Találatok a következő kifejezésre: Miért nem semmit a (1647 db)

ha óvszerrel csináljátok, az lehet egy ok, én pl feleannyira sem érzem óvszerrel, inkább gyógyszert szedek.
Lehetséges, hogy azért, mert túlságosan is nedves/ellazult leszel, és nem érzed õt annyira magadban. Javaslom, hogy próbáljatok ki néhány afrodiziákumot, néhány nagyon fel tudja erõsíteni az érzékeket. Illetõleg én nagyon nagyon szûk leszek, hogyha közvetlenül szex elõtt a párom orálisan kielégít. Összehúzódnak a hüvelyizmok, és sokkal intenzívebb lesz az egész. Ügyik legyetek, remélem megoldódik :)
Szia! Ugyanebben a cipõben járok. Én a behatolást még érzem, mert általában fáj. De utána már semmit :( Mi is óvszert használunk egy ideig azt hittem emiatt van, de most a legvékonyabbat használjuk és mégsem érzek semmit. Esetleg az lehet még a baj, hogy túl nedves vagy. ha nem ezek akkor izomtornával lehetne még próbálkozni, ez szûkebbé tesz és talán jobban éreznéd a behatolást is. kegel-gyakorlatok, intimtorna sok helyen van irva a neten róla. Egyszerü gyakorlat amit néha én is szoktam: pisilés közben pár mp-re viszatartom, aztán újra megengedem aztán megint visszatartom. Nagyon jól edzi a lenti izmokat. Remélem sikerül megoldani. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem használunk óvszert, viszont megfogadom a tanácsokat...remélem sikerülni fog a dolog!
vagy azt is megpróbálhatjátok, hogy hátulról hatol beléd, azt biztos érezni fogod, mert más szögben megy be a hüvelybe mint általában. én többek közt azt élvezem a legjobban. közben még magadat is tudod izgatni garantált élvezet ;)

Miért veszik semmibe a pasik a nők érzéseit? Miért nem törődnek a nők lelkével? Miért nem értékelik, hogy egy lány teljesen odáig van értük?

Legjobb válasz: hát ez jó kérdés.. én lány vagyok de ugy gondolom hogy ez azért fordítva is igaz :S gyakran csalodnak a fiuk,ezért is ilyenek, máskor meg lehet h nem akarnal az illetõtõl semmi komolyat...:( :) de vannak kivételek!

