Találatok a következő kifejezésre: Miért nem sok minden a (173 db)

A természeti adottságaik rosszabbak, háborúznak, az pedig viszi a pénzt.
Most komolyan , szerinted egy olyan országban ahol még 8 millióan se élnek mindenki eltudna helyezkedni üzletemberként ? Izrael társadalma is heterogén , sok ügyben megosztott . Nem rég még arrról volt szó , hogy a lakosság kb 10% kitevõ ultra-ortodoxok szinte csak segélyen élnek és terrorizálják a lakosság többi részét . Persze ezt felnagyítják és hangulat keltésként használják fel .
"...akkor Izra e USDlben miért nem magasabb az átlagos életszinvonal és a GDP mint Magyarországon ..." Rosszul tudod. Az egy fõre jutó GDP (2011): Magyarország: 19 600 dollár Izrael: 31 000 dollár
31.000 dollár az már Nyugat Európai szint.
Hitler óta tartja magát az eszme hogy a zsidók a világ urai... Hiába van rengeteg pénzük az araboknak az olajból, pláne az orosz oligarháknak... Hiába van iszonyat mennyiségû pénzük a kínaiaknak amit már szinte nincs is hova költeniük... na meg japánok... és igen, ott vannak még a piszok gazdag dél-és közép-amerikaiak... A zsidók ÁTLAGBAN(!!) ügyesebbek az üzletelésben de ez nem jelenti azt hogy nem kell nekik is fizetni az olajért, a kínai termékekért vagy bármi másért! A szélsõjobbosok addig ragaszkodnak a zsidó összeesküvéselméletükhöz hogy észre sem veszik hogy keletkezése óta minden õket cáfolja...
Elég nagyot alkottak abban a porfészekben.A világ leggazdagabb embere egyébként mexikói.Az oroszok is jó üzletemberek mégis csóró és fejletlen az országuk.
Csak "néhány" zsidó remek üzletember, de õk annyira hogy az egész világot a markukban tartják
"A zsidók ÁTLAGBAN(!!) ügyesebbek az üzletelésben" Nem ügyesebbek, csak gátlástalanabbak. Ha téged sem érdekelne az, hogy akivel kicseszel hajléktalan lesz, vagy épp éhendöglik te is milliárdos lennél, még ész sem kell hozzá.
Mert az országot lefoglalja a területrablás és a népirtás.
Mert még életében nem dolgozott egyik sem. Kénytelenek abból megélni amit másoktól el tudnak lopni.
"Nem ügyesebbek, csak gátlástalanabbak" Még szerencse hogy az emberiség évezredei azt bizonyították be hogy nem maga az ember gátlástalan hanem csak a zsidók és hogy mindenki más szentként élne a Földön és nem lennének háborúk, éhinség és még a Nap is többet sütne és mindenki megnyerné a lottót ha õk sem lennének... :) ))) Annyira de annyira tudatlanok egyesek hogy az fáj...
Mert a zsidók mindig "nem zsidók" kárán gazdagszanak meg és izraelben a saját testvérüktõl nem mernek lopni. De azt sem hiszem hogy különösebben dolgozniuk kellene, hiszen az USA szerintem utal nekik havonta, meg ugye a hóllókauszt miatt is pénzt kapnak az országoktól
"Mert a zsidók mindig "nem zsidók" kárán gazdagszanak meg és izraelben a saját testvérüktõl nem mernek lopni. De azt sem hiszem hogy különösebben dolgozniuk kellene, hiszen az USA szerintem utal nekik havonta, meg ugye a hóllókauszt miatt is pénzt kapnak az országoktól" A demokrácia egyetlen hátránya, hogy akik ilyen marhaságokat gondolnak, ugyanúgy szavazhatnak, mint egészséges embertársaik.
, , izraelben a saját testvérüktõl nem mernek lopni." Ez nem egészen így van. Az átlag zsidó, ha gyûlölködõ típus, a másik zsidót is ugyanúgy utálja. A normálisabbja viszont a nem zsidókkal is normálisabb. A , , világ vezetõ rétege zsidó" címû dolog pedig így leírva nem egészen igaz. Inkább úgy mondanám, hogy a régi bankárcsaládok (Rothschild, Rockefeller, Morgan, stb.) kb. az 1700-as évek óta egy olyan szektaszerû vallás követõi, amely leginkább a talmudista zsidó irányzatra hasonlít. Ettõl függetlenül, ha az érdekeik úgy kívánják, a zsidókkal is ugyanúgy tudnak bánni, mint a nem zsidókkal.
Baromság Tartlós , Semjén stb. is zsidó és nem úgy látom , hogy Tarlós olyan jól kezelte volna a BKV helyzetét csak kunyizott.

Miért nem tetszik sok embernek a vörös színű haj? Miért nem esete annyira a férfiaknak mint a többi szín?

