Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmit a rendőrség (5 db)

Miért nem tesz a rendőrség semmit? Bővebben lent.

A városomban van egy kb. 15 f?s társaság akik a belvárosban és egyéb forgalmas helyeken zsarolják meg és fosztják ki az embereket. Nekem eddig csak kisebb értékeimet vették el, de láttam már olyat is, hogy fényes nappal püföltek el egy srácot, de olyat is, hogy egy hajléktalan zsebét fosztották ki. Általában beviszik a zsaruk pár órára ?ket, másnap pedig vígan folytatják a tevékenységüket.

Legjobb válasz: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" Ez a mondat így helyes: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni!"

"Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" Ez a mondat így helyes: "Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni!"
Vagy félnek, vagy részesülnek a bevételbõl.
A rendõrség nem tud sokat tenni önhatalmúlag õk nem csukhatnak le senkit. Csak a bíróság tehet ebben az ügyben.
Fogjatok össze. Talán a média segíthet. Készítsetek rejtettkamerás felvételeket, és küldjétek el valamelyik TV-nek. Sok problémát megoldottak már így.
"Meddig várnak még a rendõrök szerintetek? Csak akkor tesznek valamit ha vér fog folyni vagy mi?" te tettél feljelentést? nem? akkor mit vársz a rendõröktõl? amit hivatalból megtehetnek, azt meg is csinálják. néha beviszik õket, amíg lehet bent tartják, de el kell engedniük õket, ha te és a hozzád hasonlók nem tesznek semmit az ügyben.
egyébként ha meg lennének fegyelmezve, senki nem akarná kiírtani õket
ez nem a rendõrségen múlik...
Ha a sértettek nem tesznek feljelentést, a bántalmazottak meg nem sétálnak be a rendõrségre egy látlelettel, akkor a rendõrség is tehetetlen. Lecsukni nem fogják õket, míg ti nem tesztek valamit. Beviszik õket és egy nap múlva röhögve folytatják, mert Ti sem tesztek ellenük semmit. Sajnos a rendõrség tehetelnen míg nincs valami bizonyíték a kezükben! Ez van, ez nem a rendõrség hibája, elsõsorban a törvényhozása, az meg ugye nem a rendõrség feladata.
Ha megvéded magad nehogy kiraboljanak, akkor téged majd lecsuknak. Így mûködik az adónkból fizetett rendõrség. Amúgy le vannak fizetve valószínûleg.

Szilveszterkor történt késeléskor, ahol 2 magyar-t megkéseltek, miért nem tett semmit a rendőrség? Miért ilyen gyávák? És mikor lesz vége ennek az egész Roma Magyar problémának?

Legjobb válasz: "Jah hogy magyart verni,meg szívatni mocskoskodni pesten ártatlan tüntetõt verni,arra fel van készülve? " A csatornafedél dobáló, molotov-koktélos, közönséges bûnözõ (lásd MTV kifosztása) "békés tüntetõkrõl" van szó?

