom én is a válaszokat, tanácsokat, hasonló gonddal küzdök. Elég sok férfi dolgozik nálunk, és állandóan a sex a téma férfi-férfi, férfi-nõ közt is. Persze az elején velem is poénkodtak, de leállítottam õket, hogy nem vagyok a lotyójuk, velem így nem beszélhetnek, stb. Tényleg nem értem az embereket. Állítólag "normális" családanyák is hagyják magukat tapogatni, minden nap puszival üdvözlik a kolléga-kolléganõk egymást. Kibeszélik az esti dolgaikat, és megbeszélik azt hogy õk mit csinálnának egymással, persze csak poénból. Hát én nem puszilkodok senkivel, és nem engedem magam tapizni. Ha valakihez szólok, normális kérdést teszek fel, nem "poénosat". Nem is kedvelnek, mert hogy nem vagyok benn a poénjaikban. Az oké, hogy jópofának tartom ezt egy bizonyos szintig, de én erre nem vagyok vevõ. Ennek ellenére nekem is rosszul esik, mikor bejön egy bizonyos férfi kolléga, mindenkit végigpuszil, de engem kihagy. Igaz, hogy én mondtam neki, hogy ne kezeljen úgy, mint a többieket (mint egy riban.cot) de attól még köszönhetne, nem igaz?
"Nem szeretem az értelmetlen poénkodást, sokkal inkább az elmélyült, értékes beszélgetéseket." "Nem is igazán beszélnek velem az emberek, csak úgy, ha én megyek oda hozzájuk." Még a legértelmesebb embernek sincsenek napi 24 órában mélyenszántó, komoly gondolatai. Mirõl beszéljenek veled, ha hétköznapi csevegésre nem vagy hajlandó? Az emberek ahhoz vonzódnak, akinek a társaságában elengedhetik magukat, lazíthatnak, aki felvidítja õket.
A kérdező hozzászólása: Nem várom el, hogy olyanok legyenek, mint én, dehogyis!Csak tiszteletet és egy kis kedvességet...
Neked meg a 19.45-nek van hová letennetek a gondjaitokat, a munkahelyeteken kívül. Ezeknek az embereknek nincs, mert otthon családanyák, ahogy te is mondtad. Szerintem meg önzõ vagy, mert mindig mindenkitõl elvárod, hogy úgy viselkedjen, mint te. Amúgy én is nagypofájú vagyok, de otthon jól esik elmélyülni, EGYEDÜL.
A kérdező hozzászólása: *tûnök
A kérdező hozzászólása: EasyAnswers: Köszönöm szépen a biztató szavakat!:-) Elõször is ezt muszáj megkérdeznem mellékesen:Egy nõ miért ne gondolkodhatna filozófikusan?Sõt, eddig én több nõnél, mint férfinál tapasztaltam ezt.Ez nem nemfüggõ.De kíváncsi vagyok a Te véleményedre, meglátásodra! Szerintem a legnagyobb probléma igazából abból adódik, hogyha azt érzem valakin, hogy közömbös velem, nem is érdeklem, annak én nem tudok megnyílni.Nem tudom megmutatni az igazi arcom, színtelen hangon beszélek és hasonlók.Szóval az önkifejezéssel is bajom van, nem tudom magamat adni.Ez nagyon zavar, mert én tudom, hogy sokkal több és jobb vagyok, mint aminek tûnöm.
A kérdező hozzászólása: 17:13 Miért, szerinted hogyan lehet ezzel a legjobb módon élni?:-) Valószínû, hogy igazad van, de úgy néz ki, hogy én még ehhez túl fiatal és tapasztalatlan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondtam, hogy a hétköznapi dolgok nem érdekelnek.Lehet velem beszélni a suliról, állatokról, sminkelésrõl meg bármirõl...De egyes emberek még a semmirõl is képesek beszélni.Ismerek olyanokat, akiknek mindegy, csak beszélhessenek valamirõl, mert nem bírnak csendben maradni.Ezeket nevezem én értelmetlen fecsegésnek. Poénkodni viszont nem szoktam.
Kérdezõ én is olyan ember vagyok mint te, és ha ezt én kérdeztem volna akkor kb ugyanezeket írtam volna alá én is. Ugyanilyenekkel találkozok nap mint nap és már nem is érdekelnek igazából, csak alakíts ki magadnak egy baráti kört, és ha esetleg nincs, keresd meg ideálod... én csak ennyit javasolnék és én elvagyok velük.