Tudom van egy elmélet miszerint a vörös hajú n?k vadabbak és ez nem tetszik sok férfinek max egy éjszakára. De a sz?ke n?r?l is mondanak egyet s mást mégis ?k nagy ideálnak számítanak.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy azert, mert van, akinek nem illik az arcahoz? Vagy azert, mert tul termeszetellenesen hat? Szerintem vannak szep voros arnyalatok, de minden emberen maskent hat. Ismertem egy lanyt, akinek langvoros (piros) haja volt. Olyan jol allt neki, pedig en nem vagyok az extrem dolgok hive...neki szemely szerint annyira jol allt, pedig siman latszott, hogy nem termeszetes, de rajta szep volt nagyon. Na de ha en befejestem ugyanolyan szinure a hajamat, nem lenne szep, mert nem illik hozzam. A hajszinnel fontos, hogy passzoljon a szemelyiseghez. En eredetileg barna vagyok, de szokere festem evek ota es jelentos kulonbseget erzek. Nem masok velemenye erdekel, hanem az, hogy en igy jobban erzem magam, mert ez illik hozzam (el nem tudom mondani, hogy mennyivel magabiztosabb vagyok, meg a depressziom is megszunt). Ha valaki befesti olyan eroteljes szinre a hajat, mint a voros, passzolnia kell a hajszinhez. Sokaknal erzodik, hogy nem az o szinuk a voros es szerintem emiatt a disszonancia miatt nem tetszik egyes ferfiaknak. Noje valogatja, mert van olyan, hogy nagyon, nagyon jol all neki a voros, de en is latok olyat, hogy csak nezek, hogy o most miert voros, mert annyira nem illik hozza/oregiti/csunyitja. Persze minden szinnel vigyazni kell, mert van, akit a fekete oregit, van, akit a szoke, mindenki mas.

