Találatok a következő kifejezésre: Miért nem véleményt (184 db)

Te miért vállalkoznál illetve miért nem? Véleményekre vagyok kíváncsi!

Életkor és nemet is írjatok! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Miért? - mert nincs fõnököm - magam osztom be az idõmet - teljesítményarányosan vagyok fizetve, és nem bruttó 500 Ft-os az órabérem.

Miért? - mert nincs fõnököm - magam osztom be az idõmet - teljesítményarányosan vagyok fizetve, és nem bruttó 500 Ft-os az órabérem.
miért ? a pénzért. miért nem ? féltem a a pénzem amit ideáig összekuporgattam.
Magyarországon soha. Csak a lenyúlás megy, hogy minél többet kaszáljon a NAV, ahogy tudnak büntessenek. 40N
Gratulálok a lepontozásomhoz. Nyugi már megszoktam hogy a magyar ember irigy!
A kérdező hozzászólása: Én felpontoztam! :)
Nekem meg 2 válaszomat is töröltette a kérdezõ, amennyiben a karhatalom tette nyasgem rájuk és elnézést a kérdezõnek!
A kérdező hozzászólása: a karhatalom volt, nem én. nekem átküldhetnéd privibe, ha van idõd!

Miért jó ha valaki pap és miért nem? Véleményeket kérek?

Legjobb válasz: Ha valaki ezt szeretné csinálni, és ettõl lesz boldog, akkor nyilván jó neki. Mi ebbe nem láthatunk bele, csak kajánkodni lehet sztereotípiák alapján. (azaz nem kéne) De miért nem egy papot kérdezel meg?

Ha valaki ezt szeretné csinálni, és ettõl lesz boldog, akkor nyilván jó neki. Mi ebbe nem láthatunk bele, csak kajánkodni lehet sztereotípiák alapján. (azaz nem kéne) De miért nem egy papot kérdezel meg?
Nem lesz szõrös a tenyere.
Jó: Minden vallásos ember megbízik benne, sokan félnek tõle. Rossz: Nem mehet le a klubba kavarni két nõvel, az egyiket hazavinni, jól megrakni, majd otthagyni.
2. válaszadónak! Megteheti hogy megrakja a csajt:D, csak akkor a pokolra kerül:S! A pap az azért pap mert õ ennek áldozta az életét! hogy válaszoljak is ! Jó:Mert felnéznek rá! Rossz:nincs rossz mert õ ezt választotta mert neki annyira jó hogy cserébe hogy pap lehessen feláldozza a nemi életét stb...!
jó: 1.nagyon szexisek a paptanoncok/fiatal papok : D, 2.nem kell agyalniuk a mindennapi problémákon (számlák, stb), ez egy biztos 'állás', 3.rengeteget tanulhatnak, 4.a nénik felnéznek rá. rossz: 1.nem szexelhet, 2.nem lehet saját családja (már ha katolikus), 3.sok földi jóból kimarad (..és még arra sincs garancia, hogy létezik-e a mennyország vagy maga Isten. : D ciki lenne az embernek a halála után rádöbbenni, hogy a semmiért csinálta ez végig).
A papok feláldozzák nemi életüket ennek a hivatásnak a megválasztásakor? Hogy lehet valaki ilyen hiszékeny? A kislányokat és kisfiúkat molesztáló papokról pedig ne is beszéljünk.
Böjte Csabát már kérdezted? Habár az ateisták szerint õ is csak egy pedofil a sok közül
nem muszaly felaldonia a szexualis eletet ogyha nem katolikus pap , de abbol is ugy tudom ketfele van az egesz szexelhet nyugodtan :D
Azért jó mert úgy járkálhat fekete ruhában hogy nem nézik goth-nak vagy emo-nak. (vicc)
ciki lenne az embernek a halála után rádöbbenni, hogy a semmiért csinálta ez végig Az a helyzet, hogy senki sem fog erre rádöbbenni, mivel a halál után már nem tudunk rádöbbenni semmire sem. :) Azért én megnézném a hitgyülisek meg jehovisták képét.:)

Ki miért írja alá a kommentjét, illetve miért nem? Vélemények?