"Jah hogy magyart verni, meg szívatni mocskoskodni pesten ártatlan tüntetõt verni, arra fel van készülve? " A csatornafedél dobáló, molotov-koktélos, közönséges bûnözõ (lásd MTV kifosztása) "békés tüntetõkrõl" van szó?
Minden egyes bulihely minden szegletére nem lehet rendõröket rakni - vagy mire gondolsz? Az egyik elkövetõ a helyszínen meglett, ami jó, most még a másikat kéne minél elõbb begyûjteni + a családjaikat, akik ugye megfenyegették az áldozatok családját, hogy ha tanúskodnának, akkor vér fog folyni.. azoknak dettó hûvös járna jó idõre. Ez viszont már az ügyészség dolga lenne vádat emelni ellenük is, tartok tõle, hogy az nem lesz.
Azért nem tettek semmit, mert veszélyes volt és nincs benne pénz, mint a trafizásban. Majd akkor lesz vége, ha az egyik népcsoport kiirtja végleg a másikat, vagy a cigányokat kiköltöztetjük az országból. Én az utóbbira szavazok, mert nem akarom, hogy bárki is meghaljon.
az a baj, hogy ha vége lenne a roma-magyar problémának akkor rájönnének az emberek, hogy a magyar-magyar probléma a legnagyobb gondunk... ez meg ugye nemzetellenes...
Ha ez megnyugtat, a jobbikos esetében sem tettek még semmit aki erõszakoskodott egy lánnyal egy buliban aztán majdnem megfojtotta a segítségére sietõ testvérét is!! Aztán csak jól elverte... Szóval látod, egy erõszakoskodóval se a rendõrség, se a jobbik nem tesz semmit! Nah itt az egyenjogúság :) Késelhetsz, erõszakolhatsz, megfojthatsz embereket de nem számít...
A zsák megtalálta a foltját. Érdekes, hogy engem még sosem fenyegetett az a veszély, hogy megkéseljenek, mikor részegen tántorgok egy buliban..
A kérdező hozzászólása: Neeem én senki oldalán nem állok, soha nem is randalíroztam, De például aznap amikor, az MTV székházat megtámadták békés tüntetõt is meg pic*áztak a rendõrök minden ok nélkül, ugye tudjuk késõbb ebbõl nagy balhé is lett.Ott bátrak voltak, a cigányokkal szembe valamiért nem azok. Mert ennek a szilveszteri tragédiának nem az volt a leggyalázatosabb mozzanata, hogy megkéseltek két srácot – hanem az, hogy a másodikat, már a kiérkezõ rendõr jelenlétében szúrták le! Ahogyan az egyetlen, odaküldött szerencsétlen yard zavarodottan töketlenkedik, miközben kis híján megölnek még egy embert.
mindenért fizetünk, ha a kerékpáron nincs lámpa vagy fék, de amikor tenni kéne valamit, mert nyugdíjasokat bántanak, fiatalokat szúrnak meg, nõket erõszakolnak meg akkor mind csak a tv-t nézik az õrsön...ez M.O. szemétmocskos banda ez a nép...torkig vagyok vele!
"mikor, az MTV székházat megtámadták békés tüntetõt is meg pic*áztak a rendõrök minden ok nélkül, " Mutass egy embert az MTV ostromnál, aki békésen viselkedett. A videókon nem látni mást csak azt, ahogyan a felbõszült csõcselék meg akarja lincselni a kivezényelt rendõröket. Jó, hogy én nem voltam ott rendõr... nem féltem volna a fegyveremet használni...
Ezzel nem tudok és persze nem is kívánok vitatkozni, mert ez tény. Sajnos! Viszont a kérdezõ (és sokan mások) nem tudja, hogy a rendõr lenne a legboldogabb, ha a törvények többet engednének nekik. :)
Nem baj :) A 4 válaszból ki lehetett következtetni mit írhatott. A kérdezõ "védelmében" mivel õ nem tud jól fogalmazni azért összefoglalnám finomabban: Az böki a csõrét, hogy az embereknek "rossz" dolgok olajozottan és kíméletlenül mennek (közlekedési bírságok informatikai rendszerrel támogatott behajtása), amikor pedig bajban vannak, akkor nyögvenyelõsen és lassan jön a segítség. Mert a rendõr azért van, hogy segítsen? Nemdebár? :)
Felettébb örülök, hogy (gondolom) valami moderátorféle kitörölte a kérdezõ legutóbbi válaszát, mert így se füle, se farka az elõzõ négy válaszomnak... >_>
És ami még baj, hogy szinte már közhely szerûen persze elõjön a korai nyugdíj dolog, és akkor elõjön, hogy nekem is van egy ismerõsöm, aki rendõr volt, és nem csinált semmit, és 40 évesen nyugdíjba ment, szóval az összes rendõr egy léhûtõ f*sz. Akkor most miért is tetted fel a kérdésedet? Az ilyen és effajta kérdések nem válaszokat akarnak, hanem csak "összecsõdíteni" a hasonló gondolkodásúakat, mert ugye az ember társas lény, és hát ugye társaságban a rendõröket is jobb szapulni. Errõl szól az egész. Nem választ akarsz, hanem kollektíven gyûlölködni, fröcsögni egy jót, megmondani a f*szát, hogy mit hogy kellett volna, meg miért f*sz az összes rendõr, aztán élvezni egy jót.
Ami meg a 150 rendõrt illeti... látod, épp az a baj, hogy sokan el is hiszik, hogy ez így mûködik. 150 rendõr? Jah, meg egy századnyi birodalmi rohamosztagos. Tudod, hány embert késelnek meg, míg összegyûlik 150 rendõr? Tényleg úgy gondolod, hogy a létszámnak kéne megoldania a problémákat? Mert akkor egyszerû, minden városban jusson egy emberre, egy rendõr. Viszonylag nem lenne bonyolult, az állampolgárok fele legyen rendõr.
2-3 fõs fiatal járõrteam mi a fszt csináljon 40 õrjöngõ romával és 15 õrjöngõ MMA-al??? Félnek beavatkozni, mert kevesen vannak még ott, fel kell mérni pontosan milyen erõk kellenek mi történt. Teljesen felesleges rendõrséget hívni ilyen szélsõséges helyzetekben, mert teljesen alkalmatlanok ezen problémák megoldására. Nem ezért tartja õket az állam...
Románok voltak !!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát igen de ha adót nem fizetsz kapásból 30 év :(
http://hvg.hu/itthon/20130104_Szigethalmi_keseles_igy_lattak.. 3:04-nél, azt mondja a lány (aki elvileg ott volt, azok között, akik a balhé kitörése elõtt lementek az alsó szintre), hogy a másik fiút akkor késelték meg, miközben vitték fel az elsõ sérültet a második szintre. Na most akkor mikor késelték meg? Nem nagyon tudom az események percre pontos kronológiáját, de egy szót sem ejtett arról, hogy akkor már ott lettek volna a rendõrök.