Nem lehet, hogy azert, mert van, akinek nem illik az arcahoz? Vagy azert, mert tul termeszetellenesen hat? Szerintem vannak szep voros arnyalatok, de minden emberen maskent hat. Ismertem egy lanyt, akinek langvoros (piros) haja volt. Olyan jol allt neki, pedig en nem vagyok az extrem dolgok hive...neki szemely szerint annyira jol allt, pedig siman latszott, hogy nem termeszetes, de rajta szep volt nagyon. Na de ha en befejestem ugyanolyan szinure a hajamat, nem lenne szep, mert nem illik hozzam. A hajszinnel fontos, hogy passzoljon a szemelyiseghez. En eredetileg barna vagyok, de szokere festem evek ota es jelentos kulonbseget erzek. Nem masok velemenye erdekel, hanem az, hogy en igy jobban erzem magam, mert ez illik hozzam (el nem tudom mondani, hogy mennyivel magabiztosabb vagyok, meg a depressziom is megszunt). Ha valaki befesti olyan eroteljes szinre a hajat, mint a voros, passzolnia kell a hajszinhez. Sokaknal erzodik, hogy nem az o szinuk a voros es szerintem emiatt a disszonancia miatt nem tetszik egyes ferfiaknak. Noje valogatja, mert van olyan, hogy nagyon, nagyon jol all neki a voros, de en is latok olyat, hogy csak nezek, hogy o most miert voros, mert annyira nem illik hozza/oregiti/csunyitja. Persze minden szinnel vigyazni kell, mert van, akit a fekete oregit, van, akit a szoke, mindenki mas.
A kérdező hozzászólása: Van esetleg valami felmérés vagy adat, hogy mondjuk 100 emberbõl hánynak nem tetszik a vörös ? Itt most vonatkoztassunk el arról, hogy kedves pofi, szép test.
Miért gondolod hogy nem tetszik? Szerintem épp hogy sokaknak tetszik, pont ahogy a szõke is. Mert ezek a legritkább színek. Viszont a vörös nem mindenkinek áll jól, egy idõben sok nõnek volt vörösre festve de a nagy részük rettenetesen nézett ki vele.
A kérdező hozzászólása: Néztem egy kérdést, hasonló téma és ott 23-24 válaszból 1-2 mondta, hogy neki tetszik. A többiek olyanokat írtak, hogy undorító, gusztustalan, rusnya és hogy még az se érdekli õket ha szép a csaj, ha már vörös akkor elvágta magát nála. Eredeti és festett is téma volt. Teljesen elvesztem lassan azt a kis önbizalmamat is.
Nekem tetszik, de nem az a pirosasvörös mint a vörösréz, hanem a rozsdabarnás vörös, hófehér bõrrel, kék szemekkel szeplõkkel, és bájgödrökkel :)
befestenem*
Hát nem tudom, nekem festett vörös, de nem az a rikító, hanem inkább vörösesbarna.Eddig nem volt ilyen gondom vele, remélem ezután sem lesz(:A természetes hajszínem szõke, de nem érzem úgy, hogy most kevésbe tetszenék a fiúknak mint szõkén...
Pl. jol jött h a nagyik fõznek, nem tudtam volna ugyanugy csinálni mindent mint elötte.Fõleg h császáros voltam.
hát én jol megszivtam. a korházba mikor mentünk haza jött a férjemmel a 2 sogornõm. senki se hivta õket, nagy kocsink van de a hordozó mellett mégis szorongtam hátul.aztán otthon volt az aposom meg a sogorom, aki miatt meg kellett állni a tesconál mert õ felságe grill csirkért akart enni. mikor hazaértünk, megtömték a fejüket, babát letette a párom, én meg kezdhettem takaritani mert annyi eszük nem volt hogy 1 adag mosást elinditsanak vagy elmosogassanak. hát mondhatom nagyon jo volt. aztán meg a páromnak kellett pket haza vinni kocsival mert õk nem buszocskáznak. jó mi?ilyenek a rokonjaink.örültem volna ha senkinem jön.
Ha lehet, miért ne használná ki az ember a segítséget. Nekem sem fáj semmim, pedig császároztak, de azért jó volt hogy én babáztam, anyu pedig fõzött sütött takarított, mosott, vasalt. Éjjel mikor csak megnyikkant a gyerek anyu már ugrott, ha sírt 3 órán át ringatta hajnalban! :) Nem adta ide, nekem pihennem kell hogy legyen tejem! :) Vissza kellett menni varratszedésre volt kire hagyni a babám. Neki is nagy öröm volt hogy gondozhatott engem, s ott lehetett az unokájával az elõ naptól kezdve, mert már a kórházba jött aznap, s fogta! Meglehet persze oldani mindent egyedül is, mert párom késõn ér haza én vagyok a babával egész nap egyedü s még este is magam fürdetem, de azért jól jön a segítség .
Én meg azt mondom szerencsétek van, ha elsõ babánál ilyen flottul ment minden, de én bevallom, ha nem lett volna ott anyukám, igen nehezen boldogultam volna. Tehát azért írják, mert nem mindenkinek megy segítség nélkül.
Kinek így jó, kinek úgy.
Nálunk kb. 1 héig volt ott anyukám, utána hármasban voltunk. Mi is elboldogultunk így, bár császároztak, de szerencsére gyorsan felépültem. Mondjuk nekem szerencsém van a férjemmel, mert szó szerint mindent megcsinál a háztartásban, nekem csak a babával kellett foglalkozni. De szerintem ez ember-függõ, van aki jobban igényli ilyenkor a fokozott törõdést, esetleg megijed a feladattól, amit a baba ellátása jelent. Nem vagyunk egyformák.
utolsó vagyok. az kimaradt, h most h hasfájós a baba és egész nap cipelgetni kell, ilyenkor már senki nem kar segíteni
nekem sem hiányzott senki - szerintem az elsõ 1-2 hét nagyon jó volt hármasban :) a nagymamák, nagynénik bár nagyon türelmetlenül, de kivárták az összeszokás idejét, és csak utána jöttek látogatóba
én sem értem miért kell annyi segítség... apuka itthon volt, na persze rá aztán semmit nem lehetett bízni, mert mindenre volt kifogása... így minden rám maradt, ill az jó volt, h anyukám ha jött, hozott kaját, de simán tudtam volna fõzni, pedig császáros voltam... ráadásul szerdai nap hazajöttünk a kórházból, pénteken pedig kettesben is hagytak a lányommal egész hétvégére, és nem volt semmi probléma...
én 6 hétig nem engedtem ide senkit. az anyósom volt az egyetlen, aki képtelen volt felfogni, hogy most ne. õ bepofátlankodott egy héten egyszer, de fél óra után õt is zavartuk haza. olyan jó volt 3asban az elsõ héten :) aztán utána meg kettesben, azóta is ketten vagyunk napközben. :) az elsõ 2 hétben kaptam kaját az apósom párjától (nem egyenlõ az anyósommal), õk nagyon közel laknak, átsétált érte a férjem. az nagyon jól esett, több segítségre nem is volt szükségem.
Utolsó, remélem ez nem nekem szólt 13:46, mert maradjunk annyiban, hogy arról hogy az én napjaim a kórházból hazajõve hogyan teltek, azt csak az tudja aki akkor mellettem volt.
szerintem felelotlenseg volt ilyen kerdest kiirni...csak szitja az indulatokat. kedves kerdezo, ha onigazolasra van szukseged arrol, hogy te milyen szuperstrapabiro vagy akkor legyszives maskor ne itt tedd, mert ide azert jarunk, higy segitsubk egymasnak kerdeseken keresztul es nem azert hogy azon filozofaljunk, hogy vajon egyeseknek miert kell segitseg ha neked nem kellett.nagyot csalodtam....
09:54es vagyok, én lettem a legjobban lepontozva, mert nem igénylem senki segítségét, és nem is fogom soha, ahhoz túlságosan makacs vagyok. nem szeretek senki terhére lenni, ennyi. ha valakinek ez csípi a szemét, akkor sajnálom. akinek jó, hogy ott van az anyja az elsõ héten, semmi rosszat nem írtam rá, és a kérdésre adtam egy hasznos választ. gyökerek.
Utolsó, itt nem gyökerek vannak, hanem emberek, különbözõ véleménnyel, és hál' Istennek, az életed nem az itt kapott pontszámaidtól fog függni, úgyhogy felesleges sértegetni másokat.