hát ez jó kérdés.. én lány vagyok de ugy gondolom hogy ez azért fordítva is igaz :S gyakran csalodnak a fiuk, ezért is ilyenek, máskor meg lehet h nem akarnal az illetõtõl semmi komolyat...:( :) de vannak kivételek!
azért talán nem kéne általánositani. mikor mindent megteszek egy lányért mert szeretem õ meg lefekszik velem és eltünik. akkor mégis miröl beszélünk. én is mondhatom akkor hogy az összes nõ ilyen. én nem vagyok olyan aki semmibe veszi a nõk érzéseit, és mit gondolnak rólam???? azt hogy én vagyok a nyálas b'uzi gyerek.
Ahoz képest... nemtudom, szeirntem a nõk is ilyenek... én például egy olyan férfi vagyok akit igen is érdekel a nõ lelke, mert az sokkal izgatóbb szerintem mint a teste, bármennyire is jól néz ki, a lélek titokzatosabb...
Ez azért oda-vissza igaz. A pasik ilyenek, de a nõk is tudják, hogy kell "kínozni" egy férfit.
Ha túlságosan rámászol, "megfojtod" a szereteteddel, persze, hogy menekül!Mindenki utálja az állandó nyafogást, hogy így szeretlek meg úgy szeretlek meg a napi 200 sms-t meg telefonhívást!Ez egy idõ után unalmas és nincs benne kihívás!Legyél izgalmas, néha elérhetetlen, hagyj a barátodnak szabadidõt, amikor a haverjaival van, ne zargasd állandóan, mert csak így tudsz megtartani egy pasit!Ez fordítva is igaz!Nekem is volt túlzottam érzelemkimutatós barátom, és majdnem megõrültem tõle!Iszonyat papucs volt, és egyben unalmas!Semmiért nem kellet megküzdenem, mindenbe belement, csakhogy velem lehessen!Én irányítottam teljesen a kapcsolatban!Lehetsz a pasiért totál oda, de nem kell ezt teljesen kimutatni, vagy az összes elmenkül tõled egy idõ után!
hát igeen, (én az elsõ válaszoló vagyok) az is igaz hogy a lányok gyakran a "rossz fiúkat" szeretik..azoktól meg az ember lánya ne várjon semmi jót :-)
na ne altalanositsunk. Te ilyenekkel talalkoztal. Vannak rendesek, amugy egy kapcsolat 2 emberen mulik, ne hagyd hogy megalazzanak, legyen tartasod.
A nõk veszik legjobban semmibe a másik fél érzéseit, melleselg az a tapasztalat kedves lányok, hogy minél alpáribb vletek vlki annál jobban "ráizgultok" ha nem bunkó levanszarva. Mit vártok!?
A kérdező hozzászólása: Okés, de szerintem jogosan nyaggatom, hogy több idõt töltsünk együtt. Távkapcsolatról van szó és hetente, kéthetente, háromhetente talizunk. Pontosan azért, mert a haverokat többre tartja, mint a párját.
Az összes aki a nõket pacsmagolta az elözö kérdésekben az elmehet a búsba... vegyétek észre ez egy lány akinem mániákus, csupán nem csak testi érzelmekre vágyik nem csupán a testi érintkezésre... igen ha valaki szerelmes néha körbeugrálja a szerelmét... igen ez a szerelem... néha rajtam is kitör... van aki még heti 3 nap találkozást is folytónak vesz.. a poén h ez miatt dob és majd rá 3 hétre azt hallod h az volt a baja h nem mentél el vele bulizni és nem voltél eleget vele--saját tapasztalat nah mindegy eltértem a példáról... manapság már olyan könnyen meglehet kapni a legtöbb nõt, hogy a férfiak már nem tartják fontosnaka nöi lelket... akit meg érdekelne, az általába kifogja az ien hülye k*rvákat aki csak kihasználja õket, és tütürütüüü szintén egy k*csög f*sz lesz, mert az eredeti nem vált be.. sajnos ez így megy.. és egyre roszabb lesz erre készülj fel... 6 évnyi tapasztalat szól belõlem... elnézést a helyesirási hibákért álmos vagyok:D
Ha egy péasi a nõ lelkével törõdik, akkor az nem pasi, az már NÕ

Miért nem tudok a Facebook-on a képeknél új albumot létrehozni és képet feltölteni? A menüpont ott van csak nem reagál semmire.

Legjobb válasz: Jelenleg nálam is ez van és fogalmam sincs miért!Böngészõ kitakarítva,flash frissítve, másik böngészõvel sem, szóval passzolok. ráklikkelek és semmi...

Jelenleg nálam is ez van és fogalmam sincs miért!Böngészõ kitakarítva, flash frissítve, másik böngészõvel sem, szóval passzolok. ráklikkelek és semmi...
Idõközben találtam egy alternatívát (nem tudom miért de én kikapcsltam a fájlfeltöltést a flash-nál...) Ezzel a módszerrel kikapcsolható a FlashPlayer védett módja is, ami nagyon hasznos! Létre kell hozni egy szöveges állományt (jegyzettömb) mms.cfg -néven itt: Windows 32 bit: C:\windows\system32\macromed\flash Windows 64 bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash Majd írjuk be: FileUploadDisable=0 Fontos, hogy unicode formátum legyen (UTF-8 v. UTF-16)!!! értékének írjuk be (saját beállítások): ProtectedMode=0 AutoUpdateDisable=1 WindowlessDisable=0 OverrideGPUValidation=0 LocalStorageLimit=6 LocalFileReadDisable=0 FileUploadDisable=0 Itt pdf -ben írnak a beállítási lehetõségekrõl: http://www.adobe.com/devnet/flashplayer/articles/flash_playe.. Meg itt is van felsorolás: http://www.ghacks.net/2010/09/07/enforce-global-flash-player.. böngészõ újraindítása szükséges.