Miért nem tehet semmit a rendőrség a randalírozók, a Molotov-koktélokat dobáló állítólag "békés tüntetők" ellen?

Felháborít, hogy szinte meg van kötve a kezük, már gumilövedéket sem használhatnak! Most is amiket lehetett látni márc.15-én éjszaka, rátámadnak a rend?rökre, köveket, Molotov-koktélokat meg kukákat dobáltak. Max. beviszik és kapnak egy ejnye-bejnyét, aztán elengedik!

Legjobb válasz: Sajnos azért, mert nem nagyon lehet bebizonyítani, hogy egy követ/tojást/Molotov koktélt ki dobott el. És azon az alapon senkit nem lehet letartóztatni, mert ott volt. Sajnos. Én azt mondom, hogy talán még két éve, az elsõ balhék idején valamilyen szinten jogos volt a felháborodás, vagy legalább is megértem, hogy miért mentek ki az utcára az emberek. De ma már csak azok mennek, akiket egy dolog éltet: a balhé. Hipermagyarok, vagy nem tudom. Egyszerûen gyalázat, hogy nem adják meg másnak az esélyt, hogy normálisan ünnepeljen, mert mindenhol ottvannak. Bár számomra nem fontos, hogy rendezvényen ünnepeljem március 15-ét, de ehhez akkor is mindenkinek joga van, anélkül, hogy tönkretennék számára az ünnepet az ilyen primitív parasztok!

