Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmit a mai (11 db)

Miért nem mondanak semmit a mai orvosok?

Az lenne a problémám, hogy voltam vérvételen, és elég kacifántos dolgokat írtak a papírra. Az orvosom annyit vágott oda, hogy nem vagyok terhes. A papíron meg ez áll: HCG:1.0 premenopaus 7.0 post premenopaus nem grav. 5.8= 3. hét grav. Ezeknek a jelentéseknek mi az értelme? Tud valaki segíteni? Mit jelenthet? Egy másik orvossal csak telefonon beszéltem, de ? meg annyit mondott várjam meg a köv. mensit, és meg látjuk mi lesz! Ezeknek a szavaknak hol lehet utána nézni? Neten semmi nincs róla. Vagy rossz helyen kerestem. Segítsetek!

Legjobb válasz: Én sem vagyok orvos, de láttam már néhány vérvétel-leletet, azokon rajta kéne lenni a normál értéknek és jelzik, ha attól eltér. A menopauza a változás korát jelenti, a pre- elõtt, a post után. a grav a terhesség. A HCG a hemoglobin. Ha arra voltál kíváncsi, terhes vagy-e, arra kaptál választ. Ha más miatt is fontos az eredmény, én a helyedben addig nem távoznék az orvostól, amíg nem válaszol minden kérdésre! Ha nem áll veled szóba, azt javaslom, válts! (A neten nem fogsz olyan helyet találni, ahol leleteket értékelnek, ezt egyetemen tanítják.)

Én sem vagyok orvos, de láttam már néhány vérvétel-leletet, azokon rajta kéne lenni a normál értéknek és jelzik, ha attól eltér. A menopauza a változás korát jelenti, a pre- elõtt, a post után. a grav a terhesség. A HCG a hemoglobin. Ha arra voltál kíváncsi, terhes vagy-e, arra kaptál választ. Ha más miatt is fontos az eredmény, én a helyedben addig nem távoznék az orvostól, amíg nem válaszol minden kérdésre! Ha nem áll veled szóba, azt javaslom, válts! (A neten nem fogsz olyan helyet találni, ahol leleteket értékelnek, ezt egyetemen tanítják.)
Elözö válaszolónak a HCG nem a hemoglobin!!A HCG az egy hormon ami akkor termelödik amikor terhes lessz az ember. A kérdezönek: Próbálj utánnanézni a http://www. házipatika .hu oldalon hátha találsz valamit.
Nem tudják kijelölni a határaikat, de ez nem nemiség függõ.
Sok férfi miért alázza, veri a nõt? Ennyire nincs gerincük?
Rossz napod volt? Mi van?
Mibõl gondolod, hogy a nõk csak "rászedni" akarják a férfiakat? Mindig a nõ dönt. Akkor is amikor hagyja magát megalázni, és akkor is, amikor kiválaszt benneteket.
Hát akármi is van, én bizony bejelentettem moderátor bácsinak, mert szerintem csak provokálod itt a népet, kérdezõ. Vagy ha tényleg ennyire félagyú vagy, hogy komolyan gondoltad a kérdést, akkor sajnállak.
Szerintem õ válaszolta a "behívjam-e a páromat a kertbõl" kèrdésnél, hogy hívja be, ne hagyja szórakozni, de még szakítson is, most meg nem érti, miért hurrogták le. Az egészbõl nem az jött le neki, hogy õ egy hisztis HP, hanem hogy a többiek hagyják magukat megalázni... :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom minek kell jelentgetni? Nem provokálni akartam, tényleg nem értem. Igen a kertes kérdés rúgta el a pöttyöst, ahol azt írtam, hogy ha az én párom választaná a kevés együtt töltött idõ helyett az ivást, elhagynám...erre le lettem hurrogva....csak nekem van ig3nyem a tiszteletre?
A kérdező hozzászólása: Nem hisztiznék, de szakítanék ha ez rendszeres lenne. Kivéve ha ritka, akkor nem.

A lányok/nők miért nem képesek megérteni, hogy a mai Magyarországon sokszor olyan fiúk/férfiak is sokszor hosszú évekre barátnő nélkül maradhatnak, akikkel egyébként semmi baj nincs?