Miért ilyen velem a barátnõm? Úgy teszi mintha nem érdekelném õt, és csúnyán beszél velem lehord mindennek.

tegnap könyörögtem neki, hogy menjünk ketten sétálni.. (2 óra hosszát) aztán felhívta a barátnõje, hogy kimegy-e vele sétálni... egybõl felpattant és menni akart. én mondtam neki hogy akkor megyek magamba õ meg akk legyen a barátnõjevel! aztán en elmentem felneztem a facebookjara és elhordott minden szarnak a barátnõinek.... este fele a barátnõje elõtt le se*gfejezett a telefonba...és akkor neki van igaza?! õ akar velem szakitami?! mondjatok erre vmit mit tegyek?!... annyi hibam volt h en azt mondtam jöjjön velem õ azt mondta h nem és nkm ez nem tetszett... aztmondja hogy féltékeny vagyok.. és h bezarom.. segítsetek.

Legjobb válasz: Ne haragudj de a barátnõd nagyon bunkó... Csak vele akartál lenni erre meg lehord mindennek. Ez minden csak nem normális.

Ne haragudj de a barátnõd nagyon bunkó... Csak vele akartál lenni erre meg lehord mindennek. Ez minden csak nem normális.
papucs vagy. küld el a p!csába
A kérdező hozzászólása: papucs nem vagyok egyelõre megmondtam a magamet neki :) de am se érdekel ha szakít velem nem vag földhöz... nem az en hibambol szakitottunk.. majd sír meg õ
lehet, hogy jobban jársz ha elhúz a p...ba. Gondolj bele, ha mondjuk netán feleségül vennéd és utána törne ki rajta a dili. Nem hagyna neked egy nyugodt percet sem. Az ilyen inkább menjen...
nincsenek higiéniai parái?
A kérdező hozzászólása: nem nincsenek, és én is telljesen ápolt vagyok!
Akkor lehet csak nem jön be neki, vagy nagyon macerásnak érzi, fél, hogy véletlenül fájdalmat okoz neked. Mi is kipróbáltuk, de egyikünknek sem jött be :) Ennyire egyszerû is lehet a dolog :)
lehet hogy buz.isnak tartja
Ha semmiképpen nem akarja megmondani miért, akkor fogadd el ezt és kész. Vegyél egy mûfütyköst és csináld Magadnak!
Ez is elég valószerûtlen eset, a nõk két harmada nem szereti az anális szexet, míg a férfiaknál csak az egy negyed. Szóval 1:2 az esélyed, hogy férfiként olyan nõvel kerülj össze akivel te akarod, de õ nem az anál szexet, míg nõként fordítva 1:12.
Miért mondana normális indokot, aki nem normális? :)
A p.ncidtól indul be, és nem a végbeledtõl....

Miért nem szeret a húgom, miért bánik így velem?

Ketten vagyunk lánytestvérek, kicsivel több mint 2 év van köztünk. Kiskorunkban nagyon jó testvérek voltunk, mindent együtt csináltunk, számíthattunk egymásra. Mára ez teljesen megváltozott, nagyon eltávolódtunk egymástól, semmit sem beszélünk meg, van, hogy inkább nem is beszélünk ugyanis mindig konfliktusba torkollik. Sokat gondolkodtam, hogy mikor és mi romolhatott el, de kb 5 éve a húgom teljesen kifordult magából, kezelhetetlenné vált és azóta egyre rosszabb és elviselhetetlenebb. Teljesen lenéz, emberszámba se vesz, mindig leolt, hülyének néz és a legrosszabb az egészben, hogy anyával is így viselkedik, pedig vele végképp nem kéne így viselkednie, ugyanis ő nevelt fel minket egyedül, mindent megtett értünk, neki köszönhetünk mindent. Kérlek segítsetek, mert egyikünk sem bír élni ilyen légkörben. Mit tehetnék? Nekem nagyon hiányzik a húgom. Én 21 vagyok húgom meg 19 lesz.

Mi történik velem, miért nem vonzódom a többség által szépnek tartott mű csajokhoz?

