Találatok a következő kifejezésre: Miért nem sose (375 db)

Miért nem sose arra költik a pénzt amire kellene?

Vegyük példának Debrecent, a szülõvárosomat: most építik a Nagystadiont a Nagyerdõn. Annak aztán marha sok értelme van, nem elég a Hódos, és a másik, ahol hatalmas reflektorok vannak?? Erre a Csónakázó-tavat, az egyik legkedvesebb gyerekkori emlékemet lebontották, tönkretették, és a közeli gyönyörû fákat kivágták. És persze a csodás Békástó helyére csónakázótavat csinálnak. Az egész tavat tönkretették, kiásták, és már a betonelemeket is láttam. Miért kell tönkretenni a csodaszép Nagyerdõt? Ráadásul azt is láttam, alig fér el a csarnok, inkább egy Budapest méretû városnak lenne jó ilyen. Vagy miért nem építették egy teljesen üres telekre, ahol nincsenek természeti kincsek. És persze több milliárd forintot pazarolnak el! Ott van a Nagyállomás: nem inkább azt kéne rendbehozni? Mondjuk egy ilyesmire:

Legjobb válasz: a zemberek ezt szavazták meg (akik otthon maradtak, azok is), tehát a többség szerint erre van szûkség úgy néz ki.

a zemberek ezt szavazták meg (akik otthon maradtak, azok is), tehát a többség szerint erre van szûkség úgy néz ki.
meg a csapó utcán a zenei szakiskola, amire már 10éve minden évben ígérnek egy felújítást, mégis omladozik..márcsak a látvány miatt is illene kezdeni vele valamit :D
A kérdező hozzászólása: Legközelebb biztosan hasznosabbra költik a pénzt. Elõbb a Kassai utcára és a környezõ utcákra, meg a Meteor mozi elõtt is egy olyan csodás nyugatias parkot lehetne csinálni. És még sorolhatnám.
csak én azt a 20milliót simán odaadnám a megnyitókon felszólalóknak, az emlékmûre meg legalább 50 milliárd forintot szánnék. :) pl az egész Dobozi lakótelepbõl lehetne csinálni egy emlékvárosrészt :D
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszoló, erre az emlékmûre nagyon is szükség van. Szóval végre észhez tértek. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem ronda a Hauptbahnhof, a második képet nézd meg, ott joban látható. Belülrõl ilyen: http://diepresse.com/images/uploads/a/3/b/1305147/wien_u1sta.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Wien_10_H..
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, tudom, hogy ez a bécsi hauptbahnhof, láttam is a vonatból, és tényleg szép. Ha Debrecennek valami hasonlót akarunk, persze kevesebb peronnal, akkor valamilyen szép színûre be kellene festeni, hogy ne legyen olyan hideg.
Igen ez a bécsi fõpályaudvar. És tényleg 4 milliárdba kerül mint kb a stadion. Csak nem forintba hanem euróba...
Ez a bécsi fõpályaudvar. Egyébként tényleg szép lett ez a hauptbahnhof, de nekem kicsit olyan rideg. Ha a keletit, nyugatit felújítanák rendesen, nagyon szép lenne. A délit meg le kellene bontani mert nagyon randa, és újat építeni helyette.
A kérdező hozzászólása: Igen a csapóit Zeneiskola állapota engem is irritál. Sürgõsen rendbe kellene hozni. És csak fel kellene állványozni meg munkások meg festék kéne és kész is lenne.

Miért nem sósak a sarki jégsapkák?

Fontos lenne mert nem tudom, hogy azért nem sósak, mert: a)a felhőkből hulló hóból keletkeztek b)amikor megfagytak a tengerek még nem voltak sósak c)a tengervízből csak a víz fagy meg Légyszi gyorsan válaszoljatok. Előre is köszi :)

Legjobb válasz: az "a" válasz a helyes :)

az "a" válasz a helyes :)
Curie verseny :D Én is azt csinálom :D :D
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Én is arra tippeltem, de kb. mindenki mást válaszolt :D
fejlesztés alatt van...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: SOS. és szerintetek meddig tart??????

Miért vágyok én ennyire a szerelemre, szeretetre, miért nem kaphatom meg ezt sosem a külsőm miatt?