Amikor szóba kerül a téma, akkor mindig el?kerülnek a szokásos ellenvetések. Tehát akinek nincs barátn?je, az:

Legjobb válasz: -vagy félénk -vagy nem próbálkozott eleget- -vagy nem jár társaságba Nem szabad feladni :)

-vagy félénk -vagy nem próbálkozott eleget- -vagy nem jár társaságba Nem szabad feladni :)
Azért mert ostoba qrvák! Nevelés helyett cosmo-t meg egyéb szennyilapokat kaptak, onnan tanulták. Gyökerek, nincs mit tenni
Jogos, nem értem miért kéne állandó jelleggel kapcsolatban lenni. Most ezt dobta a gép, kész, majd lesz máshogy is.
Ne is haragudj, de ebben a világban ki a sz...t érdekel, hogy van vagy nincs barátod, barátnõd??? Egyébként is lehet nélküle élni.
A kérdező hozzászólása: Lehet, de hosszú távon azért nem érdemes szerintem. Néha jó az, amikor van egy csaj, aki átölel. :)
privi? :D kíváncsi vagyok rád :)


A mai nap vettem a gépembe 2 gb os 800 mhz ramot de semmi értelme nem volt mert nem lássa mind miért bővebben lent?

alaplap asus p5b proci core2duo e5200 van a gépemben 2 db 1 gb 800 mhz ram vettem bele 1 db 2 gb os szintén 800 mhz ramot . de nem cimez be csak 2,87 gb ot a rendszer de a biosban lassa mind a 4 gb ot bios verzio 2104 már probáltam 64 bit rendszert is akkor is ennyit lát

Legjobb válasz: integrált VGA nem eszik el a belõle?

integrált VGA nem eszik el a belõle?
A kérdező hozzászólása: bocsi azt nem irtam nincs integralt kari 1 gb -os kártya van a gépben g fors gt 430
Alaplapod pont abba a korszakban készült amikor is GYÁRILAG a Biosban le van korlátozva a maximum látható memória 3GB-re! Meg kell keresni ezt a beállítást, aminek nevét azért nem tudom, mert elõtte nem volt a Biosban, meg utána sem, mert semmi értelme és át kell állítani. Csak azért tették bele, mert az XP userek értetlenkedtek miért nem látja a 4GB-ot a rendszer ...
benzinkút
Mert ez a mai nap errõl szól! Miért ne lenne lehetséges? Akkor ne legyen okt 23, május 1, karácsony, szilveszter? Gondolkodni kell, és bevásárolni!!! Valami gyorskajálda biztos nyitva van, vagy kérj a szomszédtól.
am a nonstopok is nyitva vannak.
Kisboltok nyitva vannak.
Mi lenne veled az Alföldön egy tanyán, ahol a legközelebbi város kilométerekre van?
Remélem egyszer karácsonykor dolgozni fogsz, és a magadfajta hülyéket szolgálod majd ki.Akkor rájössz, hogy minek kell bezárni.
tegnap nem jutott eszedbe?
és Karácsonykor mi történik veled?
Jó nagy suttyó bunkó vagy [email protected]! Mi az, hogy nem tudtad, hogy Március 15 lesz? Nem vagy magyar? Vagy eddig elzártak a külvilágtól, vagy csak egyszerûen egy tudatlan idióta vagy?
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.
abbol hogy nem tudtad valoszinüleg munkahelyed sincs és sulis sem vagy. mert akkor tudnád hogy szabadnap van. érdekes, a boltokon ki volt téve hogy zárva lesznek. te pincében laksz vagy mi?
Kérdezõ, az igazi ostoba proli mintaképe vagy. Tipikus "mindenki le van szarva, lényeg, hogy nekem jó legyen" hozzáállás. Ezért utállak titeket.
Elég tudatlan vagy, fogadok segélybõl tengeted napjaidat.
:) ))))Ez kur*ajó:)
Pattanj kocsiba és menj ki mondjuk Ausztriába. Ott biztos találsz nyitva hipermarketet, ha számodra egy kisbolt nem megfelelõ....
Látom nem sül le a bõr a képedrõl, te hülye kis sz*rházi. :)
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
13: Ugyan már szerintem életében nem látott élõben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán. Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be elõre a nagy tescoban vagy corában?
10. Mi lenne? Ott a disznó, a tyúk, vághatna magának egyet, és már meg is van oldva... :) Amúgy mit vársz az ilyentõl? Nagy választékot akar? Menjen ki külföldre, hátha ott jobb lenne neki.
Te Gyagyás! Hiába , ha magyar alkalmazottakkal dolgoztat, és a Szakszervezet kikövetelte nekik, hogy a magyar ünnepek, munkaszüneti napok!
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! -Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :) ))))) Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma? -Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!
Mert most karácsony van utolsó? Nem úgy tûnik...Egyébként én vendéglátós vagyok, kb 10 éve nem volt szilveszterem sem és nem haltam bele. Március 15. pedig tényleg nem nagyon kaland.
A kérdező hozzászólása: Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
A kérdező hozzászólása: Köszi, kfc nyitva van?
Na, pedig meg akartam állni a válaszadást! 1.Vérlázító vagy.Nem érdekel az ünnep, ok, nem gond...kis hazafi-mondjuk rád se bíznám kis hazánk sorsát (az a baj, hogy most sincs jobb kezekben)de legalább ne hangoztasd. 2.Ha éhes, úgy értem IGAZÁN éhes vagy a kisboltban megtalálható száraz kiflinek is örülnél és nem vinnyognál nagyobb választékért, meg multikért. Még életedben nem voltál éhes.Ebben biztos vagyok.Választék...röhej! 3.Amilyen arrogáns vagy, gondolom a szomszédaid is csak röhögnének az éhhalálodon. 4.Remélem túlélted ezt a rettenetes éhínséget és soha nem feleded 2012.03.15-ét és innentõl a többit.A NAGY éhezés idejét...tiszteld az ünnepeket és a munkaszüneti napokat.Halálosan jók tudnak lenni.Kis ízelítõ a hõsi halált halt nagy magyarok szenvedéseibõl...te nyomorult.