Valamiért az ilyen agyonsminkelt, műszemöldökű lányok nem vonzóak, sőt... Sajnos olyan lányt, aki nincs agyonsminkelve és műn kinézve csak kis 12 évesekben jó, ha találni manapság. Szörnyű, ahogy a mai 14-15 éves csajok is kinéznek már.

Legjobb válasz: én nem vagyok ilyen mû. ebbõl kifolyolag nehezen is találtam párt magamnak. Egyébként egyet lrtek veled, 14-15 évesek is ilyenek már.

én nem vagyok ilyen mû. ebbõl kifolyolag nehezen is találtam párt magamnak. Egyébként egyet lrtek veled, 14-15 évesek is ilyenek már.
Nem gondolom, hogy a többség õket tartja szépnek. Mi történik veled? Talán normális ízlésû vagy?
Nincs veled semmibaj, nagyon is normális vagy és egyáltalán nem kell olyannak lenned mint bárki más szerintem ha jól körbe nézel találsz még normális csajt én sokat ismerek még aki nem totál mü és nem 12 éves :)
elõzõ vagyok. Csak normális az izlésed!!
Hát, mindenkinek más az ízlése... Vannak igényes, szép, nem ribanc csajok is, csak jó kevesen.
Mert nem rohasztotta ki az agyad, a média által nyomott "divat" . Mellesleg a valódi férfiak többsége a természetes nõket szereti, szóval ezen ne rágd magad.
Isten hozott az "antimûanyagok" csoportban! :D
Mert van eszed és azért bem jönnek be!!!!! Amúgy hány éves vagy kérdezõ?
milyen telefonod van?!
usb-s csatlakozáshoz samsung készülék esetén kell Samsung Kies telepítõ program, ez ingyenesen letölthetõ a Samsung oldaláról... Nethez pedig rooter szükséges hogy továbbítsa a készülékedhez a jelet...

Nem tudom miért nem élvezem a fiumal a szexet? Már 2 éve vagyok vele ö volt nekem az elsö az elö játékot élvezem de aztán nem és babát is szeretnénk de nagyon mit tegyek?

Legjobb válasz: A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.

A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.
Egyetértek.

Miért nem tisztel a párom? Én adok rá okot, hogy így beszéljen velem?

Néha elég csúnya szavakkal illet. Ma például az történt, hogy mentünk biciklivel dolgozni( egy helyen dolgozunk)és mondta, hogy menjek el?re, amíg ? bezárja az ajtót, veszi a cip?t stb., és majd úgyis utolér, ahogy mindig is, de ma nem ért utol, már majdnem odaértem, megálltam, vártam, el?vettem a telefont, hogy hívjam, akkor láttam, hogy már hívott 10 perce... Erre visszahívtam, és elkezd kiabálni és megkérdezi hol vagy f.szfej...? Oké talán azt hitte valami bajom esett, bár ugyanazon az útvonalon felt?nt volna neki, de akkor sem értem miért kell ilyen durván megnyilvánulnia. És utána még ? volt megsért?dve, ? nem szólt hozzám. De nem ez az els? eset, és amit hiányolok, hogy sosem kér bocsánatot, csak mintha misem történt volna...

Legjobb válasz: Ex-nek voltak hasonló megnyilvánulásai. Hidd el ez csak rosszabb lesz. Beszélj vele, hogy amennyiben nem hajlandó bocsánatot kérni azonnal elhagyod, ha bocsánatot kér akkor kap egy kis esélyt, amolyan próbaidõt. De még egyszer ilyen hangnemben és ilyen tiszteletlenül beszél veled, szedheti a cókmókját! Nem hagyd magad te lány! Én nagyon ostoba voltam mert hagytam, és a végén annyira nem volt önbizalmam hogy így 2 év után se hiszem el, hogy BÁRKINEK tetszhetek. Pedig van párom aki imád, és nem gyõzi bizonygatni, hogy szerinte mennyire szép vagyok. Csak mert velem is úgy beszélt ahogy az ex. (engem leginkább a külsõmmel bántott)