Miért nem találok a neten nagyon semmit középfölde negyedkoráról? Már annyit néztem, de sehol sem látom

Legjobb válasz: Mert nem dolgozták azt ki, így nem fogsz találni semmit.

Mert nem dolgozták azt ki, így nem fogsz találni semmit.
A kérdező hozzászólása: Ahha, köszönöm. És az igaz, hogy Aragorn uralkodásáig írta meg a történetet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Hormonzavar 3honapos kezelese utan miert nem jelentkezett a menszi? Hogyan lehet igy teherbe esni? Mar semminek semmi haszna?

Legjobb válasz: Azt tudom javasolni, hogy ENDOKRINOLÓGUSHOZ fordulj! Jó eséllyel hormonproblémád van, amit a nõgyógyászok 90%-a képtelen normálisan kezelni.

A dokid egy idióta, teljesen férle kezelt. Egy specialista endokrinológust kell keresned. leginkább a Mensmentist ajánlom ez a szakterületük.
Azt tudom javasolni, hogy ENDOKRINOLÓGUSHOZ fordulj! Jó eséllyel hormonproblémád van, amit a nõgyógyászok 90%-a képtelen normálisan kezelni.
Milyen kezelésed volt? Menj el endokrinológushoz, én is voltam, több idõbe tellett, mire rendezõdtek a hormonjaim, a baba meg több év várakozása, kezelés után sikerült, de megérte. Türelem!
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, a nõdokijaid félrekezeltek, mindketten. Endokrinológus = hormondoki. Egy vérvétellel ki tudja deríteni mi a gond (az alapján amit eddig írtál PCOS, Inzulin rezisztencia lehet). Ennek a kezelése pedig metformin + diéta + rendszeres mozgás. A szerencsésebbek pár hónap alatt rendbe jönnek annyira, hogy kopogtathasson a gólya. Itt többet is megtudhatsz errõl : http://mensmentis.hu/
Csatlakozom az utolsó kettõhöz. Ne nõgyógyásszal vizsgáltasd ki az ilyesmit...
A kérdező hozzászólása: ugy kezdodott az egesz, he nem jott meg a menszim. voltam dokinal, cisztam volt, es ezer telenyomott fog gatlovaL, pedig mar akkor szerettunk volna babat! Csinaltatott pajzsmirigy vizsgalatot, minden rendben volt. A ciszta elmult, aztan nem sokra ra megint nem jott meg. Masik dokihoz fordultam, o irt Duphastont, h segitse a teherbe esest, es rendszerezze a menszit. 3 honapig szedtem, es mikor kovetkezett az elso , , tiszta", gyogyszermentes honap, megint nem jott meg. Persze tesztet csinaltam, 2. is, de negativ lett. jovo heten megyek vissza dokihoz. es felek, h mire szamithatok... szerintetek?
Figyelj! Elhiszem, hogy aggódsz, és ideges vagy. Teljesen érthetõ, de ha nem szeded össze a gondolataidat, és írod le, hogy mi a problémád, mivel kezeltek stb, akkor nem tudunk semmit írni.
A kérdező hozzászólása: miota vege a kezelesnek, nem voltam dokinal. csak nogyogyasz kezelt, csak Duphastonnal, de szerinte ez rendbe kellett volna hozza a dolgokat, mert babat szeretnenk. felek h mit fog mondani megint.
Ha nem válaszolsz a feltett kérdésekre, akkor nem tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: jovo heten megyek ismet nogyogyaszhoz, felek h vmi komoly baj lesz. mar nagyon elvesztettem a turelmemet.
Milyen hormonzavarral kezelnek? Nõgyógyász, vagy endokrinológus? Mert ha ilyen problémáid vannak, akkor az alapos kivizsgálást, és a kezelést is az utóbbinál érdemes elkezdeni, és folytatni. Az orvos mit mondott amúgy, hogy hatástalan maradt a kezelés? Mire számíts? Mi a következõ lépés?
A kérdező hozzászólása: lassan 2eve megy a turelem jatek, ugy erzem nem birom tovabb...
Irány egy endokrinológus vagy jobb nõgyógyász! Duphaston? Lehet, hogy nincs is peteérésed, akkor tök feleslegesen szeded a duphastont. Nekem nincs menstruációm spontán, max. évente 2szer. PCOS vagyok. Nincs peteérésem sem, végig követték a ciklusom uh-val. Csak closty-val van peteérésem vagy ha fog.gátlót szedek, akkor menstruálok. Egy endokrinológus megmondja, hogy mi a pontos bajod és arra kezel. Én egy nagyon jó nõgyógyászhoz járok, Nekem segített. 2 évig hiába próbálkoztam, majd 1 év 'kezelés' után összejött a baba, sõt már a 2.-kat várom! Sok sikert!