Legjobb válasz: Úgysem ismerjük egymást,akkor minek? Amúgy is anonim oldal,elvileg... Én egy mosolyjelet szoktam odabiggyeszteni a válaszaim végére,aláírás gyanánt. :)

Úgysem ismerjük egymást, akkor minek? Amúgy is anonim oldal, elvileg... Én egy mosolyjelet szoktam odabiggyeszteni a válaszaim végére, aláírás gyanánt. :)
Én sem írom alá, engem sem érdekel a válaszadó kiléte. Lehet másnak fontos, hogy minenki tudja mit írt, ismerje õt.
Szerintem sokan azért, hogy mások is tudják, hogy "ezt is õ írta, meg azt is õ írta". A többség meg azért nem, mert ez az oldal anonim. Gondoltad volna? :P Igazából én csak a koromat meg nememet szoktam odaírni, ha a kérdés megköveteli. Ide nem írom le. De (../..) szokott lenni XD
én is így szoktam aláírni: :) akkor engem klónoztak!!! áááááá!
Mert valaki fontosnak tartja, hogy tudják ki írta az adott kommentet, valaki meg tesz rá. Szerintem felesleges aláírni, igazándiból nem sok embert érdekel ki írta, az a fontos amit írt :D


Az emberek miért nem toleránsak egymással? Miért nem vagyunk képesek elfogadni mások véleményét?

Például ha valaki feltesz egy kérdést: Van-e élet a halál után? Alsóbbrend?ek-e a n?k? Ha orvos lennél, kimennél-e külföldre? stb. Akkor természetes, hogy ahány ember, annyi féle választ fog rá adni. De miért nem fogadjuk el a másik véleményét? ha valaki az ellenkez?jét állítja, miért nem toleráljuk? Nem mindegy nekünk, hogy ki mit hisz v hogy élne? Csak zavar, hogyha vita robban ki ezen az oldalon is, akkor inkább sokan a másik személyét támadják, minthogy racionális érveket hozzanak fel.

Legjobb válasz: Mert a legtöbb ember nem ilyen. Engem is tud idegesíteni nagyon sok ember véleménye, de rugalmas vagyok... Viszont ha valakinek a világképével ütköznek az egyes vélemények, ott már lehet probléma. Pl. fanatikus hívõk, fanatikus nacionalisták, meg más anyámkínja.

Mert a legtöbb ember nem ilyen. Engem is tud idegesíteni nagyon sok ember véleménye, de rugalmas vagyok... Viszont ha valakinek a világképével ütköznek az egyes vélemények, ott már lehet probléma. Pl. fanatikus hívõk, fanatikus nacionalisták, meg más anyámkínja.

Ha nem tetszik a másik véleménye öltözéke álláspontja illetve nemi faji vallási szexuális identitása, miért kell mindenféle negatív elítélő jelzővel és véleménnyel illetni? Ha valaki nem tud normális értelmes választ adni, miért nem marad csendben?

Legjobb válasz: Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

Azért, mert az emberek hajlamosak elfelejteni, h attól még h gépbe pötyögnek, annak a túloldalán élõ emberek ülnek. A másik pedig, h itt a neten mindenki állati intelligensnek, erõsnek, és nagyfiúnak/lánynak érzi magát. Aztán összefutsz velük személyesen, és a pofád leszakad, h micsoda gnómok valójában, remegõ, beszari alakok, akik nemh a véleményüket képtelenek elmondani, de még egy értelmes mondat is gyakran túl nagy elvárás. Sok beteg, szerencsétlen, akinek az az egyetlen elégtétele az életben, h virtuálisan anyáznak másokat. Zavaróak és bosszantóak, de nem kell velük törõdni, még ha ez sokszor nehéz is.