hát szerintem meg elég nagy gyökér az, aki valakit azért néz le, mert nem szorul segítségre. :)
ja, ha apuci nekem is "kinyalná otthonülve a se..em", akkor nekem sem kéne segítség...
A kérdező hozzászólása: Az én férjem reegel 5 töl idáig nem jött haza mert dolgozik, és ez már a gyerek születése ota gy van.Szoval apuci nem nyal, tehát egyedül csinálok mindent egyedül a bevásárlás ami apa dolga.De nem vagyok szuper anya és igen ha élne anyukám biztos elfogadnám néha a segitségét de anyosé nem kéne soha!!!!!!Igy viszont megoldom egyedül és nem panaszkodom énválasztotam és nekem jo igy még ha nehéz is!Mindenki más eztén is tudom, én ilyen vagyok!4!
18:37, a boldogító igen nem kötelezõ mulatság. viszont amit mûvelsz, az irigység ;)
nem vagyok irígy egyetlen bamba gyerekre sem, aki órákig néz egy csörgõt egyedül...... :) )) na, viszlát, megyek errõl a selejt nõi oldalról :D nõk.....
Azért, pl. , mert császárosan, az én ordítós babámmal valószínû, hogy idegösszeroppanást kaptál volna..... ( segítség nélkül csináltam végig friss mûtéttel, és úgy, hogy nem hagytam sírni a nyûgös babámat......)
Igazából nem értem, hogy mért kell ilyen hülye kérdést feltenni, ha meg már felteszi valaki, és megtisztelik Õt a válaszokkal, akkor mért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki egyforma, és nem mindenkinek ugyanúgy jó. Nem vagy különb senkinél, hidd el nem ettõl leszel jó anya.
Szerintem ez attól is függ, hogy ki mennyire önálló személyiség. Ismerek olyat, aki 2 gyerekes anyukaként( óvodások) még mindig a nagymamától viszi haza az ebédet. Ha valaki mindig az anyukájára támaszkodott, annak szüksége lehet ilyenkor is a tanácsaira. Ha pedig valaki régóta a saját lábán áll, abban fel sem merül, hogy egyedül nem tudja megoldani. Az én férjem 5 hónap munkanélküliség után a terhességem nyolcadik hónapjában kapott állást és a 3 hónap próbaidõt az ország másik felében kellett letöltenie. Így miután kijöttünk a kórházból 3 napig voltunk hármasban, utána 1 hónapig egyedül voltam a babával. Anyukám az elsõ két héten munka után szinte minden nap hozott nekem vacsorát, itt maradt amíg lezuhanyoztam. Én nem kértem, de jól esett, és persze jó volt egy kicsit beszélgetni is valakivel. azt viszont, hogy valaki egész nap ott tegyen-vegyen körülöttünk nem tudtam volna elviselni. Amikor hazajött a férjem direkt furcsa volt, hogy nem csak mi ketten vagyunk a babucival, fõleg éjszakánként.
nekem jolesett a segitseg, nem az, hogy valaki teblaboljon meg a lakasban, hanem hogy fozzon, rendet tegyen, nem kell ugy leszolni ezert, mert minden baba mas es van, akivel/akinek nem olyan egyszeru. szerintem orulj, ha neked jol ment a legelejen is, de aki azt ajanlja, hogy szukseg lehet segitsegre, az is csak joszantabol, segito szandekbol ajanlja szerintem.
en nem vagyok szuperanyu, es a babam is tobbemberes. orulj neki, ha ilyen "remekul" ment minden, lehet sosem lesz szukseged segitsegre, nekem volt es nem szegyenlek segitseget kerni, mert a babamnak is jo ha a mamaja nem hullafaradt es idegroncs. amugy annakidejen en sem az elso hetekben voltam faradt, hanem azutan, ha osszegyulik a kialvatlansag. szoval, nem kellene koran kovetkezteteseket levonnod a gyereknevelest illetoen
Én is császáros voltam, csúnya sebgyulladással, naponta kellett visszamennem a kórházba sebátmosásra és mégis elég volt a férjem segítsége. Meg is õröltem volna, ha anyám vagy anyósom körbeugrál és belekotnyeleskedik az én háztartásomba. Azt nem mondom, hogy könnyû volt, de így volt pont jó. Mégiscsak mi vagyunk egy család, nekünk kell a kezdeti neházségekkel is szembe nézni.
A kérdező hozzászólása: Most már 9, 5 hosababám és eddig még a férjemen kivül nem kellet másnak a segitségét kérnem azokkal értek egyet akik ugy gondolják 3 man vagyunk egy család és nekünk kell megoldani a dolgokat.Én sem birtam birnámelviselni ha anyos itt ugráltvolna/ugrálna körülöttünk, anyukám márnem él de õ sem az a fajta aki körülugrálna és az agyamra menne azal hogy õ segiteni akarna!
Ha császáros lennél, értenéd a másik tábort is... Iszonyúan szar, és nagyon bosszantó dolog, hogy másokra vagy utalva, de ha az illetõ az édesanyád, akkor nagyon jól esik, hogy ott van! Nálunk az elsõ héten minden nap jött. Nem volt itt egész nap, csak ebédet hozott, eltett-vett a konyhában, segített a férjemnek a takarításban, és kicsit babázott, amíg én összeszedtem magam. Aztán délután szép csendesen, mint egy jótündér elillant. Utána újra hármasban voltunk. Nekem nagyon jól esett, hogy itt volt, és se útban nem volt, se nem zavart, se nem éreztem úgy, hogy belemászott a családunkba, hisz õ is a családom része.
Elõzõ vagyok, gondolom, ha Te is szerencsés lennél, és még élne az édesanyád, akkor ment volna segíteni. Nem kell feltétlenül körülugrálni a másikat, a segítség nem ilyen... Csak apróságokkal is lehet segíteni.
szia! az én férjem sajnos alig tudott velünk itthon lenni. hazahozott a kórházból, felhozta a csomagokat és elment dolgozni. én meg egy heti kialvatlanság után csak zokogtam egész nap. jól jött volna, ha valaki ott van, hogy ne érezzem magam annyira egyedül. a babám sokat sírt, pisilni se tudtam kimenni. három hétbe telt míg kiderült, kevés a tejem (fogyni kezdett a manó). aztán hasfájós lett, egész nap cipeltem. túl vagyok rajta, most 9 hónapos, imádom, boldogulunk kettecskén, apa sokszor hiányzik, de ez van. a segítség sokszor nem fizikai, hanem lelki és nem csak a rokonoktól, hanem a barátoktól is várhatjuk. én azért nem lettem depressziós, mert a barátnõmmel nagyon sokat telefonáltunk :)
én szeretem az anyukámat jó volt hogy JÖTT segíteni!! vasárnap jöttünk haza a kórházból, hétfõn reggel jött, fõzött, mosott, felmosott, bevásárolt, stb.... én csak pihentem mert nem engedett semmit csinálni. aranyos volt. mondjuk nekem volt külsõ és belsõ varratom (40 percig varrtak!!9 és fájt is utána 3-4 hétig és jólesett csak pihenni. én hálás voltam az anyukámnak. tavaly szültem májusban és hál Istennek idén is fogok novemberben és jönni fog, már jelezte és örülök neki. minden jót.
Anya felajánlotta nekünk is, de nem éreztem szükségét, pedig az elsõ babám, A-Z-ig varrtak(méhszáj-hüvely-gát)és nem vagyok szuperanyu .Egyetlen dolgot kértem tõle, de még a kórházban, hogy hozzon be kaját.Szombati napon jöttünk haza és bármit kértem a páromtól, megcsinálta(mosogatás és fõzésen kívül).Ha fáradt voltam aludtam de. a gyerekkel, szép lassan mindent csináltam, ha elfáradtam, pihentem, nem erõltettem túl magam.Anya jött az elsõ hétvégén látogatóba, mindenkit beosztottunk és kértük, hogy szóljanak, mikor jönnek.Én örültem hogy jönnek a barátok is, de csak módjával.
nem a gyerekre vagy irigy, hanem azokra a nõkre, akiknek segít a férjük :D nem érted, mi? hogy mire írtam. menj is errõl az oldalról, sõt, el az egész világhálóról, vissza a kertbe, kapálni, fõzni a zuradnak. :)

