Találatok a következő kifejezésre: Miért nem szakember is (2 db)

A Telóm miért nem ismeri fel a hálózatot? (Lent a a történet elejétől elmondom) [Profi hozzáértő, Szakember, GSM-sek válaszát várom! ] KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÕRE IS!

Sziasztok! Egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro (sk17i) (T-Mobilos) lenne szó! Az egész úgy kezdődött hogy ugye mivel T-Mobilos nincs rajta Fastboot mode és nekem kellene Kernel cseréhez! Bootloader nyitáshoz! Halottam a legújabb USB-s módszerral függetlenítsük lesz Fastboot mode (tapasztalt ember mondta) a program egész pontosan az WotanServeres X Unlock Tool! Próbáltam sokáig erre ingyenes megoldást a neten kértem emberektől oldalakon néztem Accountokat erre! és Végül egy olyan oldalon találtam ami egy olyan hogy fel lehet rá tölteni Accountokat, Játék karikat. És amit ott találtam (a sok közül) Müködött be engedett! És bele is kezdtem ugye a mini pro esetébe a TP-t és a GND nevezetű pontokhoz kell érinteni kicsi kis vékony tűt és közben rádugni az USB-t! Meg is csináltam ki is írta amit kell! vegyem el a a Tűt a TP és a GND-ről! Továbba azt csinálta amit csinálnia kell: Loading QC loader reconnecting phone initiallizing (N/A) Loading s1 loader stb stb..amit kell egészen ideáig: Checking your account! ----> és itt kiírta alatta hogy nincs kredit és tovább ugyanazt amit kell: Kékkel hogy csatlakoztassuk le mert kész! Okééé Ezóta amióta ezt megcsináltam berakom a T-Mobilos SIM-emet alábbiak történnek: Bekapcsolom minden rendben, Kéri a Pint megadom minden oké (teszteltem hogy a rossz pint nem fogadja el szal "minden rendben") és amikor feloldom a PINT azt írja ki avagy jelzi hogy NINCS SIM amikor rámegyek a lehúzható tálcán a "nincs szolgáltatás" kis felkiáltó jeles sárga háromszögre ott kiad egy csomó hálozatot: Telenor 3G Vodafon...T-Mobile H (ami nekem kéne) rámegyek azt írja ki: a SIM kártyája nem engedélyezi a hálózatot..és ugyan ez a többivel is..:(( Nemtudom miért?? HELP mi a gond lehet hogy megpróbáltam ilyen Accounttal megcsinálni? Ja és fontos még megemlítenem azt is hogy a TP vagy a GND pont egy picit karcos lett nem agyon karcoltam csak tényleg egy nagyon picit karcos lett hogy esetleg akkor ez a probléme bár nem hiszem mert felismeri a SIMET (kéri a PINT) csak a hálózatot nem vagy ilyesmi: Súlyos a hiba? Mi a teendő hogy oldjam meg mit csináljak HELP!!! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI ÉRTELMES VÁLASZT FOG ADNI! :)

Legjobb válasz: Pc companionnal rakd újra a telót,ha utánna se megy akkor elkúrtad. Amúgy ritka szerencsétlen lehetsz. Egyszerûbben is lehet magyar fórumon is leirva, bootlodaer nyitni.

Pc companionnal rakd újra a telót, ha utánna se megy akkor elkúrtad. Amúgy ritka szerencsétlen lehetsz. Egyszerûbben is lehet magyar fórumon is leirva, bootlodaer nyitni.
A kérdező hozzászólása: és kernel csere az hol marad te "ritka szerencsétlen gyerek" ? AZT KIZÁRÓLAG CSAK FASTBOOTTAL lehet -, -"
A kérdező hozzászólása: De kösz a PC Companionos megoldást :)
Le lett tiltva a telefonod IMEI száma. Én is ezzel próbálkoztam, nem kellett volna. Azóta nem tudja se a PC Companion, se a SUS, se a Flashtool frissíteni a szoftvert. Most jelenleg van egy jó drága féltéglád.
"Nem tudja frissíteni" Ezt úgy értem, hogy a tiltás rajta marad. Bocsi, ha hülyén fejeztem ki magam :D
A kérdező hozzászólása: Semmilyen megoldás nincs rá magyaránt ? :( Biztos ? Semmivel se lehetne megjavítani a készüléket ?
A kérdező hozzászólása: Faszomat :( És hogyha rászánok 2000Ft-t kb ennyir a WotanServeren egy Unlockolás és ha megcsinálom belekezdek újra egy olyan accounttal amin 100% hogy van kredit ? És ugy Unlockolom akkor lehet helyre jönne ? NEM ?
Csak és kizárólag IMEI csere lenne a megoldás. Az kapásból illegális, okirathamisítás. Vagy valami hasonló, a törvényekbe ne menjünk bele. De ha más az IMEI száma a telefonnak, akkor vagy kuka, vagy egy technikai analfabétának tudod eladni. Szóval ez bukta.

Miért nem válaszol szakember is a kérdésekre?

Annyi badarságot lehet olvasni, mivel boldog-boldogtalan illetékesnek érzi magát. Az, hogy valaki élt már nemi életet nem jelenti, hogy ért is hozzá. A félrevezet?, tájékozatlan válaszok nagy kárt okozhatnak!

Legjobb válasz: Az oldal jellegébõl adódóan a válaszokat a felhasználók adják. Ha az adott téma szakembere is az oldalra téved, természetesen neki is lehetõség válaszokat adni. Félrevezetõ és tájékozatlan válaszok, ahogy írod, a felhasználók széles rétegébõl adódóan elõfordulhatnak. Ha ilyennel találkozol, egyet tehetsz: értékeld a választ hasztalannak, és írd hozzá a saját (szerinted helyes) válaszod a kérdéshez.

Az oldal jellegébõl adódóan a válaszokat a felhasználók adják. Ha az adott téma szakembere is az oldalra téved, természetesen neki is lehetõség válaszokat adni. Félrevezetõ és tájékozatlan válaszok, ahogy írod, a felhasználók széles rétegébõl adódóan elõfordulhatnak. Ha ilyennel találkozol, egyet tehetsz: értékeld a választ hasztalannak, és írd hozzá a saját (szerinted helyes) válaszod a kérdéshez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!