Sajnos azért, mert nem nagyon lehet bebizonyítani, hogy egy követ/tojást/Molotov koktélt ki dobott el. És azon az alapon senkit nem lehet letartóztatni, mert ott volt. Sajnos. Én azt mondom, hogy talán még két éve, az elsõ balhék idején valamilyen szinten jogos volt a felháborodás, vagy legalább is megértem, hogy miért mentek ki az utcára az emberek. De ma már csak azok mennek, akiket egy dolog éltet: a balhé. Hipermagyarok, vagy nem tudom. Egyszerûen gyalázat, hogy nem adják meg másnak az esélyt, hogy normálisan ünnepeljen, mert mindenhol ottvannak. Bár számomra nem fontos, hogy rendezvényen ünnepeljem március 15-ét, de ehhez akkor is mindenkinek joga van, anélkül, hogy tönkretennék számára az ünnepet az ilyen primitív parasztok!
Én sem értek egyete a kormány döntéseivel, de az aki randalírozik azt nem is ez foglalkoztatja, csak esztelen barom módjára a teszi tönkre és járatja le az országot, mint ha nem lenne elég baj!Majd két év múlva lehet szavazni, ha nem teszik a helyzet! Amúgy csak egyszer kerüljön velem szembe egy ilyen alak, vagy ne adj Isten gyújtsa fel a kocsaimat, az biztos, hogy letépem a karját és a hátába szúrom.De lehet, hogy eltöröm a lábait, kinyomom a szemét és mehet amerre lát... Én ebben a városban (BP)születtem, a belvárosban nõttem fel és csak itt tudom elképzelni az életemet!Szinte minden utcáját ismerem és szerete és ha ezek a szemét köcsögök megfosztják tõlem ezt és megakadájozzák azt, hogy a gyerekeim is így szeressék ezt a várost azok ott rohadjanak meg, ahol vannak...bár inkább messze innen.
Bazzeg, hát akkor randalírozz, csak ne itt, mert én ebben az országban nyugodtan szeretnék élni, és ha nem tetszik a kormányzat, hát választáskor nem szavazok rájuk (mint ahogy eddig sem tettem). Nekem gyerekem van, nem szeretném, ha ebben nõne fel, hogy ilyen civilizálatlan tuskók, magukat hazafinak nevezõ nácigecik (vagy hungaristák, vagy ahogy akarod) mindenkit ütnek, aki nem ordítja elég hangosan, hogy hazaáruló. Csak hogy tudd, alapjában hajlok az anarchizmus felé, de ennél a mûbalhénál még a demokrácia is jobb. Ha ez egy valódi felkelés lenne, ami az emberek egyenlõsége nevében zajlana, akkor még támogatnám is, de ez a szélsõjobb gyülölködésre alapozó lekeseredett hatalomátvételi kísérlete párszáz tompa agyú hipermagyar lelkes asszisztálásával.
Engem meg az háborít fel, hogy ilyen birkákkal élek egy országba, mint ti. Ezért tartunk itt, a tönk szélén. Ez a belenyugvó, álszent, sunyi hozzáálás, hogy majd csak jobb lessz, majd minden megoldódik magától. Hát NEM FOG! Kíváncsi leszek minek kell még történnie ebben az országban, hogy a nép összefogjon és elkergesse a politikai elitet a mûellenzékével együtt. Mert elõbb-utóbb mindenkinél elszakad a cérna. Jó, a radikális fiatal hazafiaknál elõbb elszakad, valakinél majd akkor fog, ha megkapja a 40ezres gázszámláját, másnál majd ha a bank eladja a lakását a feje fölül, mert nem tudja kifizetni a törlesztést. Megintmásnál ha majd egy családtagját kell eltemetnie mert nem kapott megfelelõ orvosi ellátást. De miért kell megvárni, amíg ennél is rosszabb lessz? Már így is tökutolsók vagyunk európában, a román gazdaság is úgy húz el melletünk, hogy közben rajtunk röhögnek. És nektek az fáj, hogy a (szintén szerencsétlen) rendõrök