Találatok a következő kifejezésre: Miért nem szép magas a (7 db)

Miért nem lesz szép magas a muffinom?

Akárhogy sütöm,akármilyen receptet próbálok ki,egy darabig feljön,majd ráfolyik a formára és a végén ronda nagy kalapja lesz,mint egy gombának.Ha kevesebb tésztát teszek a formába,akkor meg összeesik.Miért?

Legjobb válasz: Egy pici sütõpor illetve szódabikarbóna segíthet, az enyém mindig nagyon szép magas. Na meg ne nyitogasd rá túl gyakran a sütõajtót és várd ki, amíg valóban megsül, csak aztán vedd ki! Ha nem eléggé sült át, akkor is öszeesik. Tapasztalatom szerint kb.20-25 pec kell 200 fokon a muffinnak, légkeverés nélkül, alul-felül sütöm. Sok sikert!

Egy pici sütõpor illetve szódabikarbóna segíthet, az enyém mindig nagyon szép magas. Na meg ne nyitogasd rá túl gyakran a sütõajtót és várd ki, amíg valóban megsül, csak aztán vedd ki! Ha nem eléggé sült át, akkor is öszeesik. Tapasztalatom szerint kb.20-25 pec kell 200 fokon a muffinnak, légkeverés nélkül, alul-felül sütöm. Sok sikert!
Rengeteg a sütõpor! Szódabikarbóna se kell bele. Cukor, tojás, vaj/margarin, tej. Ezeket kell egyszerre kikeverned. Utána jöhet a kakaó, vagy amit akarsz, lisztet keversz hozzá, annyit, amennyit felvesz. Ha kevés, nem fog megsülni, csak folyni fog. A lisztre teszel max. egy kiskanál sütõport. Összedolgozod, aztán tehetsz a tésztájába csokireszeléket, lekvárt, vagy valami gyümölcsöt, mogyorót, akármi, majd kanállal belekanalazod a sütõpapírba a feléig, 3/4- ig. Elõmelegített sütõben 180 fokon, 25-30 perc alatt megsül, feljön, gyönyörû lesz. Ne nyisd rá az ajtót, ettõl esik össze. Sok sikert! :-)
VALÓSZÍNÜ TÚL SOK SÜTÕPORT RAKSZ A TÉSZTÁBA.PRÓBÁLD A FELÉVEL MEGCSINÁLNI.
180 celsiusfokon sütom 20-25 prcig szerintem írd le a reeptet amit csináltál és elmondjuk, hogy mi nem jó benne.
A kérdező hozzászólása: 22 dkg liszt 1 sütõpor 14 dkg cukor 1 tojás 3-4 dkg kakaó 10 dkg vaj vagy marga csipet só 2 dl tej Ezt a receptet csináltam legutóbb.Lehet, h szódabikarbóna kellene bele és kevesebb sütõpor?Egyébként finom a tészta, csak összeesik.Nem szoktam nyitogatni a sütõajtót.Köszönöm a válaszokat!
Szerintem sok a sütõpor, egy fél is elég lenne.
A kérdező hozzászólása: Minden válaszolónak köszönöm, h írt, kipróbáltam és tényleg a sütõporral volt baj. Legutóbb csak 1 kiskanálnyit tettem bele és tényleg szép magas lett. Mindenkinek köszönöm.

Minden nem túl szép lány helyes, magas pasit akar, jól menő vállakozással, . Õk mit adnának cserébe? Mert igényeke vannak a lányok részéről egekben, de ők miért nem nyújtanak semmit?

Tisztelet a kivételnek. Rengeteg, s?t 10 b?l 8 ronda lány és kövér lány, extra pasit akar, az a baj, hogy kapnak is, mert van p.nc.juk, ez már sokszor elég. De ezek a lányok tettek valamit azért, hogy ilyen pasijuk legyen? Nem! De akkor miért várják el, hogy jár nekik? Bezzeg ha egy pasi ilyet vár el és ? nem egy Tom Cruise, akkor mindenki fújjol.Miért? Mivel mások a lányok, hogy bármit elvárhatnak? Nincs szerintem egyenjogúság, legalábbis én nem engedtem volna ezt, mert már a lányok többsége túl l?tt a célon. Bocs ha nyers voltam.

Legjobb válasz: ezt fordítva is el lehet ám mondani. Én meg azt veszem észre, hogy a nyomigyerekeknek vannak az igényeik a csillagos égben a nõkkel szemben. Mindig azt kérdezik: "hol vannak a szép, okos, kedves lányok? A szép lányoknak miért a gazdagok kellenek?" közben meg ott a sok átlag lány, aki beérné átlag pasival, de neeeem. És igen, szerintem ez a 10bõl 8 kicsit túlzás, de igen, az olyan lányok is menjenek a francba. Szerintem mindkét nembõl van egy kicsi olyan réteg, amelyik a belsõ értékeket nézi. aztán ennyi.