A szép szemek miért nem érnek semmit egy mai lánynál, ha nem társul hozzá egy szép arc is?

Van egy jó férfias izmos testalkatom, szép kék szemeim, viszont az arcom nagyon nem szép, és ez már kizáró ok úgy látom és tapasztalom egy mai lánynál. miért van ez? Kezdek ideges lenni, mert nem vagyok tökéletes külsej? és csak ilyen babaarcú fiúkat látok szép lányokkal. HELP!!

Legjobb válasz: ennek a kérdésnek meg mi értelme van? már bocsánat. sírjak a válladon én is? ez van. ha így érzed, ostoba vagy amúgy, bár belsõvel is lehet hódítani, nade az nem mindenkinek megy. keress te is csúnya arcú, szép szemû lányt akkor. vagy még ajánlhatom plasztikai mûtétet.. kb ennyi :L

ennek a kérdésnek meg mi értelme van? már bocsánat. sírjak a válladon én is? ez van. ha így érzed, ostoba vagy amúgy, bár belsõvel is lehet hódítani, nade az nem mindenkinek megy. keress te is csúnya arcú, szép szemû lányt akkor. vagy még ajánlhatom plasztikai mûtétet.. kb ennyi :L
Lehet, hogy csak neked nem tetszik az arcod. Ha az összes lánynál bepróbálkoztál és mindenki elutasított az arcod miatt, akkor mondhatod ezt, de addig nem.
Anyám...meghalok ettõl a "mai lány" szövegtõl...A kapcsolat NEM az arc miatt alakul ki. Arra nem gondoltál, hogy mi lesz idõsebb korban? A külsõ mulandó állapot. Talán a belsõt is kellene ápolni, nem?:S
... szép lányokkal. Na itt van a kutya elhantolva! Tetszik tudni, a szép lányok mindenkinek bejönnek, még a jóképû, jó testû, szép szemû srácoknak is. És bármennyire fáj és igazságtalan, a csajok is válogathatnak. Neked se lenne elég egy szép szempár egy ronda arcon, meg egy nõies testalkat. Neeeem.... te még így is a szép lányok után vágyódsz. Ha szerencséd van, találsz olyan csúnya lányt, aki nem akar jóképû fiút, nem tartja igazságtalannak az életet, amiért nem az õ pasija a legjobb a környéken, és beéri veled is. Ellenben még ennél is lejjebb kell adnod az igényeidet.
Sajnos az élet nem igazságos. Aki mást mond, hazudik. Innentõl viszont botorság igazságosságot várnod.
Látom egyesek kicsit vagányabbak a kelleténél.:) Ámde kedves kérdezõ, mit tudsz felmutatni a szép szemed mellé? Elvégre hiába vagy "csillagszemû juhász" ha nem vagy mellé igazmondó, figyelmes, alkalmazkodó. Hogy állsz önmagaddal a céljaiddal és az önismereteddel? Különben meg nagyon sok érdekes arcú férfinak van párja.. a szépség relatív.
egy férfinak, elve nem kell szép arcúnak lennie! Attól férfi, (elméletileg) hogy markánsak a vonásai.. egyébként nincs miért aggódnod, ilyen hozzáállással te kisfiú vagy!
és akkor mi van ha nem igazságos? az élet nem igazságot oszt. behalok. na szia
A kérdező hozzászólása: Hát jól van de az akkor is igazságtalan, hogy mert neki szebb az arca akkor már jobban válogathat. Ez így nem igazságos,
Mert másnak szép arca is van a szép szemek mellé. Ez a logikus válasz. Ha van két lány szép arccal, de az egyik dagadt, a másik meg jó alakú, te is a másodikat választod. Egy megoldás van: ebben az esetben ne a külsõdtõl várd, hogy megfogja a lányokat. Hanem mondjuk a jó dumádtól, netán az intelligenciádtól.
Kérdezõ, milyen az a szép lány, mutass képet, milyen nõi arc az ami még neked bejönne!(google-ról is jöhet, sõt onnan)