nem lövik halomra a honfitársaikat. Szerintem õk is legszívesebben hazamentek volna, és hagyták volna hogy gyurcsányit kirángassák a kocsijából és fellógassák az elõ lámpavasra. És lesz még rá alkalom, és egyre többen is leszünk (a már említett okokból kifolyólag). Csakhogy ezek 90 %-ban vidéki, rendõrök voltak, akik féltik a nyomorult munkájukat, mert nincs más. Nyilván köztük is vannak szadista állatok, akik élvezik ha védtelen embert üthetnek, mondjuk azért mert civilben mindíg õket kalapálták el, és csak így érzik magukat "valakinek". Éppúgy, ahogy a tüntetõk között is vannak olyan anarchista elemek, akik tényleg csak rombolni mennek. De hát valakinek muszály cselekedni, és áldozatvállalás nélkül nincs eredmény.
Látom, te sem vagy jobb, remélem a kölyködnek nem az anarchizmust tanítod, mint követendõ modellt. Csak szólok, ha - ne adj isten, tényleg anarchia lenne az országban, sok hozzád hasonló gondolkodású embernek lennének árvák a gyerekei. Szerintem (is) rendnek kell lenni (nemértem miért nácizgatsz, tudom hogy ez jólesik a magadfajtának, de a nemzetiszocializmus alapja a rend.) de a rendrakást felülrõl kell elkezdeni. A nép legyen csöndben, és ne lázongjon? Miközben a politikusok KÖVETKEZMÉNY nélkül azt csinálnak amit akarnak? Ami az utcákon folyik az valaminek a KÖVETKEZMÉNYE! És nektek az fáj, hogy leég pár kuka, betörik pár ablak? A kormány egy-egy döntésével több kárt csinál az országnak (még nektek is) mintha ezek a huligánok váltott mûszakban egész nap randalíroznának.
Látom fogalomzavarban vagy, nem kicsit. Elõször abba kötsz bele, hogy én azt írtam, hajlok az anarchizmus felé. Aztán azt akarod a számba adni, amit sosem mondtam, hogy a politikus azt csinál, amit akar. Természetesen nem. Igen, mindenkinek legyen lehetõsége hallatni a hangját, hangot adni a nemtetszésének. De ne úgy, hogy másokban félelmet keltsen. Pláne ne ártatlan emberekben, akik tényleg élni akarják a hétköznapi életüket. És ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek egyetértenek a kormányzattal. Amúgy, ha már annyira okos vagy, hogy így tisztában vagy a nemzetszocializmussal, akkor tisztában lehetnél azzal is, hogy az anarchizmus szabad emberek szolidaritáson és egyenlõségen alapuló testvéri szövetségét jelenti. Ami természetesen egy utópia, ezért sem mondom azt, hogy én anarchista vagyok, csak azt, hogy hajlok felé, mivel nyilvánvaló, hogy megvalósítani ILYEN emberekkel nem lehet, de törekedni lehet rá. Egyébként te hogy neveznéd azokat, aki náci eszméket vall? Oké, minden náci allergiás rá, ha nácinak nevezik, de szerintem aki ilyen eszmékben hisz, zsidózik, cigányozik, az náci. Ja, és nekem nem kölyköm van, hanem gyerekem.
Én már leírtam a véleményemet, de ez a cikk pont a témába vág, és megfontolandó sztem: http://kuruc.info/r/7/22712/
Itt az emberek csak azt nem tudják felfogni, hogy baszhatod melyik kormány van hatalmon mert mindegyik szétlopja az országot. Én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, legalábbis én ilyen neveltetést kaptam, én bárhol nyíltan felvállalom, és anélkül, hogy macskakövet hajigálnék meg kukákat burogatnék. (ez a komment lesz legjobban lehúzva mert egyik félnek sem nyalom a seggét, majd meglátjátok!) (17/f)