Tény, hogy ronda vagyok, nagyon kevés lánynak tetszem, de ők is általában messze élnek tőlem. A legtöbbb lány megaláz, kigúnyol a külsőm miatt csak, így érthető mód kerülöm a lányokkal való kommunikációt is, így csak fiú haverjaom, barátaim vannak, bár nehéz is lenne lányokkal barátkozni, ha egyből letiltatnak meg nyominak neveznek, ha meglátják a képemet. Szomorú, hogy ma már az ismerkedés ennyire a külsőre megy, pedig haverkodni is lehet nem csak egybőj járni, attól még, hogy ismerkedünk. Úgy látszik a lányok ilyen szívtelenek, kegyetlenül elutasítják a csúnya fiúkkal való kapcsolat mindnen formáját, de emiatt már nekem sincs kedvem kezdeményezni sem náluk, úgyis elutasítanak meg kigúnyolnak, ahogy eddig is. Közben a legrosszabb, hogy naponta álmodozom arról, hogy megcsókolok egy lányt vagy csak magamhoz ölelek, rohadtul fáj, hogy ez sosem válhat valóra, mert a külsőm miatt tőlem minden lány undorodik csak. Úgy látszik mindenféle fiú jobban tetszik nekik csa ne én legyek, én vagyok a világ legrondább fiúja, a kutyának sem kellek. Lehet meg is ölöm magam, gyakran gondolkozom az öngyilkosságon mostanság, ha már mindneki így elutasít és ellenem van a külsőm miatt is, így nincs értelme élnem. :'(

Legjobb válasz: 1. ne rinyálj, nem férfias és nem jön be a lányoknak 2. ne legyél depi, inkább hiper jófej, akkor bárki szívesen barátkozik veled 3. ha tényleg ilyen csúnya vagy, menj el bõrgyógyászhoz, kozmetikushoz, ami csak kell... 4. járj rendszeresen gyúrni, az sosem árt 5. keress magadban annyi önbizalmat, hogy szarj azok fejére, akiknek nem tetszel a változás elhatározás kérdése sok sikert! ;D