Ki tudná megmondani nekem, hogy miért használnak a mai felvágottakhoz egy csomó mérgező adalék anyagot, amikor a háznál készült kolbászokat simán el lehet tenni hosszu ideig, és nem raknak bele semmit ami nem belevaló?

Legjobb válasz: Mert így többet tudnak csinálni---> többet tudnak eladni---> több pénzük lesz. Ha utána beteg leszel az összetevõktõl, akkor meg mehetsz gyógyszerért, ami persze szintén káros, de szép pénzt hoz. Ha már eleget fizettél, akkor már nekik mindegy, hogy mi lesz veled, õk nyernek az egésszel.

Mert így többet tudnak csinálni---> többet tudnak eladni---> több pénzük lesz. Ha utána beteg leszel az összetevõktõl, akkor meg mehetsz gyógyszerért, ami persze szintén káros, de szép pénzt hoz. Ha már eleget fizettél, akkor már nekik mindegy, hogy mi lesz veled, õk nyernek az egésszel.
Van egyáltalán olyan élelmiszer, amiben nincsenek bele nem való dolgok? Vajon a kisbabáknak miért nem szabad adni tejet, tojást, természetes vitaminokat, csak tápszert! Mert az egészségesebb? Nem, hanem azért, mert a tápszergyáraknak sok bevételre van szüksége. Vagy miért kaphatók méregdrágán szuper készségfejlesztõ játékok? Amikkel a gyereke nem, csak a szülõk játszanak. A játékgyártóknak is sok pénz kell. Ma már minden csak a pénzrõl szól. Aki jobban megtudja fizetni a "tudósait", az kitalál valami hangzatos érvet, hogy nõjön a bevétele. Az emberek többsége pedig bedõl nekik.
MAKI FELVÁGOTT? !!!!! ÚÚÚÚÚÚR ISTENN

A mai nap folyamán egyáltalán nem éreztem a bébit mocorogni. Miért nem érzek semmit?

Mi lehet az oka?eddig nagyon virgonc volt,de ma semmit sem produkált.a dokit még nem akarom ezzel hívni.

Legjobb válasz: hány hetes vagy?

hány hetes vagy?
Nem mindegy, hogy hányadik hétben vagy! Amúgy sokszor van a babáknál olyan idõszak, amikor sokkal lustábbak! Nem szabad megijedni! Az én babámnál is volt egy-egy ilyen nap. Mostanában viszont borzasztóan sokat mocorog! 25 heteske
A kérdező hozzászólása: ja elfelejtettem.22hetes vagyok
Ohhhh....ilyenkor még elõfordul! Ne izgulj! Lesz olyan nap is, a mikor azért könyörögsz, hogy kicsit álljon le. :) Ha holnap sem érzel semmit, egy telefont nyugodtan elereszthetsz, hogy megnyugodj! Minden jót!
bekaptál egy vírust.MIlyen irtó volt a gépen?
Egy vírus tette tönkre, lehet a gyerek játékába volt benne, az is lehet hogy te szívtad be valamelyik weboldalon keresztül, és lemerem fogadni hogy valami szutyok vírusirtód van vagy nincs frissítve az adatbázisa vagy annyira gány hogy már az sem indul el. Tegyétek újra a rendszert és minden oké lesz.
könnyû a gyerekre fogni-.- valami vírus hazavágta.
Eggyértelmü! leszedtetek vmi programot ami mellé volt egy kis kártevö is!(nem biztos hogy a gyerek játéka volt, lehet egy weboldal megnyitása is vagy bármi más internetes alkalmazás) Ha mázlid van csak a szoftvert vágta haza és egy operácios rendszer(Windows) ujratelepitése megoldja a problémát! De persze igy az összes adatnak bucsutinthetsz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! egyébként egy szóval nem mondtam , hogy a gyerek volt.