Miért nem veszi figyelembe a kormány a pályázatot, az érintettek véleményét? Miért nem azt nevezik ki akit mindenki támogat, miért azt akinek Hoffmann tetszik?

http://hvg.hu/itthon/20130816_beleszaladt_az_ujabb_iskolai_p..

Legjobb válasz: Mert nem az érintettek véleménye a fontos, hanem az, hogy párthû legyen, akit kineveznek!

Mert nem az érintettek véleménye a fontos, hanem az, hogy párthû legyen, akit kineveznek!
A saját embereiket helyezik döntéshozó pozícióba. Ugyanúgy , mint a kommunisták , szocialisták.
Mert nem köteles Hoffmann Rózsa a jelenleg hatályos jogszabályok szerint, senkinek sem a véleményét figyelembe vennie Balogh Zoltánon és Orbán Viktoron kívül. Ilyen egyszerû az egész, a szakmai ajánlások, néha az ellenzéki és kormánypárt helyi képviselõk ellenében is dönthet, az ország összes iskolaigazgatójának kinevezésérõl Hoffmann Rózsa, illetve az általa kézivezérelt KIK a jogszabályi kereteknek hála, hisz csak meghallgatni kell ezeket, nem megszívlelni. Ez már csak egyéni gusztus dolga, hogy ez jó és etikus-e vagy sem.

Kéne nekem néhány olyan anyuka aki becenevével, esetleg fényképpel vállalja a véleményét online újságban, a kérdés az, miért nem vállalsz harmadik (második) gyereket? Aki vállalt, az miért, aki nem, az miért?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, tudhatjuk esetleg, hogy melyik újság, melyik rovatáról van szó? Én szívesen elmondom névvel, képpel a véleményemet, ha tudom, hogy hol, milyen formában kerül felhasználásra :)

Kedves Kérdezõ, tudhatjuk esetleg, hogy melyik újság, melyik rovatáról van szó? Én szívesen elmondom névvel, képpel a véleményemet, ha tudom, hogy hol, milyen formában kerül felhasználásra :)
Én is benne lennék, ha tudom, hogy hol fog megjelenni.
A kérdező hozzászólása: life.hu, és idézõjellel, szó szerint jelenik meg, amit írtok, kb négy-hat sorban. kérhetek tõletek emailcímet üzenetben?
Én is szívesen elmondom, hogy miért nem vállalok második babát.
A kérdező hozzászólása: örülnék neki! Kérek szépen emailcímet, ha lehet!
Én is szívesen megadom az email címemet, kérlek küldj nekem egy üzenetet itt. köszönöm
Nekem három csemetém van, szívesen elmondom, miért döntöttünk így. Írj privátot, megadom az e-mail címemet.

A középiskolai irodalom órán miért nem lehet a diákoknak egyéni véleményük, álláspontjuk egy versnél? Miért csak az a helyes, amit a tanár annak gondol?

Azt tapasztalom, hogy az irodalom órán a középiskolák túlnyomó részénél a gyerekek nem lehetnek kreatívak, szabadak, azt kell elfogadniuk és gondolniuk amit a tanár mond, ha másképpen értelmezel egy verset az "helytelen". Miért, mégis ki tudja, hogy a költő mit akart üzenni versével? Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki azt szűrje le belőle amit akar, helyesnek vél? Nem az lenne a cél, hogy a gyerekek szabadon fantáziálnak ahelyett hogy dogmatikus módon az az elfogadott, ha 100%-osan egy véleményen vagy a verselemző tankönyvvel, tanárral? Én szeretem a verseket, írni is szoktam magam is, de utálom az irodalom órát (szerintem) szánalmas filozófiája miatt. Ti mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Ezen már én is hányszor gondolkoztam... én is ugyanígy vagyok. A magyar egy elég szubjektív tárgy, ezért is nehéz egy esszét jól megírni belõle. Nekünk volt egy tanárunk 9-10.-ben, aki teljesen szabad szellemû volt, imádta mindenki, sosem volt olyan, hogy ne tanuljunk az óráin, követelt is, de meg is tanított mindent, elfogadta a véleményünket és csak 5-ösöm volt nála szinte. Mióta másik tanárunk van másfél éve, még egyetlen 5-ös esszét nem írtam nála, mert nála is csak az a helyes, amit õ gondol és ez a legtöbb tanárnál így van. Jó kérdés, hogy miért...