1. ne rinyálj, nem férfias és nem jön be a lányoknak 2. ne legyél depi, inkább hiper jófej, akkor bárki szívesen barátkozik veled 3. ha tényleg ilyen csúnya vagy, menj el bõrgyógyászhoz, kozmetikushoz, ami csak kell... 4. járj rendszeresen gyúrni, az sosem árt 5. keress magadban annyi önbizalmat, hogy szarj azok fejére, akiknek nem tetszel a változás elhatározás kérdése sok sikert! ;D
Én nem tudok elképzelni randa pasit, már bocs. Ápolatlant eltudok. Igénytelen eltudok. Nade rondát? Egy jó fodrász, kozmetikus, esetleg bõrgyógyász, fogász... És nem árt edzeni is, ha ennyire a béka feneke alatt van az önbizalmad.. Nem kell mutogatni az izmaidat, csak ne legyél se sovány, se duci. Sportos legyél. Ha ezek megvannak akkor nincs olyan elõnytelen arcberendezés, ami ne válna jelentéktelenné. Legalábbis javarészt. Szerintem te is olyan lehetsz, aki elvan a reménykedéseivel, várja a csodát, a sült galambot, közben pedig jajveszékelve csóválja a buksiját, hogy gonosz a világ, senki sem érti meg, senki sem szereti.. Ilyen hozzáállással így is marad. Amúgy pedig, az ilyen emberek sosem mernék megölni magukat. Tehetetlen!!!
Fizess be valami jó álarcos szexbuliba..
Szedd össze magad ember. Ha valami nem tetszik, változtass rajta, tegyél érte. Akarni is kell, nem csak nyígni meg siránkozni. Legyen önbizalmad, és ne foglalkozz olyan emberekkel akik nem értékelnek téged.Ez a titok. HAJRÁ!
Nem mindegy, hogy valakinek szeretet kell, vagy szerelem. De egy pina sem teszi a boldogtalant boldoggá.Ahhoz az életeddel kell elégedettnek lenni, hogy boldog is lehess.
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan próbálkozom a lányoknál épp ezért visel meg, ha ti is napi szinten kapnátok a puffokat, nektek is elmenne a maradék erõtök és önbizalmatok is... Az meg mióta baj, ha egy fiú vékony és nem izmos vagy kövér, nehogy már az legyen a baja a lányoknak, hogy sovány vagyok, inkább örüljenek neki, hogy nem vagyok elhízva. Na, de úgy látszik felesleges is írnom, úgysem kellek én senkinek sem. :(
Magányos embereknek ajánlani szoktam egy nagyobb testu kutyat nem bánod meg sokmindenre kapható.
"Szomorú, hogy ma már az ismerkedés ennyire a külsõre megy" Ez engem is marhára felháborít hogy ismerkedésnél csak a külsõ a lényeg de az baromira nem számít ha a srác rendes, szeretetre vágyis stb (sõt az már hátránynak számít) miközben a bunkó érzéketlen bájgúnárok sikeresek a nõknél DE Vannak olyan lányok akikre ez nem vonatkozik, igaz ahhoz képest kevesen, de léteznek, csak neked sem a szép csajok között kéne válogatnod ha ennyire rondának tartod magad, de ha annyira õk kellenek akkor a külsõdön változtatnod kell és az egész felfogásodon Pl: Ismerkedésnél ne gyere azzal hogy mennyire szar ember vagy stb az taszítja a legtöbb nõt...más frizurával lehet bejönnél a csajoknak, ki tudja...de ha itt panaszkodsz folyton akkor semmi sem fog változni, senki sem fog megszánni téged
Próbáld meg kiölni magadból ezt a vágyat, és próbálj beletörõdni, hogy soha sem lesz senkid, ha ronda vagy. Igazából ezt azok nem is képesek felfogni, akik nem születtek rondának. Sokan hiszik, hogy ha a ronda emberek változtatnának magukon, akkor minden rendbe jönne. Na, tapasztalatból írom, hogy ez nem így van. Én egy idõben rengeteg mindent tettem azért, hogy normálisan nézzek ki. Ennek ellenére semmi sem jött össze. Persze a GYK-s nagyokosok megmondták, hogy azért, mert akkor meg nem önmagam voltam. Na, de gondolom érted a lényeget: Ha ronda vagy azért nem kellesz, ha meg teszel valamit azért, hogy jobban néz ki (ettõl függetlenül felhívom a figyelmed, hogy ha olyan az arcberendezkedésed, még mindig ronda maradsz), akkor meg nem önmagadat adod. Szóval a legjobb az, ha beletörõdsz, hogy sosem lesz senkid. Azonban egy valamiben tévedsz: biztos, hogy nem te vagy a világ legrondább fiúja, mert amennyire undorító, ocsmány, ronda, csúf kinézetem van, ezt a címet én birtoklom. De nálam olyan durva ez, hogy ha végigmegyek az utcán, aki rám néz, kiül az arcára az undor. Az öngyilkosságon én is sokat gondolkoztam már, mivel az egyedül i életnek tulajdonképpen nincs sok értelme (ezt úgy értsd, hogy nem csak barátnõm nem volt soha, de barátaim, sõt haverjaim sincsenek). Viszont gondold át, milyen pozitív értékeid vannak (nekem azért ez is akad bõven, bár ez mind belsõ érték, a külsõm tényleg olyan, mintha egy vak és parkinson kóros sebész rakta volna össze a kukában talált maradékokból), és keresd meg azokat a célokat, amiket képes vagy véghezvinni vele.

Miért nem vette föl, ha olyan számról hívtam, amit még sosem látott? Te felveszel egy ismeretlen számról érkező hívást?

Azaz egy számára ismeretlen (nem rejtett) számról hívtam valakit. 0630-as szám, semmi külföldi, vagy ilyesmi. Ha tudta volna, hogy én hívom, nem hiszem, hogy felveszi (haragszik rám, bocsánatot szeretnék kérni, nem fontos), de ezt ugye nem tudhatta. Hiszen még sosem hívtam erről. Vagy tudhatta?

Legjobb válasz: Én meg mindig felveszem, mert sosem tudhatom ki és miért keres. Lehet, hogy fontos, vagy rokon mondjuk más telefonjáról, mert az övérõl elfogyott a pénz, vagy baj van, vagy állásinterjúra hívnak (ha épp állás keresek). Szóval, ha nem nagyon gyanús vmi miatt a szám, tehát rendes "formátumú" akkor felveszem.