jó, h a kormáynpárti válaszok 100%ban hasznosak, a többi, pl ebyém 0% ez is sikeres megmozdulás volt...
a kedves kormányunknak sikerült azt a gondolkodást belesulykolni az agyakba, h aki tüntet, az csõcselék???? Csak akkor azt nem értem, miért tarozik a csaõcselélhez pl. az orvos is, akinek igaza van, amiért bezárják a munkahelyét, ami nem mellesleg egy kórház, és mivel bezárják, NEKED kell 100km-t menned, miközben elvérzel, pusz nem látnak el.mert rossz helyre küldtek...stb Ha ez a szemét kormány nem veszi észre magát, akkor meg kell mutatni neki, h nem kell Mo-nak. Csak tudjátok még az a szomorú, h tisztában van azzal, h tönkreteszi azt, mert nem az az érdeke, h Mo. talpra álljon, mert akkor legalább lenne annyi önkritikája, h félreáll....amit már becsületes látszattal megtehetett róla. Csoda, h nem rázkódik az ország attól, h minden Európai ország rajtunk röhög......
Szerintem akik ma magukra vállalják a tüntetõ megnevezést, azonosulnak a csõcselékkel. Két évvel ezelõtt ez szerintem nem volt ilyen nyilvánvaló, ezért tudtak akkora tömegeket megmozgatni. Aki ma kimegy az utcára az egy sem "ártatlan tüntetõ", mert tisztában van azzal, hogy mi lesz a "demonstráció" kimenetele! Lejáratták a tüntetés, a demonstráció "intézményét"! Véleményem szerint azért nem tudnak a rendõrök semmit tenni, mert ma az utolsó randalírozónak is több joga van. Nekünk nincs jogunk a békés élethez? Nekik nincsenek kötelességeik?! Rájuk nem vonatkozik a törvény? Erõszak csak erõszakot szül! Sajnos...
A kérdező hozzászólása: Látod, csak ehhez értesz! Ingyenélõ hangember vagy te is, meg mind akik azt hiszik, ha kimennek az utcára majd fejetetejére áll a világ! Inkább dolgoznátok!
Látod, ez az igazi öngõl, az impotens hozzáállásotok "nem lehet tenni ellene semmit". Miért ne lehetne? Csak ti beszariak vagytok ahhoz, hogy tegyetek valamit, mi meg nem. Ez a különbség. Az ország, sõt az emberiség szégyene vagytok. Mi egy országot próbálunk megvédeni a rátelepülõ férgektõl, ti meg magatokat sem tudnátok megvédeni, sem a családotokat. Ha egy 12 éves cigánygyerek a töködhöz nyomja a kést, majd neki is kezdj el papolni baromságokat, hogy nem helyes amit csínál. Hátha tökönszúr :-D (töketlenebb már úgysem lehetsz) Remélem érted a párhuzamot, ha nem kár volt szóbaállni veletek.
Na a kurcon aztán csupa értelmes dolgokat lehet olvasni. Hát gratulálok az intelletuális színvonaladhoz. A csürhe gyûjtõközpontja.
A kérdező hozzászólása: Tiszta értelem:((((((Pfujj Szomorú, hogy vannak ilyen "emberek"! És az is szomorú, hogy nem lehet ellenük semmit tenni!
A kérdező hozzászólása: Tehát szerinted az a megoldás, ha felgyújtogatják a kukákat és szétvernek jó pár várost? Ezzel semmi nem fog változni, nem randalírozni meg sárt dobálni kellene, hanem értelmes emberek módjára leülni és azon tanakodni, hogy legyen jobb! De amíg csak a hatalomrajutás a célja a politikusokank, itt nem lesz rend és szerintem majd hamarosan Ukrajna is megelõz bennünket!
tudjátok, ebböl a "háborúbol" a kormány és a nácik közül, mi anarchisták és az utcakövekkel dobáló pánkok fognak évekkel mulva kikerülni gyöztesen. Miért? Azert mert régen rájöttünk h felesleges beleszolni a politikába mert az csak rossz lehet.. ésha majd kipusztitjátok egymást, utana mi röhögve felkelünk és beteljesedik régi álmunk!