Miért nem akarnak a nők gyerekes arcú fiúkkal járni? Miért csak a műmájer keménycsávók kellenek nekik, akiben semmi érzés nincs?

Legjobb válasz: Pfff eddig az ilyen kérdéseknek adtam igazat, de már kezdem unni. Ez az állandó rinyálás már tényleg gáz. Nekem sincs durva arcom. 23 vagyok, de 20-nál többnek nem nézek ki, mégis volt már egy pár barátnõm. Sõt még gazdag se vagyok, és még bunkó se. Akkor?

Pfff eddig az ilyen kérdéseknek adtam igazat, de már kezdem unni. Ez az állandó rinyálás már tényleg gáz. Nekem sincs durva arcom. 23 vagyok, de 20-nál többnek nem nézek ki, mégis volt már egy pár barátnõm. Sõt még gazdag se vagyok, és még bunkó se. Akkor?
nagy vonalakban azért, mert a gyerekes arcú fiúk inkább anyáskodást váltanak ki, nem szexuális vonzódást.
nekem mondjuk pont az ilyen kisfiús arcú, aranyos srácok jönnek be(: de amúgy az tényleg igaz, hogy az ilyenek is tudnak bunkó, és érzéstelen f*szok lenni :D ahogy a mûmájer keménycsávok, csak h a szavaiddal éljek, azok is tudnak aranyos, és érzékenylelkûek lenni(:
mert biztonságban érzik magukat mellette, a természetben is ha 2 hím van és 1 nõstény, a 2 hím megküzd egymással és az erõsebbé lesz a nõstény
Sajnos így vannak programozva.
miért általánosítasz? :) az én férjem is kb 5évet letagadhat, és nekem meg pont ez tetszik. szóval az önsajnálat bulit be lehet fejezni.
Ha bennük érzés nincs, akkor benned meg sok ész nem szorulhatott. Mi alapján vonsz le ilyen következtetéseket? Azért, mert a nõknek inkább õk kellenek, nem biztos, hogy rosszabbak nálad.Sõt...
mert rossz helyen csajozol
Mert férfi kell, nem kölyök. Látszik, hogy ott van még a tojáshéj a seggeden, miszerint minden férfias férfi hülye macsó. Vannak átmenetek is a Justin Bieber fejû kis porbafingók meg a macsót játszó, keménykedõ hülyegyerek között. Igazi férfiból kevés van, az igaz.
szerencsére nem mindenkinek ugyanaz tetszik. amúgy az arcvonások nincsenek egyenes összefüggésben a személyiséggel. egy kisfiús arcú srác is lehet emeletes szemétláda, és egy markánsabb, férfiasabb arcú is normális. talán annyi van benne, hogy a férfiasabb vonások magasabb tesztoszteron szintre utalnak, ez pedig vonzó.
te a múltkori vagy, vagy egy másik? :O
Már egy hete folyamatosan ilyen kérdések jönnek, kezd unalmas lenni. Vajon ugyan az az ember tér vissza újra meg újra? KEZDJ EL ÉLNI

Miért nem eszik a kiskutyám semmit?