ezt fordítva is el lehet ám mondani. Én meg azt veszem észre, hogy a nyomigyerekeknek vannak az igényeik a csillagos égben a nõkkel szemben. Mindig azt kérdezik: "hol vannak a szép, okos, kedves lányok? A szép lányoknak miért a gazdagok kellenek?" közben meg ott a sok átlag lány, aki beérné átlag pasival, de neeeem. És igen, szerintem ez a 10bõl 8 kicsit túlzás, de igen, az olyan lányok is menjenek a francba. Szerintem mindkét nembõl van egy kicsi olyan réteg, amelyik a belsõ értékeket nézi. aztán ennyi.
Ezek szerint csak én érzem úgy, hogy ez megint egy általánosító [email protected]ág, egy megkeseredett szerencsétlentõl?
Aztán szûz vagy-e még, bátyám?
Abszolút igaz. Ha megnézed társkeresõn is minden 160 80 kg-os nõ is magas, jóképû stb férfit akar. Persze nem árt, ha van pénze is. Mit adnak cserébe? Hát a testüket. Legyünk õszinték, a mai fiatal nõk nagy része nem is tud mást adni a testén kívül. "Ezt fordítva is el lehet ám mondani. Én meg azt veszem észre, hogy a nyomigyerekeknek vannak az igényeik a csillagos égben a nõkkel szemben. Mindig azt kérdezik: "hol vannak a szép, okos, kedves lányok? A szép lányoknak miért a gazdagok kellenek?" közben meg ott a sok átlag lány, aki beérné átlag pasival, de neeeem. És igen, szerintem ez a 10bõl 8 kicsit túlzás, de igen, az olyan lányok is menjenek a francba. Szerintem mindkét nembõl van egy kicsi olyan réteg, amelyik a belsõ értékeket nézi. aztán ennyi." Nem, nem igaz. Nézz már fel mondjuk a párom hura, és hasonlítsd össze a férfiak és nõk elvárásait. A nõnek kb 3x annyi van külsõ terén. Minden átlagos, butácska liba azt hiszi, hogy neki különleges férfi jár. Csak tudnám miért.
Hát tömören mondva a p*na körül forog a világ:) ))
#2-nél a pont! Egyébként személyes tapasztalatom, hogy a csúnyácskább lányok sokkal többre hajlandóak az ágyban. A cicababák úgy vannak vele, hogy szép vagyok, meg fullos csaj vagyok, örüljön, hogy megkapott. Míg a nem olyan szépek a szexel kompenzálnak. Azaz, ha jó szexet akarsz ne plázacica modelleket hajtsd!
Akár nyers voltál, akár nem, teljesen igazad van. És még ránk férfiakra mondják, h a külsõ számít nekünk, amikor nekik 1000x jobban számít, a belsõ gyakorlatilag nem is érdekli õket. És ez nem 10-bõl 8 lányra igaz, hanem 10-bõl 10-re.
"A társkeresõvel/facebookkal az a baj, hogy ott csak a külsõt látod, semmi mást." ez hülyeség. általában a netes ismerkedésnek pont az a jellemzõje, hogy kevesebb hangsúlyt fektetnek a képekre, bár tény hogy a gesztusok vagy a szagok nem léteznek, de sokkal nagyobb hangsúly kerül a beszélgetésre. míg személyesen abszolút csak a "kisugárzás" számít, a tartalom kevésbé. "11, 14, 17 vagyok, és fiú. És szerintem igenis létezik kisugárzás." én abban kételkednék hogy férfi vagy, ettõl még nem fogok egyetérteni. a kisugárzás általában csak fedõszöveg a külsõre és a viselkedésre.
Amúgy miért kételkedsz? Mi okom lenne egy tök anonym oldalon azt állítani, hogy férfi vagyok, ha nem lennék az?
"ez hülyeség. általában a netes ismerkedésnek pont az a jellemzõje, hogy kevesebb hangsúlyt fektetnek a képekre" Ebben is van igazság, csak aki konkrétan társat keres, az nem fog visszaírni olyannak, aki külsõre nem jön be neki. OFF: Beállítottam, hogy látszódjon a nevem, miért nem íródik ki?
Most már kiíródik.
Még írok egy gondolatot társkeresõhöz. Az a bajom vele, hogy rengeteg ember gondolkodik úgy, hogy: Nem sikerült becsajoznom a könyvtárban, sem a kocsmában, sem a diszkóban, sem a múzeumban, sem a suliban, sem a kávézóban, sem sehol. Na, akkor felmegyek társkeresõre, majd ott sikerül". Akinek ennyi helyen nem sikerült, annak ott sem fog. Most hogy ennek a lányok felszínessége az oka-e, az megint más dolog. Mindjárt írok errõl is pár gondolatot.
Mi a francért foglalkozik mindenki azzal, hogy ki hogy néz ki, kinek a párja hogy néz ki, meg ki nem kaphat meg kit. Nem értem mi a baja az embereknek. Egyrészt olyan, hogy minden ilyen és ilyen lány/pasi ezt és ezt csinálja, ilyen nem létezik. Nincs olyan, hogy 100%, hogy 10bõl 10 lány csak ezt vagy azt a pasit választaná. Gondolkodjatok már el, miért nehezítitek meg a saját életeteket azzal, hogy ilyen szar hülyeségeken járatjátok az agyatokat? Rengeteg biológiai, kémiai, fizikai, stb. rejtélyt lehetne megoldani ezzel az agykapacitással. Jah, és a félreértések elkerülése végett, nem, nem élek boldog párkapcsolatban vagy valami, nem vagyok kocka. Szerintem egy normális 24 éves lány vagyok. De az, hogy ki az álompasi vagy álomnõ, hát erre csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek más. Úgyhogy felesleges itt általánosítgatni, hogy ki a fullos, ki az átlagos és ki a csúnya. A SZERELEM, az igazi, nem arról szól, hogy kinek milyenek az elvárásai, hanem arról, hogy találkozol valakivel és megtetszik. Lehet, hogy fel sem figyeltél volna rá egy koncerten, de az élet úgy hozta, hogy megismerted közelebbrõl. És lehet, hogy nem az "ideálod", de szeretni fogod. Errõl szól, és nem arról, hogy mindenki eldönti, hogy négyzetcentiméterre hogyan nézzen ki, mi legyen a foglalkozása, milyen családból származik, stb. Mert úgysem ilyen lesz. Más lesz, de mégis õ lesz a tökéletes.