Miért nem tesz semmit a rendőrség?

A barátom anyja a válás után megőrült. 4 év alatt legalább 60szor hívott rendőrt rá, eleinte olyan dolgok miatt, hogy csúnyán beszél vele, vagy nem megy ki a nappaliból. Ma már lopással vádolja hamisan, vagy épp direkt megüti magát és ezért hívja a rendőröket, de van, hogy puszta heccből. A rendőrség eddig csupán 6x lépett fel az ügyben, ebből 1x súlyosan meg akarták büntetni a barátomat. 1x pedig a bíróságra küldték. 4x pedig testi sértés gyanúja miatt 30 napos távoltartási végzésre ítélték (gyakorlatilag az utcára küldték) az anyja miatt. Ezek olyan esetek, hogy az anyja rátámadt, a barátomnak meg le kellett fognia, ilyenkor sokszor sérültek mindketten, de mindig (még a rendőri vallomása ellenére is) ő lett a hunyó. A barátom is hanyag, hogy 4 éve nem tesz semmit, de szinte szó szerint beszorult ebbe a helyzetbe. Körülbelül fél éve feljelentett egy rendőrt amiért meg akarta büntetni az anyja miatt. A barátom tudja, hogy ha büntetést kap, be is zárhatják, ha nem fizeti ki. Azóta egyszer sem vitték el a rendőrök, de továbbra sem tesznek semmit, sőt. Mostanában értékek is eltűntek a lakásból és csak fél éve vagyok itt vele, de azóta engem is terrorizál az anyja és a vallomásomat meg sem hallgatják a rendőrök. Az én értékeim is eltűntek például. Egyébként az egész kapitányság tudja, hogy a barátom anyja beteg, talán ezért is nem tesznek semmit, a baj az, hogy emiatt az egészséges barátom élete kerül veszélybe, és már a mentális épsége is veszélyben van. Nincs hova mennie, az albérlet nem fenntartható, jelenleg tanul. Most kezdene évet az egyetemen, de nem mert bemenni az órákra, mert nem tudja milyen vihart kavart mögötte az anyja, állítólag több eljárás is indult. Én már arra gondoltam, hogy panaszt teszünk a rendőrség ellen az egyik pártnál, hallottam, hogy akkor elég komolyan kivizsgálják az ügyet és kérni lehet, hogy más kapitányságra tegyék át. Lépjük meg ezt? Mert sajnos attól félek, ennek még az is lehet a vége, hogy a barátom börtönbe kerül az elmebeteg anyja hazugságai, és a kerületi rendőrök hanyagsága miatt.