A tegnapi nap írtam neki sms-t, hogy akkor amit megbeszéltünk, részemről rendben, és majd írjon neki mikor jó, és majd én visszajelzek hogy nekem jó e. Ez volt tegnap és a mai napig semmi választ nem kaptam. Miért nem jelez vissza?

El?zmények:

Legjobb válasz: Ez a van barátnõje, de igazából már nem szereti és nem is akar együtt lenni vele címû duma annyira szánalmas. A barátnõje is tudja mindezt? Vagy a kedves 'úriember' csak játszik erre-arra? Én nem foglalkoznék vele a helyedben addig, amíg tényleg a másik lánnyal van. Szerintem kamuzik.

Ez a van barátnõje, de igazából már nem szereti és nem is akar együtt lenni vele címû duma annyira szánalmas. A barátnõje is tudja mindezt? Vagy a kedves 'úriember' csak játszik erre-arra? Én nem foglalkoznék vele a helyedben addig, amíg tényleg a másik lánnyal van. Szerintem kamuzik.
A kérdező hozzászólása: SZia! Hát sajnos nincs, és ugye tudjuk mindig az kell az embernek ami nehéz, és lehetetlen. Én ilyen vagyok :D igen, és lehet õ is. A könnyû dolog nem érdekli. De figyelj csak!?......Õ honnan a fenébõl tudja hogy én mit akarok mikor azt mondtam összeülhetünk egy este. nem feltétlen lefekvésre gondol az ember, mert nekem pl. nagyon sok haverom van aki fiú, sõtt sokkal több a fiú mint a lány. Mi a fenétõl tart, és miért ilyen gyáva, most már haragszom és ezt mondom. Õ miért ennyire nagyképü, hogy nem egy haveri beszélgetésre gondol? MIért akar eljönni velem kajálni miközben nem is szeretne velem beszélgetni? Ráadásul mikor mondtam, azt fûzte hozzá, jó, de akkor nincs autó, mert mivel hogy alkoholt fogyaztunk. Tehát tovább fûzte már a dolgot gondolatban. Furcsa nekem ez a gyerek nagyon. Most meg beszélgettem egyik simimmel aki meglepõen mondja hogy õ írt nekem sms-t nem kaptam meg? mondom nem. na jót nevettem magamban, ha õ sem kapta meg ezt az sms-t én meg itt szövegelek, és õ azért nem ír mert már írt! Hehe! na de ez 1, az 1000-hez esély, tehát csak felvetettem példának. Itt tuti más a helyzet. Igen attól félek, hogy a melohelyen ezt õ kikotyogja az õ javára, hogy hülyének néznek majd, meg lenéznek, esetleg haragszanak majd ezért rám, hogy milyen vagyok, itt kikezdek a kedves kolegával akinek van barátnõje. Annyira még nem ismerem, ettõl félek nehogy viszájára foruljon a adolog.CSak nem szemét ennyire, és ezért jó hogy úgy fogalmaztam ahogy ha esetleg megmutatja valakinek az sms-em. Lehet ez egy olyan is, hogy valamit segítek neki, vagy bármi :D Hát majd ha megyek meloba tudok mondani fejleményt de max jövõ hét valamikor találkozom csak vele addig nem tudok semmit mondani sajnos.Azért nagyon köszi az eddigit, segítettél vele sokat :D
:D Hmm...igazából nekem az a tapasztalatom, hogy egy fiú annál jobban megbecsüli a barátnõjét, minnél nehezebben szerezte meg, szóval nem érdemes magát könnyen adnia az embernek. :D Én is találkoztam már hasonló fiúkkal, jo velük lenni, meg élõben tökre kedvesek, meg jófejek, meg oylan, mintha akarnának valamit...de aztán nem keresik az embert, meg nem is foglalkoznak vele. Ilyenkor lehet magyarázatot keresni, mint amit te is csinálsz, h vajon miért nem válaszol...de az a szomorú igazság, h 99% az esélye, hogy azért mert nem is akar...ha belegondolsz, nem is csak telefonon kereshetne...manapság ott van az e-mail, iwiw, msn, annyi helyen el lehet érni a másikat...:( Szal én a helyedben nem erõltetném a dolgot, ha õ nem kezd el megint udvarolni, mert...abból nyilván az jön le, h nem is gondolja komolyan v már nem akarja...hiszen a leírásod alapján nem tûnik valami félénknek. Mondjuk szerintem a 24 annyira nem fiatal, akirõl én meséltem, csak 22 :D dehát minden relatív! De tök mindegy, mert mindenképp egy felnõtt ember, elvárható tõle, hogy felelõséget válalljon a tetteiért, a kapcsolataiért...plussz épp ideje lenne kilépni a már rossz kapcsolaból, és akkor több eséllyel találna egy jót... Amúgy, a barátnõje nyilván egy nagyon fontos személy az életében, és nagyon valószinû, hogyha már nem is szerelmes, attól még szeretheti...