Még egy dolog. Most miért fáj az bárkinek is, hogy a másik ember (legyen az ronda/szép, kövér/vékony) milyen emberre vágyik? Kinek mi köze hozzá? Most attól még, hogy egy lány ronda, vagy kövér, nem vágyhat sportos palira? Nem tudom ezen miért kell felháborodni. És a többihez. Nehezen tudom megfogalmazni mi a bajom, de megpróbálom. Itt megy a szenvedés, hogy a lányok felszínesek. Miközben mindenki ilyenekkel dobálózik, hogy ronda, kövér, mittudomén én milyen lány miért ilyen palira vágyik. Igen, kegyetlen a világ, a lányok talán jobban válogathatnak (bár én errõl mást gondolok). És kegyetlen a világ mert Svájcban mindenki jól él, Afrikában meg éhen halnak az emberek. 27-es jókat írt, bár azért a végére kicsit olyan lett, mint egy amerikai romantikus film beharangozója. Srácok! Ne takargassátok a sikertelenségeteket azzal, hogy ilyen sarkos, korlátolt dolgokba bele lovaljátok magatokat.
"Mi okom lenne egy tök anonym oldalon azt állítani, hogy férfi vagyok, ha nem lennék az?" inkább nem sorolom fel "Ebben is van igazság, csak aki konkrétan társat keres, az nem fog visszaírni olyannak, aki külsõre nem jön be neki." többségében valószínû, de kivétel itt is van. "Akinek ennyi helyen nem sikerült, annak ott sem fog." vagy legalább is nem valószínû. de tény, hogy annyival nem másabb az a közeg sem, mint amit máshol tapasztal, vagy ha személyiségi hiba, akkor nem változik semmi. persze ez is kettõn áll "De az, hogy ki az álompasi vagy álomnõ, hát erre csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek más." de azért vannak bizonyos külsõ jellegek ami a legtöbb embernek bejön. és ezt nevezhetjük szépnek, mert amúgy a szubjektív szép persze hogy nem mérvadó. "Még egy dolog. Most miért fáj az bárkinek is, hogy a másik ember (legyen az ronda/szép, kövér/vékony) milyen emberre vágyik? Kinek mi köze hozzá? " gondolom személyes csalódásból írta ki a kérdést. az már eléggé érinti az embert nemde? ennyi erõvel mit zavar téged, másokat mi zavar? "Miközben mindenki ilyenekkel dobálózik, hogy ronda, kövér, mittudomén én milyen lány miért ilyen palira vágyik." ebben lehet igazság, a legtöbb srác ugyanúgy felszínes, mint a lányok többsége. csak az arányok nem egyformák. "Srácok! Ne takargassátok a sikertelenségeteket azzal, hogy ilyen sarkos, korlátolt dolgokba bele lovaljátok magatokat." a probléma az, hogy egy átlagos srác sokszor már akkor sem talál párt, ha lejjebb ad az igényeibõl. mert ha egy átlagos arcú srác sportol, akkor ne legyen már természetes, hogy elhízott lányok is elvárják, hogy sportos, magas, jóképû férfiak udvaroljanak nekik. persze megtehetik, mert valóban többet megengedhet magának egy nõ. pontosan abból a 2 okból, hogy egyrészt nem vágyik igazán társra, a másik pedig az, hogy bárki bepróbálkozik nála.
A lényeg az, hogy a lányoknak nem kell semmit sem adni cserébe, mert nekik nem éri meg hogy egy pasit döngessenek. Tehát a csajok nagy része nem a szex miatt keres párkapcsolatot, hanem a késõbbi utódok felneveléséhez. A "semmi" amit nyújtanak, az a "punci" és a csicska munka, ami nektek pasiknak büdös. Amúgy azért nyújtják a puncit, mert nektek csak az kell. Ha kíváncsiak lennétek az intelligenciánkra, a barátságunkra, az persze más lenne.... A nõk amúgy is simán el lennének egyedül, nekik nem olyan fontos a párkapcsolat, vagy kapcsolat a másik nemmel, csak a társadalomban a hímek ezt így alakították. Ennyi. de a pasiknak kellett a punci, amin lehet "uralkodni", így hát egyétek meg azt, amit fõztetek.
"A "semmi" amit nyújtanak, az a "punci" és a csicska munka, ami nektek pasiknak büdös." tele van a kikötõ nõi dokkmunkásokkal, a csatornákat is nõk tisztítják, a hullákat is õk takarítják fel, könyékig úsznak az olajban az autószerelõ sufnikban és izzadtan pakolásznak a raktárakban. ez teljesen reális kép. ellenben kitaláció, hogy azon nyafognak az irodában hogy letört a körmük. persze ha egy nõ nem képes elvégezni egy iskolát és normális munkát találni az is a mocskossh passhik hibája. " Amúgy azért nyújtják a puncit, mert nektek csak az kell. " ez sem igaz, vagy legalább is nem elsõre. persze ahhoz ész kellene, hogy felfogja egy nõ, hogy esetleg ha tudna mit nyújtani a puncin kívül, akkor nem csak az kellene a férfinak, de az igazság az hogy a legtöbb nõ dugáson kívül semmire se jó. van amelyik arra se. "Ha kíváncsiak lennétek az intelligenciánkra" igen, az a mérhetetlenül hatalmas átlag nõi intelligencia... :) "A nõk amúgy is simán el lennének egyedül, " ez sem ilyen egyszerû. tény hogy nem tesznek sokat a társaságért, és a párkapcsolat nagyrészében csak színészkednek, de pont azért, mert be akarnak illeszkedni a társadalomba és nicnsenek valósz szellemi igényeik. a nõk szociálisan sokkal önállótlanabbak. "de a pasiknak kellett a punci, amin lehet "uralkodni", így hát egyétek meg azt, amit fõztetek." és persze éljen az általánosítás. jahj tönkretettétek a passhikat, mostmár egyétek meg hogy csak dugásra kelletek... "A fiatal nõk nagy része mégis mit tesz azért, hogy érdekes legyen vagy jobb? Olvas sokat? Próbál megértõ, kedves lenni, sportol talán? Nem. Agyonsminkeli magát és úgy öltözik, mint egy prosti." igen olvas: nõk lapja, twhilight kedves: hazudozik hogy ne sértsen meg sportol: kutyát sétáltat, fut a busz után ez teljesen meddõ beszélgetés, mint ahogy 100ból 99 ezen az oldalon. a legtöbb "nõ" egy 10 éves gyerek szintjén van, az értelmes nõt onnan ismered fel, hogy van önkritikája, és nem hisztizik az elnyomó pasikon. esetleg normálisan is fel tud öltözni és képes is nyújtani valamit a szexen kívül és nem mindent a passhiktól vár el. itt úgyis mindenhol csak ez lesz a kifogás: mindenért a férfi a hibás. hisztiznek a csörgõkéért, aztán ha odaadod nekik, a csipogós kacsa kell. és ez így megy örökké. a hülye férfi még adja is a lovat alá.