Én meg mindig felveszem, mert sosem tudhatom ki és miért keres. Lehet, hogy fontos, vagy rokon mondjuk más telefonjáról, mert az övérõl elfogyott a pénz, vagy baj van, vagy állásinterjúra hívnak (ha épp állás keresek). Szóval, ha nem nagyon gyanús vmi miatt a szám, tehát rendes "formátumú" akkor felveszem.
Nem szoktam felvenni az ismeretlen számokat. Ha felveszem mégis (kedvfüggõ), akkor telefonon akarnak velem vásároltatni alsógatyát vagy rettentõen kíváncsiak a táplálkozási vagy utazási szokásaimra.
Soha nem veszem fel az ismeretlen számos hívást.
én se mindig veszem fel... ki a nõ és ki a férfi ebben a történetben?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ, õ a férfi. Megharagudott rám, nem tudom miért, de meg szeretném tudni. De egyszerûen kinyomott. Pedig nem is az volt, hogy smsezés, vagy emailezés után azonnal hívtam. Nem tudom, hogy miért.
*ismeretlen
Honnan veszed, hogy szándékosan hagyta figyelmen kívül a hívást és nem csak pl. késõn ért a telefonhoz, vagy otthon felejtette a telefont. Ismeretlen számot sose hívok vissza én se. Felvenni persze felveszem, ha hívnak. Nem is értem, hogy egyesek miért nem veszik fel a telefont, bajuk nem lehet tõle. A rejtett szám egy dolog, bár én még azt is felvenném valószínûleg, de ha szimplán egy ismeretlen szám, akkor nincs ok arra, hogy direkt ne vegyem fel.
A kérdező hozzászólása: Tuti nem véletlen, mert negy csak figyelmen kívül hagyta, hanem kinyomta. Azt hiszem... bár így utólag lehet, hogy nem. Remélem igazad van.

SOS! Miért nem mér a 24 órás vérnyomásmérő már 11 óta? SOS!

Elem rendben, a karomra is jól van felrakva, de 11 óta csak csippangat, hogy a mérés nem jó... Mi történhetett? Sérülés sem a készüléken, sem a mandzsettán nem látható. Egyébként ma fél 3-kor veszik le.

Legjobb válasz: Biztos,h rendben az elem? Ha "fáradt" nem mûködik rendesen.

Biztos, h rendben az elem? Ha "fáradt" nem mûködik rendesen.
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy jó az elem. Felfújódik a mandzsetta rendesen, utána csippangat, hogy nem jó, és leereszt.
Akkor sajnos a gép romlott el. Szegény! Így nem biztos, h értékelik az eddig mért eredményt. Akkor újra fel kell tenni.
A kérdező hozzászólása: Hát az marha jó... Dolgozni fogok egész nyáron, és a fõnököm nem igazán tolerálná, plusz ha fent van, az éjszaka után nagyon nyûgös vagyok, mert nem tudok tõle aludni... :(
A kérdező hozzászólása: Megtörtént a csoda, mért egyet rendesen. :)
A kérdező hozzászólása: Korai volt az öröm, nem mér rendesen azóta... :(
Hivd fel az orvost/aszisztenst a kérdéseddel!

Egy darab sz. R vagyok. Nekem semmi nem sikerül, sose leszek olyan jó és sose leszek szeretve annyira mint a bátyám. De miért nem?

:(

Legjobb válasz: Mivel érhetnéd el? Lehet, hogy semmivel, vagy olyannal amit õ szeretne, az õ álmát teljesíted, amihez õ kevés volt. De az nem te lennél. A te életedet éld, ha másnak felelsz meg, másé lesz a boldogság is, ha hagyod, hogy így kihasználjanak. Ha anyád szeretete nem feltétlen, akkor feltételes, tehát, ha jó vagy, csak akkor szeret, igaz? De az milyen szeretet, ahol elvárásokat fûznek hozzá? Az szeretet egyáltalán? Te egy olyan embernek akarsz megfelelni, akit nem is érdekel, hogy mit érzel? Eldöntheted, hogy kinek az életét akarod élni, a tiédet, vagy anyádét.

