Találatok a következő kifejezésre: Miért nem soha orgazmusom (19 db)

Miért nem érem el soha az orgazmust?

Szeretem a párom, régóta együtt vagyunk... nagyon élvezzük mind2 a szexet, viszont nekem sosincs orgazmusom... iért lehet?? 21 L

Legjobb válasz: Hüvely orgazmusod nincs vagy csikló? Sehogy semelyik? Maszturbálással volt orgazmusod? Lényeges kérdés!

Hüvely orgazmusod nincs vagy csikló? Sehogy semelyik? Maszturbálással volt orgazmusod? Lényeges kérdés!
A kérdező hozzászólása: hüvelyi orgazmusról.... nagyon nagyon ritkán van, ha magamnak csinálom
rövid a karod

Annyira rossz erzes mikor latom hogy a baratom mennyire akarja h orgazmusom legyen de megsem jon ossze. Miert nem megy soha? O mindig elmegy de nekem nem sikerul.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek megy szex közben az orgazmus, nekem sem többek közt. Szóval emiatt ne keseregj. Próbáljátok meg orálisan vagy kézzel, az általában sikerül a lányoknak. A másik meg h lazulj el és élvezd. Ha görcsösen akarod tutira nem fog menni. Hajrá:)

Nem mindenkinek megy szex közben az orgazmus, nekem sem többek közt. Szóval emiatt ne keseregj. Próbáljátok meg orálisan vagy kézzel, az általában sikerül a lányoknak. A másik meg h lazulj el és élvezd. Ha görcsösen akarod tutira nem fog menni. Hajrá:)
Szerintem azért nem megy, mert nem tudod magad elengedni.Próbáld meg beleélni magad jobban, csak kettõtökre koncentrálj.Az is sokat számít hogy a barátod mennyire ismeri a testedet, és hogy mennyire tud téged ellazítani.Legyél neki segítõtárs ebben.Én is voltam ilyen helyzetben, és most a jelenlegi páromnál sikerül mindig. Ha a hüvelyi orgazmus nem sikerül csinálja neked kézzel, vagy pedig orálisan.De a lényeg, hogy engedd el magad.Sikerülni fog, majd meglátod!:) 20/L
Nem tudom, de talán nem a megfelelõ pozícióban megy beléd a párod. A legjobb pozíció ha hátulról hág meg és pl. fekve kanálpózban. Amúgy az életben elég nagyszájú és akaratos vagyok. Mikor a hátam mögé kerül és még egy kicsit erõszakosabbra is veszi az egészet a párom nekem az már fél siker. Nemrégiben volt az, hogy hátulról kezdett belém jönni mindig pisilés fog el és a végén vmi folyadék jött ki. <--Hüvelyi orgazmusom volt.
Szia. Ugyanezzel küzdök én is. :) Amit írt az elsõ válaszoló, jó. Esetleg ha nehezen oldódsz, akkor egyszer-egyszer próbálj egy jó pohár bort vagy pezsgõt inni együttlét elõtt, hátha felszabadultabb leszel. Mindenképpen mondd a párodnak, hogy hogyan szeretnéd, hogy csinálja. Esetleg masztizz elõtte, hogy lássa, hogyan csinálod magadnak. Én valószínûleg azért nem tudok elmenni, mert nagyon görcsösen akarom.... Tudom könnyû mindent mondani, megtenni meg nehéz. Ne add fel én sem adom!
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mindannyiotoknak:)
Nalunk is ez van.en most megprobalok mindent amit elirtak..:D nkd meg sok szerencset:)

Miért nem volt soha orgazmusom?

Akár a barátommal feküdtem le, akár magamnak próbáltam volna, soha nem mentem el.

Legjobb válasz: A elõzõ válaszolónak: azért ha valakinek orgazmusa van, szerintem azt észreveszi...