Legjobb válasz: Több rendõr meg is fenyegette az eljárások során, pedig nem õ az okozója annak, hogy intézkedésre volt szükség. A barátom az anyja orvosának a telefonszámát is megadta a rendõrségnek, de valószínûleg nem beszéltek vele. Sõt, még az orvos is õt védi, a barátomat akarta behívni mint beteg, és nem foglalkozott azzal, amiket mondtunk a betegérõl. (agresszív, késsel fenyegetõzik, feljelentget) pedig az elmebetegeknél nagyon is jellemzõ a folyamatos feljelentgetés.

A kérdező hozzászólása: Több rendõr meg is fenyegette az eljárások során, pedig nem õ az okozója annak, hogy intézkedésre volt szükség. A barátom az anyja orvosának a telefonszámát is megadta a rendõrségnek, de valószínûleg nem beszéltek vele. Sõt, még az orvos is õt védi, a barátomat akarta behívni mint beteg, és nem foglalkozott azzal, amiket mondtunk a betegérõl. (agresszív, késsel fenyegetõzik, feljelentget) pedig az elmebetegeknél nagyon is jellemzõ a folyamatos feljelentgetés.
A ti családi problémátokat nem a renõdröknek kell megoldani, nyilván azárt "nem tesznek semmit", mert tudják, hogy az anya õrült. A barátod helyeztesse gondnokság alá az anyját, így az anyja nem tud majd a pénzével rendelkezni. Egyébként meg el kell költözni, értékeket elvinni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy szeretem, és akkor ismertem meg, amikor még egy vidéki egyetemrõl jelentkezett át a pestire. Pár hétig normális volt az anyja, utána kezdõdött a paláver, nálunk lakott, de a család nem fogadta el ezt a helyzetet és elküldték. Én persze vele mentem. Azért nem megy albérletbe, mert nincs meg a biztos háttere és fél, hogy az utcára kerül. Budapestre kollégiumba úgy nem veszik be, hogy a városban lakik. Én megértem a helyzetét. Nem akarom ott hagyni, mert nem tehet semmirõl. Az anyja a beteg.
A maffia? :) Mindenki beteg nálatok? Menjen kollégiumba.Te meg minek költöztél oda, ha tudod, hogy ilyen az anyja? Nem mer bemenni az órára? És miért nem? Talán tudja, hogy mikor milyen órája van, és balhézni fog? :) Te mit csinálsz? DOlgozol? Miért nem nálatok laktok? Ha a barátod semmit nem tud tenni, és nem is akar, akkor minek vagy vele? Ha a párod vállalna diák munkát, akkor betudna szállni egy albérletbe másokkal. Magán véleményem, nekem a hátam közepére sem hiányozna egy ilyen zûrös szituáció. Kalap kabát...
A kérdező hozzászólása: El akar és el is fog költözni. De lelkileg tönkretette az egész és iszonyatosan depressziós.
A kérdező hozzászólása: Költözzön el önként, és hagyja elveszni a család vagyonát + könnyítse meg a maffia dolgát és legyen egész életében albérletrabszolga amikor mindig is tisztességes megbízható ember volt?
Miért nem költözik el?
A kérdező hozzászólása: Igazából szerintünk nem is az anyja mûve ez az egész, hanem valamiféle maffia szállt rá úszítani, és õk fosztják ki mindkettõjüket az anyján keresztül. Gondolom a finálé a lakás lesz. A rendõrség persze egy lépést sem tesz, csak a barátomat szivatják. Ennyi a történet...
A kérdező hozzászólása: Minden ügyet elfogultság miatt nem lehet áttenni. Félünk, hogy a barátom egész életére bélyeget nyom az anyja gonosz mûve. Ráadásul a félretett pénzét, kerékpárjait, kocsiját is ellopta, kisemmizte, a rendõrség pedig semmit sem tett. Nem tudjuk már kire számíthatunk, ebben az országban úgy látszik bábként mozgathatja a hatóságot bármilyen elmebeteg, még családon belül is.
A kérdező hozzászólása: Ha nem bizonyítják az anyja elmebetegségét, elég komolyan visszaüthet ez az egész a jövõjére nézve is. Retteg, hogy történni fog valami rossz, az anyja már börtönbe akarja küldeni konkrétan. Rendõrök elõtt is mondta, csak röhögtek. De azt nem látták mit szenvedett amikor egyedül (még elõttem) az utcára került miatta.
"A rendõrség akkori fellépése több ponton is törvénytelen volt." Hát még a csürhe tömegé...

Miért nem tesz semmit sem a rendőrség?

Már elárasztották az átver?s álláshírdetések az internetet és az újságokat is. Van olyan amir?l már jóformán évek óta sokan tudják, hogy kamu. Van e-mail cím, postacím, bankszámla....ezek alapján ha meger?ltetném magam még én is rájuk találnék.

Legjobb válasz: rendörség

rendörség
Sajnos ilyen a törvény.Meg van kötve a kezük, így senki nem tud semmit tenni..Vagyis mégis tesznek valamit.Állandóan mondják, és szinte mindenki tisztában van vele, hogy átvágás/becsapás az egész..Ne fizessen senki elõre.Ha mégis valaki beleugrik, és fizet az ma már meg is érdemli, hogy becsapják!! Már az én 7 éves unokahúgom is tudja, hogy fizetni csak akkor szabad bármiért is, ha megkaptad amiért jöttél...Szóval ha munkát kínálnak, akkor azért elõre nem szabad fizetni... Ismered a mondást "ahol lószar van ott veréb is van"..Amíg lesznek hiszékeny emberek addig ez mûködni fog...
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint én is csinálhatnám és a kutya se foglalkozna vele... Szánalmas az amit ma igazságszolgáltatásnak neveznek ebben az országban.
rendõrök elsõsorban csencseléssel, ügyeskedéssel, korrumpálódással vannak elfoglalva, nehogy azt higgyed, hogy idejük van olyan szirszar dolgokra, mint a bûnözés elleni harc.:) Kis naiv!:)
A kérdező hozzászólása: :) Az egyik szemem sír, ..a másik meg üveg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!