Ex-nek voltak hasonló megnyilvánulásai. Hidd el ez csak rosszabb lesz. Beszélj vele, hogy amennyiben nem hajlandó bocsánatot kérni azonnal elhagyod, ha bocsánatot kér akkor kap egy kis esélyt, amolyan próbaidõt. De még egyszer ilyen hangnemben és ilyen tiszteletlenül beszél veled, szedheti a cókmókját! Nem hagyd magad te lány! Én nagyon ostoba voltam mert hagytam, és a végén annyira nem volt önbizalmam hogy így 2 év után se hiszem el, hogy BÁRKINEK tetszhetek. Pedig van párom aki imád, és nem gyõzi bizonygatni, hogy szerinte mennyire szép vagyok. Csak mert velem is úgy beszélt ahogy az ex. (engem leginkább a külsõmmel bántott)
Mert hagyod ne tiszteljen.Ha az elsõ alkalom után helyre raktad volna akkor tudná hány kg-os.Nehogy még magadba keresd a hibát mert a párod egy bunkó.Jobban járnál lecserélnéd.leg közelebb mi lesz lerugja a fejedet??
Sok hapsim volt, de egy sem vetemedett odáig, hogy így beszéljen velem. Vagy nem hagytam, mert az elsõ hasonló megnyilvánulásnál odébb álltam. Miért beszél így veled? mert megteheti. Mert így éli ki az agresszióját, legalábbis egyelõre. Van akinek ez bejön. Van aki pedig helyre teszi, ad egy esélyt hogy jobb legyen, aztán a második ilyennél lelép. Különösen hogy oka sem volt arra hogy ideges legyen, legalábbis a leírás alapján. Aztán ki tudja hogy nála hogy csapódott le a dolog. Azt sem értem minek hívni egymást munkába menet. Mégis mi a fene történne, ha meg történt, már úgyis mindegy és megtudod. nem fél órás késésrõl van szó. Én nem szeretem ha így rám telepednek.
Te vagy a hibás, mert az ELSÖ ilyen megnyilvánulás után közölnöd kellett volna, hogy VELED igy nem lehet beszélni, vagy változtat ezen, vagy az exed lett.
Velem így beszélni a párom, gyorsan lapátra kerülne..Tisztelj már annyira, hogy ne hívjon f.szfejnek..
Akkor lehet, hogy kezd fiúsítani, a haverokkal beszélnek a férfiak ilyen csúnyán, megszûnt a nemek közötti különbség. Újra kellene randizgatni, és elvárni, hogy a nõiességet, finomságot vegye észre benned és azt, hogy zavar a durvaság.
Mi akkor beszéltünk egymással ilyen csúnyán, amikor 20 mft adósságot szedtünk össze. Nálatok vajon mi van a háttérben? Kevés a pénz, rossz a szex, nem akar vki gyereket, ki és miért ilyen elégedetlen? Miért néz le? Keveset keresel és ez fontos neki, vagy nem lát elég csinosnak? Vmi hiányzik a kapcsolatból neki de lehet hogy neked is. Ami hiányzik lehet, hogy rajtad kívülálló ok miatt hiányzik neki. Gondold át!
Szerintem a háttérben az van, hogy megengedte, hogy így beszéljen vele. Ha továbbra is hagyod, akkor ilyen lesz a családod társalgási tónusa is, ha annyira összejöttök, hogy gyerek is legyen a dologból. Én az elsõ pillanatban leállítanám. Még mielõtt addig jutunk, hogy késõ legyen.
A kérdező hozzászólása: Nem kevés a pénz, és az õ fizetése alig több, mint az enyém. Nincs miért elégedetlenkednie, legalábbis sosem panaszkodik. Gyereket még egyiken sem akarunk.
Én nem hagynám hogy igy beszéljen velem. Csak rajtad múlik mit engedhet meg magának.

Miért nem kapok a haverjaimtól együttérzést, ha valami bajom, gondom van? Miért nem éreznek együtt velem? 14/F

Én meg mindig rendes vagyok velük meg segítek nekik ha bajuk van.

Legjobb válasz: Mert õk csak havernak, vagy kihasználható személynek tartanak ésnem barátnak , vagy legjobb havernak... 16 Lány SzasszuS.