„A lényeg az, hogy a lányoknak nem kell semmit sem adni cserébe, mert nekik nem éri meg hogy egy pasit döngessenek. Tehát a csajok nagy része nem a szex miatt keres párkapcsolatot, hanem a késõbbi utódok felneveléséhez. A "semmi" amit nyújtanak, az a "punci" és a csicska munka, ami nektek pasiknak büdös. Amúgy azért nyújtják a puncit, mert nektek csak az kell. Ha kíváncsiak lennétek az intelligenciánkra, a barátságunkra, az persze más lenne.... A nõk amúgy is simán el lennének egyedül, nekik nem olyan fontos a párkapcsolat, vagy kapcsolat a másik nemmel, csak a társadalomban a hímek ezt így alakították. Ennyi. de a pasiknak kellett a punci, amin lehet "uralkodni", így hát egyétek meg azt, amit fõztetek” Nem, azért nyújtanak csak szexet, mert mást nem tudnak. Ehhez értenek. A fiatal nõk nagy része mégis mit tesz azért, hogy érdekes legyen vagy jobb? Olvas sokat? Próbál megértõ, kedves lenni, sportol talán? Nem. Agyonsminkeli magát és úgy öltözik, mint egy prosti. Ha titeket nõket annyira zavar, hogy csak p*ncinak használnak titeket, miért öltöztök szajhának ?:) .Persze, megint egyszerûbb hisztizni és a férfikat okolni mindenért, mint magatokba nézni és elgondolkodni egyszer az életben.Régen még másra is képesek voltak a nõk, de mai modern hiperegyenjogúsított libák semmit nem képesek nyújtani azon kívül, hogy szétrakják a lábukat. A nõk simán ellennének egyedül :D. Ha sokat mondogatod, még a végén te is elhiszed:D. Tehát akkor nõknek egyáltalán nem kell párkapcsolat, se szex? Jól van, picim. Tudom, tudom, ti nõk mindig áldozatok vagytok, utáljátok a szexet, csak azért mentek bele, mert az a rohadt elnyomó férfitársadalom így rendezte. Látod, te is egy olyan nõ vagy, akinek az agyára ment a feminizmus és gondolkodásra is képtelen. Na, te is pl. szexen kívül mi mást tudnál nyújtani, hisz még gondolkodni se tudsz.
20-as, még mindig 23 éves FÉRFI vagyok. Írok mindjárt gondolatokat.
"Jó, ezt írta be, joga van oda azt kiírni amit akar. Ez a veszélyes az ilyen oldalakban." bizonyára azért írja ki, mert nem azt akarja... meg gondolom az is mellékes, hogy egy átlag nõ 2 sor bemutatkozást ír, az átlag férfi meg 7et fölösleges kimagyarázni, ezek ugyanazok, amit a való életben is meg lehet figyelni persze nem minden nõ ilyen, meg bizonyára neked mint nõ fáj hogy a többség ilyen, vagy talán te magad is ilyen vagy és nem mered elismerni magad elõtt sem... de egy értelmesebb férfi úgyis átlát a hazudozáson. nincs is sok különleges újdonság, a férfiak nem is az eszükért szeretik a nõket. hozzátartozik a nõi természethez a szeszélyesség, és kész. talán azoknak a srácoknak, akiknek nehézségeik vannak a párkeresés terén ezt kell megtanulniuk kezelni. elfogadni azt, hogy egy nõtõl nem szabad olyan szelelmi teljesítést várni mint egy férfitól, mint ahogyan valószínûleg egy átlagférfi sem az érzékenység mintaképe.
11, 14, 17 vagyok, és fiú. És szerintem igenis létezik kisugárzás.
Miért várhatnának el? Biztos hogy soha nem kezdenék egy ronda és mellé még kövér lánnyal. Innentõl kezdve aztán tõlem azt vár el amit akar. :D Mindig vannak olyan emberek, ahol az egyik fél jóval jobban néz ki, mint a másik, de ez kétoldalú, sokszor a fiú sokkal csúnyább.
Alapvetõen mindkét nem a szépséget keresi (ez emberi tulajdonság), de hogy kinek mi tetszik az már változó. Engem a pénz nem érdekel (legalábbis a másik pénze nem). A külsõ miatt még soha nem írtam le senkit, de volt már olyan, hogy valaki ránézésre taszított, pedig másoknak bejött. Az ápolatlanság már indok lehet. Egyébként tapasztalatom szerint az ember a vele egy kategóriában lévõ párral lehet a legboldogabb. Túl jó pasi mellett folyton csúnyának érezném magam. Volt olyan barátom, aki egyáltalán nem volt helyes, de engem nem zavart, mert szerelmes voltam és én láttam benne a szépet. Õ viszont megcsalt, mert be kellett magának bizonyítania, hogy õ jó pasi és erre én kevés voltam. Egy átlagos 25 éves lány.
Facebook korszak van ember. Ezért van ilyen nagy elvárás.
Jó, csak most egy társkeresõre mit írjon ki? Hogy ronda, alacsony, pattanásos, dagadt srácra vágyok? Attól még, hogy ez van kiírva... Nem voltam még társkeresõn, de ha meg lehet adni ilyen külsõ "vágyakat", akkor én is megadnám, hogy milyen nekem az álom nõ.
Persze, hogy vannak elvárások! Ha én egyetemet végeztem, eljárok sportolni, adok magamra, értelmes vagyok, akkor alap, hogy a párom is tegyen meg ennyit.
Mert ugye csak ronda alacsony pattanásos vagy magas, jóképû férfiak vannak, ugye? Akkor még egyszer, hátha sikerül megérteni.Van egy 160 cm-es 80 kg-os nõ. És 180 cm-tõl akar csak ismerkedni, és legyen a "pasy" sportos. Így már érthetõ? Egy alacsony kövér nõnek miért vannak ilyen elvárásai? Sõt a legtöbb ducibb nõ is csak sportos férfiakkal akar ismerkedni.Vagy egy átlagos férfi megadja, hogy milyen magas nõvel szeretne ismerkedni kb. 140tõl 180ig. Vagy mit tudom én. Egy átlagos nõi adatlap. 180tól 190ig mondjuk. Ezért mondom, h a legtöbb nõ egyszerûen túl sokat gondol magáról és egekben vannak az elvárásaik, miközben a kapcsolatba csak a testét viszi, és seggriszáláson meg sminkelésen kívül semmire nem képesek.
11-es vagyok. Elbeszélünk egymás mellett. Nem azt mondtam, hogy hogy ez a két véglet van pasiban. Csak az a baj, hogyha ki lehet írni, hogy milyen pasira vágyik, akkor miért ne írja? Azt nem szeretem az ilyen oldalakban, hogy egy profilból, anélkül, hogy ismernénk az embert, statisztikát készítünk. "a kövér lány is ilyet akar, mer a társkeresõn ez van". Jó, ezt írta be, joga van oda azt kiírni amit akar. Ez a veszélyes az ilyen oldalakban.