Ezen már én is hányszor gondolkoztam... én is ugyanígy vagyok. A magyar egy elég szubjektív tárgy, ezért is nehéz egy esszét jól megírni belõle. Nekünk volt egy tanárunk 9-10.-ben, aki teljesen szabad szellemû volt, imádta mindenki, sosem volt olyan, hogy ne tanuljunk az óráin, követelt is, de meg is tanított mindent, elfogadta a véleményünket és csak 5-ösöm volt nála szinte. Mióta másik tanárunk van másfél éve, még egyetlen 5-ös esszét nem írtam nála, mert nála is csak az a helyes, amit õ gondol és ez a legtöbb tanárnál így van. Jó kérdés, hogy miért...
Pont az lenne a lényeg egy verselemzésnél, hogy gondolkodj el rajta, hogy formálj róla véleményt. Ha én magyartanár lennék, biztos, hogy arra biztatnám a gyerekeket, hogy legyenek kreatívak, beszéljük meg a verset, ki mit gondol róla... Elég gáz, hogy vannak olyan tanárok, akik csak lediktálnak egy verselemzést aztán tanuljátok meg, gyerekek, nem baj, hogy esetleg nem is értetek belõle semmit... Szerencsére nálunk az irodalomórák eléggé "szabadok" voltak ebben az értelemben.
Azt gondolom hogy az oktatás sz.r.Legalábbis Magyarországon.
A mi iskolánkban mindenkinek a véleményét szívesen meghallgatja a tanár és elfogadja a saját álláspontot is.
Teljes mértékben egyetértek veled, kérdezõ :) Nekem szerencsére volt már olyan irodalom tanárom, aki kiváncsi volt véleményünkre, és mindig megahallgatta az álláspontunkat a mûvel kapcsolatban - függetlenül attól, hogy az pozitív vagy negatív. A verselemzések is oszályszinten történtek, tehát teljesen interaktívak voltak az órák, vagy nem is tudom hogy hívják ezt :)
Saját tapasztalat: - Mi a véleményed a versrõl? + Semmi sem jut eszembe. - De valami csak eszedbe jut. + Na jó, *ez meg az* - Nem, az nem lehet a véleményed, mert nem erre gondolt a költõ, mikor megírta a verset. Még jó, hogy elárulta nekem, hogy mi a saját véleményem. :P

Szerintetek megérné kiadnom ezért a PC-ért 210. 000Ft-ot? Fontos és véleményeket is írhattok róla, hogy miért nem ha nem és miért igen ha igen.

processzor Intel Core i5 750 2.66GHz, 4 mag, 8MB Cache alaplap ASUS P7P55-M Firewire / RAID support memória Kingston 4GB DDR3 1333MHz KIT merevlemez Western Digital Caviar Green 1TB 32MB cache video ATi Radeon HD5770 1GB DDR5, DircetX 11 support hangkártya/egyéb 7.1ch HD Audio optikai kimenettel, Gigabit LAN optikai meghajtó SONY-NEC 7241S Lightscribe DVD-író SATA tápegység FSP 400W vagy Chieftec 500W választhatóan ház CoolerMaster Elite 335 2. Mivel egyenl?re f?leg játékra használnám kíváncsi vagyok, hogy szerintetek érdemes-e valamelyik kiegészít?t belevenni?! Cooler Master Hyper TX3 CPU h?tés +5.490 Ft Nexus DiskTwin hangtalan HDD h?tés +2.990 Ft Zajcsökkent? csomag (CM Hyper TX3 CPU h?tés + Nexus DiskTwin) együtt olcsóbb! +7.990 Ft 4GB helyett 8GB Kingston DDR3 RAM-mal +31.990 Ft Radeon HD5770 helyett HD 5830 1GB +20.000 Ft ASUS P7P55-M helyett ASUS P7P55D alaplap +7.000 Ft Intel X25-M 80GB SSD +61.990 Ft