Miért nem jön be a szulejmán tegnapi része? Azért ez már sok, méghogy későn adják le de még vissza se lehet nézni! Komolyan ha nem fog bejönni! Mindig hibákat ír ki már nagyon elegem van, mi baja van? Szeretném visszanézni

:(

Legjobb válasz: tudom h nem mostanában irtad, de még mindig van ilyen problémád,akkor az online-sorozatok oldalon meg tudod nézni mindig másnap már

tudom h nem mostanában irtad, de még mindig van ilyen problémád, akkor az online-sorozatok oldalon meg tudod nézni mindig másnap már
A kérdező hozzászólása: mit irjak be ??
online-soroztok.tv
és boccs a késõi válaszért

Miért nem tudok sokat beszélni, miért fogyok ki mindig a szavakból?

Ez miatt unalmas vagyok és sokszor fárasztónak érzem, ha meg kell szólalni. Beszéd közben állandóan megszédülök kis id?re elmegy a kép el?ttem és sok id? mire ki tudok mondani egy értelmes mondatot. Sajna ilyen lassúak az idegeim. Ma már volt probléma szüleimmel ebb?l, mert 1 hete anyu kérdezte telefonon, hogy akarok e beszélni apuval egy kicsit, mondtam most nincs kedvem és ebb?l harag lett. Világéletemben ilyen voltam, de ez most megbosszulta önmagát. Mit csináljak ez ellen, röviden tömören nem szeretek beszélgetni, és egy értelmes mondat is hosszú id? és dadogok is ez mellett. 28/F

Legjobb válasz: Nincs véletlenül szóciál fóbiád?? Én is ilyen vagyok.