11, véletlenül pontoztalak le, bocs!
nagyon egyszerû a képlet: a fiúknak k*kijuk van, a lányoknak meg p*ncijuk. a fiúk aktívak, a lányok passzívak. nekik az a dolguk, hogy tátott szájjal várják a sültgalambot, a fiúk meg csak egy lyukat keresnek, amibe üríthetnek. szóval ha üríteni akarsz akkor keress egy lyukat. ha nem megy, így jártál - mész az aprítóba. az erõsebb kutya b*szik. "sokszor a fiú sokkal csúnyább." ennek a mondatnak nincs sok értelme, ha férfi vagy, akkor nem vagy homo, ha meg nõ vagy, tudjuk hogy a nõk lerondáznak midnenkit, de ezek a rondafiúk 1-2 héten belül ágybaviszik a hiperintelligens gyönyörûséges lányokat. "Ezek szerint csak én érzem úgy, hogy ez megint egy általánosító [email protected]ág, egy megkeseredett szerencsétlentõl?" tényleg nem igaz, mert nem mind, csak a többség. a vállalkozás túl specifikus, elég ha van anyagi biztonsága, amibõl kényeztetheti a nõt, csak elõnyt élveznek a gazdagabbak. persze ehhez megint egy nõtípus tartozik. (a többség, csúnyaságtól függetlenül bár ez is egyéni megítélés kérdése). az viszont igaz hogy sokszor a testükön kívül mást ne, m visznek a kapcsolatba. de azért a kevésbé közkedvelt arcú lányok is magasra teszik a lécet, és egy nõnek valóban fontosabb a külsõ. elhízott lányok általában akár 10centivel magasabb de 10kilóval könnyebb srácokat is szeretnének. de az az igazság, hogy amíg a kanos pasik ráfanyalodnak, meg is tehetik. "Õ viszont megcsalt, mert be kellett magának bizonyítania, hogy õ jó pasi és erre én kevés voltam. " sajnos vannak ilyen emberek. nõk közt is. általában ezek a srácok szerencsétlen, önbizalomhiányos alakok, akik érzelemileg fejletlenek. a nõk többsége meg eleve csak önbizalomnövelésre meg társadalmi elismerésre megy. "Szerintem mindkét nembõl van egy kicsi olyan réteg, amelyik a belsõ értékeket nézi. aztán ennyi." csak az arány nem mindegy. "Nem, nem igaz. Nézz már fel mondjuk a párom hura, és hasonlítsd össze a férfiak és nõk elvárásait." 1 oldal nem mérvadó ilyen témában. de nyugodtan meg lehet nézni a többit is. persze a valós ismerkedési tapasztalatokat semmi se pótolja. amibõl általában 1 nõnek sosem lesz esélye annyit összegyûjteni mint 1 férfinak. sem a férfiaknak pasizás terén (a homo kategória megint más). "Persze, hogy vannak elvárások! Ha én egyetemet végeztem, eljárok sportolni, adok magamra, értelmes vagyok, akkor alap, hogy a párom is tegyen meg ennyit." igen, csak általában az emberek felfelé nyitottak, lefelé nem. "Akkor még egyszer, hátha sikerül megérteni.Van egy 160 cm-es 80 kg-os nõ. És 180 cm-tõl akar csak ismerkedni, és legyen a "pasy" sportos. Így már érthetõ? Egy alacsony kövér nõnek miért vannak ilyen elvárásai? Sõt a legtöbb ducibb nõ is csak sportos férfiakkal akar ismerkedni.Vagy egy átlagos férfi megadja, hogy milyen magas nõvel szeretne ismerkedni kb. 140tõl 180ig. Vagy mit tudom én. Egy átlagos nõi adatlap. 180tól 190ig mondjuk." ez a gyakorlatban is igaz, mert az alacsonyabb, vékonyabb srácok tovább maradnak egyedül. persze itt most divatváltás van, ha a fiatalabb generációra gondolunk, ott már a nõies férfiak válnak közkedveltté, kicsit nagyobb a szórás. de itt most nem az a lényeg, hogy az alacsony jódumás akármi srácok hogy tudnak becsajozni, hanem hogy az átlaggal mi a helyzet. az átlag kimutatja hogy mi a nõk és a férfiak elvárása: a nõk idõsebb, magasabb, nehezebb férfit akarnak, a férfiak alacsonyabb, könnyebb, fiatalabb nõt. csak az nem mindegy, hogy milyen keretek közt. ha egy nõ sportol, akkor jogosan várhatja el hogy sportos legyen a férfi is. nyilván mindenkinek jobb a saját kategóriájában válogatni. de általában a nõk úgy várják el a magas sportos pasikat, hogy õk közben lusták mozogni, sminkkel takargatják a higiéniai igénytelenségük, vagy mondjuk úgy, az arcszerkezet nem egy kategória. statisztika mutatta ki hogy a magyar nõk negyed annyit sportolnak, mint a férfiak, és nyilvánvaló, hogy sokkal többet sminkelnek és egyéb "praktikákat" használnak a szépséghibák elfedésére. a plasztikai mûtétek 92%át 97ben a nõk adták! 2003ra 85%ra csökkent. nem véletlen hogy a ruhaboltokban is nyúlfarknyi férfi részlegek vannak, meg külön nõi ruhaboltok, pipereboltok. egyszerûen TÉNY hogy a nõk többet foglalkoznak a külsõvel. hülyeség lenne azt állítani, hogy a nõk úgy igényesek magukra, hogy közben nem várnak el semmit a férfiaktól. kifogás. az igényesség csak egy szép szó a felszínesség helyett.
15-nek: Hú hála az égnek, pedig már épp készültem felkötni magam, mer lepontozott valaki:D Még egy gondolat, ne támadásnak vegyétek, mert nem az, és ne sértõdjetek meg rajta. Amit én vallok, hogy ami nagyon számít az ismerkedés pillanatában, az a külsõ ÉS kisugárzás. A kisugárzás szerintem rengeteget számít. A társkeresõvel/facebookkal az a baj, hogy ott csak a külsõt látod, semmi mást. Ez alapján kell eldöntened, hogy tetszik e neked. Most akinek elõnytelen a külseje, azt persze hogy elutasítják, ha csak egy képet látnak róla. Lehet hogy élõben, mikor látják az embert, a kisugárzását, a gesztusait, akkor már lenne esélye.
Kisugárzás nem létezik. Élõben is csak a külsõ számít nektek lányoknak, csak egyszerûbb a kisugárzás dumával jönni.
Én sem a 'Tom Cruise' kinézetû pasikra bukom.. Van még olyan aki a belsõt nézi hidd el;)