és ha õt is így átveri, becsapja, ilyen tisztességtelen vele, akkor nem túl sok jót lehet tõle várni. Én a helyedben már nem próbálnám vele felvenni a kapcsolatot, csak ha megint õ kezdeményez, akkor lehet azt csinálni, amit elöbbi postban írtam :D és...ha tényleg csak egy futó kapsolatra vágysz, v nem is kapcsolara csak...flörtre, akkor ha ezután is nyomulna, akkor hagynám magam a helyedben :P De mivel egy munkahelyen vagytok, nagyon kell figyelni rá, hogy ne úgy gyere ki a dologból, h a többiek úgy vegyék le, h te is csak egy szerencsétlen lány vagy akit kényére-kedvére kihasznált Don Juan. Bár...azt hiszem, ilyen esetben talán az a legjobb, ha a töbi munkatárs nem is tud róla, mert még ha te is jössz ki jól a dologból, lehet h könynûvérünek tartanának! Amúgy nincsa zóta vmi fejlemény?:D hajrá!
A kérdező hozzászólása: SZia! Esküszöm te kellesz nekem msn-re :D Sokat segitenél, meg szeretnék veled beszélni még hasonlókról. Sok okos dolgot mondasz amin állandóan töröm a fejem , nekem miért nem jutott eszembe :D Köszi megint. Kérdésedre a válaszom, hát én nagyon messze vagyok Pest-tõl, lejebb délen, nem az lehet akire gondolsz, ráadásul õ fiatalka, még nálam is fiatalabb. SZinte kisfiú. Egyébként még mindig nem írt, nem tudom...egy kicsit most szégyenlem magam, de az nyugtat, hogy az sms-em olyan többértelmü volt, és nem volt annyira konkrét rámászos. Idézném ha nem bánod. Valami miatt már akkor elõvigyázatosságból úgy fogalmaztam nehogy besüljek, ha nem ír vissza, vagy olyat ami nem tetszene "SZia!Mit csinálsz?Melózol?Én egy darabig nem.Akkor amit beszéltünk ok.de majd te szólj mikor, én meg majd hogy nekem jó e akkor.SZia!" Tehát ennyi lenne az sms.SZerintem nem cifráztam túl. Igen én is úgy gondoltam, hogy most itt leálltam. Mivel csak 24 péves akkor leírom, és 1 komolyabb kapcsolata, még arra is gondoltam, egy kicsit még talán fél is tõlem. meg nem akarja eltapsolni ezt a kapcsolatot, ami számára valahol biztonság, mert lakhat valahol, ha már nem is szerelembõl, de érdekbõl ez a csaj kell neki, ennyit látok, én nem érek ennyit, meg egy dugás sem akárkival. Igen talán flörtölget velem, simogatja a nyakam, pillogat, mosolyog, odahajol, segít sokat, és hirtelen ha van esély velem jön ebédelni mert talán valami miatt mégis vonzodik hozzám, de ezen felül semmi más.De ezt a csendet nem értem a telefon felöl akkor sem.SZerinted?van még valami hozzáfüzni valód?örülnék :D
Megint én :D Ezek szerint az incidens pénteken volt? Hát...figyu, nem nagyon szeretek ilyen dolgokban "tanácsot" adni, de én a helyedben most egy darabig a kisujjamat sem mozdítanám érte. Mikor ezek után jönne a hülye célzásaival, tennék neki valami csípõs megjegyzésr arra nézve, h volt esélye, csak elszúrta...ezután szerintem kibújna a szög a zsákból...