Nincs véletlenül szóciál fóbiád?? Én is ilyen vagyok.
A kérdező hozzászólása: Amit leírtam, az hátrányt okoz az életemben. És kérdés, hogy zárkózzak fel egy átlag ember szintjére?
http://www.harmoniamuhely.hu/index.php?option=com_content&vi.. Tess. Szerintem egy pszichológushoz elkénne menned. Hogyan lehetne felzárkózni? Hát. Nem tudok sok mindent tanácsolni, csak azt, hogy egyszer tedd azt, hogy kimondod azt amire gondolsz. Csak egy kicsit megkell erõltetned magad, de tedd meg.Utána jobban fogod magad érezni.
Én is pont ilyen vagyok, együtt érzek. Jó lenne megoldani... Ha találkozom valakivel, vagy beszélnem kell valakikkel egyszerûen nem jut eszembe, hogy mit mondjak vagy mit kérdezzek. Vagy beszélek és közben megakadok: nem jut eszembe mibe is kezdtem bele, vagy egy szó sehogy se jön a nyelvemre... Mondjuk nincs hátrányom belõle, csak hallgatagabb vagyok mint az átlag és csak akkor szólalok meg, ha nagyon kikívánkozik belõlem valami. Azt mondják segít a sok olvasás, de én ezt nem tapasztalom. Esetleg hátha neked segít! De persze önbizalom kérdése is, meg hogy legyen, aki így is elfogad, akkor nincs baj.
ez azért van mert nem érdekel amit körülötted beszélnek az emberek, egyszerûen untatónak találod, és ahhoz sincs kedved hogy mások problémájára odafigyelj, mert pont leszarod én is ilyen vagyok, de nem tud érdekelni, mindenki foglalkozzon a saját problémáival, az enyémmel se törõdik úgyse senki talán tényleg pszichológus lenne a megoldás

Miért mondják sokan, hogy a zene- csatornákon minden megy csak zene nem?

Igaz a többség rossz de azért vannak jó számok zenecsatornákon (

Legjobb válasz: Többnyire az olyanok miatt,mint(Nicki Minaj,meleg fiú zenekarok és egyéb gyári hulladékok..)

Többnyire az olyanok miatt, mint(Nicki Minaj, meleg fiú zenekarok és egyéb gyári hulladékok..)
Hát én ezt arra szoktam érteni, hogy anno a megboldogult 90-es években még anno a Z+-on meg az MTV-n is a mûsoridõ túlnyomó részében zene volt. Most odakapcsolok véletlen a vivára (mtv-m nincs épp), vagy nickelodeonról lopott sorozat van, vagy egyéb bugyuta sorozat, vagy ugyanazzal a 10 magyar nyomorék celebpalántával beszélget a még nyomorékabb mûsorvezetõ, vagy randommarci, akit ütnék szívlapáttal a képernyõrõl. Zene... feltûnik minden reklámblokkban egy bejátszás ugyanabból a számból. Néha éjjel, meg hajnalban találok zenei mûsort is, meg is lepõdök rendesen. :D Bár tény, hogy a zenék közt sem sok olyat találok, ami a világom, de ez már egyéni probléma. Sonata Arcticához még nem volt szerencsém, a legmeglepõbb (kellemes irányban) számomra a Junkies volt. :D
Kétféle meglátás van: minden megy, csak zene nem - azaz tele van más mûsorokkal, és nem kizárólag zenét játszanak. Ez már nyilvánvaló, az MTV is (amit nálunk adnak) már elhagyta a nevében a Music Televion szót, és simán MTV lett, azaz nem kizárólag zenecsatorna, hanem rengeteg licencelt és saját sorozatot és egyéb mûsort gyártanak. Mivel a sok zenét a fiatalok hallgatnak, a mûsorstruktúra is az õ ízlésükhöz igazodva próbál különbözõ tematikájú más mûsorokat is közölni, ezzel is magához vonzva a nézettséget, ami bevételt jelent. A non-stop zenét kevesebben nézik. A másik nézõpont, hogy minden van, csak nem zene arra utal, hogy olyan zenét játszanak, amit nem lehet minõséginek nevezni. Ez megint a nézettség miatt van, a legnagyobb felvevõközönség a fiatalokból áll, akik a popzenét és a mainstreamet szeretik, ezért a kínálat ebbe az irányba tolódik el. Amikor valaki érik agyban pár évet, akkor kialakul már saját ízlése, és sokan elpártolnak más underground stílushoz, ami a zenetévék elhagyását jelenti. Ezért a megosztás helyett arra mennek rá, hogy aki a popkultúrát preferálja, azt eltelítik vele, ezzel magukhoz vonzva a nézettséget. A tinilányok pedig nagy szeletet képviselnek az ilyen függésben, nem véletlen hogy a világelsõ youtube-on Justin Bieber 750+ millió megtekintéssel.
Bagoly mondja... Ez a kérdés is volt már sokszor.
Bocsi nem láttam hogy beadta a válaszom kétszer irtam:) sorry
Csajok!Ne vitázzatok tökre jelentéktelen a vita alapja. Ha unalmas újra és újra ugyanazt a kérdést olvasni akkor ne olvasd el.Hisz téged nem érdekel.És amúgy a keresõ sem mindig azt adja ki amit keresel.Ezen ne vitázzatok már. Azt olvasd ami téged is érdekel ne idegesítsen az hogy már többször olvasod.Amúgy meg a kérdezõt sem kéne bántani.Kismamák vagytok vagy nem?ne vitázzatok:)
Csajok!Ne vitázzatok már ilyenen össze.Jelentéktelen a vita alapja.Ha nem unalmas hogy sokszor olvasod ugyanazokat a kérdéseket ne olvasd el.Mit kell azzal törõdni hányszor kérdezik téged nem érdekel az a lényeg.De a kérdezõt sem kellene bántani.Kismamák vagytok vagy nem?ne vitázzatok:)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Kicsilány, azt hiszem nem hülyéztem senkit, pofa lapos!!!!! Ha valami nem tetszik, KOCC! Kérj a dokitól valamit a depressziódra!
uhh mekkora hülye ez a kérdezõ, adjuk enki a jo választ, mert ez a kérdés szerepel tán legtöbbször:D De õ azért osztja az észt..szánalmas
A keresõben megtalálod ezt a kérdést is. Ez nem ismétli önmagát?
Így jártál.
A kérdező hozzászólása: mekkora kommenteket írtatok! Biztos ti is az egyébként értetlenek táborát erõsítitek! Unalmas naponta 3* olvasni, h pl.12.hetes uh-on milyen vizsgálatok vannak...?? stb. Ami meg tényleg érdekes lehetne sokunk számára, jelentéktelenül eltûnnek. A keresõt erre találták fel!!!
Írd be ezt a keresõbe. 200 hasonló kérdés volt! Köszi..
Azért mert egyszerûbb mert ha sok oldal van és nekünk pontos válasz kell akkor lehete hogy az elsõ néhány oldalon nem találjuk meg és abba hagyuk a keresést és kiirjuk!
1. vagyok. Bölcs kérdésre bölcs válasz!
Szerintem olyan mind1 hányszor teszik fel ugyanazokat a kérdéseket.Mindig kapunk rá választ ez a lényeg.Ismétlés a tudás anyja:) Én pl.szeretem ha töbször teszik fel a kérdést mert mindig tudnak újat válaszolni rá:) De azért persze jogos a kérdés, csak felesleges.36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ezt a bölcs választ!!!! Gratulálok!
Hát ez a kérdezõ tényleg nem százas :S Úgy elszomorítanak az ilyen buta emberek:(