A elõzõ válaszolónak: azért ha valakinek orgazmusa van, szerintem azt észreveszi...
Szia! Technikát kéne változtatnod! Neten sok cikk szól errõl, keress rájuk, hátha valamelyik segít :-)
Szia. Nekem se sikerült, a barátom nélkül. és egy ideig a barátommal sem, jó ideig. ne ess kétségbe. Nállunk akkor sikerült amikor én nem csináltam semmit, ugymond csak élveztem, és egyszer csak ugy jött. vagy kényeztessen sokáig a barátod orálisan. beszéljétek meg, hogy hogyan nemvoltmég. Vagy lehet volt, csak nem tudod, hogy az e az?! Sok sikert
Sok nõ szex közben nem él át orgazmust. De orálisan eltudják érni ezt nagyon sokan. Lehet, hogy a barátod nem jól csinálja esetleg nem azt a pontot ingerli ami az orgazmushoz vezet...???
A csiklódat (az aljánál érzékenyebb) izgasd, és ne add fel. Kizárt, h akkor ne legyen.
Nos igen, meg kell találnod azt a pontot amivel izgatni tudod magad! Ha az a pont nincs meg, akkor tényleg kevés esély van rá...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az összes választ!!
Nem írtad hány éves vagy, de végülis nem is gond. A lényeg hogy csak próbálkozz! Elõször magadnak aztán ha az sikerül akkor már tudsz segíteni a barátodnak benne
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok

Miért van az, hogy férfivel soha nem volt orgazmusom, csak önkielégítéssel? Nem egyéjszakás kalandokról beszélek, mert ilyet nem vállalok be soha.

Éppen emiatt nem is igazán érdekel a szex, mármint párkapcsolat értelemben.

Legjobb válasz: szerintem a párodnak mutasd meg, hogy te hogy szerzel magadnak örömöt, szex közbe is kényeztetheted magad.Közös maszturbációkat is csinálhattok, legalább te is megtudod, hogy neki hogy a legjobb, s õ is láthatja, hogy neked mi a legjobb.

szerintem a párodnak mutasd meg, hogy te hogy szerzel magadnak örömöt, szex közbe is kényeztetheted magad.Közös maszturbációkat is csinálhattok, legalább te is megtudod, hogy neki hogy a legjobb, s õ is láthatja, hogy neked mi a legjobb.
Ez egyén függõ, de sok nõnek a partnerével van gond. A partner vagy nem érti a dolgát, vagy a nõ nem tud úgy ellazulni, nem bízik úgy benne... Rengeteg oka lehet, akár csak a férfi pénisz mérete-formája, technikája... Kísérletezni kell, elõbb utóbb össze jön.
ez nagyban fiúfüggõ, hogy a lányt ki tudja-e elégíteni. Vannak olyan pasik, akik még csak az elõjáték szót se ismerik. Egyedül csak dugni szeretnek. De lehet olyan probléma is , hogy nem tudod elengedni magad, viszont ez is összefüggésben van a partner hozzáállásával. Kicsit leírhatnád, hogy miképp szokott folyni egy-egy aktusod. Millió oka lehet. Véleményem szerint a leggyakoribb ok a PASI-ban keresendõ! Egyszerûen nincs szerencséd olyat kifogni, aki érzékien kényeztetne téged és nem csak magára figyelne......
újra én vagyok: A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 11:55 Egyébként most nekem is olyan barátnõm van, aki még azelõtt nem élt át orgazmust pasival, mert nem is volt beléjük szerelmes valamint az egyik nagyon gázul nézett ki külsõre is a másik meg csak kihasználta. Én már alig várom, hogy bevezethessem a gyönyörbe...
szia. ezt orgazmus zavarnak nevezik. :-) nekem is ez a problémám, mint szerintem rajtam kívül számtalan lánynak. pl. engem már az szokott idegesíteni h a párom szex közben egy folytában azt hajtsa hogy"de menj már el-de menj márel" ekkor ki szoktam akadni nagyon... 19L
A kérdező hozzászólása: Életemben egyszer volt olyan pasim, aki tényleg elkezdte aprólékosan a "dolgokat" és olyat "talált rajtam", amirõl magam sem tudtam, úgy érintett meg és kényeztetett, hogy arról a kellemes érzésrõl nem is tudtam azelõtt. Sajnos "dobtam" az illetõt más ok miatt. :-( Egyébként a többi pasas nem kényeztetett, nem fordított elég idõt a szexre, ezért már azon vagyok, hogy olyan találjak, aki tényleg szeret elmélyülni a dolgokban és nem mindjárt bele a közepébe.... A külsõmmel, mentalitásommal nincs baj, mert én ugyan 37 éves nõ vagyok, de a huszonéves pasik is rám vannak kattanva, csak még nem találtam partnert magamnak. Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve.