és az akkori reakciójából valószinüleg kiderülne, hogy miért is nem írt neked. :) És lehet h észrevenné h ha akar valamit...bármit is...küzdenie kell, meg tennie érte...akkor jobabn állna már a szénád sokkal! Ha azt hiszi, h úgyis csak azon múlik, h õ mikor meg mit akar akkor eléggé elszállhat magától...:) Szerintem legalábbis. Jajj, nem tudok elvonatkoztatni, mindig az az ismerõsöm jut eszembe errõl a sztoriról akirõl elõzõ postban meséltem! XD Persze nyilván nincs egyedül azzal, hogy így tolja :) De behalnék, ha róla lenne szó. Komolyan. Nem tudnád esetleg pár jellemzõjét elmondani v h merrefelé dolgoztok? kb...olyan szinten pl, h Ferenc körúthoz közel?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megint sokat segítesz! Igen ezt szeretném hogy megpróbáljak én felülre kerülni. Gondolom itt most állj!!!Semmi tovább, mivel nem reagált vissza. Viszont ha újra melohelyen együtt dolgozunk hogyan reagáljak minderre ami ugye most van, majd akkor a szemébe? Hogy viselkedjek, mit szóljak? Tényleg ezt szeretnék fölé kerekedni mindenképp!CSak most én is elvesztettem azt amire mindig büszke voltam, hogy én irányítom a kapcsolatom.Most megvagyok fogva. Nem tudom most hogyan tovább. Igen valóban csak szerettem volna vele összeülni, és majd a sors hozza a többit. Egyébként engem pont az fogott meg hogy a zenei izlésünk egy, és ez nálam nagyon fontos. Meg egyébként tudunk beszélgetni, és érzem hogy a közelemben szeret lenni.És mikor megemlítettem hogy találkozhatnánk, azt mondta "Megbeszéltük" és mikor mondtam neki, hogy most akkor mi lesz? én kezdeményezzek?Még a számom sem tudod, (ekkor ment haza, és az ajtóban zajlott) erre azt mondta "egyszer te is megteheted" Ezek elég felkérõ szövegek. Viszont hogy bonyolitsam az esetet, én mikor megkaptam a számát véletlenszerüen elkevertem mielõtt elmentettem volna :S De megkaptam közben egy csajtól, akit ismerek de nem nagyon találkozik már vele.Már arra is gondoltam hogy nem jó számra írtam, de ez akkor gondolom hülyeség. SZóval elég buta helyzetnek találom ezt, mert én ennyire nem bonyolitanám túl a helyébe, mert azért 1-2 mondatot bármit visszaírhatott volna. Szerinted?
Szia! Megdöbbenve olvastam soraidat...ugyanis egészen addig a pontig, hogy a lánnyal együtt él, akár lehetne az én egyik ismerõsöm is. Õ lassan 2 éve van együtt barátnõjével, ezalatt az idõ alatt kétszer szakítottak is, de mindig újra összejöttek. És a fiú...igen, megcsalja õt, elég csúnyán. Méghozzá a legtöbb áldozat a tõle pár évvel idõsebb munatársnõi közül kerül ki! (Jellemzõen 2-5 év a korkülönbség.) Afféle bizalmas barátok vagyunk, így nagyjából az összes csajos ügyét tudom és õ anyniban nem hazudik, hogy tényleg nagyon rossz már az a kapcsolat. Szerintem tényleg szeretne tovább lépni, csak egyszerûen nem találja hozzá a megfelelõ társat. Nem akarom védeni az ilyen arcokat, ert mindig is elitéltem az ilyen dolgait, és ezt a szemébe is mondtam. Viszont: nála nem feltétlenül hülyítés a dolog, mert nem azért nem szakít a barátnõjével és kezd új kapcsolatot valamelyik munkatársával, mert igazából átveri õket, és a barátnõjét szereti, Egyszerûen azért, mert azokkal a lányokakl ilyen-olyan okok miatt akkor sem járna, hogyha szingli lenne. (ilyen pl, a korkülönbség, vagy egyszerûen nem passzolnak össze, más érdelõdési kör, másféle elképzelések a jövõvel kapcsolatban stb) Lényegében annyi lenne a tanácsom neked, hogyha tényleg csak szórakozni akarsz akkor rendben, mert nem érzed majd becsapva magadat. (Amúgy ha egy helyen dolgoztok, miért nem beszélhettek meg ott találkozót?) De nagyon vigyázz vele, mert már most nagyon úgy tûnik, hogy a köztetek lévõ viszonyt egyértelmûen õ alakítja. Állj a sarkadra!