Szép 13-15 éves lányok ti miért nem akartok járni vagy lgalább esélyt adni egy pici, aranyosnak, cukinak tartott fiúnak, miért olyan fontos nekte, hogy magas legyen és nagy töegű a pasitok?

Mert már unom, hogy csak olyan láynok akarnak tőlem valamit, akik messze élnek tőlem vagy nem az eseteim, mert kövérek.

Legjobb válasz: Én adok esélyt a pici,cuki fiúknak... De akkor a többi lánynak nem vagy az esete mert szerintem túl jót választasz magadnak.... Nem vagy az esetük ennyi.... Te is adhatnál esélyt a duciknak 15/L

Én adok esélyt a pici, cuki fiúknak... De akkor a többi lánynak nem vagy az esete mert szerintem túl jót választasz magadnak.... Nem vagy az esetük ennyi.... Te is adhatnál esélyt a duciknak 15/L
Tudod, a külsõ az nem minden. Én például úgy vagyok vele, hogy az illatokra megyek, van aki a szép szavakra, van aki a pézre hajt, de hidd el nekem, kedves kérdezõ, a külsõ nem minden. Sem nállad, sem az általad kiválasztott személynél. És személyem szerint, tök mindegy milyen magas, csak szeressen. 18/L
A lányoknak tetszenek a magasabb srácok:jól mutatnak, vádelmezõt is látnak benük, és büszkék is rá, hogy ilyen pasit szereztek.Mi a problémád, alacsony lányok is vannak, vagy inkább egy 170-180 cm.-es tetszene?