Már 4hónapja élek szexuális életet (elég gyakran. Szinte naponta) és még soha nem volt orgazmusom! Ez miért van? Lány

Mostanába mondtam hogy ne csináljuk mert néha annyira fáj hogy nem bírom!de miért nincs?! Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: a párod ezt tudja? kellõképpen oda figyel rád? elég hosszú az elõjáték? kívánod õt?

a párod ezt tudja? kellõképpen oda figyel rád? elég hosszú az elõjáték? kívánod õt?
Elsõ partner? Szokott elõjáték lenni? Felizgulsz rendesen? Gyorstüzelõ a párod? Hogy figyelmetlen az tuti....
Hány évesek vagytok?
Mert nem figyel rád a partnered, hogy neked mi jó? Honnan tudjuk sok oka lehet.
A kérdező hozzászólása: Igen figyel rám, nagyon is! Azt akarja hogy csak õ csinálja nekem de én azt sem élvezem annyira! Amikor az ujjaval az fáj mindig!
A kérdező hozzászólása: Léccí segítsetek
Hogy tudnék segíteni ? Feküdjek le veled ? :-D
Én 1, 5 éve vagyok a barátommal, és még soha nem volt hüvelyorgazmusom. Pedig nagyon figyel rám. Egyszerûen nem jön össze nekem. Majd idõvel biztosan... :) Sok nõ soha életében nem tapasztalja az orgazmust, mások hosszú ideig próbálják "tanulni" azt, emrt állítólag tanulni kell... De szerintem gyakorlás teszi a mestert, majd jönni fog, ne stresszelj rajta, mert ha csak arra játszol, azon izgulsz, akkor biztos épp azért se fog összejönni. Nyugi, adj idõt magadnak, biztos fiatal vagy még, öreg korodig csak összejön! :) 19/L

Miért nem volt soha orgazmusom?

Már majdnem 1 éve élek szexuális életet, de még nemvolt orgazmusom egyszer sem. Se csiklói, se hüvelyi. Egy pasival voltam végig, és az el?z? barátn?inek volt orgazmusa. Nekem miért nincs? Velem van a baj? Mit csináljunk másképp? Magát a szexet élvezem, azzal nincs gond, csak orgazmusom nem volt még. És csomó pózba csináltuk már, az sem lehet gond :/ Segítsetek, mi lehet a baj !!