Miért nem megy sok minden a gépemen? És miért fagy le iilyen sűrűn?

Kaptam egy használt gépet. A régin tudtam zenét hallgatni, de ezen ha elindítom a mintazenét, akkor a hangfal csak kerreg. Most meg akartam nézni egy videót, és lefagyott. Állandóan lefagy, akkor is, ha a net nem is megy. Mi lehet a baja? Elvileg nem vírusos, Avast-ot töltöttem le, nem talált semmit. A vinyóm majdnem üres, particionált, az egyiken van 28 GB, a másikon 42,6 GB szabad hely. Segítsetek légyszi, de szájbarágósan.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a 64 MB RAM kevés??? Én nem tudom, mi az ideális?

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy a 64 MB RAM kevés??? Én nem tudom, mi az ideális?
sztem csak cserelj WINDOWSOT:d
Szerintem DDR2-es ram nem fog belemenni, de ehhez tényleg az alaplap pontos típusa kell.
A kérdező hozzászólása: Oké, holnap szétszedem. Remélem, össze is tudom rakni......;o)
Ha leírod az alaplapod pontos típusát, akkor tudunk jó ramot ajánlani. Így viszont nehéz lesz.
A kérdező hozzászólása: Jaj! Most látom, hogy a Mistral-nak annyi. Ehhez mit szóltok? http://www.zonacomputers.hu/product_info.php?cPath=1_66_69&p..
A kérdező hozzászólása: XP4ever van rajta. Honnan tudom, hogy milyen Ram jó bele?? Mert még a régibe vettem, na az tényleg õskori HP volt, és akkor mondta a boltba a srác, hogy nem mindegy milyen. Ha szétszedem a házat, elég ha megnézem milyen van benne, és vegyek olyat? Mistral olcsó ilyen szempontból?
Egyáltalán: milyen Windows van rajta? Az XP csoda, ha elindul ennyi memóriával.
Legyen benne minimum 512MB RAM, és telepítsd újra a windowst.
A 64MB RAM biztos, hogy kevés, még egy régi windows98-nak is! Ezért fagy le, megpróbál a virtuális memóriában dolgozni (a vinyón), de lehet hogy az is lassú!
DDR2 memória biztos hogy nem lesz benne, mert a kérdezõ azt mondta, hogy jelenleg 64MB rammal fut. namármost a ddr1-es modulokból sem volt 64MB-os, tehát az valószinûleg sd, esetleg rd ram lesz (rd-nek nagyon kicsi az esélye)
Másokban a szálkát is, magunkban a gerendát se.
Mindig könnyebb a másikat hibáztatni. Sokan nehezen ismerik be (nem csak másoknak, hanem maguknak is), hogy hibáztak.
Nem tudom, de már nagyon sok itt a számtalanszor feltett, megválaszolhatatlan kérdés, amelyek végeláthatalan vitákat generálnak.
Mert mindenki elfelejti, hogy valojaban amig a masikra ujjal mutogatnak, eszre sem veszik, hogy kozben legalabb harom ujjuk, sajat maguk fele mutat.
Azért mert ha a másikban van a hiba, akkor nem fogom magamat hibáztatni miatta. Pl nekem van egy jó munkám, hobbim, stb, erre a csaj akarja beosztani az idõmet, pedig õ munkanélküli, nem tanul, egész nap otthon van, az akkor nem az én hibám, hogy nem érek rá egy találkozóra és nem tudok úgy ugrálni ahogy õ fütyül, hanem az övé, amiért ezt nem képes belátni és megérteni. Persze ezt utálom és nem fogok vele összejönni...
Hogy a korszellem és a közfelfogás így kificamodott, az valóban nem a nõk/férfiak hibája. Az viszont már igen, hogy ezt vallják magukénak. Én elhiszem hogy divat lett teljesíthetetlen elvárásokat támasztgatni, meghogy az erkölcs és az emberség az valami ismeretlen betegség amit irtani kell, de senki nem kényszeríti õket, hogy ezt a vonalat kövessék. Ha a kútba ugrik a sok Down-kóros idióta után, ne csodálkozzon ha õ is csúnyán megüti magát. Ha nem vagyok kigyúrt pénzes Justin Bieber, az viszont valóban az én hibám, töredelmesen bocsánatot kérek érte.

