Találatok a következő kifejezésre: Miért nem sok minden a gépemen (4 db)

Miért nem megy sok minden a gépemen? És miért fagy le iilyen sűrűn?

Kaptam egy használt gépet. A régin tudtam zenét hallgatni, de ezen ha elindítom a mintazenét, akkor a hangfal csak kerreg. Most meg akartam nézni egy videót, és lefagyott. Állandóan lefagy, akkor is, ha a net nem is megy. Mi lehet a baja? Elvileg nem vírusos, Avast-ot töltöttem le, nem talált semmit. A vinyóm majdnem üres, particionált, az egyiken van 28 GB, a másikon 42,6 GB szabad hely. Segítsetek légyszi, de szájbarágósan.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a 64 MB RAM kevés??? Én nem tudom, mi az ideális?

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a 64 MB RAM kevés??? Én nem tudom, mi az ideális?
sztem csak cserelj WINDOWSOT:d
Szerintem DDR2-es ram nem fog belemenni, de ehhez tényleg az alaplap pontos típusa kell.
A kérdező hozzászólása: Oké, holnap szétszedem. Remélem, össze is tudom rakni......;o)
Ha leírod az alaplapod pontos típusát, akkor tudunk jó ramot ajánlani. Így viszont nehéz lesz.
A kérdező hozzászólása: Jaj! Most látom, hogy a Mistral-nak annyi. Ehhez mit szóltok? http://www.zonacomputers.hu/product_info.php?cPath=1_66_69&p..
A kérdező hozzászólása: XP4ever van rajta. Honnan tudom, hogy milyen Ram jó bele?? Mert még a régibe vettem, na az tényleg õskori HP volt, és akkor mondta a boltba a srác, hogy nem mindegy milyen. Ha szétszedem a házat, elég ha megnézem milyen van benne, és vegyek olyat? Mistral olcsó ilyen szempontból?
Egyáltalán: milyen Windows van rajta? Az XP csoda, ha elindul ennyi memóriával.
Legyen benne minimum 512MB RAM, és telepítsd újra a windowst.
A 64MB RAM biztos, hogy kevés, még egy régi windows98-nak is! Ezért fagy le, megpróbál a virtuális memóriában dolgozni (a vinyón), de lehet hogy az is lassú!
DDR2 memória biztos hogy nem lesz benne, mert a kérdezõ azt mondta, hogy jelenleg 64MB rammal fut. namármost a ddr1-es modulokból sem volt 64MB-os, tehát az valószinûleg sd, esetleg rd ram lesz (rd-nek nagyon kicsi az esélye)
Innen a legegyszerûbb telepiteni, de elõbb ki kell törölni a régebbit. Mind a kettõ: IE-hez és NON IE (Mozilla, Opera, Safari stb.). http://www.szoftverbazis.hu/search?search=Adobe+Flash+Player..
A kérdező hozzászólása: ezért nemtudtam az iwre sem feltenni képet már annyit szenvedtem köszönöm nagyon örülök neki hogy sikerült meg hogy segítettetek
Szerintem nem vírus probléma ez.
Ne örüljetek, lehet megint törölni és telepíteni a frisset. Hibajavítást adott ki az Adobe.
áhhh köszönöm mindenkinek :d nekem is ez volt a gond :D
Én írtam le neked, hogy kell, mit mondjak, elég bonyolult és nem árt valamennyit tudni hozzá angolul. Örülök, hogy sikerült megoldani!
A kérdező hozzászólása: Köszi jó lett nem volt bezárva az msn em meg az operám!!!!Nagyon köszönöm !!!!!!
Nincs nyitva a böngészõd mikor törölni akarod? Annyira nem fontos törölni amúgy, csak próbáld telepíteni az újat! Innen sem sikerült telepíteni? >>> http://szoftverbazis.hu/szoftver/adobe-flash-player-10-0-22-..
Futtasd le a virusirtót, valami gond van.
A kérdező hozzászólása: jaj és amikor rákattintok az uninstallra akkor azt írja ki hogy The installer will automatically continue when these conflicting applications are closed:
A kérdező hozzászólása: amikor a vezérlõpultban le akarom törölni az Adobe flast playert akor ezt írja ki nekem:This program will remove Adobe Flash Player from your computer! és akkor ad két lehetõséget az egyik a Quit a másik az uninstall és akármire kattintok semmit nem csinál ez a gond!!!!Sajna nem nagyon értem!!!Köszi hogy segítesz
Hajjaj.. most írom le sokadszor. Tehát: töröld le a Vezérlõpult/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezéseiben a régi Adobe Flash Playert. Aztán innen kell letölteni: http://get.adobe.com/flashplayer/ Ez kell a Firefox, Opera, Safari böngészõhöz. (IE-hez más kell). Different operating system or browse? Megjelölöd az operációs rendszert, ami a gépeden van. Aztán Agree and install now-ra kattintsál. Letöltöd az Asztalra, bezárod a böngészõt. Mindezt megosztott jogosultságnál Rendszergazdai oldalon kell megtenni.
Nem a géped a rossz, hanem az Adobe progi telepítése lett agyonbonyolítva. Sokan küszködnek ezzel a buta Adobeval , általában a legtöbbször nem zárják be a Firefoxot és az a baj.

A laptopom képernyője tiszta csík semmit nem látok miért van ez a videó kártya drivert leszedve minden normális csak nem valami sokat ér a gép HELP ME?

Nem integrált a kártya. A tipusa: geforce 8600m 256 mb. Már felraktam a vistát és az xp-t de amint felrakom a megfelel? oprendszerhez tartozó drivert azonnal vakulás.

Legjobb válasz: Elnézést vagyis ha felteszem a drivert akkor csíkos a képernyõ ha nics fent akkor látszódik minden csak nem sokra megyek vele.

A kérdező hozzászólása: Elnézést vagyis ha felteszem a drivert akkor csíkos a képernyõ ha nics fent akkor látszódik minden csak nem sokra megyek vele.
próbáld megváltoztatni a frissítési frekvenciát.
A kérdező hozzászólása: ezt nem nagyon értem egy kicsit részletesebben PLEASE.
start-vezérlõpult-megjelenítés-beállítások-speciális-monitor itt lehet beállítani, hogy mi legyen a képfrissítés gyakorisága (frekvenciája) ezt próbáld meg megváltoztatni, mert elképzelhetõ, hogy a jelenlegi érték okozza a problémát.


Több oka lehet. Pl: sok programot indít el indításkor, vagy nem bírja a géped stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!