Legjobb válasz: Nem, nem és nem. A fennt írt konfigot 160-170bõl kényelmesen ki lehet hozni... A kiegészítõkrõl meg a következõ a véleményem - a hûtések azok jók - 8gb ram fölösleges, 4gb pont jó - hd5770 és 5830 között nem sok különbség van, legalábbis annyi nincs, ami 20.000ft-ot érne Ha leírod mennyi a kereted olyan konfigot leírok neked hogy helyben [email protected] xD

A kérdező hozzászólása: Kössz a véleményed. Örülök, hogy most már komolyan vetted a témát és persze annak is örülök, hogy leírtad a konfigodat.
Meg indoklom a válaszomat.(elõzõ vok) AMD-s alaplaból három socket van. Am2, Am2+, am3 Az összes socketbe belemegy minden proci (BIOS frissítéssel) Az intelnél pedig 3 fajta socket van (újak közül) socket 775, 1156, 1366 A 775 be tudsz rakni Core 2 duo, és quad procikat. A socket 1156 be pedig Core i3 at és i 5öt A 1366 be pedig i7 est de az alaplap rá méregdrága
A kérdező hozzászólása: Kösz az oldalt! Ha jól értem, akkor az Inteles proci, akkor azért jó, mert gyorsak a L Cach-ük (gyorsítótár) miatt, de szarabb, mert nem lehet bõvíteni. Ráadásul még drága is. Oké.
Az árakat az argep.hu ról néztem. Amúgy nehogy vegyél core i5 öt!Nem tudod majd bõvíteni a procit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Még valamire kíváncsi vagyok. Ha nem AMD-s procit vennék bele hanem Intel-eset, akkor melyiket vennád bele? Amúgy a pénz miatt, inkább az AMD-et veszem majd meg. Szerintem az sem olyan rossz.
Ha fizetnének sem kéne AMD proci.
A drágább már USB 3.0-ás.
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés. Miben másabb az az alaplap amit te írtál Gigabyte GA-770T-USB3 24000ft(24200ft), mint amit az elõzõ írt GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H 20.555 ? Az árán kívûl. :) Gondolom csak tud valamivel többet.
A kérdező hozzászólása: Na ezt a gépet szeretném. De te hol nézted ezeket a hardvereket ilyen árakkal? Vagyis hol tudnám megvenni azokat? Vagy csak írjam be a google-ba és keressek árajánlatokat? Vagy tudszz egy megbízható honlapot/céget?
Alaplap: Gigabyte GA-770T-USB3 24000ft(24200ft) Megbízható alaplap megbízható márkától. Proci: AMD Phenom II x4 965 black edition (42400ft) Jó proci és fütyülve megy 4, 4.2 ghzen. Videokártya:Shappire Radeon HD5850 (70625ft) Minden játékot full hd ban és max grafikán visz és DX11 es. Ram:GeIL DDR3-RAM 4GB PC3-1333 Kit (GV34GB1333C9DC) (27800ft) Megbízható ram és ráadásul 10 év hari van rá :D. Merevlemez:Western Digital Caviar Blue 640GB 6(12400ft) Szerintem elég és megbízható márka. Táp:Enermax ECO80+ 400W (16553ft) A legjobb táp márka és elég lesz még ha húzod a procit is. Ez így:193578ft
A konfig amit az eggyik kedves kommentelõ írt megfelelõ. Szerintem nyugodtan megveheted. Videókártyák terén meg most ebben a pillanatban az Ati Radeonok a piac vezetõk, nem azt mondom, hogy az Nvidia szar, hanem azt, hogy jelenleg nincs olyan kártya tudomásom szerint, ami 2 CF-be kötött Radeon HD5970-et legyûrne. A HD5850 a 3. legjobb kártyájuk asszem a vöröseknek. AMD vs Intel, nos igen jelenleg az intel van tech elõnyben de ha olcsón akarsz jó gépet akkor AMD-t vegyél, gyors , megbízható, könnyen tuningolható és ár/érték arányban veri az intelt.