Mivel érhetnéd el? Lehet, hogy semmivel, vagy olyannal amit õ szeretne, az õ álmát teljesíted, amihez õ kevés volt. De az nem te lennél. A te életedet éld, ha másnak felelsz meg, másé lesz a boldogság is, ha hagyod, hogy így kihasználjanak. Ha anyád szeretete nem feltétlen, akkor feltételes, tehát, ha jó vagy, csak akkor szeret, igaz? De az milyen szeretet, ahol elvárásokat fûznek hozzá? Az szeretet egyáltalán? Te egy olyan embernek akarsz megfelelni, akit nem is érdekel, hogy mit érzel? Eldöntheted, hogy kinek az életét akarod élni, a tiédet, vagy anyádét.
Nem tudom... :(
[email protected] le, éld a saját életed.
A kérdező hozzászólása: Igazad van...de én ennek ellenére szeretem az édesanyámat, még annak ellenére is, ha õ velem sosem volt megelégedve.
*szüleid
Anyád hülye! Ez tényleg dicséretreméltó!
A kérdező hozzászólása: Persze mesélek:) Tavaly érettségiztem és jelentkeztem is egyetemre de májusban már meggondoltam magam, mert nem akartam már arra a szakra menni.Szóval kimentem Angliába dolgozni. Nemrég jöttem haza. Idén is jelentkeztem egyetemre, de most olyan szakra amit tényleg szívesen csinálnék. Bátyám számítógépes programot ír, jó keresete van stb...õ a család büszkesége és én meg a fekete bárány. Egy dicsérõ szót se kaptam a szüleimtõl azért, mert 19 évesen képes voltam helyt állni egy teljesen más országban és sikerült majdnem egy évet végig dolgoznom oda kint, és igen, szarul esik, mert hát mindenkinek jól esnek a dicsérõ szavak. Igazából, csak egyszer szeretném anyámtól azt hallani, hogy kislányom büszke vagyok rád. De fogalmam sincs mivel érhetném ezt el.
Mesélnél magadról?
Nem tanulsz, nem dolgozol és semmi elképzelésed? A bátyád pedig?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, 20 éves
> sose leszek olyan jó és sose leszek szeretve annyira > mint a bátyám. De miért nem? Azt én honnan tudjam? :) Nem ismerlek sem téged, sem a családodat. > Nekem semmi nem sikerül Csinálj valami olyat, amit nehezen lehet elb*szni, ami biztosan sikerül. Tippeket így nemigen tudok adni, mivel nem tudom, hogy milyen körülmények között élsz, milyen erõforrások állnak rendelkezésedre.
lány vagy? vagy fiú? korod?
Pedig azok alapján, amit elmeséltél, igencsak ügyesen vetted a dolgokat! Én, ha más nem is, büszke vagyok Rád, legalább elértél már valamit, és el is fogsz!

SOS Battlefeield 2 zombi mód miért nem megy? SOS

letöltöttem több helyrő, de egyik se ment. az egyik működött, de nem volt benne pálya. tettem bele, és elkezdte betölteni de bezárt az egész játék. Nektek melyik van meg? honnan telepítettétek?

Miért nem sikerül sose? (SOS)

TELC B2 németre készülök.Jövő hét szombaton lesz a vizsga.A gondom az,hogy bármennyit gyakoroltam,a Sőrachbausteine Teil 2-je,amiben van egy szöveg és (random) hiányzó szavakkal kell kipótolni,egyszerűen nem megy.A másik nyelvtanos feladat megyeget,így is határeset az egész nyelvvizsga.Hiába keresem a vonzatokat,a mondatokat nem is értem.és a kiegészítendő szavak némelyikét sem értem.Minden szempontból fejlődtem,de most is amit kitöltöttem,ebben a feladatrészben csak 1 pontom lett,legfeljebb 6 mindig a 25-ből....Mit csináljak?Van valami ötletetek,tippetek arra,hogy hogyan oldjam meg ezt a feladatot?Ötös,majdnem maximális alapszintű érettségim van németből,de ez a középfok,főleg ez a nyelvtani feladat egyszerűen nem megy!

Legjobb válasz: Írd ki ide a mondatot Hátha tudunk valamennyit segíteni

Írd ki ide a mondatot Hátha tudunk valamennyit segíteni
Szótárral sem megy?
Konkrétan mi a probléma? Szókincshiány?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mondat, hanem szövegek :D Igen, a szókincsprobléma a legfõbb baj :/ Hogyan tudnék ezen segíteni?Mindig tanulok új szavakat, de semmmi :/
Olvasás, filmnézés, zenehallgatás. És a legfontosabb türelem. Egy idõ után ismétlõdnek a szavak, és egyre több lesz ismerõs. Lényeg, hogy igyekezz örömöt találni benne, ne csak kényszerbõl csináld.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!