Mert õk csak havernak, vagy kihasználható személynek tartanak ésnem barátnak , vagy legjobb havernak... 16 Lány SzasszuS.
Mert haverok, és nem barátok...
Igazuk van; haverság. Plusz, ilyen korban ne várj sokat a fiúktól nagy, lelkizõs beszélgetések terén. Ha empátiára van szükséged, inkább keress lány barátokat, õk szívesen meghallgatnak. Vagy ha ez sem jönne össze, írd le nekem, együttérzésben jó vagyok. :) 14/L.
Elõttem szólók mindent elmondtak. A kérdésedben ott a válasz; HAVEROK, és nem barátok. Van különbség a kettõ között.
Egy 14 éves fiú már nem kislány. A gondjaidat nyugodtan oldd meg magadnak. Gondolj bele, hogy késõbb egy nõ, és a gyerekeid felfognak rád nézni, hogy milyen nagy és erõs vagy, hogy minden problémájukat megoldod egy szempillantás alatt.. Vagy lehet hogy együtt fogtok sirdogálni? Vagy te is emós vagy vagy mivan.
Mert kocsogok. Ne barátkozz velük vagy [email protected] le õket. Keress másokat, akik megértenek. Az ilyen fajtáját ne számítsd barátnak. Ezek tényleg csak haverok. A barátok tûzbe mennek egymásért és nem hagyják el a másikat ha párkapcsolatban vannak sem, mert a barátság a [email protected]ább. Mindig lehet egymásra számítani. Jóban rosszban. Ez van. Sprite. De nyugi, tuti találsz barátot. (Jah, és tudd: barátból nincs SOK. A barát az egy, és igazi... )
1 hét az sok idõ
A kérdező hozzászólása: én se de azért kössz
hát most ettõl mit vártál õszintén?:S kérdezz rá, én már többet nem tudok segíteni...:S szia..
A kérdező hozzászólása: magyarul nem öltöztem elõtte
Szóval eddig azt vetetted be, h nem aludtál vele, nem volt együtt fürcsi..de mi az h a bugyidat sem látta?ez h jön ide? xD
A kérdező hozzászólása: jó ötlet nem is aludtam vele meg nem fürcsiztünk együtt nem is látta még a bugyimat sem de nem volt hatás azt szem feladom
akkor vhogy "fenyegesd meg" h pl akkor szünet, ha nem mondod el...és ha elmondja akkor csak szeret, ha nem..háát...:S
A kérdező hozzászólása: hiába kérdem nem válaszol erre a kérdésre csak azt mondja, h semmi baj majd lesz jobb is de mi? nem értem ezt az egészet. gondoltam h velem van a baj, de azt mondta nem
tényleg kérdezz rá, találgatni lehetne életen át, te tudod h mikor hazudik, kérdezd meg, ne gondoljunk egybõl a legrosszabbra:)
A kérdező hozzászólása: na ide figyelj mister tökély szándékosan írtam h sori degenerált hülye.
*sorry
A kérdező hozzászólása: jah igen hajtja sori
A kérdező hozzászólása: nem fárasztó a munkája egyszerûen nem akar semmit csak eszik, alszik, fürdik, dolgozik és hiába kérdem nem akar mondani semmit. akk ilyenkor mi van?
hajtja*
távkapcsolat?Akkor lehet h van vkije :/ vagy nincs vmi családi problémája?esetleg fárasztó munka?elég durva..
Rámásztál és lelökött magáról? Mondjuk ez mind1 is, mert az ém pasim 2 nap után már ha meglát is ágaskodik:D
A kérdező hozzászólása: ahhoz képest h alig vártuk h együtt legyünk és nem történik semmi 1 hónapja nem taliztunk vagyis akk több mit 1 hónapja nem kíván és ez már baj
Mit is mondott? Lesz majd jobb is? Hohóóó!!!!!! Itt valami gond van. Problémája van, amit láthatóan belevisz a kapcsolatotokba. Munkahelyi, esetleg van valakije, vagy kétes ügyletei vannak. Megfenyegették, szorul a hurok.... Vidd be a sûrûbe valahogy és faggasd. Ne konkrét kérdéseket tégy fel, hanem érdeklõdj például, hogy milyen napja volt. Nem tudom, hogy álltok anyagilag, vagy mennyire tartod számon a családi költségvetést, de pénzes dolgokban is érdeklõdhetnél. De mindent óvatosan, nehogy gyanút fogjon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!