Találatok a következő kifejezésre: Miért nem torrentezni (5 db)

Miért nem tudok torrentezni ha a seed is meg a peer is sok? Mi egyéb baja lehet? Bejövő portnak mit kell beállítani? Milyen programot érdemes használni?

Legjobb válasz: A végérõl kezdem: uTorrentet ajánlom, magyarul is tud. A portbeállítások akkor bonyolultak,ha router mögött van a géped. Ha nincs router, hagyd meg az alapbeállításokat. Router esetén próbáld ezeket elolvasni: http://meggy.atw.hu/active.htm http://itcafe.hu/tema/bittorrent_topik_mielott_kerdezel_olva sd_el_az_1_hozzaszolast/hsz_6-6.html Mi baja lehet még: - nem vagy trackeren, ahonnan tölteni akarsz (bár vannak szabad trackerek is) - próbáld a DHT-t engedélyezni/tiltani az utorrentben(beállítások/bittorrent) - de én inkább a portbeállításokra tippelnék Hibaüzenetet nem ír? Azt hiszem a Tracker-állapot sorban szokott lenni. Most ennyi,remélem lesznek nálam okosabbak is, akik segítenek. (Gondolom Te voltál az elõzõ torrentes kérdezõ is. Arra is én válaszoltam. Ha gondolod, írj privátban nyugodtan.)

A végérõl kezdem: uTorrentet ajánlom, magyarul is tud. A portbeállítások akkor bonyolultak, ha router mögött van a géped. Ha nincs router, hagyd meg az alapbeállításokat. Router esetén próbáld ezeket elolvasni: http://meggy.atw.hu/active.htm http://itcafe.hu/tema/bittorrent_topik_mielott_kerdezel_olva sd_el_az_1_hozzaszolast/hsz_6-6.html Mi baja lehet még: - nem vagy trackeren, ahonnan tölteni akarsz (bár vannak szabad trackerek is) - próbáld a DHT-t engedélyezni/tiltani az utorrentben(beállítások/bittorrent) - de én inkább a portbeállításokra tippelnék Hibaüzenetet nem ír? Azt hiszem a Tracker-állapot sorban szokott lenni. Most ennyi, remélem lesznek nálam okosabbak is, akik segítenek. (Gondolom Te voltál az elõzõ torrentes kérdezõ is. Arra is én válaszoltam. Ha gondolod, írj privátban nyugodtan.)
És akkor újra javítás ;) ...Nem vagy regisztrálva a trackeren...
A kérdező hozzászólása: nem én voltam az elõzõ csak arról jutott eszembe köszi!!
A kérdező hozzászólása: azt hiszem jó lesz már! csak közben összebalhézott a vírusírtómmal is (az meg angol) :) nagyonköszi

Miért nem tudok torrentezni?

Kb. 5 napja egyik torrent oldalról sem tudok letölteni, elindítom a letöltést és csak folyamatosan a "csatlakozás a peerekhez" felirat megy és semmit nem tölt le, már három torrent oldalról is próbálkoztam de ugyan az újratelepítettem az egész gépet is de ugyanaz,többféle Utorrentel és egyéb torrent programmal is megróbáltam eredménytelenül. Nem tudom, hogy befolyásolja-e a dolgot de eléggé haldoklik a vinyóm. (Windows xp SP3,upc fiberpower 60 mbps net)

Legjobb válasz: Ha eddig jó volt, akkor gondolom nem beállítás probléma, ha a net egyébként jó, akkor fogjuk rá a vinyóra.

Ha eddig jó volt, akkor gondolom nem beállítás probléma, ha a net egyébként jó, akkor fogjuk rá a vinyóra.
Nekem is volt hasonló gondom Utorrenttel, de nem volt vinyó problémám, teljesen jól szuperált a gépem. Elõször frissítettem a trackereket, az nem mûködött. Nem tudom, h wifizel vagy kábeles, felhasználóneves neted van(nekem utóbbi), újratelepítettem a netkapcsolatot, utána feltelepítettem a Bittorrentet és azzal mûködött. Nem tudom, h érdemlegesen tudtam-e segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Felraktam a bittorrentet azzal már minden lejön rendesen.

Androidos telón, miért nem tudok egyik napról a másikra torrentezni?

Korábbab letöltötteket simán tölt, de újakat, egyik kliensek sem. A másik telómon gond nélkül megy minden.


Miért nem tudok torrentezni?

Egyszer elment itthon a net és azóta nem talál "bolyokat" a utorrent.

Belkin routerrel nem tudok torrentezni miért?

Sziasztok! Problémám az lenne, hogy van egy Belkin F5D7234ed4-H G routeren. 3-an vagyunk fent wifijén és ha bármelyikünk bekapcsolja a torrentet befagy a net. Mit kéne beállítani ahhoz, hogy működjön ?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés. Évek óta küszködöm ezzel a problémával. Nekem az segített, hogy vezetékkel kapcsolódom a hálózathoz, és nem vezeték nélkül. Úgy általában jó szokott lenni.

Ez jó kérdés. Évek óta küszködöm ezzel a problémával. Nekem az segített, hogy vezetékkel kapcsolódom a hálózathoz, és nem vezeték nélkül. Úgy általában jó szokott lenni.
Úgy, hogy veszel egy normális router -t. A BelKÍN a legalja a routerek között. Nagyon spórolósra veszik a felépítését.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!