Találatok a következő kifejezésre: Miért nem szoptatás alatt epret (2 db)

Miért nem lehet szoptatás alatt epret enni?

Az elmúlt két napban most futottam össze másodszor ezzel a ténnyel,de senki sem mondja,hogy mi vele a baj.Azt tudom,hogy a babának nem szabad adni egy ideig,de mi miért ne ehetnénk?

Legjobb válasz: Szia azért mert magvas gyümölcs és az anyatejebe úgyanúgy bele megy és fájna a baba pocija meg kiütéses lenne,mert állítólag allergiásak rá a pindurik!!!

Szia azért mert magvas gyümölcs és az anyatejebe úgyanúgy bele megy és fájna a baba pocija meg kiütéses lenne, mert állítólag allergiásak rá a pindurik!!!
Szia! Mert allergiát okoz a baának, hiába nem közvetlenül neki adod. Nekem tavaly a sazobatársam evett. Szegény gyerek, hogy nézett ki utánna.:( Le is tolták a csecsemõsök rendesen az anyukát. De igy van még a málnával, meg ha jól tudom a kiwivel is.(bár utóbbit mostanában mondják nagyon) Vannak ételek amiket sajnos ilyenkor kerülni kell.
A kérdező hozzászólása: Édesanyám végig eprezett a hugommal és nem lett neki semmi baja.Mert azt tudom, hogy semmi K betûs meg puffasztó, de az eper nem tartozik ezek közé. Ennyi erõvel, akkor szinte semmi zöldséget, gyümölcsöt nem lehet megenni, ha ki vannak lõve a puffasztóak, a K betûsek és az aprómagvasok?????
Én minden eszek. Epret, babot..semmi bajunk. Ki kell óvatosan próbálni.

Valaki pontosan tudja, hogy én miért nem ehetek epret a szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Én eszek epret a szoptatás alatt, szóljatok, ha nem szabad! :-) Nem látom, hogy bajuk lenne a babóknak tõle... Kétszer ettem, nagy adagokat, házi, nagyon finom!

Én eszek epret a szoptatás alatt, szóljatok, ha nem szabad! :-) Nem látom, hogy bajuk lenne a babóknak tõle... Kétszer ettem, nagy adagokat, házi, nagyon finom!
Én is ettem/eszem epret szoptatás alatt.A fiam most lesz egyéves és semmi baja nincs pedig még cicizik.Tavaly is ettem nem is keveset!Én sem tudtam róla, hogy nem lehet!
Ehetsz. A baba nem ehet 1 éves koráig, mert az apró magvak allergizálhatnak. A mag nem megy át a tejbe. Ki mondta, hogy nem ehetsz?
Ez már a sokadik ilyen kérdés két nap alatt!!! Itt is elmondom: lehet nyugodtan epret enni, csak a baba nem ehet 1 éves koráig, mert a magja allergizál, illetve, ha valaki allergiás rá felnõtt fejjel is, az ne egyen. Már tele a hócipõm a sok korlátolt anyukával, aki hall valami hülyeséget, és anélkül, hogy meggyõzõdne róla, hogy mi az igazság, maga is elkezdi fújni a hülyeséget!!!
A kérdező hozzászólása: Ismerõseim, akiknek szintén van babájuk. Nekem 3 hós a kisfiam, és imádom az epret, de mindenki tilt tõle, mert hogy a magvak meg ilyesmi. De pontosan senki nem tudta még megmondani hogy mi is a baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!