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
De Te magadat ki tudod elégíteni? És õ próbált már kézzel- szájjal többször, és sose ment? Ha magadnak se megy, akkor bizony elõbb magadban kell gyakorolnod. Ha pedig csak neki nem megy sehogy, akkor EGYÜTT kell gyakorolnotok. Ha pedig csak aktus közben nem megy, amúgy más módokon igen, arra is csak azt tudom javasolni, hogy gyakoroljatok. Már írtam, hogy mi 3 évet próbálkoztunk ahhoz, hogy most ha elõtte kielégít kézzel/ szájjal a barátom, akkor menet közben végig úgy érezzem, hogy orgazmusom van, viszont hacsak egymásnak esünk, akkor nekem sincs közben. Ettõl még Te nem vagy rosszabb másoknál, és nem feltétlenül a Te hibád. Lehet, hogy az exek tapasztaltabbak voltak és amúgy is volt orgazmusuk és a barátodnak nem kellett különösebben semmit csinálnia ahhoz, hogy kielégüljenek, Nálad viszont tenni kell érte.
A kérdező hozzászólása: hát nekem õ az elsõ, de ha más lánynak tudott orgazmust okozni, akkor az én hibám, hogy nekem nem tud. vagyis velem nem stimmel valami. nem?
Lehetséges, hogy mindketten tapasztalatlanok vagytok.
Nem volt mert még nem találkoztunk. Majd örülsz neki
A kérdező hozzászólása: dehogy azonnal szexeltünk. szépen lassan mindent :)
Képzeld, én is 16 voltam mikor összejöttem a 18 éves barátommal. De mi nem feküdtünk le egybõl egymással, hanem szép lassan felfedeztük egymás testét, kézzel, majd szájjal izgattuk és elégítettük ki egymást. Neki már volt egy barátnõje és szexuális kapcsolata elõttem, de pl. orálisan sosem elégítette ki senki, ez neki is új volt. De szép lassan megismertük egymás testét, egymás vágyait és 1 ÉV eltelte után lefeküdtünk egymással. Ez 3 éve történt, hüvelyi orgazmusom azóta sincs, viszont a barátom csodásan nyal, mindig gondoskodik róla, hogy én is elélvezzek, és rájöttünk mostanra, hogy úgy a legjobb, ha Õ az elõjáték során kielégít engem, majd utána hatol belém, mert onnantól kezdve folyamatosan úgy érzem, hogy orgazmusom van. Tehát nekünk ehhez 4 évnyi türelem, figyelmesség, megértés és szerelem kellett. Nektek is mindenfélével próbálkozni kéne, hogy megtaláljátok a módot, ahogy a barátod ki tud elégíteni. Nem törvényszerû, hogy szeretkezés közben minden nõ kielégül /lásd mi 3 éve próbálkozunk és még nem megy/, sõt, a nõk 80%-a nem képes a hüvelyi orgazmusra. Tehát vagy segítesz a barátodnak, hogy hogy csinálja (mivel gondolom igyekszik tenni róla, hogy Neked is legyen), vagy csinálod magadnak, miközben szexeltek. 21L
Már ne is haragudj, de egybõl szexeltetek, ahogy összejöttetek? Elõtte Te magad sosem masztiztál? És nem is pettingeltetek? Õ nem próbált meg már elõzõleg tenni érte, hogy legyen orgazmusod? És ilyenkor megpróbál tenni bármit is, pl. orális kényeztetés, agy elélvez és otthagy Téged kielégületlenül? Ne haragudj, de szerintem még éretlen vagy a szexhez, ha a saját testedet nem ismered annyira, hogy tudd, hogy tudnál elélvezni, vagy ha a barátoddal sosem pettingeltetek, nem tapasztaltátok ki EGYÜTT, hogy egymásnak mi a jó. És ha a barátodat nem is érdekli, hogy Neked is legyen, akkor pedig elég valószínû, hogy csak kihasznál. 20/L
Szerintem masztizz és érezz rá, hogy hogyan lenne jó neked, aztán már tudod irányítani a párod kezét, vagy nyelvét.
A kérdező hozzászólása: ja, az kimaradt. én 16, barátom januárba lesz 21
A kérdező hozzászólása: én magamnak nem sokszor szoktam, mert jobban szeretem barátommal, de nekem is ritkán sikerül magamnak okozni. és akkor is a csiklóit csak.

Miért lehet az hogy soha nem érzek orgazmust szex közben? 18 éves Lány

Legjobb válasz: Gyakorolj,akár partnerrel akár egyedûl,Fel kell fedezni mi esik jól és mi nem , ha elég idõt szántok rá elöbb -utobb meglesz az is.

Gyakorolj, akár partnerrel akár egyedûl, Fel kell fedezni mi esik jól és mi nem , ha elég idõt szántok rá elöbb -utobb meglesz az is.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már.. elég sokat.. de valahogy nem megy.. egy bizonyos szinten túl hogy kellemes nem megy
Ha segítség kell, írj bátran. Tudom, hogy ez most olyan nyomulós dolog, de nem az, tényleg szeretnék segíteni neked. Más témákban is szoktam segítséget nyújtani, akinek kell én mindig ott állok készen és segítek. 21 éve fiú vagyok.
Próbáltatok a behatoláson kívül mást is? Nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa. Orálisan próbált már a párod eljuttatni a csúcsra? Lehet hogy csak a csikló ingerlésével fogod elérni az orgazmust.
Ha pornófilmekbõl tanultatok szeretkezni, akkor rossz úton jártok, mert a péniszt igenis a vaginába kell behelyezni, nem pedig az ánuszba.

A barátom és én két hónapja vagyunk együtt és 1hónap után feküdtünk le (már nem vagyunk tizenévesek). Én már az elején mondtam neki, hogy még nem volt soha hüvely orgazmusom, csak csikló ingerlésével. Miért nem csinálja nekem?