A minõséget meg kell fizetni.
Ma 09:01-nek! Te sok újjat mondtál, kb. én is ezt a konfigot írtam.
Utolsónak: Azért támogatja az alaplapod mindkettõt, mert van egy 1156-os i7 proci is, mégpedig az Intel Core i7-860. Amúgy én itt az egyik vitatkozós vagyok, és még mindig aztmondom hogy sohase vennék Intel, mert lehet hogy jó procik, de ahogy már mondták 3 fajta foglalat van az Intelnél. Ezek közül van a 775-ös és az 1156-os, amit a késõbbi fejlesztés miatt megint nem vennék, az 1366-os procik meg 60-70ezernél kezdõdnek az alaplapjukról meg ne is beszéljünk, amelyek 30ezernél kezdõdnek. Ha nem akarsz fejleszteni, akkor az Intellel is jól jársz. De így én Phenom X4 955 BE v 965 BE mellett döntenék. A kérdezõ újonnan leírt konfigjához meg annyit, hogy ez tényleg sokkal gyengébb. A proci az még tûrhetõ, mert ugye a játékok VGA-t nézik a legjobban. De ilyen kártyát sohase vennék, 1, mert a powercolor nem nagy márka, 2, mert nem dx11-es így a jövõre nézve is [email protected] Ha most többet akarsz spórolni, akkor szerintem egy olcsó 4 magos is megteszi, mellé egy bivaly videókártyával. Én a nyáron ezt a konfigot fogom megvenni: Alaplap: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H 18.958FT Proci: AMD Athlon II X4 630 Boxed 22.750FT VGA: Sapphire PCIe HD5850 1GB 66.046FT RAM: 2db Kingmax DDR3 2GB 1333MHz 22.640FT HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 19.150FT Táp: Gigabyte Superb 460W 9.450FT Összesen 158.994FT. Ez a konfig idén és jövõre mindent vinni fog Full HD-ban maximumon. Szerintem ez biztos. Ha egy idõ után nem bizonyul elégnek, akkor vegyél egy kicsit drágább procit ha szükséges. De a videókártyával 3 évig biztos nem lesz gondod, és itt sokan ajánlgatják a HD5870-et ami, 95ezernél kezdõdik, de azért a 30ezer különbségért nincs akkora eltérés a hd5850 és 5870 között. Ha nem akadály az 10valahányezer forint akkor vegyél 955/965ös phenomot. De itt a konfigommal egy pár videó, ami bizonyítja, hogy GTA IV (a legrosszabban optimalizált játék) és a DIRT 2 FULL HD-ban maximumon megy egy ilyen gépen. http://www.youtube.com/watch?v=UWjh8O-9N9o http://www.youtube.com/watch?v=zSA4uFjBUUk
Én végigolvastam a vitákat, amúgy most írok elõször, de ezt amit most leírtál már jóval gyengébb. 5870 azért mégis kéne ha metrózni akarsz meg persze Bkv jegy. Játékhoz a legnagyobb meghatározó a vga. i5 750-el meg nagyon jól járnál mert azt is fel lehet húzni 4 ghz-re, és abba nem 6 hanem 8 mb L2 van ami nem kis dolog. Visszamenõleg a kb 10-ik válaszadó írta hogy az intelt nem lehet bõvíteni úgy mint az amd-t, annak mondanám hogy az én alaplapom támogatja az i5-öt és egyaránt az i7-et is! Kérdezõ! Neked meg annyit mondanák még, mert látom játszani szeretnél leginkább :) hogy a Vga-n tényleg ne spórolj, mert minden évbe nem vesz az ember gépet, és nem most bánnád meg, hanem késöbb. Na remélem én is tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg ezekkel: Crysis, NFS Undercover, Prototype, Thief, Star Wars Force U., majd ha készen lesz, akkor a Diablo 3 (Nagyon várom), Call Of Duty 6, StarCraft II. Kapásból csak ennyi lenne. Persze ezeket full felbontásban akarom mindenféle árnyékkal meg amikkel csak lehet. Na most jöhet, akkor a vélemény. Meg a te gépajánlásod.