Akik azért kritizálják a másikat, hogy miért nem képes leplezni a bizonytalankodását, azok miért nem jöttek még rá arra, hogy lehet hogy valamilyen szinten képes is lelplezni, mert valójában belül sokkal bizonytalanabb, mint kívülről annak tűnik?

Annyira rossz, amikor igyekszik az ember magabiztosnak tűnni, és még csak a küzdést sem képesek értékelni, hanem egyfolytában kritizálják, pedig ha tudnák, hogy ahhoz képet, amennyire bizonytalannak látszik, belül még sokkal bizonytalanabb, és ahhoz képet tényleg tudja leplezni, akkor talán megértőbbek lennének.

Legjobb válasz: Belülrõl sugározhat kifelé a bizonytalanság. A negatív gondolatok! Látszik az emberen azért, ha valamibe nem biztos, és belegondol abba hogy nem fog sikerülni. De ne aggódj! Jó úton jársz afelé, hogy ne legyél bizonytalan. Ha küzdesz a bizonytalanságod ellen, és elhatározod, hogy sikerülni fog, akkor egy idõ után sikerélményeid lesznek, így már nem leszel bizonytalan!

Belülrõl sugározhat kifelé a bizonytalanság. A negatív gondolatok! Látszik az emberen azért, ha valamibe nem biztos, és belegondol abba hogy nem fog sikerülni. De ne aggódj! Jó úton jársz afelé, hogy ne legyél bizonytalan. Ha küzdesz a bizonytalanságod ellen, és elhatározod, hogy sikerülni fog, akkor egy idõ után sikerélményeid lesznek, így már nem leszel bizonytalan!
Vagy pont rájöttek és pont élvezik. Fúrnak a kis ondó konténerek. A lényeg viszont az, hogy le kell õket szoktatni errõl.
Akkor most világítsuk meg a kérdést a másik oldalról. Ha valamiben jó vagy, sõt kiemelkedõ, akkor nem fog senki piszkálni. Az, hogy belefeszülsz valamibe, úgy küzdesz, de mégsem produkálsz megfelelõ eredményt, nem fog elismerést kiváltani.
A kérdező hozzászólása: De attól még illene értékelniük a küzdésemet, és most nem ilyen tanulás-munka dologra gondolok, hanem beilleszkedni egy új közösségbe. Ha próbálok kedves lenni, akkor az a baj, ha nem próbálok, akkor az a baj. Semmi nem jó az embereknek.
...és ez így van rendjén. Különben nem így lenne. Az igazság változatlan. Bárki bármit mond helyette, az igazság köszönettel marad, ami volt. Az ember képes saját magát is becsapni, képes hazudni önmagának és elhinni, ha az igazságot nem akarja befogadni. Pedig nem nehéz: úgyis az van, ami van. Akkor mindegy, ki mekkorát téved. Legjobb, ha õszinte vagy belül. Nekem itt kezdõdött minden bizonytalanságom végleges semmivé foszlása. Természetesen nem kötelezõ beilleszkedni sem. Ne kelts magadban feszültséget ilyesmivel! A "beilleszkedés" már-már orvosi mûszó arra, hogy befogad egy társaság. Ezt õk döntik el. Te azt döntöd el, hogy szerepeket és álarcokat tolsz eléjük, hátha befogadják, vagy önmagadként állsz eléjük és elfogadod, bárhogy döntenek. És te mindig is tudtad ezt. :D
A kérdező hozzászólása: De azt nem tudom, hogy miért kell belerúgni valakibe, csak azért, mert látni rajta, hogy eleve szarul van, és így még egy lapáttal rátenni...
Á, csak sikerült szétszerkeszteni... "Aki magához tér abból, hogy egyszer élõ, hamar meghaló, sokat tévedõ, nehezen tanuló, stb. stb. EMBERNEK álmodja magát, és rájön, hogy többrõl van itt szó." - nyilván akartam valamit írni, hogy mit csinál, egyezzünk meg abban, hogy "Van, aki magához tér" ebbõl az "ember vagyok, semmi több" álomból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!