Õ nem hitte el... És hiába mondom mai napig, ? nincs kibékülve ezzel és nem is elégít ki. Õ elévezz a szeretkezés alatt, de én nem és utána se csinál nekem semmit... Volt, hogy én csináltam el?tte, de hagyta hogy csináljam magamnak. És orálisan sem elégít ki. Normális ez? Kicsit el vagyok keseredve, jó érzés lenne, ha a párom elégítene ki... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.

Mondd meg neki, hogy ha nem foglalkozik a csiklóddal, bünti lesz, és te sem nyúlsz hozzá. A férfiak értenek az egyenes beszédbõl.
Ez a pasi téged nem szeret, egyértelmû a képlet. Önzõ dög, aki csak szexuális segédeszköznek tart téged. Én olyan pasival találkoztam, aki azt nem hitte el nekem, hogy fáj, ahogy a kezével a csiklómat ingerli. Abba sem hagyta, hiába mondtam...Szakítás lett a vége.
Az utolsó hozzászóláshoz annyit, teljesen igaz, ne hidd azt hogy a szex minden. De a szexben kitudnak jönni a párodnak hozzáállásai az egészhez. Én azt mondom õ nálad önzõ, nem tudom a kapcsolatban milyen, ahogy leírtad az ágyban elsõsorban magára figyel. Innen viszont neked kell dönteni. Ha nem akarsz szakítást légy erélyesebb, állj ki magadért ne engedj meg mindent neki. A szexben is két személy kell.
Szia! (Második vagoyk megint.) Az nem igaz, hogy a kapcsolatok mozgatórugója a szex, viszont fontos része! A probléma nálatok nem a szexszel van szerintem, az már csak egy KÖVETKEZMÉNYE a párod önzésének, nemtörõdömségének. Gondolj csak bele, olyan nincs, hogy szeretek, tisztelek, becsülök valakit, azt akarom, hogy boldog legyen, de sz*rok rá, ha elmondja, hogy mi bántja... :((((
A kérdező hozzászólása: Biztos sok az igazság, amit írtok és tudom, hogy így van és el is vagyok keseredve, mert sajnos a kapcsolatok mozgatórugója a szex... ha az nem megy, akkor egy idõ után a többi sem...
Az a baj, hogy a szexben csak magára gondol ez viszont önzõség. Én ilyenkor mindig arra próbálok menni, hogy a lány eljusson elõbb az orgazmushoz mint én és lehetõleg bármi áron. :) 25/F
Szia! (Második válszoló vagyok) Akkor próbálj meg vele mégegyszer beszélni! Meséld el neki, hogy mit szeretnél, mit csináljon veled, hogy nagyon fontos lenne neked, hogy õ elégítsen ki, stb. Bizony nagy probléma ez, és sajnos valóban a nemtörõdömség, szexuális kulturálatlanság jele. Megkockáztatom - nam akarlak megbántani - de én abban sem vagyok biztos, hogy szeret. Aki szeret minket, az partner abban, hogy a problémákat közösen megoldjuk. Neki kellett volna a kérésed nélkül is ragaszkodni akkor, hogy valamilyen formában kielégítsen, az, hogy tojik rá, sõt, a kifejezett kérésedre is, az nagyon nem jó... :((( Nem az a baj, ha probléma van egy kapcsolatban, hanem ha nem akarja mindenki a megoldását. Aki nem akarja megoldani, annak nem fontos a kapcsolat, sem pedig a másik ember. :(
hát pedig ez nem normális ha te csinálod csinálja õ is ez ilyen egyszerû... ilyen bunkó férfiak miatt vannak beskatulyázva a normális férfiak akik hiába próbálnak meg mindent hogy jó legyen de sajnos nem mindíg ugy jön össze...de az ilyen kretének meg semmit sem tesznek meg azért hogy a nõ boldog legyen... szerintem gondolkozz azon hogy õ kell e neked...mer aki a szexben ilyen nemtörõdöm alaqk az az életben is ilyen... 24/F