Nelegy hulye, a jatek pontos neve: Metro 4, 2033 edition.
Tudom, hát 2033 elõtt már szerintem senki sem hiszi, hogy el fog készülni a metró.
Kérlekszépen a Metro 2033 a világ legélethûbb játéka.
Mi a fene ez a Metro 2033? Be kell fejezned a 4-es metrót 2033-ra benne vagy mi?
Metro 2033 at :P
Mekkora vita. xDDDD Pont ezért járok ide. Csóri gyerek kinézte a legdrágább cuccokat amit lehet kapni, ti meg itt köpködtök egymásra. :D:D:D Tisztelt kérdezõ. Megkérdezhetem hogy mit fogsz játszani ezen a konfigon? mert ha okosan válogatod a cuccokat, ennek a felén is élvezhetõ bármelyik játék.
A kérdező hozzászólása: Jah, igazad lehet. Ezekre én nem is gondoltam. Szóval ha ezeket a hardwereket megveszem egyesével, aztán összepakolom, akkor készen is vagyok? Garanciát kapok a hardwerek után ha egyesével veszem meg? Vannak rossz tapasztalataid az argep.hu-val? Mire mennék én nélkületek?
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces. Nekem nem csak játékra kell. Ha jól emlékszem azt írtam, hogy EGYENLÕRE kell csak játékra. Azért kérdeztem itt rá, mert nem akarok szart venni és késõbb azt megbánni. De miért is gondoltam azt, hogy ha valaki jobban ért valamihez, akkor segítene a másiknak. Igazad van fikázni sokkal könnyebb.
Vegyél Nintendot, az is jó játékra.
A kérdező hozzászólása: Szerintem itt elszabadultak az indulatok. Mi lenne ha úgy néznénk meg, hogy kia az okosabb, hogy ki tud összerakni a fenti összegbõl egy jobb gépet. A versenyt ezennel elindítom!!!!
megint a konfigos vagyok ha hibát vétettem a konfigban akkor legyetek szívesek kijavítani, mert már egy kicsit kába vagy fél 1 fele xD na megyek alcsizni, jó éjszakát puszcsi xD
A kérdező hozzászólása: Jól hangzik. Az a videókártya amit te írtál az jó játékokhoz? Azt hallottam, hogy a GeForc-ok jobbak a játékokhoz. Vagy javíts ki ha rosszúl tudom.
Aztak*rva! Ha te egy AMD prociban jobban megbízol, mint egy Corei 5-ben, akkor a legszánalmasabb bölcsész kart végezhetted el a legeldugottabb csöves faluban.
Elõzõ vagyok, vagyis az elsõ kommentelõ xD Na magad alá [email protected]ál? xD
A kérdező hozzászólása: Ennél azért többre vártam. Úgy, mint az elsõ kommentelõ.
Próbálj venni használtan egy 5850-est, garanciával persze.
Ha játékra használnád, akkor megérdemled, hogy ennyit kiadj érte. Én agyat vennék rajta a helyedben.
Az ssd a 2. legjobb dolog a szeletelt kenyer ota, de ebbe a gepbe teljesen folosleges.
A kérdező hozzászólása: Huhh. 160-200E Ft között.
Elsõ vagyok: Ja és az SSD-t nem értem, szerintem fölösleges fõleg ha annyiból már egy hipiszupi vga-t lehet venni.
Jah, jólvan... csak nõ vagy. Vagy b*zi.
A kérdező hozzászólása: Most, akkor melyik a jobb proci?
Na találtál egy pontot, ahol belém tudsz kötni, gratulálok:) Jégkrémre gondoltam természetesen, elnézést, mindjárt kanossza járok.
A kérdező hozzászólása: Ki írta azt a WoW-os kérdést ide? Az nem ide tartozik, úgyhogy légysz óvatosan takarodj innen a francba! Köszike.