Boldogtalan vagyok és egyedül érzem magam . Mások szerint szép vagyok, jó csaj, de nem találok párt magamnak, mindenki csak haverként gondol rám. Talán a magasságom miatt, mondjuk nem vagyok olyan hűde magas csak 177cm. Miért nem találok párt?

Elég jó fej vagyok szerintem ,de sajnos mindenki csak haverként gondol rám . Bennem van a hiba??Jöv?re Pestre megyek albérletbe f?suli miatt (vidéki vagyok), lehet ,hogy ott találok valakit aki szeret , megbecsül és nem csak haverként gondol rám és nem csak le akar fektetni? 19/L

Legjobb válasz: és végig magadat dicsérted közben GRAT! gondolom azért fényezed magad ennyire hogy, majd itt valaki "nem csak haverként gondoljon rád" XDD

és végig magadat dicsérted közben GRAT! gondolom azért fényezed magad ennyire hogy, majd itt valaki "nem csak haverként gondoljon rád" XDD
"mondjuk nem vagyok olyan hûde magas csak 177cm" Az nem magas? Lány létedre? O.o
Elfelejtettem mondani, hogy nekem imponál ha egy lány 170 felett van. De valóban vannak olyanok, akik ezt nem szeretik.
magas, de nem vészesen magas, (ismerek magasabbat is) van akit ez taszít van akit ez vonz. Elõször is néz magadba, hogy pattintál-e le valakit? persz nem azt mondom, hogy add le nagyon a színvonalat, és minden jött menttel jöjj össze.. van ilyen, nem ismerlek, nem tudom meg mondani.. talán nincs kisugárzásod, vagy egyéb.
Már éppen fel akartam ajánlkozni, de közben végig olvastam ... és én csak meg akarnálak fektetni ... Egyébként meg az a pasi, akinek a magasságod számít és azért nem hajlandó veled összejönni, attól jobb is ha megmenekülsz!
A magasságod gondot jelenthet...a sok önbizalom hiányos majomnál, aki nem képes elviselni, hogy ha egy lány egy magas velük, vagy esetleg még magasabb is náluk. Sokaknál szerintem ezért nem esel bele a szórásba. Pesten szerintem nehezebb normális embert találni mint vidéken.Ez a nagyváros átka.De lehet, hogy csak én vagyok a [email protected] és azért nem találtam még normális lányt.
5-ösnek válaszolnék. Azzal a mondatoddal elég szépen vitatkoznék, miszerint itt "mindenki talál valakit". Nagyon sok srácot ismerek a köreimbõl akinek még nem volt senkije szinte, magamat is beleértve.És egyikünk sem egy ronda gyerek, csak szimplán felszínesek a legtöbben a nõk közül.A kivételekkel meg még nem hozott össze a sors. Ez egy kis off volt elnézést. A kérdésedre válaszolva van nagyon sok srác, aki szíves örömest a párod lenne, aki szeret és megbecsül, illetve nem akar megfektetni, de ezek a srácok nem diszkókba és ilyesmi helyekre járnak, illetve nem a leghelyesebbek általában.Tehát nézz körül jól, és alaposan fontold meg kivel szeretnél összejönni, mert ebben a korban a srácok nagy része még csak megfektetni akar mindenkit, de van sok kivétel is ez alól, sok ilyet ismerek, és én magam is ezt a vonalt erõsítem. 21/F
de te pasi vagy utolsó! õ meg nõ! ha jól néz ki , ha tényleg jól akkor neki könnyebb dolga lesz. De tényleg gond lehet a magasság. De valami 150 kg os kopasz mercis gazdag csávót egybõl találsz.
én is 177cm vagyok , és jelenleg is van barátom;) és mindig sok a jelentkezõ is.. úgyhogy szerintem nem kell a magasságod miatt aggódni :)
185cm, 20 éves pesti srác vagyok, szerinted az átlagos 160 centis lányok meddig érnek?:D Épp ez a lényeg, hogy nincs gond, csak egy nálad magasabb fiút kell találnod, hogy ne nézzetek ki furcsán, de ha az arányok megvannak, akkor nincs gond. Értem ezalatt, hogy nincsen 20-30 centi különbség.
A kérdező hozzászólása: A legtöbb modell 175 cm fölött van õk sem kellenek a férfiaknak?:)
a 177 az lány létedre magas, hidd el pár pasinak ezért nem kellesz. az hogy mikor és hol találsz az meg nem függ attól h milyen vagy.
Ha bp-i vagy és esetleg van kedved ismerkedni egy viszonylag alacsony pasival (171), akkor írj, szívesen ismerkednék veled. Persze azt is megértem, ha gondot jelent a "magasságom"! 29 F
A kérdező hozzászólása: Én nem fogok a magasságom miatt nyavalyogni . Mit szóljanak akkor azok a nõk akik 180 felett vannak??
"irásod alapján" nyálgép:) verd ki :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat
Pesten tuti találsz valakit, itt mindenki talál valakit. Lehet, hogy sokan csak szexet akarnak, de annyi itt a férfi, hogy nem lesz nehéz dolgod :)
Vagy nem vagy szép, vagy nincs szexuális kisugárzásod, esetleg bunkó vagy, vagy látszik rajtad, hogy sokat képzelsz magadról és ez taszítja a pasikat (habár az írásod alapján ezt nem gondolom.)
Szia vidéki vagy?:D Szerintem jó ha magas a lány, nem hinném hogy nálad a hiba:)
Engemet nem zavarna a magasságod, habár én 168 cm magas vagyok. :) Tulajdonképpen vonzanak a magas csajok. Lehet, hogy kicsit durva lesz ez a poén számodra, de ez nekem olyan lenne mintha megmásznám a Mount Everest-et. :D (Nem szexuális értelemben értettem a megmászást) 21/F