Szerintem ha õt nem érdekli, hogy neked jó-e, akkor inkább most hagyd a francba az egészet! Megpróbáltad megbeszélni is vele, tojik rá. Ne ámíts magad, késõbb se lesz jobb, nem fog egy nap úgy ébredni, hogy "Drágám, azt szeretném, hogy neked is jó legyen!Mondd, hogy tehetnélek boldoggá?" Ilyen nincs. Ha ez nem magától értetõdõ, akkor szerintem kár a gõzért. Aki tapló, az tapló is marad. Hidd el, jobbat érdemelsz!
MEgint csin vagyok. Értem én a problémát, de nem lehet mindent egy emberre hárítani. Ha szar-szemét alak lenne, akkor nem tenne meg mindent a hálószobán kivül a lányért és gyerekéért. Annyit mondtam, hogy praktikákat kell bevetni, hogy felcsigázzuk a másikat és ezáltal mindenkinek jó legyen.
Elõzõnek: nem elsõsorban és nem kizárólag az orális dologgal van a baj, hanem azzal, hogy a pasi nem foglalkozik azzal, hogy a lányt kielégítse semmilyen módon (kézzel pl.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és, hogy aki írt az csak segíteni szeretne a saját gondolatai ill. tapasztalatai szerint. Az orális dolgot nem szeretném vele erõltetni, bár az elõzõ páromnak nem volt gond...sõt imádta csinálni nekem és mindig is volt orgazmusom... viszont valóban kézzel sem szeretné és azt mondta nekem, hogy az elõzõ barátnõi mind úgy élveztek el, hogy szeretkezés közben, hüvely általi orgazmussal. viszont az már valóban rosszul esik, hogy õ elvárja hogy orálisan elégítsem ki! De én ilyen vagyok szeretek adni, csak a kérdés az meddig lehet így csinálni ezt a dolgot! Remélem idõvel jobban hozzászokik és kedvet kap hozzá, vagy tényleg elválnak útjaink, ami nagyon nem szeretnék...:(
Szia! Sajnos nagyon sok férfi egyszerûen nem szereti az orális dolgokat, ennek számtalan oka lehet, akár a múltban nem volt jó tapasztalata. Gondolj bele, hogy lányoknál is van olyan akit nem izgat. (Akkor meg azért hõzöngenek egyesek, hogy a lányok miért csinálják, ha egyszerûen nem kívánják?!) Nekem a mostani párom mesélte, hogy egyedül engem kényeztetett mert a többi lánynak nem tetszett az "íze". Nem azt mondom, hogy most is ez áll fent. Csak azt, hogy adott esetben tiszteletben kell tartanunk, hogy a párunk valamit nem szeret. DE..bizonyos pratikákhoz folyamodhatsz:) kis tejszínhab mindig segít... vagy az ujjait irányíthatod..azzal csak nincs baja:) Sok sikert! CSin
Ez hosszú távon nem mûködhet.HA már valakit unszolni kell rá, akkor az ott már régen rossz.2 hónap nem olyan sok idõ, ilyenkor még kevésbé fáj az esetleges szakítás, mint mondjuk évek múlva, arról nem is beszélve, hogy így teljesen boldog úgysem leszel (és kielégítve sem), szóval szerintem mérlegelned kéne és inkább most kiszállni ebbõl a kapcsolatból még mielõtt jobban belemélyednél...Így nagyobb esélyt adsz magadnak arra, hogy hamar boldog legyél, de inkább mással! Persze még tehetsz egy-két utalást, de nem szabad a végtelenségig húzni és könyörögni, mert azt fogja érezni, hogy úgy sincs következménye, minek strapálja magát! HA nem ért szép szóból, azt talán majd észreveszi, hogy otthagytad és más boldoggá tud tenni, úgy, hogy megad neked mindent amit megérdemelsz! HAjrá, Kitartást és sok erõt kívánok Neked! /Szmötyi/