A kérdező hozzászólása: Aha! Hát ez rosszul esett, mert fiatalabb nálam, és nem vagyok egy buta nõ ezen a téren úgy érzem. Még nem vertek eddig át, de persze ez nem lehet lehetetlen, tehát bármikor elõfordulhat még. CSak az a furcsa nekem, hogy miért közeledik, és helyesel rá egy találkára ha utána meg nem reagál vissza rá.Furcsa. Ez inkább félelem jegye, vagy butaság, mert fogunk még találkozni, és ezt hogyan magyarázza majd ki?Ráadásul megmondta mikor és hogy akar különmenni, de nem csak nekem, hanem mindenki tudja aki ismeri hogy nem azért van a csajjal mert szereti hanem mert nincs pénze saját háztartást vezetni, ugyanis otthonról elküldték, vagy valami ilyen. Magyarul szegény leányzót kihasználja. Én sem szerelmes vagyok, számomra van egy jobban érdekelt férfi, de õ most szünetelteti a kapcsolatot, és én is vele. Ez így meg van beszélve kettönk között. Most egy kicsit szeretnék én is szórakozni, persze ebben benne van az is hogy nem szeretném a büszkeségem sem elveszíteni, tehát az ilyen forma srácok elõtt beégni, hogy õ kosarazzon ki , hogy õ azt hidje én komolyan szerettem volna vele, holott én is csak egy jó estét, beszélgetést, ilyenek. Ezt kéne még a tuttára adnom, hogy nehogy azt hidje hogy komolyan gondolom.
Nos, a helyzet, hogy ez a srác játszik veled. Élvezi, hogy hozzád érhet, és tetszik neki a reakciód. Azonban semmi többet nem akar tõled. Azt mondja, nem tudja ott hagyni a barátnõjét, pedig már nem is szereti. Ez is csak duma, lehet már nem olyan jó a kapcsolatuk, de ragaszkodik a párjához, de ezeket a kis kalandokat nem veti meg. Jót szórakozik a srác. Ne engedd magad, az ilyen típus egyszerûen mindenkivel ezt csinálja, akiben lát egy kis hajlandóságot. Petranova
A kérdező hozzászólása: De végülis én sem akarok vele komolyabb kapcsolatot, csak beszélgetni, meg ismerkedni, meg ilyenek. Akkor minek közeledik? Én amíg semmit nem teszek õ meg adja a jeleket. Most végre válaszoltam rá, és semmi. Ez akkor most mi? MIért nem írja vissza legalább azt hogy nem érek rá, vagy valami.melohelyen nem így viselkedik. Egyébként tényleg nem szereti a barátnõjét, csak valami érdekkapcsolatféle, mert õ jár az útján a csaja meg nem tud ellene tenni semmit, elviseli, mert nem akarja elengedni vagy mi. Nem tudom pontosan, de én sem akarok vele komoly kapcsolatot, csak tényleg találkozni, beszélgetni.De miért nem ír?
A kérdező hozzászólása: SZiasztok! van változás ebben a témában :) Igaz nem válaszolt nekem az sms-re mert a mai napon megtudtam hogy kitörölte véletlen. ma nagyon zavarban volt abban a fél órában amiben találkoztunk.Addig amíg oda nem jött nem tudta hogyan reagáljon rám. Egyszer csak odarohant, és így szólt. Te írtál nekem sms-t? Mondom ki a fene írt volta. Jó mert kitöröltem véletlen, neharagudj!Nem voltam beszámítható állapotba, de komolyan. (talán a barátnõje miatt én is elképzeltem hogy hirtelen lehet ilyen reakció)És hirtelen elrohant egy papirér, tollér, mire én mondtam neki drága, én nem tudom fejbõl, és mit írhatok én még ezek után, azért visszaírhattál volna. de erre meg õ hogy én meg nem írtam alá.És tényleg meggyõzõen érvelte az esetet, hogy véletlen fordult elõ, és neharagudjak, akkor meg küldjem el neki a számom, nem muszáj írni.Tehát érdekes mert hinni akarok neki, mivel õ jött oda utánam elkérni mert mivel elkeverte. Akkor most ez mi? hidjek neki? Vagy ez is valami trükk?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!