6-7. dpo-n miért esett 0.3-at az ébredési hőmérsékletem a cl alá nem esett szerencsére, de olyan szép magas volt? Help me? 36, 6-ról leesett 36, 3-ra és ma második nap h. ott is maradt. Lehet beágyazódás jele?

még ettől van remény ebben a hónapban?még 1 hetem van a nemvártig.Mit gondoltok?mellékesen megjegyezném h.ma derült géből kapargat a torkom:D vagy meghűlés lesz,vagy nem tudom:) ezt szerencsére nem tudom magamnak beb eszélni h.kapargat:)

Legjobb válasz: Az, hogy most leeset nem jelent feltétlenül rosszat várd ki a végét. Az, hogy kapar a torkod, ne foglalkozz vele, én soha de tényleg soha nem vagyok beteg 5-8 hétig végig megvoltam fázva, nem volt vészes, de végig folyt az orrom, köhögtem, kapart a torkom, láz nem volt. most 19 hetes vagyok.

Az, hogy most leeset nem jelent feltétlenül rosszat várd ki a végét. Az, hogy kapar a torkod, ne foglalkozz vele, én soha de tényleg soha nem vagyok beteg 5-8 hétig végig megvoltam fázva, nem volt vészes, de végig folyt az orrom, köhögtem, kapart a torkom, láz nem volt. most 19 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok:) belinkelem neked a görbém, kukkantsd meg:) sztem nem húzhatta rossz helyre az oldal, mert azóta magasabb a hõm:) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5742a497d09c330a151df6..
A hõgörbe amúgy "elavultnak" számít, mert tesztekkel pontosabban meglehet határozni az ovu napját. Van, hogy a hõ késõbb vagy elõbb esik/emelkedik mint ami a valóság. Nem gondolom, hogy emiatt kétségbe kellene esni, mert ez még nem bizonyítja, hogy sikertelen volt a hónap. Már csak azért is mert a megtermékenyített petesejt 4-6 napig csak vándorol (semmi köze a testedhez) és utána újabb 4-6 napig szépen elkezdi beásni magát a méhedbe. (ekkor már van köze a testedhez, hormonokhoz). Ebben a melegben az ember többet izzad, rosszabbul alszik ez is befolyásolhatja a hõdet. Tojás nyákod is csak az ovud után volt, tehát lehet inkább akkor volt az ovud amikor a nyákod és nem akkor mikorra a gépe behúzza. Nekünk így jött a baba a nyákot mikor megláttam azonnal elkaptam a párom, és nem a görbét elemeztem. (abban a hónapban alig mutatott valamit) Türelem babát terem, drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod:) a tojcsis estén én is elkaptam a férjem:) másnap is felszökött még a hõm:) szóval lehet h.rossz helyre húzta, de amint látod utána le is esett és ma sem ment feljebb, remélem holnap jobb lesz:) akkor a tojcsis napon volt a legtöbb esélyünk igaz?:) az a gond h.nem tudod h.akkor melyik napot nézzem a valós peteérésnek, azóta is ilyen krémesebb a folyásom.
A hõgörbe sosem lesz elavult, mert a tesztek nem tudják biztosra mutatni, hogy meg is repedt-e a pete!
A kérdező hozzászólása: szerinted jó helyre húzta be?
Para. Az érettebbek ki merik mondani, amit gondolnak.
Elmondjam? Mert az idõsebbek (mondjuk hozzád képest 25tõl) csak egy kis h.lye tinit látnak benned, akin könnyen át lehet menni, aztán könnyû eldobni. Én már csak tudom, de persze nem muszáj elhinned.Mj: a nálad fiatalabb srácokkal meg ne foglalkozz :D
velem is így van:S
A kérdező hozzászólása: Én abszolút nem a "hülye kis tini" típus vagyok! Meg szerintem ezt a "hülye kis tini" jelzõt 18 éveskre már nem, max még 16 évesekre használják! Sosem voltam divatbolond. A hajam még egy csepp festéket sem látott. Nincs piercingem. Nincs tetkóm...
""Vajon miért?"" Erre egyszerûbb lenne válaszolni ha egy normálisabb és részletesebb leírást adnál magadról, mert eme országban csak 2, 7 010 000 18 éves, barna hajú, barna szemû aránylag magas és karcsú alkatú lány él!

Szerintetek az miért van, hogy én egy ronda fiú vagyok, ki sem vagyok gyúrva, nem is vagyok magas és mégis folyton megnéznek szép lányok személyesen, facebook-on meg főleg a átlagos külsejűek írnak rám, hogy tetszem nekik?

Legjobb válasz: Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...

Mert valamiért mégis bejössz a lányoknak. De am az én sulimban az egyik legmenõbb srác, akire tapadnak a lányok, az kb 165 cm, vékonyabb típus, szõke, és jellegtelen az arca. És mégis mindenkinek tetszik. Rajtam kívül...
Az a neved, hogy Big Cock Joe.
Sztem csak az egód nagy, és azért néznek meg mert beképzelt vagy, nem a kinézeted miatt.
Vagy pont azért néznek meg, mert egy ronda törpe vagy.
Lehet, a Csányi Sanyi bácsi unokaöccse vagy.
AZT... Hogy egy rohadt mázlista vagy >.< Én is ilyen vagyok ám csak engem a lányok le se köpnek mert még a köpet is sírva futna el a gyönyörû fejem láttán! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!