A saját hibájának érzi, hogy nem tud neked örömet okozni és ezért nem hiszi el, amit mondasz.
Szia! (Második vagyok.) Lány vagyok, 25 éves leszek. :) Nagyon sajnálom egyébként, hogy ilyen problémával küzdesz! Bárcsak helyre lehetne tenni a pasid fejében a dolgokat! :( Olyan hihetetlen számomra, hogy miért vannak így gondolkodó emberek! Hidd el, ha nem tudjátok megbeszélni és nem változik a dolog, akkor jobb még most az elején továbblépni! Együtt laktok? Mennyire függsz tõle anyagilag, lakhatásilag? Ha nem, akkor tegyél még egy-két próbát a megbeszélésre és ha nem érti meg, mit akarsz, akkor ne kínozd magad tovább, és kezd új életet! Biztos, hogy elõször nagyon rossz, de hosszútávon megéri! Nem szabad lealacsonyítanod magad, a Te vágyaid ugyan oylan fontosak, mint az övéi! Ha hagyod, hogy ezt figyelmen kívül hagyja, akkor semmibe fog tekinteni! Nekem is jópár tapló pasival volt dolgom, sokszor megalázkodtam, kepesztettem érük, csak hogy ne legyek egyedül. És ennek megfelelõen is viszonyultak hozzám és én csak annál értéktelenebbnek éreztem magam. Aztán megismertem a mostani páromat, és a poros lába nyomába se ér egyik majom sem, akikért annak idején napokig zokogtam! :) Hidd el, egész másként látja az ember a kapcsolatát, amikor benne van és másképp utólag.
A kérdező hozzászólása: Vannak igényeim, de én úgy éreztem eddig, hogy alap az egy kapcsolatban az adok és kapok érzés...
A legfontosabb egy kapcsolatban, hogy felvállald az igényeidet!!!!Ne fojtsd magadba a dolgaid!
szerintem is probald megbeszelni vele. nem muszaj hegyibeszed legyen, szex kozben egyszeruen kerd meg h "dragam, mi lenne ha most.....csinalnank/csinalnad?" vagy h "nagyon szeretnem ha...." vagy h "nekem ugy jobb lenne ha..." ha az ilyen keresekre nemet mond, akkor tenyleg nagy taplo.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak írom a kérdésem :) Lány vagy fiú? Csak kíváncsi vagyok...amúgy kedves tõled, hogy érdekel ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Lehet valamilyen szinten igazad van és köszi a válaszod, csak itt az a probléma, hogy szeretem õt! Az igaz, hogy a szexben ilyen, de a hétköznapokon mindent megtesz értem és a gyerekemért!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném, ha azt érezné ez kényszer, ha õ nem érzi magától, akkor lehet baj van... Nem?
Azért azt is tisztázd vele, hogy ha õ nem elégít ki orálisan, akkor te sem fogod. Ez ennyire egyszerû, csak oda kell neki mondani. Sajnos amúgy nem igazán érzem át a helyzeted, az én párom teljesen odaadó, elõbb elégít ki engem, utána jön õ, bár nagyon-nagyon ritkán elõfordul, hogy „elfeledkezik” rólam. Én néhanapján be szoktam vezetni pl. ilyen oktató napokat: Na, és most hogy csináljam neked, hogy jó legyen? Ez így tetszik? És akkor most rajtad a sor, hogy ezt-meg azt csináld nekem. De az nekem is furcsa, hogy hogyan lehet kívülrõl odaadóés felelõsségteljes, ha a sexben ilyen önzõ? Mióta vagytok együtt?