00:46-osnak: A fagyit nem literben mérik . De akkor is 200 forintból ennyi fagyit venni gyökérség, mert úgyse eszed meg. Egyébként kinézem belõled hogy egy i7 alá asrock alaplapot tennél -.-½
Na, legalább elismered, hogy hülye vagy. Egyébként meg, ha egy picit is megcsillanna a szemedben a kíváncsiság a a tudásszomj fénye, akkor utánanéznél annak, hogy mi van abban az általad valószínáleg csak mágikus fémkockának tartott valamiben, ami lehetõvé teszi, hogy egyrészt ide baromságokat írj, másrészt azt, hogy minden este SP-re verhesd ki.
vagyis nem te voltál? xD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez eléggé meggyõzõ volt. Már csak a videókártyánál vagyok kétségek közt.
00:43-as: na egyrészt itt jön be az, hogy a minõségre is adni kéne. Vehetsz 1 liter fagyit 200-ért is, meg egy ezresért is (azért hoztam ilyen példát, mert ez kb a te értelmi szinteden áll). Másrészt, hallottál már arról, hogy HyperThreading? Harmadrészt: mi a fenének szólsz bele olyanba, amihoz hozzá sem tudsz szagolni? Menj vissza oszt tologasd a matchboxaidat.
Ja nagyon tökéletes a hd5850, nézz videókat róla a youtubon! 00:32 te meg milyen fajta paraszt vagy? Amíg a 965 alapjáraton 3.4Ghz (még felhúzod 4Ghz-ig kényelmesen) az i5 2, 66Ghz és esetleg feltudod húzni 3, 2Ghz-ig. És a 1156-os foglalatúakból nem is érdemes venni, ha valaha fejleszteni akarod a géped. Én elhiszem hogy grafikai programokhoz stb. jobb az intel, de játékoknál ebben az árkategóriában az AMD a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: Szerintem jó konfigot írtál. Csak úgy tudtam, hogy az Intel megbizhatóbb az AMD-nél. Meg ugye a vidikártyánál meg, mint már írtam azt hallottam, hogy a GeForce jobb az Radeon-nál.
Nem volt elég egyértelmû a hozzászólásom? De ha már procit akarsz, nem egy kukára való tranziszort, akkor ezt vedd meg: Core i7-980X EE. Na ez még le is cidáz, olyan jó.
Nem, nem és nem. A fennt írt konfigot 160-170bõl kényelmesen ki lehet hozni... A kiegészítõkrõl meg a következõ a véleményem - a hûtések azok jók - 8gb ram fölösleges, 4gb pont jó - hd5770 és 5830 között nem sok különbség van, legalábbis annyi nincs, ami 20.000ft-ot érne Ha leírod mennyi a kereted olyan konfigot leírok neked hogy helyben [email protected] xD

Na szal melyik lany szereti azt ha perverezkednek vele? Es ha nem akor miert nem? Vagy ki szeret? Velemenyeket"

Legjobb válasz: Mit jelentenek a következõ szavak: "szal" " lany" "akor" "miert" "Velemenyeket" Amint megkapom a kérdésemre a választ, szivesen válaszolok a tiedre kedves kérdezõ. ;)

Mit jelentenek a következõ szavak: "szal" " lany" "akor" "miert" "Velemenyeket" Amint megkapom a kérdésemre a választ, szivesen válaszolok a tiedre kedves kérdezõ. ;)
"Na szal" Fa_szán kezded a kérdést... A nyelvtantanárod biztos büszke rád *-* :DD
"Es" :3
Engem meg az érdekelne, mit értesz perverzkedés alatt. Gondolom 15 éves vagy - Neked még a 69 is "perverz"...
Én szeretem. :) De kíváncsi lennék, mi az, ami számodra perverz. :D
Prvrzkedjnk :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!