Néhány napja hoztuk el a kiskutyát és alig eszik valamit.El?tte van a száraztáp abból is csak pár szemet eszik meg 3szelet felvágottat ez volt tegnap,ma meg még egyáltalán nem evett semmit.De olyan mintha hányt volna tegnap vagy csak öklendezett.Egy 7 hetes havaneser?l van szó.De a kedve meg kiváló,nem látszik rajta hogy beteg lenne,eleven.

Legjobb válasz: A ha nem beteg akkor... A kaját NEM szabad elõtte hagyni! Semmi nasi, husika stb. Etetési idõben eléteszed a kaját (lehetõleg jó minõségû táp), vársz 15 percet, majd elveszed, és következõ etetésig nincs kényeztetés. Nem kell sajnálni hamar megszokja. De szerintem vigyétek el orvoshoz is.

A ha nem beteg akkor... A kaját NEM szabad elõtte hagyni! Semmi nasi, husika stb. Etetési idõben eléteszed a kaját (lehetõleg jó minõségû táp), vársz 15 percet, majd elveszed, és következõ etetésig nincs kényeztetés. Nem kell sajnálni hamar megszokja. De szerintem vigyétek el orvoshoz is.
kérdezd meg attol akitol vetted a kutyust h mivel etette.es abbol tuti fog enni.
Fel kéne hívni az elõzõ gazdit, hogy nála mit evett. Egy kölyök nagyon nehezen áll át sokszor új kajára, ráadásul új helyen. Ez nagy sokk neki. Amúgy próbáld meg esetleg a tápot valami konzervvel keverni, hátha úgy jobban tetszik neki.
A kérdező hozzászólása: Száraz tápot kapott.Próbáltam még neki kutyaszalámit is adni, de az sem kell neki.Vagy ilyen keveset enne amúgy is?
A kérdező hozzászólása: Vagy még megkell szoknia az új környezetet, mert egy kicsit félénk is.
1. Hét hetesen nem nálad kellene lennie a kiskutyának, hanem az anyja mellett. Hét hetesen még nagyon korai volt elhozni a kiskutyát. 2. Nem kellene fevágotttat adni a akiskutyának. Ilyen pici korban még nagyon érzékeny a gyomruk, nem kellene egybõl egy ízfokozós, tartósítószeres szeméttel etetni. Adj helyette neki valami "könyebbett". Mondjuk jól átfõtt csirkemellett. Az 100 %-ban természetes (nem mûanyag) és fehérje, amire most szüksége van. 3. Ne hagyd elõtte a száraztápot, nem jó, ha akkor falatozik, amikor csak akar.

Battlefield 2 miért nem számolja a játékban eltelt időt meg semmit nem mér ( új rangot sem tudok kapni)? Másnak volt ilyen problémája?

Most vettem meg eredetiben a játékot és egy ideig számolt mindent azután semmi... Ha kapok medálokat azt sem mutatja ki...

Legjobb válasz: Igen, vannak ilyen agybajai, egyik nap mutatja, másik nap nem... Sajnos eléggé bugos még mindig ez a progi... Itt lehet reklamálni (én már írtam párszor, de eddig semmi) http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/31.page

Igen, vannak ilyen agybajai, egyik nap mutatja, másik nap nem... Sajnos eléggé bugos még mindig ez a progi... Itt lehet reklamálni (én már írtam párszor, de eddig semmi) http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/31.page
a szerver filtereknel be kell xelni a ranked negyzetet, azutan apply filters es innentol jonak kell lennie

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!