Miért nem volt még soha hüvelyi orgazmusom?

még csak csiklói orgazmusom volt, az is orális szexnél, szeretkezés közben vagy pettingelés közben még soha nem mentem el, még magamnak se! miért lehet ez? pedig tényleg nem vagyok feszült se ideges se semmi ,nem vagyok szégyenl?s a barátom el?tt! mi lehet a baj? :(

Legjobb válasz: Kérdés, mennyire vagytok tapasztaltak/gyakorlottak. Lehet, hogy egyszerûen csak jobban ki kell ismerned neked is saját magad, meg neki is téged, és idõvel menni fog. Kérdés az is, hogy õ elég figyelmes-e veled, vagy inkább a saját kielégülésére hajt-e. Lehet, hogy egyszerûen csak csiszolni kell a technikáját. Ugyanígy, te is próbálkozhatsz magadnál többféle módszerrel/megoldással, többfelé is "felderítheted magad", és elõbb vagy utóbb meglesz a megoldás, hidd el. :) Csak türelem, légy bizakodó, próbálkozz, és menni fog. :)

Kérdés, mennyire vagytok tapasztaltak/gyakorlottak. Lehet, hogy egyszerûen csak jobban ki kell ismerned neked is saját magad, meg neki is téged, és idõvel menni fog. Kérdés az is, hogy õ elég figyelmes-e veled, vagy inkább a saját kielégülésére hajt-e. Lehet, hogy egyszerûen csak csiszolni kell a technikáját. Ugyanígy, te is próbálkozhatsz magadnál többféle módszerrel/megoldással, többfelé is "felderítheted magad", és elõbb vagy utóbb meglesz a megoldás, hidd el. :) Csak türelem, légy bizakodó, próbálkozz, és menni fog. :)
Nem vagy elég kitartó, vagy a pasid nem az. Te lehet hogy ez olyan csaj vagy, aki nagyon sokáig bírja a sexet, akár 1-2-3 órán keresztül is, és ez jóó!! Sõt! Nagyszerû csajszi lehetsz :) )))) (ne szomorkodj)
Hát az én partnerem egy fura alak ö annyira nem kivánja hogy neki, de engem mimád kielégiteni.Ugy tud nyalni hogy az örület.Én utánakerestem a G-ponti orgazmusos dolognak és bemásoltam neki.Elolvasta és rengeteget tanult belöle. Hasdznositotta is.Nah meg rengeteget bezséltünk ro9la hogynekem mi hogy jo és ö ugy csinálta:bátorság fel a fejjel beszéld meg vele.Ha kell adok linkeket is.:)
Elnézést a hibákért!
Mert béna vagy.Vagy a pasid az.
A kérdező hozzászólása: kösssz szépen :( :( :(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Miért van az, hogy 3 éve van kapcsolatom és soha nem éltem át az orgazmust?

Legalábbis én nem "tudok" róla...

Legjobb válasz: egy cipoben jarunk.24 vagyok es meg nem volt huvelyi orgazmusom. amugy csikloi orgazmusod van? mert ha igen akkor kulonbozo poziturakban akkor azt is lehet kenyeztetni akar te akar a baratod,igy az orgazmus is be fog kovetkezni elobb utobb.turelem!

egy cipoben jarunk.24 vagyok es meg nem volt huvelyi orgazmusom. amugy csikloi orgazmusod van? mert ha igen akkor kulonbozo poziturakban akkor azt is lehet kenyeztetni akar te akar a baratod, igy az orgazmus is be fog kovetkezni elobb utobb.turelem!
A kérdező hozzászólása: Jah és ez az elsõ komoly kapcsolatom, szóval õ vette el a szüzességmet is és rajat kivûl nem voltam mással..ha ez jelent valamit..
ha még soha nem volt orgazmusod, egyáltalán, akkor azért te is felelõs vagy. kezdj el maszturbálni, simogasd, izgasd a csiklódat, tanuld meg, mi a jó neked, és magadnak sikerült elérni az orgazmust, akkor a párodat is meg tudod rá tanitani. ha a csiklós orgazmus megy már rutinból, akkor lehet elkezdeni a G-pontot keresgetni a hüvelyben, ezt már nyugodtan lehet a pároddal is csinálni, sõt...
egyetértek! fedezd fel magad a tested, és ha az sikerult, megtanithatod rá a párod is, hogy hogy jo neked. simogad magad, nézz filmet, gondolj olyan dolgokra amik felizgatnak aztan probald simogatni a csiklodat. hamar belejossz, csak légy laza.
A kérdező hozzászólása: Nem volt még sem ilyen sem olyan..Szoktam filmet nézni meg fantáziálni és felizgulok tõle meg jó is..csak nem érzem az orgazmust...nehéz megmagyarázni..furcsa
Hát én is igy vok! Félek h nem vok képes orgazmusra, de lehet h az a baj/om h mindig olyan helyen vltam együtt a barátommal ahol nem voltunk egyedûl v féltem h vki benyit és nem tudtam ellazúlni! Magamnak meg egyszerûen nem szeretem mert ugy nem tok felizgulni normáisan! :S
Csak én nem vok még együtt vele 3 éve ennyi a különbség! =)
A kérdező hozzászólása: Igen én is ettõl tartok, hogy nem vagyok rá képes...de mi más helyeken is csináltuk (olyanokon ahol nem zavart senki, meg egyedûl voltunk)de ez annyira rossz hogy végülis hiányzik az életembõl egy jó dolog..és annyira szertném tudni hogy milyen ez!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!